jag kan ingenting

Kanske är det nu det vänder? Jag vaknade imorse och gjorde den obligatoriska häl-testaren. Gick alltså från sängen, till ytterdörren, tillbaka till sängen igen. Helt OK! Eller alltså.. allt är ju relativt. Men om vi jämför med de senaste 31 dagarna måste ju denna vara bäst. Så... Istället för att åka till Norrlandskliniken idag så bestämde jag mig för att låta bli. Vi ska till Yrttis i slutet av veckan och vara där tills vi börjar jobba på Onsdag, så då kan jag lika gärna hoppa och vila dessa extra dagar.

Paniken kvarstår dock. Vad händer om jag fortfarande har kryckor när jag ska börja jobba på Onsdag? Blir jag sjukskriven då? Jag har nog med ångest över det där jobbet som det är. Det är nästan värre än när jag skulle börja i gruvan! När jag tänker på det så blir jag torr i munnen, får ont i magen och kan knappt andas. Haha.. Ångest? Det känns som att bara för att jag kört mega stora truckar i gruvan så tror de på SCA att jag kan köra både traktor och truck och lastare och vafan. Jag kan ju ingenting!!!!

Nu ska jag fortsätta sitta i soffan. Stilla. Och göra ingenting. Vila foten. Ha tråkigt. Plugga? Hehe, kanske.

Gamla jobbet..



Nya jobbet..


Typ så..

Idag har jag inte kunnat gå på 30 dagar och hoppat på kryckor i 14 dagar. Dessvärre håller inte hälen för någon typ av belastning ännu och jag har inget annat val än att fortsätta hoppa på kryckor. Egentligen vill jag bara lägga mig ner och gråta, men det går ju inte. Livet måste ju gå vidare - right? Så istället sitter jag med ett jäkla skolarbete och kommer ingen vart. Jag har läst igenom det 3 gånger och lagt till EN mening utöver det. på 1,5 timme har jag alltså skrivit EN mening. Vilket skämt alltså. Ofokuserad?

Allt jag vill är att dra på mig löpardojjorna och springa ut i skogen. Tömma mig själv på massor av dålig energi. Slippa ha ont.


Överlevnad

Halleluja, jag lever!!  Inte nog med det.. jag mår bra! Lite trött och sliten, men helt okej! Kom i säng kring 03.30 igår och då hade jag bäddat ner sambon många timmar tidigare. Nu förtjänar jag en dusch innan jag tar tag i livet!

SMS-inlägg

dsc00141 (MMS)


19 år och odödlig.

Ikväll ska jag dricka alkohol. Imorgon ska jag dricka alkohol. Belive me, jag kommer vara mer död än levande!!!! Imorgon kl 08.00 så vi vara på Mariehemsängarna och jag gruvar mig redan. Kiiilllll meeee vad slitet det kommer vara! Hur som haver började jag grunda redan imorse med vätskeersättning och har hunnit få i min 5 Resorb redan. Nu är det upp till bevis alltså. Man eller mus? Ja alltså.. är jag för gammal för att överleva en hederlig 2dagars Brännbollsyra? Äh, några kartor alvedon/ipren och några rör Resorb gör nog susen.!

Ibland ångrar jag att jag nästan aldrig festar längre. För när jag väl gör det så vill jag skjuta mig dagen efter. Eller åtminstoned kräkas upp mina inälvor x1000. Tänk gamla goda tiden när det var fest fredag-lördag VARJE helg. Då klarade man sig som fisken i vattnet. Hujja.. Inte är man då 19 år och odödlig längre.

SKÅL!

.

Nu har jag gjort egna potatisbullar med chili, vitlök, fetaost och lite sådant gott i. Därefter tryckte jag i mig på tok för mycket vattenmelon (vi köpte en stoooor!) och nu är jag mätt. På schemat kvarstår nu en sats bröd som ska jäsa under natten, samt en sats som ska gräddas ikväll.

Har man inte att göra, så skaffar man sig.

uhhh

jag är seg som kola och känner mig ungefär såhär.

im back!

Sköönt. Pengaproblemet är löst och jag är tillbaks på toppen igen! Fick tillbaka några tusen av Julle och dessutom har jag lämnat in bil-milen till för fotbollen till klubben också. När jag väl har sålt mina New Body kommer jag alltså känna mig på plus! Jag har världens största påse med strumpor och trosor hemma fortfarande som jag inte lämnat ut. Lite dåligt samvete måste jag säga att jag har. Men jag skyller på att det varit mycket med foten och skolan osv..

Hur som helst är kylskåpet fullt med mat för 1200 kr och alkohol för 500 kr. Hehe. Nämnde jag i-lands problem? Det blir lätt så när man handlar med Julli-boy. Han provsmakar ALLT man får provsmaka och han blir ALLTID lurad. Idag köpte han en grej på varje smakprovsbord vi gick förbi och dessutom X antal "Köp två, tjäna 2 kr" varor. Ni kan ju gissa hur mycket trams vi kommer hem med? För det är ju billigt med extrapris, right? ;) Kan dessutom tillägga att det var Joel och ett gäng pensionerer som stod och köade vid varje provsmak. Är han inte underbar min karl?

i-lands problem

JAG ÄR PANK PANK PANK! Igår fick jag mitt CSN på 4000 kr. Idag är räkningarna betalda och ALLT är slut. Livet är hårt alltså.. Fast då ligger jag ute med 2000 av New Body pengarna som jag inte fått in av folk som har köpt av mig + att Joel har lånat 4000 av mig. Men ändå.. så här lite pengar har jag inte haft på flera år.. hur ska jag få denna månad att gå runt??! 10 kr på kontot nu, så jag längtar tills Joel får sin lön imorgon så han kan betala tillbaka mig..

Självklart vad jag ändå tvungen att klippa mig idag. Jag har inte klippt mig på över 3 månader tror jag och nu behövdes det verligen. Jag har gått runt i flera veckor och känt mig ful och hängig. Håret har hängt platt och livlöst. Jag har inte kunnat träna. Jag har inte haft råd att köpa mig själv något fint. Blä! Nu 360 kr senare känner jag mig faktiskt lite fräschare i alla fall.

Näe, nu måste vi iväg och handla mat. Det ekar i kylskåpet, och hur lite pengar man än har så måste man fixa fram några ören så man kan äta åtminstoned. I-lands problem?

blåmärken

Idag har varit en förbaskat lång dag. Nu är jag trött och vill bara krypa till sängs.
Försökte ta en bild på mina fantastiska blåa underarmar, men det syns inte så bra i mörkret. Hur som helst får man vackra blåmärken hela underarmarna av att hoppa på kryckor. Ajaj. Godnatt.


dagens

Jag har varit duktig. Jag har ätit godis -  men jag har  städat också! Att dammtorka hela lägenheten hoppandes på ett ben och krypandes på alla fyra är ett riktigt träningspass! Imorgon får sambon dra sitt strå till stacken och damsuga och skura golven - sen kommer jag känna mig till freds med hemmet.

Någon godis till nu... sen godnatt ;)

typiskt

Typiiiiiiiiskt!! Taxfree godiset som Joel köpte är nu öppnat.. och ätit av! LIVSFARLIGT! Så länge påsen inte är öppnad kan jag hålla mig. Men nu?! Som sagt, när jag kan börja kondisträna igen kommer jag ha ett antal extrakilo att ta ifrån. Styrketräning biter inte på mig vad gäller sådant. Jag måste springa bort mitt godisätande.

På tal om det  testade jag belasta foten lite idag. Ställde försiiiiktigt ner foten... hälen... la över lite tyngd.... AAAAJJ!! Fasen.. borde det inte bli bättre nu? Bara 5 kryck-dagar kvar. Hur ska det här gå!? Varje kväll är det samma visa. Pulserar i hälen och jag är ledsen och deppad tills jag somnar. Sen vaknar  man varje morgon med lite hopp i sinnet. Shit, nu har jag haft det såhär en hel månad. En hel månad utan att kunna belasta foten!

Nu ska jag se lite 16 and pregnant innan jag tar tag i disken och försöker dammtorka lite.

=(

Jag är på dåligt humör. Lägeneheten är inte städad på evigheter och allt känns snuskigt. Disken tar aldrig slut och jag diskade två STORA omgångar igår och har ännu en som väntar på mig - var kommer allt ifrån!? Jag ser ut som ett psyko i håret och vill klippa mig. Hälften av mina kläder har fått mängder av mystiska små hål vilket får mig att tänka på de jävliga små Pälsängerna som jag hittade i garderoben i våras. Hälen värker och jag borde vila mer, men jag får panik av att sitta still när det är så mycket som borde göras. Jag är PANK!

Nu då?
- Försöka plocka undan lite kläder och saker hoppandes på ett jävla ben.
- Städa köket och toaletten, där kan man stå i princip på samma ställe hela tiden.
- Gå igenom garderoben på ohyra-jakt.
- Kolla klipptid.
- Gå in på min totalt tomma internetbank och leta efter några glömda ören..

Pretty Woman

Igår kom min pojkvän hem och bortskämd som jag är blev jag överröst med presenter! Jag fick två fantastiska bodybutter, en med blåbär och en med vanilj och kakao, en massageolja som doftar lavendel, två ljus med eucalyptus och vanilj samt tiger-balsam-plåster som man ska använda om man har ont i ryggen. Är det inte underbart att ha någon som ger en allt man önskar sig - och mycket mycket mer?!

Idag har varit en bra dag. Imorse satt jag mest på en stol och vilade foten medan jag såg på Joel medan han städade sin klädkammare. Det konstiga när den mannen städar är dock att han städar fram mer än vad han städar bort. Just nu ser hela lägenheten ut som en klädkammare, och det vill jag lova att den inte gjorde innan! Sen kom Frida och Danne och fikade innan vi åkte till gymmet och jag bättrade på mina fantastiska magrutor ;)

Ikväll har det varit plugg för hela slanten. Jag har skrivit dramatikanalys och avslutat min samtalasanalys. Ibland vet jag inte var jag får allt ifrån, men nu har jag i alla fall fått ihop något som får duga! Den här kvällen avslutas med Pretty Woman som bara blir bättre ju fler gånger jag ser den.

Godnatt!

gott och kort

- vinst 3-1
- fest med gamla klassen!
- bio

det är min dag i 3 punkter. nu ska Fröken L sova. Godnatt..

tack!

Åhh vilken bra kväll jag haft! Ikväll blev jag bjuden på middag hos Frida och Danne. Vi har ätit grillat och efterrätt och popcorn och sett en film. Nu är jag så mätt så jag nästan dör! Sedan är jag evigt tacksam att jag har så goda vänner som bor nära! Halva veckan har jag blivit bortbjuden på middag, och det är otroligt skönt när man är handikappad. Dessutom springer de runt och bär mina saker var jag än ska, vilket är fantastiskt. Kärlek till er!!

Snart är det nog sovdags för Fröken Lindberg. Jag måste bara äta några jordgubbar först. Egentligen är jag ju så mätt att jag nästan spricker, men jordgubbarna håller på att bli dåliga! Sparar jag dom till imorgon så kommer de inte vara ätbara... Så what to do liksom ;)

Godnatt gullisar!


wax on. wax off.

Jag har varit i skolan. Jag har varit på gymmet. Jag har lagt köttet i marinad. Nu ska jag ge mig på   vaxet igen. Hehe - vafan, att jag aldrig lär mig - kommer jag säga efteråt. Nu väntas det den jävligaste smärtan ever, och jag åstadkommer den frivilligt. Männskan är allt bra dum alltså.

Efter det så blir det  ner i böckernas värld någon timme innan middagen.
Gääääääsp


Fredag

Gomorron! Eftersom att jag la mig och läste kring 22 igår och somnade före elva, så vaknade jag av mig själv 6.33 imorse. Skönt! Nu har jag duschat och ätit en riktig brakfrukost med gröt och  mackor. Igår var det som sagt Blodomloppet där jag var och hejade på alla löpare. Självklart vann Joel på sitt startnummer så jag fick hämta pris också (vem annars än han liksom....).

Idag är det drama fram till 12 och jag gissar att jag kommer sitta på en stol och titta på. Sen grupparbete och en sväng på Iksu innan det blir grill med  grannarna.

Så är det.


-

Jag är förjävla less på att hoppa på kryckor. Jag vill springa istället!!

Blodomloppet

Idag fick jag ett samtal från Thailand!! Ohh så härligt att höra den rösten igen!

Jag, Maria och Eric kom just hem från Coop där vi handlat lite mat (fortsätter hata Maxi ett tag till..). Nu borde jag dra igång med någon typ av middag snart då jag ska till I20 och Blodomloppet kl 17.30. Tyvärr kan jag ju inte delta, men jag tänkte ändå plocka ut min och Joels t-shirt och eventuella vinster på startnummret ;) Det känns riktigt riktigt surt att jag inte kan delta då jag taggat i princip sen förra årets lopp. Förra året tränade jag skitdåligt inför loppet och kom runt på 57 minuter. I år hade jag tänkt ta den tiden och komma en bra bit under det. Men så det kan gå med för mycket träning så pallade inte kroppen och jag gick sönder istället. MEN jag tror fortfarande att om jag hade sprungit hade jag fått en grym tid, för jag är (var) i en jäkligt bra form fysiskt! I Augusti eller September tror jag det är Umeåloppet, och då tänker jag vara hel och frisk och springa i alla fall. Då jävlar, hehe.

Jaja, ikväll ser jag fram emot en myskväll med mig själv och min bok - utan något plugg. Jag köpte jordgubbar idag på Coop som säkert smakar fint. Sen imorgon är det skola, gym och grill med grannarna och sen är det lördag, fotbollsmatch och bio.

Jag överlever nog det här med!

Studieteknik..

Kom igen nuuuuu... Jag ställde klockan på 7 imorse och klev upp kring halv 9. Först nu har jag ätit frukost, plockat undan, knytit ihop soporna, bäddat sängen, krypit runt på alla fyra och torkat fläckar från golvet, torkat ur sop-skåpet och varit ner i bilen och hämtat datorn. NU ska jag börja studera. Allt tar så lång tid när man ska hoppa runt och vara handikappad, och jag kan inte sätta mig och studera mitt i själva kaoset - för då kan jag inte koncentrera mig.

Nu är jag i alla fall redo. Medea och Medeas barn, here i come!


surströmming

Ikväll gott folk har vi ätit surströmming. Jag åt en surströmmingsbit på ca 2x2 mm och det räckte för mig, sedan nöjde jag mig med resten av godsakerna! Allt utom surströmmingen är ju faktiskt gott.. Trevlig umgänge om inte annat!
Nu är jag hemma igen.  Tanken var att jag skulle studera men istället har jag smällt i mig en skål popcorn och känt mig lite rastlös i kroppen. Trots en sväng på gymmet efter skolan så kliar det i kroppen och jag kan varken koncentrera mig på datorn, teve eller boken.

Nu blir det  några mackor till kvällsfika och sen sängen för fröken Lindberg.



Om jag kunde drömma

Onsdag

Gomorron!
Hemma hos oss blev det natt  22.30 igår och  6.45 blev det morgon igen. Vad är grejjen med att det är ljust hela natten? Jag kände mig bara dum när jag försökte stänga ljuset ute med mina persienner. Nu är jag färdigduschad och sitter i soffan och äter havrgrynsgröt och ser på Blondinbella på Vakna med the voice.

Ha en bra dag!

dina andetag

Jag saknar mitt hjärta ikväll. Huvva vad tomt det känns.. Trött är jag också. Allt är tusen gånger jobbigare när man inte kan gå. När jag var på Ica höll jag på att börja grina. Har ni testat bära en korg med kryckor? Bära en kasse med mjölk, frukt och grönsaker? Testat laga middag? Testat gå till bussen? Min kropp gör ont och jag saknar min andra hälft.

Nu ska jag begrava mig i min nya bok. För visst är det nu man ska njuta av ensamheten, tystnaden och självständigheten? Jag har njutit klart nu, några dagar räcker gott.

Vad vore jag, utan dina andetag?


kom igen och rulla fram

Åh, jag har så ont i händerna och armarna så jag håller på att dööö! Ändå fuskar jag och sätter faktiskt tån i golvet när jag går. Fatta hur stark man måste vara för att orka hoppa hela tiden! Shit, jag kommer att vara som Starke Adolf efter de här två veckorna..

Kom just hem efter en sväng på Iksu förresten. Som sagt, att styrketräna överkropp, bål och vissa ben-maskiner utan någon som helst tyngd på foten går faktiskt. Och jag måste. Annars kommer jag tappa ALLT jag byggt upp denna vår och rulla fram istället..

svart på vitt

Nu har jag varit och fått besked av både sjukgymnast och läkare. Jag känner dock att de inte riktigt lyssnar på vad JAG säger utan istället så ska allt bara gå så fort och hela besöket ska stressas igenom. Hur många gånger jag än förklarar så känns det som att de bildar sin egna uppfattning utan att lyssna på hur jag känner och vad som faktist hänt. Det stör mig otroligt mycket och jag är grymt less på att betala dyra pengar för att få någon minut med en stressad läkare som inte lyssnar.

Hur som helst hoppas jag att de har rätt den här gången då de kom fram till att jag har en blödning i skelettet i hälen. Typ ett blåmärke i benet som jag uppfattade det (helt plötsligt var det lätt som en plätt att konstatera, så jag undrar varför jag varit där 4 gånger och betalat 700 kr sista veckorna?!). Vad som väntar nu är total avlastning och kryckor i 14 dagar. Jag får inte ens sätta tån i golvet utan ska vila helt. Det känns ganska svårt då jag faktiskt KAN gå på tå (vilket jag gjort sista veckorna) och det är jävligt jobbigt att hoppa på kryckor varje gång man ska gå på toaletten osv. Men jag ska försöka vara duktig.

Det känns dock typiskt att Joel är borta just denna vecka då jag alltså inte kan göra någonting. Hur lätt är det att handla mat hoppandes på ett ben? Bära en tallrik med mat mellan diskbänken och matbordet? Ja, ni förstår problemet när man inte få ens ha tån i golvet.. Men det är bara att göra det bästa av saken.

Nu håller vi tummarna och hoppas att detta blåmärke läker snabbt.

-

Uhh... Nu är New Body inbetalat och jag är bankrutt. Ge mig en lott så jag kan vinna en miljon, snälla?

det går vidare..



Idag har jag putsat  den mannens bil. Jag har svampat med schampo, använt pappas högtryck-slang, svampat lite mer, dammsugat, torkat. Fy fasen vad bra jag är. Fy fasen så fin den är. Nu ska jag återgå till min bok en stund. Tur jag köpte 4 böcker för jag drunknar i dessa historier.

Ikväll är det PS I love you kl 21 på tv. Har ni inte läst boken - GÖR DET! Har ni inte sett filmen - GÖR DET!

Imorgon ska jag få svaren från magnetröntgen, jag är nervös. På kvällen ska jag och kika på vår träning. Livet går vidare. Hejs.

ikea

Typiskt. Nu har   jag råkat gå in på IKEA.se och sett allt jag vill haaa! Tyvärr har jag varken ekonomi eller egentligen plats för allt fint jag vill ha. Ut med det gamla in med det nya? Ja när jag är miljonär kanske. Inte fattig student som får vända på varje krona.

Idag ska jag tvätta bilen.

tålamod

Igår var en fantastisk dag från början till slut. Vi hamnade på TC istället för Vita Björn och åt en fantastisk middag. Allt var perfekt och sedan åkte vi hem och kurade ner oss i soffan med lite tända ljus. Kan livet bli mer perfekt? Han är fantastisk den mannen ♥

Imorse körde jag honom till flyget och åkte sen hem och tog en sovmorgon. Sen fick jag panik och bestämde mig för att ta tag i mitt liv. Så jag åkte till Iksu och gymmade (vilket man faktiskt kan med trasig fot..) så imorgon väntar nog världens träningsvärk. Nu är jag i Obbola och har det gott. Äter maaassor av onyttigt och läser min bok. Men det är lugnt. Jag har lovat mig själv att gå på gym och bodypump för alltid nu om jag inte kommer kunna röra mig på annat vis. Människor i min omgivning säger att jag ska ställa in mig på att foten kommer behöva månader och kanske 1 år ifall det är stressfraktur och är det hälsporre tar det också tid.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... Jag är världens sämsta på att vara sjuk eller skadad, för mitt psyke fixar det inte. Jag bli ledsen och deppad och gräver ner mig totalt. Tur jag har bra människor som försöker hålla mig vid ytan. Tur jag har världens finast sambo som är min livboj i alla lägen.

Trevlig helg!

Vi gör det!

Idag har varit en bra dag (trots 13!!). Vi har varit i stugan och ätit lunch med mormor och morfar och snart ska vi iväg till stan för middag. Ute vid mormor och morfars stuga vid havet är det en stuga till salu som vi var och kikade på också. Lugn bara lugn, vi ska varken köpa hus eller stuga (eller? ;) men det är roligt att kika ändå! Efter lunchen tog vi en promenad dit med mormor och morfar och kikade in i alla fönster och drömde oss bort lite..

Jag tvingade just J att packa inför hans resa imorgon. Vad är grejjen med att packa samma morgon när man ska en vecka till Thai? Dont get it. Nu är han i alla fall och panik-fixar golfbag och funderar över vilken väska han ska packa i. Så länge han är klar klockan 19.05 när bussen går så är jag nöjd!

Hur härligt? Dessutom alldeles vid havet  där BÅT och båtplats ingår! Jag tror fasen vi slår till ;)




13

AHH! Varför har ingen sagt att det är Fredag den 13 idag?!??

15 kg +

Morning!
Igår satt jag uppe och skrev klart nästan ett helt arbete! Hurra! (nu är det bara 3 kvar?). Sen somnade jag efter tolv men vaknade när elefanten kom hem. Det finns ingen som kan smälla i dörrar så hårt, gå med så högljudda och tunga steg, slamra så högt - som Joel. Jag är dessutom en häxa när jag blir väckt så då är det ännu värre. Har han aldrig lärt sig smyga!?

Imorse fick vi en chock när vi vaknade - 9.30! Vi har alltid vaknat mellan 6-7.30 så länge jag kan minnas, men nu blev det alltså sovmorgon. Skönt. Joel är ute och springer, jag är avundsjuk. Foten gör ont igen. Värker konstant. Blääää - ge mig ett svar!

Idag är vi bjudna på lunch hos mormor och morfar i stugan. Sen blir det väl en sväng hockey innan vi ska in till stan och äta middag på båten vid kajen. Imorgon åker Joel till Thailand och jag är avundsjuk. Tur att jag köpte 4 böcker igår som jag kan ligga och tröstläsa! Det finns inget härligare än att ligga i soffan i timmar med en bra bok och en påse godis!

Glömde jag förresten säga att jag nog måste deffa när min fot blivit bra? Helt seriöst har jag gått upp flera kg på 2veckor eftersom att jag  rört mig NOLL och bara tröstätit. Men det är väl bra med ett mål sedan. Börja träna och gå ner 15 kg, hehe. Kan man inte röra sig kan man lika gärna fetta på sig lite.


Älska nya fatet.



Hata kaos-köket (som var fint alldeles nyss, hur kan det gå så fort!??)



Trött nyvaken tjej.



Tvätten är vikt. SEGER!


MR och shopping

Imorse var jag på magnetröntgen. Vet ni hur svårt det är att ligga PRICK stilla i 30 min? Speciellt när man ska ligga på sidan och ena armen och höften domnar bort/får senadrag. Minuterna kändes hur långa som helst och jag tappade all tidsuppfattning. Svaret på röntgen kommer i alla fall på Måndag. Håll till godo..

När jag kom hem var jag lite depp över att jag inte fått resultat direkt (jag vet inte vad jag förväntat mig men..). Så efter lite solstek på balkongen med Frida och Danne så gjorde jag och J pannkakslunch med grädde och glass och nykokt sylt. MUMS! Sen åkte jag in till stan för lite shopping när Joel åkte till jobbet.

Det blev visst ett "kakfat", 4 böcker och en resetröja till Joel. Varför är det så svårt att hitta något till sig själv? Kanske lika bra det. Nu dunkar huvudet så jag ska hälla i mig lite vatten. Ringde förresten just och bokade bord på Vita Björn nere på kajen. Imorgon blir det finmiddag för Lindberg-Fredriksson ♥

Mari Ljungstedt, huuur bra som helst!


snabbvisit

Sådärja, nu är jag hemma på snabbvisit. På fm var jag och J förbi farmor och åt oss kräkmätta på tårta och smörgåstårta! Därefter åkte jag direkt till skolan där vi fixade med vår pjäs (har jag glömt att säga att jag ska bli skådespelare, hehe) och nu är jag hemma en sväng och äter innan jag ska iväg på den där massagen.

Shit, jag har så stora förväntnignar inför de där magiska händerna att jag kommer bli besviken om det inte händer något. Egentligen vet jag inte vad jag förväntar mig, men jag hoppas på mirakel. Foten känns faktiskt helt okej idag till skillnad från de sista 10 dagarna så kanske är det nu det vänder.

Jaja, nu ska jag ta några minuter innan det bär iväg.
Håll tummarna nu!!


inställning

Magnetröntgen imorgon 9.30. Hurra!
Massagefix ikväll 19.00. Hurra!

Positiv positiv jag är positiv!
(åtminstoned är skillnaden som natt och dag från förra veckans inställning)

Jag överlevde förresten cykelturen till Obbola igår.

Cykelpremiär

Nu har jag bakat smörbullar. Fyllningen rann ut över hela plåten (så nu gills det bara som bullar?) och sedan lyfte jag den äckligt varma plåten utan någon grytlapp. Riktigt lyckat alltså! Kroppen skriker i panik efter rörelse så jag tänkte pröva mig på ytterligare något läskigt. Låna Joels tävlingscykel! Han har en sån där riktig cykel som väger ingenting och har  växlarna nere på stången. Ja, han ska ju cykla Vätternrundan så då behövs en sådan. Och den ska alltså jag låna och cykla med till byn. Hehe, spännande! Här och nu ber jag till alla gudar att den inte ska gå sönder så att jag måste sälja halva mitt liv och köpa en ny till honom! Sen ber jag också att jag ska slippa ramla och bryta något...

Tack för kommentarer också! Det är så roligt (och förvånande!) när man får en kommentar och jag vet inte ens HUR man ska svara på dom! Men glad blir jag ;) Och på tal om bion, jag vill se vad som helst bara jag får gå på bio!!

Life

Idag har det inte blivit många knop alls. Jag sov ungefär ingenting inatt kändes det som och bestämde mig för att vägra skolan. Så - jag vägrade skolan. Istället har jag legat på balkongen och bränt sönder mitt face. ÄLSKA balkong i söderläge!! De har inte ringt och kallat mig på röntgen ännu och det känns jobbigt. En av anledningarna att jag inte kan sova är att jag inte kan sluta tänka på fotjäveln.

Jaja. Jag funderar på att baka bullar eller bröd. Sen ska jag snöra in en tvätt kl 17. Ikväll vill jag gå på bio men ingen verkar vilja gå på bio. Istället vet jag inte vad jag ska göra. Har kommit på att jag kanske borde gå och träna lite styrka på Iksu för att inte bli en total degklump. Eller plugga lite mer (hehe, vilket skämt).

Så är livet hemma hos oss.

Återställt

Nu har jag återställt vår lägenhet. Ett varv med dammsugaren, 2 rejäla omgångar disk och en jäkla massa torkande var det som krävdes. Det var otroligt väldigt länge sedan jag var ut på krogen och släppte lös. Det var ännu längre sedan jag verkligen släppte lös och hade riktigt roligt. Och ännu ännu längre sedan jag struntade fullständigt i hur många ringar det blev på vardagsrumsbordet. Det var det värt och jag har en fantastiskt sambo som unnade mig att vara lite crazy. Och tack laget som gjorde kvällen så kuuuul!!

Nu middag, sen processplugg. Är det måndag så är det.

(jag har hittat en kamera på datorn!)


det är sol


Måndag

Walla!
Idag är en ny vecka. Jag har garanterat gått upp några kg sen förra måndagen och fortsätter nu jobba på det. Äter godis och tycker synd om mig själv. Imorse var jag hos läkaren och ska få komma dit igen imorgon eller onsdag och göra magnetröntgen. Hurra! Jag älskar när det går fort och önskar bara att det kunde gå fortare. Sen har jag fått tid hos en speciell massör som visst är duktig på att    massera bort skador och smärtor i fötterna. Spännande! Ska dit onsdagkväll..

I övrigt är det rätt tråkigt. Jag ska ta tag i lägenheten som fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig och  sen ska jag ta tag i plugget också. Det är förjävla tråkigt att inte kunna göra någonting, och sen jobbar Joel em också. BLÄÄÄ vad tråkigt. Äter fortfarande full dos Diklofenak och 8 Alvedon per dag. Idag ville de skriva ut ytterligare smärtlindrande också, men då sa jag stopp. Om jag inte ska få belasta foten utan bara vara i soffläge, så ska jag väl få vara klar i huvudet iaf?!

Nu ska jag fortsätta äta godis. På återseende!

uääääk

Kill meeee...
Igår blev en galen kväll. Vad hände lixom? Var for alla? Och var är min hemnyckel. Jag har haft bättre stunder än denna. Hemnyckeln försvann någonstans mellan taxin och ytterdörren, mycket mystiskt. Sen hamnade jag Johanna och Sussi på Invito. Var hamnade resten? Livet är en gåta.

Nu ska jag fortsätta äta chips och cola till frukost.

Seriepremiär

Tjabba tjena hallååå..
Imorse var jag iväg och skjutsade Maria och Eric som köpte nya stolar. Det gick på ett kick och nu har jag käkat frulle innan det bär iväg till Sandvik. Idag har vi seriepremiär! Min fot gör om möjligt ännu ondare än tidigare och det är jobbigt att gå/stå. Blä.

Kvällen igår var mysig. Jag var hos Emma och åt godis och talade lite tjejsnack. En lugn fredag som slutade tidigt då jag cyklade hem för att sova efter 10 någongång. Varje gång jag är där frågar jag mig själv varför jag inte är där oftare? Mysigt och avslappnande, det gillas!

Ikväll ska jag dricka vin. Laget kommer hit på lagfest och det ska bli trevligt. Jag funderar som attan på vad jag ska ha på fötterna ikväll? Oavsett vad jag väljer kommer vet jag att det kommer göra ont och det blir nog inte så mycket dans.

Så är läget för stunden. Nu ska tänderna borstas och sen glider jag iväg med fin-Volvon. Joel fick cykla till jobbet 5 imorse, hehe. Jag är en fantastiskt flickvän!

negativ negativ negativ

Här ska man nog inte vara och läsa om man vill ha positiv energi. Det har jag nämligen ingenting alls av. Idag efter skolan cyklade jag och Maria ner till stan. Vi parkerade cyklarna mitt på torget och gick sedan till Biblioteket, Tygaffären, Åhlens och Stadium. Sen kunde jag bara gå på tå, efter några 100 meter?! Vad i helvette gör så ont!?? Nu sitter jag i soffan och vill bara gråta med foten i högäge. Det blir nog återbesök på måndag...


Helgen känns inte rolig. Jag ska till Emma ikväll vilket säkert blir mysigt. Det är lagfest imorgon vilket säkert blir kul. Det är seriepremiär på dagen. Fast... ja, inget känns roligt faktiskt.

Thats it.



Allt suger.

Buhu. Jag tycker synd om min sambo som måste leva med mig. Jag är en häxa. Jag är sur, arg och otrevlig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen ; jag är skitdålig på att vara sjuk eller skadad. Jag klättrar på väggarna och blir deprimerad och arg.

Hälen. Gör ont. Inget mer med det lixom. Joel tejpade igår och det känns lite bättre när det "håller ihop" foten lite. Har varit och köpt speciella sulor också, men det ger ingen större nytta i dagsläget. Jag inbillar mig att det känns lite bättre idag och att jag kan gå utan att halta, men vi får se när jag kommer ut från lägenheten. Väl på asfalt brukar jag bli Halta Lotta igen.

Ja, vad ska man säga? Allt suger helt enkelt.

tips någon?

foten gör ont och livsgnistan är borta. typ.

var och röntgade fotjäveln igår utan större resultat. de kunde inte se något på första kollen men en röntgenläkare skulle se lite närmre. jag är alltså inte ett dugg klokare i dagsläget. äter antiinflammatoriskt och har bra skor på mig men känner då ingen större förbättring. på lördag är det seriepremiär som jag sett grymt mycket fram emot. just nu känns det dock långt borta att kunna spela. allt går väl iofs, men är det värt det?

jag har börjat tro att det kanske är hälkudde bla bla bla ändå? någon som har koll? har ingen som helst palpationsömhet när man trycker under hälen (eller någon annan stans för den delen..) men jag kan knappt gå normalt för det gör så jävla ont när man sätter hälen i golvet. dessutom så pulserar det i hälen hela tiden även när jag sitter stilla.

hjälp mig!

typiskt......

Toppen eller botten. Nu har jag fått konstaterat (?) inflammation eller i värsta fall stressfraktur i hälen. HOOOPPAS att det bara är inflammerat så att det går över efter en kur piller, voltarengel och gelekudde under hälen i skon. Är det inte bättre i slutet av veckan så ska jag få komma till ett någon annan som ska kika. Håll tummarna nu för att min träningskarriär får fortsätta lite längre än såhär!! Stressfraktur känns som döden för det tar flera månader att läka...

Så kan det gå. Håll tummarnaaa!

renskötande same med psykisk ohälsa

Snart bär det iväg mot Holmsund för träning. För mig blir det dock ingen träning. Jag har varit förståndig (Joel har tvingat mig) att inte träna min fot. Jävla jävla fot! Hälen/hälsenan/fotleden värker och gör ont mest hela tiden och jag tok-smörjer med Voltaren. Funderar på att äta mina receptbelagda Diklofenak också eftersom att det dämpar ev. inflammation ännu mer. Frågan är bara vad fasen det är som är inflammerat eller trasigt. Hoppade som sagt och landade stenhårt rakt på hälen, så det är inte vrickat eller stukat - utan bara ... "ihop tryckt"?

Idag har vi fått nya grannar. Eric och Maria bor nu några våningar nedanför oss och vi har redan hunnit hälsa på 2 gånger idag! Kul! Jag är dock inte så avis på alla grejjer de har att packa upp.. huvva. Nästan gång jag flyttar så flyttar jag till ett hus - och sen stannar jag där!

Tur iallafall att man inte är en renskötande same med psykisk ohälsa.


bildbomb


hälproblem

Igår en timme innan samling får vi veta att motståndarna lämnat wo. Hurra! Så jäkla surt... Istället blev det en lång träning + teori och fika. På kvällen hade vi soffhäng och tog kort på joels musche. Jag höll på att skratta ihjäl mig och Joel blev irriterad att jag tog dåliga kort. Proceduren blev alltså ganska lång och vi höll nog på nästan en timme!

Jag är orolig över min fot. För några veckor sedan hoppade jag och landade platt på hälen, och den har inte blivit bättre ännu. Hälen och hälsenan gör ont, är blå och svullen. Nu är jag bara rädd att det blivit något krux med hälkudden eller något, vilket jag hört kan ta evigheter att läka. Smörjer iaf Voltaren och försöker ha bra skor. Borde man vila helt från träning också? Fan, gammkroppen strejkar.

Nu är det dags att bege sig mot skolan. Egentligen är det heldag men jag kanske tar halvdag. Hehe.. motivation?

godnatt

Godkväll! Kvällen har varit bra och vi har ätit gott och umgåtts med bra människor. Nu är jag hemma och ska sova. Joel är ute på partaj och jag lider av svartsjuka. Jag borde såklart sova men vet att jag ändå bara kommer att hamna i dvala innan jag hör nyckeln i låset. Är detta en tjejgrej eller vad? Vi får helt enkelt hoppas att efterfesten inte blir så sen ikväll.. Jag önskar jag var mindre tjejig.

Men what to do. Det här suger.
Godnatt.

RSS 2.0