New Body

Hej alla!
Nu har jag fått (o)turen att sälja New Body! Underkläder och sportkläder för kvinnor, män och barn. Jag använder själv både deras trosor och sporttoppar som är grymt bra och dessutom halva butikspriset. Alla paket kostar 150 kr styck. Jag har över 40 paket att bli av med, så gör mig en superduper-tjänst och köp ett paket? Jag lovar en påse bullar per paket till den som köper!

SNÄÄÄLLLAAA!!!

Klicka på länken och ta en titt iallafall?

http://www.eyemag.se/core/main.php?SITEID=9ef3f&PROJECTNR=4168&



tröttsamt

Här hemma tömmer vi alla förråd, även kyl och frys. Vi har inte storhandlat på flera veckor nu utan bara kompliteringshandlat, vilket betyder att ALL mat är slut. Vi har ingenting i matväg i frysen förutom stora stekar, bär och bröd/fikabröd, även kylskåpet ekar. Till middag blev det gröt och hårdbröd - fantastiskt. Men det är bra att äta upp alla små gömmor och sedan handlar nytt. Då slipper man råka äta hamburgare som visst gått ut Oktober 2010, hehe. Imorgon börjar vi om på nytt och fyller upp frysen igen!

Snart måste jag börja åka runt för att plocka upp brudar. Många har inte bil och träningen är i Holmsund. Det resuterar i att jag får full bil och måste åka och hämta Joel på jobbet vid midnatt ikväll igen. GÄSP. Tragiskt att man tycker att det är jobbigt att åka runt att hämta folk, man sitter ju trots allt bara bakom en ratt. Men ändå.

Umeå eller Gällivare?

Det verkar förresten lösa sig i sommar. Vi har fått jobb i Gällivare hela juli och halva augusti som back up om vi inte får jobb i Umeå. Det är fotbollsuppehåll hela juli så det känns perfekt! Betyder alltså att jag kommer kunna spela fotboll i sommar trots att vi kanske jobbar i Gällivare. Det bästa av allt är dessutom att vi fått jobb på samma skiftlag! Perfekt! Då behöver jag heller inte köpa mig en bil till sommaren! Komiskt nog så finns möjligheten att vi hamnar på samma skift och jobb här i Umeå också om vi får det jobbet. Risken finns nog att vi kommer att ha ihjäl varandra sådär mot hösten, men det är väl smällar man får ta. Idag eller imorgon väntar vi besked från jobbet här i Umeå.. Spännande... Umeå.. eller Gällivare?

grotesk och onormal

Jag får mina ryck och nu har jag fått ett sådant. Vår bil (Joels bil) har blivit ett snusk! Den är om möjligt skitigare inuti än utanpå och att ha på sig mörka jeans är en mardröm ifall man ska sitta på sätet. Jag brukar vara duktig att slänga skräp och försöka hålla snyggt eftersom att jag gillar att ha bilen fräsch. Det är väl ett dille jag har eftersom att jag vill att i princip allt runt mig ska vara relativt fräscht! Hur som helst får jag panik av den bilen. Jag städar bort godispapper och skräp och viker upp sätena medan Joel lämnar skräp, godispapper och viker ner sätena varannan dag. Men nu är botten nådd. I helgen ska bilen dammsugas och skuras om jag så ska göra det nattetid!! En ren bil är så väldigt mycket snyggare än en bil med 1 cm grus på golvet och ett tjockt lager damm. Sådetså!

Idag har varit en bra dag. Först en timmes promenad med Tinna, sen sushi och kaffe på stan innan det blev lite shopping. Jag kom just hem med en ögonkräm, en ansiktsrengöring, en ansiktstvål, hårfärg och några prover inpackning, schampo och balsam. Kap för en fattiglapp som jag.

Nu måste jag snart börja med middagen eftersom att det är löpträning ikväll. Jag käkar bakteriedödande tabletter för att få halsen normal, men det verkar inte göra någon skillnad. Jag får nog leva med en jävligt grotesk och onormal hals helt enkelt.


-


Förra lördagens pimpling med grabbarna!



Joel ville inte kliva upp imorse. Man vet aldrig, han kanske ligger där ännu..


crazy

Jag får snart psykbryt. I fredags sålde jag min gardin och fick 150 kr i handen. Jag stoppade pengarna i fickan, och nu är de spårlöst försvunna. I-R-R-I-T-E-R-A-N-D-E! Jag har tömt hela garderoben samt alla fickor på alla byxor jag äger (eftersom att jag inte minns vad jag hade på mig..) samt att jag har letat överallt. ÖVERALLT! 150 kr är en halv förmögenhet i dagsläget.

Blää

Nu känner jag mig lite depp. Någon tripp till Gällivare blev det inte vilket känns surt. Jag hade sett fram emot att få komma iväg en helg och bli bortskämd med svärmor och svärfars goda mat och bara umgås och ha trevligt! Misstolka mig rätt, det är inget fel i Umeå eller folket här. Det är bara så avkopplande att komma iväg och det var så otroligt länge sedan vi var i Yrttis. Blä!

Ikväll har jag inga planer. Fy fasen vad trist... Här hemma ser det ut som hej kom och hjälp mig men jag har inga som helst planer på att städa eller fixa något. På teven är det ingenting kul ikväll och jag kan inte komma på någonting alls att göra. Blä blä blä.


Dagen efter

Fy fan mitt arsel! De där nålarna han tryckte i min rygg och rumpa igår gör sig verkligen påmind idag! Hela skinkorna känns konstiga och det liksom ilar i musklerna! Scary! Någon träningsverk från gårdagens intervaller har jag dock inte, hurra!

Idag känner jag mig pigg som en lärka trots allt halsen ser helt grotesk ut. Halsmandlarna är fortfarande alldeles fulla med vita prickar och de sitter som sten. Ja, jag har försökt pilla på dom med tops och nålar, men det resulterar bara i kräkreflexer. Joel känner sig däremot sjuk i hals och näsa idag, så det är väl något virus vi har..

Snart är det skola för fröken Lindberg, sen tar jag vilodag från kvällens cirkelträning. Vore skönt om de där prickarna gav med sig så man slapp fundera på det.. Men vad ska man göra ikväll? All in med vilan och bara dega i soffan, eller ta sig iväg någonstans? Vi ser väl..

intervaller!

Åhh jag är helt död.... Efter 10 min uppvärmning blev det intervaller. I 30 minuter sprang vi upp för en seg jävla backe 90% av kapaciteten och sen joggade vi ner igen, och igen och igen och igen... tills det gått 30 minuter. Någon hade räknat till 22 gånger upp för den där jävla backen! Kill meee!!! Men jag tog två killar där i slutet, så jag är sjukt nöjd ;)

I veckan är det nerbrytarvecka. Man tränar ner kroppen för att sedan långsamt bygga upp igen.. Så vi har fys varje dag 7 dagar irad. Hurraaa! Skulle lätt kunna gå i säng nu.. men eftesrom att jag behövde bilen till träningen idag så har jag inget val än att hämta Joel på jobbet kl 00.00 ikväll. Uuuuuuusch vad jobbigt.....

Håll nu tummarna att jag är fortsatt frisk imorgon! Halsen är inte svullen och gör inte ont, men den ser helt jäkla sjuk ut med vita prickar hela halsmandlarna. Någon som vet vad det kan vara..??

piggelin!

Pust... När sjuksöterskan förklarade att det skulle kosta 200 kr för att göra ett jävla halsprov så sa jag Tack men nejtack och gick där i från. (Gode gud låt mig inte ha halsfluss). Istället gick jag till naprapaten och fick en jäkla massa nålar i rumpan och ryggen. Fläsket på rumpan gjorde inte alls ont (förutom när han tryckte ner dom i nån nerv så hela benet gjorde ont...) men i ländryggen gjorde det förjävla ont. Kändes som att han stack in i skelettet!

Nu är jag hemma och äter innan det är löpträning i Holmsund. Antagligen tycker många att jag är ett pucko som tränar fast jag har vita prickar i halsen. Men vafan! Hade jag inte varit så nyfiken och kollat i halsen så hade jag inte sett prickarna. Och hade jag inte sett prickarna hade jag inte funderat på att gå till en läkare. Så sjuk är jag faktiskt inte. Död åt prickarna!

JAg har många teorier. Det är pga pencillinet som jag blir sjuk. Hade jag inte ätit så jäkla mycket pencillin hade jag inte nu fått halsfluss (som det nog ändå inte är..). Så om jag nu inte äter pencillin så slipper jag bli sjuk i framtiden. Dessutom kortar pencillin bara ner sjukdomstiden med 2-4 dagar om det nu skulle vara halsfluss - som det inte är.

Jag vet inte vem jag försöker övertala. Er, eller mig själv. Hur som helst fungerar det.

grill

FY fasen vad tråkigt jag har. Bara mitt eget fel såklart. Har inte tagit mig för någonting alls denna fm utan bara degat trots solen skiner för fullt. Rastlös och lonley.. Snart ska jag iväg till skolan. Sjukt skolless också för den delen, men vad ska man göra. Efter skolan blir det naprapat + halsprov för att sedan äta middag och åka iväg och träna. Intervallträning i Holmsund, jippie!

I helgen vill jag grilla förresten, om vi nu blir kvar i Umeyo.

halsfluss?

Skit också. Jag kanske har halsfluss, och då dör jag. Typ. Har som sagt varit lite halv-förkyld på slutet, men inte alls så att jag känt mig riktigt sjuk! Igår tog jag mig en titt i min ömmande hals och upptäckte att jag har vita prickar hela halsen. Jävla.skit. Halsfluss? Ingen aning... det borde väl göra ondare? Ringde till vårdcentralen och hörde med dom som såklart tyckte jag skulle ta ett halsprov.

Jag älskar mitt immunförsvar. Sista 4 månaderna har jag haft
1. Öroninflammation + sprucken trumhinna
2. Ryggskott
3. Streptokocker
4. Urinvägsinfektion
Bara en jäkla massa kurer pencillin. Den här gången tänker jag dock vägra pencillin om det nu skulle visa sig vara något skit i halsen. Det är verkligen inte bra med 4 kurer pencillin på 4 månader. Jaja, en bra sak är att naprapaten och Iksus hälsocentral är i samma byggnad. Då kan jag slå två flugor i en smäll vad gäller dyra läkarbesök!

Love life.

slalom baby!

Jag vräker mackor. Fy fasen så gott det är med hårdbröd, ost och gurka! MUMS! Träningen på Nolia gick okej. Orken blir bättre och bättre, tekniken blir sämre och sämre. Efter träningen har jag förberett mig inför imorgon = rakat benen. Imorgon ska jag nämligen till naprapaten. Ska man ligga helt utblottad i trosor och behå så kan man ju åtminstoned undvika vara hårig så känns det kanske lite mindre pinsamt.. Huvva. Slalomtrosor, sporttop och lena ben, mindre pinsamt kan jag nog inte göra det.

Det känns bra.

jatack

Jag är i ett onödigt behov av pengar och Ikea. Varför vill jag ha så mycket? Det är ett problem att vilja ha när man inte alltid kan få. Men hur bra vore det inte med en läslampa i vardagsrummet så man slapp sitta i köket? Eller ett till sängbord till sovrummet? Eller lakan som är nyare än 5 år? Eller att duscha med en handduk som inte luktar surt (hur många gånger man än tvättar den..)? Eller att kunna sitta ute på balkongen och grilla och äta? Det vore bra, det kan ingen säga någonting om.

jatack till badlakan (eller ett eget spa tack?)


jatack


jatack till förrådet


jatack + jatack


Jatack!!!!!! 2x sängbord


Jatack läslampa i vardagsrummet


Jatack till vår balkong


en unge i minuten

Jag vägrar bli sjuk. Imorse, liksom alla andra mornar sista 2 veckorna, vaknade jag med en slemmig hals och tät i näsan. Detta har följts med att det dessutom gör ont att svälja. Blähäää... jag orkar inte bli sjuk. Har tagit det superlugt nu sista två dagarna och jag vaknade just efter att ha sovit i soffan en timme. Det är något lurt som spökar i kroppen.. Och jag som har träning nu varje dag resten av veckan, ajajajaj..

Snart måste jag dock ta tag i middagen. Känner mig lite på dåligt humör.. Joel ringde och väckte mig och föreslog att vi skulle ställa in Gällivarehelgen för andra helgen irad! Vafaaan, neeeej! Jag vill verkligen komma iväg åtminstoned en helg och få lite minisemester.. Jobba över har man hela livet på sig att göra! Annars åker jag norröver utan honom =)

Visst är det förresten tråkigt att laga middag och äta ensam? Jag tvingade mig själv att ta fram köttfärs imorse, annars hade det lätt kunnat bli något alldeles för enkelt.

Nu måste jag peppa igång mig själv lite. Pepp pepp! (Glöm inte en unge i minuten kl 21 ikväll! Jippie!)


ingenting



Idag har det serverats fisksoppa hos Lindberg-Fredriksson. Det blev otroligt gott och därför tänkte jag dela med mig av huvudingredienserna!
- Vit fisk
- Räkor
- Vitt vin
- Saffran
- Grädde + Creme fraiche
- Kryddor + buljong
Gott gott gott!!

Förutom middag har jag inte gjort någon mer nytta alls. Jag är slemmig och har ont i halsen, så snälla låt mig slippa bli sjuk! Joel är och tränar och jag vill att han kan komma hem så att jag kan få se Ice Age någongång! Imorgon är det heldag i skolan och jag gruvar mig redan.. 8-15 känns länge och värst kommer det vara att kliva upp på morgonen (jag har blivit riktigt bortskämd..)!Den här veckan är en nervös vecka. Jag försöker att inte tänka så mycket på förra veckans arbetsintervju för då får jag bara ont i magen.. I veckan kommer beskedet som kanske avgöra sommaren. Huvvaaa!!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting. INGENTING.

USCH!

Usch usch usch usch. Jag är sjukt äcklad av mig själv! Har under detta dygn ätit så äckligt mycket godis så det är inte sant, och det är inte en engångsföretelse! Varför kan jag bara inte sluta? Nu har jag slutat. Påriktigt. Från och med nu är den en-dag-i-veckan-regeln som gäller. BARA! Det här är inte hälsosamt alltså. Efter den här sista chokladkakan önskar jag nästan att jag kunde gå och kräkas, men det går ju inte.

BLÄ.

slööö söndag

Det blev ingen bio igår. Det blev inte ens något lördagsmys nästan! Joel åkte på matförgiftning och jag hade bara jäkligt tur att jag slapp. Jag gissar att det beror på att han åt dubbelt så mycket som mig... Hur som helst gick han och la sig och jag fick se Ice Age ensam..

Idag har vi varit sjukt duktiga och rensat ur förrådet! Bra bra bra! Egentligen hade jag träning 13-15 men den blev inställd. Ganska skönt faktiskt eftersom att det alltid känns som att hela dagen blir konstig när man tränar mitt i.. Sen har vi träning måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag! Helt jävla galet, så det kanske inte gör så mycket! Jag ska bort fre-sön så jag missat de där sista, men ändå. Galet schema.

Nu ska jag komma på något att fixa med. Joel är på teater som jag dissade eftersom jag trodde jag skulle ha träning. Det här är nog en bra söndag!

vitamin abc

Mooorning! Idag har vi varit i Obbola och pimplat! 19 abborrar blev dagens fångst och jag fiskade inte upp en endaste av dom. Det är bara en jäkla tur de där med pimpling! Trots att jag hela tiden satt någon meter ifrån storfiskarna så fastnade det inte en endaste på min krok... Nu känner jag mig rätt så sliten och ska nog ta mig en liten paus i soffan. Joel är som vanligt full av energi och har redan åkt iväg för att kolla hockey. På tal om energi, inatt där kring halv 3 någongång hade han överskott med energi och skulle kittla mig under fötterna och halvt förgifta mig med en aningens alkoholfylld andedräkt. Det är lite svårt att uppskatta ett sådant uppvaknande kan jag tycka, elak som jag är!

Ikväll blir det nog lugnt på partyfronten för både syster och pojkvän skulle jag tro. Jag är sugen på bio och en luuuugn kväll. Fattar inte vad som har hänt med denna konstanta trötthet! Jag behöver nog vitaminer.

partypinglor

I veckan verkar jag få köra storasyster-rollen fullt ut. Syster sover i gästrummet och jag är ganska nöjd att jag fick smita hem och lägga mig tidigt. Det bara är så, fredagar är tunga och trötta och jag är helt slut...

Idag har jag och Joel sprungit intervaller 4 x 4 minuter. Sjukt jobbigt, sjukt skönt, sjukt bra. Precis sån träning som jag behöver! Fördelen med intervaller är att man kan träna tillsammans trots att man inte är på samma nivå. Så länge man springer en sträcka fram och tillbaka så kan man inte hamna så långt ifrån varandra trots att han är mycket snabbare. På 4 minuter kom Joel lite mer än 1 km och jag kom ca 150 meter kortare.

Nu ligger jag i sängen. Joel är ute på någon krog och syster har slumrat. Fredagkväll och jag har koll på båda partypinglorna. Ohyes! Men nu säger vi godnatt. Godnatt!

fredagsmys!

IDag är jag bra. Jag har anmält vårt lag (Team Boxfjäll) till Blodomloppet, jag har lånat Fridas cykel och varit och handlat, jag har bröd som jäser (måste baka upp jästen!) och jag har en äppelkaka på g. Dett betyder alltså att det bjuds på fika på Istidsgatan i helgen. Välkommen!

godmorgon

Jag hann med min dåliga planering med nöd och näppe igår. Drog ut plåten ur ugnen och sen sprang jag till träningen. Pust! Idag var det tänkt att jag skulle få sovmorgon.. ligga och njuta av en lugn morgon. Jo tjena. Klev först upp klockan 5 och hjälpte Joel... lyckade somna om en stund till 8 någon gång.. sen var det kört. Kan inte sova och har inte sovit speciellt bra sen kl 5. Jaja, det var den sovmorgonen.

Idag då? Tänkte springa lite 4x4 intervaller och handla mat. Kanske gulla med Frida och Danne så man kan låna en cykel till Ica. Blir så tungt att släpa matkassarna i händerna...

Nu säger vi iallafall godmorgon!

Dålig planering..

Nu har jag satt mig själv i en knepig sits.. Brödet (jag kom på att bröd till köttsoppa är ju ett måste!) ska jäsa till 15.15 och därefter ska det gräddas. Klockan 16 ska jag vara på Iksu och träna. Joel är svarar inte på telefonen men är garanterat inte hemma förrän minst 1 timme. Va faaaan vad dåligt planerat av mig.

Bilder från Agnäsbacken förra helgen (barnbacken..)



Nydala



Förra veckans misslyckade brödbak (smakade rumpa)


kom och köp?

http://www.blocket.se/vasterbotten/Tvbank__morklaggningsgardin__gardinstanger_32783362.htm?ca=2&w=1

fixarmaja!

Jag är hemma och fixar och donar.. Köttsoppan med älg puttrar på spisen (överraskningsmiddag till J), annonsen på grejjer vi ska sälja (som stått och tagit plats i förrådet 100 år) är ute på blocket, klädkammaren är uppstyrd och tidsskriftsamlarna har organiserats. Pust! Jag gillar att ha det organiserat och fixat och det är skönt att få bort grejjer som man har haft hängande över sig.

Nu tar jag mig en paus och kanske en kopp kaffe innan jag kommer på något mer (o)nödigt att ta mig an. Det är så typiskt mig att få sånna här ryck!

På tal om kaffe. Så fort jag slutar dricka kaffe så slutar jag må illa. Jag älskar kaffe, men efter perioder med mycket kaffe blir jag otroligt känslig och bara efter en kopp så mår jag pyton. Gick runt och mådde dåligt flera veckor innan jag bestämde mig för en paus, och nu har jag mått bra sedan dess. Så kan det gå!

världens sämsta

Godmorgon...
Igår efter arbetsintervjun var jag i Obbola och tog hand om lillebror. Jag valde en bra dag att vara hemma då han inte alls hade haft en bra dag i skolan. Tur storasyster kan laga mellanmål och muntra upp! Efter middagen åkte jag på en timmas fossiträning. Jag vill lova att det uppskattades att komma hem där kring 22.30 då lägenheten var supermysig med tända ljus och teet stod redo att kokas! Jag ska nog börja vara borta lite oftare ;)

Imorse klev jag upp med tuppen eftersom att jag skulle till naprapaten. Tyvärr var han hemma med sjukt barn så nu sitter jag här med sporttop och slalomtrosor alldeles i onödan. Jag tänkte nämligen vara förberedd på att bräsa och stå på alla fyra utan att skämmas ihjäl idag! Jaja.. istället har jag slipat på min (världens sämsta) hemtenta och ätit gröt. Snart ska jag iväg till skolan där tentan ska in. Håll tummarna!!

Håll tummarna för Joel idag också förresten! Nu sparkar vi igång dagen...

Check

Arbetsintervju avklarad. Hälften truckkörning och hälften operatör.
Nu är det bara att vänta och se.. Joel ska på intervju, sen har vi 3 olika besked att vänta och därefter ta ett beslut. Jag känner mig likgiltig. Nu vila på lunchen och sen plugg. Goddag!


-

Okej, nu är jag nervös. Godmorgon!

Luuleeååå

Nu har Luleå vunnit och jag ska dra mig mot sängen. Kommer inte kunna sova ordentligt innan J kommit hem men det ska bli skönt att krypa ner ändå. Imorgon är en stor dag. Det är arbetsintervju-dag. Jag är faktiskt inte alls nervös utan det blir som det blir. Den här sommaren blir verkligen som den blir och det känns inte som att jag kan påverka någonting alls. Hur som helst. Intervju imorgon och sen stannar jag i Obbola hela dagen och kvällen.

Godnatt.

besök 1

Nu har jag varit hos naprapaten. Jäkla skit! Besöket kostade 500 kr och han gjorde alla möjliga test och övningar under en timmes tid. Jag hade såklart inte alls tänkt på att jag skulle stå i enbart trosor och behå under hela timmen och göra massor med konster. Typ stå på alla fyra medan han kollade in mellan brösten och rumpan på mig (kändes det som..) eller ligga på rygg på britsen med knäna mot taket och bräsa så mycket jag kunde medan han kollade in mellan benen på mig. Fyyy faaaen vad pinsamt (även fast han säkert inte alls kollade så mycket som jag tyckte det kändes som..)! Tacka gudarna att jag åtminstoned hade anständiga trosor på mig. Desto värre att tuttarna ville krypa ur behån medan jag låg på sidan och han hängde över mig för att knäcka ryggraden. Som sagt, nästa besök blir det sporttop och cykelbyxor - minst!

Hur som helst kunde han inte utesluta att någon disk spökade, men kunde inte säga så mycket då musklerna stretade emot. Ländryggen krampade och när jag låg på mage kunde jag inte lyfta vänster ben som jag skulle. Ska tillbaka igen redan i slutet av veckan för att försöka arbeta inåt i ryggen. Jag får en känsla av att detta blir en snordyr historia. Minst 2 besök till som kostar 500 kr styck. Det betyder alltså 1500 kr! Jisses.. må detta göra underverk.

Naprapater är nog rikast i hela världen.

löv

Har ni deklarerat eller kollat vad ni får tillbaka på skatten? Jag dog nyss. Minst sagt. Peeeengaaaaaaaaaaaaaar ♥

jippi

Om ni undrar vad det är jag håller på med denna soliga dag..


sovmorgon

Godmorgon (ja jag klev upp nu!!)!
Imorse vaknade jag när Joel klev upp där kring 4.45 och sen kunde jag inte somna om. När jag väl somnade om låg jag mest och snurrade tills jag klev upp nu för 30 minuter sedan. Ibland får man unna sig själv en seg morgon i sängen! Sen är det faktiskt så att det är snäppet skönare att ha hela sängen för sig själv när man ligger och drar sig på morgonen!

Igårkväll hade jag fotbollsträning på Nolia och Joel var och såg på innebandy. Ikväll ska han till Skellefteå och se hockey meg några grabbar och imorgon är det jag som ska iväg hela dagen och kvällen igen. Man hinner inte se så många skymtar av varandra denna vecka!

Nu sitter jag och slevar i min havregrynsgröt medan kroppen värker. Jag kan lova att varje muskel gör ont och varje morgon är en plåga när man ska kliva upp ur sängen. Ändå trodde jag inte att jag var såååå otränad innan jag tog mig an detta?

När gröten är i magen ska lägenheten dammsugas och toaletten skuras. Sen ska det pluggas innan det är naprapaten kl 18. NU är det verkligen dags att dra igång dagen...!

döskalle-scarf

Fråga 1 av 3 till hemtentan är avklarad. Hurra! Nu sitter jag på en kudde i köket (Bostaden har visst stängt av värmen igen och jag vill inte få UVI) och äter bullar och laddar inför nästa fråga. Jag vet mycket väl hur tragisk min kost är, men jag är för svag för att mostå alla gottigheter. Tränar hellre massor för att sedan vräka i mig vad som faller mig in, än att inte äta dessa smaskiga delikatesser!

Förresten kan jag inte annat än älska min fina pluggutstyrsel. Scarfen köpte jag på Nelly förra veckan och resten är bara allmänt mjukis. Joel tycker det är otroligt fjantigt med döskallar på scarfen, men jag älskar den.


hurra måndag!

Jag vaknade imorse av Joel som ville att vi skulle gå på hockey. Luleå - SAIK. Nu dör säkert några där ute men jag tackade snällt nej och föreslog att han skulle ta med någon intresserad istället. Jag är inte direkt överväldigad (gillar det ordet).

Sen klev jag upp och betalade räkningen åt han som bodde i min lägenhet (älskar att låna ut pengar till folk jag inte känner..) och åt en godis eller fem. INNAN FRUKOST. Älska min underbara kost. Nu däremot ska jag nog ta tag i frukosten! I em ska jag till bibblo och hämta ut ett gäng böcker till nya kursen och imorgon ska jag för första gången till en naprapat! Min rygg är helt fucked up sen ryggskottet i november och detta fungerar ju inte i längden. Lite trist att vara halvt handikappad några dagar i månaden och ha i princip konstanta känningar. Blä. Hoppas naprapater kan!

Nu frukost. Sen hemtenta. Hurraaa!

(bara för att man börjar få lite längtan till sommar..)

så är det.

Sådärja. Nu är jag redo för söndagsmys! Har avklarat 2 timmars träning som var skitjobbig. Jag har inte sprungit 100% sen jag sist stod på en fotbollsplan och idag var det snabbhetsträning. 10 sek 100% intervaller tog rätt okej på mina vader och sen var resten av träningen kaputt. Jag hatar att vara dålig. Det är så sjukt psykiskt jobbigt och frustrerande. Det spelar ingen roll vad det handlar om, jag hatar alltid när jag inte presterar så bra som jag vet att jag kan. Hur kul är det med passningsövningar när övningen stannar varje gång det är min tur att ta bollen eftersom att jag missar min passning med minst 5 meter? Kanske är det därför jag sist tappade sugen, att man inte kan hantera att man helt enkelt blivit riktigt dålig. Jaja... nya tag imorgon..

Nu har gänget lämnat lägenheten och det är väldigt tomt och tyst. Vi har sovit 6 stycken här i helgen och det har varit full rulle. Joels föräldrar + moster och sambo. Helgen har bara flygit iväg eftesrom att det har varit sånt tempo. Igår var vi som sagt i Agnäs och åkte skidor hela dagen, sedan 60 års kalas på kvällen och träning idag. Vips är helgen över och man ska börja ha ångest inför hemtentan som inte ens är påtänkt ännu.

Jag borde duscha nu. Luktar faaaantastiskt gott!

60 års kalas

Igår åkte vi slalom och var på 60 års kalas. Trots att jag var bland de yngsta på stället så kastade jag in handduken bland de första. All heder åt äldre som orkar kalasa hela natten! Imorse vaknade jag dock lika trött som alltid. 3 glas vin drack jag igår och jag känner mig helt slut i rutan idag. Snart ska jag iväg på 2 timmars träning med fotboll och fys, jag måste bara få en kick energi först!

Kort och gott, nu hinner jag inge mer!

frispel

SÅ JÄKLA STÖRANDE!!!
Sko försvunnen. Klev in i bilen utanför lägenheten med min öppna och proppfulla träningsväska. Åker bil till Iksu och kliver ur vid ingången mot Ålidhem. Går ner i omklädningsrummet och upptäcker att jag enbart har en sko i den överfulla väskan. Skon är nu spårlöst försvunnen. Inte utanför Iksu, inte i Iksu, inte på parkeringen hemma och inte hemma. VAFAN! Mina nya skor från i julas. Jag hoppas hoppas hoppas att Joel är sämst på att kolla och att skon fortfarande ligger i bilen. Annars får jag frispel.

dagens skämt

Dagens skämt, fast det är sant! Då Joel fick jobb här i Umeå och dessutom antydningar till att få fortsätta så har vi pratat en del om sommaren. Jag menar, en sommar i Umeå är ju faktiskt inte så dumt. Problemet har väl då bara varit att jag helt plötsligt har jobb i Gällivare och Joel i Umeå (om allt går som det ska..). Men nu, pang bom så ringer det och ett företag att jag ska komma på intervju på ett industrijobb här i Umeå. Shit, hjärtat i halsgropen direkt! Så jag ringer iallafall Joel för att berätta att jag ska på arbetsintervju. Supriise! De har just ringt honom också så vi ska båda på intervju för samma tjänst!

Vilket skämt alltså...! Nästa vecka blir en spännande vecka.!

Greys

Fasen vad jag känner mig dålig. Sen min cykel blev stulen (ännu en gång..) har jag inte tagit tummen ur rumpan och fixat en ny. Av ren princip vägrar jag köpa en gammcykel för flera tusen, aldrig i livet! Mannen i huset har dock cyklar i mängder. Imorse var vi och köpte hans tredje cykel. Okej, nu är det en riktig träningscykel som han ska Vätternrundan på (30 mil) och inte bara en gammcykel. Men ändå. Tänk om jag också kunde ta tag i saker och köpa sånt som faktiskt är nödvändigt istället för att vara snål.

Efter cykelköpet har jag varit en sväng i skolan och nu väntar jag på att maten ska sjunka ner i magen. Eftersom att jag fortfarande känner mig lite oviss om förkylningen så vågar jag inte träna, men en sväng runt sjön har man ju inte dött av. Lugn motion med musik i öronen är precis vad man behöver ibland..

Förresten, visst såg ni Greys igår?!?? Fy faaaaasen var braa!!!!! Nu har jag fått blodad tand och lär väl se så många avsnitt jag bara hinner med de närmsta dagarna. Det där programmet har varit min favorit i flera år nu, och det sviker aldrig!!

 


Hus?

Snörvel..
Varför kan inte förkylningen bli bättre istället för sämre? Jag sitter iallafal i soffan och snorar och äter chips och melon. Känner mig inte alls fräsch.. Men lägenheten är iallafall dammtorkad och toaletten städad. Vaska golven och dra in mattorna får Joel göra imorgon. Jag är dödligt less på allt som handlar om städning och lovar mig själv här och nu att den dag vi köper hus så ska vi också ha städerska. Snälla. Låt mig bli miljonär.

På tal om hus så har jag (hör och häpna) vänner som påriktigt är i husköpartankar. Vi har väl också kikat och drömt oss bort lite, men det är fortfarande ingenting som är aktuellt ännu på några år. Men samtidigt blir man ju så lockad.. Hus ska jag ha en dag. Men jag behöver bara lägga en liten tanke på jobbiga renoveringar, trasiga rör, vattenskador, byte av tak och fasad bla bla bla, you name it. Fy fasen vad skönt med hyresrätt där man bara ringer kvartersvärden!

Näe, nu blir det duschen innan sängdags. Jag luktar brandrök och smuts.



typiskt..

Jag känner mig sjuk och.. sur? Igår bakade jag 50 bullar och en limpa. Jästen var dock dålig (eller något?) så hela limpan smakade rumpa och fick åka i soporna. Bullarna blev dock fantastiska och Joel har redan börjat bjuda bort dom till sina arbetskamrater. Sur är jag för att jag är förkyld - igen. Faaaeeeeen! Snorar, ont i huvudet, hänging. Jag har tagit en tupplur varje em denna vecka och måste nog göra det idag igen. Känner mig så trött i kroppen. Fast att jag har lite energi kanske jag inte ska klaga på med tanke på att jag åt en kexchoklad, 2 grillade korvar och en bulle till lunch. Inte direkt bra för kroppen..

Ikväll ville jag egentligen väldigt gärna spela fotboll. Men vad ska man göra när kroppen strejkar. Istället har jag skola, städ och ett nytt försök bak som hänger över mig. Joel dammsugade imorse och har mattorna på balkongen, så jag antar att jag borde städa toan och dammtorka. Huuaa... och hemtentan som ska in nästa vecka? Huuuuuaaaaaa.. Sen ett andra försök på den där limpan, det är bara ren jävla tjurighet. Jag hatar att misslyckas och måste därför göra hela proceduren igen för att lyckas.

Man är som man är. Nu ska jag sova bort huvudvärken lite.

check!




Check check check..
Har nu hunnit spendera förmiddagen på stan där vi köpt lite tråkiga nödvändiheter som tidsskriftsamlare till alla papper, batterier till brandvarnarna, ny kontakt till taklampan och lite sånt. Sen tog vi en härlig lunch på Paus där vi mest bara tittade på människor utan att säga så mycket. Jag kallar det vardagslyx! Ja sen kollade vi ju glasögon till Joel också, men det känns svårt. Jag kan inte hålla mig för skratt vad han än tar på sig och det uppskattas inte riktigt från hans sida.

Nu har jag skrivit klart restuppgiften från ett seminarium jag missat samt fått reda på att JAG FICK VG PÅ BÅDE TENTAN OCH SKRIVUPPGIFTEN! Hurra!

Men nu då? Såklart har jag en hel del kvar att läsa inför resten av veckan, samt bull och brödbak. Men jisses vad jobbigt. Egentligen hade jag velat träna nu, men då jag knappt kan röra mig ens här inne så blir det vilodag idag. Ska nog lägga mig på soffan och läsa lite och ta tag i baket efter middagen. Ja just ja, middag ska man ju laga också. Gääääsp.


det groor, det grooor!

Usch vad jag är trött och seg. Att vara tät i näsan och bihålor gör också att det känns som att man går runt i sin egna lilla bubbla. Halllåååå?
Idag planerar jag att baka bullar och bröd. Vad jag planerar och vad jag verkligen gör är dock två helt skilda saker så vi får väl se. Jag har också planerat att skriva den där sista restuppgiften och försöka ligga steget före med plugget. Hehe. Jag älskar mina mogna och ansvarstagande planer, de låter så himla bra!

Idag är mina vader 3,5 cm långa och jag känner mig pigg som en lärka. Nooot. Tack för träningsvärken. Men jag är glad för att krassen jag planterade igår redan har börjat gro vilket betyder att det blir messmörs-mackor med krasse till frukost i veckan. Tjoho!


Fossi

Sådärja, nu är andra fossi-passet gjort! Härligt med konstgräs och stor plan, men hujja för skavsår och dålig kondition! Att springa korta sträckor men fort är betydligt jobbigare än att lunka i 1 mil vill jag lova.. Jag orkar inte alltså! Sen är kroppen rätt så seg också och bollkontrollen näst intill noll. Men vafan, det är kul.

Nu sitter jag i mina svettiga kläder och tittar teve. Hur ska jag orka duscha och hur ska jag orka göra fika? Pojkvännen jobbar till midnatt så där får man ingen uppassning heller.

Näe, nu måste jag ur dessa sjöblöta kläder. Fräsch tjej.

+ -

+ jag har fått resecheck från SJ
+ jag fick VG på min essä i Svenska 1
+ den här veckan känns hur härlig som helst
+ jag ska spela fotboll ikväll
+ läser Liza Marklund som litt. i skolan. Den är bra!

- jag har mått illa i 3 veckor (nej jag är inte preggo)
- måste boka tid hos sjukgymnast pga ryggen (dyrt!)
- jag ska spela fotboll ikväll
- skavsår, muskelvärk, förkyld
- min dator lever endast på dödsryck
- jag har inget minne/hårddisk att spara allt viktigt på datorn (som snart är död)

vår

Nu var det ett tag sedan.. Lördagen blev väldigt trevlig med snack, spel och en kortis på studentkrogen. Vi gick bara dit en timme, men jag hann få en hel öl över mig på den korta tiden. Underbart. Sen gick vi hem och åt mackor och skrattade innan vi la oss. På morgonen packade vi matsäck och begav oss på heldag i slalombacken. Underbart att stå på skidor igen och underbart att få fräknar av solen!

Igår slog jag på stort och var och spelade fotboll på konstgräset i Nolia. 1,40 timmes träning och idag är jag mer död än levande. Att springa på konstgräs är varken vänligt för knän, höft eller rygg och hela kroppen är helt mörbultad idag. I mitt svagaste ögonblick lovade jag att komma dit och träna ikväll med, trots en förkylning till råga på allt. Så kan det gå..

Annars flyter det på. Sitter och läser Liza Marklund som är otroligt bra och har just sått en omgång krasse. Imorse satt jag nån timme på balkongen och läste medan ytterligare några fräknar letade sig fram på näsan. Vågar vi säga att det är vår nu?

jag ska bli stjärna när jag blir stor

Seriöst. Hollywood nästa.



Girl Power!

Jag har varit på Body Shop och blivit sminkad. Varje gång jag ser mig själv i spegeln får jag en smärre chock. Jag har nog mer smink på mig nu än jag haft sammanlagt under detta år. Hiss eller diss? Bestäm själv. Jag funderar om jag ska våga gå ut eller om jag ska tona ner det hela innan..

Ikväll är vi bjudna till en klasskamrat på inflyttningsfest. Jag känner mig dock en aning utelämnad. Joel ska plötsligt jobba till kl 22 och de enda jag känner på festen är de två killarna från klassen. Men what to do. Girl power! Om inte annat lär man väl känna lite nya människor.. Har just smällt i mig en låda spagetti och köttfärssås. Nu ska jag ta mig ett glas rött och fixa frillan. Hur fasen man nu ska göra för att den ska leva upp till sminket?! Jisses.. jag ser ut som en riktig hårdrockare!!

Trevlig kväll folket.


Just nu.




Ett måste vid löpning denna årstid.



Världens bästa take away mat!


gamla onda kropp.

Aaaj aj i gammkroppen! Här har man skrytit om hur bra det gick att springa i förrgår.. Idag följde Joel med och sprang runt sjön, och där fick jag! Pulsen låg 10 slag lägre än det gjorde sist jag sprang, men jag blev sååå trött! Fick bita i riktigt ordentligt för att hålla Joels tempo, och då höll han garanterat tillbaka också. Pust! Tur att man kan komma långt på ren vilja och tjurighet.

Ikväll blir det plugg och vila. Jag är helt slut i kroppen och har dessutom en hel del att ta tag i.. Joel är i stan vilket gör det betydligt enklare för mig att studera. Imorgon är det äntligen fredag! På förmiddagen har jag skola, sen blir det träning på Iksu innan jag ska till Body Shop och bli sminkad!

livslust

Efter att ha känt mig allmänt stressad, pressad och less på slutet så känner jag mig mycket bättre denna eftermiddag. Det har bara varit så himla mycket på slutet. Irritation, press, beslut.. ja. Allmänt jobbigt bara. Efter en långlunch med Tinna har jag dock fått tillbaka lite livslust igen. Behöver inte i panik leta efter motivation och glädje och känner mig rätt fridfull. Tänk vad vissa människor kan få en att må så mycket bättre bara av sin närvaro. Tinna är en typisk sån person. Man kan inte vara annat än glad i hennes närvaro eftersom att hon alltid sprudlar!

Hur som helst så känner jag mig lite mer avslappnad nu.. Träning och studier är vad som väntar i schemat och sen rullar det vidare.

Tack!


vasaloppet 2011


socialt umgänge.

Godmorgon träningsvärk. Fy Fan alltså... vilken smärta. Helt ärligt tog jag mig knappt ur sängen imorse, precis som väntat. I övrigt håller jag på att bli knäpp. Jag vill att det ska hända något.. dagarna bara rullar på utan några egentliga innehåll och jag håller på tappa lusten. Egentligen vill jag inte göra någonting alls, samtidigt som jag bara måste göra någonting! Samma karusell dag in och dag ut på något sätt. Jag behöver någonting nytt! Kanske behöver jag någon som tvingar med mig på något, då jag inte tycks kunna göra det frivilligt. Imorgon ska jag dock träffa Tinna vilket känns otroligt roligt. Alltid någonting ;)

Men idag då? Ska till skolan om någon timme. Slutar klockan 12 och då verkar det inte finnas något roligt pass alls på Iksu. Istället funderar jag på en promenad ner till stan? Äh, jag vet inte. Bara tråk tråk tråk tråk. Jag behöver socialt umgänge!!!

Trevlig dag.

tillbakablick


Gomorron!

Gomorron.
Igår var en seg dag då jag inte ens klev ut genom dörren. Trött, sur och irriterad. Imorse vaknade jag och var rädd för en lika dan dag. För det första är det inte alls så kul att Joel har fått jobb längre. Jag menar, nu är han ju plötsligt borta mellan 7-16.30 varje dag. Skittråkigt ju. Imorse klev mannen alltså upp före sju någon gång, lämnar sovrumsdörren öppen på vid gavel, sätter på teven på högsta volym, möblerar om i köket, visslar och donar med allt möjligt. Före sju på morgonen!? Jag är en häxa på morgonen och imorse blev jag en jävel till häxa. Det är totalt förbjudet att leva om före 8 iallafall.

Jaja, vaknade gjorde jag iallafall och nu har jag kaffe och mackor i magen. Efter månader av gröt och ägg-frukost behöver man lite variation. Idag ska jag första löpturen för i år. Har tränat mycket kondition på slutet, men ett rent löppass kommer garanterat resultera i träningsverk. Sen ska jag läsa vidare i Brott och Straff (världens längsta bok..), skriva en liten uppsats och städa lägenheten. Sen blir det bodypump ikväll innan jag ska vräka semla.

Men först vila lite på frukosten, och försöka att inte somna.

-

Förresten ska jag kanske nämna att både David och Joel gjorde ett grymt bra jobb i spåret! Helt otroligt vilka tider, men framförallt vilka kämpar. Jag förstår fortfarane inte hur man kan åka 9 mil utan att bli anfådd. Tydligen är det musklerna som ger upp, inte konditionen. Men jag fattar ändå inte, man borde se mer  berörd ut. Hur som helst var dom helt grymma!


Vasaloppshelgen.

Hemma igen! Den här helgen känns ungefär som 2 veckor!

I lördags klev vi upp där efter 5 någongång och packade in oss i vad jag trodde var en Ford. Fick dock veta igår att det var en Golf. Hur som helst mysigt nära varandra då det enbart fanns två dörrar och vi hade med oss rätt mycket packning + två skidfodral. Efter ungefär hela dagen var vi framme i Mora och hämtade ut startnummer, fixade vallning av skidor samt åt pastabuffé. Sen la vi oss och sov kring 21.00 då väckarklockan ringde redan 03.00 sen på morgonen. Vi sov alla fyra på ca 12 kvm och jag hade hela havet stormar på min luftmadrass. Panik när man sover i sovsäck på luftmadrass och det är typ 15 grader och man fryser ihjäl under ifrån...

På Söndag gick vi som sagt upp klockan 3 och körde till Sälen. Jag fick 4-5 motorstopp på rad när vi försökte lämna Mora, men sen flöt det på bra hela vägen. Killarna startade och jag och Malin påbörjade resan mellan alla kontrollerna för att leverera snacks och peppa! Vi lyckades fantastisk bra och mötte upp killarna på 3 kontroller + mål. När det närmade sig hemgång där kring 19.00 var alla dödligt trötta efter två nätter utan sömn + en lååååååååååång dag.

Men we did it. Vi körde hela vägen hem. Med stopp för att Joel skulle ut och stretcha sin kramp (pga endast 2 dörrar var alla tvungen att kliva ut ur bilen för att han skulle ut och stretcha..), stoppning av polisen och kisspaus. Kring 3 inatt var vi hemma igen och Joel hade sin första dag på jobbet imorse kl 8. Själv sov jag till halv 12!

Jag har ungefär 1000 bilder från denna helg som snart skall visas.

andaaaaass...

Shit alltså. Jag höll nästan på att få magsår där ett tag. På tal om bilen. Den är lite konstig. Vinglig. Darrar i ratten så man får myror i händerna. Inte okej tycker jag då man inte vågar köra fortare än 70 i princip, och därför körde också Joel hela vägen mellan Gällivare och Umeå sist. Väldigt länge har jag försökt få min vilja igenom och kolla upp det, fram tills idag. Vips, 14 timmar innan vi ska köra ifrån Umeå får vi beskeded att bilen inte är okej att köra. Däcken är helt slut och anledningen att den beter sig som den gör att att däcken har separerat (???). Hur som helst, däcken kan smälla när som helst. Inte okej!

Gissa om nervvraket i mig nästan dog. Klockan 16 en fredag em. Ingen bilfirma i hela Umeå har några däck inne och vi ska åka om 14 timmar. Hur ska jag kunna leva ett helt liv med denna man som nästan ger mig hjärtattack med sin framförhållning? Ojojoj, tur jag börjar vänja mig lite iallafall.. Och förhoppningsvis har vi ordnat en annan bil till imorogn nu. Tack och lov för det.. Nu kan jag andas igen.... Joel är magisk på att testa mina nerver.

Dricker lite C-vitamin i hopp om att få tillbaka lite färg i ansiktet ;)


Käääärlek

Joel tycker att Northug klev över mållinjen fult. Jag är helt såld. Varför har jag en tendens att falla för kaxiga killar? ;) Förut vad jag enbart kär i Hellner. Nu är jag mäkta impad av Northug också. Hjärtat smälter lixom när jag ser dem båda. Så fruktansvärt mäktigt med människor som kan ta ut sig och prestera sådär, och sen lite kaxighet på det. Mums!

Imorse var jag i skolan mellan 8-10 innan vi begav oss ut i solskenet. Jag, Danne och Joel åkte över isen till spåret där vi tog 5 km slingan och sen hem igen. Underbart väder med en strålande sol. Dock noll fäste, men det får man väl räkna med när det är +7 grader? Otroligt härligt iallafall och nu kan jag med gott samvete ta helg efter 5 hårda träningsdagar på rad. 3 skidpass och 2 styrka. Lovely!

Imorgon kl 7.00 styr kosan mot Mora och Sälen där det blir Vasaloppet. Jag är nervös - Joel är mätt. Jag vaknade inatt av att han låg och rapade i sömnen. Fy fasen alltså! Han bara äter och äter.. Nu är han och (förhoppningsvis) fixar bilen på verkstaden och sen ska vi iväg och kolla på takräcken och valla. Ni vet hur det är.. Jag hade garanterat varit packad och klar för 3 veckor sedan om jag hade åkt. Han fixade startbiljetten igår och tog tag i bilen, vallning, takräcke och diverse annat idag. Shit, jag blir nervös bara av att kolla på!

Nu väntar disken. Den eeeviga disken.

Svensson Svensson

Nu har jag bakat hallonmuffins. Känner att bagaren i mig börjat infinna sig igen. Det är roligt att baka! Träna, plugga, laga mat/baka. Underbar variation! Till middag åt vi Joels chili con carne. Jag blev äcklad av att se honom äta. Människan äter så mycket att det inte är sant, och i vanliga fall äter han faktiskt mindre än mig. Helt otroligt att han inte spyr alltså..

Imorgon har jag skola redan 8.30. Hur bortskämd är man när man tycker att det är alldeles på tok för tidigt? Sen ska vi åka skidor innan det blir fredagsmiddag hos Frida och Danne samt bio. Jag älskar Svensson-livet ♥


Kolhydrater och Vasaloppet

Hej å hå!
Inatt har jag sovit som en prinsessa, för första gången på en vecka. Kan det bero på att prinsen är hemma igen? Vi är äntligen klar i köket och det blev fantastiskt snyggt. Sen har jag varit och åkt skidor idag och tränade styrka igår. Joel däremot har gått och blivit sjuk (suprise?) och är endast åskådare. Medan jag åkte skidor satt han i solen och andades frisk luft. Jag har gått all in vad gäller sjukstugan här hemma. Jag trycker i honom alla möjliga huskurer och gör vad jag kan för att få honom frisk. Ja, ock så kolhydratladdningen då. Mer kolhydrater har vi nog aldrig ätit här hemma! Han har seriöst ätit en kastrull makaroner nu till lunch, 5 potatisar till middag igår.. ja. Kolhydrater. Glömde jag säga att vi åker till vasan på lördag?

Jaja, nu fokus på damernas stafett! Kom igen nu Briittaaaaaa..

en bokhylla rikare

Jag råkade spontanköpa en bokhylla. Hoppsan. Fanns en perfa på blocket för en billig peng och jag kunde inte motstå utan åkte och hämtade den direkt. Vet ni hur svårt det är att få in en monterad bokhylla genom bagageluckan (alla säten nedfällda) ensam, då dessutom bagageluckan inte hålls uppe av sig själv utan man måste balansera luckan på huvudet för att den inte ska smälla igen. Fy fan vilken pärs! Men fint blev det!

Nu ska jag plugga. Ska plugga. Ska ska ska. Ska. Nu ska jag plugga!!
Fy fan vilken självdiciplin. Not. Testa läsa Illiaden så vet ni hur det känns.

Pulsklocka

Nu är jag hemma från träning och annat. Det blev 6,4 km idag igen och jag är lite besviken på mig själv. Distansen kändes alldeles för kort och jag hade ganska enkelt klarat 5 km till, men då slog latheten in. Förvånad över hur pigg jag kände mig och hur fort det gått när jag tagit mig runt blev jag lat och åkte hem. Imorgon ska jag nog satsa på milen direkt. Fasen, vad bra jag känner mig! Idag körde jag med min pulsklocka också. När jag springer brukar jag alltid ha pulsklockan bara för att den inte ljuger. Dessutom lär man sig sin puls och vet vad man bör ligga på för att klara hela rundan. Därefter lagrar man också in sin runda i datorn där det sparas och man kan se minsta, högsta och medelpuls osv.. Rätt smart sätt att se hur man förbättrar sig!

Det här är dagens "resultat". Då hade jag dock klockan på mig hela vägen hemifrån samt efteråt när jag gick och handlade osv. Så det blir ju lite fel när man ser på lägsta och medelpuls.Egentligen skulle jag bara ha startat klockan under själva träningen. Vad gällande distans och antal steg blir det ju också lite missvisande då jag åker skidor och inte springer. Men men, pulsen under träningstiden ser jag ju bara av att kolla på klockan, och högsta pulsen stämmer ju. Under hela passet låg min puls kring 160 vilket är helt okej. När jag springer 1 mil vet jag att jag inte får gå högre än 170 i puls (längre stunder..) för då orkar jag inte loppet igenom.



Jämfört när Joel drillade mig i somras. 4 maj för att vara exakt. 212 var min högsta puls och det var i backen upp från älve. Fy fan alltså..


hellre löpare?

Jag säger som kommentatorerna. Fy tusan vad tråkigt. Vad händer med Sveriges skidor? För formen ska det ju inte vara.. eller? Jag hade värsta förhoppningar idag, men nu är jag lite besviken. Stackars Sveriges herrar. Vallarna är det förresten också ganska synd om. Stackars alla!

Nu träning för Fröken Lindberg.

Älskling, du måste komma hem nu..

Visst förstår ni problemet?



Morgon stund.. har guld i mun?

Idag är jag om möjligt ännu tröttare än igår! Förstår inte.. Somnade nog ganske precis 22.30 igår och sov som en stock till 7. Ja, sen somnade jag om igen och sov till 8 då jag klev upp. Eftersom att jag har en sån koll trodde jag såklart vi började tidigare än vi gjorde så nu sitter jag och dricker kaffe och försöker bli pigg. Ägg och gröt serverades till frukost och energin från den borde ju också komma snart.

Jag är lat idag. Jag tänker ta bilen till skolan så jag hinner hem till skidorna igen. Då man inte har någon cykel måste man göra så ibland.. Sen ska jag åka skidor innan det blir Ersboda och lite fix.

Kom. Igen. Nu!



RSS 2.0