*gäsp*

Jag är förstörd.....
Sen jag fick oväntat besök där mitt i natten och höll på dö av skräck så kan jag typ inte sova ensam! Jag ligger och lyssnar efter varje litet ljud och så fort det låter så rycker jag till. Sen börjar jag planera hur jag ska göra ifall någon bryter sig in här.. om jag ska låsa in mig i sovrummet och dra byrån mot dörren eller om jag ska försöka springa ut på balkongen och i värsta fall hoppa ut. Jag är störd!

Det är inte roligt att vara såhär mörkrädd och rädd att någon ska komma och ta en mitt i natten. Jag sover på helspänn! Idag = pigg = falskt. Idag = trött = sant.

Jag är en plugghäst och jag är stolt över det!

Sådärja!

Ikväll har jag varit sådär snuskigt kreativ som jag kan vara ibland! Klockan 17.00 satte jag mig vid matbordet och började plugga.. och NU slutade jag plugga!! Jag har finslipat min hälsorapport efter opponeringen förra veckan, jag har läst två artiklar inför seminariet imorgon och jag har till och med skrivit två sidor i bakgrunden till min och Joels friluftsliv och ledarskaps- rapport. YEAH! Jag känner mig superduktig och kan nu lägga mig framför teven en stund med gott samvete. Känns bra att jag påbörjat nästa rapport eftersom att jag fram till mitten av maj har två rapporter att skriva parallellt eftersom att jag läser en till kurs på sidan av lärarprogrammet. Jag har alltså 30 sidor skrift framför mig.. minus de två jag skrev ikväll! Hääääärligt!

Imorgon ska jag upp med tuppen och filma galenskapet från tidigare inlägget och sen blir det seminarium efter det. Jag har nämligen tänkt dra chansningen med morgontåget till Gällivare på Onsdag. På internet har biljetterna varit slutsålda sen två veckor tillbaka, men jag tänkte att om jag sätter mig på tåget för att köpa biljetten där kan de ju inte slänga ut mig halvvägs mot Boden för att det är fullbokat... Eller? Man lever på en chansning!

Nu godkväll för Fröken Lindberg!

Här kommer en sammanställning över de mål ni skall ha uppnått innan ni lämnar er utbildning till lärare i idrott och hälsa hos oss..

Jag känner en viss prestationsångest över morgondagens filminspelningar...

HEHEHEHE!!!



Carros hotell!

Happy Sunday...!

Gårkvällen blev lyckad och bra! Vi begav oss mot Allstar med eftersom att jag var för ung så kom vi inte in och fick bege oss till Pipes istället. Så less man kan vara på att vara för ung alltså! Jag vet att det kommer en dag då man vill vara yngst, men ibland är det bara surt.. På pipes så dansade vi lite bugg och drack en öl innan det blev nattmat på Max. Det var på Max som Joel x2 fick för sig att de skulle sova på hotell. Så de gick runt till alla hotell i hela stan och bönade och bad om ett rum men allt var fullbokat. Tillslut bönade jag också och bad att de åtminstoned kunde ge dom att skrubb att sova i så att jag kunde fara hem till lägenheten och sova! Något rum fanns det (som tur var..) inte ledigt i hela stan så jag tog båda Joel hem till lägenheten där de fick sova. Lika bra som hotell tycker jag!

Idag har vi donat med massor av kartonger och väskor och nu är jag ensamstående här hemma igen. Ganska tomt och trist men jag är helt slut i rutan så jag kommer nog ha det ganska så bra ändå! Ikväll blir det bakis-fika med klassen och på Onsdag drar jag nog till Gällivare. Påsklov är inte helt fel!

Nu ska jag leta igenom lägenheten efter någonting gott... som glass!!


all in!

I did it, och jag känner mig till och med ganska pepp!




Dag Vag och Stig Vig.

Imorse vaknade jag och var lite bakfull. Gårdagen spenderades nämligen på Droskan där vi såg Dag Vag! Jisses säger jag bara, gubbarna såg halvdöda ut och var väl sisådär 65 bast skulle jag gissa.. men så bra! Går inte ens att jämföra med deras låtar från Spotify och Youtube. Stig Vig is the shiet ;) Jag gillar ju att sitta gunga med medan man suger på en öl. Riktig härlig stämning!

Jaja, idag har vi spelat beachvolley och nu är det väl tänk att jag ska bli astaggad och flyga i partykläderna. Det är bara det att jag är skittrött och sugen på godis och film typ. Eller pizza, hamburgare, glass, tacos.... (ett starkt bevis på att jag faktiskt är bakis!). Men jag antar att det bara är att ta sig i kragen och tagga upp sig. Grabbarna är redan på gång så det är lika bra att man inte lägger sig i soffan och känner hur trött man faktiskt är.

Upp, upp och iväg!!

Stig Vig och de andra filurerna!


Friday in love.

Goddag bloggen.

Igår hann jag inte skriva utan var i full gång hela dagen. I förrgår var vi med om någonting märkligt här hemma i lägenheten. När jag skulle tända en lampa så small det som bara den och halva lägenheten slocknande, great. Jag gissade på en säkring med ingenting såg ut att ha gått i proppskåpet. Less eftersom att vaktmästaren gått hem för dagen bestämde vi oss för att åtminstoned börja med middagen i mörkret. Och guess what. När vi startar plattan på 6:an så tänds alla lampor i lägenheten! Sen allt eftersom man sänker plattan så blir lamporna mörkare och mörkare och när man hade plattan på 2:an var det riktig mysbelysning. Knäppt!! (fast plattan blev inte varm, det var bara lamporna som tändes...)

Idag har jag iallafall varit vaken sen 06.30 och somnade inte förrän kring 2 igår. Not pigg just nu alltså.. Men inte kan man låta bli att vara lycklig ändå när man kommer hem och är trött och sliten efter en dag i skolan och sen på gymmet när lägenheten skiner när man öppnar dörren! Tvätten är tvättad, disken är diskad, allt är undanplockat och jag bara äääälskar att det inte är jag som har donat undan allt på morgonen!  ♥

Nu ska jag ta en nap, gonatt!


Söndag fast det är Onsdag!

Goddagens....

Igår hann jag precis skriva klart sista inlägget innan jag flög in i bilen igen. Nattligt uppdrag som inte alls var så trevligt och godnatt blev det inte förrän kring 04.30 imorse. What to say säger jag och idag låg jag och degade till närmare halv två! Av de olika alternativen för slutet på gårdagen så blev det nog en blandning av alternativ då mannen kom hem där king 03.00 och skulle äta fil, duscha (!!!), ta på pyjamas (!!) och det en med det andra. Själv höll jag på att få spunk när jag vaknade klockan 08.30 imorse av att han stod på huvudet i sängen och sjöng sånger! Jo, han fyller 5 år iår ;)    ♥

Dagen har spenderats på Iksu med squash och lite beach. Jag är helt slut i kroppen och kände mig inte alls på topp.. Mitt humör är helt åt skogen och jag är bara less och irriterad på ingenting egentligen. Rastlös, men ingenting känns roligt och lockar. Spelar ingen roll om jag får 10 förslag på aktiviteter så känns INGET roligt. Jag längtar tillbaka till Egypten. Jag vill utomlands. Vad gjorde man förr i tiden på vardagskvällarna? På sista tiden när man varit och rest lite varstans så glömmer man nästan bort vad man förr gjorde hemma i Umeå de vanliga kvällarna. Har allt alltid känns såhär tråkigt!? Det är bara så synd om de som måste vara nära mig när jag är såhär grå..

Jaja, snart in i duschen sen blir det lax och potatis till middag. Ja, jag är gammal. Jag bestämde vad vi skulle äta till middag innan jag ens klivit upp ur sängen imorse.........

Den här bilden är tagen i Egypten, men såhär stod han på
huvudkuddarna imorse och vad han sjöng minns jag inte, för
jag somnade om rätt så fort ;)



I dimman fast utanför!

Sådärja!

Nu har jag varit och kört ut karlarna i mitt liv på krogen. Först ner på stan och sen till campus pga delade viljor. Tänk er att få med 5 dyngraka karlar i en bil och sedan dessutom få dem att bestämma var de egentligen vill. Själv var jag hungrig och trött och lagom less efter att ha suttit 40 minuter i bilen medan de bara tog sig ner de 4 våningarna i hyreshuset mot bilen..! Jag vet, jag är garanterat inte bättre själv sådär i dimman! Hur som helst så sitter jag nu och inväntar de olika alternativen för kvällen.

Alternativ 1. Mannen kommer hem tillsammans med x-antal karlar för övernattning.
Alternativ 2. Mannen kommer hem med Rickard för övernattning
Alternativ 3. Mannen kommer inte hem alls.
Altenativ 4. Mannen kommer hem om 20 minuter.
Alternativ 5. Mannen kommer hem där king 05.00 någon gång.


Det ska bli spännande att se! Godnatt ;)

=(

Typiskt. Jag var inställd på beachvolley och  träning men hips vips skulle folket dricka alkohol och nu känns det inte alls roligt att gå på gymmet ensam. Ännu mindre roligt känns det iofs att sitta här hemma ikväll ensam. Och nu när jag tänker på det kom jag dessutom på att mitt Iksukort är borta och mannen glömde lämna sitt här. Fuck fuck fuck fuck. Igår hittade jag nämligen inte mitt Iksukort, men istället hittade jag garderobslappen till krogen från i lördags. Mycket märkligt. Kan jag ha lämnat in Iksukortet istället för garderobslappen?

Nu ska jag deppa för att jag vill göra någonting roligt - och inte dricka alkohol.

Grekland.

Godmorgon godmorgon!!

Imorse vaknade jag (som vanligt) innan 0700 med solen i ögonen och bastu i sovrummet. Finns det nån värre panik än att vakna av att det rinner svett efter ryggen!? Jag inhandlade ju rullgardiner igår men de är inte upppe ännu.. Så jag smög iallafall ur sängen så försiktigt jag kunde och gick upp och satte på kaffe och drack juice. 10 minuter senare kommer mannen rultande ur sovrummet bitter för att jag inte väckte honom när jag klev upp, eftersom att det är så härligt att gå upp tidigt. I dont get it! Jag hade gjort vad som helst för att fått sova ett tag till i bastun/solariet! Nu är vi iallafall uppe sen ett tag tillbaka och är i full gång med att borra i väggarna. Rullgardinerna SKA UPP!!

På ett tag ska vi ner till stan för lite olika ärenden. Jag ska på rådgivning och klippa mig vilket känns toppen! Nu måste jag kolla in borrningarna i sovrummet... Har nämligen hört att lampan åkt i golvet två gånger vilket känns jävligt oroväckande! (2 för 200 kr på Claes Olsson i julas!!).

Min nära-döden-upplevelse!

Inatt fick jag min livs jävla chock/rädsla. Jag trodde helt seriöst att nu var min tid kommen och jag skulle dö.

 Jag gick och la mig igårkväll kring 22 av ren tristess och somnade ganska direkt. Plötsligt vaknar jag av att det ringer på dörren!! Kollar på telefonen och klockan är 00.30 ungefär. Vafan!? Det fortsätter att ringa och knacka och jag fattar ingenting, jag menar jag har ju portkod där nere så vem som helst kan ju inte komma in?! Det fortsätter att ringa och knacka och jag får panik och ringer och väcker mamma och typ gråter.. Ska jag ringa polisen? Ska jag hämta en kniv? Pratar med mamma i telefon och har precis bestämt mig för att ställa mig upp från sängen och hämta en kniv i köket.. Då hör jag hur en nyckel går i dörren!!!! Vid det här laget så är jag ungefär 1 sekund för att bryta ihop av skräck då jag hör hur ytterdörren går upp och någon kommer in. Japp, nu är det alltså kört och jag kommer att dö.

Med mamma kvar i telefonen så ropar jag "Hallååå!?!" med gråten i halsen och en mansröst svarar hallå tillbaka. "Vem är det?!???" fortsätter jag. I se på fan! In kommer min käre karl som inte skulle komma förrän ikväll och tänkte överraska mig. Han ska bara vara jääääkligt glad att jag inte stod i hallen med en kniv och högg när han kom in i stället! För det hade jag lätt kunnat göra! Ja, inatt var alltså den största skräck som jag upplevt på vääldigt väldigt väldigt länge. Och stackars mamma som jag ringde och skrämde upp dessutom...

Så ett tips. Ring och knacka inte på min dörr hundra år mitt i natten. Och smyg verkligen inte in! För jag skulle nog inte ens tveka med kökskniven utan hugga på en gång!

snask och kaffe.

Ahhh, jag dör av tråk. Det är så sjukt tråkigt att vara bakfull! Jag är rastlös och uttråkad, men jag orkar inte lyfta rumpan från soffan och jag orkar nog verkligen inte umgås. Så här sitter jag, kokar kaffe, virkar en (till) mössa och känner mig uttråkad. Jag har så många mössor här hemma nu så jag måste nog börja sälja dom snart! Till kvällen har jag sparat två avsnitt Greys som jag lääängtar efter att få se, frågan är bara om jag ska unna mig själv en påse snask till det? Jag är sååååå sugen på chips, jävla bakfylla..

Nu kaffe.

Söndag, in love!

Sådärja! Nu börjar jag bli människa igen och håller på att laga pommes och vitlöksringar. Jag har aldrig förut ätit lökringar men när jag öppnade frysen så låg de där! Annars har jag varken pommes eller sånt hemma, men det är en trevlig överraskning när man är bakis.

Den här veckan har jag som sagt varit i Hemavan med favorit-klassen och åkt slalom, telemark och gått 3 dagar på tur. Turen var verkligen en upplevelse då vi sov 2 nätter i tält ute på fjället. Första två dagen var helt underbar med strålane sol, andra dagen var solig med blåsig och tredje var helt kaos med snöstorm. Det var rätt skrämmande att ligga ute och sova i tält när det var så kallt. Vattenflaskorna frös till is efter typ 15 minuter och sovsäcken blev isig. Men vi klarade det, och det var en positiv upplevelse! Helt otroligt att man faktiskt har gjort det vi gjort! Skråat nedanför Tärnaglaciären, bara druckit smält snö, värma alla kläder i sovsäcken under natten och burit sjukt tunga ryggsäckar som var tvungen att packas om varje morgon.

Igår var det som sagt kalas och jag var kalas för första gången sen Student Skii! De gånger det har festats sista 6 månanderna går nog att räkna på mina händer och därför är det extra roligt när man väl gör det! Dansa som ett psyk och bara vara allmänt galen. För galen måste jag säga att jag var igår. Helt psyk på dansgolvet och folk kunde nog lätt tro att vi var helt puckade. Det är spännande (ångest!!!) att vakna morgonen efter sådana kvällar. Som imorse när jag kollade igenom telefonen och upptäckte att det inte bara har varit jag som använt den utan någon annan, vem det nu varit. Man vet liksom aldrig vad man upptäcker sådana mornar.

Nog om det, jag avslutar med att slänga upp lite bilder från de sista veckorna.
Se och njut!

Klassen lär sig åka telemark.. det gick sisådär!



Pausvila!



Ett av mina mästerverk!



Jag och min bror hade tråkigt en lördagkväll, vilket resulterade i
sisådär 25 härliga bilder!



Min säng är inte dålig!



Papi köpte en ny bil och det firade vi med tårta! Gissa märket ;)



Jag har åkt en jäkla massa tåg, vilket är tråkigt när man är ensam i
restaurangvagnen...



Såhär ljust är det när jag vaknar på morgonen, funderar på att köpa rullgardiner!


kräkas och dö.

Nu är jag hemma från turen och Hemavan och den historien tänker jag dra en annan gång. Igår bestämde vi oss för att festa och fira att vi överlevde. Imorse vaknade jag och var nöjd över att jag faktiskt mådde relativt bra! Lovely tänkte jag. Sen började jag klicka igenom min telefon och upptäckte massor med konstiga nummer och sms, det är alltså inte  bara jag som hade min telefon igår.. frågan är vem som hade den?? Nu mår jag iallafall inte lika prima som imorse. Jag skulle vilja kräkas och dö, ungefär. Varför måste man bli bakis!??


Den stora tvättdagen!

Imorse fick jag så jag teg.
Min käre karl bestämde sig här om dagen för att han behövde tvätta, och bästa tiden för att tvätta ansåg han vara 07.00 på fredag morgon. HAHA, stackars dig som måste upp 07.00 en fredagmorgon för att tvätta sa jag och var dödligt nöjd för att jag redan gjort bort min tvätt förra veckan. Men tro på fan.. Klockan 08.00 imorse vaknade han och kom på att det var den stora tvättdagen! Så han flög upp ur sängen och jag la mig till rätta för att sova vidare. Men icket... Jag MÅSTE FÖLJA MED till tvättstugan! Mannen vet inte var tvättstugan är, hur tvättmaskinerna fungerar och hittan och dittan. En god människa som jag är kliver jag alltså upp 08.00 på fredag morgon för att tvätta. Jag är en väldigt god människa.

Hur som helst, nu sitter jag här med världen bästa frukost i magen. Jag är proffs på att laga fin-frukost! Ägg, rostade mackor, miljoner pålägg, kiwi och apelsin, juice, kaffe, fil, you name it! Solen skiner och vi har fortfarande vår i Umeå! Målet för dagen blir fräknar, ligga på ett underlag och njuta!

Hejs =)

beeach!

Goddagens...

Dagen började bra med ett erbjudande om att hålla i fotsbollsskolan i sommar, synd som rackarns att sommaren inte kommer att spenderas i Umeå alltså, så ingen fotbollsskola. Igår fyllde mamsen år så vi var där på middag och fika. Jag och Calle var dessutom tvugna och skryta lite om pappas nya bil så vi drog en provrunda över till Holmsund bara för att skryta. En bra kväll! Men jag förstår inte varför alla är så rädda när jag kör bil? "AAAAAKTA MITTRÄCKET! BROOMSA!!!" Ja.. jag förstår inte?

Nu har jag precis skrivit färdigt min rapport. Jag orkade faktiskt inte ändra ALLT som min handledare ville ha ändrat eftesrom att jag tror att han pekar på saker bara för att och egentligen inte alls kommer att märka skillnaden när han sedan ska betygsätta skiten. Dessutom behöver ingenting vara helt klart förrän efter en opposition anser jag.. vad är annars grejjen med att få någonting opponerat?! Mannen är ute i skidspåret idag igen och jag väntar på att vi ska in till stan och inhandla det sista till min Hemavanresa. På söndag beger jag mig iväg och innan dess ska vi spela massa beach, lyfta skrot på gymmet och åka slalom. Gissa huuur ont jag har i min kropp efter två dagars cirkelträning, gym, beach och löpning..  Idag har vi dessutom anmält ett lag till beachturneringen i slutet på månaden, kommer bli grymt kul!

På återseende.

Vår!

Good morning sunshines!

Imorse vaknade jag kring 8 av att solen sken mig i ögonen. För ovanlighetens skull sov mannen vidare och jag la mig och började läsa min nya present, Ego Woman! Jisses vad glad jag blev igår när han kom hem med 3 paket! 1 bok som jag önskat mig sen i höstas och ett ull-underställ till Hemavan! Lycka! Ja nu slipper jag nog frysa under nätterna i tält som jag ska spendera i Hemavan nästa vecka!

Nu sitter jag här med en brakfrukost och kaffe i magen. Snart ska jag skutta ner till brevinkastet och se ifall mina beställda kläder kommit ännu! Därefter blir det en sväng-om på Iksu innan vi ska på födelsedagsmiddag hos min ömma moder. Mannen är ute i skidspåret och åker och det är vår i Umeå. Vår vår vår!

Nu hopp i träningskläderna!



Halleluja!

Sådärja, idag är jag alive igen! Jag har avklarat 20 timmar på Ica. Jag har överlevt alla tanter och farbröder som bara vill haa och ha och ha och ha! Jag har överlevt ungarna som inte kan räkna sina pengar och lägger till och tar bort godis 3 miljoner gånger så att det ska bli EXAKT 20 kronor! Jag har överlevt barnen som gallskriker och mammorna som låter dom trycka koden till Icakortet (vilket tar ungefär 100 år) trots att kön är huuuuur lång som helst. Jag har överlevt, trots att den äckligaste soppåsen av alla, full med kycklingfett och äckel från grillen gick sönder 20 minuter innan stängning idag. Jag har överlevt!!!!

Nu sitter jag hemma i min lägenhet i stan igen. Jag har vaniljljus tända och jag har poppat popcorn till mig själv. My man ringde för ett tag sedan och lät glad för första gången på länge och det var verkligen pricken över i:et! Åååååhhh vilken härlig Söndagskväll jag har framför mig nu! Ligga i soffan, se på film, äta popcorn och bara njuta!

Halleluja lovers!

minns du..?

..jag tog en bild på min nya frilla och några trodde jag var naken



..det var vår och jag och grabbarna åt pizza på isen.



..jag fick vara prinsessa för en dag.



..han som har mitt hjärta.



..ett av sommarens fångade ögonblick.



..vi skulle ta en gruppbild och jag satte kameran på auto, just när
kortet togs upptäckte Maria bajset på byxorna.



..mitt fina kök.



..vi var i Borgafjäll och sov i bivack, jag frös och var hungrig.



..vi hade en av många kvällar.



..vi gick in i lite olika roller men alla började vi på S!



...sommarens första dagar och jag undrar var de egentligen tog vägen.



..första maj och vi spelade kubb för sommarkänslornas skull.



..vi for till Hemavan en vecka 2009, ett lyckligt ögonblick.


I'm right there if you get lonely

Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely.
Give this song another listen,
Close your eyes.
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.

A thousand miles seems pretty far,
but they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way.



='(

Vill egentligen bara lägga mig ner och gråta och sova. Bli av med den här jävla helgen. Det känns som att jag har en ständig gråt i halsen som inte går att svälja bort. Frågar ni varför så svarar jag humörsvängning som glömde svänga tillbaka.

good job!

Äntligen färdigtvättat och stökat. Självklart för typ tusende gången så upptäckte jag att jag inte satt igång torktumlaren rätt så all tvätt fortfarande var blöt, 5 min innan min tvätttid vad slut. Jag gör alltid samma misstag och måste ha alla garderober och dörrar öppna i hela lägenheten för att ha någonstans att hänga upp alla blöta kläder. Typiskt mig. Sen vaknade jag med tuppen imorse, fick ett ryck och dammtorkade och fixade lägenheten innan frukost. Bra jobbat av mig!

Nu ska jag uuuuut i vårvädret! Det har ramlat ner stora klumpar av snö från taken och det droppar vatten i alla hörn. Vår! Solen skiner och jag känner mig alltid lite gladare av sol! En promenad, sen hem till Obbola där jag ska spendera helgen. 20 timmar jobb i helgen, men på måndag då är det äntigen måndag! :D

=(

att tvätta är SÅ TRÅKIGT. allt man kan göra samtidigt är att ligga här och virka mössor, se på teve och pilla i naveln. jag saknar sällskap och inte vilket sällskap som helst. jag saknar en kaaarl i mitt hus. en karl som kan massera mina stackars muskler som är alldeles söndertränade och onda idag.

men jag får helt enkelt massera mig själv. medan jag virkar mössor, tvättar, ser på teve och pillar i naveln.. KUL!?

stackars mig.


knorr.

Inatt kunde jag inte sova. Jag låg och oroade mig över allt möjligt och tillslut var jag helt speedad. Jag känner hur plugget hänger över mig. Speciellt då jag missar sista två veckorna i skolan varav en av de veckorna är då vi ska vara i Högakusten. Inte bra.. Sen tänker jag på sommarens alla miljoner veckor.. Vi har försökt önska skift så att allt ska klaffa och vi inte behöver gå om varandra hela sommaren.. Men tänk om önskemålen inte går igenom? Jag får alltid sådär svid i magen när jag börjar fundera på allt som kan gå snett, även fast jag vet att för det mesta så går det alldeles utmärkt i slutet. Det är bara så jobbigt att gå runt och oroa sig fram tills dess!

Imorse vaknade jag iallafall där kring 6-7 på morgonen, precis som vanligt. Dessvärre är det inte lika härligt att vakna med tuppen på morgonen när man sover ensam, för då har man ju ingenting att göra. Så jag lyckades somna om igen tills jag vaknade igen kring 9 med solen rakt i ansiktet. VÅR!

Nu ska jag ut på en långprommis i solen innan skolan börjar kl 13. Sen blir det träning och ikväll har jag tvättstugan. Det känns som att jag inte gör annat än tvättar tvättar tvättar!


aaaaahh, shoopping!

Oooooohhhh, jag har ikväll upptäckt någonting hääärligt hääärligt, men faaarligt faaarligt! INTERNETSHOPPING! Jisses i min låda så enkelt och så bra och så billigt! Nelly.se är nya drömmen! Gratis frakt, billiga kläder och inte nog med det - STUDENTPRIS! Jag har suttit nu i två timmar och klickat och klickat och klickat och vips så är jag minus 700 kr på mitt Visa kort. Men hallå! 2 par trosor, en topp, en skjorta, 3 klänningar för 700 kronor! I looove it!

Förutom det så satt jag på biblioteket mellan 12 och 16.30 idag och skrev klart rapporten samt lite grejs jag hade kvar från förra kursen. Därefter gick jag till Iksu och tränade ur den allra sista energi jag hade i kroppen. Så nog är jag värd lite shopping ikväll =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och längta tills mina kläder kommer! Wiiiiiii!

plugghäst.

Godmorgon. Jag vaknade 07.22 imorse men har sen slumrat tills strax efter 10.. lyx! Jag började morgonen med att göra äggtestet i vatten, ja alltså man kollar om ägget är dåligt eller inte! Om det ställer sig på halvkant är det ca 1 vecka gammlat, om det ställer sig på högkant är det vca 3 veckor gammalt och om det flyter upp till ytan - ÄT DET INTE! Sen kokade jag en kanna kaffe utan kaffepullver och åt tre stekta ägg och två hårdbrödmackor.

Nu ska jag bara dega liiiite lite till innan jag ska packa ihop dator och plugggrejer och bege mig mot ub. Taggen är inte enorm men jag kommer att älska mig själv efteråt. Speciellt eftersom att jag ska gå till Iksu och träna innan jag far hem och äter middag också. I skrivande stund kom jag dock på att ub kommer att vara smockfullt och att jag varken har lunch eller middag hemma. Jag verkligen försöööker härda tills på fredag för då flyttar jag till Obbola över helgen.

Jaja, upp och iväg!

Tom & Jerry kex

Dagens beroende är Tom & Jerry kex. Åååååååh, är de inte goda! Och inte nog med det, man får en leksak i paketet också! Efter att ha stått ute och sett på när ungarna åkte längdskidkor mellan 10-15 idag i snöstorm så däckade jag totalt i soffan. Mina fingrar känns fortfarande stela och onda för att jag frysit så mycket! Det är inte bra att somna 1½ timme i soffan, för när det verkligen är dags att sova ikväll kommer jag vara pigg som en lärka. Jag har dock hittat världens bästa sömnmedel, nämligen spikmattan! Efter 10 minuter på spikmattan så somnar jag nästan alltid!

Nu ska jag fortsätta att virka på min nya mössa medan jag bläddrar på teven. Imorgon är vi ledig så då ska jag både plugga på UB, träna en sväng på Iksu och sen handla lite. Jag har insett att jag nog inte kan leva på morötter, renhjärta, hårdbröd och öl/vin tills på fredag. Det är nämligen det enda jag har hemma. Ja, förutom lite Tom & Jerry kex och ett paket torkade plommon. Typ.

Jag längtar tills på måndag, för då kommer en favvo hem igen!

måste ha..!

Jag har lite konstiga abstinenser nu mera. Igår var väl rätt så normalt då jag började med att drömma om pizza hela natten och sen kunde jag inte tänka på annat än pizza på hela dagen. Ändå åt jag ingen. När jag satte mig på tåget hem idag så började jag tänka på det där renhjärtat som jag har i kylen. Japp, jag har ett renhjärta i kylen! Och egentligen tycker jag inte att det är så gott. Men ändå står jag där i kylskåpsdörren med morakniven i ena handen och hjärtat i andra handen och tuggar i mig.

Normal abstinens?

Umeå igen.

Det tog 7,5 timmar att komma hem och jag tycker det är gudomligt skönt att vara hemma. Allt här inne är iofs dött. ALLA blommor är nu stendöda! Fast jag vattnar och vattnar och vattnar. Kanske är det för att jag inte är här inne och andas så mycket. De kvävs. Men förutom blommorna är det SKÖNT! Nu ska jag snart krypa ner i min stora mysiga säng. 2 täcken och 4 kuddar och sen ska jag ligga där och njuuuuuuuuta.

Jag har förresten fått sett nya schemat nu. Hur mycket ledighet som helst, underbart! Fantastiskt! Jag ska vara duktig och börja skriva alla rapporter redan nu den här gången också, för det är så skönt när man ligger steget före!

PS. Jag har inte fått magsjuka ännu! Nog för att en dags magsjuka kanske skulle vara bra. Fixa formen lite ;) Vi får väl se om veckan bjuder på lite kräks....


RSS 2.0