Valborg

Aj min kropp.
Jag har ont och jag gillar min Zon tub. Trots att jag tvivlar starkt på den är det bättre än inget. Jag gillar en hel del faktiskt. Och ogillar en del med. Jag gillar duschar och jag gillar dig. Jag gillar wow och jag gillar tuggummi. Jag gillar fortfarande inte äckliga pengar och äckliga alkoholister och jag gillar inte att ha mardrömmar.

Imorse drömde jag en mardröm. Vaknade på morgonen, somnade om i typ 20 min, och på de 20 minuterna lyckades jag drömma värsting drömmen. Kallsvettig och ont i magen kallas det.

Nu är det älskade-fjortis-valborg. Det firar jag med att vara nykter. All heder till våra älskade 14 åringar. All heder till alla lyckliga upp till 17 år som verkligen lever för den här kvällen. All heder till er. Jag vet, jag brukar vara den största och mest äkta av de alla. Men iår har jag förändrats.

Har spenderat eftermiddagen i kassan på Ica. Och jag kanske är helt jävla puckad. Men jag vill fortfarande ha en bäbis! Har kommit på mig själv sitta och tänka på det nu flera veckor, vilket skämt! Att sitta i kassan gör att tankarna lätt rusar iväg. Men jag kan inte rå för det! =) Dessutom har jag en perfekt pappa-kandidat. Säkert verkligen inte villig, haha. Men ändå. Men ni kan vara lugna. Släpp paniken och lugge. Ingen mamma-Carro på ett bra tag. Enbart lite drömmande! Men mysigt hade det helt klart varit!

Nu ska jag borsta mina tänder, sen ska jag måla mina naglar och sätta mig i bilen. Upp, upp och iväg? Nästan... Iväg och hämta folket som ska vidare och ännu längre. Sen taggar vi till fredag-lördag tvådagars som ännu en gång kommer att gå ut över mitt jobb. Men vad gör man inte för att få roa sig lite ibland!

Och glöm inte, det kommer en dag imorgon också..

Vår bortflugna fågelunge.

Vår förlorade Tinna har återvänt! I åtta månader har hon varit i något typ av ingemansland (för mig har hon iaf varit det. Men egentligen är det London..). Vi har promenerat och nästan klivit på två helt enorma grodor och ätit korvstroganoff och ris och åkt bil och ingenting mer. Det värsta av allt är nog att vi inte hinner någonting mer heller. FÖR PÅ MÅNDAG FAR HON IGEN. Hur fruktansvärt är inte det?! Hej, nu är jag hemma! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, hejdå! Nu drar jag till Norge! What!? Förstå tomheten. Vad hände med mina planer?

Jag har tänkt och vänt och haft mig. Slutligen också kommit på. Jag är en sån som gör saker som jag har tagit på mig att göra. Jag har båade jobb och fotboll i sommar. Självklart känns det väldigt lockande att bara släppa de grejerna, göra värsta impulsgrejen och fly hals över huvud. Riktigt lockande. Och jag skulle kunna göra det också. Men samtidigt är det de där. Att man får stå sitt kast och man har gjort sina val. Jag valde Ica, Obbola och Sandåkern den här sommaren. Det finns de som litar på mig och räknar med mig. Sånt är livet..

Imorse när jag vaknade (klockan elva av en Tinna som inte förstod att jag kunde sova sååå längeeee) så hade jag ont i ryggen. Det hade jag igår med, så vad har hänt med min säng? Mina ryggmuskler är stenhårda och onda och det känns inte bra alls. Dessutom är det inte sol ute, vilket väderkartan faktiskt lovade mig igår! Jaja, jag får väl fara ut och springa med min onda rygg bland molnen istället för i solen. Tack tack...

Så kära vänner. Ännu en gång måste jag sätta mig ner och göra lite fler planer inför kommande sommarmånader. Det är inte riktigt ett liv att jobba och spela fotboll- bara. Som tur är kommer Malta när som helst nu och det är efterlängtat som få!

Gud hörde förresten mina böner tror jag. Molnen tycks spricka upp.
Lyckan kanske vänder och allt blir great till slut?
Stanna hemma Tiny.

Söndagkväll och magont.

Jag har ont i magen. Och mjälttugg. Kan man få mjälttugg av att skriva?

Jag är less på Obbola.  Jag hatar fabriken och alla illaluktande människor som går runt och luktar fabrik och äckligt. Jag skulle kunna kräkas på alla vidriga alkoholister som kommer till Ica och äcklar sig med sina äckliga händer, sina äckliga pengar och sina sjukt äckliga kläder. Jag bli äcklad av allt äckliga som dom har och desstuom är dom långsamma och dryga och luktar äckligt. Obbola/Sandviks damlag kan påriktigt slänga sig i väggen och gräva ner sig. Hej alla glada och engagerade människor, JAG BRYR MIG INTE. Jag har inte någon tid i världen till en resa för några pengar som jag tror alla kommer få leta i stjärnorna efter. Jag vill inte ha mitt namn under ett brev som jag egentligen inte står för. Eller jo, kan kanske står för det, men jag är inte tillräckligt brydd. Jag vill bara slippa vara någon som bryr sig. Alla obbolabor också. Alla glada trevliga obbolabor som alltid förmedlar vad det är för väder, vad som ska äta till middag, vad dom gjort i helgen och ifall deras barn är sjuka. Snälla ni. Jag är kassörska. Jag bryr mig bara om att ni betalar för det ni handlar. Jag skiter i om era barn har magsjuka eller om ni åt en god paj igår eller om det regna o Pajala. Ni behöver inte prata för att slippa tystnad i  kassakön eller medan ni packar era varor. För jag orkar ändå bara le och säga "ja, nej, precis!".
Jag är less på Obbola.

Sen undrar jag så mycket. Funderar över småsaker. Och får för mig alldeles förfärligt mycket. Och ibland vet jag inte om jag får för mig eller om det faktiskt är så. Jag skulle behöva en liten gubbe på min ena axel som säger till när jag börjar inbilla mig. Någon som stoppar alla mina tokiga tankar när de skenar iväg för långt.

Sen tycker jag att du borde ringa mig. Eller skicka ett meddelande.
Innan jag slår sönder en till tallrik.

Start.

Jepp, jag ramlade dit jag med. Rann med i strömmen och kunde inte stå emot trycket. Flyter med massan och sticker inte ut. Har aldrig trott att blogg är min grej, men vi ser väl, ändra sig men inte ångra sig!

Vad skriver man i en blogg? Samma sak som jag alltid skriver? I gåtor som ingen fattar men alla tolkar och bara pladder som snurrar runt i mitt lilla stora huvud. Få ord på lite tankar och göra sveriges befolkning lite mer förvirrade! Det kan bli ganska kul iallafall!

I skrivande stund så känns det som att mitt skallben ska syras sönder och allt rosa och glittrigt som jag har i huvudet ska flyga ut och skrämma alla. Jag gillar inte hårfärg. Speciellt inte sån som svider i ögon och näsan och gör det tungt att andas. Jag gillar inte sån som fastnar på och bakom öronen och som rinner i tinningen heller. Och jag hatar sån som ger fläckar i tvättstället. Men oftast gillar jag resultatet av den, och det är väl det som är huvudsaken. Om 12 minuter ska den jäveln rinna ner i badkaret och göra lite mer fläckar på väggen på vägen ner i avloppet. Men sen är det borta. King! Jag gillar inte hårfärg men jag gillar lite nytt. (lite nytt).

Jag suger på att blogga.
Känns redan nu.

Kanske går bättre imorgon, vi ser väl.
Har ingen tråd ikväll.

Trevlig Fredagkväll folket.
Simma lugnt, vakna torrt. Ändra men inte ångra och drick mycket vatten mot baksmällan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0