när ingen ser.

det är nog så. omedvetet så skyddar man sig själv, och kanske samtidigt begränsar sig själv. det går inte att se på någon med sådana ögon och det går inte att tänka i några liknande banor. spärrat och error i huvudet och en liten figur som ritar kryss och stopptecken i skallen på mig. utropstecken och fula skor. seriöst, skor är sjukt viktigt. fast inte lika viktiga som rumpor. men hur som helst. helt plötsligt blev det jävligt ont om heta rumpor och snygga skor. det existerar typ inte. eller så är det all jävla error i min skalle som blockar det. släpp det!?

det finns en gubbe som handlar där jag jobbar. han blev änkling för några månader sedan, vilket jag mår dåligt över. förstå då hur dåligt han måste må. hans fru var en riiiiiktig kärring. hon var alltid arg och sur. och hon skrek och skällde ut honom hela tiden. allt han gjorde var fel och ibland trodde jag nästan att hon skulle klippa till honom. min söta lite gubbe. och sen vips på en vecka så hade hon cancer i hela magen och dog. och kvar blev gubben. ensam och orakad. nu äter han mest korv och munkar. och inte behöver han kvittot längre, för han har ingen att redovisa det för. plötsligt vill jag inget hellre än att den där kärringen ska återuppstå igen.

sen har vi ju tanten. hon som jag inte kan tycka om hur mycket jag än försöker. hon som kammade hem en gubbe på ålderdoms-avdelningen på NUS och gifte sig i sjukhuskyrkan. vi undrar hur länge han har kvar att leva, och vem som frivilligt skulle gifta sig med henne. men imorse när jag såg bröllopsfotot så var det så... fint. är det kanske någonting som vi har missat?

jag har tusen frågor, men det finns så få svar.
jag vill ha mina svar, rätta svar. jag vill att någon
ska säga det jag vill höra så att jag kan tro på det.

hur svårt ska det vara?


Söndag.

Ack så fel jag hade i föregående inlägg. Där förutspådde jag ett vitt, tyst täcke över hela byn. Istället vaknade jag till regn och halka. Detta väder tycks ha samma humörsvägningar som jag har. (var kommer alla hormoner ifrån?)

Dagen på jobbet var väl liksom alla dagar. Tanterna handlar äpplen, men väljer enbart de 4 enda äpplena som är lite kantstötta, för att få ett billigare pris (ta någon av de andra äpplena istället tantjävel!?), gubbarna ska stämma MIG för att det inte är sandat på parkeringen och någon annan vill att jag ska ringa Rädda Barnen och fråga om hon får ha en insamlar-bössa på sitt jobb, eller om det krävs ett tillstånd för det. Att jobba på Ica är ett rätt så varierat jobb. Jag brukar trösta änkor också, och uppfostra barn. Ibland är jag kostspecialist och kock också. Och igår tyckte någon att det var rent förjävligt att jag inte visste mer om ljustaks-glödlampor än vad jag gjorde. Jag borde ju veta vilken lampa hennes ljusstake skulle ha!? Ja... det krävs att man ska vara allmänbildad.

Väl hemma var jag trött, men bestämde mig ändå för att fara till gymmet och träna. Sprang några km och lyfte lite skrot. Riktigt skönt! Ikväll var det inte alls mycket folk heller. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig på soffan. Imorgon ska jag först träffa en logoped (taldoktor) och sen ska jag kolla blodtryck och lite sånt hos någon annan doktor.

Hejdå.

Dream it.

Det snöar massor. Vackert. Lite sorgligt. Men ändå rätt så fint. Glädje att fånga flingor med munnen. Snöänglar. Fotspår. Stickande känsla i kinderna. Finast är det under gatulamporna. Eller när man ligger på rygg och tittar uppåt. Försök följa den med blicken tills den landar. Rätt omöjligt. Jag tycker om knarret under fötterna. Ibland får det mig att minnas. Andra gånger att se framåt. Men det bästa måste väl vara ögonblicket. Stunden. När det blir klumpar som fastnar på vantarna. Eller när ögonfransarna blir vita. Kanske gillar jag att blunda och känna när de smälter mot ansiktet. Eller att sitta inne och se virvlarna. Spåren försvinner rätt snabbt. Änglarna också. Flingorna försvinner i mängden. Kaoset under lamporna. Dropparna på rutan. Det sägs att allt kommer fram när det töar. Vem tror att det någonsin kommer täckas helt? Imorgon kommer det vara stilla igen. Fånga en fjäril.

...för trots att natten kan vara svart och kall, en stjärna aldrig fryser.

Nyårs-kyss?

Imorse när jag klev upp, alldeles äckligt tidigt, så lovade jag mig själv att sova innan 21.00 ikväll. Men sådär kring 12 idag så blev jag hur partysugen som helst! Och sen när jag kom hem kring 18 så fick jag veta att bion blev inställd. Med andra ord. Jag hade kunnat följa med Emma och levt lite jävel ikväll! Men men, kanske lika bra att det blir ännu en lugn kväll. Det har ju en tendens att bli rätt vilt alla helger förutom då jag jobbar. Och enligt mina planer så lär de ju bli rätt så vilt ända fram till Jul.

Jag börjar dock få smått panik över nyår. VAD SKA JAG GÖRA?! Och med vem? Och vem ska jag kyssa på tolvslaget!? Jisses, jag ligger flera steg för långt bakåt. Jag har en känsla över att det kommer bli en rätt så trist jul och nyår. De flesta har ju massor med planer. Men de har inte jag. Jag har ju inte ens en nyårskyss? Jag tror jag ska paxxa Emma. Hon är nog mitt säkraste kort. Det gäller att satsa på de säkra korten när de krisar.

Sen blev jag tipsad om ett kort idag också. Och jag har en känsla av att det låg något bakom det tipset. Jag kan erkänna att jag blev rätt så.. Jag vet inte. Men jag håller med. Jag tycker också att det skulle vara en bra idé. Att det skulle passa mig bra. En bra typ. En fin person. Jo. Jag vet. Alldeles för väl. Men jag vill inte höra det. Ibland slår folk verkligen huvudet på spiken. Iallafall på min spik. Vad ska man säga?

Imorgon kommer en ny dag,
med nya möjligheter.




Godnatt (skatt.....)

Min lillebror försökte just lyfta ett piano. Han är sweet.

Nu är jag snuskigt trött. Men inge snusk här inte. Frågan är om man ska härda ut lite längre i soffan, eller om man ska kasta in handuken och krypa ner i sängen. Jag ligger här på ett fårskinn och funderar på allt möjligt. Och har dessutom kommit fram till en del saker;

- jag använder ansiktskräm mot rynkor (börjar i tid)
- för någon kväll sedan när jag inte kunde sova så slet jag
av halva min lilltå-nagel. (blooood)
- det är inte normalt att städa handfatet med tops
- jag är tjej, men köpte skor för 3 månader sedan som jag
inte tagit ur kartongen ännu.
- jag färgade håret istort sett svart förra veckan, men ingen
har märkt något. inte ens min mamma, trots att jag sa det.
- jag dricker glögg ur kaffemuggar, inte ur "shot" muggar.
- jag blir generad och röd i ansiktet alldeles för ofta (när jag inte ens borde)
- jag längtar till 6 december då jag ska se Britney på tv
- både Carolina Gynning och Britney Spears tycker jag är grymt
fräna och jag gillar dom riktigt mycket
- jag har fördomar
- jag tror inte att någon kan tycka om mig
- jag och min lillebror är lika varandra, men jag vet inte hur, men
vi båda är rädd för krig, död och ensamhet
- jag kan bli pinsamt kär i någon jag sett på tv (vänta bara tills jag
sett twilight på bio imorgon!)
- jag har svårt att släppa de jag verkligen tycker om
- jag är ganska kär i kärleken
- jag har humörsvägningar
- ibland känner jag stressen att om 1 månad har jag bara
5 år på mig att lägga grunden för resten av mitt liv
- på gott och ont, helt vuxen blir jag aldrig

3 månader. Då --> Nu

DEPP.



FLYTT



NOLLA



STÄDFREAK (städkläderna)



GOLVAD



FIGHTER



BLIVANDE BIFF


Fredag babie.

Nu är jag hemma från träning. Im good!

Jag var riktigt duktig idag, både kondition och styrka i benen. Dessutom kan jag inte låta bli att tycka att snubben som hänger där är smått het också. Yummy! Alltid lite roligare att träna när man kan smygtitta också, hehe. Sen körde jag hem igen, vilket inte är så enkelt med en bil som väger typ 25 kg. Jisses så man flängde runt alltså. Pärlan har dessutom så tätt mellan hjulet. Lätt att snurra vill jag lova! Näe, nu är jag taggad på att bli vältränad igen. Taggad på träning över huvud taget. Sen är jag sjukt taggad på fest också. Blev bjuden på Valmets typ firmafest imorgon..! Gosch, jag viiiiiiiiiill! Dansa lite på borden med gubbarna på Slager? ;) Haha, näee. Jag skaaa inte. Imorgon blir det nog bio istället. Martina blir nog bitter på mig om jag är bakis på Söndag. Jag lyckas alltid vara det när jag jobbar med henne..!

Nu ska jag duscha och sen ska jag skriva rapport/se idol/ hänga på msn/äta onyttigt.
Eller. Det sistnämnda borde jag verkligen inte göra. Jag ska ju bli biff och het var
det ju tänkt! (självdiciplin - not)

HEJS!

Fick två sånna här till mig ikväll också, hihi, kan inte låta bli att tycka
att det var skitroligt! TILL MIIIIG!

http://www.acapela.tv/Winter-1-bb5ca14ba246f
http://www.acapela.tv/Bird-1-bb5ca34eeef5

aldrig nöjd.

just because i rock, it does not mean that i am made by stone.

först blev jag glad, för det var sol och tentajäveln var avklarad. sen att det tog nån timme färre än för de flesta andra orkar jag inte spekulera över. bra eller dåligt? skitsamma. sen blev jag taggad för jag blev sugen på fest. men sen blev det mörkt och nästan svart och nu tänker jag fara till gymmet och bli biff istället. eller. åtminstonde lite mer.... biff. sen vet jag inte alls vad jag tänker göra faktsikt. jag känner mig... som en berg och dal bana. har inte riktigt koll på mig själv. glad, arg, ledsen, glad, ledsen, glad, arg.. jag skyller på årstiden. jag menar, för 20 minuter sedan var jag hur taggad som helst. och nu? jag vet inte alls vad jag är.

ge mig något.. mer?


Kvicksand.

Jag kan inte vara i Obbola utan att det där ska flyga över mig och sätta sig som ett grepp runt halsen på mig. Jag kan inte heller vara på mitt jobb eller åka Obbola/Holmsundsbussarna. Så fort jag åkt förbi Ica Maxi eller flygplatsen så far det över mig som ett tungt täckte. Andningen bli högre, upp mot halsen istället för i magen. Det är som om luftrören drar ihop sig på mig. Gränsen är så precis! Jag skulle garanterat kunna ta ett steg fram, och sen ett tillbaka, och känna skillnanden. Egentligen känns det lite hemskt att jag inte kan komma hem till min lillebror och njuta av det. Utan istället måste gå runt och känna.. olust? För min lillebror saknar jag så fasligt mycket att det inte går att beskriva med ord. Varje dag! Jag vill bara krama honom hela tiden! Och så fort jag ser honom eller pratar med honom så får jag tårar i ögonen. Åh, jag vil ha honom hemma hos mig i Carros-House som chefen kallar det för. Min älskade Iron-Calle.

Betingande = koppla ihop ett stimuli med ett annat. 

Men jag åt skumtomtar, glögg och mandarin till middag där kring nio. Och sen kollade jag igenom resten av klassens resultat på tentan. Shit, jag var fett bra alltså. Näst högst poäng av alla i kursen. Yey till mig. Synd att man måste pajja den statusen redan imorgon. För jag är verkligen inte alls förberedd. Och inte har det gjort saken bättre att sitta här och försöka plugga heller, sådär efter 22.00. Jävla älskade Obbola.

Tänk den här tiden för ett år sen. Då var jag och Maja helt freaky friday och körde tvådagars varje helg, och trots det så tränade jag istort sett varje söndag. Bra av mig. Vi levde jävel på Olles. Vi pimplade vin och förfestade i Röbäck och lite överallt. Jäklarns massa förfester! Sen jobbade vi hela veckorna på Björken där vi tjänade multum med pengar! Dessutom blev mr. Jones kär i mig. Trots att han skulle kunna vara min pappa. Jag tackade nej till hans erbjudande om middag och blommor.. Haha, det var tider det. Björken på veckorna, krogen på helgerna. Varje vecka! Varje helg! Ända fram tills det blev nyår. För då pang på så slog det om och blev helt annars. Oj vad jag saknar den här tiden, och framåt för ett år sedan! Typ nu, och fram till soommaren. Kanske världens bästa tid ever! Ge mig en sån tid! En likadan! Ge mig ljusglimtarna!

Imorgon får jag dock nöja mig med att sitta och skriva prov i 6 timmar. Och för att jag ska orka det, så bör jag somna innan tre inatt. Det har varit lite problem med det de senaste nätterna kan jag erkänna... Sen får jag nöja mig med att jobba på Ica i helgen. Känna strypgreppen och kvicksanden.

Godnatt vänner.

YES!

Gissa hur nöjd jag är över mig själv prick nu. YES!

Första tentan bortgjord, och med magiskt resultat! Så satans jäkla bra jag är! Blev alldeles skakig i hela kroppen när jag fick se resultatet! Och sen när man började bläddra i papperna.. Åh! Vilken lättnad!  Näe, nu ska jag fara och jobba till klockan 20, och sen ska jag ladda inför 6 timmars tentan imorgon. Går det som det gick med förra, då ska man då bara skratta och vara lycklig. Då kan jag ju känna mig som bäst i världen!

Nu vill jag bara behålla den här gladheten läääänge till.

Bang in the head.

Fröken Lindberg börjar landa nu.

Kanske både psykiskt, och fysiskt. Ena dagen har jag ingen koll alls på vad som händer i mitt liv, och den andra så flyter det på rätt bra. Idag har jag mest försökt hålla mig kvar i svängarna. Jag for hemifrån imorse och kom hem lämpligt tills Greys började. Jag och Moa la upp en plan för hur vi skulle kamma hem den snyggaste nollan nästa hösttermin. Måste faktiskt erkänna att hennes presentation var hetare än min. Sen känns det ganska långt borta, kanske hinner man hitta en heting innan nästa höst?! Sen sov jag en stund på Iksus soffa. Jag börjar känna mig rätt hemma där nu. Lite läskigt är det när man går i sockar på toaletten och när man köper kaffe. Det är kanske inte så lämpligt att äta på lunch och middag på skolan. Men faktiskt, det är en social grej. Istället för att hänga någon annanstans, så hänger man där. Vad ska man annars göra på dagarna? (vi har bara en föreläsning, den här veckan också..)

Väl hemma så passade jag på att diska bort min 6-dagars-disk i Greys-pauserna, det var kanske på tiden. Som vanligt är det när jag borde sova elelr göra andra viktiga saker som jag blir sådär duktig. Typ när man känner för att göra 10 matlådor sådär kring 11 på kvällen, eller när man får lust att städa badrummet med tops (man kommer åt bättre då..).

Hur som helst så har jag fått höra att jag är rätt så smart idag. Well, det händer inte allt för ofta, så jag suger på den. Sen har jag fått höra att jag är idiotisk och kommer bli tagen av polisen - som lindirgast, också. Och att jag har en het rumpa. Mja, vad ska man säga. Jag lovar iallafall att fixa mitt cykellyse, men inte att skaffa cykelhjälm. Det är jag alldeles för osmart för.

Nu ska jag snart försöka sova, i min alldeles för stora säng..



Sum.

Det är nästan taskigt att få sånna här bilder skickade till sig när man
ser ut som dracula i hyn. Mina pigment har dött.
(kolla handen på översta bilden, hur typiskt mig är inte det?)



Precis så.


Så mycket mer.

Vissa saker har jag ingen förståelse för.

Jag blir så arg! Mest arg. Men av någon anledning kan jag inte låta bli att känna mig sårad också på något sätt. Det jag gör eller har gjort privat, det jag tycker privat, och som framförallt absolut inte berör någon annan på något sätt, de ska folk ge fan i. Okej, alla får väl tycka och tänka som de vill, men låt det stanna där? Tyck det du vill, tänk vad du vill, säg vad du vill. Men kära nån, visa respekt? Vissa människor borde iofs lära sig att inte tänka och tycka om allt, men om de absolut måste, så fine. Jag förstår bara inte grejjen med att måste ta ställning till allt och dessutom utan att ha någonting alls att grunda det på? Att sedan bete sig så patetiskt barnsligt trots att man är en vuxen människa, det gör bara det hela ännu mer sorgligt. Egentligen är jag väl inte speciellt förvånad, men ändå så kan jag inte låta bli att bli lite chockad. Jag menar, hur pinsamt lågt kan man sjunka? När man sjunkit till en viss nivå, så måste man väl på något sätt ta sig en tankeställare? Borde jag inte fokusera lite mer på mitt eget liv?! Hur orkar man lägga så mycket energi på att lalla runt om saker som inte berör än hur många steg bakåt man än tar? Men det är klart, det är ju så mycket roligare att gotta sig på någon annan? Faktiskt så kan jag, om jag sjunker många nivåer neråt, förstå vad det är som ligger bakom allting. Dålig självkänsla och avundsjuka. Jag vet inte vad jag ska säga, förutom att jag inte trodde att vissa människor hade så lite att göra. Och egentligen så hatar jag att jag känner mig sårad, för egentligen borde man bara skratta och lyfta på hakan. Något jag lärt mig är att allting kommer ikapp tids nog.

Plötsligt blev det så mycket tydligare var man kan
dra en gräns. Det känns bara så sorgligt eftersom
att jag aldrig velat göra det. Inte just där iallafall.

Som vanligt är jag alldeles för blåögd.


Tenta-Iksu-Veckan är här!

Om man räknar bort själva fisk-helvetet så var min mat iallafall ätlig. Tur det iallafall. Men jag ska iallafall ta cykeln förbi Ica och köpa lite godis (ch toalettpapper) på vägen till Iksu. Min mamma gav mig jättefina servetter för nån månad sen "som jag skulle använda när jag fick finfrämmande".. Haha, sorry mamsen.. Senaste två dagarna har det nämligen använts till toalettpapper. Ett sting av dåligt samvete där! Och när jag cyklar till Iksu så ska jag inviga täckbyxorna för denna vinter (höst!).

Nu hejdå!


Snöstorm!

Jag har inte höga tankar om mig själv just nu.

För tillfället tvivlar jag ganska rejält på mig själv. Torsken som jag har i ugnen lär ganaterat smaka skosula och det suger. Förut tyckte jag faktsikt att jag var duktig på laga mat, men nu!? 80 % av mina måltider smakar apa, och just därför så blir det pasta liiite väl ofta. Fast, egentligen är det väl inte pga kocken det smakar jävligt. Det är väl mer så att jag aldrig har något i kylskåpet att tillaga måltiderna med. I mitt kryddskåp har jag 5 olika kryddor, med salt och peppar inräknat. Och det enda jag har att smaksätta såser och liknande med är soya, ketchup och i vissa fall smaksatt cremefraishe. Urk.
Tur att jag är en jävel på min fetaostsallad.

Näe, nu ska jag se klart The Hills medan jag väntar på min sko-sule-torsk ska bli färdig. Sist jag kollade till den var den bränd på ytan och frusen inuti. Love my self.. Sen ska jag ta cykeln upp till Iksu igen för att läsa lite mer. Det är fritt fram för alla snälla och roliga människor och komma och störa mig i mitt läsande!

På återseende.



Så ser man ut efter att ha cyklat i 10 minuter.

Det lurar ingen.

En inge bra känsla i kroppen.

Jag har känsla i mig som inte alls känns bra. En känsla som säger mig att jag ännu en gång är ute på farligt djupt vatten och att jag inte riktigt lever som jag sagt att jag ska. Nog för att jag uppenbarligen sagt helt fel saker till mig själv många gånger senaste året, men iallafall. Jag skulle verkligen behöva någon liten gubbe sittandes på min axel som kan ha lite koll på både tankar och handlingar. Om inte annat, för min egen skull. Ju mindre jag vill hamna i klister, desto mer utsätter jag mig för fallgroparna. Tänk bara på vägen som jag cyklar upp till Iksu varje dag. Precis utanför Östra Skolan är vägen fullt bred och fin. Förutom en endaste grop, på hela vägen. Den är alltså 2x2 dm stor och rätt så djup. Gissa vem som lyckas cykla i just en gropen VARJE gång till och från skolan? Jo. jag.

Sen frågar jag mig själv rätt så ofta, varför man gör samma saker gång på gång, trots att man vet att man inte mår bättre av det i längden, utan snarare tvärt om? Att just för stunden så kan det både kännas lockande och bra, men är man är mitt i det så känner man direkt hur fel det är, och efteråt så kan den känslan gångras med 10. Och ändå så tar det aldrig speciellt lång tid, innan man kommer på sig själv att överväga samma visa en gång till. När ska man lära av sina misstag? Och när ska man lära sig vad som är ett misstag? För jag antar att sånt kan man inte veta förrän det skiter sig.

Egenltligen vet jag väl vad allt beror på i grund och botten, men tyvärr så kan jag väl erkänna att jag vet att det inte är någon bra anlendning att skylla på. Jag borde leva mer som jag lär, och försöka lära mig av andras misstag, istället för att göra mina egna varje gång.

Äh vafan. Nångång lär väl karusellen sluta snurra. Och det är bara att hoppas att man står på torra land då och att man inte gick helt vilse efter vägen. Jag försöker se alla de där stigarna som Erika alltid pratade om förr. Att även fast vi kanske inte alltid är på samma stig, så går de paralellt med varandra, och tillslut kommer de att gå ihop till en bredare väg. Jag hoppas bara inte att jag springer alldeles för fort åt motsatt håll.

Men nu är det garanterat slut med det här iallafall.
Det ger inte mig någonting, inte alls. Utan det
är bara en slirig omväg och ett försök att fokusera
på annat. Slut med de nu!

Face the truth. Det spelet är över.


Vad hände?


Bakis-söndag.

Vad hände?

Igår var kanske hur kul som helst! Jag hade skitkul! Efter lite galajj på Ålidhem så for vi ner till stan. Jag Johan och Conny gick först till Slagklubben för att kolla läget där, men det var galet lång kö. Sen fick jag tagg sms från Olearys, så då for vi dit istället! Wio! Anna, hennes pojkvän och hans polare var också där och det var galajjkul! Jag hade iallafall en toppenkväll! Sen när vi skulle gå hem så snöade det lapphandskar vilket var hur mysigt som helst! Idag har jag legat i sängen heeeela dagen! Har inte ens ställt mig upp för att äta något förrän nu! Så nu knaprar jag riskakor och digestivekex och ananasyoughurt och mjölk!

Nae, nu ska jag fortsätta dega framför teven.

Lev som om det vore din sista dag.

"Feeeeest, bruuuudaaaaar!"
Varje gång jag är festsugen så är det just den  meningen som kommer upp i skallen på mig! Kan riktigt höra Jens stämma när jag tänker på det! Haha, åhh, gamla goda tiden!

Nae, idag har jag verkligen haft fullt upp hela långa dagen!
Och nu ska jag ut och göra stan farlig. Leva jävel och ta vara
 på livet. Man lever ju bara en gång ;) Vi ses i dimman!



svullo.

Btw, hur lyckas höften svälla upp!? Jag ser helt konstig ut upptäckte jag nu, för min ena höft har svullit upp som fasicken. Kan gissa att det är från kraschlandningen igår, men iallafall! En svullen höft har jag aldrig förr lyckats med.


Lördag.

Morning.

Jag har ont i mitt huvud, garanterat vätskebrist. Jag borde köpa mig ett vätskebälte. Eller fixa dropp till en ryggsäck att dra runt på ryggen. Eller en sån där keps-grej med sugrör. Fast inte öl, utan vatten.

Idag smärtar min kropp rätt så bra. Framförallt vaderna och ljumskarna. Fast jag stretchade vaderna! Hur som helst. Hur ska denna dag sluta? Jag vet inte om jag är taggad eller inte. Jag vill att nån ska styra upp galnaste festen och jag ska bli bjuden! Jag vill skaka rumpa och leva lite jävel! Och sen vill jag vakna imorgon och må prima så att jag kan spela fossi på eftermiddagen.

Nae,  ingen beach idag. Sorry. Ska ta mig en prommis ner till stan istället. Se om man hittar något vettigt att ha på sig. Eller kanske lite julklappar? Jag ska då garanterat in på Pop Shop en sväng! Åååhh, vad jag önskar att jag hade mer pengar. Då hade allt säkerligen sett annorlunda ut idag!


Upp och hoppa nu!

--

Min lillebror är så sweet! Och vi är rätt så lika varandra! Det första jag ville göra igår när vi fått pokalen var att dricka ur den, vilket jag gjorde. Och nu kom min bror hit en snabbis och lämnade en påse till mig. Då visade jag honom priset, och de första han gjorde var att ta pokalen, sätta igång vattenkranan, och dricka ur den! Haha, ohyes!

Från botten - till toppen!

Wohoooo!!!

Nu är jag hemma! Och med en prispokal på hyllan! YEEEEY! "Vi bytte Ola mot en tjej" var ju grymmaaa! Eller... ärligt, så njaa. Vi var faktsikt rätt så risiga. Men vad gör det när man kammar hem andraplatsen med en buckla och presentkort på Droskan! Att priset står här hemma på min hylla är ju dessutom ännuu bättre ;)

Efter första två matcherna var jag så arg på mig själv att jag hade tänkt gå hem. Helt jäkla otroligt så hårt jag sög! Riktigt värdelöst. Sen att jag fick krampkänning efter tredje matchen var ju inte heller toppen. Det var iiinte riktigt planerat att vi skulle ta oss ända till finalen om vi säger så. Men vaderna höll faktsiskt in i det sista. Med typ 5 minuter kvar av finalen så kom jätte-kramp-anfallet, och då vare kört. Men då var det ju ändå slut! Lyckades göra en härlig kraschlandning också då jag flög två meter och höll på göra hål i golvet när jag landade. Vissa pojkar är ju lite tyngre än mig kan jag ju säga..!

Näe, nu ska jag sova. Och hoppas jag slipper vakna
med kramp allt för många gånger inatt. Man skulle
ha mutat någon till stretching och vadmassage ikväll..
Orutinerat!



Vi bytte Ola mot en tjej!

Hohoho, fick just veta vad vårt lag heter!

"vi bytte ola mot en tjej" ! Kanske hur kul namn som helst,
speciellt eftersom att det är jag som är tjejen ;)

Nu ska jag iväg å liiira!


...jag känner taggen!




**** säger:

tagga igång ordentligt nu carro så ses vi sen! nu ska jag och
chrille fixa priset till dom som kommer 2a alltså till dom som förlorar mot oss i finalen!

Carolina säger:

yeeeeey!

**** säger:

tips! ta benskydd ikväll..

Carolina säger:

ja

Carolina säger:

och munskydd

Carolina säger:

och hjälm

Carolina säger:

och galler

**** säger:

susp

Carolina säger:

och armbågsskydd

**** säger:

glöm inte att ta med ett leende också.. för fotboll e roligt!


Hohoho, jag känner taggen!


Fossi!

Aj!

Imorse vaknae jag klockan 7 i min väldigt rena lägenhet (bortsett från diskbänken). Eftersom att jag är ledig idag så börjae jag dagen med att tvätta två tvättar, och sen läste jag 70 sidor i tentaboken. Oh yes I´m gooooood! För att vakna till inför kvällen fotbollsturnering så for jag ut och sprang en vända. Glömde helt bort att det är snö ute nu, så hade jag varit smart hade jag dragit på mig mina broddar! Hur som helst så lyckades jag sträcka mig (eller något?) i ljumsken. Sprang först till Maxi, och det gick bra, sen när jag vände så blev de SNORKALLT! Sådär så låren och kinderna började sticka och domna bort. Och sen började ljumsken göra ont. Så... sträckning? Ingen aning.. Jaja, tur att det är vänster och att jag är högerfotad!

Så.. nu ska jag bara ta det lugnt, äta lite köttgryta (HÖR OCH HÄPNA!) och sen pallra mig mot Iksu. Måste erkänna att jag har lite fjärilar i magen! Jag ser framför mig hur jag blir helt uppdrillad på läktarn så att det slutar med att någon kommer måste gå och hämta mig för att jag är helt lost! Haha... eller att jag blir påsprungen av en ångvält eller något. Jag har hört talas om några som jag börjar bli lite skraj för att möta! Tur att nån av dom är i mitt eget lag, vilket gör att jag troligen överlever, haha. Jisses, vilka historier man har hört alltså! Blev som sagt värvad till ett nytt lag igår också! Men nolle-laget klarar sig nog galant utan mig kan jag tro!

Näe, nu ska jag vika min tvätt. Mitt hem börjar redan se stökigt ut.
Hur typiskt mig är inte det?

FÖRRESTEN! Helena har fått sin lilla bebis nu inatt! En liten flicka! Ooohhh, så roligt! Nu vill jag fara dit och hälsa på typ... NUUUU! Eller så vill jag ha en egen liten knodd här hemma!




Mina ben blev alldeles knallröda,
nästan blåa, efter att jag varit ute! Gissa hur ont det gjorde!!


20/11-08

Hej vänner.

Idag blev jag bjuden på lunch, vilket var rätt så trevligt. Jag fick då höra att min pappa flippat ur totalt och har köpt 3 nya tv-apparater, utöver de 3 vi redan har... Och dessutom gör han min mamma vansinnig genom att sätta upp dom lite varstans på väggarna. Hoho, kommer bli rätt kul att komma hem och se vad han ställt till med för dumt! Dessutom har dom kaklat och gjort om både tvättstugan och badrummet. (vissta tycks då vara gjord av pengar...)

Ikväll så städade jag min lägenhet vilket tog lite mer än två timmar. Okej, jag ska inte peta på andra och tycka att de är pedantiska, för själv ligger jag också och gnuggar på golvlisterna. Sen blir jag galen på mitt badrum. Kakel på både golv och väggar har sina nackdelar, det blir beläggning på det som INTE GÅR ATT FÅ BORT! Jag måste hitta något mirakelmedel.

Jag har dessutom hunnig lägga lite gegg i mitt hår vilket skulle resultera i att folk skulle bländas när jag tog av mig mössan. Men icket. Jag blir så besviken när det inte blir som jag tänkt det. Så nu sitter jag här i min hallonröda morgonrock och äter solrosmackor och dricker vatten ur en Loka-flaska. (är inte livet underbart?) Men nu är jag iallafall ren. Och golvet också.



Ibland känner man sig bara så..


(istället för att städa så.....)

Ditt äldsta hångel? 30+
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär? Två stackars pojkar.
Vad tycker du om kärlek? Just nu längtar jag efter att bli kär.
Har du flashat/strippat nångång? Haha, yes. Men jag är inget proffs! Rev ner en tvättställning..
När kramade du någon sist? Idag! Simon!
Saknar du någon speciell person? Jag försöker koncentrera mig på annat.
Har du svårt för att bli kär? Ger jag ett finger tar någon hela handen.
Är du singel? Jätte-singel.
Har du hånglat med någon av samma kön? Mååååånga!
När fick du senast en komplimang? Igårkväll! (försöker leva på dom länge!)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? Senast var när jag fick åka plingelingtaxi till plåsterhuset!
Hånglat med nån riktigt ful? Troligen en av världens fulaste.
Hånglat med fler än 50 pers? Mjaa... inte helt omöjligt faktiskt.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Yes!
Gjort något riktigt dumt? Jotack, men man ska ändra sig, inte ångra sig.
Gjort något du verkligen ångrar? Hänvisar till föregående fråga.
Varit nykter på nyårsafton? Joo... men det var ett tag sen, minns inte riktigt vilket år.
Åkt ambulans? Yes, i mitten på September!
Gjort nåt olagligt? Mhm..
Blivit polisanmäld? Yes.
Fått din mamma att gråta? Det också (nu börjar jag känna mig hemsk..)
Skämts över dina föräldrar? Ja.
Skämts över dig själv? Det gör jag alldeles för ofta!
Sagt jag älskar dig och menat det? Jag har aldrig sagt det utan att mena det.
Bråkat med din pojkvän? När jag hade en, nästan varje dag, tyvärr.
Dricker du? Jag har 4 liter vin hemma.
Tar du droger? Näe, men jag missbrukar det mesta.
Vilka kläder sover du? Trosor. Ibland sockar, men vaknar alltid utan.
Vad hatar du verkligen? Olycklig kärlek.
Varit kär? Alldeles för kär!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Jotack, och det gör ont.
Är du ensam nu? Jag brukar känna mig ensam, men jag är nog inte det.
Vill du gifta dig? En dag, kanske.
Vill du ha barn? En dag, kanske.

SENASTE PERSONEN SOM...
Sov i din säng?
JAG!
Såg dig gråta? Hmm.. Det var nog Johan när jag var på Sjukhuset.
Fick dig att gråta? Det pratar vi inte om.
Du delade en drink med? Jag delar inte, jag sveper hela själv. Men.. Anna!
Du gick på bio med? Hmm.. Anna!
Skällde på dig? Mamsen.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit?
Nope.
Kramat någon? Ja.
Pussat någon? Nej.
Köpt någonting? En box vin, en ticket to fjälls, träningskläder från SMISK och en jävla massa mat.
Saknat någon? Det talar vi inte om.
Sjungit? Nynnat.

JAG HAR:
Digitalkamera?
I en låda någonstans..
Telefon på rummet? Mobiltelefon, var jag än är.
Egen dator? Yes
Könssjukdom? Nej, och tänker inte skaffa någon heller.
Husdjur? Dammråttor (dom dör ikväll..)
Bra kompisar? Både bra och dåliga.
Tar du receptbelagda mediciner? Just nu, näe. Men har att hämta på Apoteket.
Vem vill du fika med just nu? Hmm.. Jag vet inte.

Intresseklubben antecknar.

Idag har jag fått min diagnos;
"Fraktur i vänster käkledsfossa. Missprydande ärr under
hakspetsen på höger sida. Uppföljning av käkledsfrakturen
pga risk för käkledsproblematik. Inga tandskador."

Jag fick det till och med på papper, så nu ska jag skicka in en kopia till något bra ställe så jag kanske blir lite rik inom ett år. Och en annan kopia ska jag rama in eller åtminstånde spara i någon viktig pärm tillsammans med några andra skador som jag dragit på mig. Tex. 16 000 kr för mina % som invalid. Jag tror det var 2% invalid jag är, minns inte riktigt vad det står. Men för 16 000 kr kan jag kosta på mig att vara lite invalid.

Här kan man läsa intressanta saker, eller hur?

¤

Man får bara vad man ger, och man ger bara det man redan fått.


Längre än så har jag inte kommit än.


En dag i taget.

Jag vill ha:
- Massage
- Massage av Mc Dreamy
- Massage av Mc Dreamy som är naken
- Massage av Mc Dreamy som är naken och har champagne med sig
- En bil (inte begagnad)
- En resa (all inclusive och vackert väder varje dag)
- Min sagovärld


Idag blev jag bjuden på middag istan (igen!). Jag åt fisk och drack kaffe efteråt. När klockan närmade sig senare for jag till Waynes och drack chailatte och pratade skit. OCH! Det var ett helt foto-team där som hade ställt upp lampor och ljus-skärmar osv där! Och massa modeller som posade vid kassan. Vi smög förbi tills de var klara (trodde vi). Men näe! När vi ställde oss i kön sen, så började dom fota oss! Jag höll på DÖ. Sen började min vän viska att dom fotade mitt ass också. Jag vågade fan inte röra mig! I kassan tog de 700 år på sig eftersom att de skulle få fina bilder på oss när vi blev serverade, haha, och jag vågade inte ens höja blicken. Så, nu är jag en modell också ;). Kom att tänka på i somras, eller början på sommaren. Då jag faktiskt blev erbjuden ett litet "modell jobb", haha. Vilket skämt! Men att stå och svanka i underkläder åt en b-fotograf kändes verkligen inte som min grej!! Jag försvinner så fort någon ens nämner ordet kamera!  Vissa saker kan man faktiskt inte annat än skratta åt..

Ikväll är jag duktig på att fokusera på de
positiva  tankarna. Ett steg i taget.
Två steg fram och ett tillbaka. En dag i sänder
..



Min vän Simon som kanske vet mer än vad han
borde om det som händer och fötter här i livet ;)
Iallafall om det som händer bakom stängda dörrar!


 


I wish that you knew when I said two sugars actually I meant three

I wish that without me you heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was that thing on your mind before you went to sleep

ta det som du vill.

Kom så åker vi lite tåg.


Mitt liv.

JAG VILL HA MITT LIV TILLBAKA!

Jag vill vara glad och må bra och bli en sån där partypingla som älskar livet. Jag vill leva livet absolut fullt ut, utan att ha något som begränsar mig. Framförallt vill jag inte begränsa mig själv. Jag vill njuta av allt jag gör och inte gå runt och inte ens reflektera över det jag just gjort bara för att tankarna varit någon helt annan stans. Jag vill leva nu. Inte då. Och inte sen. Jag vill minnas allt med glädje och inte försöka glömma och undvika att se tillbaka. Jag vill se tillbaka och le, utan att sen få tårar i ögonen. Och jag vill ha världens starkaste röst som aldrig är på väg att brista.

Jag vill glädjas åt andra och nästan alla och mena det jag säger till alla jag säger det åt. Jag vill inte koppla bort för att kunna sova och jag vill inte drunkna för att kunna nå toppen. Jag vill inte önska mig en OFF knapp och jag vill inte oroa mig för att träffa fel ögon på stan. Jag vill upp och ännu högre utan att vara rädd för att snubbla och jag vill kunna sitta länge i soffan med näsan i boken utan att måste läsa att 14 gånger till. Och sen vill jag klara allt utan att måsta bränna upp och kasta bort och radera.

Sen vill jag ha lägre krav på andra eller iallafall krav som jag själv kan leva upp till. Jag vill se allt med mina egna ögon med från ett annat perspektiv och jag vill slänga mig in i saker utan att tappa tänder och skrubba knän.

Så, hur mycket kostar det? Eller är det för mycket begärt?
Måste man leva som man lär och hur många gånger
måste man gå igenom samma saker?

Tiden är oändlig

Men ändå alldeles för kort

Det är ju för att ingen

Lever den oändliga tiden

Tiden är som en banan

man delar den i bitar

Alla får var sin bit

När man ätit upp sin bit

då är ens tid slut

men själva bananen

är evigt lång

bananskalet är

bortkastad tid

som för länge

sedan gått förbi

Men själva bananen,

alltså tiden

är inte jämnt fördelad

Vissa får en stor bit

och vissa får en liten


Love of my life?

Jaag har fått svar på min kontaktannons!!! =D

"Hej! Jag är en man i sina bästa år som tror att du kan vara "the love of my life". Jag kan helt klart tänka mig att skämma bort dig och ge dig lite LYX i vardagen. Jag gillar att städa, diska och laga mat också. Jag ser förbaskat bra ut, vissa säger att jag liknar McDreamy från Grey's, men jag klär inte så bra i papperspåse. Låter detta som nåt för dig? Hör av dig!
PS. Kannibal-bilden e en riktig 10poängare!! DS."


Haha, det finns kanske hopp då?

-

Nu har jag iaf varit och lirat fossi. Och jag har fortfarande ont i lungorna och hostar (närå, inte alls jobbigt..). Vi hade 1,5 timmes träning och spelade hela tiden! Utan avbytare! Efter 20 min trodde jag att jag skulle dö och efter 30 så fick jag blodsmak i munnen. Men jäklar så roligt det var! Det sitter faktiskt kvar i fossingarna trots att kondisen inte existerar alls. Men jag grejjade det! Hela träningen! Och jag var inte sämst heller! Jag är rätt så nöjd med mig själv faktiskt =)

Näe, nu måste jag se till att få mig något att äta... Jag gick från Nolia till stan, med en 25 kg bag på ena axeln och världens tyngsta dataväska på andra. Innan jag ens passerat Dragonskolan så trodde jag att slutet var inne. Min kropp är helt slutkörd! Men jag lyckades ta mig hem tillslut. Däremot har jag inte lyckats duscha. Och inte lyckats äta. Och om inte jag får mat snart så tror jag att jag kommer att dö här. På soffan. Pladask. Den där "love of my life" skulle kunna få komma hit, laga mat, städa, ge mig massage, bädda ner mig och klappa mig på kinden och sen gå hem. Det skulle vara PERFEKT just nu...

Tjing!


PARTYPINGLA!

Gissa hur många sidor av de 170 som jag borde ha läst som jag faktiskt har läst ikväll?

Inte en endaste jävla sidjävel. Och vad har Carro gjort för någontgin annat viktigt och roligt istället för att göra det hon borde? Jo, hon har sugit apelsin (de var äckliga att svälja, så jag tuggade och sög lite, sen spottade ut, haha), hon har ätit fil och hon har druckit vatten. Medan hon har sett 4 avsintt av Sjukhuset. Bra va?

Näe, inte så värst. Men jag är sliten. Och trött. När klockan var 10 hade jag gjort vad som helst för att få sova. Men så fick jag dåligt samvete. Jag är en tjej i mina bästa år! Jag BORDE inte vilja sova klockan 10! Jag borde inte "slänga bort en helg med att jobba" som vissa kallar det. Jag borde... gör något annat? Så jag gjorde något annat. Jag satte tandpetare i ögonen och såg på Sjukhuset istället för att sova. Kanske inte exemplariskt för en tjej i sina bästa år. Men kanske ändå bättre än att sova? Näe, jag är faktiskt inte så bra på att vara en tjej i sina bästa år. Jag är fan i mig för tråkig. Till och med min mormor och morfar är mer aktiva på helgerna än vad jag är! De far ju ialalfall landet runt och ser på teater och operor!

Jag borde skämmas. Så nu letar jag upp den fetaste partybilden på mig själv
som jag kan hitta för tillfället. Och sen låtsas jag att jag är cool. Och inte
trött och sliten.


Lördag för en pensionär.

Så leessss...!

Gick upp strax före sju imorse, och visste knappt vad jag hette. Var helt säker på att det var någon annans väckarklocka som ringt närmsta 30 minuterna. Men sen kom jag på att det bara var jag som låg i min säng, ha! Gick upp, vände lägenheten upp och ner efter mina benskydd. FINNS INTE. Gick ut i förrådet, vände förrådet upp och ner. FINNS INTE. Tog bilen in till Obbola. Sur och trött.

Väl på jobbet så vände det dock! Thereses lilla bebis var där! Lilla Filip! GE MIIIIG! Ännu en gång kunde jag konstatera att jag vilken dag som helst skulle kunna byta det liv jag har idag, mot ett familjeliv! Okej, kanske inte tillsammans med vem som helst men.. Och sen drog arbetsdagen igång. 10 jävla timmar har jag slitit och varit trevlig och vänlig och gosat med alla gubbar och gummor och andra människor. Och min absolut-inte-favorit-tant har gift sig! Det är helt.... galet. Chefen kom förbi och även han blev mållös. "ehhm... ja, det finns väl någon för alla... hur jäkla konstigt det än kan verka". Oh yes. Kan hon gifta sig, så borde ju iallafall NÅGON ha kunnat svara på min kontaktannons som jag la ut några inlägg ner?!

Näe, jag har noll matlust idag. Åt 3 stycken grillkorvar nu till middag. Bara korvarna med ketchup. Inte ens bröd. Jag skulle lätt kunna äta tre till egentligen. Men.. jag är en lat människa. Därav matvalet. Jag har faktiskt köpt glass idag. Sån där sviindyr glass som kostar 50 kr för typ en portion. Häägen....?! Något. Så jag ska äta sånt. Sen ska jag drick Baileys och se på teve och plugga lite. Tills jag somnar. Härlig lördagkväll. Supa sig full på soffan ;) Mja.. inte riktigt. Men något måste man väl få unna sig själv nu när det är helg. För vin är jag inte sugen på. Hittade lite vanilj Smirnoff också. Haha, jag kanske somnar rätt tidigt ikväll ändå!

Näe, ta tag i dig själv Carolina.



Hittade en bild på mig då jag var kannibal. Känner knappt igen mig själv!

Typ så vare.


Jag fick mig ett hångel!

Nu ligger jag hemma i min säng igen. =(

Jag är verkligen =( idag.. Jag tror jag har fått ett återfall. För plötsligt så snurrar allt det där runt i skallen både på nätterna och på dagarna. Nu känns det verkligen som hundra år sedan, och jag trodde att det bara var det sista kvar som man kunde göra sig av med genom en klackspark. Men icket. Pang bom och nu finns det bakom varje hörn och i varje vrå. Ibland är det knappt att jag minns precis vad det är på pricken. Det är nog mest sjävla känslan. Den där satans jävla känslan. Jag behöver något som känns bättre så den blir lite mindre. Eller mycket mindre.

Kalaset för kvällen var iallafall great. Min kära Erika såg helt jävla knäpp ut i en blå peruk, en röd näsa och en batmandräkt. Och då menar jag en sån där heldräkt, en overall, som är köpt på typ lekbiten. Barnavdelningen. Extra läckert var det att den satt som korvskinn på rumpan. Jag lovar att många kommer få sig ett skratt när bilderna kommer imorgon.. Jag for därifrån kring 23 och då var festen verkligen full gång, och speciellt stjärnan för kvällen. Det sista jag såg var när hon halsade halva tetran med vin, släppte loss på dansgolvet och slutligen näst intill hånglade upp mig innan jag gick ut genom dörren. Med andra ord, HON ÄR TILLBAKA!

Näe, nu måste jag verkligen släcka. Känner jag mig och min skalle rätt så kommer jag ändå ligga och skruva mig till 3 inatt ocskå. Skillnaden är bara att imorgon måste jag upp halv 7, inte 11, Och sen måste jag vara så pass vaken att jag kan köra bil också. Tacka gudarna för kaffe. Synd bara att min mage verkligen fräter sönder av det nu för tiden. Inte för att det stoppar mig för att dricka det men, det kanske borde det.

Btw, nu har jag drömt snusk varje natt hela den här veckan! Galet! Och det värsta är att huvudpersonerna har varierat lite, och verkligen inte varit några toppengrabbar! Fast i drömmarna har dom ju såklart varit grymt heta. Jag blir nästan rädd för mig själv.. vad betyder detta?!

Nu fick jag ett bra sms som jag ska försöka somna till.
"du är en toppen tjej =) en tia!"

Godnatt!

Kalas.

Nu ska jag hoppa in i Pärlan och köra till böleäng där det är full rulle. Själv ska jag dock vara skötsam och köra eftersom att jag jobbar i helgen. Men så kan det gå... Lite tagg ska man väl kunna koppla på! (och galet, men finklääningen åkte på ikväll med!)

Hejs!



Kontaktannons.

"Ung, ganska fattig och sliten tjej är less på det smärtsamma och enformiga livet. Söker en riktig man som vet vad en kvinna vill ha (dvs massage, presenter och komplimanger). Förvänta dig ingenting tillbaka i form av sex (okej, kanske lite), pengar eller liknande,  för det kommer du ändå inte få. Du behöver inte vara överdrivet snygg, men är du ful så ha gärna en papperspåse över huvudet. Det enda  jag vill ha av dig är lyx, alltså: INGET SERIÖST, bara lite lyx  i vardagen liksom. Låter jag som 'the love of your life'?  Då är du nog sjuk i huvudet,  men visst, svara på annonsen du."



Någon nytta ska man väl göra.

Tack för din anmälan

Du har anmält följande:

 Jag donerar mina organ och vävnader efter min död enbart för transplantation.

Undantag: Hornhinnor, Hud, Benvävnad, Muskelvävnad, Nervvävnad

***************-*****
Carolina Lindberg




Ifall du vill göra samma sak...
https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx

Dag.- !?!?

Dödens död..

Somnae inte förrän kring 3 inatt och mitt huvud gör ooont idag.
Sådär kringa 8 började det hamras och spikas och sågas
och jag ville bara sjunka genom jorden.

Näe jag känner ingen pepp alls. Inte på någonting.
Skulle lätt kunna begrava mig i en liten håla med alla
jävla böcker och läsa alla minst 5 gånger. Lätt.

Ge mig något bra.

And you're singing the song thinking this is the life
and you wake up in the morning and your head feels twice the size
where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?
Where you gonna sleep tonight ?

Fotboll - en tidsfråga.

Home.

Nu har jag varit på fotbollsmöte. Jag fick ont i magen bara av att sitta där. Samma melodi, samma ord och samma visa. Men självklart inte lika dant som förr. Det var som att föregående år aldrig ens har hänt. Som om tiden stått stilla. Men samtidigt så annorlunda. Jag kände mig som.. typ en åskadare uppifrån. Jag vet inte, men det kändes som inte alls verkligt. Sa inte ett ord på hela mötet och gick därifrån och kände att dit vill jag aldrig mer igen. Det var bara helt fel. På något sätt så känns det som att den där historen, den är avklarad och avslutad nu. Ifall man nu går tillbaka ett steg, måste man då ta sig igenom samma sak en gång till? Enligt mig finns det alldeles för många tomma ord, så då är det bättre att inte säga någonting alls. Visst, några vill säkert. Men jag tror inte att jag kan. Och det finns många anledningar.

Jag har lärt mig en sak. Och det är att man ska aldrig säga aldrig. För man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn. Istället kör jag vidare på att göra det bästa av det som kommer, och nästa utmaning blir väl på söndag då jag ska snöra på mig fotbollsdojerna för första gången på alldeles för länge. Jag längtar in på Nolias konstgräs. Hur underbart är inte det! I veckan får jag nöja mig med Dragonskolans plan, men det ska nog gå fint iallafall. Sen ser vi väl vad de närmsta veckorna har att erbjuda mig.

Usch, nu har jag en stor klump i magen. Jag vet inte alls vad det är som spökar, men det känns inte bra. Huvudet går på högvarv och jag vill bara hitta den där OFF-knappen så jag slipper det för en stund. Sen skulle jag vilja ha en stor kram, som luktar gott. Jag vill tillbaka, men samtidigt vågar jag knappt vrida på huvudet och snegla. Man ska smida medan järnet är varmt men samtidigt så ska man passa sig för att ramla framstupa.

Det är farligt att bli för lycklig, för ju lyckligare man blir, desto ondare gör det sen.
Jag kan nästan svära på att jag har varit den lyckligaste personen i hela världen,
och jag lovar att det gör ont när man tappar balansen. Ju hårdare man håller
fast desto ondare gör det när man tappar. Och ju högre upp man är, desto
längra har man att falla.

Det finns absolut inga ord. Det finns
inga åsikter, inga tankar och inga tillfällen
som kan ta bort det.

Du ser, visst är det för typiskt?


..fortsättningen

....och tro på fan!

Jag hann inte mer än att packa ihop grejerna så kom samma snubbe igen!

-Jaha, ger du upp nu eller?
-Ehh..jaaa..
-Jag har sett att du suttit några timmar nu..!
-Ehh..jaaa..
-Har du tenta snart eller?
-Ehh..jaaa..
-Jahaa...
(extrem tystnad)

Haha.. rätt så komiskt faktiskt. Skulle detta ha spelats in så skulle man nog få sig ett gott skratt. . .

Gokväll!


Torsdag på Iksu.

Urkas.

Det är garanterat något fel på mig! Inatt sov jag 11 timmar, och var ändå helt klubbad när jag var tvungen att gå upp! Jag somnade igår kring tolv, och tvingade mig själv upp ur sängen klockan elva. Och det var en plåga! Ögonen gick i kors.. Sen tog jag cykeln upp hit till Iksu och försökte att göra lite nytta. Jag kan säga att jag inte gjort någon speciell nytta. Sen ber jag till gudarna att min lillebror har hämtat ut boken jag beställt på biblioteket idag. Annars är det kört för mig. Den ska nämligen vara läst på Tisdag och det är stängt imorgon. Kanske lite lycket begärt av en 9:åring, men vafan! Han kommer få spö om han glömt..

Känner att ingenting av det jag läst har fastat. Och jag är verkligen inte seriös med detta. Sitter mest och pratar om sk. "walk of fame" och lite sånt roligt. Vissa blir ju lite besatt av ämnet också, "jamen ni  var ju i fel säng, ELLER OJ bassäng menar jag!!"  Tro mig, det finns hetingar här i korridorerna, och ryktet säger att de är ännu snyggare inne på gymmet! Jag måste alltså se till att fixa det där Iksukortet snart alltså..! Efter jul! Då jävlar!

Näe, nu ska jag försöka packa ihop alla mina saker. De ligger för tillfället utspridda över hela bordet. Resten av gänget lämnade mig just. De skulle spela beach, och det kan ju jag inte göra bara för att jag inte har det där jäkla kortet... Men jag ska iallafall bli bjuden på middag nere i stan ikväll. Rätt så skönt. Då slipper jag se på min tvättkorg och min obäddade säng. Tvätten som jag tvättade.... förra onsdagen? Ligger fortfarande ren och ovikt i tvättkorgen. Det är såå jobbigt att se på. Och den smuttsiga ligger i en liten hög bredvid. Tur att ingen behöver se min lilla svinstia.

Näe, nu kom det förbi en kille, man, snubbe (?) och frågade om jag hade blivit övergiven av alla.. . Självklart förvanlades jag till en tomat och stammade fram ett "ehhhhhh, jaaaa...." Jag gillar inte när okända människor pratar med mig bara sådär, jag hinner ju inte förbereda mig! Haha, nu måste jag packa ihop mina saker för nu blev det riktigt pinsamt...!

Kill me.


Olearys

Så, nu har jag kommit hem igen. Jag har varit på Olearys och inte druckit öl. Med andra ord, alla andra drack öl utom jag och Ruer som skulle köra bil. Det var så trevligt vill jag lova! Och hur härligt som helst att träffa Räkan igen! Känns inte alls som att det var ett helt år sen sist.. Kan väl säga att allt var som vanlig! Sen ääälskar jag alla dessa Erika-historer!

"ja, jag vaknar alltid 3 på natten och bara MÅSTE ha sånna där stora halvor polarkakor. Så då smyger jag upp, och sen plingar det ju alltid till när man stänger micron, och då kommer mamma springande ut ur sitt sovrum och skriker att jag absolut inte får äta upp mackan, så då tar jag mackan och springer in i mitt rum och äter upp den!"
(Erikas mamma vill inte att hon ska bli smällfet)

"....sen när jag väl stoppat in mina mackor med ost i micron så måste jag alltid stå och vakta micron tills dom är klar, för annars så tar hon dom ifrån mig så fort hon får chansen!!"

Kan man annat än älska den där familjen?

Näe, många öl senare kände jag att klockan började bli slagen och det var dags för Fröken Lindberg att cykla hem. Egentligen vet jag inte varför jag inte söp till ikväll tillsammans med de andra. Jag har haft en föreläsning den här veckan och är ledig ända till nästa måndag! Men något litet samvete skuttade runt i mitt huvud och sa att jag borde läsa nån artikel innan jag somnar inatt. Och dessutom så tänker jag ju plåga mig själv med att fara ut och springa på morgonkvisten..  Så jag tog min cykel, gick ett varv genom en av parkerna (det är tydligen ljusfestival!), njöt av sval luft och vackra ljus, och sen gick jag hem. En härlig kväll med 8 små vänner som man inte träffar så ofta för tiden.. Lite trist men.

OCH JUSTE!! En tränare ringde mig idag och jag ska fara och provträna på Söndag!! Alldeles ensam! AAAHHHH!!! Jag har redan alldeles ont i magen av nervositet! Känner hur prestationsångesten redan tääär på mig! Jag är så sjukt nervös! Förstå då hur nervös jag kommer att vara innan det hunnit bli söndag!! Kill me...

Näe, nu ska jag läsa den där artikeln, bara för att jag faktiskt lovat Maria
att göra det. Annars hade det inte funnits ens en liten chans att ajg gjort det..

Natti!


Plopp?

Och nu sitter jag mest här i min mjukis-klänning och gottar mig. Eftersom att jag har lite förkärlek till mjukisar, men samtidigt så bör man kanske inte alltid gå klädd så, så köpte jag mig en mjukisklänning! Så underbart mjukt och mysigt! =)

Min mat blev göde och fetaostsallad till var heller inte helt fel. Nu börjar jag bli lite sugen på efterrätt....! Men egentligen borde jag inte. Min hy mår verkligen inte bra av allt onödigt jag äter. Så fort jag äter onyttigt så säger det PLOPP på näsan eller någon annan stans. Jag lyckades till och med få en finne på låret. Bra jobbat Carro!

Nu ska jag snart börja bege mig mot Olles tror jag! =)
Ska få träffa Erika som kommit hem från SF idag!



Har jag hittat mig?

Vad är det med mig?

Jag har sovit till klockan tolv nu två dagar i rad men känner mig ändå sliten! Jag tror jag växer eller något. Det fattas bara växtvärken. Det sägs att man blir lite trött och hungrig av sånt.

Vaknade iallafall imorse och fick panik över hur sen jag var, flög upp ur sängen och tog cykeln till Iksu. Lyckades inte läsa många rader sammanhängande kan jag lova. Hur fan ska JAG kunna förstå engelska? Idiotiskt. Blev mest att sitta och glo på faddrarna som hade handikappsidrott eller något. Första tio minuterna var jag stensäker på att en av killarna som jag faktiskt aldrig sett förr var handikappad då han satt i rullstol. Kan lova att jag blev rätt så paff när han ställde sig upp ur rullstolen och gick därifrån..

Att cykla nu mera är förresten inte helt ofarligt. För det första hade låset frusit på cykeln (yey). Sen när jag väl fått upp det så susade jag i lite farligt hög fart nerför isgångbanan, och upptäckte att bromsarna också hade frusit. Rena självmorsuppdraget..! Men jag överlevde hela vägen ner till stan där jag köpte min första kurslitteraturbok. RENA RÅNET! Men det är 8 dagars öppet köp på den. Så nu har jag alltså två alternativ. Antingen  hetsläsa dygnetrunt och lära mig hela boken på 8 dagar, och sen le snällt och lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Eller verkligen utnyttja att det är MIN bok och kludda i hela boken bara för att jag får det. (jag ver precis vem som bittert skulle påpeka hur snål jag är nu och hur han inte gillar snåla människor, haha).

I övrigt så känner jag mig som en elak människa ibland. Men sånt är livet, även för alla andra. Nån är inte vem som helst liksom. Jag är svår, rätt så elak och sen vet jag vad jag vill också. Det finns liksom inget mellanting. Eller, det borde iallafall inte finnas något mellanting. Det finns flera perspektiv på samma saker. Och ibland är det viktigt att man ser det från samma perspektiv.

Jag har precis börjat  hitta tillbaka till mig själv och trivas med livet och allt sånt igen. Och nu ska jag se till att njuta av det. Ta dagen som det kommer och gå på långa promenader och vänta på snön. Cyklade förbi en av parkerna i stan idag och såg att de har någon utställning där, det rullade även förbi en isbjörn. Jag tror jag ska ta mig en kvällspromenad där nu någon kväll. Ha det lite mysigt med mig själv. Det är härligt att vara själv nu när man börjat uppskatta det.

Nu ska jag försökta tillaga något av den köttfärs jag fick igår. Det styckades nämligen en kalv och jag var jäkligt snabb med att rycka åt mig några bitar, alldeles gratis! Jag är verkligen inget proffs på sånt och är glad att jag slapp vara med och skära och paketera allt. Jag har nog problem med att göra något gott av det... Lite expriment..!

Ha en fortsatt bra dag nu vänner.
Tänk inte så mycket, gör det bästa av det som kommer.

Livet idag.

Min ungdom kommer aldrig igen
jag har så mycket förstånd att förlora än
så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv

Jag gick på en gata mot ett äventyr
jag kom till en plats där pengar styr
Där spriten var billig men fyllan dyr
Man fattar lätt varför mänskor flyr
Det är ett hårt liv


Jag tog mig upp på ett skyhögt berg
jag trodde livet skulle byta färg
men svindeln skälvde genom ben och märg
Det är ett farligt liv

Jag satt på en brygga långt hemifrån
månen lyste över silverstrån
***** var naken och klev ner i ån
det är det jag har fått mina drömmar från
Det är ett skönt liv

Jag klättrade ner i en bottenlös brunn
du ska vara med om allt för att få mål i mun
djupet är vackert men gränsen tunn
Det är ett svårt liv


Sen gick jag min väg och kom aldrig igen
Det är ett fritt liv...

Karusellen har pausat på Tisdag.

Vaknade med värsta huvudvärken imorse... Urk.
Gick upp, åt frukost, tittade mig i spegeln, och kände att. NEJ.

Det hade inte gett någonting alls att sitta på en två timmars föreläsning med dunderhuvudvärk och sen dessutom vara alldeles svullen i ansiktet. Så jag kröp ner i sängen istället. Och sov från och till någon timme till. Känner mig väl inte direkt pigg nu heller, men kanske snäppet bättre. Det borde gå över med några ipren/alvedon. Smått ångest att jag missade föreläsningen dock. Snälla säg att den inte var så viktigt....

Har börja få lite pluggångest också, det märks på mina drömmar. Typ när man drömmer om böckerna som man inte ens har hemma, och när man drömmer att mamma ringer och skäller ut mig för att jag inte gick på en föreläsning. Man kan väl säga att hur jag mår alltid speglas i mina drömmar. Ibland skulle man vilja ta några sömnpiller bara för att ¨få sova drömlöst och inte  ha allt surrandes i huvudet även på nätterna!

Näe, nu ska jag bädda min säng. Sen ska jag trycka i mig massa piller innan jag går till bussen. För jobbet tänker jag inte missa hur lockande det än känns. Pengar är ändå rätt så bra att ha.

Suck. Ha en bra dag.

Förresten! Jag drömde en till grej inatt också! Att jag snuskade mig med en kändis (sångare? bandmedlem?) som hade tattuerat in stora bita pussel över hela sin kropp. Och han hade svart stort hår. Finns det någon sån i verkligheten? Läskigt.. Sen drömde jag att en tant tänkte kräva mig på pengar för att jag gjort så hon fått lite grus på ena skon, men då sågade jag henne stenhårt. Sådär cool ska jag bli i verkligheten också.

Fossi!

Oooh, jag känner taggen komma smygandes!

Umpecupen 21 November! FOOOSSIIII! =D Så grymt roligt! Okej att jag hatar five a side och att jag är som en stor kluns på små ytor, men ändå! Det var verkligen evigheter sedan jag lirade, och just nu får jag glädjerus genom kroppen bara av att se på en boll. Så nu sprätter det i benen på mig! Har dessutom bestämt mig för att ta tag i detta nu. Bara att inse, att Carro är inte Carro om hon inte spelar fotboll. Det är liksom.. jag. Håll tummarna för mig nu att jag kirrar mig ett bra lag! Och sen taggar vi den 21/11!





Måndag in my ass.

Jag är ledsen. Sådär deppig. Lite sorgsen.

Jag som har varit så duktig. Hållit alla tankar på avstånd. Glidit med på ett bananskal och bara försökt att vara. Men nu känns det ledsamt. Jag känner för att typ gråta. Eller bara krypa ner under täcket. Dricka varm choklad med mackor. Men jag har ingen choklad hemma. Och det känns tomt att krypa in under täcket. Och att gråta är inte bra, för då kan man inte sluta. Hur som helst så känns det inte bra nu. Jag vill sudda bort och vrida tillbaka och ha tillbaka och allt det där. Det försvinner inte och aldrig och förevigt! Det är som att den där tomheten aldrig tycks fyllas med något. Det fortsätter att eka där. Alldeles svidigt tomt. Varför går det inte över?

Hur som helst så har jag jobbat idag efter skolan, och det var lite roligt. Det är ett helt företag på jobbet som hjälper oss att bygga om hela rubbet. Jäklar så mycket som händer där alltså! Och byggledaren, som jag inte vet vad han heter, försökte lära mig ALLT om sitt jobb. Seriöst. Han ville lära mig läsa ritningar, lära mig om varor, om hyllor och om lappar. Och sen hängde han runt mig hela dagen. Frågade var jag bodde, vad jag gjorde, berättade att han hade utblildning som läkarblablabla som chef, blev uppsagd och fick dubbellönn i 9 månader och sen helt plötsligt så tyckte han att jag var en rolig tjej och undrade vad jag skulle göra ikväll, haha. Big nono! Men de var kul ändå, lär få mig några goda skratt i veckan tror jag! =)

Sen for jag iallafall till Storsjö och  sprang mina 4 km. Jag har kommit på nu att egentligen borde jag springa 6 km varje gång eftersom att det är för enkelt att springa 4. Men det tar ju sån jäkla tid, och det är trist att springa på löpband. Så jag körde lite rygg istället. Sen kom Alex och skulle prata med mig när jag sprang också, och då blir det avancerat! För det första så kan jag knappt prata när jag springer, så jag flåsar mest. Och sen skriker jag dessutom. Sen måste man stå mitt emot mig när jag springer, för annars springer jag av rullbandet! Har nog svårt att hålla mig kvar där som det är...

Näe, nu ska jag duscha bort mitt äckliga svett och ta på  mig mjukisar istället. Så ska jag koka te och blunda åt diskberget. Sen ska jag försöka bli glad igen. Man kan inte göra mer än sitt bästa..

Godnatt.

Farsdag.

Jag blev glad när jag loggade in på min blogg idag,
för jag hade fått en kommentar från Tinniz-girl!


Idag är det iallafall fars dag. Jag började min morgon med en promenad efter älven i regn och dimma. Kanske låter ruskigt och hemskt, men det var rätt så skönt. Man höjer bara musiken några snäpp i lurarna, sen tänker man igenom några olika tankar i livet och försöker fokusera med på alla bra saker. Det är lite lustigt det här med dimman. För när jag går vid vattnet, så är det som att det suuuuger ner mig. Man såg inte älven alls, men det är som att jag sugs närmare kanten hela tiden. Läskigt. Samma sak är det när en buss kör förbi mig, eller ett tåg. Då känns det också som att jag sugs in under den. Huvva..

Sen for jag in till Obbola för att hälsa på far min. Och precis som så många gånger förr så kom ämnet då jag föddes upp. "mamma hade ju knappt fyllt 20 och pappa hade ju justt fyllt 22...". Ja, historien om mig är rätt så komisk faktiskt. Ett under att jag sitter här idag efter alla om och men, haha. Jag är ett litet mirakel jag.. Sen tog jag iaf Pärlan och brummade hem i dimman. Man såg inte många meter framför sig kan jag lova. Men så härligt det är med bil! Jag får en kick, som ett rus. med musiken på högsta volym. Det är som en frihetskänsla på något vis.

Idag fick jag också veta att de sista min farfar sa innan han dog, alltså hans sista ord! Det var "se till att hon då inte kör ihjäl sig!" och sen dog han. Hur läskigt är inte det?! Betyder det att jag har en ödets dom över mig? Att jag kommer att hamna i nån trafikolycka eller så? Jag kan inte riktigt släppa det där.. Kanske borde jag inte ha bil trots allt.

Nog om det.

Trosorna jag fick av Lisa igår !


Gårdagen (anna ligger på golvet)



Morgonpromenaden


Spank me?

Så gött!

Ikväll har varit en mysig kväll. Vi har ätit supergod middag, druckit hallonsoda, ätit efterrätt och druckit sånt där pressat kaffe och sen avslutade vi med glögg. Slötittade lite på teve och upptäckte att Johnny Depp faktiskt kan vara snuskigt snygg. Jag funderar på att erbjuda honom en dejt.. Sen avslutades kvällen i köket. Supermysig kväll. Älskar den lägenheten med öppen spis och tända ljus överallt.. Där kan jag tänka mig att bo. Lisa flyttar ju ihop med Marcus efter årsskiftet, så får jag för mig att dubbla min hyra, så why not?

Lite läskigt var det att cykla hem genom stan sen i mörkret. Det tog väl ungefär max 7 minuter, men lite läskigt ändå. Fulla människor, mörka gator och läskiga buskar. Kan inte låta bli att bli rädd att någon ska flyga på mig, eller anfalla när jag låser cykeln eller så. Jag ska börja ha alarmet i jackfickan. Hur man nu ska hinna slita upp ett sånt ifall det krisar...

Hur som helst en bra kväll. Jag fick dessutom ett par ursnygga Björn Borg trosor bara sådär. Jag glömde till och med och fråga varför jag fick dom, jag blev bara så glad! Prövade dom direkt, och jag är kär! Tack Lisa! Och sen avslutar jag detta inlägg och denna kväll med att påpeka; Om det någonsin kommer en dag, då någon skulle få för sig att "daska" mig i ansiktet med sin "allra heligaste", då skulle jag garanterat först dö, och sen skulle jag säga upp all typ av kontakt med alla av det motsatta könet.

Godnatt.


Bara barn!?

Barnen smetade smör på mina väggar. De trampade in kexsmulor i mina mattor. De kissade på mitt golv. De tog fram mina hemligheter från mina lådor. De doppade mackor i mitt smörpaket. De hällde vatten i min säng. De pillade på ALLT! Jag var livrädd att de skulle komma framspringande och visa upp något olämpligt. Jag var var livrädd att de skulle smeta något i min vita soffa. Jag var livrädd för ALLT!

Sen tog jag  fram skurmedlet och sanerade badrummet. Kisset är borta nu. Sen sprayade jag halva lägenheten för att försöka få bort alla små fett-fingrar. Men smör är omöjligt. Smulorna är kvar. Och de värsta hemligheterna förblev ofunna. Tacka gudarna för det... Var ska man gömma allt? När barn är överallt!? Måste man börja gömma saker i garedroben nu igen? Jag tror det, för jisses så nervös jag var.

En sak är då säker. Jag ska inte skaffa 4 barn. Och inte 3 barn heller. Kanske två. Eller inget. Och jag tänker aldrig sluta att vara pedantisk när barn smetar smör på mina väggar. Men jag kommer aldrig någonsin att lägga kläderna i min garderob i färgordning. Eller vika dom snyggt i kanterna. Sen kommer jag alltid att äcklas ihjäl av att städa toaletter, även fast det bara är jag som använt den. Och jag kommer alltid att måste ha mina speciella trosor för träning, vardag, och fest.

Nu ska jag duscha, sen ska jag klä mig lite lagom fint.
Det är ju inte varje dag man ska på finmiddag med
finsällskap inte!

...en dag i taget..


Fetafläskiga Lördag.

Jag åt fetaost sallad till frukost. Och fil me crunchy. Och macka. Och mandarin. Nyss åt jag pringles till frukost-efterrätt. Sen somnade jag på soffan en stund också. Egentligen skulle jag vilja ligga kvar här på soffan nån timme till, men syrran får spader. Det ska tydligen kirras pappa-present inför morgondagen. Och sen kommer hela halva släkten hit. Och sen efter det ska jag på finmiddag till Lisa. Vi ska äta goen mat och snacka massa tjejsnack. Livet är rätt så behagligt faktiskt. Speciellt med kylen full med mat, staden full med vänner, och sen är det julafton snart. Jag önskar mig en parfym. Nääe, nu jäklar är det stress som vanligt. Närmsta 4 timmarna ska jag hinna allt det där. Och nu skickar hon hets-sms till mig också. Så nu har jag plötsligt bara 30 min på mig. Crazy frog.
 
Och detta inlägg avslutar jag med en såndär
konversation som bevisar vilka konstiga
människor jag har runt om mig. Inte undra
på att jag också är lite konstig!?


**** säger:

sluta var med i mina sexdrömmar

Carolina säger:
haha jassåå?

Carolina säger:

var har jag nu gjort?

***** säger:

håller på och binder mig o grejjer!

Carolina säger:

hahah vaa?!

***** säger:

i drömmen då

Carolina säger:

du är ju helt vrickad!


-




Some people live as there was no tomorrow

Tinniz-girl!

HEMMA!

Nu har jag varit på Maxi med Lisa och shoppat mat! Och jag köpte bara lyxmat! Fetaost, Halloumi, keso, olika smaker på creme fraiche, grönsaker, salladsdressing, lyxbröd ÅÅÅHH SÅ GOTT!! Det är bara det att nu kan jag inte bestämma mig fvad jag ska laga till middag. För jag vill äta ALLT! Garanterat att allt gott är slut på måndag. Trots att jag handlade för 500 kr! Och det är rena RÅNET!!

Näe, nu ska jag uppdatera Tinna som för tillfället är i Thailand. Kan nästan se framför mig hur hon sitter där på andra sidan jorden och flinar när jag berättar om de små glimtarna i mitt annars rätt så händelselösa liv. Haha, åååhh vad jag saknar henne! Hon har bara varit borta typ 2 veckor. Och ska vara borta fleera månader till! Och jag har abstinens efter att få prata med henne! Typ berätta att jag bytt schampo och att jag borde köpa lypsyl. Och när jag var på toa sist. Sånt där som jag bara måste ha någon att säga sånt till.

Förresten. Det här är iiiinte bra. Iiinte bra.
Jag kommer aldrig komma ur det här smärtfritt.
Gaaahh....


Carolina säger:

det är SJUKT
Tinna säger:

HAHAHHAHAHA

Tinna säger:

HAHHAHAHHAHAHA

Carolina säger:

du ser!!

Tinna säger:

jag skrattar hogt!!

Carolina säger:

jag får panik....


-

Bloggrank.se

Mina trosor på tv!!!

Jag måste ju ha världens coolaste och snyggaste underkläder! När jag satte igång MTV så var nämligen mina trosor där på en tjej! Mina H&M trosor var alltså med i skitbra musikvideo! Hur fränt är inte det!? Så om ni ser den där videon, med de där trosorna, så vet ni att dom är mina! Och dessutom har jag dom vita också! Shit.. jag är ju nästan känd nu..


Heja mig!

...fett bra jag är ändå!

Hemma i Obbola hade jag alltid min vanliga springrunda. Där kunde man som inte fuska eftersom att stigen gick genom skogen. Men här är det absolut inte lika bra att springa. Det är människor ÖVERALLT och jag hatar att folk ser mig när jag springer. Sen så finns det också genvägar överallt! Direkt man kommer till en korsning så finns alltså möjligheten att fuska. Men iag var jag fett bra! Sprang efter älven, och i hela 40 minuter! Och för att vara mig så är det king! Känner mig duktig nu.

Nu dusch, sen engelskaartikeln. Sen lax. Sen SLAPPAAAA!

Såhär cool var jag innan jag for ut och sprang.. (sommarkänslor!!)



Såhär nöjd är jag över mig själv nu när jag sprungit flera miiiiiil! (nästan).

Damn I'm hot!

Tänkte handla mat. Bestämde mig för att kombo-handla med Lisa imorgon istället eftersom att hon har sin pojkväns bil då. Jag ska också skaffa pojkvän med bil. Fast då säger jag ju emot mig själv eftertsom att jag inte ska ha pojkvän förrän jag fyllt 28. Hmm... hur som helst. Lever på rån och  mackaroner så länge. Och lax! Ikväll tänker jag äta lax. Sådeså.

Well, räknade istället me att få en fett tråkig dag. Men så hittade jag en rolig sparvel på internet istället. Utbytte lite upplevelser och erfarenheter och wips! Nu är klockan snart två! Tiden går fort när man har roligt.

Så jag kokade en tallrik mackaroner, svepte dom med ketchup (inte ett endaste fullkorn inte!) och nu ska jag bara låta det sjunka lite innan jag ska fara ut och springa. Ja, det känns jobbigt. Men jag kommer att älska mig själv efteråt när jag gjort mina 100 situps också. Och det är sant. Jag gör ALLTID 100 st. 3x30, sen är det så coolt att göra just hundra, så då gör jag 10 till också =) Första 30 gör jag med benen i 90 grader i luften, nästa 30 gör jag vanliga och sista 30 brukar jag variera lite. Antingen med helt raka ben, små korta eller sneda. Och ibland jag jag sånna där tvärt om. Så man gör situps med benen. Men det är OLIDLIGT jobbigt. Sen går det inte att andas heller. Ja... bara så ni vet! =)

Nu skärpning Carro!

"upp och hoppa nu, sitter du blir du tjock och ful,
svettas ta ett extra pass, sitter du kommer din
rumpa växa fast!"

Haha.


Godnatt.

Jag är sugen på ananas. Jag är vansinnigt sugen på det. Färsk. Jag vill haaaa....! Jag är garanterat gravid, haha. Lyckades äta min middag där king kring 18 då det blev mackor. Sen efter det har suget varit olidligt! Först åt jag upp en hel gurka. Sen oliver. Och nu bara MÅSTE jag ha ananas. Och ferraribilar.. Gosch. SVARTA ferraribilar. I DIE!

Näe, nu är det snart Greys. Det ska jag se medan jag äter oliver och rån och dricker saft. Sen ska jag fortsätta planera min framtida träning i huvudet. Har börjat planera mina konditionspass och styrkepass. Jag är bra på att planera i huvudet, hoppas jag är fortsatt lika duktig i praktiken.

Sen är det goooodnatt!

(hittadfe en bild på mig där jag ser blind ut. Fett coolt!)


Va hände?


SKJUT MIG!

Fröken Lindberg mår INTE så bra idag.

Fröken Lindberg vaknade och var i princip tvungen att hålla fast sig i sängen för att inte ramla ur den imorse. Av någon konstig anledning så snurrade hela världen och allra mest min mage. Fröken Lindberg övervägde ett antal gånger att dränka sig i en toalett eller något liknande. Häärliga baksmälla.

Det var grymt länge sedan jag mådde såhär dåligt. Vad hände?! Jag tror jag kommer att dö. På riktigt. Började dagen med ett försök att stoppa fingrarna i halsen, vilket misslyckades. Försökte äta några rån, men misslyckades. Försökte dricka vatten. Misslyckades. Lyckades däremot ta mig med cykeln till Betendevetarhuset. Lyckades sitta där i en timme. Hörde inte ett ord vad gubben sa på uppropet utan koncentrerade mig bara på att andas, inte kräkas och att andas. Andas genom näsan. Inte öppna munnen. Fäst blicken på något stadigt. Efter en timme var det dags för bensträckning och då smet jag. Höll knappt på att kunna cykla hem eftersom att hela kroppen skakade så mycket.

Med sprit och red bull lyckades jag komma på hur man släppte loss. Och jag ska aaaaaaaaaaldrig mer dricka alkohol. Det går inte med ord att beskriva hur jag mår idag. SKJUUUUT MIG!

Nu ska jag sova.

Mamma-Carro!

Jag kan inte rå för att jag får en lite halvtaskig känsla i mig när lärarna på fritids och skolan kallar mig för "mamma". Och tyvärr är det inte första gången jag får höra det heller. Både i butiker, i skolan och lite var annan stans. Ja, alltså rent teoretiskt så är det ju inte omöjligt att jag har en son på 8 år. Men... jag gillar ändå inte att folk tar för givet att jag är mamma. "oj så lik mamma", "vill mamma kanske se vad du gjort i skolan idag", "var snäll med mamma nu" Mamma mamma mamma MAMMA?! Och det sjuka är att jag faktiskt slutat att kommentera det. Idag log jag bara lite snett och gick där ifrån när Olle (som jag minns från när jag gick i klass 1-2) sa att det vore bra om MAMMA kom och hämtade klockan 15 idag. Visst... gubbe. Jag kommer klockan 15.

Har varit och lämnat bebiskläderna som jag köpt till Therese också.
Och dom är småå och söta. Blir hellre tagen för att vara mamma
till en sån liten knodd, än till en 8 årig virvelvind.

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen. Lyckades sova till klockan 12 idag, vilket var gudomligt skönt! Somnade dessutom som en sten igårkväll. Känner mig så grymt avslappnad nu när plugget är klart för den här omgången. Och jag ser faktiskt fram emot att starta nästa kurs. Har nästan bestämt mig för att köpa ett Iksu kort nu för att slippa pendla till Holmsund för att träna. Nog för att Annica lär bli besviken eftersom att hon är helt galen för att ha med mig på sina spinning pass men =P Vi får se om jag kaaanske följer med på torsdag. Hon lovade att hämta mig så vi kunde vara där i förväg och jag kunde sitta på cykeln alldeles redo när de andra kom in i salen... VIP-behandling? Haha.. vi ser väl. KANSKE!

Näe, min blogg suger.
Ha en fortsatt bra dag.

Abstinens...!

Lite självdestruktivitet.

Tog Pärlan till gymmet och HETSADE mig själv. Nu JÄÄÄVLAR ska jag bli fit igen. Ställde mig på löpbandet. Tänkte att jag springer 20 min med ett bra tempo, ser hur långt jag hinner. Som vanligt sneglar jag på displayen hela tiden, och upptäcker att jävlar så bra jag är! Undra hur långt jag hinner om jag ökar lite... och lite till.. och lite till... 4 km på 21 min tror jag det stannade på! Eller, 4 km och 40 meter. Jag är king. Har inte tränat ett smack på lääänge. Sen körde jag lite ben, bröst, triceps och mage. FAN VA BRA JAG ÄR. Och dessutom så stretchade jag. Och de som känner mig dog nog lite när de läste de där. Carolina Lindberg stretchade! Händer inte varje dag...

När jag svettats några liter och blivit nöjd med mig själv, tog jag och Pärlan en åktur vi sent lär glömma. Jag sjöng till Gyllene Tider skivan för full hals och det är inte vackert på något sätt. Sen brummade jag en massa och tog härliga snäva kurvor. Vänta bara tills det blir riktigt slirigt ute, då dröjer det inte länge innan jag ligger i något dike.

Just nu vill jag HAAAAAA!
Jag gillar inte när folk är lika tjuriga som mig.

Godnatt vänner. Och fiender.


....






Flyg vilda fågel, flyg du som kan.
Hade jag dina vingar, då flög jag min väg och försvann..

Tur att jag inte bor i SF.

"Slutade med att trots att jag var efterfest sugen sket i allt eftersom jag vägrade hänga med stjärt-nypar-killen eller den där andra som viskar/slickar i örat "du är en kvinna". Pamela följde med mig hem och just när hon somnat ringde den 38 åriga vakten. Vid denna tidpunkt var jag spyless på killar och när han då kläckte ur sig "I wanna make love to you before you go home" ville jag kräkas. Han fortsatte sedan "Åk inte hem erika, vi gifter oss, allvarligt, vi gifter oss nu!". Vi la på och ja, nu undrar jag hur jag lyckas träffa alla dessa sjuka manniskor som verkar tro att allt är raggningsrepliker när de egentligen är vedervärdigt skitsnack. "



LÄTTNAD!

Så sköööönt!

Nu har jag gjort bort min första tenta. Satt i 2,5 timmar och knotade på, och åååhh vilken lättnad nu! Man ska aldrig säga hej förrän man hoppat över bäcken (eller förrän man satt nyckeln i låset) men det kändes faktiskt rätt så okej! Min studieteknik att bara läsa de böcker som "jag tror kommer att komma med" kanske inte fungerade fullt ut eftersom att det kom 3-4 frågor på just de böcker jag inte läst, men vafan! Nu är det klart! Och jag tänker inte gå runt och grubbla på ifall jag klarade det eller inte framtill 25 November då vi får resultatet, för nu säger jag som mammsen. Det man inte kan påverka ska man inte gå runt och må dåligt över!

Så nu har jag diskat och dragit ut pizzakartonger och vinflaskor och reklamblad och dumpat utanför dörren. Sen hade jag tänk gå ut och ta en lååång promenad i solen. Men nu är det ju ingen sol. Och jag är trött. En power nap låter bättre.. Sen ikväll ska jag till Holmsund och träna och sen är imorogn är jag ledig och sen på kvällen ska jag feeeestaaaaa! Haha... Man får festa på en tisdag..! Med mitt sätt att festa så är det då verkligen inget problem. Jag tycks ha glömt bort hur man släpper loss? Hoppas någon jävel påminner mig hur man gör imorgon! =P

Näe, nu ska jag lägga mig på soffan och bara njuuuuuuta!
Ta igen lite avslappningstid från föregående vecka då vi satt
på Iksu 15 tímmar per dag där ett tag..

HA EN BRA DAG!

Syrran (katten) tycks ju veta hur man släpper loss, man kanske
skulle fråga henne...? Hmm.


Ensam är stark.

Idag, liksom en del andra dagar faktiskt, så for en tanke genom mitt huvud. Jag tror att jag trivs med att vara ensam (chockar jag världen nu?). Eller, egentligen så har jag ju alltid sagt att jag är dålig på att vara ensam. Jag trivs bättre i tvåsamhet där man kan dela alla ögonblicken med någon. Men ibland så får jag bara den där känslan, att va fan. Ensam är stark. Du behöver inte anpassa dig. Du behöver inte bli sårad. Du gör vad fasen du vill och det är bara du som det berör. Och när jag far ut så gör jag vad jag vill, med vem jag vill, var jag vill, OM jag vill. Och sen när jag kommer hem igen så diskar jag när jag känner för det, och städar toan när jag vill. Lagar jag inte maten så blir det ingen mat. Tvättar jag inte så har jag tillslut inga kläder. Och sen släcker jag lampan när jag vill och kan ligga och läsa hela natten om jag vill. Jag kan till och med sjunga mitt i natten om jag så skulle känna för det. Och ifall jag vill kan jag sova i pyjamasbyxor och långärmad. Eller så sover jag helt enkelt i trosor bara. Jag gör som jag vill.

Det finns många kvällar då jag känt att det skulle vara skönt att ha någon där. Bara utbyta lite fraser om den gågna dagen eller bara ha några andetag att lyssna på tills man somnar. Men efter någon månad så vänjer man sig faktiskt. Man vänjer sig vid att inte ha någon som vet allt om ens dagar och det som händer i livet. Man vänjer sig med att inte ha någon att bolla tankar med eller någon som snarkar så man bli galen på nätterna. Jag trodde aldrig man skulle kunna vänja sig, men jag har nog gjort det. Och man uppskattar faktiskt den här tiden bättre då. Att bara göra som man själv vill. Valmöjligheterna är rätt stora faktiskt. Jag menar, potatis, pasta, potatismos, grönsaker, gröt, ris, jäklar vad mycket olika det finns... Sen kan jag påpeka att jag är mycket väl medveten om att jag talar emot mig själv OFTA. Och imorgon säger jag kanske tvärt om. Man vet aldrig..! Men jag är iallafall medveten om det!

Och med några lånade och grymt bra ord från Carolina Gynning så avslutar jag det här inlägget.

"Carina 31, massor av champagne, ostron, gamla vänner,
människor som bryr sig, ett viktigt telefonsamtal, grannar
som festar sönder sig, skrikande asiater, ett liv, mitt val,
klockan tickar, ett vackert slut, en dröm som blir sann,
lämna, våga se, en sanning, många sidor, bryt upp, våga,
ask yourself? do you feel sorry for the shark, NO
."




(Jag var till och med tvungen att ta kort på känslan.)





Vad är du då? En jävla mandarin eller?


Jag ska bli king när jag blir stor.

Okej.

Krogen suger. Det är bara så. Det spelar ingen roll om det är Rex eller Olles eller Slagerklubben, NH,  Scharinska eller vafasen det ska kommas på.... Det suger! Sen spelar det heller ingen roll om förfesten är hos en hjärnkirurg som bor i en lyx lgh i bågenhusen heller. Och det spelar ingen roll att hon gick i samma årskull som mig och han är helt färdigutbildad har jobb som hjärnskärare och hela faderullan heller. Och att dom har bubbelpool och lyx och lyx ch lyx och allt. Näe jag är inte bitter inte... Och hur som helst, krogen suger ändå! OCH JAG SKULLE OCKSÅ HA EN POOL DÄR JAG BODDE OM JAG HADE HAFT DEN MÖJLIGHETEN! Haha... jag vill också va rik..

Och sen ska man le snällt och fint och säga att man pluggar FÖRSTA terminen och hej, grattis till hjärnkirurgen. Och sen ler man ännu finare och säger att man jobbar extra på Ica och GRATTIS ÄNNU MER till det exemplariska läget till lyxlägenheten, haha. Så komiskt..... och OJ SÅ JAG LER när jag förklarar att jag lånar bara liiiiite sådär i början samtidigt som man sneglar på Mona Lisa som hänger där på väggen.. Hahaha..

Hur som helst. Hjärnkirurgerna var trevliga och förfesten var trevlig. Kände inte en kotte men det var trevligt iallafall. Det var väl bara utgången som var sisådär.

Krogen suger.
Påminnn fröken Lindberg om det nästa gång.
VARJE GÅNG.


ännu mer trevligt blev det förresten när min favoritvakt kliver in på förfesten utkädd till vakt. Alltså RIKTIGA vakten som alltid jobbar på Rex. Dessutom en till som alltid står i kassan där. "men tjaaa, det är mig du alltid hat-glor på och vill ha ut från stället..." Yeeeey. Inte alls stel stämmningen... Haha,,, en komisk kväll....

Hejdå. Muntra människa.

Lördagnatt och jag ska dofta gudomligt!

God eftermiddag.

Efter en stötvis sömn inatt är jag rätt sliten idag. Min syster hade varit ute på villovägar och slutade hemma hos mig där kring tre. Eftersom att jag fortfarande inte ha tagit fram mitt andra täckte så hade vi som inget annat val än att sova sked i stort sett hela natten. Min lägenhet är fortfarande sisådär 5-10 grader på nätterna, så man vill helst inte ha en endaste tå utanför täcket! Och att ligga bredvid en snurrande och snackande syster som luktar äckligt hela natten är inte sådär sövande då. Känns som jag knappt sovit alls inatt.. När jag vaknat så for jag upp till Iksu för att repetera inför måndag. Vilket resulterade i att jag somnade i en soffa där och sov i 45 minuter! Haha.. effektivt..

Mådde lite halvtaskigt på förmiddagen också. Är det möjligt att man kan bli bakis efter 2 glas vin? Det blev nämligen vin, godis och Idol igårkväll. Och jag hade någon typ av bakiskänsla på morgonen! Knäppt.. Nu har jag iallafall tagit en dusch för att försöka vakna till. För att hålla mig vaken igår så svepte jag världens största kopp kaffe direkt efter maten, och det fungerade ju. För att hålla mig vaken ikväll behöver jag nog det dubbla..! Vet inte vad det är med mig eftersom att jag är så dödligt trött hela tiden...

Har börjat gruva mig lite för kvällens outfit också. När jag cyklade hem från Iksu så insåg jag för det första att jag kommer att frysa ihjäl med en klänning som slutar just under rumpan! Och när jag berättade om klänningen för mina plugg-vänner så gjorde de mig påmind om att jag inte bör dricka mycket alls under kvällen, med tanke på trosproblemet under världens tightaste klänning. Hur kommer trosorna/klänningen sitta efter jag varit på toaletten efter sisådär en flarra vin? Hmmm... tål att tänkas på..



Jaja, nu ska jag smörja in mina fina ben med massor av doftade lotions!
Om inte annat så ska jag iallafall lukta gott inatt ;)

Vi ses i dimman!

RSS 2.0