Freedag!

Gokväll.

Idag har jag handlar bebis kläder! Mini-mini bebiskläder! Eller, jag köpte strl 56 som är från 1 månad bara för att han skulle få något att växa i, men det är ju fortfarande så mys-litet! Sen köpte jag en svart mini liten fodralklänning till mig själv. Egentligen skulle man väl kunna kalla den för ett korvskinn men. Efter jag köpt klänningen började jag fundera, vad fasen ska man ha för trosor under den!? Och nu snackar jag inte om troskanter hit eller dit, utan jag menar, hur fasen ska trosorna få plats!? Drar jag klänningen uppifrån så far trosorna ner, och nerifrån kan jag inte dra den. Nu snackar vi vääärldens tightaste klänning! Den har inte många mm stretch och sen går den precis under rumpan, så jag får inte ens in en hand att fixa, haha. Ja, jag vet inte hur jag tänkt det där... men det är ju bara maskerad en gång per år..! Oftast!

Sen har jag städat ikväll också. Duktig jag. Nu är jag dödens dödens trött. Och imorgon är det slutspurten innan tentan. Bara repetera och gå igenom rubbet. Fick inte många minuters fokuserat plugg idag.

Jaja, taggen för imorgon börjar faktiskt smyga sig på! Med mina långa svarta handskar och masken i ansiktet kommer den där klänningen bli kiiiing! (men iskall utomhus). Får hoppas att jag inte sväller under natten bara, för då kommer jag inte få plats =P

Godnatt vänner.

Godnatt!

Nu är jag hemma. Läste inte ett ord efter klockan 3 idag. Somnade en stund på soffan på Iksu istället, sen fick jag en kick av kaffe på tom mage (jag har börjat ta med termos så jag fick i mig närmare 1 liter idag!) så det spårade ur lite.
När klockan var sju och jag inte ens hade öppnat en bok än så bestämde jag mig för att dra. Simon övertalade mig att följa med han och Emson och fika så så blev det. En kopp rött te och lite döprat och sen fick jag skjuts hem igen. Fick lite tagg till helgen också. Funderar på att bli lite redlös. Det var ju länge sen sist. Man kan ju inte gå och bli snustorr! ....eller?

Jaja. Nu ska jag sova. Godnatt!


Sövande soffor på Iksu.

Studera, MERA!

Goddagens.

Sitter nu i sofforna på Iksu och bara är. Vi har hängt på UB hela morgonen och jag känner mig alldeles full med kunskap nu. Har läst nästan allt minst en gång nu och jag börjar bli less. Allt jag läser känns det som att jag redan kan, fast jag säkert inte kan det. Men när jag känner igen det så hoppar jag bara över hela stycket. Har dessutom skrivit 1 ½ kollegie block också. Mitt sätt att lära mig, jag skriver skriver skriver allt tusen gånger. Så sen när jag får en fråga, så blundar jag, och då kan jag se sidan jag skrev svaret på framför mig. Bildminne?

Bildminne kan vara både bra och dåligt. Vissa saker vill man inte ska fasta på näthinnan, andra saker älskar man att kunna få fram när man sluter ögonen. Och inför en tenta kan det vara rätt så effektivt att få fram facit på så sätt.

Jag har kommit på att jag trivs rätt så bra här. Både på UB och på Iksu. Skönt över huvud taget att hänga någon annan stans än hemma. Sen finns det så mycket roligt folk att titta på. Typ fula piké tröjor, fula skor och fula frisyrer. Yes, jag ÄLSKAR att dömma folks utseende. Och ordningen man tittar på folk (framföraltt killar!) är
1. Skor
2. Rumpa
3. Ansiktet

VIKTIGT!

Sen samlar vi citat också, och idag leder Joel!
"Av ren princip så skiter (bajsar) jag inte i utlandet!"

På återseende!

Jag är grym!

Gissa tröttheten.
Min hals är fucked upp också. Jag har veeerkligen inte tid att bli sjuk nu, så glöm det! En till kopp te, sen ska jag lägga mig i sängen och sova. Dock inte i min egna sköna säng, utan i en 90 cm säng. Jag rymms inte i sånna! Trivs mycket bättre med att ligga tvärs över i dubbelsängar! Och om jag inte får det, så kan jag nöja mig med min egna 140. Men mindre än så är inte okej..!

Har inte läst ett endaste ord ikväll och det tror jag min hjärna behövde. Det räcker med imorgon. Och fredag. Sen får det fasicken vara nog. Sen får det bli att repetera på söndag, men thats it. Kommer dessutom vara bakis i helgen. Men det kan jag nog behöva! Det var mååånga veckor sedan jag var bakis. Måånga veckor sedan jag släppte loss. Och man ska ju göra det när det passar som minst. Alltså perfekt helgen innan man har första tentan på en måndag! Lovely!

Näe, möt mig i mina drömmar.
Där är jag grym!

Godnatt.

Maskerad.

Jag kanske har hittat min kostym trots allt!
Mask, svarta höga handskar, mantel och antingen svart kort, tight klänning
eller svart linne och tights! Ni som jag träffar ute på krogen
 i helgen lär ju få er ett gott skratt ;)


Ett extremt roligt liv!

Tjo.

Imorse vaknade jag helt dyblöt i svett. Lakanen klibbade och pulsen var uppe i varv. Tog halva dagen innan tankarna började rulla i rätt banor igen.. Har börjat sova rätt drömlöst på slutet, men tydligen så lär det fortsätta komma lite nu och då. Släpp mig!!?!

Släpade iallafall in mig i duschen och skrubbade bort det sista av den drömmen. Tittade ut och upptäckte att vintern nog är närmare än jag trodde iallafall. Alldeles vitt och fint, men sjuttsingen så kallt. Och för mig som har lyckats tappa bort alla mina vantar är det inte så mysigt att cykla till skolan när det är (minus?) grader ute. Man tager vad man haver, så det blev sockar på händerna! Haha, läckert som få! Sen blev det tandläkarn för att kolla mina gaddar igen. Jag får behålla min nyinsatta tråd innanför framtänderna och de slipade bara bort lite limm från förra gången. Blev erbjuden att göra en mini-operation också uppe i gommen. Det är inte klokt, men jag övervägen faktiskt tanken. Nu när man ändå är igång för att få ett snyggt smile kan man väl lika gärna gå hela vägen ut?  Ska fundera lite till. Sen har jag bestämt mig för att göra en sån där tand-försäkringsgrej också. När man betalar en summa i månaden (olika från person till person beroende på tandhälsan) och sen få gratis undersökningar och behandlingar när man får problem. Med mina fina tänder så trodde hon att jag skulle behöva betala 60 kr/mån vilket absolut känns värt det!

Kring elva ramlade vi iallafall in på UB (universitetsbiblioteket) och fortsatte nöta lite böcker. Känner mig inte så ambitiös längre utan det känns bara som att allt jag läser bara rinner ut igen. Kan man läsa samma sida 3 gånger utan att märka att man läst den innan, då är det inte bra fokus.

Och nu är jag hemma i Oblock (syrrans namn för Obbola). Ska på ett pump-pass imorgon 08.15 så det känns rätt så skönt att få riktig middag och sova här inatt. Måste bara se till att bråka mig till teven klockan 21 då det är Greys! Sen hämtade Calle ut sina jultidnignar också, där jag hade beställt en bok. Den var king!

"Hur du får ett extremt roligt liv.
Är ditt liv inte fullt så fantastiskt som du tycker att det borde vara? Är inte vardagarna rosenskimrande, jobbet stimulerande och vännerna sympatiska? Då är den här boken någonting för dig! I denna humoristiska och oemotståndliga bok får du tips som är både kloka, insiktsfulla och enkla att följa. Läs, njut och skratta.
Livet blir precis så roligt som man gör det!"



Godnatt.

Why am i not sleeping?

Jag borde sova. Jag borde inte hänga här och göra ingenting bara för att inte sova. Jag borde inte göra ingenting bara för att inte sova. Jag borde inte diska disken från tre dagar tillbaka, jag borde inte vika tvätten och lägga den i garderoben och jag borde inte sitta på toaletten och upptäcka att jag fastnat med blicken på tvättlappen på en av mina handdukar där det står "tvättas separat". Idiotiskt. Jag har alltid tvättat den där jäkla helt vanliga gröna handduken tillsammans med allt annat. Så varför skulle den behöva tvättas separat? Och att den inte får torkdumlas? Sånt gör mig bara arg. Den har inte gjort annat än torkdumlats. Och nog fan har det gått fint. Hur som helst. Så borde jag sova istället för att göra sånt dumt.

Julia Roberts är inte snygg ikväll (alla ni som ser på tv 3). Men hennes karl som jag inte kommer på namnet på just nu är het som få. Jag tror jag ska erbjuda han och Mc Dreamy en trekant. Vore det inte drömmen?

Nu blir jag sugen på kaffe. Eller iskaffe (fan inte iskaffe). Plötsligt blev jag sugen på alkohol. Irish coffee? Det är king. Eller kaffe med baileys. Blanda kaffe, minttuu och baileys. Idioti.

Äh, vafan. Nu är tänderna borstade och jag är faktiskt färdig för att sova.
Så nu ryker sängen in under datorn och lampan slocknar.
Godnatt vänner.


Idag.



Jag älskar min nya hylla.



Showcase



Showcase



Showcase



När jag pluggar så växer berget ganska snabbt..

Följ mig heeela dagen =)

Fortfarande sittande på Iksu. Ganska smått less och inte speciellt effektiv just nu. Just därför började jag ramla in på massa annat, tillexempel detta! Vet inte riktigt hur det fungerar, men vill du ha fullkoll på min blogg? Klicka här, sök på min blogg-adress och sen på pluset! Kiiing va nice ;)

http://www.bloggkoll.com/bloggar.php


Ännu en Iksu-dag.

Självplågeri.

Jag ramlade in på Iksu kring halv 9 imorse och hade lektion mellan 10-11. Nu är vårt showcase äntligen bortgjort! Lovely! Har en hel del smaskiga bilder därifrån som kommer upp när jag känner taggen för det =)

Har iallafall suttit kvar här på Iksu hela dagen och sitter här fortfarande. För tillfället försöker jag trycka i mig min middag, som var exakt samma sak som min lunch. Smarrigt värre.. (not). Har suttit och halvt pluggat hela dagen, och kom på nu när vi ställde oss upp för att sätta maten i micron att det var andra gången vi ställde oss upp sen klockan 12 idag. Benen känns lite halvt stela. Så därför var jag duktig och gjorde höftprogrammet! Jag har alltid hatat det där jäkla höftprogrammet! Alla mina tränare har alltid tjatat om det där och jag har fasicken svingat mina ben alldeles för många gånger, fast jag egentligen försökt vägrat först. Men idag gjorde jag det frivilligt.

Har inte blivit så mycket plugg under dagen, trots att vi kämpat så länge. Så fort det går förbi en människa så måste man kolla upp vem det är, och inte heller kan man låta bli att tjuvlyssna på andra som sitter här ikring. Sen är det svårt att hålla fokus också. Jag är grymt imponerad över att Joel har sitt hjärta på höger sida! HUR COOLT ÄR INTE DET?!?!!! Alla hans organ är spegelvända, och jag tror fasen jag måste googla det sen ;)

Nae, nu ska jag trycka i mig det här äcklet, sen ska jag köpa min andra dos godis idag. Det är inte klokt så mycket godis och kaffe och frukt man kan få i sig på en dag. Jag kedje-åt 4 mandariner och några nävar godis. Men det behövs!

Jaja, I love min laptop!

Ses på iksu? ;)
(lär nog bli kvar här till 10 iallafall..)


Jag bjú ;)

Haha, var bara tvungen! Måste säga att det är sånna här bilder av mig själv som jag bara älskar (not)! The moment! Hej, jag har galna kosjukan och är hög som ett hus och gryyyyyymt speedad! Att jag dessutom har tre stygn i hakan är bara plus i kanten! Haha, kan inte annat än skratta åt mig själv och mitt utseende ibland! Men jag kan bjú på denna!
Njut av bilden mina vänner ;)
 (och jag hoppas jag dog upp min klänning efter detta kord tagits, för på plats är den inte!)


Att falla med flaggan i topp.

Idag har jag alltså spenderat hela min vakna tid, förutom en timme på Iksu. Det betyder alltså 14,5 timmar. Det känns faktiskt helt sjukt. Och imorgon planeras det in 12 timmar till. Men, det sägs att man ska hålla sig sysselsatt!

Känner mig lite slut i rutan nu och ska se till att få en jäkla effektiv sömn inatt! Ska nämligen tillbaka dit igen strax efter åtta imorgon för att dansa lite och sen nöta lite "att lära sig vara lärare". Tur att det inte är dödens tråk, för då hade jag dödens dött! Mina 5 timmars sömn inatt känns av rätt så mycket nu och jag hoppas verkligen att jag somnar så fort jag slagit igen mina ögon!

Kvällen blev iaf halvt-effektiv. Jag, Joel, AK och Maria med massa böcker, kaffe, frukt, godis, skitsnack, danssteg och lite diskussioner. Ämnena kan hoppa rätt så snabbt från "barnidrott och vuxenmotion" till vem som var fullast förra helgen =P Men jag är rätt nöjd ändå för min kväll gick supersnabbt! Lite ångest nu över vårt Showcase imorgon och ännu värre känns det att vi ska bli filmnade! Jag och Joel gjorde en sista genomgång av stegen där i slutet, och fan i helvette att jag ALDRIG kommer att sätta dom! Kommer att snegla på Joels fötter hela tiden. Nog för att hjärnsläppen kommer då och då iallafall. Som när man dansat exakt samma dans till exakt samma musik i 3,5 timmar. Och sen helt plötsligt har man ingen aning alls vad man ska göra 1,5 minut in i dansen. Och måste stanna och verkligen tänka läääänge innan man kommer på vad det var. Hjärnsläpp? Hjärntvätt?

Äh, det blir som det blir.
Och det går så länge det går, sen gåre inge mer helt enkelt.

Man får se till att falla med flaggan i topp iallafall.


Min Måndag.

Efter 5 timmars sömn inatt (kunde inte somna igår) så var jag uppe kring halv 7, duschade och tog en prommis till Iksu. Min cykel fick en jävla bortamatch, HELA HELGEN! Kommer att krylla med småcyklar på Ålidhem. Den har nämligen en tendens till att vara lite lösaktig..

Väl i skolan så hade vi först lite bollspel ( de där vi hittat på sjävla), sen en lunch då vi mest satt och sov i en soffa innan det var dags för träningen till showcaset som vi har imorgon. HA-HA-HA säger jag! Jag, Joel och Albert tränade våran dans oavbrutet i 4 timmar! FYRA TIMMAR! Från 1 till 5 nötte vi  samma jäkla Las Vegas låt och vi kan fortfarande inte de där stegen, haha. Ingen av oss är väl några experter på dans över huvud taget och det tog väl sisådär 2-3 timmar innan vi ens fått ihop våra 3 minuter i steg. Men när klockan slagit 5 och vi var ensam kvar i salen så gav vi upp. Nu får det gå som det går imorgon. Jag ska göra mina steg här i lägenhten en gång innan sovdags, men annars fåre va! Nu har jag tryckt i mig lite middag (bra Carro!) och ska cykla upp till Universitetet igen för att läsa lite med några sköna klassisar. Jag vågar liksom inte sätta mig ner riktigt, för då kommer jag garanterat att somna.

Förresten! Therese har klämt ut sin lilla unge nu
och jag ska in till stan i veckan och köpa bebis-kläder!! :D
 Weeey! Jag äääälskar små knoddar!

Näe, upp och hoppa nu!

Over it.


Bortskämda unge.

Näe, eftersom att jag gick upp 06.00 imorse (av någon dum anledning) så känner jag mig rätt så sliten nu. Har knappt fått i mig något i magen heller på hela dagen. Eller jo, förmiddagen, men inte eftermiddagen. Känner mig helt slut. Vet inte alls vad det är med mig, men jag mår inte bra iallafall. Illamåendet går fram och tillbaka, och även fast jag vet att jag säkert mår allmänt bättre av mat i magen, så mår jag inte så pass bra att jag kan trycka ner den. En blandning mellan sjukhet och för mycket i huvudet kanske. Mamma sa att hon också hade mått lite konstigt på slutet, så det kanske går någonting..

Jag har iallafall suttit och pluggat nu några timmar, men kan inte påstå att någonting tycks fastna. Jag är alldeles för full i skallen! Sen har jag rätt obehagliga bilder som snurrar runt där inne också. Huvva..

Men man kan inte göra så mycket åt saker som man inte kan påverka. När man gjort allt så kan man som inte göra så mycket mer. Får helt enkelt trampa vidare på att "det går så länge det går", men sen går det inge mer helt enkelt.

Näe, nu ska jag lägga mig i sängen.
Kommer som inte så mycket längre ikväll..

Så trött på allt nu!

Akta huvudet.

Man ser det man ser, och man hör det man hör.
Men det behöver inte vara verklighet för det.

Man måste lära sig att sålla ur. Plocka ut det relevanta. Bry sig om småsakerna och skita i sammanhanget. Plocka med sig ögonblicken men glömma helheten. Se uppåt men inte för högt och blicka framåt men inte missa stunden. Minnas allt men glömma det mesta. Hur gör man, du som vet?

Det får gå så länge det går.

J.

Klockan är 23.26 och jag ligger i min säng och funderar på att sova alldeles på direkten. Av någon anledning bokade jag tvättstugan från 07.00 imorgon, vilket inte känns så smart just nu. Fast det kanske är smart att jag blir upptvingad så att inte hela dagen försvinner imorgon med.

Kvällen har varit mysig men väldigt sömnig. Sen mår jag inte super heller av någon anledning. Jag mår illa - samtidigt som jag är hungrig. Just nu är jag jättehungrig, tror jag. Kan som inte avgöra känslan. Men ingenting känns gott att äta. Tänkte att jag kanske var törstig, men det var jag inte. Väldigt konstig känsla i mig.

What if I need you?

Lördag!

Kanske världens slappaste dag idag. Har plockat undan lite grejjer, gjort stuvade mackaroner för första gången i mitt liv, ätit oliver, bokat tvätttid och sett på tv. Varav 99% av tiden har tillbringats vid teven. Skönt! Jag har haft lite söndag i mig tror jag.

På ett tag blir jag upphämtad och ska på middag med film och godis och tjejsnack. Ligga och dega i mjukisar och bara känna hur allt på hela kroppen sväääller! Smarrigt. Har funderat och haft mig lite idag. Funderat på små saker. Upptäckt att vissa saker inte känns lika hemskt längre. Förföljer mig inte lika mycket längre. Vågar inte riktigt ta ut lättnaden i förskott än, för man vet ju aldrig. Men iallafall..

Imorgon ska jag och mammsen till Strömpilen och jag känner för att bränna lite pengar. Gillar verkligen inte att shoppa, men nu måste jag nog. Jag känner mig som 13 år igen, men jag har iiiiiiiiiiiiingenting att ta på mig! Sen så måste man höstshoppa, vintershoppa, vårshoppa och sommarshoppa. 4 gånger per år är lagom! Ska handla lite mat också att ladda kylskåpet med. Massor med onyttigt och enkelt! Det är ett måste nu när det bara är en vecka kvar till min första tenta. Jag har nämligen tänkt bosätta mig på biblioteket och bara sitta där och läsa och äta godis. Sen ha uppehåll för riktig mat korta stunder, och då behövs det massa enkelt. En kille i klassen tänkte fara på apoteket och köpa koffeintabletter för att kunna läsa i stort sett dygnet runt, men jag tror inte riktigt på det..!

Kanske ska man bjuda in sig på middag hos farmor imorgon? Det är perfekt att hon bor alldeles runt hörnet för då kan jag alltid gå dit ifall jag känner mig sugen på det. Näe, nu ska jag dra en borste genom håret så jag inte ser helt vansinnig ut. Man vill ju inte skrämma slag på folket!

Ha en bra kväll människor.

..på senare tid.



Promenader.





Vi har skridskor på lektionerna, jag kan inte påstå att jag älskar det..



Jag prövade en klänning och behövde smakråd.



Det går att vispa grädde för hand! =)



Chai Latte!



Vi gjorde banor till barnen och Björn klädde ut sig till Kapten Krok!



Lillebror.



Mami.


Fredagkvälls.



Jag har alltid haft lite svårt med blixten på kameror!
(och det ser ut som att jag har vaselin i ansiktet)



Promenad mot Joel!













Undra om Ola tyckte mitt hår smakade bra? =P





Puss-kalas!





Toalettbilder är alltid så snygga ;)

Bortamatch.

Godmorgon.

Igår kväll blev det kalas och sen utgång på NH. Jag vet inte riktigt varför, men jag var inte riktigt på topp. Mina öl smakade apa och jag var inte sugen alls. Blev en nybörjar-drink på NH istället. Hade ju varit lite bättre ifall han som jobbade där kunde göra en drink dock? Irriterande.. En rolig grej var dock att jag träffade en gammal arbetskamrat från Björken som extrajobbade på matstället utanför Corona. Köpte lite mat av honom kring 2 och sen promenerade jag hem.

Det tog alldeles för länge att gå hem så jag sprang lite intervallen på vägen hem. Varannan lyktstolpe med väska i ena handen och mat i andra. Hej tönt-carro. Sen gjorde jag bland det skönaste man kan göra i en säng! Jag åt skräpmat, i sängen!

Nae, jag har ingen lust alls att skriva. Och verkligen ingen lust att gå för att hämta min cykel som haft bortamatch igår. Den står alltså kvar borta på Ålidhem. Jobbigt...! Kan tillägga också att jag svabbade spya igår. Och nej, det var inte min egen. Jag vet inte alls varför jag är så snäll egentligen. Jag lyckas iallafall ofta bli den som är snäll och torkar. Bläka.

Näe, nu less.

Klackarna i taket...!?

Efter lite fiskpinnar, en dusch och en genomgång av garderoben så lyssnar jag nu på dirty work och kom just på att jag bara har en öl i kylen. Betyder det att det bara blir en öl på förfesten, eller att jag dricker ljummen heiniken ikväll? Sug på den du!

Näe, jag borde koppla på peppen nu och inte känna icke-suget på krogen ikväll. Fast man vet ju aldrig, rätt vare är så blire ingen krog. En sak är iallafall säker, och det är att min cykel inte kommer att cyklas hem ikväll. Möjligen dras, men annars får den ha köra på bortamatch. Jag menar, det kan man ju unna den, även fast jag är en torris ;)

Äh vafan, nu ska nu ska jag ta lite nässpray, sen ska jag ut och göra stan
osäker! Dancing queen natten lång och allt vad där hör till!








Kom och tänka på standard-repliken för några år sedan;
"Spriten gör oss vackra"
"Jag är söt när du är full!"

Dancing queen.

Drama queen!

Imorse tog jag räser-cykeln till skolan kring 10 för att ha lite dans! Vi har showcase på Tisdag så vi har slipat och haft oss lite idag. Showcaset ska alltså redovisas i våra basgrupper som är på 4-5 pers i varje grupp. Grejjen var bara att idag var det bara jag och Joel som var där i vår grupp. Våra dansuppvisningar idag blev alltså lite annorlunda motför de andra som var fler, men kiiing så nice de va! Vi gjorde värsta love-storyn med smärtsamma farväl och romantiska möten då jag skulle försöka hålla mig från att skratta i tre sekunder medan vi såg varandra i ögonen på typ 1 dm håll. Haha, good luck! Men det blev riktigt roligt iallafall! Martin Stenmarcks låt Las Vegas var king till vår dans också. Det där ska spånas vidare på till på Tisdag då det blir showkläder och hela köret =)



Efter dansen satt jag, Joel, Erik och Albert och gjorde vårt eget bollspel som ska redovisas på Måndag. Ingen av oss är väl några riktiga idé-spottare, men de blev rätt bra tillslut! KaosTennis! (mer vågar jag inte skriva...=)

Näe, nu ska jag lägga in vårt bollspel på FC sen ska jag rulla in till stan och betala min sporttop från New Body och kanske skänka lite av min förmogenhet till rosa bandet. Ikväll blire alkohol vilket känns king med tanke på mina senaste 3 nyktra helger. Sen blir ju nästa helg nykter igen, så man får väl passa på! (ni märker att jag är skötsam va!?)

Ha en bra dag lovers!

Kloka beslut.

Idag kom jag hem kring 15.00 och vräkte i mig middag. Såå hungrig. Har varit lite lärare för massa 7-8 åringar idag. Viiiilken energi de har! Sen låg jag bara på sängen en stund  innan jag tog cykeln till bibblan kring 17. Där satt jag i TRE TIMMAR! Läste och skrev en massa, helt utan uppehåll! Och helt utan sällskap! Bra Carro. Tittade lite på folket som gick förbi utanför fönstert, dagdrömde lite. Och fick en massa bra saker gjorda. Sen vid halv nio blev det Waynes och varmchoklad med grädde!

Såg en gammal-gammal-gammal klasskamrat där, som helt uppenbart var på dejt! Och med mina vana dejt-ögon tycker jag att jag kunde avgöra att det var en tidig, eller kanske första dejt! Kan säga att den gamla-gamla-gamla klasskamraten blev ganska uttittad, och den stackars dejten han hade blev sönder-tittad! Vi såg nämligen bara hennes rygg och var smått nyfiken över vem det kunde vara! Stackars kille.. kan inte ha varit bekvämt med 8 ögon på sig under hela dejten =P

Fick iallafall bli lite uppdaterad höra om lite parköp (köpa ny soffa bla bla bla) och om lite lågkonjuktur. En rätt så bra avslutning på en väldigt lång dag. Precis när klockan slog 22.00 så rullade jag och min cykel förbi stadskyrkan.

Well. Det rullar väl på. Samma vardag. Samma lika. Rutiner. Vardag. Karusell. You name it. Titta på människor. Tänka på ingenting. Fasta med blicken på gatlysen. Upptäcka att någon inte knytit skorna, andra har något mellan tänderna och vissa verkar rätt så fundersamma. Det är väl typiska höstgrejjer. Men det har varit rätt lugnt nu, så snart borde det väl hända något. Jag blir alltid lite orolig när allt verkar så.. lugnt. Som en tickande bomb liksom. Var smäller det nästa gång?

Träffade förresten Farmor en snabbis. Hon tycker att jag är klok och att jag tar kloka beslut. Hon är faktiskt den enda som vet allt som händer runt om. Och det har hon gjort hela tiden. Hon är som... annorlunda. Hon tiger som muren. Jag vet inte varför hon gör det, men hon gör det. Och hon har väldigt ofta goda råd att ge. Och ikväll gav hon mig en några ord att suga vidare på..

"Det är bättre att vara ensam, ensam. Än att vara ensam i tvåsamhet.
För det är det värsta som finns"

Jag vet inte på vilket sätt man ska ta med sig de orden vidare, men det mesta hon säger brukar vara bra att ha någon gång. Så jag stoppar de väl i något fack i bakhuvudet. Suger vidare på min karamell. Ibland vet jag inte precis vad jag vill ha sagt med allt, och jag vet inte alls vad hon vill ha sagt med allt. Men någonstans så brukar det ändå passa bra.

Imorgon är det fredag - igen.
Tiden går rätt fort. Men tur är väl det.

En konstant känsla.

Även fast jag inte gillar det här mörka och kalla, så kan jag inte låta bli att tycka att det är rätt så mysigt ibland. Som ikväll när jag satt på bussen hem. Se alla lysen och alla bilar svischa förbi. Jag skulle kunna åka flera varv och bara titta på alla fina ljus. Men min hållplats kom såklart efter sådär 15-20 min, och då fick jag gå ut i kylan och promenera hem iallafall.

Har varit på pump ikväll igen (varje onsdag?). Idag vågade jag dock inte ta lika mkt som sist, eftersom att smärtan från förra gången fortfarande inte lagt sig helt!! Jag tog alltså ca 1/4 av  det alla andra tog idag. Och dessutom får instrukötören påpeka mina rörelser i ALLA övningar. Det börjar bli rätt så pinsamt.. Vet faktiskt inte om jag vågar dit på onsdag igen! "Nr. 10, bräsa lite mer! Nr. 10, dra ihop benen lite! Nr. 10 in med armbågarna! Nr. 10 rak nacke!"

Näe.. nu ska jag sova. Yes, det ska jag. Men först ska jag läsa sms:et jag fick av
Simon en gång till innan jag somnar!
"Jag vet inte varför, men jag har som en konstant glädje i mig!" Haha, jag
och mamma fick oss ett gott skratt när vi läste det =) Fler människor
borde vara så glada, att de har en konstant glädje-känsla i sig!


Godnatt!


Lite roar små.

Hur orkar människor bry sig så mycket om saker som inte berör dom på något sätt? Vad är det man själv saknar i livet när man lägger så mycket energi på andra och deras liv? Jag ser inte det underhållande med det? Sen är det lite kul faktiskt att man tycks kunna trycka i människor i princip vad som helst, och de tror blint på det som de hör! Rätt så komiskt. Har ni hört att jag kan flyga också? Det är heeeelt sant!

Vissa människor är nästan patetiska.


Dr. Kärlek!

Jag känner mig faktiskt lite förändrad inuti!
"Bättre lite rätt än helt fel"
"Du har huvudrollen i ditt liv"
"Hitta balansen i livet"


Och jag säger såhär. Atle Johansen är nog den som har påverkat mig mest. Vilken otroligt frän människa! Han fick 900 pers att hålla varandra om axlarna, gunga och sjunga! Sen har han gjort mig påminnd om vilket otroligt Rumpetroll jag är som vunnit mot ALLA ANDRA SPERMIER!  Han kallade sig själv för Dr. Kärlek. Och han tyckte att vi skulle börja skicka vykort till oss själva. Skriva hur himla bra vi är! För hjärnan kan ändå inte skilja på om berömmen kommer från oss själv eller från någon annan. Det ger alltså lika bra effekt om vi står och säger det till oss själva framför spegeln.

Hade jag varit 20 år äldre hade jag gift mig med honom. LÄTT! Svar nej, jag talar inte om åldrar och delar inte in det i fack. Det är bara det att han träffade sig fru för första gången året jag föddes.. Men vem vet, han kanske blir singel igen =) Sen är det bara vi som kan göra våra val, och därför så måste vi se till att njuta över de val vi gör. Och man ska inte tala om åldrar. Utan det är personen i fråga som är det viktiga. Hur man trivs ihop med varandra osv. Han var SÅ BRA! Skrattade tills jag grät =)

Kristin från Tv 4 Nyhetsmorgon var däremot riktigt dålig. Trots att jag och mamma satt mitt i gröten med typ 25 pers på vardera sida så tvingade mamma mig att gå därifrån mitt i föreläsningen. Tvinga alla att ställa sig upp och fälla ner sina små bord. PINSAMT! (Calle var hos mormor och klockan blev mycket..) Att vi dessutom hade hängt våra jackor på samma galge (sparat 20 kr) och var ensam med att hämta ut den var ännu mer pinsamt. Mamma hade såklart ljugit så fult om att den ena jackan var en vindjacka och båda var hennes när hon lämnade in dom. Den ena var en kort skinnjacka och den andra var en kavaj. Vem gick på det tro? Och när vi/hon hämtade ut den sen så tog hon på sig BÅDA jackorna som för att bevisa det. Sen gick hon ut ur Idun, medan jag gick bakom henne utan jacka! Haha... Sen vägrade hon stanna förrän mitt på Vasaplan. Familjen Lindberg? =)

Jag slutar aldrig att förvånas =P


Min mamma



Men eftersom att jag är helt vansinnigt kåt i citat så kommer här en rad
som jag fått med mig från kvällen! (Jepp, jag antecknade under föreläsningen =P )


Alla detaljer kan göra att man missar helheten.

Vägen till mannens hjärta går via magen!

Se till att njut av de val du gör.

Kärleksvindarna blåser in över oss hela tiden!

Av all beröm vi får i livet, får vi höra 60% innan 3 års ålder!

Sluta att tala om åldrar och dela in människor i olika fack.

Godnatt vänner =)


Tisdag eftermiddag.

Livslögnens nödvändighet och förbannelse..

Ikväll ska jag då på den där föreläsningen som Norrmejerier anordnat. Mamsen vann två biljetter och jag fick självklart den andra med tanke på föreläsningens handling. Prick nu minns jag inte de tre punkterna som skulle tas upp, men det var något liknande med "se det positiva i livet", "allt blir vad du gör det till" osv. Typ sånt som jag brukar babbla om. Vi får se, jag kanske går och lägger mig ikväll som en helt ny människa?

Har spelat handboll idag två timmar. Jisses alltså, fanns det verkligen en tid i livet då jag hade bollkontroll? Med tanke på att nu mera kan jag varken fånga eller kasta en boll. Finns det en möjlighet att jag gått bakåt i utvecklingen? (ibland måste man ta ett steg bakåt för att komma framåt?) Pinsamt.

Jaja, jag hoppar iallafall vidare på samma ställe, men måste erkänna att jag inte känner mig lika hopplös som förr för det. Jag börjar smått och gott att hitta min vardag, antal timmar att sova, tidpunkter att äta och allt sånt där. Tvätta kläder, diska och laga mat. Som sagt så är jag nog en sån som behöver någon typ av trygghet i vardagen för att må bra. Kontrollfreak? Även fast allt kanske inte är som jag önskat, så blir man på ett sätt van vid hur det är för stunden. Ingenting känns omöjligt eller för långt bort. Det mesta känns rimligt att nå bara man hittar rätta tidpunkten och sträcker ut sig ordentligt. Man måste bara se till att hitta något att spendera ögonblicken på, för annars är risken stor att alla dagar flyter ihop tillslut. Ingen utmärker sig till skillnad från de andra. För tillfället är de dagarna få, men de finns fortfarande. De där ljusglimtarna som jag älskar.

If you don't stand för something,
you will fall for anything.

Dag 56.- Psyk

´Det känns förjävligt att Tinna far/har farit nu. FÖRJÄVLIGT!

Jag menar, vem ska jag nu ringa när allt bara är kaos? Vem ska jag nu väcka på kvällarna bara för att jag har en klump i magen. Vem ska jag nu tvinga hit mitt i dagen trots att det spöregnar. Vem ska laga när allt är trasigt? Det kommer att bli tomt och hemskt här hemma utan henne. Jag kommer garanterat blåsa bort första storm-dagen.

I övrigt så känner jag mig rätt så... jag vet inte. Neutral? Vet som inte alls egentligen. Eller, egentligen är ju allt samma lika. Mmmm, me like!  Men det är som konstigt på något sätt. Det har kanske blivit en vardag? Det handlar inte om att strö salt i såren. Utan det känns rätt okej ändå. Spelar som sagt ingen roll hur många repliker och ramsor jag tänker ut på vägen, för när jag väl står där så kan jag inget annat än att le! Kanske å situationen, åt allt. Det bara är så att humöret blir bättre, tankarna blir ljusare och jag mår bara allmänt bättre av det. Bara ett ögonkast så känns det som att vädret där ute inte är riiiktigt lika jäkligt längre. Fler människor borde ha den inverkan på andra. Eller så borde fler människor ha den inverkan på mig. Det kanske är så, att jag blir ett psyk när jag inte får som jag vill? Kanske. Jag är nog tjurigare än jag trodde. Jag tror på mig.

And it's not goodbye. It's fucking smell you later!


Dag 54.- Flinka fingrar..!

Aaaaamen tja!

Faktiskt så har det varit helt okej att jobba i helgen! Nästan lite roligt! Byborna har större koll på mig än jag kunde ana och jag blir glad av att så många bryr sig! Har fått hundra frågor om plugget, hakan, cykeln och livet. Det uppskattas! Lite pinsamt är det dock när det är människor som man inte alls kan koppla vilka det är som frågar. Eller, man känner ju igen dom, men absolut ingen som borde veta vem jag är på annat sätt än Ica-tjejen. En av mina gubbar frågade om jag kunde göra en salto för honom också. Åååh vad jag älskar dessa gubbstruttar! Dessutom så läspar han också, och jag tror att han har löständer. Så sweeet gubbe!

Chefen kikade förbi också. Han tyckte jag såg fräsch ut! Haha, "fräschare än på väldigt länge! " Tack och bock för det. Men frågan är ju, hur såg jag ut förut då? Var jag ofräsch då eller? Det vågade jag inte fråga, så jag suger åt mig kommentaren att jag är en fräsching istället ;)

Nu sitter jag i en Iron Maiden t-shirt med texten "killer" på ryggen och ska läsa några sidor innan jag beger mig in i filmens värld. Ska se min älskade McDreamy (brudens bäste man), och efter det så ska jag få in 2 säsonger Greys på min dator! LIVSFARLIGT! Detta kommer att bli en stor konkurrent mot mitt framtida pluggande..

...och inga flinka fingrar ikväll! ;)




(tycker du detta är hett, skulle du se mig naken ;) )

Ett steg i rätt riktning.

Tjabbaaaa!

Jag körde inte på en älg och ingen Polis. Men jag är en jävel på övergångställen så det var en dam som fick hoppa ganska högt där. Syster yster fick för andra kvällen irad bli hemkörd av sin kära syster (jag). Det blev blåstest och förhör. 

Kan meddela att det var -4 grader i stan och jag gillare. Inte att skrapa rutorna på bilen. Men att leva lite farligt och sjunga Sonja Aldén på högsta volym bara för att syster inte gillar den låten. Sen se hur snabbt man kan ta kurvorna och hur sent man kan bestämma sig för att svänga. Shit vilken tönt jag är.

Imorgon ska jag ta mig ett snack med Annika på jobbet. Tänkte att hon kanske ska få med mig på ett mördar-pass i veckan! Har för tillfället så ont i armbågen att jag inte kan ta i mitt eget ansikte, så någon arm-träning känns rätt så långt borta. Sen tycker jag att Therese kan klämma ut den där jäkla ungen snart! Hon var beräknad förra helgen och jag har väntat i 9 månader nu! Sen ska jag ta en fika med min andra gravida vän i veckan också! (jag vet, folk är som kaniner nu för tiden!) Men jag gillar gravid-magar så för mig är det lugnt ;)

Nattinu!

Dag 53.- Jag bränner mina egna jävla broar..

Hur kan allt jag gör och allt jag säger bli så fel? Är det för att jag försöker så febrilt för att få det att bli rätt?

Jag vill ha det som det var förut. Jag vill tillbaka dit. Sen vill jag inte att allt som kommer ur min mun ska låta så fel och alla ord jag slänger iväg bara blir fel fel fel fel. Det blir ju aldrig som jag menar iallafall. Men hur förklarar man det? Nu ska jag iallafall inte göra samma misstag en gång till. Inte för att det kanske spelar någon roll nu, men ifall det skulle göra det, så tänker jag iallafall inte chansa. Välkommen in i min skalle och förstå hur jag menade från början.

Jag är så jävla less på de här drömmarna nu. Jag är så jävla
less på den här känslan som gnager sönder mig! Jag är så
jävla less på allt nu. Kan ingen bara trycka på spola-knappen
framåt eller bakåt nu så man slipper det här mellantinget.
För tillfället skulle jag nog föredra bakåt.

Nu ska jag köra bil. Och se till att inte köra på en älg, eller en Polis.
Köra ifrån allt för en stund.

Jag blir iallafall glad när gubbarna på Ica saknar mig. Jag tycker fortfarande om gubbarna mer än tanterna, för tanterna är ofta så sura. Men gubbarna saknar mig. En gubbe sa till och med att han saknade mig lite på gymmet. Och att han studerat hur jag tränat och att jag tränar "negativt", vilket tydligen betydde att jag tränade med motstånd. Han hade också räknat ut att jag var en fotbolls-tjej. Jag trodde inte ens han kunde prata, har aldrig hört honom säga ett ljud. Men jag blir glad av att någon saknar mig iallafall.


Hur stort behov har du av att vara älskad?


Vem är förloraren?

Det blev en latte vid ett bord med ett ljus på och med musik i högtalare och 4 utlänningar vid bordet bredvid. Titta på människor och koncentrera sig på att hata vissa och älska vissa. Försöka hata någon, och hitta en anledning till att älska någon annan. Försöka säga till sig själv att allt går bara man vill. Men samtidigt så blev det ju ganska fel. Att säga emot sig själv. För att om allt går bara man vill, så skulle jag ju inte sitta där och försöka hata och älska alla möjliga oskyldiga människor. Eller.. ja. Fatta galoppen!

Har kört bil ikväll. Jag har saknat att köra bil! Köra alldeles för fort med hög musik och sen tänka att man är oslagbar och odödlig och ingenting kommer någonsin hända mig. Kanske alla andra, men aldrig mig. Sen vips står det en Polis där. Tur hade jag eftersom att de precis höll på stiga ur bilen med sina fart-pistoler. För lagligt körde jag inte ens nästan. (man lever ju bara en gång).

Just nu jobbar jag på en tanke. Egentligen helt patetisk och knäpp. Men det var ju det där med att man bara lever en gång. Jag menar, nästa gång kanske jag kör på en älg istället för en polis. Och då kanske man ångrar sig när man sitter där uppe bland molnen och tittar ner på alla människor. Vissa saker vill man kanske aldirg se vad det blev av. Ifall jag krockar med en älg imorgon så vet jag iallafall en sak som jag inte vill veta vad som hände med. Eller så vill jag kanske det ändå. Fan vad du snurrar mig!

Jag bråkar med mig själv. Precis varje dag.
Jag funderar på att bli bög. En sån där bög
som i Patrik 1,5. Han var så söt och snygg.
Om jag var kille skulle jag bli bög och bli
tillsammans med honom. Han var king!

Näe, nu måste min "SOV NU FÖR FAN CARRO!" sida vinna över den andra sidan så jag får gå och  lägga mig. Jag orkar inte bråka mer ikväll. Får ta resten av diskussionen imorgon. Okej?

Godnatt loosers.

(vem är förloraren i det här min vän? du eller jag?)

Dag 52.- Jag tänker kamma hem dig!

Nu är den här.

Alla de här gråa nyanserna. Det finns faktiskt flera nyanser mellan det svarta och det vita (du ser min vän, det gör ju faktiskt det.). Just denna nyans som världen har idag gillar jag inte riktigt. Vad hände med de vackra färgerna, solen och allt det där. Det gjorde faktiskt mina dagar en nyans bättre. Grått och regn och svinkallt. Det gör mig till en tvättäkta bitterfitta.

Idag skulle jag plugga lite eftersom att jag är ledig. Orkade inte ställa väckarklockan eftersom att jag brukar vakna med tuppen iallafall. Imorse vaknade jag klockan 11.30. Godmorgon världen. Bestämde mig för att plåga min kropp på gymmet istället och kollade upp en lämplig buss. När jag gick till bussen körde två av mina vänner om mig med sina bilar (jag borde också köpa en bil). Stod och väntade på bussen i 30 min och förfrös större delen av min jävla ömma kroppjävel. Sen hämtade vän nr 3 upp mig vid Konsum med sin bil (jag vet, jag BORDE köpa en bil). Lyckades springa några km men det var mest en plåga. Det känns ungefär som att jag har sprickor i båda lårbenen samt överarmarna. Det var nog år sen jag hade såhär träningsvärk!

Såååå, vad händer nu?

Förresten så vet jag ungefär vääärlens hetaste kropp. Med risk för att låta riktigt fjortis så måste jag säga att den faktiskt är det mest hetaste jag någonsin sett. Någonsin! Varför har människor inte bättre självinsikt så de förstår vad det är de går runt med? Varför förstår man inte när man är en riktig guldgruva, sån där som folk skulle kunna döda för (ta åt dig!!). Hmm, hette den kaninkokare? Haha, jag minns inte. Jag har aldrig varit i situationen så jag vet inte om jag är en sån. Men jag kanske är det? För säkerhets skull... testa mig inte!

Näe, nu ska jag duscha. Sen blir det väl kanske
en fika i stan och sen kanske bio kanske.

Tjing.


Dag ¤.- Dubbeldejt!

Ikväll har jag varit på dubbeldejt (dvs. två killar och två tjejer). Egentligen så var den väl rätt så fejk eftersom att de tre andra redan hade respektive, men man kan väl kalla det så ändå. Simon  köpte iallafall en Chai Latte till mig och jag kände mig som värsta mode-bloggaren. Stockholmsbruden ni vet. Sen hände något väldigt pinsamt, som iofs är rätt så typiskt mig!

Simon och hans arbetskamrat (han hette Emil) stod i kö för att köpa damerna sina drycker medan vi satt vid bordet och kände oss vardagliga men lite extra fina i kanten. Det var rätt lång kö så vi fick sitta ett tag, men sen kommer boysen med våra muggar. Och här kommer smällen (fyyy skäääms Carrooooo!!). Emil hade frågat Simon i kassakön var jag jobbade, eller var jag jobbat. Simon svarar då att jag jobbar på Ica men pluggar nu. Emil svarar att "jaaa, jag tyckte väl det!". (det här är alltså ca 30 min efter vi har träffats och har hunnit prata en del). För tydligen så har han levererat bröd till mig på jobbet hela sommaren (två gånger i veckan), pratat med mig minst 20 gånger och tyckt att jag varit en trevlig tjej. Problemet är bara att jag inte känner igen honom! Inte ens lite! Har inget minne av att jag sett personen någonsin över huvud taget! Vilket självklart får honom att känna sig rätt obekväm. Sen är jag inte ens nära på att rädda situationen. Vad kan man säga? Sorry, jag är dålig på ansikten. Och minns inte ens en av alla de 20 gånger vi har pratat under sommaren, och att jag dessutom skrivit under leveranspapperna, haha...Pinsamt!

Det var min kväll. Sen gillar jag att det är kvällsöppet på Waynes. Där lär jag hänga med mina böcker och pimpla kaffe/latte/te och titta på regnet och känna mig vemodig. Att det är öppet till 00.00 på helgerna gör saken bara bättre.

Att tillägga så såg jag en kille där som jag var smått betuttad i när jag gick i gymnasiet. Sån där kille som man ritade hjärtan runt i skolkatalogen och som man dagdrömde om på dagarna. Äkta tonårskärlek! Blev lite nostalgi nästan =) Det roliga är att jag aldrig har pratat med människan, och lär aldrig göra det heller. Men jag kommer nog alltid känna igen honom när jag ser honom!

Godnatt!

Mc Dreamy

SMÄRTA!

Eftersom att jag jobbar på en uppryckning så var jag på Bodypump ikväll. I diiiieee! Lönnfeta tanter, de är livsfarliga! Starka som oxar och hur seeega som helst! Ser bara lite rödblommiga ut medan jag skakar i hela kroppen! Men jag hade iallafall en exemplarisk teknik i utfallen, så jag får väl leva på det. Mina händer skakar dock fortfarande, och jag kan inte få armarna ovanför huvudet..

Nu är jag godis sugen. ALLT godis skulle vara gott. Någon som vill svänga förbi mig med en påse?

Näe, nu fokus på Greys, och sen Generation Fett. Jag och min hallonröda morgonrock har det rätt bra ihop ändå. Vi kompletterar varandra rätt så bra. Eller, vi bråkar iallafall inte. Och den är snäll med mig. Rätt bra kombo.


Och jag upprepar.
En dag, ska Derek McDreamy vara i min säng.
Finns det någon mer perfekt kille!?


Dag % .- 3 poäng till mig.

Hej människor.

Igårkväll så upptäckte jag att en av våra faddrar har en kompis som bor i en lägenhet som ligger i samma hus som mig. Och inte nog med det. Han bor i samma lägenhet som jag har blivit lovad efter årskiftet! Och självklart har även han blivit lovad den lägenheten. Hmm? Det blev ett ganska intressant möte där kring 22.30 ute i trapphuset igår =)

Idag har jag spelat basket. Seriöst, jag måste spika upp en basketkorg ute på parkeringen och sno en boll av någon. Jag är så pinsamt dålig på basket! Jag kan tex inte ens hoppa och kasta samtidigt! Antingen hoppar jag före jag kastar, eller så kastar jag innan jag hoppar, haha! Jag har absolut ingen koll på över- och under kropp. De hör som inte ihop alls! Ikväll ska jag googla basket-regler inför morgondagen tror jag, haha. Då jag förresten ska hålla i ett teknikpass i basket! Viiiilket skämt! Jag tror jag håller mig i bakgrunden och låter mina 3 killar ordna det där! Kan tillägga att det inte är enkelt att träna anfall/försvar när min basgrupp består av mig och 3 killar. Varav en är ca 248 lång. Tydligen fick man inte finta att skjuta mot försvararens "nedre region" vilket var det bästa sättet jag kunde komma på för att ta mig runt! =)

Näe, nu ska jag fundera över hur min mobilräkning kunde bli så hög. Sen ska jag fara och köra ett Pump-pass. Vilket veeeerkligen inte heller är min grej! Försöka vidga mina vyer lite..

På återseende. Människor.


Ungefär så.


Öst på stan.

Tunnlarna där jag bor brukar prata till mig.

"don't do the crime, if you can't do the time"


Panic at the disco.

Hade en  lektion idag mellan 13-15. Hand och boll. Jag är fett nöjd att jag inte stukade något finger, annars brukar jag lyckas med det istort sett varje gång! Har fortfarande ont i lillfingret och det var flera veckor sedan jag gjorde illa mig. Sen är mitt knä och rumpa riktigt onda sen skridskorna igår. Jag har lite svårt att hålla mig på fötterna..!

Gick iallafall upp strax efter 8 imorse och cyklade med pyjamas, jacka och vantar in till stan. Innan frukost och innan tandborstningen. Eller pyjamas.. Av någon anledning sov jag med mjukisar, linne, munkjacka och strumpor inatt. Det var som bara att kliva upp. Det var en tung kväll igår, vilket gjorde att jag slumrade bara sådär helt påklädd och upp och ner. Sånna där kvällar borde inte få finnas.. När jag kommit hem så satte jag mig vid köksbordet med mjölk och två mackor och pluggade tills jag cyklade till Iksu kring 12. Nu har jag ätit lite mellanmål eftersom att jag har tänkt fara och springa innan middagen.

Jag gillar verkligen inte att äta själv. Tycker egentligen att det är roligt att laga mat, men hur kul är det när man äter upp den själv? Det spelar som ingen roll vad det smakar, eftersom att det bara är jag som känner smaken hur som helst.

Ikväll blir det läsning och teve.
Imorgon ska jag träffa Lisa.
På torsag ska jag träffa Simon.
På fredag är jag ledig.
Lördag + Söndag jobbar jag.

Redan nu hatar jag den här helgen. Paniken jag kommer att ha Lördagkväll är inte rolig...


Dag ?.- down

I don't wanna wake before the dream is over

And timing's everything
and this time there's plenty

delete.

det här känns lite konstigt. en sida som jag
läst under en tid. och plötsligt så tycker jag
att det som skrivs passar bra in på mig, och
jag känner mig bättre till mods av att läsa det.
som sagt, det känns annorlunda med tanke
på situationen. jag borde också tänka mer så.
 tro på sig själv och ha en starkare självkänsla.

ta dagen som den kommer.

jag borde sluta läsa och sluta skriva.
jag borde sluta vara helt och bara trycka
på OFF knappen i min skalle. gå på automatik.
det är alldeles för jobbigt att känna. hur
slutar man känna efter? nu när man inte
kan fråga proffset längre. hur gör man?


djobi djoba - be strong.

And it kicks so hard, it breaks your bones.
Cuts so deep it hits your soul.
Tears your skin and and makes your blood flow.

But if it was easy,
it wouldn't mean nothing tough

Dag 48.- Tomt

Jag orkar inte... och det gör ont.

Det går inte ens att beskriva med ord. Jag är ett hopplöst fall, eftersom att jag vägrar att inse. Jag vägrar att lyssna och vägrar att förstå. Jag kan helt enkelt inte acceptera det. Kanske är det ett sätt att skydda sig själv? Bita ihop istället för att bryta ihop? Strö salt i såren genom att hänga kvar i fingertopparna trots att någon stampar på dom.

Hoppet är det sista som överger en?

Frågan är ju ifall det är positivt eller negativt för en själv att vara som jag är. Jag är less på att vara tjurig. Kan jag inte bara få vara en looser? En förlorare som ger upp vid minsta motgång. Det skulle vara enklare då. För då kunde man ju bara rycka på axlarna och svälja klumpen. Nu måste man ju ha det hängandes över sig hela tiden. (jag menar, man måste ju göra det så svårt som möjligt för sig själv..)

Frågan är hur länge jag kommer att hänga kvar, och om du kommer
att dra upp mig tillslut? Det är väl det som får mig att vägra
släppa greppet.


Dag 47.- Mansgris!

Morning!

Vaknade med tuppen imorse och började direkt att läsa om små barn, deras utveckling från 0-10 år och olika reflexer som de kan ha kvar från första året. Rätt intressant tycker jag! Här kan man dessutom känna igen olika etapper från barn som man har runt om sig. Och se hur vissa utvecklas väldigt tidigt! Jag tycker sånt där är coolt..!

Efter lite plugg så tog jag tag i dagens uppdrag..! Jag är rätt så bra. Sen har jag fått höra att det är bra att jag är så huslig, för män vill ha husliga kvinnor! Haha, ja jag borde kanske stuva om till förkläde och hilka på dagarna! Och leva med en äkta husmansgris! Näe, jag hatar sånna män. Baka era egna bullar, dammsuga ert eget golv! Sånt där blir jag bara arg av. Jag är ingen feminist, ingen karriärskvinna, ingen hemmafru och ingen manshatare. Men jag tror på jämlikhet.

Nu ska jag ta en prommis i höstvädret.

Några ögonblick.



Man tager vad man haver. Tror det var whiskey (?) ur burk.
En sängfösare i Italien.



För att det bara är så.



Jag ser preg ut. Men det är vara helt vanlig slitenhet.



Okej, det händer inte ofta att jag dansar runt strippstångar.
Njut av ögonblicket gott folk! (+ i kanten att säkert alla fick sig
en skymt av mina underkläder. All in, eller skit i de!)



Godnatt Lördag.

Jag och min bror for på affärn och på Hemmakväll och köpte massa sliskigt. Sen hyrde vi en film och jag köpte en till honom också. Han fick X-Men filmen! Jag är kanske världens bästa storasyster! Sen åt vi middag och såg på film och hade det mysigt, innan vi la oss och lyssnade på Tjejtjusarn Sune på cd. Nu är det godnatt. Jag ska också lägga mig nu snart. Två nätter med 12 timmars sömn var, så borde jag ju vara på topp igen på måndag!

På Sune-skivan så slutade Sune vara en tjejtjusare. Han kom på att det finns viktigare saker än tjejer här i livet. Som datapsel och radiostyrda bilar och sånt viktigt. Och även fast Sofie slängde sig över honom med sånna där värsta Hollywood-kyssar så kände han ingenting. Eller, hans tår fladdrade några cm ovanför marken under själva kyssen, men efteråt blev han normal igen. Han hade helt enkelt slutat vara tjejtjusare. Jag funderar på att följa hans spår. Jag menar, det finns ju faktiskt viktigare saker här i livet. Som.... mat? Träning? Ehhmm... Politik!?! (jag hatar politik).

Min bror är rätt så mysig. Vi delade soffa hela kvällen och jag var nog mer rädd än honom när vi såg filmen. Mammutar och jätte-tigrar! Sen när det blev Sune-dags så höll jag på slumra på en gång. Man kanske skulle ha sig en liten Calle i sängen varenda kväll! Barn är så söta när dom sover. Deras kroppar blir så himla avslappnade! Sen snarkar dom inte, dom bara snusar så sweet! Jag säger som min vän Anna sa om sina underlater när dom dog;
"dom är faktiskt sötare nu när dom är döda", sen satt hon och klappade sina döda underlater. Stela som pinnar! Kanske dålig jämförelse, men barn är söta när dom sover!

Imoron är det söndag.


Kontroll-freak.

Det blev en promenad i höstvädret. Det var rätt så mysigt och löven är fina.

Men jag är arg och irriterad. Var sitter problemet hos vissa människor? Hur går tankarna? Var är det något går snett? Är snett? Jag kan knappt bita ihop, för det stör mig så jävulskt. Ååhh....!

Jaja, nu ska jag tvinga mig själv att läsa igen. Har som agt 80 sidor att ta igen eftersom att jag inte kunde fokusera sist. Sen är det minst lika mycket till sen också. Jag hatar politik. Jag bryr mig inte om politik. Politik suger. Sen ska jag var med min bror, som nästan hatar mig för att vi inte ska på bio. För jag går inte på bio och ser en film som jag redan har på datorn. Det är bortkastade pengar.

Jag har en plan. Jag borde inte ha planer. För jag blir bara så besviken när de inte går som jag vill. Jag skapar alltid förvänintgar, på något sätt iallafall. Ibland sämre, ibland bättre. Men de finns alltid där. Jag kan alltid se allt framför mig. Jag bara är sån. Jag kan inte förstå de som bara flyter på , ALLTID. Som aldrig har några förväntnignar eller förhoppningar på något. Halva grejjen är väl att tänka på saken? Att längta eller se fram emot? Eller bara gruva sig.. ibland.
Ja jag vet inte. Men jag borde släppa mina planer. Jag borde inte tänka så mycket hela tiden. Jag borde ha en ON-OFF knapp på skallen. Haha. Då skulle det bli betyligt enklare att fokusera på skolarbete och på allt som man gör just för stunden. Jag antar att jag är dålig på att ta vara på ögonbliicken, eftersom att jag alltid lever i framtid eller dåtid. Eller gör jag det? Svammel.

Nu skärpning och läsning. MÅSTE!


Dag 46.- på ditt vardagsrumsbord!

Inatt drömde jag värsta verkliga drömmen. Jag hade en liten mini-unge! Jag har alltid trott att om jag någonsin kommer få barn så kommer den ungen ha sådär kolsvartt hår. Men den här ungen hade vitt hår, och nästan inget alls! Jag blev lite förvånad. Hur som helst så var mitt lilla barn typ 3 veckor och jag skulle ta med den på Ikea. Plötsligt blev den hungrig och behövde byta blöja och allt sånt, och jag hade inte med mig någonting! (av någon anledning ammade jag inte). Så jag letade flaskor och nappar och allt på Ikea, men det fann bara från 3 månader! Och jag ville inte att min unge skulle använda sånt som var för stora barn! Ojojoj, vilket liv de blev... Men tillslut fick mitt lilla barn sin mat och kunde sova vidare i sin vagn =) Drömde en del sidospår också, som inte har något att göra med föregående dröm. Men det ska verkligen inte skrivas här. Haha, så typiskt mig! Kan inte rå för det..

Näe, jag känner inte taggen och peppen. Sov närmare 12 timmar inatt och skulle inte ha några problem med att sova några till. Kanske borde man ut och springa? Fara och gymma? Eller bara det man borde, sätta sig och läsa.


Why does blood turn brown when it dries?
Why do the tears well up in my eyes?
Why didn't I learn to ride my bike
When it was warm and sunny outside?

When the leaves start falling from the trees,
When the birds start flirting with the bees,
When the wind starts blowing from the East to the West;
Maybe you'll still be the one that I like best.

I bought an umbrella big enough for two,
But it feels pretty empty under here without you.
Dry as a bone but I'm still alone

When you're standing in a puddle with wet feet;
And your head is sore from pounding drops of sleet.
When the cold and lonely hours put your heart to the test..
Maybe I'll be the one that you like best.

Fylleslag..

Hittade lite blandad kompott från helgernas
bravader. En salig blandning och av en
ren slump så blev det mest fadder-biler som
kom upp.. Men rätt så kul ändå!



In your dreams..

Ikväll har jag och Anna sett Idol och Beck. Fast jag somnae första gången strax innan 9. Sen sov jag till och från hela kvällen. Ögonen gick inte att hålla öppna! Jag är ett trevligt sällskap...! Men hon är snäll för hon får mig att tänka bra tankar. Sen så tror jag hon känner igen mina tankar på något sätt. Eller.. ja. Ibland tänker vi rätt lika. Men oftast helt olika. Äh, jag vet inte. Men något ditåt.

Nu täcket över huvudet och godnatt, katt. Skatt!


..när jag gråter.

Så! Nu har jag varit på mitt sk. spa. Min lillebror och hans kompis var där och psykade mig så jag helt enkelt var TVUNGEN att åka toaletten ett x antal gånger. Kan säga att jag fick ganska mycket mer fart i toaletten än de där  spinkiga småkillarna fick. Jag kände mig som en gammal kärring som bara ville gallskrika genom hela tunneln! Sen i de andra banorna så blev mitt ass som en sugpropp. SLURP så satt jag fast och ungarna hamnade i klungor bakom mig. Snacka om att jag satte stopp i avloppet =)

Jaja, blev inte många simtag för mig. Efter att halvt ha tagit ihjäl mig i rutchbanorna så satte jag mig i kannibalgrytan med min ömmande kropp. Kunde dock inte sluta tänka på alla barn som kissat i vattnet, och på alla äckliga hårstrån som flöt omkring där. Sen att det satt ett kärlekspar som inte kunde hålla fingrarna ifrån varandra mitt emot mig gjorde inte saken bättre. Halva byttan med vatten sjönk undan när de ställde sig upp. Jag tror jag har bacillskräck och äckel för sånt där. Alltså, inte paret, utan vattnet. Klarar knappt av att gå på badhusgolv eller på golvet i allmänna duschar heller. Jag har till och me jäkligt svårt för att stå på avloppet i min egen dusch. Det är så jäääkla äckligt. Jag vill helst duscha nu på en gång, trots att jag kom direkt från bad, bastu och dusch.

Jaja, ikväll ska jag se på Idol, imorgon ska jag plugga och vara barnvakt och på söndag ska jag plugga lite mera. Sen på Söndagkväll ska jag fara och lämna min grejjemojj som jag glömde sist. Funderar på att ta Calleman på bio imorgonkväll. Jag har inte varit på bio på lääänge. Brukar inte gilla bio, men nu är jag sugen. Dock inte på den nyaste tecknade filmen. Jag vill se en vuxenfilm!

Nu är jag matsugen. De där 4 bullarna jag tryckte i mig mitt på dagen känns långt borta...!

- Vet du när de flesta gråter?
- ..näe?
- De gråter när de känner sig trygga.

Med tanke på de senaste gångerna jag gråtit, så måste jag
nog säga att jag tror också att det är så. För jag har inte
gråtit någon annan gång..!

Dag 45.- you're so damn hot

Freeedag..

Imorse var jag uppe med tuppen och gjorde lite kullerbyttor, stod på huvudet och svingade mig mellan plintar. Alldeles lagom ansträngane för en fredagmorgon. Sen cyklade jag förbi bibblan och kopierade några sidor om motorik lek och lärande. Vi ska nämligen ha en lektion för några 9-10 åringar. Med mig ska dom få krypa och gå! Dom kommer att äääälska mig =)

Nu ska jag diska min helvettes-disk. Tänk att det blir ett lika stort berg varendaste dag! Jag önskar mig en diskmaskin..  Sen ska jag iallafall till farmor och städa hennes lägenhet. Jag som inte ens orkar städa min egen! Känns lagom opeppande kan jag lova. Jag hatar att dammsuga. Jag hatar att städa. Jag är trött.

Imorse znoozade jag från 06.00 till 07.15. Det är nog nästan rekord!



You make me wanna lala in the kitchen on the floor..!

...tråkigt?

[  ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[  ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[  ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (har haft i näsan)
[X] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[X] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[?] Jag vill ha barn nån dag. (....beror väl på?)
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.
[  ] Mitt/mina syskon har barn
[ ] Jag är gudmor/gudfar

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[X ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[X] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[X] Jag har pissat på mej av skratt
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[X] Jag föddes med en sjukdom. (nja, men hade lite krux med hjärtat)
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ]  Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[  ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[X] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[X] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[  ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[X] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (inte varje månad men..)
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[X] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[X] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[  ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[  ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[  ] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka
[  ]Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[  ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[X] Mina svar är ärliga.

Ett ryck i kragen!

Nu känner jag lite mer tagg. Imorgon äre fossi på Iksu på dagen, och sen ska jag till Storsjö och ha lite spa. Eller, jag ska simma några längder, kanske gymma och sen sitta i badtunna och låtsas att jag är på värsta spaet! Sen på lördag ska jag vara barnvakt till min minibror och vi ska nog hitta på något roligt. Kanske bio, eller bara något annat enkelt. Sen är helgen slut. Känns nästan som att det är slut innan den ens börjat! Imorgon har jag lovat att städa farmors lägenhet eftersom hon har opererats också. Och på lördag har jag lovat att kratta. Jag är en snäll människa. Oh yes.

Och mitt hår är koooort nu!




Like a pill.

Deprimerande.

Jag har gått på en nästan 2 timmars promenad. Deprimerande. Följde älven, gick över till teg. Gick en bit på teg, gick tillbaka in till stan, tittade i skyltfönster på vägen hem igen. Kände mig gammal. Närmare 100 år. Blött. Mörkt. Tyst. Och inte alls lika rogivande som det är att gå i skogen. Det gör mig bara nere. Har försökt läsa lite om idrotts historia. Har läst närmare 80 sidor, men har ingen aning om vad det ens handlar om. Koncentrerad?

Jag tror det är vädret som gör mig nere. Det får mig att känna mig som värlens ensammaste människa. Även fast jag inte kan direkt påstå att jag försökt göra något åt saken. Istället äter jag oliver som bara fastnar i min jävla ståltråd. Eller, jag inbillar mig iallafall att det fastnar där. Jag är hungrig, men jag är inte sugen på typ makaroner eller mackor. Och det är det enda jag orkar tillaga just nu. Så det får bli oliver istället.

Sånt är livet.


Heting!

Åhh så jobbigt!

Det är bara några dagar sedan som min käke började kännas helt bra igen och jag kunde tugga och äta som vanligt för första gången på flera veckor. Men nu kan jag inte göra det igen. Efter att jag har bönat och bett i flera år (sen jag gick i åttan tror jag?) för att få en sån där ståltråd även i överkäken (har en i underkäken sen förut) så har jag nu lyckats övertala dom att sätta in en till. Problemet har varit -och är, att tråden gör att mina tänder inte riktigt går ihop, även fast de lagt den alldeles precis intill gommen på insidan av övertänderna. Den syns alltså inte alls, nästan inte ens när man tittar på insidan av tänderna. Men problemet är alltså att jag inte kan bita ihop helt nu. Så jag ska testa i nån vecka och se om jag kan plåga mig igenom detta. Elelr om jag måste ta bort den. Det är alltså en permanent tråd som jag aldrig kommer att ta bort. Kanske kan man vänja sig, jag vet inte. Fördelen med den är iallafall att mina tänder förblir raka - för annars så rör ju tänderna på sig hela livet. Och nackdelen är att jag inte kan bita ihop, och att det är betydligt lättare att få karies eftersom att tråden ligger enda mot tandköttet. Well... vill man vara fin får man lida pin.

Har iallafall kört macaerena och lite andra danser nu på morgonen, och inte alls kunnat koncentrera mig på vad läraren sa. Inte speciellt fokuserad alls idag! ...inte så konstigt faktiskt. Desperat? Besatt? Haha...

Näe, nu ska jag sluta att skriva innan jag skriver alldeles för mycket!

SÅ GALET HEEEEEEET!!

Dag 44.- Lyckopiller

Jag är trött. Jag är så trött att det går inte att beskriva med ord. Jag är så trött att jag vill sova mera. Jag är äckligt jävla trött- När jag är trött blir jag arg och irriterad. Trotts en jättemugg med kaffe är jag fortfarande mest trött. Bara trött.

Nu ska jag till  tandmänniskorna och förhoppningsvis få snyggare tänder. Iallafall ett steg på vägen. Sen ska jag dansa macarena dansen inför mina klassisar. Jag brukar ju vara rätt het med den på dansgolvet!

Sen så har jag fortfarane kvar lite endorfiner i kroppen. Sånna där må-bra-hormoner. Mmm...

Nu tandmänniskorna om 20 min. Stress!

Pööss!

Dag 43.- Sex and the city.

Mr. Big.
Det finns flera olika ögon.

Det finns tillexempel fylleögon, hundögon, kåtögon, lyckligaögon och argögon.


Godnatt, skatt!

;)

...och chefen står och pekar på mig hela mötet.

Äntligen hemma från mötet på jobbet. Jag ångrar typ att jag ens for dit. För jag är en sån där som verkligen tar åt mig av allt. Jag vill typ helst ställa mig på stolen och räcka upp handen och säga att "det var inte jag, jag lovar!". Sitter istället röd i ansiktet och tycker det är skitjobbigt. Kommer jag någonsin sluta ta åt mig av allt? Även fast jag egentligen vet att det inte är mig (iallafall inte bara) som det pratas om. Tillslut ville jag bara grina och byta jobb och kände mig riktigt värdelös. Vad gör man när man gjort sitt bästa och det inte räckte?

Väl hemma så är såklart inte min tvätt torr och ännu en gång så fick jag dra igång torkskåpet smockat med kläder och lakan alldeles för sent. Är det bara jag som helt plötsligt inte får igång den där jävla torktumlarn!? Det här är andra kvällen/natten som jag kör torkskåpet för fullt även fast man inte får. Men jag MÅSTE. För mina enda underlakan till sängen är blöta, och jag sover INTE utan underlakan i sängen. Så är det bara.

Imorgon äre skriller på Draggen (jag känner inte taggen), sen ska jag göra lite annat roligt, innan jag ska fara på besök på kvällen. Dagarna går så fort ibland, jag hänger inte med. Tänk att imorgon är det onsdag igen!

Förresten så handlar jag seriöst för alldeles för många tusen i månaden. Mat alltså! 3000 i månaden, lätt! Och då är jag själv som käkar det! Äter iofs väldigt mkt frukt och grönt, och det är svindyrt. Men ändå. Idag fick jag med mig frysta bullar som gåva från butiken. Sen äpplen och apelsiner och mandariner och tomater och kyckling! Sen massa sånt där annorlunda eftersom att jag ska börja göra lyxmat till mig! Typ hönsbuljong och jäst och olika konstiga kryddor och ojojoj. Tänker jag gå och bli duktig?

Näe, nu dör jag snart av trötthet. Ska gå och känna på lakanen igen... 
(annars blire soffan inatt...)



Godnatt vänner små.

Jag ska... sen.

Vad jag bör, och vad jag gör, det är två heeelt skilda saker.

Efter två timmars "redskapsgymnastik", typ, och sen två timmars dans, så for jag hem och var ganska duktig. Jag ringde biblioteket och beställde två böcker. Sen delade jag in alla mina papper i olika högar. Räkningar i en, försäkringsgrejjer i en, skolgrejer i en, träningsprogram i en osv osv, sen in i mappar med olika färger. BRA JOBBAT! Sen efter att jag bokat klipptid så började det dala... Jag som borde dammsuga, byta lakan, torka lite överallt, diska (IGEN!) och framförallt! Läsa den där jävla IdrottsHistorian. Sen förstår jag inte, varför man måste diska varje dag!? Det är en plåga! Jag vill ha pappersporslin.

Men näe. Istället så har jag ätit en HEL blodpudding + en hel skål med sallad, tomat och gurka. Känner mig rätt så svullen nu =) Samtidigt som jag åt så googlade jag dessutom på mat för att få inspiration till min handling ikväll. Jag har möte på jobbet (Ica) ikväll och tänkte att jag skulle handla lite i samma veva.

Jag känner mig stressad över allt, och jag hatar att känna mig stressad. Då blir jag sådär knäpp. Så för min egen skull så borde jag verkligen ta tag i allt nu. Påriktigt! Se till att jag blir anmäld på den där kursen, se till att få hem ALLA böcker (inte nästan alla), läsa böckerna, dammsuga och åtminstonde torka av tvättstället. Hatar när jag inte har koll och kontroll. Hatar när allt bara ligger överallt och bara.. usch. Gillar det inte.

Men istället för att ta tag i det, så tänker jag nu sätta igång teven och vila lite. Efter 4 timmars idrott är kroppen trött. Och eftersom att min pappa ringde mig 07.10 imorse för att påminna mig att kontakta läkarn (för tusende gången senaste 5 dagarna! Jag vill inte...!) min chef som jag hade för 4 år sen ringde kring 08.00 och jag gick och la mig krin 02.00 imorse så är jag rätt sliten.

Som sagt, jag gillar att göra saker sen.!

Dag 42.- nedfrusna minnen.

Bara för att säga, det är äckligt kallt här,
och utan denna tjocktröja, skulle jag inte levt nu.



Min lovely kalender. Syster till vänster och jag till höger,
visst ser man likheten!



Lite sånt som jag har i min kalender. Typ vinlistan som
Annica (NICA) tycker jag ska dricka =P



Kommande besök;
Käkkirurgen 08.00, ta med livsförsäkring!



..och lite gammalt.

"vaknade bra, buss hem och promenad i solen. sjukt sliten
träning halva passet!"

"promenad och hämta calle och johanna"

"alla hjärtans dag, röda rosor från den nakne kocken"


...i glashus.

Ops I did it again.

Förövrigt känns min kropp helt fucked up vilket kan bero på att jag åt typ 4 skålar popcorn för att bli mätt. Men jag är fortfarande hungrig. Sen så har mitt ena element blivit lite ljummet nu, men resten är svinkalla. Så, ugnen har varit igång istort sett hela kvällen och dessutom öppen tidvis. Sen har jag haft tända ljus och tjocktröja hela kvällen, och tänker nu i protest sova med tända ljus på.

Näe, antingen så är det pga att jag har eldat upp typ 6 doftljus här inne ikväll och jobbar på det 7, eller så är det mängden popcorn. Eller så är det karusellen i min skalle. Men nu mår min mage veeerkligen inte bra. Sådär som när man är bakis. Man vet att man mår bättre om man spyr. Men samtidigt finns det inget värre än att spy, så man håller sig hellre. Men faktiskt så kan jag säga att jag bara spytt... 4 (?) gånger pga baksmälla i hela mitt liv. Och då räknar jag med Malta då jag spydde två gånger på en partybåt, och det var ju blandning mellan bakis+åksjuka+ typ 2 timmars sömn. Sen att det var just en partybåt var ju inte heller king. Med tanke på att jag inte var på bartyhumör direkt! (kolla länken!)
http://carolinalindbergs.blogg.se/2008/june/patetiskt-och-tragiskt.html#comment

Näe, nu ska jag ta tag i sömnen och släcka lampan och mysa med mina äppel-doft-ljus istället.
Kommer att dö av äppel-lukt eller eldsvåda inatt, tur att farmor eller pappa inte vet om det här, de skulle definitivt få hjärtslag!

Godnatt skatt!


..!

Something in the way you smile
attracts me like no other lover

Räcker det med att vara kär?

Idag har det varit mycket  tankar om jämnställdhet för mig.

Det hela började imorse när jag pratade med min mamma. Vi började diskutera förhållanden (alltså tjej+kille=?). När man utifrån ser hur (i detta exempel) tjejen följer killens vilja i ur och skur. Hur hon släpper sitt eget liv helt och hållet och bara anpassar sig efter hans. Okej allt det där "i vått och torrt" och "tills döden skiljer oss åt", men vafan! Klart man ska vara snäll mot andra, men då ska man ju få något tillbaka också! Hur hon lallar runt efter hans pipa och släpper allt annat runt, även fast hon kanske egentligen skulle vilja göra något helt annat. Och i slutändan (för jag tror inte att det alltid kan hålla när det är så), så  kanske det visar sig att han inte alls trivdes med den situationen, att hon bara nickade och log åt allt, allt för honom duvet. Tillslut fanns inget liv alls kvar för henne, utan det var hans liv som räknades. Jag kan förstå det där att man kan gå med på mycket för att vara med någon som man verkligen tycker om. Men tillslut måste det ju komma en gräns. Är jag inte värd bättre än det här? Vill jag inte ha ut någonting mer av mitt liv? Sen vet jag att det finns goda exempel på tofflor där ute också. När killen sliter ihjäl sig för att tjejen ska bli nöjd. Allt för att stå till lags, men att det aldrig blir "tillräckligt". Ja, som sagt, det finns ju åt alla möjliga håll. 

Och sen idag kom det fram att en av mina klasskamrater som kommer från södra sverige (Maria, om du läser detta, så vet du att det är du!) inte har haft gemensam skolidrott (killar och tjejer) på varken högstadiet eller gymnasiet. HALLÅ!? Detta är bland det sjukaste jag hört. Jag menar, det är 90talet vi snackar om! 2000talet! Och de hade uppdelat tjejer för sig och killar för sig på idrotten i 6 år! Varav ingen ifrågasatte det ens! Iofs så blir det väl en vana tillslut, precis som hon sa "vi trodde alla hade så". Men det är seriöst bland det sjukaste jag hört. Vad händer egentligen?


 Och nu undrar jag. Finns det inget mellanting (syftar framförallt på första stycket)? Finns det sån där äkta äckligt jävla perfekt kärlek? Eller okej, det kanske finns äkta kärlek. Men fungerar det? Kan man hitta det där mellantinget där båda är nöjda påriktigt. Och då tror jag inte på det där skitsnacket då "det gåår såååå bra att jag kör honom till jobbet, väntar tills han jobbat klart, lagar hans mat och suger av honom innan vi somnar, för jag vill göra det!" eller "näe men jag jobbar heltid och lite mycket mer och reser runt halva landet och sover 2 timmar per natt för att vi ska få pengar så att mina barn ska ha allt och min fru ska kunna köpa skor för 4000 per månad, för att jag vill att de ska få det bästa för de förtjänar det!" Näe, jag menar sånt där påriktigt. Som jag alltid så gärna velat skulle finnas. Min filmvärld som jag alltid tjatat så mycket om förut. Finns den? Eller kommer man i slutändan måsta nöja sig med det mindre, aldrig sluta sukta efter den där man älskar allra höst, eller helt enkelt leva ensam. Helt ärligt, så har jag inte sett det där som jag anser vara det "perfekta", mellan några än så länge (sett utifrån alltså) Och då letar jag inte efter fel, utan jag råkar bara se dom ändå. Oavsett vad paren själva anser om saken.

Vissa tycker till och med ibland att de hellre lever ensam än med någon. De väljer bort det där bara för att slippa ta tag i eventuella problem. "För det är enklast så". Har själv också tänkt i de banorna, men kommit fram till att det är ingen genväg. Man kommer inte undan ändå, utan smällen kommer hur som helst. Nångång. Sen är det ju mysigare att dela soffan med någon också. Och en vacker dag så kommer man att ångra sig över det valet, att man trodde att man tog den enkla vägen. Jag tror att jag har rätt gällande det här. Den här gången har du fel, min vän.

Jag vet att det är svårt att se situationen när man är mitt i den. Och att man absolut inte alltid lever som man lär (jag är väl ett praktexempel). Men jag kan inte låta bli att ställa mig de här frågorna lite nu och då. Framförallt när man ser det hända runt om sig hela tiden, varje dag. Eller är jag bara för kritisk? Har jag för höga krav som inte vill nöja mig med mindre samtidigt som jag trivs bättre med tvåsamhet? Har jag sett för mycket på film under min gymnasietid? Är jag förstörd bara för att jag råkar älska Crossroads och The Notebook?

Haha.. ja, det var väl en summering av dagen so far.
Fortsättning följer..


Dag 41.- syrebrist

Morning.

Jag började min morgon med en morgonprommis. Det kändes inte så värst hurtigt, för jag var mest tät i näsan. Seriöst, finns det någonting värre än att vara tät i näsan!? Det är bland de värsta jag vet! Nu ska jag försökta få tag i min vaktmästare eftersom att två av mina jätte-element (sånna där gamla och stora som täcker halva väggen) har vredet gått sönder på. Så det är ungefär 3 grader varmt här inne. Sen vill jag att min ventil ska bli fixad också. Mycket som ska fixas!

För övrigt ser det ut som ett bombnedslag här och jag har inte diskat sen i torsdags. Kylskåpet har blivit av med sitt handtag och jag måste bli händig och skruva fast det igen, men jag äger ingen skruvmejsel. Kylskåpet är förresten tomt också. Jag har potatis, morötter, palsternackor, soya och sylt hemma. Undra vad det blir för middag idag? =)

...då ses vi!

Kiss my ass!

Hej barn.

Jag och vi har bjuden på cirka 10 efterfester men nej tack. Det regnar och jag jobbar imorgon. Ikväll får jag sällskap i min säng vilket är rätt mysigt. Jag kanske borde börja bädda för två igen, haha. Nä skämt å sido. Ikväll  har varit en kul kväll och jag är nöjd. Mest dyngtrött nu men. Och vad hände med viljan? GE MIG! Min vän åt upp en snubbe på asfalten utanför Invito och jag är 70 år och ska aldrig fylla 30. Eller, jag ska aldirg bli sånna där 30 åringar när jag fyller 30. Man fyller bara 30 en gång, och det ska man fan inte minnas ;)

Whatever. Nu makaroner, sen sova. Knappast sked, men vaddå. Det funkar ju ändå.

PS, jag har fått årets kommentar.

"Hej, jag känner inte dig. Men du har jävligt snygg rumpa"

Tack för den!
Godnatt!

Dag 39.- ?

vi ses.. på rex?


Underbara underverk.

Gokväll.

Ikväll är en helt vanlig kväll. Jag har ätit glass och 4 mandariner. Sen har jag sett på teve och gråtit en skvätt över Ted Gärdestad eftersom att det är så sorgligt. Och att hans bror gör så fina texter. Sen har jag skrattat åt min lycka eftersom att igår gick handtaget till min datorväska sönder och datorn for i asfalten och brakade. Sen lite mer lycka som jag kanske tar upp senare, men just nu känns det bara... sjukt. Som ett skämt!

Nu känner jag mig rätt så nollställd. Borde väl gå och lägga mig eftersom att jag ska vara på jobbet 8 imorgon. Men jag känner mig inte sov-redo än. Lite för mycket i skallen helt enkelt. Jag har kommit på att jag önskar mig en behandling av något slag. Typ massage eller något. Vill att någon ska taaa på mig! Seriöst har ingen tagit i mig på tre veckor. Förutom när Anna masserade mig en kväll. Men förut det så har jag fått kanske 3 kramar av mamma, men annars ingenting! Knappt en handskakning! Jag tycker typ att det är skönt ifall någon råkar gå in i mig, haha.

Jaja, nu ska jag inte dricka nå mer kaffe och inte äta fler mandariner. Det hjälper knappast när man ska gå i säng! Det bästa hade varit att bli strykt på kinden och få höra godnattvisa. Eller bara lyssna på någon som berättar något. Jag är som en bäbis.. =)

Godkväll eller godnatt.


Peppen.

När man känner peppen för en helg på Ica.


..att klamra sig fast vid stoltheten.

Den där blöta och sorgsna hösten kom snabbare än jag kunde ana, för när jag vaknade imorse var den här. Och jag har alla de där höstiga och gråa känslorna i mig. Inte de där mysiga i vackra löv-färger. De där med tända ljus, mysiga filtar och varma koppar. Nu är det mer svinkallt med kala väggar, kala träd, isiga vindar och knäpptysta lägenheter. Sådär som att det fattas något. Sen blir jag knäpp av den här ovissheten också. Jag blir knäpp av alla gissningar, av alla borden och allt sånt där. Vet inte varför jag klamrar mig fast egentligen. Men man är väl som man är.

Jag har fått veta världens grej. Årets grej! Kommer inte kunna tänka på annat, varje gång jag sätter igång teven och ser honom! Alltså, vad händer med världen? Är kändisarna idag så jäkla kåta att de går i säng med oss by-barn! Vi är liksom fleeera nivåer ner. Vi syns inte i teve, inte ens i VK! Känns helt sjukt, att en av min sort liksom har ihop det med värsta kändisen! Som är typ 10 världar härifrån. Iallafall ifrån min värld! Helt... sjukt! Snacka om att leva med en hemlighet. Lätt en förstasida i Aftonbladet.

Jaja, nu ska jag packa min väska. Ikväll ska jag till Storsjö och göra av med den där energin som inte alls finns. Lyfta lite skrot och springa bort lite grus. Sen ska jag bara invänta morgondagens 10 timmars pass på jobbet. Det känns som inte lika bra längre. Har inte jobbat på länge, och det kommer att väcka många sånna där tankar som man hade i huvudet då man jobbade sist. Sen har jag typ glömt bort alla PLU koder också. Låg igårkväll och försökte komma på några, men jag kom bara på lösviktsgodis 156.

Försvann jag bara över en natt, någonstans där bland allt viktigt?

Snusk!

Efter lite volleyboll så for jag hem, duschade och sov.
Kan inte påstå att jag känner mig piggare nu,
men det kanske kommer.

Hann iallafall drömma en helgalen dröm! Kan inte låta bli att le åt mig själv, jag drömmer snusk! Haha.. Ja, vad ska man säga? Men jag kan inte sluta förvånas över mig själv ibland. Jaja, den där drömmen och att jag sov lite för länge gjorde iallafall att jag bara hann äta två mackor till lunch. Nu måste jag nämligen iväg till Iksu igen. Det är ett jäääkla cyklande där emellan alltså. Men sen är det helg. Och vad händer i helgen? Vad händer efter helgen? Vad händer?

Nu iväg!

Dag 38.- Jävla pucko.

Jag är irriterad för att jag är trött. Hur kul är det att vakna och ringa postcentret och dom har inte ens mina jävla brevjävlar. Jag blir arg när jag måste vakna när jag är trött. Och inatt drömde jag dessutom att blixten slog ner 3 gånger i Obbola och sen blev jag nästa våldtagen för att jag gick med bara handduk utanför Kajutan i Holmsund.

Jag försöker att behålla min stolthet. Men jag viiill.
Inge rättigheter - inga skyldigheter.

Nu ska jag till Iksu och spela lite nätspel till klockan 10. Sen ska jag hem och sova.
Då kanske jag blir en mindre arg och irriterad människa. Hejdå.

...då ska jag vara en ängel bara för dig.

Gokväll!
Ikväll har jag haft besök! Vi har druckit te och pratat om lite allt möjligt och ätit mariekex och euroshoper kakor! Faktiskt riktigt mysigt. Sen är det extra mysigt när det blir mörkt på kvällarna, för då har jag ljus tända både i hallen, i fönstren och på vardagsrumsbordet. Det blir så mysigt! Får dessutom användning av ljuslyktan som hänger ovanför köksbordet. Jag gillar hösten som den är nu. När det är mörkt och löv på gatorna, när man får kura ihop sig i en filt med tända ljus och dricka te och bara vara. Det blir som lite kusligt, men på ett bra sätt. Men snart kommer den där hösten som jag inte gillar. När det blir blött och hemskt och man känner sig kall och ensam. För så blir det på hösten! Finns faktiskt statistik på det.

Men kvällen har iallafall varit supermysig! Jag gillare! Det blev lite otippat och ovanligt,
men tack gullebarn! =)

Seminariumet idag gick bra, förutom att det känns som att läraren verkligen inte gillar mig. Jag vet inte varför, men det känns som att allt jag säger blir fel. Till och med hur jag säger det! Kan lika gärna vara inbillning från min sida, eftersom att jag brukar inbilla mig saker. Men det är en känsla jag har. Och imorgon är det fredag och sen heeelg. Helg med jobb. Men det känns rätt okej. Har inte jobbat på länge och det känns lite kul att träffa alla gamla goingar i byn!

Jaja, nu ska jag sova. Har varit lite bristvara på sömn på slutet.
Somnade på soffan idag innan mitt besök kom där kring 8. Då är man trött!

Förresten, så förtjänar jag inte det där. Jag förtjänar inte det här.
För  jag tycker att jag borde förtjäna bättre. Det är vad jag
försöker intala mig själv iallafall. Och egentligen kanske jag
vet att det är så också. Men man kan leva länge på gamla gryn.

Godnatt nu.

Jag är het!

...eller, jag har iallafall en trådfri haka!


..du ser!


Dag 37.- Pain!

Morning! (snörvel)

Imorse vaknade jag kall och snorig och med en ond hals.
Sova på soffan med bara en filt över sig är varken skönt eller
smart! Jisses så kyligt alltså! Jag som planerat att bli
av med den här förkylningen.

For iallafall upp till plåsterhuset för att ta bort mina stygn och kolla käken. AAAAJJ! Det första jag sa var att jag fortfarande har väldigt ont i stygenen på hakan, så VAR FÖRSIKTIG! "jojo, jaja, kommer gå såååå bra". In my ass.

Hon började iallafall peta och ha sig med sax och pincett, och det gjorde så fruktansvärt ont, hon verkligen drooog i stygnen. Sen börjae hon muttra och ha sig "jag tror saxen är lite slö ehhmm.. jag tror jag hämtar en ny".. Okej, jag såg typ stjärnor av smärta, och inget stygn var borta. Sen kom hon tillbaka med en ny sax och en doktor. Well, vi testar en gång till
-"Ojdå... det här satt ganska bra..."
-"Dom har gjort ordentliga knutar enda mot huden... du har liite gropar runt knutarna..."
-"Ja nu är vi jobbiga med dig... men dom sitter ganska ordentligt..."
Dom höll på slitna och klippa och nypa och stygnen försvann inte! Jag trodde seriöst jag skulle kräkas rakt ut av smärtan. Snacka om handsvett och panik. Plötsligt ser jag hur dom börjar ta fram små tussar, som är blodiga! PANIKEN! Tänkte att nu måste jag säga till dom att sluta, för det gör så ont så.. Ja jag vet inte. Men precis då blev dom klar. Usch vad ont. De hade tydligen knytit knutarna väldigt nära huden när de sydde, så det fanns inte mkt att klippa i... Sen hade de lyckats klippa mig i huden på två ställen också.. Usch. Tur att det är över. Var alldeles snurrig sen och fick sitta kvar ett tag. MEN! Jag ser faktiskt fin ut nu =) Som ny!

Käken är iallafall fortfarande rätt så inflammerad (sne). Har fått världens längsta träningsprogram som jag ska göra 2-3 gånger om dagen och det känns jobbigt. Men det är såååååååå viktigt för att jag inte ska få bestående skador i käken. Och faktiskt, jag vill ju bli helt bra igen. Sen ska jag på ett till återbesök på några veckor igen, och läkaren rådde mig att ta kokntakt med mitt försäkringsbolag snarast och ta med massa papper då. Det här kan visst stå mig ganska dyrt om jag har otur.

Nog om plåsterhus och Farbror Doktor och Syster Siv.
Nu ska jag snart upp på Iksu och dansa! (viiilket syn! haha)

På återseende, och kanske att jag bjussar
på min grymt heta haka! =)

Tyyypiskt.

FAAAAAAAN!

22 minuter in i Greys så pajjar teven! Vad är oddesen!?
Jag som har längtat huuur länge som helst.. Jävla fan!

For hem till mina päron i em för att bli bjuden på middag innan jag skulle träna. Men som vanligt så var mamma borta och resten for in till stan för att äta där. Så jag fick steka mina jäkla blodpuddingar själv här, istället för hemma hos mig. Suck. Tog iallafall Pärlan för att träna sen. Jag borde inte köra bil, jag borde inte göra någonting alls! Allt jag gör bli farligt. Känns som att jag har olycka över mig. Höll på att köra av vägen nämligen.

På gymmet började jag med att springa några km och sen körde jag lite styrka. Svettades som en griiis! Måste ha fått nå fel på mina svettkörtlar, för direkt jag rör mig så börjar det typ rinna i ansiktet på mig. Vad hände?! Jag som knappt brukade vara pärlig på pannan efter en fotbollsmatch! På gymmet träffade jag iallafall både Jens och Alex! Det var länge sedan sist, och det var kul att prata! Det saknar man fakiskt med att inte hänga på gymmet var och varannan dag, för det är roligt att träffa folket! (Alex hade tillochmed skaffat värsta skägget!)

Känner mig väldigt omotiverad och obrydd över bokseminariumet imorgon. Man ska vara förberedd på att hålla ett 1 ½ timmes seminarium, börja med en sammanfattning, sen ha ca 5 frågeställningar om området och fördela ordet runt i gruppen. Bara för att jag verkligen inte orkar läsa ett endaste danskt ord till, så kommer det definitivt bli jag som blir den som ska hålla skiten. Det ska lottas ut vem som ska hålla i trådarna, och med tanke på min smidighet och tur för tillfället, så blir det gaaaranterat jag.

Nu har jag ont i magen efter 4 mandariner, 1 kiwi, 1 äpple och lite banan/chokladkaka. Jag har fått en sån där jättejätte chokladkaka (Tax Free) också. Tror inte jag borde öppna den. Jag brukar ha lite svårt att sluta äta, förrän det är helt slut!

Jaja, ska lägga mig på soffan nu. Förbereda mig för oskön sömn. Som sagt inte underbart med soffsovning. Men det kan som inte hjälpas. Har verkligen försökt få mamma att följa med mig till läkaren imorgon, men hon vägrar! ÅÅhh.. Jag är så hiiimla nervös... Det värsta är att jag kommer sova på den där jäkliga soffan i helgen också, åtminstonde en natt eftersom att jag jobbar 8-18 lördag och 11-18 söndag.

Godnatt vänner.

Dag 36.- Rikemansbarn

Kan inte alla mina grannar bara sluta att använda tvättmaskinen och studsa studsbollar och ha vansinnigt sex hela nätterna? Jag får så svårt att vakna på morgonen, när jag måste ligga och lyssna på det när jag ska sova. Och nej, jag äger inga öronproppar. Studsbollen är nästan mest irriterande (den har ju som ingen rytm), men tyvärr så är ju både taket och väggarna rätt tunna, så "dunk-dunk-fnitter-dunk-dunk-dunkdunkdunkdunk" är  inte heller så roligt att höra på. Jaja, hur som helst så är det tungt att vakna på morgonen. Cyklade upp till Iksu rätt så sent och satt med Erik och Joel och babblade lite inför seminariumet. Sen spelade vi biljard (jag förlorade inte) och sen 2 timmars pass bollspel. Riktigt roligt! Jag är såååå taggad för fotboll nu alltså!

Nu har jag ätit 6 st kakor från euroshopper och ska packa min lilla bag. Ska nämligen ta Pärlan till Storsjö och springa lite på löpbandet och köra lite styrka. Var ute och sprang igår också och gjorde mina vansinnes sit-ups. GISSA om det känns i magen idag. Men nu jävlar SKA JAG KOMMA I FORM!

Imorgon ryker stygnen också och jag är jäkligt nervös inför kollen på min käke. Tycker att det märktes så tydligt när jag slutade äta de där antiflamatoriska som skulle ta ner svullnaden, för direkt jag slutade äta dom så började allt kännas så snett igen. Men vi ser väl. Känns spännande med träningsprogrammet också =) (sen är jag livrädd att det ska göra ont när man tar stygnen också, med tanke på att det gör ont bara jag nuddar där!) Jag är verkligen förvånad och glad att jag klarade mig så pass bra. Nu är det knappt att man ser att det hänt. Bara de som känner mig, för då ser man ju att käken är rätt så sne än, och att jag är svullen på ena sidan. Men det ska väl ge sig det med.

Jaja, finns inte så mycket roligt att se eller läsa här idag,
men jag jobbar på det! Jo förresten! Jag blev glad igår
när jag upptäckte att 22 000 kr kommit in på mitt konto!
Känns heelt okej att jobba i helgen och hoppas på samma
summa nästa månad! =)



RSS 2.0