Sorry bloggvärlden!

Jag har inte försvunnit från världsytan, jag har bara noll tillgång till datorn! Hujj så länge sedan jag skrev här nu... I helgen har vi varit hemma i Umeå och spelat brännboll och hade ingen dator alls med oss. Vi var iallafall king på brännboll och slutade som bland de 31 bästa lagen. Imorse klockan 05.45 började vi den långa bilresan hemåt (AH! Jag märkte knappt själv att jag skrev hemåt men menade Gällivare!!) och sedan dess har jag varit på gång sen jag slutade jobba klockan 22.00. Nu är jag heeelt död faktiskt. På min telefon har jag miljoner bilder bland annat ifrån helgen men de orkar jag inte lägga upp ikväll. Nu ska jag istället lägga mig i sängen och sova. Imorgon jobbar jag från klockan 14 så då hinner jag nog data-nörda mig lite innnan..

Som sagt, veckan bjuder på betydligt bättre uppdatering. Promise!

Dagen D.

Nu ska jag fara och  jobba. Har sovit ungefär ingenting inatt och bara drömt konstigt. Klockan 05.30 körde jag Joel till  jobbet och sedan dess har jag varit vaken. Jag längtar så otroligt tills jag får sova igen. Hoppas dagen går fort. Just nu  mår jag bara illa av trötthet och nervositet. Fast egentligen vet jag inte varför. Jag ska väl bara få kläder, gå till sjuksystern och äta lunch. Typ. Om jag inte blivit lurad i hopp om att få tyst på mitt  gnäll.   

Ja, jag är en fjomp.

En lång dag..

Sådärja. Nu har vi äntligen flyttat ut alla Joels möbler ur lägenheten på Nydala. Det tog ungefär hundra år att torka allt rent (så rent det kunde bli....), bära ut till släpet och sen knyta fast så pass hårt att det inte går sönder under de 55 milen norrut. Världens tyngsta kökssofffa, matbort, fotöljer, tevebänk.. listan är lång. Nu är vi iallafall klara, släpet är fyllt, alla mina saker är packade och vi är redo att resa imorgonbitti. Men först väntar något glas rödvin och en vända på Kulturnatta nere i stan.

Har även fått köra och åka nya bilen nu. I LOVE IT! Hur snygg och härlig som helst! Man liksom susar fram och jag känner mig nästan cool! Synd bara att jag är så jäkla rädd att förstöra den så jag knappt vågar köra. För jag lovar. OM den går sönder så är det när jag kör den. Då trivs jag bättre med att köra en bil för 5000 kr som jag kan ersätta ifall den brakar..

Nu sitter jag här hemma på golvet. Joel ligger på soffan och sover (han tror han ser på hockey, men han sover...), jag har väskor och saker hela hallen och jag har stuvade makaroner i magen. En liten nap nu hade suttit fint. Synd bara att man har så mycket i skallen att det är svårt att sitta stilla och slappna av.

Nästa gång jag skriver är jag nog i norr, tror jag.
Vi ses då.

-


det löser sig ;)

Hej.
Saaben överlever nog, för er som undrar. Nu läcker den inte längre. Av någon anledning.

Ikväll har jag varit hos min family i Obbola och jag kom nyss hem till lägenheten igen. Fast jag ville egentligen inte fara hem igen. Jag stod kvar i hallen i hundra år och sa hejdå tusen gånger eftersom att jag egentligen bara ville stanna kvar. För alltid typ. Kramas, hejdå, kramas, hejdå, kör försiktigt, hejdå, kramas..... kramas, hejdå... ja.. hejdå då... kram.... sköt om dig... kram... hejdå. Sen köra bil hem i solnedgången och känna en viss klump i magen. Alla ni som  typ flyttar till USA och börjar plugga eller något sånt, ni är coola! Jag minns att jag höll på dö av nervositet när jag började jobba på Ica i Obbola för några år sedan. Fattar ni hur läskigt att inte ha 5 min att gå till mammas jobb eller kunna köra hem till lillebror på 20 minuter?! Dödsläskigt...

Nu sitter jag här och väntar på att min klippa ska komma hem och klappa mig på kinden. Det är också hur coolt som helst. Att han sträck-kört från Göteborg till Umeå idag med sin nya cooola snygga fräna bil. Tur man har många coolingar i sitt liv, för då slipper man själv vara sådär cool och modig och stark och allt sånt. Då kan man vara lite feg utan att det gör så mycket.. Jag längtar redan till v. 23. Då tar syrran studenten. Sen till v.28 då vi far till Gotland. Och till augusti då min älskade bror fyller 11 bast. Det tänker jag inte missa!

På tal om Gotland v.28. I veckan gjorde jag mardrömsupptäckten. Planen var ju som sagt att fara till Gotland v. 28 med min family, så vi bokade boende och flyresor och hela köret (utan såndär försäkring för av eller ombokning...). Sen i Onsdags upptäckte jag att vi RÅKAT boka hela jävla resan med boende och allt en vecka för sent! HUR ÄR DET MÖJLIGT! v. 29 hade vi alltså resa, boende och alltihopa. Jag dog såklart. Så den coola av jag och min pojkvän (alltså inte jag..) fick ringa runt till flygbolag och stugvärdar och hela köret och övertala dom att boka om allt till en vecka tidigare, trots att vi egentligen inte fick. Tur han är charmig. TUR!!!! Mamma fick en smärre hjärtinfarkt och pappa muttrade i bakgrunden att "nu kommer Carolina bli tokig, nu kommer hon flippa ur..". Och det gjorde jag ju också. Fast nu är det lugnt.

Egentligen gillar jag inte detta citat, eftesrom att han jag lever med uttalar det ungefär 10 gånger per dag åt precis ALLA bekymmer och problem. Men.. "det löööser sig". Och det gjorde det ju med resan. Så det löser sig nog med allt annat också.

Så gott folk, det lööööser sig!

jag och saaben.

Gäääääääääääääääääääääääsp!
Imorse var vi uppe klockan 05.30. Jag gjorde en upptäckt att bilen läcker olja av något slag och nu sitter jag här och funderar om och vad jag ska göra åt saken. Det är liksom inte en liten klick bara utan rätt så mycket! Fast det är forortfarande mycket motorolja kvar när man kollar så jag funderar om det är sån där.... växelolja? Ringde pappsen och frågade och han sa att motorolja är tjock och växelolja är tunn. Hmmm... det regnade inatt så hur ser man skillnaden?!?! Var har man karlarna när man behöver dom!? Inte vågar jag köra en bil som läcker heller...    Så, något förslag?  Så länge man har motorolja i bilen borde man ju våga köra ändå... Jag menar, hur viktigt är det med växelolja?  Det har jag ingen aning om....... men det känns inte lika viktigt.

Nu ska jag  sätta mig på balkongen och äta frukost (har ätit både frukost och middag på balkongen hela veckan!!). Sen hoppas jag på att inte hitta någon fläck under bilen igen när jag går ut och kikar. Sist var det ändå närmare 1-2 dl!   Suck.   Nu börjar dom  prata  om bromsolja, servoolja? och sånt också.   Fan för bilar alltså..... Tur jag  är    händig   och synd att inte mr J är här!!!

i did it!

Jag är inte död, jag lever!

De sista dagarna har varit så fullbokade att jag inte hunnit skriva.. Det har varit sol och stekande värme, beachvolleyboll, racketlon och massor av annat. Nu är jag iallafall här och jag har dessutom sprungit loppet!! 7200 deltagare och starten var kaos! Första 500 meter i princip gick man och sista kilometerna hoppade jag i princip över de som promenerade. Hur som helst fixade jag det på 55 minuter och ångrar verkligen att jag inte tog i mer! Efter första 5 km så vågade jag öka och sista 3 ökade jag rejält. Kändes säkrast att fega när man inte visste hur banan såg ut, hur formen var och ifall  jag skulle gå in i väggen eller inte. Nu vore det roligt med ett till lopp mot hösten då man tränat lite mer och inte sprungit 1 gång sista 2 veckorna ;)

Känns otroligt skönt att sitta i soffan och äta skinkmacka nu. Min pojkvän är ute med grabbarna och dricker öl så han ska väl ha hämntning om någon timme men annars ska jag bara sitta och och njuta av min prestation. Nästa lopp är jag nere mot 50 min ;) Inräknat mardrömsbacken efter 6,5 km som höll på att sätta stopp!

Halleluja moment.


HOHO, läste just att loppet var 10,23 km långt, vilket gör att min tid var ännu bättre! YEY!!

harry potter, i love you!

Här sitter jag, fortfarande inte påklädd. Jag somnade till sista Harry Potter filmen som i övrigt var sjukt bra. Ute är det 25 grader varmt och efter middagen tänker jag klä på mig och gå ut och panta burkar. Helt otroligt så tråkig människa jag är egentligen.

PS, det blir fiskpinnar till middag.


okej, det är inte så synd om mig. men en riskaka skulle sitta fint..


=/

Usch vilken tråkig dag. Jag känner mig typ ensammast i hela världen. Vaknade imorse kring halv 10, pigg och utvilad och inte en gnutta bakfull. Väldigt skönt faktiskt.. Men nu då? Jag är supertråkigt. Har sett alla avsnitt av Greys och håller nu på att fixa Harry Potter filmen.. Jag kommer bli knäpp om jag ska ligga inne och se Harry Potter hela dagen. Det regnar ute vilket inte lockar till någon träning och egentligen vet jag inte om det är så bra att träna när man druckit en flarra vin dagen innan. Trots att jag inte är bakfull eller ens onykter när jag somnade igår..

Så här sitter jag i soffan. Och känner mig ensammast i världshistorien. Stackars mig.

Godnatt käre vänner.

Sådärja. Nu är jag hemma efter åtminstoned en halv kväll ute. Kvällen var bra men kanske inte den bästa. Det kanske kan bero på att jag är proffs på att säga rätt sak vid rätt tillfälle eller vad det är, men riktigt lyckad kanske jag inte är. Efter en bra förfest och någon timma på TC så blev det iallafall en lång promenad från stan upp till Magistervägen där jag nu äter hårdbröd med ost innan jag ska krypa i säng. Speciellt trött kan jag dock inte säga att jag känner mig. Mest bara illa till mods.. En lång promenad ger mycket tid att tänka och just nu tänker jag mest bara att jag borde sova egentligen.

Är det någonting jag mår riktigt dåligt över så är det att inte vara helt balans med sina vänner. Godnatt.


känner ni pulsen?

Jag känner sommaren i hela kroppen. Gode gud gör att det är sommar i Gällivare också, för nu tänker jag aldrig inte ta på mig mer kläder förrän i September!

Puss och Kram!


Jag undrar...

Är det någon nu för tiden som kör varannan vatten - helt ärligt?


Mera värme!

Woho, idag är den bästa dagen på länge!
 Prick nu visar min termometer på balkongen 27 grader och solen ligger inte på! Vi har legat ute på gården i bikini och linne och haft det huur varmt som helst, nästan så varm att vi klagat lite! Snacka om att man inte är van värmen!! Till lunch har vi grillat och där emellan har det slunkit ner någon öl eller cider hos de flesta. HOW NICE ISNT THAT?! Vi har stek-sommar!!!

Nu är jag bara hemma en kortis för att duscha och byta om. Man har fått en del smaskiga solränder trots solskyddsfaktorn och jag känner att det kommer bli en bra kväll! Jag tänker inviga min nya skinnjacka tillsammans med ormskinns-leggings och en liten blommig bakelse (klänning).

Åååååh vad jag älskar solen.



några bitar glädje


använd solskydd.

Det är inte klokt så duktig jag är. Helt påriktigt. Det är fredagkväll. Jag har sprungit, lagat riktig mat, dammtorkat, städat toaletten, fixat in bilderna i ramarna och jag är inte ens dödligt sugen på godis. Shit pommes alltså, vad är nästa stora grej!?

Jag funderar nästan på att ta mig ett glas vin, eller en cider. Kvällen i ära lixom. När jag sneglar åt höger ser jag att grannen i huset bredvid har fest, deras balkong är smockfull. Jag blir lite avis. Det känns dock skönt med en ren lägenhet. På tal om fest, och människor. Var är alla människor? Är det så att man försvinner från världens yta när man får flick/pojkvän (många som gått och blivit o-singel på sistone....)? Eller what is going on? Har folk hittat roligare städer än Umeå? Det tror jag knappast! Jag är sugen på att träffa nya människor. Inte för att det är något fel på de gamla, men lite nytt skadar aldrig. Jag har en tendens att bli så uttråkad när det börjar bli karusell och vardag.

Nu ska jag poppa lite porran. Sen ska jag lösa korsord och se på film. Jag längtar till imorgon. Glöm bara inte, använd solskydd. Förresten så saknar jag min man. Det blir så tyst här utan honom. Tur att han kommer hit snart! ♥

Hittade förresten denna bild på Marias blogg, ett gott skratt förlänger livet!!


Högsommar i maj!

Välkommen till Umeå kära sommar!

Idag har termometern visat 23 grader i skuggan och nere i stan var det nog närmare 30 grader! Folk har gått runt i shorts och tshirt och jag känner mer mig eller mindre stekt! Att gå på stan en dag som denna var kanske inte det allra smartaste men har man ärenden så har man! Nu har jag iallafall köpt ramar till mina foton, jag har spontanköpt en ny skinnjacka, jag har varit på bolaget och jag har köpt hudlotion. Sen har vi suttit ute i solen och ätit lunch och bara njuuutit!!

När jag kom hem från stan nu kring 18.00 så for jag ut och sprang, i sista sekunden. Det var äckligt jobbigt att springa och jag hoppas att det beror på en veckas förkylning och ingen träning. Ska det vara såhär tungt på torsdag så springer jag nog på 70 minuter!! Fy fasen. Jag ska inte klaga på värmen, men att springa när det är 24 grader ute var varmt. Trots kortärmad och kortbyxor vad tröjan dyblöt när jag kom hem. Sen hann jag inte mer än in genom dörren så blixtrade det och dundrade så det skallrade i skåparna....

Nu då? Jag har ätit så stark mat så det rann i pannan. Jag vet att jag är känslig på stark mat, men nu jäklar måste Joel ha köpt något extremt! Ja.. han har iallafall 4 matlådor med mördarmat när han kommer hem för jag fick inte i mig speciellt mycket.. Nu ska jag fixa upp mina ramar, kanske dammtorka lite och kanske springa över till Maria. Just nu känner jag mig väldigt trött i kroppen så vi ser väl. Imorgon blir en lång dag! Grill, beach och kubb direkt från morgonen och sen fortsätter vi bara med ett avslut på TC på kvällen. Jag längtar! Speciellt hårt med alkohol blir det nog inte tror jag, inte efter springpasset idag. Jag har inte råd att missa något fler träningstillfälle i veckan!!

Jaja, nu ska jag fundera vad jag ska börja med först.. ramarna, dammtorkning, disk eller gå till Maria.....

upp, upp och iväg.

Jag är inne i en sån där period nu igen. Jag vill flytta, men ändå inte. Jag älskar egentligen min lägenhet. Supermycket! Den är stor (när man är ensam), ny, fräsch, stor balkong med sol hela dagen, nära till Iksu och till affären, bla bla bla. Men, nu är jag ändå i flyttartagen. Jag kan inte låta bli att kika på lägenheter och drömma om ett extrarum där vi kan stapla träningsväskor och smutsiga kläder överallt utan att det egentligen gör någonting. Ett extrarum där vi kan stänga in nattgästerna så de slipper sova på soffan och kanske får man till och med drömma om ett arbetsrum... och en klädkammare! Lägenheten jag drömde om igår fick vi såklart inte och lika bra är väl egentligen det. Jag vet att det egentligen inte är rätt läge att skaffa nytt boende nu, utan snarare efter jul. Men ändå går jag runt och hoppas att det ska komma någon drömlägenhet som inte går att tacka nej till redan om någon månad...!

För tillfället har jag lakan och handdukar hängandes över hela lägenheten. Typiskt mig att ha 3 blöta tvättar när tvättiden är slut. Tur att jag har många garderobsdörrar och vanliga dörrar att hänga allt över vill jag lova! 6 tvättar är tvättade, plugget är i princip klart (en av de två rapporterna...), det är diskat och bortplockat. Nu ska jag bara skriva klart den andra rapporten, storstäda lägenheten inför sommaren och packa alla miljoner grejjer jag tänker ta med mig till Gällivare över sommaren. Usch, nu vill jag bara dö igen när jag tänker på det. Känns extra bra att man pratat med personalenheten där borta typ 5 gånger sista veckan. Stabilt.....

Näe, nu ska jag iväg till tjejerna och se på Festival. Imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk så att jag kan träna igen. Positivt tänkande!

Klättringen i Tavelsjö..




ännu mer galenskap och KLÅDA!

Jag håller på att bli galen (igen!!!!)!

Det kliar, överallt!! Det började efter tältningen i Tavelsjö då jag upptäckte att mina underarmar var täckta med typ.. nässelutslag? Jag var alldeles prickig! Sen började det klia på ena örat (som nu har hunnit bli dubbelt så stort..!), sen började det klia på armarna, på ryggen, i knävecken, överallt! Kill me!! Jag är prickig och det kliar kliar kliar fast jag smörjer på alla möjliga salvor jag kan komma på (och äger). Sätter man en nål i mitt öra skulle det typ kunna sprängas, så svullet är det. Och det kliar. Kliar kliar kliar. Under hakan också! Och på halsen och händerna. Vad ska jag göra?!????

I övrigt måste jag plugga idag och imorgon. Dessutom har jag Sveriges största klädhög att tvätta. Men lugn bara lugn, det är inte bara mina kläder. För så mycket skulle jag nog inte hinna smutsa ner. Solen skiner och jag har plugg och tvätt framför mig. Jag ska nog ta det lugnt idag med så kan jag förhoppningsvis springa imorgon, har inte sprungit på en hel vecka nu. ÅNGEST. Dessutom har mamma sprungit upp sin stressfraktur igen så jag kanske måste genomlida loppet ensam.. (tillsammans med några tusen? till men..).

Nu ska jag fortsätta att klia. Och plugga. Och tvätta. Och KLIAAA!!!

Bilderna föreställer...

Jag som försöker hålla mig från att klia sönder min kropp.





Den mega-enorma tvätthögen som snart kommer att anfalla..



Förstoringarna på bilderna jag beställt. Snart ska de få ramar och sättas upp!



Min LOVE-ram som fått väldigt mycket kritik. Men jag gillar den!


back in town

Hej min blogg.
Nu är jag hemma från mitt äventyr i Tavelsjö. Vi har klättrat i bergen och halvt dött av skräck när man nästan är på toppen och inser att personen som säkrar nedanför inte riktigt har koll på grejjerna. Vi har sovit i tält och gjort lägereld med tjärved som nästan blev en majbrasa. Vi har krypit i blöta grottor och vi har sett massor med älgbajs. (inga björnar som tur är..) Helt ärligt förstår jag inte varför några i gruppen ens läser kursen eftersom att de varken klättrade, kröp i grottor eller verkade uppskatta det underbara friluftsvädret!

Nu är vi iallafall hemma igen. Vi la oss på soffan klockan 17, vaknade klockan 20 och har fortfarande inte rest oss upp mer än att druckit te, varit i förrådet med väskorna och duschat. Aningens slitna. Men tänk er själva att kånka klättutrustning för 15 pers upp för berget, samt dunkar med vatten, tält osv osv osv. Jag tror aldrig jag burit så tungt med både ryggsäck på ryggen och ved, vatten och väskor i armarna. Och dessutom i riktigt svår och stenig terräng uppförs! Ren tur att vi inte ramlade ner för berget istället..

Btw, vi står i kö på en lägenhet. Jag hoppas, i smyg!

Nu blir det natten. I en säng. Inte i ett tält som lutar iallafall.

bra saker tycker jag


galenskap

JAG BLIR GALEN!!!

Jag är megaförkyld vilket gör att jag inte kan träna. När jag inte kan träna får jag ångest inför loppet nästa vecka. Jag blir alltid på sämre humör utan träning. Jag är irriterad för att ingen vill/kan spela beach med mig. Och att jag inte kan eller orkar träna på annat sätt. Jag ser helt svullen ut i ansiktet pga förkylningen och vaknar 3-5 gånger per natt av syrebrist. Jag får sprattel i benen av att inte kunna träna. Jag gruvar mig för att tälta med denna megaförkylning. Jag får fullkomligt panik av ångest när jag tänker på att jag börjar jobba = flyttar till gällivare om mindre än två veckor. Jag hade hellre skurat toaletter, så stor är ångesten. Jag blir vansinnig av att leva två människor i en lägenhet som uppenbarligen är för liten för att rymma alla våra saker. Tänk er själv två människor som tränar varje dag = många träningsväskor, som har en tendens att skjuta upp saker till sen.. och som dessutom samtidigt håller på att packa varsin turväska med liggunderlag, sovsäckar och mycket mycket mycket mer. KAOS, och ja, jag kan vara rätt nipprig när det gäller detta för jag gillar inte oreda... Vi behöver större lägenhet med minst ett till rum, vilket jag som tur är inte är ensam om att tycka! Lägenhet sökes.

Som sagt, jag skulle behöva springa ut lite panik ur kroppen. Jävla förkylning. Hoppas förresten att gruvan kommer att rasa eller stängas eller något (ingen behöver skadas eller så men..) för dit vill jag INTE!

nu är det söndagsmys!

Hejs. Nu är vi i full gång med att laga middag. Sen middag, som vanligt. Det blev en eftermiddag på Iksu med beachvolley och lite bubbel i poolen efteråt. Nu längtar jag efter lax, potatis och spenat med kaffe och chokladpudding i efterrätt. En sliten myskväll vilket känns underbart! Imorgon är det sista dagen på praktiken innan vi far till Tavelsjö och klättrar och sover i tält. Good life!

Puss.

En lördag i baren..

Godkväll.
Nu är jag hemkommen efter en kväll av jobb och finmiddag. Jag har stått i baren och serverat lite på en disposition (stavning) som var betydigt lugnare än vad de brukar vara. Det brukar nämligen inte vara omöjligt att sådana kvällar slutar med att några gör sälen i det utspilda rödvinet på golvet eller har ölrace på borden. Sådana kvällar är både roliga men också ganska slitsamma. Ikväll däremot var det förvånande lugnt när jag lämnade lokalen och jag tror risken (chansen?) är ganska liten att det hinner spåra ur så mycket under natten..!

Nu sitter jag ensam i lägenheten. Jag längtar efter min favorit som är ute på stan och dansar. Eftersom att han är skitsnygg så flockas säkert flickorna runt honom! Jag längtar tills han kommer hem så jag får ligga vaken och lyssna på fyllesnarket för det är faktiskt så mycket bättre än att sova ensam! Nu börjar jag nästan tycka lite synd om mig själv som får sitta här alldeles alldeles ensam...

Godnatt nu vänner, simma lugnt!

Friday in love!

Sådärja. Sisådär efter 12 någongång förvandlades mitt hem till en mild variant av grabbfest. Eftersom att jag faktiskt egentligen inte är en grabb utan en tjej (suprise!!) så kände jag mig plötsligt så pass frisk så jag kunde fara ut och springa ändå. Man måste liksom komma ifrån pojkarna för att påminna sig själv om att man är en tjej efter ett tag... Nu har jag iallafall sprungit, gjort en potatissallad och hunnit duscha och fixat mig lite medan pojkarna suttit på balkongen och gjort vad nu pojkar gör..(med öl)!

Ikväll efter grillningen ska vi till Maria och fira hennes födelsedag i efterskott. Jag är på humör så det kommer bli toppen! Haha, vårt besök från norr tittade just ut från badrummet och frågade om HAN fick låna min hårtork! DET är minsann min humor!

Vi ses gott folk!


sol i sinne.. brun inne!

Hej svej i lingonskogen.
Alldeles prick nu sitter jag på golvet i dörröppningen till balkongen och solar mig med datorn i knäet (internetsladden räckte inte längre...). Joel står i handduk och fixar marinad till köttet som ska grillas till middag och Andre verkar mest gå runt och fippla med sina saker. Jag gillar min fredag förmiddag. Tanken var att fara ut och springa idag (igår) men min hals är inte på topp och inte bihålerna heller. Det bådar icke gott! Bästa sättet att förebygga denna förkylning anser jag då vara att inte springa och festa lite ikväll istället. Jag kommer garanterat att ångra mig när jag står där på startlinjen när loppet går av stapeln....

Solen skiner iallafall och vi har musik i lägenheten. Det är som ett litet kollektiv det här! Som jag och Maria sa här om dagen.. Att skaffa pojkvän är som att skaffa barn.. och har pojkvännen flera vänner.. så är det som att skaffa flera barn! Haha, skämt å sido.. men ändå!

Nu känner jag hur det bränner på ena kinden och armen. Sommar på min balkong!!

Imorgon är det torsdag fast fredag!

Imorse var jag inte på topp. Halsen gjorde (gör) ont, kroppen mådde illa och sjukdomen kändes nära. Så det blev ingen praktik. Istället följde jag min pojkvän på stan. Han köpte en ny garderob, två nya skor och dessutom gick han till frisören för andra gången i sitt liv. Till råga på allt frågade han om det var vanligt att man blev lite kär i sin frisör. Är det nu jag ska bli orolig att han håller på att rusta upp sig för att byta upp sig?!

Ikväll har vi spelat lite beach vilket var hundra år sedan sist. Min hals gör ont och jag känner skräcken över att bli sjuk. Hur ska jag hinna träna om jag blir förkyld på riktigt!? Nu har vi förresten besök här i lägenheten fram till Söndag. Finbesök från Gällivare som får sova i lyxsoffan. Min soffa är poppis nu mera ;)

Pöss


var är rättvisan?

Nog är livet underbart..

Här har jag tränat stenhårt i några veckor. Sprungit minst 3 dagar i veckan och dessutom varit på fysgympa osv. Har till och med börjat känna mig rätt okej i formen och känner inte alls dödsångest innan varje träningspass.... Så kommer Joel hem och följer med mig för att springa min runda. Och tro på fan att för det första fick jag springa fortare än jag någonsin trodde jag var kapabel till, och för det andra fick jag stanna och gå en bit för att kräket var i halsen. Och till råga på allt är karln bara lite anfådd efteråt. Att tillägga är att han i princip druckit öl medan jag tränat som ett psyk. LIVET ÄR ORÄTTVIST! Om det har något som helst med det att göra, så önskar jag också att jag åkte skidor när jag var liten. Suck.

Nu har vi iallafall ätit en väldigt sen middag med kycklingklubba och ris. Jag skulle kunna döda för en enda liten godis men jag håller mig...

Måndag...

Min man är i Umeå igen. Har har invigt hemkomsten med att stå i duschen i 25 minuter. Jag undrar vad han gör - egentligen.

en mus i vår vedbod.

Hej.

Idag började jag dagen med ett helvettespass med backträning. Jag känner mig fortfarande mör i kroppen och andades i ett sugrör (typ) efter varje rusch i uppförsbacken. Pulsklockan var king och visade 198 i puls som högt (det kändes!!). Sen la jag in all information i en tabell på datorn så att jag kan se eventuella förbättringar osv. Därefter for vi till stugan och hälsade på mormor och morfar med min moster och kusin. En riiiktigt chilldag. Mot eftermiddagen blev jag dock på ruskigt dåligt humör så då blev jag tvungen att beställa lite kläder på nelly.com, hehe. Humöret försvann dock inte så jag gick ut och bar en jäkla massa ved för att få ut lite arghet, och nu känner jag mig gladare igen.

Det allra bästa sättet att få mig att bli sur är att säga att jag är sur eller negativ (när jag inte är det..) eftersom att då blir jag direkt både sur och negativ. Varför lär sig folk inte att de inte ska provosera mig så? Okej att jag har kort stubin, men ändå.

Nu ska vi göra våfflor och sen ska jag skicka in min lektionsplanering för imorgon. Min lärare ska komma och se på min badlektion imorgon så det blir spännande (not..).

valborg 2010 (girls just wanna have fun)


lördagkväll

Nu har jag fixat med alla inställningar och invigt min nya pulsklocka! Dock bara genom en promenad, men ändå! Vi hann dessutom med att se några rådjur som lekte. Ikväll äter jag mest onyttigt och ser på teve. Jag önskar det var helg varje dag!

Glöm inte!!

Justja, höll på att glömma att göra reklam för denna präktiga mustasch! Jag räknar med att alla ger sitt bidrag mot prostatacancern på något sätt. Bästa sättet är så klart att göra det genom denna stilige man! Jag tycker det ser ut som att han skelar lite på bilden, men det gör inget för jag tycker om honom ändå! ♥


http://www.cancerfonden.se/sv/mustaschkampen/Kampa/Insamlingar/?collection=2624

valborg är över.

Godmorgon, typ.

Imorse vaknade jag klockan 08.00, somnade om och vaknade igen klockan 12.18!! Crazy! Att tilläggas är också att jag somnade kring 00.30 igår, haha. Vi grillade och tryckte i oss allt möjligt i både fast och flytande form hos Emma igår. Kring 11 kom någon på att vi skulle på krogen (helt emot mina valborgs-principer!!!), och vi satte oss på partybussen dit. Vi skrålade hela resan och sjöng både busschaufför-låten och dansband och gudarna vet allt. Kul var det! Väl inne på krogen (som inte alls kändes roligt!) så blev det karusell i min mage och jag hann bara hänga in jackan, gå ett varv där inne, gå på toaletten och sen hämtade jag ut min jacka igen och promenerade hem. Tips. Det är inte smart att äta och dricka 10 miljoner olika grejjer för man mår INTE bra av det. Kort och gott gick jag hem och somnade innan klockan slagit 01.00 och idag har jag mått som en prinsessa. Inte en ynka bakfull! Lika glad är jag för det!

Jag sammanfattar kvällen till riktigt lyckad trots att jag slängde in handduken ganska tidigt. Idag har jag shoppat ostkrokar med chilismak och jag bara längtar tills jag ätit middag så jag får hugga in på dom. När man är hos mamma och pappa (ja, jag har kommit hem hit nu igen) så är det inte okej med godsaker innan middag. Om det någonsin är okej ;)

Och förresten, idag fyller bloggen 2 år! Grattis ;)


Enda bilden som jag tog igår, rätt tråkig tjej..



Var tvungen att ta en bild på reklamen som jag bara inte kan tro på.
Någon som vet, är dessa påstååenden sanna? Finns det forskning?
Jag tvivlar..



Jag och mamma bakade bullar här om kvällen. Detta är resultatet.


RSS 2.0