Praksisfaellesskab.

"Idraettsundervisere vil vide, at det ikke er så let at overfore Lavee og Wengers tanker om laering til den praktiske virkelighed i en l. g klasse i gymnasiet eller i en 8. klasse i folkeskolen. Men det er faktisk et af vores mål med denne bog at give laeserna et bidrag til at knne bevaege undervisningen i denne retning."

...det kommer bli en helvettes lång kväll ikväll.
Mina ögon går redan i kors. Jag är alldeles för trött...

Du kan inte springa ifrån det.

För tillfället sammanfattar jag kvällen såhär.



Lite tråkig info.

Goddagens.

För det första så la killen som hjälpte mig att spärra upp telefonen och fixa MMS inställningarna på Telia igår in sitt nummer på min telefon. Svar nej, jag kände inga vibbar! För den andra så är jag äckligt trött idag och somnade nästan under lektionen imorse. Sen finns det treor och fyror och allt möjigt också.

Men nu har jag iallafall börjat exprimentera som fasicken med mina tänder! Har man haft tandställning hela barndomen, så blir man lätt lite fixerad. Så nu jäklar ska jag kosta på mig ett prima leende, om nu allt går vägen. Var där idag och ska dit på torsdag och nästa torsdag igen. Har ingen aning hur långt jag kommer driva detta, och var det kommer sluta. Men nu när man har tagit sig halvvägs så =)

Sen har det väl inte hänt så mycket mer roligt. Jag och Emma ska till nån hemlig försäljningsgrej i någon hemlig lokal klockan 5 och köpa lite hemliga grejer, haha. Näe jag har ingen aning, men vi ska dit iallafall. Sen efter det så planerar jag att springa till Maxi och köpa godis, och sen springa hem och plugga lite och se på teve. Somna sådär tidigt hade jag tänkt. Imorgon börjar jag inte förrän 13, och det känns lovely.

Take a look på mina gaddar, för förhoppningsvis ska dom bli snyggare!


Dag 35.- Fantastiskt...

Just because I rock, i does'nt mean that I'm made by stone.

Visst är det underbart att ligga vaken halva natten och fundera över i vilket fotbollslag man ska spela i, hur man ska lägga upp veckan, och varför allt är som det är. Och sen vakna 30 min innan väckarklockan ringer för försa gången (alltså 06.10) och vara så kissnödig så man bara måste gå upp på toa. Och sen somnar men inte ens om mellan alla ringninar sen. Visst är det helt jävla underbart!? Känns som att det kommer att bli en sliten dag. Missar dessutom Innebandyn i em. eftersom att jag tänker pallra mig till tandläkarn.

Jaja, nu ska jag upp till Iksu, hela 1 ½ timme innan jag börjar, för att diskutera lite Bolden i Spil. Ja... vi kan ju iallafall låtsas att jag har läst allt jag borde till idag. Men det har jag faktiskt inte gjort. Men som sagt, vi kan ju låtsas.

Vi ses nånstans på väg.

Blogga..eller inte blogga?

**** säger:

-men ..blogg..dina tankar

**** säger:

du får fan skriva va du vill

**** säger:

-fast du får ta konsekvensera om nån läser det och tycker du e blåst och inte håller me dig

Carolina säger:

-blåst?

**** säger:

-ja

**** säger:

-om dom läser o inte håller me dig och tycker "fan hon e ju störd"..då får du liksom försvara dig..det säger jag

**** säger:

-jag säger inte att du e blåst sötnos

Carolina säger:

-haha ja vem vet..!



Faktiskt. Det är rätt så riskabelt att blogga. Folk kommer ju nästan in i skallen på en!
Funderar nästan på att lägga ner skrivandet. Man vill ju inte framstå som blåst! ;)
Sen var det någon gång, någon som sa "jag vill inte att mitt liv ska finnas på
internet. så skriv inte om mig."
Brukar sällan skriva ut namn, men det är klart
att det händer att folk kan lägga ihop 1+1. Svårt. Och även om jag skriver om mig
och mina tankar, så får man ju ibland med andra. För jag går ju inte bara runt
och tänker på mig själv..! Man borde nog inte blogga egentligen.


Just nu, och då.

Först var jag på promenad med Emma runt Nydala.



Sen for jag på kalas där jag träffade en klasskamrat som
ramlade med cykeln påväg dit! Haha, snacka om att
vi är samma skrot å korn hela klassen, Ingen kan då cykla!



Där åt vi onyttigt, från golvet!



På dagen var vi i skogen och lekte Alver!





Jag gjorde lasagne till middag, och kom på att jag skkulle ha
morötter i, men jag äger inget rivjärn.



Sen är den här tröjan så äkta jag!



Avslutningsvis så skulle man ha haft en sån här going hemma
i lägenheten (söta Ulf!)



Och man skulle ha varit sådär jäkla brun igen!



Och jag får ont i benet varje gång jag ser den här bilden!
Jag saknar verkligen inte det skyddet, trots att jag fortfarande
har kvar det i garderoben!


Skilda världar och vita lögner.

Ikväll har jag varit på kalas och fått höra massor med roligheter. Blandannat så måste ju jag vara helt handikappat gällande åldrar på folk. Eftersom att en i klassen som jag hela tiden trott varit kring... 23 år? Har passerat 30! Chock! Jag tänker aldrig ens på att fråga åldrarna på folk runt om mig!  Sen skulle man ju kunna starta lite Gossip Girl också. Varför missar jag alla intriger och romanser runt om överallt? Eftersom att jag aldrig har någon aning om någonting! Historier ändras iofs alltid från mun till mun, men jag måste ju ha väldigt små öron som aldrig hör eller vet något! Hur som helst så har jag lärt mig sen förut, att om man undrar så ska man fråga personen i fråga, och inte spekulera vidare. Nog kan skvaller vara roligt, så länge de inte handlar om en själv. Men en vacker dag handlar det nog om en själv, och då är de inte så jäkla kul. Så jag nöjer mig med att lyssna. (fast med tanke på antalet läsare som jag har på den här bloggen, så skulle jag kunna ta betalt för att inte sprida saker vidare kanske? =P )

Jaja, efter lasagne till middag, och tårta på det, så börjar bli rätt så tömsig. Drack ett underbart kaffe också! Kaffe, med spraygrädde och chokladsås! Yummy! Jag tror fasen jag måste köpa hem både chokladsås och spraygrädde. Har inte ens gjort mitt berömda iskaffe sen jag flyttade hit! Mycket jag måste inviga det här stället med! Har inte gjort ett smack här inne!

Förresten kanske man skulle ta tag och göra något chockartat. Chocka världens liksom. Typ dra hem David Beckham efter en kväll på krogen, eller kanske Svenska Kungen? Han ser rätt så lättfotad ut. Eller kanske köra en 3,4,5....8 kant med halva klassen!? Skapa lite rubriker och göra gatorna osäkra. Eller kanske gå ut med att man är lesbisk? Eller att man har ett bortadopterat barn tillsammans med.... sin chef? Någon sån där riktig skandal.
Tål att tänkas på. Man kanske skulle börja med en mjukstart. Typ att kamma hem nån eller några i klassen, den där 8 kanten (kanske Beckham kan vara med på ett hörn iallafall för att öka stämmningen?).. Ja, det finns många olika sätt att skapa rubriker. Kanske ska man helt enkelt skita i att vara med i dom, bara dela med sig dom genom en sån där hemlig blogg, som alla kan läsa, men ingen vet vem som skriver. Eller så får alla veta vem som skriver, och jag tar emot mutor för att inte skriva? Bara alla skvaller i Obbola skulle ju ta upp månaders av inlägg att skriva! Om man tänker efter, så vet man ju en heeel del skvaller! Vissa sanning, andra säkert påhitt. Men skvaller som skvaller!

Det spekuleras nog i de mesta, och man ska
ta det med en nypa salt. Så är det.


Finsittning

Lite bilder från helgen. Har en hel masse fler, men nu strejkar plötsligt sidan...
De andra kommer väl upp på ett tag.. Nu ska jag cykla till Mariehem!


Dag 34.- Sunshine.

Till alla er som tyckte/tycker att jag är ett pucko som bara snackade skit när jag sagt att jag la telefonen i massa väskor under kvällen och att jag inte fick tillbaka den. Till alla er som tror att jag bara vimsar och aldrig har koll på läget och alla mina saker. Till alla er. HA! Ni har faktiskt fel, och jag har rätt. (jag hatar när folk inte tror på vad jag säger, eller inte lyssnar på mig). För när jag kom till skolan i morse så hade en av mina klasskamrater min telefon. Varför hon stängde av den sådär kring 01.00 och inte alls försökte nå mig under gårdagen, det är för mig fortfarande ett mysterium. Men whatever, min telefon är tillbaka! Och allt jag kan göra är att säga "vad vare jag sa" till alla som inte trodde på mig. Vad vare jag sa!

Det gav mig verkligen en kick! Så trots att jag stukade lillfingret på basketen imorse så städade jag undan och diskade och vädrade ur lägenheten, innan jag gjorde mig en jätte-omelett till lunch! Ägg, mjölk, köttbullar och tomater! Nu är jag mätt och nöjd!

Någon sa till mig, att det är alltid som mörkast just innan solen går upp. Och igår var det verkligen becksvart. (mina svarta rullgardiner ni vet...) Var inte på humör alls. Men blev lite gladare att snacka lite skit med en vän som bor långanväg härifrån. Hur som helst. Kanske är det idag allt vänder? Solen skiner, telefonen är tillbaka, och jag ska laga lasagne till middag! (14 matlådor typ!). Det är ju måndag och jag har inte en endaste plan på hela veckan. Fritt fram att boka mig! Optimist, javisst! (haha, det är jag dålig på).

Men vadå. Idag går vi in i dag 34, och det är månad och vackert väder.
34 låter som ett bra tal. En bra dag. Borde ju bli rätt så bra?

Nu ska jag diska undan maten och ta en kaka till efterrät.
Sen ska jag ut i Gammlia-skogen och leka lekar hela eftermiddagen! (14-16).


Ha en bra dag vänner!

DU

idag är en dålig jävla dag och jag känner mig sådär halv å jävlig.
idag är en ensamdag och jag vill ha min blomjävel tillbaka.
idag saknar jag dig hur som helst.
idag liksom många andra dagar.

och mitt gamla nr funkar om nån undrar.


could I act like you?

Jag har inte kommit speciellt långt alls idag. Eller, jag har tvättat ansiktet och borstat tänderna. Och ätit 2 apelsiner och makaroner. Är verkligen sugen på MAAAT nu. Men jag orkar bara inte laga något. Då måste jag dessutom klä på mig något också. Ligger som sagt fortfarande i sängen i bara trosor. Det känns jobbigt att måsta ta tag i allt. Och då menar jag allt. Allt det där man borde göra. Fan. Man borde ta sig i kragen. Jag borde ta mig i kragen.
Jag saknar dig pucko.

Nu tillbaka till kanal 5. Jag är sugen på lasagne.


Lyckliga gatan, finns inte mer.

Nämen vadå, jag är inte bitter jag inte.

Känner mig ändå förvånandsvärt lite brydd. Okej att jag drömde att jag fick tillbaka telefonen på NH. Men förutom de är inte ångesten sååå extrem. Några tusingar hit eller dit. Jag har ändå slängt bort så jäkla mycket pengar på senaste tiden, att jag märker väl knappt om de försvinner några tusen till. Men inte fan tänker jag ställa mig upp ur sängen för det idag. Kolsvarta rullgardinerna är fortfarande nere, men jag kan ändå gissa att det är sol idag? Det ser ut att skina där i kanterna. Har inte mer än trosor på mig och tänker inte klä mig mer idag. Tänker inte ställa mig upp alls. Om jag inte blir sugen på något att äta. Som sagt, man borde ha gratis restaurang som granne, med hemkörning hela vägen fram till sängen. Jatack. Sen kan jag meddela att jag inte har tvättat bort sminket elelr borsta tänderna sen igår. Men jag har hur som helst inte sett mig i spegeln idag, så det rör mig inte så mkt. Förutom att munnen känns lite vidrig. Men skit samma. Jag har ändå ingen att slicka på för tillfället. (du ser, jag är inte bitter!) Jag behöver ju inte bråka med någon om vem som ska laga maten, för jag vet att om jag inte lagar den, så blir det ingen!

Nu ska jag rulla från rygg till mage och glo på teven istället.
Inte tänka på att chansen att det är vackert väder ute och jag
faktiskt missar det finns. Whatever.

And it's not goodbye, it's fucking smell you later!

Dag 33.- minus några tusen.

Varför har man inte jeans och tshirt. Varför? Då har man iallafall egna fickor och kan inte skylla på någon annan när viktiga saker försvinner. Nu vill jag skylla på alla men ändå inte. Jag vågar liksom inte ens uttala vad som är borta. Men jag säger ändå. Egna fickor är bättre. För då är det mitt fel när det försvinner....


Utkast: just nu ...

just nu
låt mig bara bli men ändå inte
du vet, att det ändå aldrig blir som det boirde,




jag är lesss gånger tusen. aldrig mer igen.

Dag 32.- Drop it.

Fuck what I said.

Igår åt jag i stan med en vän, sen fick jag massage och ha mina älskade runt om mig. Det är så guld värt när man mår skit. Att det inte gör något att man mår skit. Att man beter sig som skit. För de är underbara iallafall. Jag låg mest och mådde illa med en enorm klump i magen. Men att ligga på sängen och få massage och höra skitsnack gör definitivt saken bättre.  Mange å Erik kom förbi med en ny tv till mig också, den är fett stor, känns nästan som att jag sitter i teven! Sen fick jag flera goda råd också, vilket jag kan alla bakochfram till och med eftersom att jag hört dem så många gånger. Men det är som att det inte riktigt.. fastnar. Man vet vad man borde. Men man gör alltid något helt annat. Varför lever man inte som man lär? Och varför sväljer man klumpen istället för att bara spotta ut den och lunka vidare. Någongång kanske man lär sig.

Imorse vaknade jag efter en natt fylld med mardrömmar. Vissa relevanta, andra orelevanta. Drömde blandannat att en persons mamma hade svåra andningssvårigheter, och vaknade av att jag höll på kvävas. Kände mig knappast utsövd imorse! Men drog ändå på mig mina nya stövlar och gick ner till stan och träffade syrran och mamma. Var där en kortis innan jag hamnade hemma igen. Kanske borde man göra mat? Det är nog smart att få i sig lite lunch iallafall. Nog för att jag skulle kunna leva på mina C-Vitamin brustabletter. Men precis som med allt annat vet man ju att man inte borde.

Känner mig grymt otaggad. Förkyld, tung i huvudet, allmänt äcklig. Inte på humör med andra ord. Men så är det ibland. Har inte haft den här känslan på länge, och ibland vet jag inte riktigt varför den dyker upp. På grund av vad liksom?

So what, I'm a rockstar, I have my
rockmoves, and I don't need you.

?!

Problemet!?!


Dag 31.- Jorden anropar?

Hej barn.

Jag har tillbringat min morgon i Gammliaskogen där jag har sprungit och blivit blöt om fossingarna. Kom hem nu för 15 min sen och har slevat i mig tomtegröt och två mackor. Nu sörplar jag kaffe och hoppas på att få upp värmen rekordsnabbt. Klockan 12 är det nämligen fotboll på campus. Efter det ska jag till Maxi och handla lite (GOOODIIIS!) och sen blir det bara att njuta av fredagkväll. Film, filt, onyttigheter och tända ljus. Bara vara. Se till att få lite skönhetssömn till imorgon kanske.. =) Sen på Söndag får jag bil att ha ett tag! Det är skönt för då kan man passa på att fara långanväg. Jag får ut 21 000 kr denna månad också! Ha, gillar studentlivet ;)

..jorden anropar! Hallå hallå?
I´ll be there!

Keep swimming!

Nu har jag betalat ett x antal räkningar, upptäckt att jag inte fått in mina pengar från CSN (vad fan är problemhelvettesjävlafanskapet!?!), mailat posten samt CSN, installerat massa grejer på internet samt läst den svenska sammanfattningen av den danska boken Bolden i Spil. Är det inte underbart..?

Nu borde jag duscha, men känner att jag måste prioritera dusch - eller läsa lite danska. Blir nog danska ikväll och dusch imorgon. Har jag inte ett fantastiskt händelserikt liv..? Kan tillägga att jag fått fast mitt cykellyse nu, och att jag ska till tandläkarn imorgon och muta dom att pilla lite på mig - gratis! För om de ska ha betalt så skiter jag i det.

Och med detta avrundar jag allt för den här kvällen;

"Gick nyss en prommis med Linnea så hon somnade, och då kom jag på hur min kära vän Carolina Lindberg uttryckt sig en gång. Eller uttryckt sig, snarare visat att brunetter inte alltid är smartare än blondiner. Vi pratade om judar mest troligt och då fick Carro veta något helt nytt "Va? Är inte alla med brunt hår och bruna ögon judar?" Hennes vän Anna dog och undrade hur länge Carro faktiskt trott att hon var jude isåfall. Jag gillar när människor får lära sig något nytt!"

Simma lugnt mina vänner, go with the flow.. ;)


Lovely pictures!

Inte världens bästa bilder, inte världens bästa telefonkamera, inte världens bästa poser
(med sockar och byxorna runt fotlederna, haha) men vadå, kläänningen är ju snygg!


Jag är suuuugen!

Den här tröjan hade jag helt glömt bort. Den kom fram när jag flyttade. Men det är ju grym! Perfa träningströjan! Nu ska jag till farmora och få paltkoma och pröva klänningen. Bild på den kommer garanterat upp under kvällen. Är grymt godissugen också! Det är king, för eftersom att jag har floursköljning till tänderna, och har som mål att gå upp typ 5 kg, så behöver jag inte ha dåligt samvete alls! Så nu blir det att fetta både ikväll och imorgon. Fredag hela veckan! Nya skor, heta underkläder, all disk diskad, och snart proppfull med onyttigheter. Känns som rätt okej! 

Känn suget!


Dag 30.- Mmmm, jatack!

Inatt sov jag ute i skärgården på en soffa. Inte skönt på något sätt! För det första så var det iskallt trots filtar, och för det andra så får man ont i nacken. (jag får gnälla!). Sen hade jag inte planerat att sova borta inatt, så jag hade inte ett endaste piller med mig, vilket resulterar i en helvetes huvudvärk. Efter att ha druckit fruktsoda och ätit några kex med brieost till frukost så for jag in till stan. Köpte 2 par skor, en doftpåse, socker, kanel och saft. Nu är jag hemma och har tryckt i mig tomtegröt och piller. Idag är sista dagen med pencillinen! Sen ska jag äta smärtstillande en vecka till. Känns skönt att slippa knaprandet. Tycker det är svårt att komma ihåg att ta alla. Det blir ändå 7 piller om dagen!

Ska till skolan nu 14.30 och sen är jag bjuden på palt hos farmor. Efter det vill jag sova. Är så trööött! Men bara på dagarna, på kvällarna får jag krupp och blir pigg som en lärka. Eller... det går inte att sova iallafall!

Den här veckan har gått fort. Tänk, imorgon är det helg igen! Jag har kommit på att jag måste hitta på något att se fram emot. Jag brukar alltid ha något. Spelar som ingen roll om det är 3 månader fram eller vad det kan tänkas vara. Men man måste ha något! Något att tänka på så att tiden går lite snabbare, elelr något. Sen tror jag att man måste ha ett mål. Med det säger jag inte att jag inte har något, för det kanske jag har. Men jag tror alla behöver ett. Åtminstonde ett litet. Ett delmål?

Just prick nu har jag en grej som jag vill HAA! Fick smått blodad tand igår kan man väl säga.
Måste liksom få fullborda mitt begär! Gosch! Jag får väl vänta ett tag. Men inte allt
för länge hoppas jag. Det liksom kryper i kroppen...! Jatack! Ge mig.

Nu måste jag skynda skynda! på med shorts och tshirt och upp
på räsercykeln. (okej, inte räser. inte nu längre iallafall!)

PUSS!


Dag 29.- looking back

Inte förrän nu har mina bildern från olyckshelgen kommit in på datorn, så här är de shiet!
(nog för att jag vill glömma denna kväll, även det lilla som jag  faktiskt kommer ihåg)
Bilden längst ner är resultatet av en trevlig kväll i gott sällskap!



Sucker.

Två timmars cricket och två timmars lek idag. Jag blir så bortskämd alltså! Sen räsercykeln ner till stan. Jag kan lova att jag cyklar långsammare ner för backarna, än vad de jag möter cyklar uppför backarna. Pinsamt. I stan gick jag till NK och blev bjuden på ett wienerbröd. Fastnade där säkert 30 min innan jag begav mig hem för att göda syrran. Hon fick pastasallad idag. Jag kommer förresten vara helt gudomligt jäkla snygg på lördag för den som undrar. Klänningen jag ska ha är heeeelt vansinnigt snygg! Hoppas jag får känna mig lite som en prinsessa. För det händer faktikst inte allt för ofta nu för tiden. Men seriöst. Om jag skulle gifta mig, så skulle jag kunna ha den klänningen. Den är magisk! Jaja, sen kom min vän hit med 3 krämbullar vilket resulterar i att jag får en onyttig frukost imorgon!

Ikväll hade jag tänkt dra mig igen den danska boken som jag har skrivit och tjatat om i veckor nu. Men en liten fågel har viskat i mitt öra att det finns en person där ute som har översatt den till svenska! Och varför raggla sig igenom en dansk bok tillsammans med ett lexikon, när möjligheten att få tag i en svensk version finns? No way!

Jag har blivit tråkig på att skriva. Jag vet. Men förut skrev jag alltid om saker jag kände och hur jag tänkte. Men nu känns det som att det är så många ögon här, att jag vågar inte längre göra det. Nu blir det mer... vardagliga saker. Eller så vet jag inte riktigt vad jag tänker och känner just nu. Kanske en blandning. Men som sagt, det är rätt trist här nu mera.. Blir bättring sen. Vet inte riktigt när sen är. Men sen iallafall.

Kan också meddela att jag är livrädd att det är en infektion i mitt ena stygn. Det är ju som helt läkt nu, förutom 3 prickar där stygnen är. Och ett av stygnen gör ont, och nyss såg jag att det var rött där också. Borde ju inte kunna få infektion eftersom att jag äter pencillin mot det, och att jag dessutom tvättar det. Sen är det ju som inget sår. Bara.. tråd. Men jag vet inte. jag brukar inbilla mig de mesta. Så jag har säkert gjort det nu med.

Jaja, det här blir bara tråkigare ju mer jag skriver. Nu ger jag upp. För idag.
Är äckligt trött också. Låg uppe halva natten igår.

Godnatt.


Dag 28.- när jag blir stor.

Vilken tid är bra tid att kliva upp? Hittar inget mellanting. Idag blev upperbarligen för tidigt eftersom att jag sitter här och har ätit frukost och allt,  när jag börjar skolan 10. Men annars så lyckas jag alltid måsta cykla, klä mig, äta frukost och borsta tänderna samtidigt!

Men frukost, en kopp kaffe, 3 hårdmackor, lite mjölk och flingor.
Jag börjar hitta tillbaka till min brakfrukost!

Idag mina vänner, blir nog en bra dag.
För, det blir vad man gör det till. Right?
Och vaknar man till MTV på teven, så
hittar man peppen. Iallafall jag.

Morningdrugs, lite tröttsamt nu.



Så ska jag se ut när jag blir stor.



Visst minns ni!?

Vad säger grannen om detta in på småtimmarna tro? Kan man annat än älska det?



Säg att du älskar det! Bara säg det!
Det här är underbara minnen, och I JUST LOVE IT!

Forever... young?

Varför bryr jag mig ens?

Efter skolan tog jag en prommis med en vän, åt blodpudding med syster och cyklade sen till Carlshem. Såg på nudister och kände avundsjukan, men inte på nudisterna. Sen cyklade jag hem och tog en genväg. Nedan för NUS och järnvägen, ner mot älven håller de på att bygga, och jag tänkte gena genom bygget. På grus/lerväg, utan lysen, utan gatulysen. Det kryllade av pedofiler och knarkare och alkoholister och mördare och uteliggare och jag höll på att cykla ihjäl mig. Inte bra vägval. Höll på flyga några gånger.. Väl ute på vägen hade jag ont i halsen av panik och tårarna var inte långt borta. När jag kom hem så diskade jag min disk och duschade.

Sen försöker jag få ihop allt men vet inte alls hur jag ska bära mig åt.
Vars fan ligger problemet?! Om jag inte hade städat så fint igår skulle
jag vilja kasta saker runt mig och sen bara sätta mig på golvet och grina.
Skulle kunna bara sätta mig på golvet och grina. Men det skulle inte kännas
lika bra. Man måste få skrika och få ut argheten också. Bort med energin
som egentligen nog inte är energi. Eller är alla känslor energi?

Istället ligger jag i mina hjärtlakan och får blöt kudde av håret eftersom att jag nyss duschat. Lyssnar på duschen som droppar och på kylskåpet. Funderar över... allt och inget. Man ska inte säga hej förrän man hoppat över bäcken, eller som vi sa förr. Man ska inte säga hej förrän man satt nyckeln i låset.

Min vän, kan du inte säga till på scarfen?

Dag 27.- blondiner och snyltare

Don't do the crime, if you can't do the time.

Imorse ställde jag väckarn på 7 för att ta ner min tvätt innan nästa tvättare skulle åt tvättstugan. Tyckte jag var uppe dödligt tidig och smög dit i mina sovshorts (blandning mellan hotpants och shorts) och hade  bara dragit en munkjacka runt mig. Gick dit halvt i dvala. Men tro på fan att nästa tvättare redan står där och trummar med fötterna 07.02! Typ irriterad över att mina grejer fortfarande hänger där. Hallå, man kan använda tvättmaskinen fast det hänger lakan på sträcken! Lite pinsamt blev det eftersom att jag var halvnaken också.

Promenerade till IKSU vilket tog 40 min eftersom att jag hade en bag på 25 kg. Alldeles för mkt träningskläder. Sen hade vi 2 timmars lek. Lekte Gladiatorerna och massa annat skoj. Efter lunchen blev det typ en avancerad version av baseball. Nån variant som kommer från Finland. Minns inte riktigt vad den hette. Sen var dagen slut. Riiiktigt slappt!

Väl hemma sitter syster utanför dörren och vill ha mat och kläder och husrum och hela alltet! SNYLTARE! Så hon kommer hit, använder min dator, tar min jacka och mina skor, och vill att jag ska ha mat färdig när hon kommer tillbaka. Varför känner jag mig utnyttjad?

Min cykel är hel nu. Har känt mig som en äkta dum blondin idag. Huuur gööööör maaaan? Joel erbjöd sig till och med att komma hit och hjälpa mig att fixa det! Guuuuuld värt! Men min käre vän Emma kom förbi, och hon grejjade det på cirka 5 sekunder. Typiskt mig? Påtal om typiskt mig så tryckte jag fel pinkod 3 gånger idag och hamnade på PUK kod. Tionde gånger i år? Men i vanliga fall brukar jag ju inte ha någon PUK kod när det händer..

Jaja, nu ska jag steka blodpudding. Sen ska jag ragga klänning.
Trerätters middag och finkläder på lördag! Måste kirra klänning,
vilket jag hoppas kunna låna till mig i Holmsund i veckan!

Nu mat!


Godnatt.

Klant jag, tryckte inte igång tortumlaren, upptäckte jag klockan 22.00. Och efter det får man inte använda tvättstugan. Greeaaat. Bröt mot reglerna och körde tumlaren fram tills nu. Det som inte hunnit torka hänger nu lite varstans. Strumpor och trosor har jag hängt här inne i lägenheten, men lakan och handukar lämnade jag kvar där inne på sträcken. Hinner nog ta ner de imorgon innan nån kommer. Men klant är vad jag är.

I övrigt så har jag bara en grej i skallen ikväll.
Helt vansiinne....!

Godnatt!.... skatt!

En äkta söndag.

Till den som tror att min lägenhet är så liten, så man
städar den på 30 min - en timme. Ni vet inte hur jag städar..!

Har stått på knä och skrubbat golvlister, skåpluckor, och hyllor, dammsugat, skurat golv, rengjort badrummet, tvättat några tvättar och diskat och duschat och bytt lakan i sängen och det tog..... 3 timmar! Nu har jag precis ätit makaroner, broccoli, majs och köttbullar. Glömde nästan bort att äta! Middag klockan 19.00 är lite sent.

Låg kvar i sängen till klockan 16 och grinade till teven och har inte klätt mig alls idag. Tog bara en dusch mellan mjukiskläderna. En ääääkta söndag. Klockan 20 börjar en film som jag tänker se tillsammans med mariekex, banan och popcorn (är egentligen sugen på FETT, haha. Men jag orkar inte ta mig till en affär och handla).

Imorgon har jag två lektioner, och börjar klockan 10. Känns grymt jobbigt att jag inte har fixat min cykel än, och måste gå. Vill verkligen inte lämna in cykeln till en cykelaffär bara för att få fast kedjan igen. Kan ingen vänlig själ hjälpa mig med det? Jag måste lära mig att fråga och ta emot.

Jag vill haaa, ge mig! Jatack!


Jaja, bjussar på min mat och mitt nästan fullt återställda ansikte.
Nu är det frittfram att äta och skratta och vad jag känner för.
Jag vet precis vad jag känner för...!



Dag 26.- Sunday morning

Påminn mig, att jag aldrig ska gå ut på krogen, när jag känt mig ful hela dagen. För väl ute, så känner man sig bara ännu fulare. Tro mig, jag har nog sällan känt mig så uuuh, som igår. Blek och sne och jävlig i ansiktet, sen gör gympaskor och alldagliga kläder inte saken bättre direkt. Bara... obekvämt och fult och fel. Man blir stel och tråkig och.. ful. Obekvämt och stelt. Som sagt, de var verkligen inte planerat att hänga med.

Förutom det så kan jag tillägga att jag spenderade kvällen på Rex. Vakten som blängt på mig hela sommaren blängde på mig igår igen. Han gillar inte mig. Vill inte att jag ska vara där, definitivt. Jag har aldrig gjort honom något, men han gillar mig inte ändå. Men det gör inget, för jag gillar inte hans gula fula jacka heller. Ett tag trodde jag nästan att han tänkte slänga ut mig, för han ger mig verkligen dödens-öga. Vi har utbytt kanske 3 ord någonsin, men de ligger där i luften ändå!

Jaja, en okej kväll, trots att jag var trött och less sista timmen. Har som sagt haft en hård come back med aktiviteter mest hela tiden. Tur att jag verkar ha ett bra läk-kött! Kom i säng kring 4 igår, och vaknade inte förrän efter 12 idag! Ligger fortfarande i sängen och ser på tv. Och planerar att ligga här många timmar till. Måste storstäda idag, golven, toan, rubbet. Men jag har absolut inga planer alls för dagen, förutom nån film krin 21.00 ikväll. Så jag hinner garanterat. Idag blir en grymt slö dag.

Förresten så gillar jag verkligen att bo här. Efter att ha hängt med de flesta och pratat med de mesta så promenerade jag hem igår. Förutom att jag fick för mig några gånger att jag var förföljd så är det så enkelt. Hemma på ett kick! Slippa taxi och skjutsar och allt de där. Sen är det lovely att vakna på söndag morgon och inte vara bakis. Smuttade lite öl under kvällen, men bara för smakens skull. Gjorde av med 70 kr på hela kvällen, vilket var garderob och inträde. Alkohol är överskattat. Jag tycker det. Jag behöver det iallafall inte.

Sen känner jag mig helt knäpp också. Vad trodde jag
egentligen? Vilket skääämt. Patetiskt. Suck?

Nu ska jag återvända till teven och alla såpor.
Fattas bara något att mumsa på också, vet bara
inte riktigt vad jag är sugen på.. JO!
Skräpmat! Hamburgare och pommes frites!
Hade varit så jäkla mmmmmm just nu.

Nu ringde just "Björn Tetra Pack", en klasskamrat och undrade om jag ville med å se hockey ikväll. Hade faktiskt varit kul, men då pajjar ju mina städplaner, och jag måste verkligen städa idag! Ingen återvändo! Har itne diskat undan maten sen i fredags ens! Jag som brukar vara så noga... Skärpning!


Ha en bra dag!

Love the skin you're in.




jämför detta med två dagar sedan, eller igår! =)

nu ska jag iväg!

Förlovning!

Det är 25 % rabatt på förlovningsringar. Jag har prövat ut strl och modell (med mamma som rådgivare!) Nu måste jag bara hitta nån bra förlovnings kandidat. Någon som känner suget? Man måste köpa två för att rabatten ska gälla, och jag är nog en bra människa att vara förlovad med.

Fritt fram att fria.


Dag 25.- So what, i'm a rockstar

Morning.

Lite blandade känslor idag. Mitt huvud gör ont idag, och jag sov rätt länge. Vaknade kring 9, men somnade om tyill 11! Nu ska jag promenera ner till stan och göra av med 50 kr, sen ska jag till min moster som fyllt år. Antar att det blir tårta (jag åt en halv tårta från NK igår när alla andra söp!) Man tager vad man haver!

Inte lika happy som igår kväll, men fortfarade happy face, bokstavligen talat. Mitt ansikte ser inte alls så jäkligt ut! Nu är det mest rosa jätte-jätte tunn och skör hud överallt, men det är ju bättre än sårskorpor. Jag tror det var min tatueringsalva som jag hade på min tattoo förut som gjorde susen. Man får exprementera lite själv =)

Här är mitt morgontrötta men ack så hela ansikte!

(jag kan le idag! dock lite snett, men fortfarande ett leende!)





..och allt jag kan göra är att sakna det

HAPPY FACE!

Wiiooo =)

Jag mår bra. Jag är glad. Jag är.. bra!
Det är så himla nice folk jag har runt mig nu alltså! Min klass är suverän! Och då räknar jag med faddrar och generaler och hela faderullan, för alla är bra. Och jag är glad! Blev lite mkt ljud och människor överallt för mig ikväll, lite rundgång i skallen, men förutom det så älskar jag det! Fiskdamm och sätta svansen på grisen och kalashattar på alla, riktigt barnkalas! (kan tillägga att det var en 25 års dag vi firade.)

Förutom det, så.. Äh! Jag borde inte tänka så mkt.
Men glad är jag! Iallfall just nu! =P

Förresten är typ alla sår i mitt ansikte plötsligt BORTA nu! Behövde kanske
bara lite positiva känslor i mig.. Så, poff, borta! Orkar inte kirra bild nu, men
imorgon, då jävlar ska ni få skåda ett fantastiskt helt och fint ansikte!

Söt som socker!


!



Förutom att käken fortfarande är sne och att jag inte riktigt kan le än, så ser det faktiskt grymt mkt bättre ut! Om bara någon dag kommer säkert såren vara borta och jag kommer kunna le igen! Jag känner hooopp!


Dag 24.- IM A SURVIVER!

Nu den STORA NYHETEN! (spänningen är oooooliiidlig!)

Jag har fått göra massa nya röntgen på mitt stackars huvud nu. Trodde jag gjort allt man kan göra, men tydligen inte. Stog upp och stoppade skallen i nån maskin och hela faderullan. Så finns det bilder på allt! Hjärnan, skelettet, blodet (tankarna?), ja.. rubbet!

Och! Fick se bilerna på min lösa benbit, och den är faktiskt rätt stor! Läskigt. Dessutom kan man KÄNNA DEN om man stoppar in fingret i örat på mig! Haha, hur sjukt är inte det!? Snacka om partytrick!  Jaja, anledningen till att jag är så sne i käften är iallafall att det har blivit en blödning och jätte svullet i disken där den här benbiten har lossnat. Så hela faderullan har som flyttats efter pga svullnaden. Men benbiten kommer troligen växa fast eller bara ligga där, och svullnaden kommer att ge med sig eftersom att jag käkar massa sånna piller. Och när svullnaden försvinner, så glider ju käken tillbaka i rätt läge igen! Så. Kort och gott. Ska tillbaka igen om 2 veckor då dom ska kolla allt igen, och då kommer jag även få ett träningsprogram till min käke. För den kommer att få nedsatt funktion osv eftersom att jag rör den så stelt nu. Så, thats it!

När jag skulle hämta ut pillerna på apoteket (meeera piller) på NUS så sa hon som satt där;
 -"nämen, visst har du jobbat här?!"
"ehhmm.. näe"
-"men var jobbar du då?"
"jag pluggar.."
-"vad pluggar du då?"
"idrottslärare..?"
-"var har du jobbat då?"
"ehhmm.. ja.. du kanske sett mig när jag jobbade på Björken?"
-"hm.. naae.. men det är ju du som ramlat med cykeln iallafall, det vet jag ju."
"jaaaa...?"

Förvirrande! Hur fasen visste hon vem jag var? Och visste att jag ramlat med cykeln?
Jag och mamma blev lika förvånade båda två. Det var som om hon kände mig?

Jaja, mamma är lite arg fortfarande för de där me cyklandet. Hon fick lite horn i pannan
när doktorn sa "jag hörde att det var lite vingligt på cykeln i lördags också, hohoho"
Vad ska man säga? Som hämnd berättar mamma historien om "cykeln och alkohol
och spruckna skallben" till ALLA hon känner. Men jag försvarar mig med att det inte var
pga alkoholen jag föll, för jag hade ramlat ändå. Och ALLA cyklar fast de druckit!
Hur ska man annars ta sig fram!? Imorgon äre cykelfest i Obbola, undra om alla
går med sina cyklar då eller? Eller använder cykelhjälm? För de tänker dom tvinga
mig till iallafall.

Nu är jag iaf hemma Öst på stan och det känns bra. Ska promenera ner till
stan nu och kirra lite abonemang osv. Sen har jag försökt få någon att komma
hit och äta middag med mig hela förmiddagen. Ikväll ska jag på två födelsedags
fester! Blir en hård come back. Men alla kan andas ut. Ingen alkohol, ingen cykel,
och jag lovar att sova i tid =)

Nu, trevlig dag lovers!


heta underkläder, piller och doktorer.

Imorgon 08.00 ska jag till Dr.doktorn. Har fått 4 samtal därifrån ikväll för de verkar ju ha haft mina röntgenbilder i fikarummet typ. Alla tycks vilja säga sitt! Men nu känner jag mig betydligt lugnare iallafall. Förhoppningsvis är det bara en disk som blivit svullen, och därav är allt så snett och vint. Men med lite otur har benbiten från sprickan flygit in i disken. Äh, svårt att säga innan de fått göra sina koller. Men jag känner mig iallafall betydligt lugnare. Förresten så har de pratat med min mamma också (de från plåsterhuset). Jag har tydligen typiska skador som man brukar få vid misshandel. Så, nu har de fått för sig att jag blivit slagen, och mamma vill veta vem det är som slår mig! Haha.. ja, vad ska man säga? Spelar ingen roll vad jag säger, för de är nippriga hela högen. Men jag kan ändå lova, jag cyklade. Jag har inte någon hemlig pojkvän som slår mig! =P

Tänker flytta hem igen imorgon iallafall. Hem och äta upp mig lite på makaroner och broccoli. Har lyckats tappa sjukt många kg. Inte undra på när man lever på nyponsoppa men. Måste äta upp mig minst 7 kg, vilket inte är skitenkelt. Sen hoppas jag att några av de kilona sätter sig på brösten, för jag har hittat galet snygga underkläder! (antar att jag fått nån knäpp nu när jag inte haft bh på 5 dagar, haha) Jaja. Mår rätt okej för stunden. Har träffat en vän ikväll, vilket alltid är kul. Prata om allt mellan himmel och jord. Finns ingen annan än henne som jag kan gå på H&M och prata sex med tills man upptäcker att någon tittar lite konstigt på en. Synd att man ses så sällan, men alltid kul när det väl händer!

Jaja, så ser det ut för stunden. Jag är förresten galet glad på piller just nu. JUST LOVE IT! Jag har en tendens att bli beroende av saker, så nu gäller det att passa sig, haha. Är förvånad att jag inte fått några problem alls med magen, brukar få jätteont när jag äter nya mediciner. Men nu käkar jag 8 piller per dag, och har inte ätit annat är blåbärssoppa och nyponsoppa och liknande, och ändå har jag inte ont alls! Well, bra att något fungerar iallafall.

Nu ska jag lägga mig och läsa med en kopp te.
(om någon klasskamrat läser detta, jag har läst ut hela Gruppsykologin,
2 artiklar och jobbar på Bolden i Spil nu! Ligger smått före i planeringen! =D)

Natti loves!

Förresten, grymt snygga. Tror nästan jag måste slå till!



Dag 23.- Lyckopiller.



Lessheten nu alltså. Ligga här och vänta på att de ska ringa så jag ska upp till plåsterhuset igen. Uttråkad. Less. Arg. Irriterad. Ledsen. Sorgsen. Allmänt ... less.  Jaja, jag har absolut inget annat att säga, än att jag är livrädd hur de ska få tillbaka käken på rätt plats igen. Är inte rädd för smärtan, bara för eventuella ärr om man opererar? Jag har absolut ingen aning alls hur man gör sånt. Nån som vet? Är hungrig också. Har börjat drömma om mat. Vill kunna äta och skrika och gäspa och nysa och allt sånt. Sen vill jag hem till min lägenhet. Jag vill ha mina kläder och vattna min blomma. Sen har jag inte använt bh på 5 dagar. Bara det är deprimerande..

Och håll med, om att käkkirurgen och käkfraktur och skallfraktur
 låter väldigt obehagligt. Det gör ont att höra till och med.

Tack och lov för piller.

En ny fraktur.

De ringde från sjukhuset nu för fem minuter sen. De har hittat en ny
fraktur så nu måste jag upp och kolla igen.. Faan
Nu är jag både rädd och arg. Vill bara.. gråta.

Feber..

Uhh... mår inte bra.. Har fått feber nu också och har bara legat. Sov 3 timmar nu på dagen.
Tydligen inge vidare med feber säger dom. Jag som trodde jag börjde bli bättre.. Men jag har ooonnt...
Jätte ont och jätte hängig... Har fått hem starkare piller nu iallafall, kanske man slipper
smärtan. Fy fasen vad man mår. Övekörd av ett tåg 14 gånger..?


Dag 22.- jag kan le!

Trots att det kändes som att ett tåg hoppat på mitt huvud när jag vaknade, så upptäckte jag imorse att jag kan le! Det är inte mycket, knappt märkbart, men jag kan! Känns inte som att käken är fullt lika sne som när jag somnade igår! Bortse från att jag är blå och svullen under ögonen, kinden och hakan. Jag ser ju faktiskt inte lika hemsk ut idag! Har inte testat prata än, sparar den överraskningen till lite senare idag..! Men jag kan ändå röra mitt ansikte idag (tro mig det är nästan med tårarna som insats, men det går!!)!



Och jag kan gapa lite iallafa,,. jag kan pussa, jag kan knövla ihop ansiktet och blåsa upp kinderna! Tro mig att det gör helvettes ont i kaken och örat och pannan, men det går! Jag kommer alltså kunna använda mina ansiktsuttryck igen!

Het som få...!



Har faktiskt börjat läka under ögat och på halsen. Inte för att det
kanske syns på bilden men (men jag ser!) Sen är jag smaskigt
blå och svullen under ögat än dock..

Blir ingen föreläsning imorgon ändå. Känner smått panik att jag missar hela
veckan, för någon camping torsdag-fredag blir det ju inte.. Fan också!

Min karusell.

Usch vad jag är nere. Man blir lätt nere när man har såhär mycket tid att bara vara. Jag vill så himla mycket, men det känns som att jag kan så lite. Jag är proffs på den där hopplösheten och skulle vilja att det händer något bra snart. Vet inte riktigt vad jag hoppas på, men någonting bra iallafall. Vill komma ur den här onda cirkeln nu. Inga fler sjukdomar, inga olyckor, inget missflyt. Bara lite... bra vardag tack. Jag har alltid haft svårt för stora förändringar. Då blir jag nervös och nipprig. Ont i magen och ångest. Har svårt att hantera det helt enkelt. Jag vill ha kontroll, kunna förbereda mig.

Jag tror jag har bestämt mig för att försöka vara med på föreläsningen imorgon. Så länge jag får sova någorlunda inatt så borde man kunna fixa nån timme. Så länge jag slipper prata så mycket. Måste bara se till att balansera smärtstillande såpass att man kan vara hyffsat fokuserad, utan att ha sådär ruskigt ont. Gränsen mellan att vara hög och snurrig, och ha så ont att man mår illa, den är hårfin. Men som sagt, orkar jag vara med två timmar imorgon på fm, så kan jag ju ligga här och läsa resten av vecka, ända till söndag. Bit ihop?

Bit ihop, bryt ihop, kom igen?

Jag bara.. SAKNAR.

Fick förresten en bukett blommor hem med leverans till dörren idag. Blev ruskigt förvånad! Har bara fått blommor sådär en gån förut, och det var på alla hjärtans dag. Den här buketten var från samma blomaffär, så jag fick mig en riktig funderare! Glad blev jag iallafall, trots allt.



Mod och styrka.

Har läst lite från en blogg. En 20 årig tjej som dog igår. Hon hade cancer. Efter att ha läst hennes blogg och om delar av hennes liv, så beundrar jag henne så grymt mycket. Hennes inställning och styrka. Och hon avslutade många inlägg med ett stycke som passar precis in på mitt tankesätt;

"Upprepar det om, och om igen, under hela dagen.
Om man verkligen tror på det kommer det blir så,
det är jag övertygad om"


http://jagefrisk.blogg.se


Hmm..?



Lite roligt är det att jag har fått ett blåmärke på fingret där
ringarna satt, snacka om att jag måste fått in en klockren träff
med högersvingen!



Sen syns det inte så väl på bilden, men jag har en bula på benet!
Grejjen är att den gör inte ont, är inte blå eller så.. så vad är det?
Nästan nere vid fotleden..

Grunda ett nytt fotbollslag?

Fick frågan idag om jag ville vara med och grunda ett nytt lag i en ny klubb. Starta från noll. Typ samma tränare som Obbola hade förut och säkert många spelare därifrån också. Men jag känner bara.. näääee.. Nu känns det som att jag har gått igenom det där en gång. Det var liksom.. då. Så jäkla less på hela den där historiren, bara massa skit och ansvar och.. näe. Det känns som att det där var länge sen, och som att jag har ... klivit därifrån?

Jag vet inte.. Det fanns en tid då jag verkligen såg fram emot en .. återförening? Typ. Men nu känns det faktiskt rätt så omöjligt. För mycket skrot i bagaget. Skulle aldrig kunna bli som förut igen. Jag är sugen på något stabilt, något... jag vet inte. Något enkelt. Okomplicerat. Det där kommer aldrig bli annorlunda. Att muta spelare att spela. Spelare som inte ens är bra. Men man måste ändå för att det inte finns tillräckligt med folk. Aldrig mer igen säger jag bara. Sen tycker jag att den första tiden var tränarna king. Men det spårade ur. Allt spårade ur. Och ja.. blandade känslor. Men tyvärr så brändes nog alla broar. Jag har nog inte orken till det där igen. Och om jag tackar ja, så vet jag att jag kommer att tacka ja till för mycket.

Det var grymt roligt då. Men man skulle ha lagt
av innan det gick för långt. Efter sista matchen,
då skulle man ha lagt av.

Dag 21.- hoppet?

Fy fan vad ooont jag har... Vill  bara grina... Mitt huvud gör så himla himla himla ont....

Inatt har jag legat och kallsvettats riktigt ordentligt, ungefär som att jag har värsta febern. Har haft riktigt ont, och frysit samtidigt som kläderna verkligen gladdat fast.. Usch.. har haft panik att min käke inte kommer att bli rak igen också, så jag vaknade där nångång kring 2-3 och låg och tränade bita rätt. Det är inte smärtan som hindrar (det kan man härda igenom) utan det går bara inte. Hur mkt jag än trycker och försöker så får jag inte ihop tänderna. Framtänderna går ihop, men vid kindtänderna fattas det 1-½ cm. Och jag vet som inte åt vilket håll jag ska försöka trycka.. Det skrämmer mig mest..

Sen vet jag inte om det är pga av pillerna eller vad det är, men jag drömde värsta snusk-drömmen också! Galet så mkt jag hinner med på nätterna. Jaja.. har för tillfället 5 olika piller. 3 rena smärtstillande, 1 inflammation och 1 infektion/smärtstillande. Och faktiskt försöker jag ta så lite som möjligt, men mamma min trycker i mig fler.

Idag är 4 dagen utan riktig mat. Fick i mig några små små små tuggor tunnpannkaka igår, annars bara nyponsoppa och lite annan soppa. Idag lite nyponsoppa och mini mini bitar macka. Kan inte tugga, utan måste mosa det mot gommen. Jag känner typ hur jag tynar bort utan att kunna äta. Vill ha mat..!

Jaja, hade tänkt orka ta mig till en föreläsning imorgon 8-10, men om jag fortsätter må som jag gör nu är det inte att tänka på. Får knappt upp huvudet från kudden. Det gör så jäkla ont alltså. Idag är första dagen som det känns som att jag känner precis där sprickan i skallen är. Förut gjorde det som ont i hela huvudet, inte nu.

Jag vill trycka i mig hela burken med piller nu.
Fy fan. Fy fan fan fan fan fan.

Ge mig hopp...?


att glädjas över det lilla.



Fick frågan idag; "var det såhär du hade tänkt dig?"
Näe, det var verkligen inte såhär jag hade tänkt mig det. Inte något alls
faktiskt. Love my life just nu alltså. Förutom alla snälla människor som
jag börjat lära känna på slutet, och att jag har en fin lägenhet, så är det
nog ingenting som gått speciellt bra för mig på senare tid. Känner mig
aningens inte på topp. Längtar verkligen tills mamma kommer hem med
de där pillerna också som jag fått utskrivna. Smärtstillande, JATACK!
Skulle vilja hem och hämta lite kläder osv också. Blir nog kvar hemma i
obbola någon natt till. Iallafall så länge som jag måste bli väckt på nätterna
och tills jag kan äta igen. Har bara druckit idag också. Tredje dagen utan
mat typ. Tro mig, man känner sig rätt så svag.

Well. Story of my life.
Och jag vet att det blir vad man gör det till. Så när det inte gör såhär
sjukt ont överallt, så ska jag göra det till något bra. Jag vet bara inte
riktigt hur just nu.. !

Förresten, de säger att jag haft änglavakt, och att det är otroligt
att det inte gick värre än det gjorde. Hade kunnat gå mycket värre.
Jag antar att jag ska glädjas över att nacken inte gick av, att tänderna
fortfarande sitter kvar, att huvudet inte sprack helt och att.. jag sitter här?

Det är svårt att glädjas över det lilla.

Dag 20.- skallfraktur

De ringde från Sjukhuset imorse. Tydligen hade de missat på röntgenplåtarna och jag har en jävla skallfraktur. Jag blev så rädd att benen typ vek sig på mig. Jag har en mindre spricka i skallbenet vid ena tinningen, och det ligger en benflisa lös. Inte undra på att jag har haft så ont.. Mamma och pappa har väckt mig typ 5 gånger inatt och jag har varit helt.. Legat och gnytt och bara vridit mig. Man mår inte bättre av att veta att den där benflisan ligger där löst heller. Jag kan verkligen skrämma upp mig själv. Och just nu vill jag bara inte det här. Jag känner mig.. eländig. Ibland vet man inte om det gör ondast inuti eller utanpå. Mitt huvud och min käke gör ont. Och mitt hjärta gör ont. Allt gör bara ont.

Ta bort mig.



(jag vet att jag har en sne käke)

Dag 19.- nära döden upplevelse.

Jag har kraschlandat. Igen.¨


Ser faktiskt rätt bra ut på bilden, men tro mig. Det ser inte bra ut i verkligheten.


Idag har jag ont. Igårkväll lyckades jag nämligen halv slå ihjäl mig. Flög över styret på cykeln, landade på ansiktet och tuppade av (typiskt mig att svimma). Ambulansen kom och det blev plåsterhuset. Jag minns inte mycket alls, men när vi kom in på sjukhuset så började jag kräkas, så de ville kolla huvudet direkt. Blödde en del också. Så jag fick röntga hjärnan först. Sen upptäckte jag att min käke kändes helt.. sne. Så då blev det röntgen igen. Efter röntgen så blev det dags för nål och tråd. De tog fram 5 sprutor och jag var livrädd. Fick en i armen och 4 i ansiktet. De frågade typ 100 gånger vad mitt personnummer var, vilket datum och lite annat konstigt. Sen frågade dom om dom skulle ringa någon flera gånger. Mamma och pappa? Någon annan nära? Hmm.. jag vägrade såklart. Jaja, de sydde 3 stygn i hakan och tvättade resten av såren. Tro mig, jag ser inte klok ut. Stygn och plåster blåmärken och sår i princip hela ansiktet. Sen kan jag inte bita ihop heller eftersom att käken är sne. Så, där kring 4-5 så ringde dom en taxi så jag kunde fara hem. Fick dock inte vara ensam eftersom att jag skulle bli väckt några gånger under natten. Så.. vem ringer man då?  Jaja, det löste sig, men jag sov inte många timmar inatt. Smärtan är faktiskt nästan olidlig. Har aldrig haft så ont i huvudet.. Har hjärnskakning också så jag får inte sova för mycket, och får inte göra så mycket alls. Jag som skulle campa i veckan. Troligen blir det ingen skola på hela veckan. Bra början.. =/

Imorse ringde jag hem och förklarade vad som hänt för mina päron, det tog ca 20 min sen kom lillasyster och hennes vän med blomma och choklad. De var helt chockade och kunde typ inte sluta glo. Jag ser verkligen hemsk ut! Nästa som kom var farmor, med flytande mat. Jag mådde rätt så ok när jag vaknade, men sen efter 12 blev jag sämre. Mamma kom och hämtade mig, och då hade jag sjukt ont i huvudet, trots alla piller och mådde jättedåligt. Åkte bil till obbola och fick stanna 3 gånger efter vägen. Har nog aldrig mått så dåligt. Kräktes och skakade och hade mig. Hoppas det blir bättre snart för jag orkar inte tillbaka till sjukhuset..

Hemma lyckades jag somna tills nu. Nu har jag mest bara ont. Och är hungrig, men kan bara dricka. Jag kommer ju att tyna bort utan att kunna äta. Nyponsoppa och saft är vad jag fått i mig idag.

Jaja.. jag är inte förvånad. Inte alls. Det här är såå typiskt mig. Ska lägga in en bild
sen och visa vilken olycka jag är. Borde jag itne få tur snart? Fick sms imorse där
det stod "Jag bar hem din cykel till mig". Det får mig att undra, hur mår cykeln om
man bar den, inte rullade? Hmm... Jag skulle vilja se vurpan.

Jag längtar tills de börjar gå lite bra för mig för omväxlingsskull.
Är det alltid så att en olycka aldrig kommer ensam?

Det som inte dödar, det härdar.

Dag.- ? Det kostar att ligga på topp!

Det är insidan som räknas, men vem fan vågar chansa...!?

´Har ny mobil nu. Och då menar jag NY = svindyr.
Knäppte just en öl, ska slurpa den och sen upp
på cykeln och iväg på middag.

Ikväll ska jag fota. Imorgon får ni se.
Hoppas jag tar mig in genom porten ikväll. Den har ju en
förkärlek till att inte släppa in mig på kvällarna.

Ikväll ska bli en bra kväll! (och man behöver ju inte fundera över vad man ska ha på sig!)





Smisk-Nolla

Hittade lite bilder från det jag gjort på senaste.
Ganska tråkiga bilder, men ändå.






Nikotin.

Jag är dålig på att slappna av. Får hjärtrus och hög puls av ingenting.
Ibland önskar jag att mitt huvud hade en ON/OFF knapp.. 

Nu ska jag ta en kopp kaffe och lägga mig på soffan och försöka varva ner. Jag är verkligen hur trött som helst. Ska bli skönt att få sova ikväll. Det har varit en vecka full med många och nya intryck, upplevelser och känslor. Men det sätter jag inte ord på här. Det glömde jag sätta ord på alls.

Förresten, jag har hittat något som är värre
än nikotin. Just need it. 

Tack, snälla?

Jag brukar inte vilja ha saker. Alltså.. inte materiella. Eller.. ja. Inte sånt här iallafall.
Men nu vill jag ha;

-presentkort till parfym
-höstskor (stövlar)

Någon som känner att de vill ge mig det?
För jag måste nämligen köpa;

-regnkläder
-stövlar
-typ fjällkängor


Jaja, ikväll ska jag se på teve och ingenting mer.
Känns rätt skönt faktiskt. Jag är nöjd och varm
inuti fortfarande. Pöööss!

Remember?

Gränser håller inte andra människor borta, de stänger in dig.
Du kan slösa bort livet med att dra gränser, eller leva ditt liv genom att passera dom.



Dag 17.- Sliskiga Innebandylirare!

Morning!

Jag gick upp kring 06.30 imorse och åt hårdbröd, fil och en stor kopp kaffe (utan mjölk!)! Sen var det time for orientering! Eftersom att jag är lite krasslig så passade det faktiskt perfekt. Blev en promenad/jogging på 2 timmar i skogen. Riktigt skönt tycker jag! Väl hemma så har jag mailat mina studievägledare eftersom att jag bestämt mig för att bli gymnasie/komvux lärare iställt för högstadielärare. Ska iallafall studera åt de hållet, eftersom att då får jag bredare utbildning och får djupare kunskap, vilket känns bra eftersom att jag knappast kommer vilja vara lärare hela mitt liv. Kommer ju sikta in mig på idrotten och vill åt idrottsmedicin-hållet.

Igårkväll blev en bra kväll, me like! Sådär king-va-nice-och-ge-mig-mer-för-i-love-it! Så jag somnade med ett leende och har även idag mått prima ballerina! Känner mig hurtig och energirik, trots att jag inte tog mig hem och i säng förrän kring midnatt igår! Om jag bara inte hade fått hjärtklappning och blivit anfådd bara av en trappa hade jag lätt farit och sprungit nu! Har inte nästa lektion förrän 13.00, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Duscha, lunch och.......? Försöka hitta en svensk sammanfattning av den danska boken på internet. Förstår inte ett skvatt av att läsa danska!

Jaja, PUSS PÅ DÄ! ...Mmmmmmums! ;)



Håll med om att jag ser ut som en äkta Innebandylirare idag!
Riktigt sådär sliskig och slemmig! Det syns inte på bilden,
men jag har Canadien-tröja också, så det fattas bara sånna där
svettband runt handlederna och tejp under knäskålarna också ;)

Dag 16. - Sällskapssjuk men kräsen.

Idag är jag trött. Fast jag somnade tidigt igår, och bara har haft en lektion fram till 11.15. Men jag är trött ändå. Har kopierat 2 kapitel ur en dansk bok, "Bolden i Spil" som det är tänkt att jag ska läsa och förstå. Hur fasen ska man kunna förstå danska!? Idiotiskt.. Sen kom mormor och morfar och tittade hur jag har det, fick en sockerkaka och en brödrost. Åt fint en skiva sockerkaka och drack kaffe med dom kring 14.00, sen direkt de farit tryckte jag i mig typ halva sockerkakan. Nyttig lunch! Sen dammsugade jag med min dammsugare som man behöver hörselproppar till, och nu sitter jag här. Booooring. Är trött, men vill inte sova för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Ska nog ta och gå en promenad efter älven. Solen skiner ju trots allt...

Jag har inte världens bästa humör idag. Jag tycker att jag har ansträngt mig tusen mycket och haft relativt bra humör länge nu. Så jag förtjänar att vara lite.... såhär. Loj. Nere. Orkar bara inte aktivera mig just nu. Och jag saknar att döprata om ingenting, bara vara, i det sällskapet. Bolla lite tankar och berätta om vardagen. Bara den där närheten som blev en så stor del av livet. Just det saknar jag. För det är inte samma sak som att döprata med någon annan, eller ha någon annan som sällskap. Det är bara... inte samma sak.

Nu blev det typ jordbävning. Hela mitt golv och soffan och hela alltet skakade så datorn höll på tippa av armstödet och ner i golvet. Galet! Vad hände? Lite fränt men..

Jaja, nu ska jag ut och promenera bort sockerkakan ur kroppen.
För jag antar att jag måste laga mat idag... Åhh så trist det är att
laga riktigt mat bara till sig själv. Då äter man hellre fil. Men jag
ska anstränga mig idag. Kyckling och ris.

Suck. Värt med bil när man inte har någonstans att fara?
Kom igen och va med mig.
Du!

--
uppdat.
http://www.facebook.com/profile.php?id=610682084


Traveling Soldier

Min vän tycker att låten påminner om mig.
Hmm.. jag vet inte vad jag ska säga.
Tack för tanken..!


Never gonna hold the hand of another guy
Waitin' for the love of a travelin' soldier
Our love will never end
Waitin' for the soldier to come back again
Never more to be alone
When the letter says, a soldier's coming home




Mitt nya te.




 

Formtoppar och stora sängar.

Godkväll (2-0 SVEEERIGEEE!!!)

Idag har jag jag gjort saker som jag skjutit upp ett tag.
Jag har varit på Apoteket och storshoppat (dyrt), köpt världens största och bästa cykelkorg (ett måste när man ska cykla till skolan, har ju min bag nästan varje dag + att det är king när man ska handla), handlat sylt och riskakor och te som ska ge lycka i kärlek (man kan ju alltid hoppas!). Sen var jag hemma i Obbola också och hoppades på finmat, med ack vilket misstag. Blev bjuden på blodpudding! Fick iofs en dumleglass i efterrätt vilket jag kommer att leva länge på!

Har dessutom lyckats kirra 3 böcker gratis, som jag ska få låna av några bekanta! + att det är lyckat att vara kändis på Ica. För nån vecka sen kom en av Obbola-mammorna fram och sa "Hej, jag hörde att du ska börja plugga! Min brorsa har läst det programmet för något år sen, tänkte att jag kan ju höra med honom om han har några böcker!". Så chansen finns att jag kan kirra fler att låna eller ev. få billigare! KING! Detta blir betydligt billigare för mig!

Jaja, ligger i sängen nu och ser på fotbollen samtidigt. Jag är så grymt taggad på att börja spela igen! Är inte eventuellt förrän kring November eftersom att jag inte har tid just nu. Men jag har ändå börjat spana lite på lag. Skulle vilja spela någonstans som är ganska nära stan, orkar inte pendla imellan. Och sen vill jag nog inte toksatsa. Trean känns alldeles perfekt.. Detta tål att tänkas på. Ska inte göra några fler missar med det här nu. Börjar  bli gammal och rostig, är inte många säsonger kvar på topp. Nog för att jag säkert har passerat min formtopp, men helt värdelös är man väl inte än. Så jag ska försöka göra det bästa av den tid jag har kvar..!

Jaja, vem vill vara med mig imorgon? Fredag? Söndag? Fritt fram att boka mig.
För jag är livrädd för att göra ingenting en kväll. Det är mysigare att dela
soffan med någon..

Nu fotboll innan jag ska försöka sova bort min sjuka.

Dag 15.- Sjuk

Försov mig imorse och vaknade 20 min innan jag skulle vara på IKSU (gratispassen och allt det där..) Flög först upp ur sängen, innan det kändes som  att jag fick ett brännbollsträ i huvudet. Sjuk. Huvudet känns megastort, näsan är tät och halsen vill hosta hela tiden.. Fuuuck. Ska ta en prommis med en vän kring 11, sen ska jag upp till Universitetsbiblioteket och kopiera ut några kapitel ur en dansk fotbollsbok "Bolden i spil". Vet dock inte var eller hur man gör det. Sen ner till stan och köpa maassor med piller och allt det där som jag fortfarande inte gjort än. Försöker ragga upp massa begagnade böcker också. Att köpa 6 splitternya böcker är inte billigt, speciellt inte när jag misstänker att jag redan vet mycket av det som står i böckerna. Så...Har någon läst Idrotsslärarprogrammet?! Jg köper/lånar mer än gärna böcker om någon har!

Nu.. upp ur sängen? Frukost? Duscha?
Ååhh så jobbigt... Snart...

På promenad..!

Såhär påpälsad är man när man är livrädd
att man ska bli sjuk. Det pinsamma är att
min termometer säger att det är 13 gradet ute, haha =P


gosch!


Dag 14. - dagens äventyr

Hejs!

Idag började jag min dag med te eftersom att min hals dödar mig. Sen for vi ut och paddlade i två timmar. Två stycken lyckades drutta i vattnet, men jag lyckades hålla mig i båten! I vanliga fall brukar det vara jag som lyckas med det mesta. Efter paddlingen var det dags för klättring. Har nu lärt mig att göra de där knutarna och säkra linan och fira ner folk. Så nu är det bara att göra den där knuten för ledaren om en vecka, sen är det fritt fram för mig att börja klättra på alla de där ställena där det krävs licens! Jag är iofs inte världens bästa klättrare eftersom att jag blir skakis när jag kommit upp typ 8 meter, men jag har ju kunskaperna att säkra någon annan och hålla i linan för den ifall någon vill =)

Under dagen har jag även fått en ny köksfläkt, fått beställd en ny ventil till badrummet och fått klartecken att sätta upp den sista hyllan. Måste bara fixa gipsskruv, vilket jag inte ens vet vad det är för något. Men imorgon ska jag göra två pass på IKSU på förmiddagen, sen hinner jag ju in till stan och fixa det. Ska se om jag hittar lite annat smått och gott också. Resten av veckan är riktigt skön. Har som sagt ledigt imorgon, sen en lektion på förmiddagen på torsdag, sen orientering fredagmorgon, sen helg!

Jaja, nu ska jag  äta middag.



Idag har vi klättrat på en klättervägg ute i skogen,
men det här ska vi göra nästa gång..!

Godkväll.

En blanding av äckel, irritation och arghet, samt inslag av lycka.

Äckel för att jag hittade en död skalbagge i mitt tandborstsglas (jag kräks nästan av att tänka på det). Hur kom den dit!? Irritation för att jag har stora problem med internet, det fungerar från och till med 3 minuters mellanrum, och då blir jag livrädd att någon upptäckt att jag snyltar så att jag måste fixa eget internet.

Ikväll har varit rätt så trevlig kväll. Jag fick besök av lite vänner och jag har hällt i mig tekopp efter tekopp. Min hals gör verkligen olidligt ont. Har inga som helst smärtstillande hemma, så frågan är ju hur jag ska kunna somna.. Vi gick till Minerva också och såg på en Korpenmatch. Mackan bröt fotleden vilket inte var så roligt. Eller om den är bruten vet vi iofs inte än, men han är då på sjukan. Sen när vi satt här som mest och pratade om allt och inget slängde jag ur mig "förresten, jag har ingen dammsugare, är det ingen som har en sån till mig?" förvånanade nog blev svaret "jo det har jag, den ligger i bilen här ute, du kan få den med en gång!" Haha, vilket skämt! Så nu har jag en dammsugare här stående i hallen. Ska dammsuga imorgon tror jag, bara för att =)

Well well, jag vill verkligen inte dra på mig sjukdom nu. Så det är nog bäst att sova eftersom att jag ska paddla och klättra hela dagen imorgon. Har varken tid eller lust att bli sjuk, jag som ska börja motionera i veckan! Grämer mig verkligen för att jag inte lyckats dra hit den där termosen också. Det hade ju varit perfa inför morgondagen. Tyyypiskt mig.

Jaja, imorgon är imorgon och onsdag är en annan dag. Sen kommer det dagar efter det också.
Och jag vet precis vad jag vill göra dagen efter imorgon, och många andra dagar också.
Men vi börjar med dagen imorgon.

Godnatt


Jag är dålig på att hålla fint.

Min middag, som gör att jag har ont i magen nu..



Morgondagens lunch.



Yes, jag har öl under sängen.



Det var rent och snyggt ett tag iaf..



Stökigt..


Dag... 13? .- bearbetning

Jag började min dag med 2 timmars fotboll  på konstgräset på Campus. Så grymt härligt..!! Jag saknar verkligen fotbollen! Ska ta upp träningen igen någongång oktober-november. Vet dock inte i vilket lag ännu.. Jaja, sen dusch och lunch på IKSU (hade sallad i matlådan och var hungrig igen på 30 min) och sen en lektion om grupper och olika roller som man tar i en grupp, sen slut! Imorgon ska jag fara och paddla och klättra, sen på onsdag är alla pass på IKSU gratis så då ska jag träna 1-2 pass innan det blir brännbollsturnering på eftermiddagen. Jag måste säga att jag gillar verkligen det här programmet! Träning och aktiviteter några timmar per dag, och sen väldigt lite föreläsningar, och när det väl är föreläsning så är det bara om saker som jag vill lära mig och veta. Sen känner jag också att mycket av det dom pratar om kan jag sen tidigare och känner igen från olika kurser och från träningarna som jag haft med laget förut. Längtar efter att idrottsmedicinen ska dra igång också så man får koll på alla muskler, skador osv. Som sagt, jag gillar det! Sen fortsätter vi med fotboll och friluftsliv nu ganska länge framöver, och det känns roligt!

Nu när jag kom hem så var jag sådär dödligt hungrig igen. Har tryckt i mig mat, och nu känner jag mig helt slut. Funderar på att slumra en stund innan jag får besök ikväll, men då är jag orolig att jag inte ska kunna somna sen ikväll. Eftersom att jag alltid har så mycket i huvudet på kvällarna, vill jag se till att vara så trött som möjligt så att jag inte ligger och vrider mig hela natten. Idag var faktiskt första gången som de där tankarna kom ikapp under skoltid. Annars brukar vara så fokuserad på det som händer under lektionerna så jag inte kan tänka på något annat. Men blev jag påmind av några klasskamrater.. Men jag har verkligen ansträngt mig för att inte vara sådär som jag alltid blir, och inte få sådär.. panik typ.. Väntar istället till kvällen, och dränker det i min kudde. Sen om det är bra eller dålig bearbetning vet jag inte riktigt. Min inställning till det här, mina tankar och mitt mål är ju fortfarande detsamma. Och det kan nog inget ändra på. Just nu har jag bara ett mål; ta mig från o ------------------------> o och sen hoppas på att.. tiderna är annars då. För som sagt, att tänka på något annat sätt skulle bara få mig att bli sådär panikartad igen. En zoombie som inte äter och inte sover och inte ser någon mening med något. Istället fortsätter jag att leva på den där strimman.

Nu fick jag skrivkramp.
På återseende.


...allt är inte guld, som glimmar.


"Carro, det här borde inte hända dig egentligen för du är
en så himla fin person. Du är guld i mina ögon!
Puss Hjärtat"


Jag har abstinens. Beröring och närhet. 
Men jag är kräsen och nöjer mig bara med den bästa. 

Abstinens

Nu sitter jag i soffan med morgonrock. Nyduschad och ren. Och jag har dessutom rakat benen. Anledningen? Det finns ingen. Kände bara för att fräscha upp mig en aning. Man kan ju inte gro ihop helt. Vilket jag egentligen skulle vilja göra. Har som sagt bott i mina mjukisar och håriga ben på slutet.
 Så. Nu sitter jag här med mina nyrakade ben och ser på kärleksfilm och börjar få tråkigt.

Just nu vet jag precis vad jag är sugen på..
Ge mig! Abstinens?


Boring..

Idag har jag tvättat två tvättar, gjort klart mina lån, fipplat med skatteverket, dammtorkat, dammat mattorna, kopplat i min dvd, tänt doftljus och gjort det mysigt här inne. Har skrivit mitt namn  på brevinkastet också. Gillar inte att ha saker hängande över mig, så jag gjorde allt på samma gång! Nu ska jag bara fixa ett snyggt vykort eller något och hänga på ytterdörren. Det är detaljerna som gör ett hem =) Vill få in min lukt i väggarna nu. Jag gillar inte lukten här inne..

Börjar känna mig rastlös nu. Och snuskigt hungrig. Har härdat att äta något sen 14.00 idag, eftersom att då skulle jag inte vara hungrig till middagen som serveras kring 17. Sen ikväll blir det nog popcorn, teve och Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes. Imorgon är det fotboll på konstgräset på Campus och sen "Gruppprocesser", vad det nu innebär. Den kommande veckan kommer att bli loj. Har ingenting alls planerat någon kväll, och inte mycket i skolan. Antar att det är min prövning för att vara ensam. Aktivera mig själv. Kan gissa på att det blir löpning i Gammliaskogen och efter älven typ varje kväll. Kanske hälsa på lite folk också eftersom att jag har bil. Man blir lite lat nu när man kan cykla i stort sett överallt.

Jaja, nu ska jag skölja ansiktet och släcka ljusen, sen susa iväg på
min räsercykel. Eller något..

Kan förrsten inte ringa eller smsa någon på ett tag, så det är fritt fram att ringa mig!


Dag 12. - försoningen

Viiilken kväll, natt och morgon! Som sagt, så var det lite ljus i tunneln igårkväll. Kände mig smått lost och hade nästan förberett mig för att sova på gatan inatt. Men jag tog mig in och somnade i min säng. Sen drömde jag bara vansinnesdrömmar hela natten. Drömde om telefonen halva natten, sen andra halvan så drömde jag sådär knäppt igen. Blir som sagt inte av med de där drömmarna... Suck.

Jaja, vaknade 8 imorse och bestämde mig för att jag bara skulle hitta telefonen. Så jag tog cykeln ner till haga, skrämde halvt ihjäl min farmor (jag såg ut som ett vrak!) och lånade hennes telefon. Sen cyklade jag upp till Campus och HITTADE MIN TELEFON! Precis där jag blev dödad för andra gången, där låg telefonen! Trots att vi ringde och letade som galningar igår hade vi inte sett den. Otroligt att ingen snott den eftersom att den låg precis i gräset vid vägkanten, och att den överlevt natten! YEY! Hade 22 missade samtal och 2 sms. Mina klassisar är guld värda! Alla engagerade sig i min telefon igår =) Har lite dåligt samvete att jag var så arg och elak där i slutet av kvällen. Men.. Jag blir bara så less när saker försvinner.

Jaja, idag ska jag skruva lite, sen har jag en tvätt i tvättmaskinen och ska nog hinna ner till stan också. Om jag ids. Är ganska trött och sliten. Har itne sovit många timmar den här helgen, och inte ätit ett riktigt mål mat sen i fredags! Haha.. tro mig. Jag ser ut som ett vrak! Ikväll ska jag bli bjuden på middag, vilket kan behövas. Har som sagt inte alls funnits tid till att äta i helgen, haha. Sen mådde jag ju så dåligt igår, så jag  fick bara i mig lite sallad, en morot, två bananer och nån hårdbrödmacka. Kroppen känns lite orkeslös.

Men i veckan ska jag börja springa! Har galen träningsverk sen På Rymmen i fredags. Det betyder att man är för otränad. Så i veckan ska jag äta mängder med mat så jag orkar träna för fullt. Jag blir dålig på att äta när jag har mycket i huvudet. Det bara växer i munnen. Men nu tappar jag snart mina byxor, så nu måste jag försöka skärpa mig. Som sagt, man borde ju kunna äta fast man saknar..?

Jaja... Nu kan ju alla ringa mig igen! Så ring!

Har förresten bil i veckan, så nu kan jag hälsa på någon, om någon vill.
Känns lyxigt med egen biiil! :D

Hejdå nu.!

Jag vill... dö.

Jag vill dö.

Just nu ser jag inget hopp alls. Jag vill seriöst bara... försvinna. Det finns ingenting alls som ger någonting. Min telefon är borta. Finns inte. Vi slulle från Ålidhem till Corona / inne pubarna. Sen älskar ju mina  älskskade manliga klasskamrater att bråtta ner mig av någon anledning. Så dom dödade mig två gånger där på parkeringen, sen mitt i allt var min telefon borta. Så... var är den? På den tiden hade jag stått på kö till Corona som fick ström avbrott så vi gick ut kön, sen kö till en annan krog, sen nerbråttat två gånger. Grejen är att vi gick runt och ringde min telefon överallt där vi varit, + att jag gått överallt själv och letat, plus frågat på alla uteställen som finns. DEN FINNS INTE! Sug min... Kommer ändå måste gå upp imorgon och leta överallt igen om jag skulle hitta den, varje dike. Men ändå känns det så overkligt att den skulle kunna ramlat ut. Jag tror att någon har snott den, eller att någon tagit fel på förfesten.. Jag vet inte.. Men fan!!!

Sen när jag väl själv letat runt varje hörn på Universitetsområdet ( jag gick aldrig ut ivkäll) och frysít ihhjäl mina fingrar, så cyklade jag hem. Och väl hemma KOM JAG INTE IN I HUSET!! Porten var låst och min nykel fungerade inte! Ingen telefon, och kommer inte in i huset. Då kom tårarna. Fan för allt. FAN FAN FAN FAN FAN!!! Fick knacka på alla fönster i hela huset tills en tant kom och öppnande. Tur.. Men som sagt. NU är jag isolerad. Ingen telefon. Ingenting. Bra att jag blivit avf med Elgigantens lånetelefon också. Jag som behöver en extra kostnad....

Jag är less och vill bara gråta och försvinna.
Jag orkar inte inte inte inte.... Ååååhhhhh. FAAAN. Jag sóm var målad till
katt i ansiktet i kväll och allt. OCh nu vill jag bara... inte finnas..
KOM HIT!!! JAG BEHÖVER JU DIG FATTAR DU VÄL!

Dö. DÖ dödödödödödöd!!! Hur ska jag få tag i min familj och släkt
imorgon och förklara att jag inte har någon telefon. Jag som skulle
få besök imorgon på dagen, av farmor och farbror. Men vi skulle ringa först.
Lycka tilla tt ringa mig.,

Jag måste sluta att bara umgås med killar.
Jag blir nästan som en kille! Förutom att jag grinar
när jag står på gatan i stan och inte vet var jag ska ta vägen.

Jag har inget lycka. Noll lycka..

Åååhh...

Trött och less och blä och blå.

Jag är allmänt purken och uhh idag. Blev målad och utklädd och fick leka i skogen och ha dragkamp och massa sånt roligt. Men det var inte roligt, för jag var alldeles för less. Ville bara hem till min säng och sova.. Samling nu igen klockan 18.00 (kom hem för 15 minuter sen). Jag orkar inteeee...! Ska ut på krogen och visa upp min vackra färg ikväll. Fast jag är verkligen inte sugen alls. Bara less. Jag vill ligga i soffan och äta popcorn. Kanske slutar med att jag far hem tidigt och gör det ändå. Sen saknar jag så mycket också. Det tar på krafterna.

Min klass är galen i övrigt. En kille däckade nu på morgonen, två andra var gaanska onykter. Jag förstår inte hur man pallar att dricka sådär dygnet runt! Jag känner mig helt slut. Men det är rätt så roligt ändå.

Jaja, nu ska jag ta en powernap på 10 min innan jag ska börja fippla med kläder osv inför kvällen.

Just prick nu längtar jag verkligen efter dig.
Åååhhh....!!!!



Jag är ohet som få.

Dag 11,- igår.

Godmorgon solstrålar.

Igår var kul, men det blev rätt  så sent. Jag buggade och hade mig och träffade massa roligt folk. Helt okej! Idag är mitt huvud dödens död. Och gissa vad. Jag har bara en Ipren hemma. Plus att jag ska ut i skogen och leka  lekar klockan 1. Kill me.. Sen är det kalas ikväll med. Jag orkar inte....! Drack bara mina 4 öl igår, vilket var ett bra drag. Vet egentligen inte varför jag har så ont i huvudet idag, för jag borde ju inte vara bakis..

Igår var det fetaste festen på  in våning! De läser på
designskolan, så det var galet med folk här! Tog mig
knappt in och ut ur lägenheten!

Jaja, nu ska jag cykla iväg, och jag saknar dig min blomma..!

Lite bilder från igår..!





Kalas

Jag är trött.  Har ignet mer att säga ikväll.
En förvånande kväll. Massor av folk som jag gillar.
Mer kommer imorgon, nu ska jag äta mina mackisar och somna.

Hejdå alla loosers.
För alla som inte är med mig, går miste om något.

Läppar mot läppar, två hjärtan i brand.

Så, nu har jag duschat på 3 min, dragit på mig jeans och tshirt, lite mascara och nu ska inviga mitt nya glas med en öl innan jag hoppar på cykeln och drar iväg upp mott Universum. Kan lova aatt jag inte suttit många minuter idag! Gyllene Tider går i stereon och "Hon vill ha puss" haha. Nja, jag är inte så sugen på några pussar. Jag tänker leva resten av livet utan pussar. Men en kram kan gå vägen, om jag absolut måste!





VINNARE!!

DÖD!!

Som sagt På Rymmen mitt i stan idag! Haha, så gaaalet! Jag är sjöblöt i svett!! Det var jag och två killar, varav en är löpare på 100 och 200m, och den andra innebandyspelare. Hahaha, jag hade inte en chans att hänga med! MEN VI VAANN!! Har seriöst sprungit som en idiot genom precis hela stan, och folk har fotat oss och tyckt att vi är smått dumma i huvudet. Störtade in på Olearys och fångade ett rymmar par där, in på SF, sen inne i parkeringshusen och överallt.. Kan säga att jag bidrog inte så mycket i löpningen i vår grupp. Även fast jag sprang allt vad jag hade så hade jag inte en chans i världen! Och det var inte små löpningar heller.. Typ från Nannas till Olearys allt vad man kan.. Snacka om att man är kort baksida lår nu!

Jaja, VI VANN JU IAF! Av sju lag, så vi var KING! Nu ska jag in i duschen, sen ska jag med ut på NH med några. Blir en rätt lugn kväll eftersom att det är heldag imnorgon. Samling imorgon 13.00, klädd i vitt och blått. Jag är nämligen ett havsfolk imorgon.

Som havsfolk är ni den stoltaste rasen av dem alla. Ni sysslar inte med saker som fusk och rackartyp. Ni har en högre medvetenhet som bara havsfolket besitter. Ni är goda, snälla och gemytliga. Detta betyder fick inte att ni inte kan mäta er med dem andra. Ni är snabba, kvicka och luriga i rasen. Ta tillfälet i akt att springa ifrån alla andra och vinn kampen.
Du ska ta med dig kläder som är oömma, tål slitage och väta i färgerna vitt och blått.


Så gott folk, vi hörs och ses!


Trött..

Stress stress stress! For hemifrån 10 min innan lektionen började på IKSU och jag hade ingen aning om var jag skulle exakt. IKSU har galet många hallar vill jag lova! Men jag hann.. =) Nu har jag vräkt i mig middag, hann inte äta något sen frukost idag heller. Fy fasen så hungrig man hinner bli på en dag!
Jaja, om typ 40 min ska vi samlas och ha "På Rymmen"! Kan nog blir riktigt kul, bara vi slipper regnet. Sen vill jag hem och duscha innan om det blir något mer sen.. Och imorgon är det samling 13.00 för "skogsleken". Vi ska bli utklädda och målade av våra kära faddrar, sen ut i skogen, så jag gissar att det blir ganska grönt och hemskt! Sen blir det middag och utgång i full mundering! Haha, viiilken syn alla som far ut imorgon kommer att få. Kan gissa att jag inte kommer att var het med färg i hela ansiktet och riktigt sliska kläder. För de lär nog inte försöka göra oss vackra iallafall..!

Jag är sjukt trött nu, paltkoma av mackaroner? Skulle vilja ta det lugnt ett tag innan det bär iväg, men som vanligt rinner tiden iväg. Det är väl iofs bra eftersom att då får jag annat att tänka på..! Jag skulle förresten vilja ha träningskort på IKSU, hur kul är det när man har guldkort på Storsjöhallen till Maj nästa år! Suck.. Som sagt, måste ligga lite lågt nu en månad iaf. Senaste 2 månaderna har  det varit sjukt mkt utgifter med möbler och och allt sånt. 

Förresten, ikväll är det fest i alla lägenheter på min våning. Bara öppna dörrar att gå som man vill. Jag blev bjuden om jag ville titta in. Har inte riktigt koll på alla (3 st.) men det känns ju som att de är studenter eller arbetskamrater?

Nu lite kort!

  

Hittade ingenting att göra med mina rosor, så jag gjorde det bästa av saken
Visst blev dom snygga!



Mitt snygga kylskåp. med kapsylöppnare på ;)





Dag 11. - jag drömmer om dig

Mooorning!

Inatt har jag drömt värsta mardrömmen! Vaknade mitt i natten helt kallsvettig. Drömde om vampyrer som sög blod ur halspulsådern. Jag vet att jag är fjantig, men jag vågade knappt somna om! Sen har jag helsvarta rullgardiner, så det blir becksvart! Sen när jag somnade om drömde jag en klassiker. De där drömmarna kommer aldrig att försvinna..! Hur fasen får man bort drömmar som förföljer en?

Jaja, gick upp ganska tidigt imorse. Packade upp allt som var kvar och tryckte in i förrådet. Och nu har jag rengjort golven. Först sopat (har ingen dammsugare) FY FAN VAD JOBBIGT! Sen skurat också. Och jag vill lova att det inte var enkelt att montera ihop den där jäkla moppen! Borde inte sånt vara jätteenkelt, eller är jag bara allmänt oteknisk? =P

Well, att springa innan skolan känns lite halvjobbigt. Istället kanske jag cyklar in till stan och köper lite nödvändigheter som jag glömts bort. Hur jag än vrider på allt så hinner jag aldrig med allt jag vill göra! Men samtidigt.. vad ska jag göra på dagarna när jag fått ordning allt här inne? Man kan ju inte skura varje dag!

Att fixa;
-Dammsugare
-Stövlar
-Regnställ
-Pengar
-Termos
-Kaffebryggare (kör Nescafé nu)
-Glasunderlägg
 Hmm.. nu fick jag hjärnsläpp, men det är en del!

Jaja.. nu ska jag hoppa ur min heta utstyrsel och ta tag
i mig själv innan det bär av till IKSU för dagens lektion.

Jag har bara en lektion per dag, och ibland två.
Aldrig fler än så! Det är kiiing! Idag ska vi gå igenom
lite grejjer innan det bli fotboll på Campus hela
nästa vecka, utom onsdag, för då får man göra
valfria gratis pass på IKSU på dagen =)

Jaja, hemma igen kring 4, kanske har något roligt att berätta då.. !
Sen ska jag lägga upp bilder på mitt fina hem då också! =)


Haha, mina grymt snygga mys-städ-fix kläder! Det blir SJUKT varmt här inne, så direkt man
kommer hem måste man klä av dig. Kan med andra ord bli spännande fester här, haha =P

10.- att lära sig att uppskatta

Nu ligger jag i min säng. Och det känns.... bra?

Var som sagt på Maxi först ikväll. Handlade mat för 1200 kr! GALET! Sånt svider verkligen! Kan lova att det varit mkt utgifter på senare tid, känner mig inte direkt rik! Men men, har kylskåpet fullt med morötter och vitkål och tomat och sånt nyttigt! Sen blev det kaffe och köttbullar och bröd och flingor och fil och pasta och potatis och lök och massa sånt trevligt..

Sen när jag kom hem sådär kring 21 så skulle ju hyllorna upp. De flesta väggar är sten, och det är stenhård sten! Men allt är uppe utom en hylla, ett tidningsställ och en tavla. Där hyllan skulle upp var det plötsligt världens tunnaste vägg, så jag ska gulla lite med vaktmästaren på måndag. Kanske han kan sätta upp den åt mig? *blink blink*. Men i övrigt är jag faktiskt riktigt nöjd! Det är snyggt här inne! I köket är det en lång hylla med glasburkar fyllda med pasta, kaffe och flingor, samt några snygga böcker, skålar och ljus. Sen hänger en ljuslykta ovanför matbordet. Har 4 speglar i lägenheten som ska reflektera lite i hörnen och lite annat pjosk. Som sagt, jag är nöjd! Nu funderar jag bara på var jag ska placera högtalarna. Eftersom att de är i ljust trä vill man ju gärna ha de i samband med resten av möblerna i samma träslag (3 hyllor). Måste kolla efter var de ger bäst ljud! Sen badrummet är också klart. På bänken står det några glasburkar fyllda med tvålar och bomullstussar och på golvet några blommiga lådor. Ska lägga upp lite bilder imorgon eller lördag! Min granne tittade in också, och jag fick se den lägenheten också. Jag har störst lägenhet på våningen, och hörnlägenhet som ger fönster från båda håll, och det skiljer bara 300 kr! VILKET KAP! King med bra grannar också! Har träffat två och båda är några år äldre än mig, kanske 26-28? OCh verkar jättetrevliga!

Jaja, hann inte torka golven idag, och inte heller packa upp allt de sista. Tur att mycket ska direkt in i förrådet! Ska upp imorgon och göra klart allt, sen ser vi väl om jag hinner springa en runda också innan skolan.. Känns så skönt att jag äntligen fått lite ordning på det här! Till och med mat i skåparna! Sen är det king med tvättstugan! Den ligger nära mig och det är typ ingen som använder den! Så det är fritt fram att tvätta när som helst!

Well, nu ska jag lägga mig och slumra eller se lite på teve (ALLA MINA KANALER!).
Vi får väl se om jag sover bättre här än hemma. För det har inte varit mycket sömn
de senaste veckorna hemma.. Mest bara saknad.

Godnatt nu vänner!
....och puss!


Dag 9.- här och nu

Nu är jag hemma. Alltså hemma-hemma. Mitt nya hem. Hem. Hem? Hem.. Home is where your heart is? Jag vet inte var mitt hem är om jag ska vara ärlig.. Eller, mitt hjärta är på ett ställe, där det kan vara svårt för mig att bo för tillfället.. Komplicerat med andra ord!

Nu är jag iaf här. Har just tryckt i mig middag. Blev alldeles skakig och snurrig, då kom jag på att jag inte ätit mer än en lingongrova sen frukost, klockan 7 imorse. Förutom två koppar kaffe mitt på dagen. Som sagt, det är en del nu! For till skolan 10 imorse, och fixade lite grejer, sen satt jag och fikade med några klasskamrater tills första (och enda) lektionen klockan 1. Vad är idrott? Vad är hälsa? Ganska svårt att definera...!

Väl här hemma har jag packat upp alla kläder och alla lådor som jag har här, sen ikväll ska två hyllor, en klocka, min blombukett och ett tidningsställ upp. Sen är det typ.. KLART!  Ska till maxi nu snart också och storhandla. Har bara isbitar, tre tepåsar och en chokladkaka hemma! Har fått igång stereon och teven också. Har maaassor med kanaler! Och funderar på att koppla i jätte-högtalarna till stereon också. Blir grannarna arga då? Har dessutom internet, aaalldeles gratis. Jag snyltar på någon annans trådlösa tror jag ;)

Jaja, imorgon är det skola 13-16, sen verkar det bli kalas både fredag och lödag.. Vi får ser om jag kommer vara torr, eller om jag kalasar lite. Har iaf en karta öl och en vinare hemma. Så jag har ju alternativen för en tid iallafall! Funderar på att fara ut och springa innan skolan. I den här klassen gäller det att hålla sig i form för att hänga med!

Har upptäckt idag, att jag är typ den enda i klassen (okej, inte riktigt, men nästan) som inte är sambo eller flickvän eller typ gift. Det känns lite konstigt. Förvånande! De flesta har flyttat hit tillsammans med sin respektive. Och de är på typ.. barn och villa och volvo nivå! Och faktiskt, så finns de dom som har plast-barn också, eller vad man ska säga.  Om jag var 21 tror jag inte att jag skulle vilja bo tillsammans med en kille som redan har två ungar som är 5 och 10 år! Snacka om att måsta bli accepterad av ungarna! Har absolut ingenting emot saken i övrigt, men när barnen är så gamla, så måste det ju försvåra saken betydligt? Eller?

Jaja, nu ska jag snart dra mig mot Maxi.
Uppdagering ikväll. Kommer kännas annorlunda att
sova här inatt. Men man får göra det bästa av saken!
"Man måste lära sig, och lära sig att uppskatta."

"Det räcker inte med att laga bron så att folk inte ramlar i vattnet.
Man måste däröver lära dem att simma."

"Den som inte har tid med träning, måste förr eller senare
avsätta tid till sjukdom."

Det här har jag gjort idag;
http://www.fceduc.umu.se/Login/FAV8-00082824/I02CECCFC.1/H%C3%A4lsa,%20Idrott,%20IoH.pdf


Ljudet av ditt hjärta.

ikväll är en sån där kväll.

Har försökt överaktivera mig senaste veckan. Göra saker varje minut. Ikväll har jag inte gjort så mycket, förutom att varit på jobbet, tömt garderoben + övrigt och överhettat ett skruvhål så det brann och huset luktar eldsvåda.

Nu kommer det igen. Eller... ja. Jo.. och det suger. Tinna säger att jag inte kommer att sluta sakna på länge. Jag tror hon har rätt. Jag kommer inte att sluta sakna på väldigt länge. Någonsin?  Det gör fortfarande prick lika ont. Däremot har jag  blivit bättre på att dölja det. Jag kan iallafall hålla mig tills jag är ensam. Storbölar inte i skolan direkt. Och tur är väl det. Men däremot är det fortfarande det första och sista jag tänker på innan jag somnar och direkt jag vaknar. Och kvällarna är hemska. Sånna här känslor borde inte få finnas.

Jag lever hellre i något typ av mellanting. Blir hellre aldrig sådär jätteglad, jättelycklig och lätt som en fjäder. Jag sa det förut. Att jag hellre avstod. Höll avstånd. För man blir sårbar av att släppa någon så nära. Och det gör ont. Det gör så helvettes jävla ont! Jag trodde faktiskt att jag skulle kunna hålla det på armlängds avstånd. Jag trodde att jag skulle kunna hålla de känslorna borta. Men de kom ändå, allt eftersom. Och när de väl var där, så blev jag världens lyckligaste människa och gick omkring och log dygnet runt. Fick tillbaka den där lusten på livet, som varit borta så länge. Men precis som allt annat så tappade jag greppet där någonstans på vägen. Från första början visste jag att det var komplicerat. Men samtidigt så för en god tanke alltid mycket jobb med sig. Och det är den bästa tiden och de vackraste ögonblicken, och det känns som att jag verkligen fått uppleva det bästa, så underbart att ingen annan någonsin varit med om något sådant. Mitt bästa.

Den vackraste studen i livet var den då du kom,
och allt var förbjudet. och allt som vi gjorde den
gången vill jag göra om, för det ekar i huvudet,
och det blod som jag trodde var stilla det fick du
att rinna.....

Hur som helst. Oavsett och hur man än vrider det. Och hur illa och dåligt och knäppt och lågt och allt vad det nu kan vara, så skulle jag kunna gå igenom allt igen. Bara för att få uppleva det igen, och igen och igen och flera gånger till! Sen får väl alla säga vad de vill. Men jag får också säga vad jag vill. Och på något sätt måste man väl acceptera att det bara är jag som kan ta makten över mitt liv. Jag ska tydligen göra en lista för det jag kan påverka, och det jag inte kan påverka, för att sen styra mitt liv dit jag vill. För jag vill så mycket, samtidigt som jag inte vill någonting alls ibland. Men det här vill jag. Det vill jag verkligen. Och jag är världens tjurigaste människa och ibland lyckas jag verkligen se möjligheter även fast ljusstrimman stundvis är ytterst svag.. Eller så har jag väl bara inte modet att släppa och hoppas på att det var helt fel. Fast jag egentligen tror att det är rätt. Så. Jag går väl runt och tror att det är rätt ett tag till innan någon rycker mig i kragen och bjuder mig på dejt eller skickar blombud till mig. För något annat kommer jag definitivt inte att falla för. Blommor, choklad, champagne, smycken och helst en ferarri. Då kanske jag skulle tänka om. Vi ser väl.

10 Oktober ska jag få gå på en kurs/semenarium där man ska lära sig
"hur man hanterar tillvaron utan att ställa orimliga krav på sig själv".
Det är tre delar;
- det gäller att leva här och nu
-hellre nästan rätt än helt fel
-du har huvudrollen i ditt liv! det handlar om att se möjligheterna i dig själv och andra


Låter kanske som något jag kan behöva höra?

Jaja, det här blev både långt och tråkigt och trist. Men skit samma.
Jag skriver vad jag vill, säger vad jag vill, tycker vad jag vill.
Och sen vill jag vad jag vill!

Godnatt.

Godnatt min skatt.


8.- just nu

Nu är garderoben tom, vilket betyder att nu drar jag.



För alla som tycker att jag bara har mjukisar
på mig. Jag har faktiskt MYCKET kläder
(och 6 stycken bagar)



En av de saker som jag packar med mig,
fast jag egentligen inte har någon
aning vad jag ska göra av det.



Min bror


Dag 8.- bra tider.


Dag 8. - igen.


Dag 8. - still alive

En blöt dag idag.
Vi har varit i skogen hela dagen idag. Det är fasen farligt att folk är lika galen (och betydligt galnare) än mig! Tre läger, med vattenballonger som "skatter". Sen skulle man gömma skatterna i lägren, skydda sina egna, samt vara rädd om sina "liv". Jag var mest rädd om mitt eget liv! Haha.. Men en roligt lek, som pågick i i stort sett hela dagen, och området var hela skogen. Alla var galna! Sen i min basgrupp är det bara killar också. Gissa om jag fick SPRINGA när vi gjorde en kort orientering. Hade dessutom regnkläder och massor under. Jag tog typ 2 kliv när han jag sprang med tog ett!

Imorse cyklade jag till skolan. Tog 4 min att cykla dit (uppförsbacke) och 2 min att cykla hem. Rätt så skönt med andra ord. Sen är jag väldigt nöjd med hur jag fått till det i lägenheten än så länge.. Bättre än jag trott! Nu bara en natt kvar på soffan, sen ska väl allt vara kirrat..

I övrigt så försöker jag bita ihop, vilket resulterar i att mina kinder har formats efter tänderna på insidan. Jag biter ihop tänderna och suger in kinderna hela dagen. Hur som helst, jag är inge vidare på allt det här. Men jag försöker verkligen. Men allra helst skulle jag bara vilja krypa ner någonstans och få en kram där. Faktiskt otroligt att man kan sakna någon såhär mycket..

Jaja, förra helgens nota gick på 650 kr!! (SJUUUKT!) Så nu blir det bara öl och billigt vin hädanefter. Och absolut inget ute på krogen. Vi ser väl vad som händer i helgen. Men det finns alternativ både fredag och lördag. Nu mera finns det alternativ i stort sett varje dag! Men som sagt, inte riktigt mig grej.. Jag gillar inte utgång och krogen så värst..

Hmm, nu ska jag (igen) försöka fixa mina lån och bidrag. Går åt skogen..!
Vi ses och hörs mina vänner.
Puss!

(PUSS!)

Dag 7. - ett steg i taget

Nu är jag dödligt trött. Har hållit igång sen 7 imorse och torkat väggar och golv och tak och skåpar hela dagen efter skolan som slutade redan klockan 10. Efter det fick jag luncha i stan med en go vän också! Sen har jag möblerat och dragit runt saker och haft mig. Besökte mina två grannar också, varav en lånade ut en hel verkstadslåda till mig!  Jag har fått tre besök idag minsann. Tinna hjälpte mig att packa upp porslin. (jag kan ha middag med 12 gäster, för jag har muggar, glas, vinglas och avec för så många, yey!). Jag har förrsten eventuellt fått låna en tv av en annan vän också! Vore king, för då slipper jag min fula och behöver inte köpa en nu! Farmor hon tittade bara förbi och blev överaskad över hur stort det är och hur fint jag gjort det! Jag har verkligen varit dukitg idag. Och nu ska jag STÖRTA i säng, för imorgon är det skola igen. Inatt och nån natt till sover jag här på soffan. För jag är kinkig. Kan inte sova där förrän allt är klart. Torsdag hoppas jag! Nu. GODNATT.




Mathörnan med nedvikt bord och bara två stolar,
de två andra ska hänga till vänster på väggen..
Mkt jobb kvar..



Badrummet, med ett konstigt duschdrapperi.



Min säng, i ett hörn. Hmmm, gillar att kunna
rulla av sängen åt båda hållen egentligen..



Vi funderar.. Alla väggar är sten, så vi har inge fått upp
någon hylla eller tavla än..



Tror det blir möblerat såhär.. Det är iaf grunden, sen ser vi väl
när jag får upp allt... Och på teven... haha.. "Varför måste du släpa
runt den där rosbuketten överallt!? Vad ska du ha den till?"
Favoritrosorna hänger med...fortfarande!

Dag 7. - Lever jag?

Det är så skönt, att somna 02.00 och gå upp 06.00.
Att ligga i sängen och vrida sig i 3 timmar innan man somnar, och sen sova
sådär drömlöst (jag borde vara nöjd att slippa drömma för en natt). Men hallå,
det känns som att jag inte ens sovit inatt!

Det handlar om att möblera och planera livet, mitt i natten.

Schema

Det jag gör på dagarna, jag är Grupp B.
Då vet ni när ni kan boka mig också..... =)


Dag 6. - Bli min vän?

Jag har fetaste ångesten. Känns inte som att jag har andats enda ner i magen på flera dagar! Idag har jag trott att jag har magsjuka hela dagen. Men det är nog bara vanlig ångest =) Kan inte sätta fingret på vad det är exakt är men.. Jag är bara livrädd att bli ensam. Jag är verkligen dålig på att vara ensam! Kan vara själv, men inte ensam! Och när min mamma (hon har äntligen kommit tillbaka nu!) försöker lindra ångesten gör hon det bara värre! Vaddå, bara för att hon bytte pojkvänner att bo med enda tills hon fyllde 20 och födde mig! Jag har inte en pojkvän så långt ögat kan nå (och inte en fisk, ingen blomma och inget annat bra att ha heller), och mina vänner bor inte direkt i samma trappupgång, och om någon vecka bor hälften av dom i THAILAND!!! Det känns bara som att alla har någon, men jag har ingen. Och med det menar jag inte att jag är desperat eller vill ha någon att bo med eller så, för jag tror att just nu trivs jag rätt bra med att bo ensam, eftersom att alternativet att en annan stans inte finns. Men det hade varit trevligt med blommiga rullgardiner. (jag har fortfarande världens minsta 20lapp i min börs!) Jag vill bara att mina vänner ska bli mina grannar, typ! Eller.. jag vet inte. Men jag känner mig typ.. ensam.

Så, jag och min mamma diskuterade mig ikväll. Jag kom fram till att jag är typ.. störd? Att det inte går att tycka om mig. Att jag har någonting som gör att man inte tycker om mig, eller något liknande. Min mamma trodde att jag är för dålig på att slänga mig in i saker. Och att jag är för snygg och skrämmer bort folk (jag fick mig ett gott skratt, och hon med). Sen påstår hon att jag har fördomar också. Hmm... jag försöker att inte ha det iaf. Sen måste jag lära mig att ha tålamod. Och jag måste lära mig att inte flippa ut helt och få panik och bli deprimerad och inte kan sluta gråta när det blir brytningar. Sen undrar jag. Ska man vara som man är, eller som folk vill att man ska vara?

Så är det..

Så alla människor där ute! Jag tänker börja socialisera mig! Kom och hälsa på mig! Bjud hem mig på fika! Följ mig på promenad eller någonting sånt! FÖR JAG FÖRSÖKER FAKTISKT HÄR! =)  Jag har rätt svårt för att tycka om mig. Just nu iaf. Så.. Tveka inte att slå mig en pling. Jag försökerförsökerförsöker allt vad jag kan! Och är öppen för alla förslag! Jag kan till och med följa med ut och samla på stenar, eller något annat tråkigt..!

Godnatt vänner. Bli min vän? =)


Där ska jag bo.

Nu har jag hunnit en bit iaf. Men jag har inte fått in några hyllor eller tavlor eller så, och fotöljen ska bli vit, och soffbord och mattor ska upp. Sen har jag inte bestämt mig angående gardinerna, och stora kuddarna och filten till soffan ska ju dit. Sen i badrummet har jag inte fått in duschdrapperi eller min fina bänk än. Köket har jag inte ens med på bild än, för matbordet är kvar hemma.. En hel del arbete kvar, men en bit på vägen iaf! Och som sagt, jag ska ha säng också, men har inte fått dit den än..


"Vardagsrummet"



Köket, med matplats bortanför till höger, till vänster kommer hallen och ingång.



Badrummet


Vardagsrum igen, spegeln ska inte vara där, och inte lampan mitt i allt heller.
Och fotöljen ska bli vit, och stor röd matta + soffbord.






Dag 6, första flyttlasset.



Viiiilken dag!
Har fått fler klasskamrater nu, varav typ 5 som snackar engelska. Jag blev svettig så fort jag såg dom. Detta betyder att jag aldrg någonsin kommer att säga ett ord till dessa människor. Jag är helt handikappad gällande det engelska språket! Sen har jag fått mitt schema nu, vilket känns kiiing! Imorgon går jag i skolan 8-10 och det är som sagt typ bara idrott nu fram till jul. Har blivit lite mer hemmastadd på IKSU också. Med andra ord, första gången jag var inne i byggnaden idag. Men jag gillar mitt schema! Väldigt korta och bra lektioner! Dans, boll och friluftsliv fram till jul, sen idrottsmedicin sen. Kan bli bra hoppas jag =)

Ikväll ska jag köra över så mycket saker jag kan i mitt nya hem, Öst på stan, och jag ringde just och beställde en släpvagn från Statoil i Holmsund till imorgon. Släp med kåpa. Hahaha, vilken syn att se mig köra släp! Men de säger att det är lugnt så länge man bara kör rakt fram.. Är sen ledig nästan hela dagen imorgon, så jag hinner nog pyssla på ganska mycket under dagen. Tinna har lovat att hjälpa till också.

Jaja, hoppas det här blir bra nu.
Pc ringde idag också, han vill värva mig till ett nytt fotbollslag.
Well.. inte helt omöjligt! Vi får väl se när den här säsongen är slut.
Räknar med att börja träna för fullt igen närmare vintern. För just
nu har jag så mycket med allt annat.. Skulle aldrig hinna som mitt
liv ser ut just nu. Och verkligen inte kunna koncentrera mig på det.

Nya diagnosen är att jag har svårt för brytpunkter. Att sånt får mig att
må dåligt och bli nervös och stressad, men att när det väl är gjort så
klarar jag mig rätt bra. Jag skulle ha gjort en bättre planering än att
börja studera, flytta och massa privat, på exakt samma gång!

Hmm.. men det ska väl ordna sig till slut..!

Ska försöka ta lite bilder på nya hemmet ikväll, så det dyker väl upp
här ganska snart..!

På återseende!

RSS 2.0