Kalas.



Nyårsklänningen för... 2-3 år sedan?
Kanske vågar man sig på en favorit i repris?

Bring it on..!

Nu blir jag hämtad om 30 minuter, och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ta på mig...!! Haha, så tyyyyyypiskt mig! Jag skulle lika gärna kunna fara på nyårsfirande med mjukisar. Ja.. det är inte omöjligt när det gäller mig. Jag borde känna lite panik. Måste välja clothes, packa ner allt viktigt i en väska, bädda sängen (som jag fortfarande ligger i..), diska undan det sista och absolut inte glömma bort min godricka som jag har i kylen! Hohoh! Jag tror vi sprättar första sådär kring tre när det är dags för dusch och make up! Jag börjar känna taggen för kalas och mat och musik och sen ett avslut på detta väldigt händelserika år. Det är nog det mest händelserika året någonsin för mig. Mest känslosamma. Flest avsked och allt sånt där. Och det kommer liksom aldrig mer igen. Nu är det bara historia. Något man berättar om med vemod i rösten. Sådär lite tårar i ögonen och ändå kan man skratta åt det hur många gånger som helst. Åhh vad jag älskar det här året. Och de personer som gjorde det så betydelsefullt för mig...! Några av er, kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.Och som de flesta vet, jag glömmer inte...!

Min farmor ringde imorse och önskade mig ett gott nytt år, men att jag skulle behålla kontrollen över mig själv. Hehe... jorrå. Här ska vi har full kontroll natten lång. Inget crazy frog här inte. Jag hoppas verkligen min kväll blir kalaskul. Det blir ju vad man gör det till. Och jag ska verkligen anstränga mig för att inte bli sådär.. nostalgisk. Jag har en förkärlek till att bli det på nyår. Det är ju trots allt lite av en ny start, och jag har smått svårt för att släppa vissa grejer ibland.

Men jag är helt redo för nya äventyr och massor
av nya möjligheter! Bring it on!!

Tråden gick lite av..

Jag har kaos. Ena minuten är jag kvar någonstans långt där borta, och den andra är jag här mitt i allt.

Det krävs ändå inte så mycket för att man ska vara tillbaka till sandiga golv och lila lakan. Men samtidigt så kan det också kännas som en evighets sen. När nätterna var sådär stjärnklara och kyliga, men samtidigt inte iskalla, som nu. Tänk att man kan sakna precis allt det där. Och fortfarande se det framför sig ibland. Minnas dofter och skymtar. Till och med ljud. Ja... once in a liftetime. Jag skulle kunna rabbla hela kvällen.

Nu är det väl mer ett ingemansland. Neverland. Lika långt fram som bak skulle jag gissa. Egentigen är det väl rätt så spännande att inte ha någon aning åt var man är påväg. Samtidigt som jag är livrädd för det. Min svagaste punkt skulle jag tro. Men samtidigt så är det lite spännande, när man hittar något nytt och oplanerat. Något outforskat som man inte alls hade räknat med. En liten kick, men samtidigt någon typ av rädsla, då man inte alls vet var man kommer att hamna ifall man följer sidospåret. Kanske är det här man gör de viktigaste valen. Jag hatar att säga det igen, men nog är det lite våga för att vinna. För ifall man inte vågar så hamnar man bara längst borta på slutstationen en dag. Och därifrån går det inga tåg tillbaka. Då får man stå sitt kast. Jag antar att jag försöker hitta många stopp på vägen. För ifall det skulle vara fel sidospår, så kan man ju alltid falla tillbaka till huvudspåret. Det är alltid raktfram, de andra valen, de går åt olika håll, utifrån huvudspåret. Jag kan faktsikt se en bild av det i mitt huvud, nu när jag skriver.

Kanske är det lite som i Mona Lisas leende. En vandrare utan mål. Men vilken vandrare har ett mål? Inga komprimisser, ger det en förlorare? Jag har inga svar på de frågorna. Men jag gillar storyn och jag gillar vad den förmedlade till mig.

Jag vet inte alls riktigt vad jag menar eller vad jag säger. Men oftast så säger jag inte så som jag menar. Eller jo, jag försöker, men oftast så får jag inte ut det rätt. Folk tycks då sällan förstå det som jag menade. Ja.. med andra ord så går det för det mesta åt skogen när jag ska försöka uttrycka mig. Det är ju ingen hemlighet. Jag menar det jag säger och jag säger det jag menar, ibland.

Nu tappade jag tråden och minns inte ens vad jag ville ha sagt eller tänkte på när jag började skriva. Det är också rätt typsikt mig. Jag babblar på och efter ett tag har jag ingen aning om vad det egentligen var som jag ville ha sagt. Jag tror knappast jag kommer att lära mig heller..

Godnatt människor.

kaos.

Idag är det snabba ryck..

Efter många om och men så kommer mitt nyår alltså att firas på Druidgården mitt i stan! Jag har ju varit lite kluven och velig gällande allt, men nu är jag nöjd. Massor med folk, se fyrverkerierna på torget kanske och sen nära hem sen när det är dags att sova. Toppen! Nu återstår bara ett problem. Kläder!? Jag har verkligen noll planering inför detta och önskar jag var kille så jag bara kunde ta på mig en kavaj. Nu vet jag inte alls vad jag ska ha.. Typiskt mig i sista minuten.

Jag har iallafall bokat min Askungenbehandling nu och hunnit vara på Iksu och svettats några liter. Lär ju eftersvettas halva kvälllen. Men oj så duktig jag är ska ni veta! 30 min löpning och sen styrka på det. Jag är så bra! Smått loj i rumpa, biceps, triceps och ljumskar nu. Men i like it!

Nu ska jag se lite Förbjuden Kärlek på tv4+, men efter det återkommer jag med
lite feelings.


Tiden går så fort..

Jag vaknade 12,45 idag. Inte bra på något sätt, jag måste verkligen ställa om mina dygn nu! Inatt blev jag iallafall nästan våldtagen, jag var på krogen, jag fick pirr i  magen, jag sov över på Olearys, jag ringde 112 och jag var långt ute i skogen. Det är nästan slitsamt att drömma så verkligt i stort sett varje natt. För oavsett vad man drömmer, så blir man besviken när man vaknar.Drömmer man något dåligt, så vaknar man och mår dåligt. Och drömmer man något bra så vaknar man och blir besviken över att det bara var en dröm. Varje gång jag drömmer, är det så verkligt att det skulle kunna vara verklighet. Fast det är bra enligt mamma, för då vet jag att jag inte bara sover i djupsömn.

Nu ska jag dra på mig mina mjukisar och en jacka sen ska jag gå in till stan. Köpa nyårsdricka och se om jag kan boka min aniktskur innan skolan börjar. Det här nyåret känns lite sisådär kan jag säga. Långt ute i skogen med massa folk som jag inte känner alls. Ja, året kan kanske inte börja bättre trots allt?

Jag har iallafall ingen aning vilka jag ska fira med, hur min dag kommer se ut, vad jag ska ha på mig, var jag ska äta eller ens vart jag riktigt ska. Det är helt sjukt för att vara jag egentligen, som föredrar att ha koll på läget. Men jag antar att jag inte bryr mig så hårt iår. Förra året var ju.. ja. Konstigt. Kanske inte det bästa nyåret jag varit med om. Slutade iallafall me världens längsta telefonsamtal inne på toaletten, vilket var toppen. Men innan det.. nja.. Det här nyåret kan för mig blir hur som helst, bara de följande 12 månaderna blir bra. Det här året har gått så fort! Kan knappt förstå att det var ett helt år sen sist! Jag tror fasen jag kan hitta fler punkter till min 2008 lista nu när jag tänker efter. Det kanske kommer.

Nu stan, sen Iksu och svettas lite..

Vi försöker igen..

Jag säger såhär. Gå runt 6 timmar i en vit morgonrock. Massage, varma källor, vattengympa, mat, solrum you name it. Min kropp mår bra! Vi hade ingen plats på vattengympan egentligen, så vi fick vara där vi inte bottnade med flytvästar och göra samma program som de andra. Jag höll på drunkna några gånger och skrattade som en idiot hela passet. Instruktören gav mig onda ögat några gånger och jag svalde hela bassängen. Så kuuul! Solrummet var också en hit! Solstolar där man fick ligga med solglasögon och bara njuta av "solen".

Förutom det så känner jag smått pressen här på bloggen. Man måste visst börja prestera nu. Vad händer i livet? Tankarna? Ja... rubbet. Jag försöker planera 10 minuter itaget och inte analysera. Sen försöker jag tänka efter lite och sen ser vi hur det går med det. Lite slumpen och lite ödet. Idag har jag träffat på slumpen och ödet två gånger. Det tar mig lite upp och ner kan man väl säga. Och i slutändan så står man kvar i mitten. Man tror att man gör värsta grejen. Tar värsta steget och största missen. Hoppar och håller andan. Sen när man väl vågar kisa igen så står man kvar där man först började. Jahapp, så vare med den grejen. Tur man är så enkel och inte funderar så mycket. Annars hade man ju kanske blivit knäpp. Min vän sa idag att jag är trasslig för tredje gången gillt och att jag borde be folk dra åt helvette och lite sånna drastiska grejer. Jag säger att jag borde ta tag i mig själv och städa min lägenhet inom en snar framtid. När jag går barfota så hoppar jag mellan mattorna för att slippa få äckel under fötterna. Mitt golv börjar likna golvet borta i Villavillekulla.


Ja. Det är som enklare att städa toaletten och skura micron, än att be folk dra åt skogen och peka ut vilka som är vänner och vilka som inte är det. Och dra en linje vilka som man håller nära och vilka man ska hålla på avstånd. Jag vill ju tro gott om alla och det svider i mig att måsta dra den linjen och inse att man blir så sårad att man ibland måste peka.

Det handlar inte om vänner och fiender. Det handlar om vänner och inte-vänner. Eller vänner och andra. Kanske mer vänner och vanliga. Eller vänner och vänner. För tro mig, det är stor skillnad på vänner och vänner. Jag hoppas kunna dra den linjen starkare snart. På ett bra sätt. Vi ser väl sa den blinde till den döve.

Nu ska jag sova. 3 timmars sömn inatt och jag känner
mig rätt slut i skallen. Imorgon blir det träning och stan.
Städningen får bli efter nyår. Vi ser väl.

Tack tussilago.

-

En dag måste man välja.
Det är är rätt, eller det som är lätt.


Underbart är kort.

Ohhhh myyyy säger jag! Idag har jag då alltså kirrat mitt kort på Iksu, och ska frysa mitt guldkort på Storsjö sålänge. Tjejen i kassan verklgen hånlog när hon startade avbetalningen på min träning. BITCH! ¨Hur som helt. Sprang först 30 min, bara för att jag inte vågade gå längre in i gymmet. Om vi säger såhär. Vad fasen använder man alla maskiner till!? När jag tränar brukar jag använda 4-5 maskiner, max! Och sen köra resten med fria vikter. Men här blev man ju mörkrädd! Typ 50 olika masikner och huuuuur stora ytor som helst! Tränade iaf 1 ½ timme, men bestämde mig för att träna nattetid på Iksu första tiden. Det tar nog ett tag innan man börjar känna sig som hemma...

Ja, väl hemma på Ö. Norrlandsgatan har jag lagat lax och tvättat och plockat lite. Sen har jag påbörjat "Sagan om flickan som bara ville ha det hon inte kunde få". Tro mig, när jag börjar trolla med ord och erfarenheter så kommer den bli prima.

Så vad händer nu? Ska se om jag hittar en morot som inte är möglig att knapra på, för jag har vääärsta suget! Jag är huur sugen som helst! Köpte blodapelsiner som jag kan smaska på också, och bananer, och te. Men de var det enda jag handlade. Tro mig, jag är i ett stort behov av att handla nu! Då ska jag köpa honung och massa sånt smaskigt också. Men det får bli på tisdag. För imorgon ska jag på heldags spa! SÅ UNDERBART! Massage, bubbel, träning, bastu, mat I LOVE IT!



Det kanske ser mer ut än vad det är. Men en banan, två apelsiner, fil och
sylt är vad jag har att äta, och vin, olja, margarin och salladsdressing. Och ketchup!




Gomorron!

Inatt drömde jag att min kusin, som går i andra klass, hade gjort en bröstförstoring! Fy fasen! Sen skulle jag läsa en bok för henne, där jättemånga ord stavades ljljljljlj, och när det stod så, så var bokstäverna som spagetti som slingrade sig runt ett streck. l går ju uppåt, och j neråt. Ja.. som sagt så kan mina drömmar ta mig lite varstans.

Sen fick jag sms här på morgonkvisten av jobbet, dom undrade var jag var någonstan??? Vaaa??? Jag hann svara, sen dog min telefon, men jag hade ingen aning att jag skulle jobba idag? Usch, jag får dåligt samvete av sånt här. Men idag kan jag verkligen inte komma. Mitt schema är smock!

Nu frulle, sen iväg!


Mannen i mitt liv och lite blåbärste!

Men tja!

Trots min stora besvikelse så tog jag buss upp i landet (typ) och såg lite Harry Potter och drack blåbärste med honung. Sen skrattade vi och fick gåshud av vår älskade Harry, och upptäckte också att Cedrick i filmen är min grymt heta vampyr från Twilight! ÅÅÅHHH GEEE MIIIG! Jag är smått svag för dessa heta varelser. Tur att de finns fler av dom om vi säger så..! Efter två koppar blåbärsrus så låg vi mest och fnissade åt min kära väns nattliga äventyr med objudna gäster sådär kring 3 inatt, som tvingade henne att fara till jobbet klockan 5 imorse. Och sen kom vi också fram till att vi inte ens mår lite dåligt över att vi får gåshud över Harry Potter en lördagkväll och ser på medelålders-bio en fredagkväll. Tro mig, jag har fortfarane alkohol i blodet sen den här hösten! Efter 6 dagars festande på 2 veckor behöver jag garanterat denna rehab-jul!

Ja, eftersom att hon ska upp och jobba imorgon igen så tog jag bussen ner mot Ö. Norrlandsgatan och sitter nu och funderar på om jag ska begrava mig i en ny bok, eller om jag ska slökika teve istället. Imoron SKA jag ju köpa mitt Iksukort, no matter what! Sen på måndag är det min älskade spadag! Heldag på Iksu spa, med massage, bad, lunch och allmän inre harmoni! Sen ska jag boka tiden för min ansiktsbehanding + massage också innan skolan börjar igen. Åh vad jag älskar att bli ompysslad!

Jag och min lillebror brukar ha lite massage när jag är där och hälsar på. Nu när jag gav syrran en sån där orasmatron-mini så är vi alla lite såld på den! Det är en sån där med långa stålben, som en spindel, som man ska massera huvudet med, heeelt underbar! Och när man använder den på Calle så vill han att man säger "Slaaappna aaaav" varje gång innan man trycker den över huvudet på honom. Med andra ord så säger man "slappna av" ungefär var 30:onde sekund! Haha.. ja.. han är ju för söt! Men han är en jävel på att massera mina axlar! Som sagt, mannen i mitt liv! Än så länge iaf...!

Näe, nu ett glas vatten innan tänderna ska bli borstade!
Godnatt hetingar! ;)
















Go for it?

Varför blir det aldrig som jag har tänkt det!?!?

Nu har jag missat både en middag och min träning, för ingenting! Jag blir så less... Nu är jag deppig och irriterad och less. Jag antar att det blir Harry Potter 4 och soffhäng istället, och nya livet imorgon. Och jag är inte alls sugen på festa. Inte någonstans. Men sen när jag väl blir taggad på det, då kommer alla andra inte vara det. Garanterat! Av någon anledning brukar jag lyckas bli tvärt om hela tiden.

Jag känner mig bitter. Och jag gillar inte när jag inte har koll
på läget. Och just nu har jag verkligen inte koll på läget.
Alltid samma visa..

Lördaaag...!

God Lördag!

Imorse var tanken att jag skulle gå upp när klockan ringde klockan 09.30 och städa lite. Jag minns inte ens sist jag dammsugade och torkade här inne, så de måste ha varit rätt så länge sen.. Men inatt fick jag nån knäpp igen. Vaknade (vet inte när det var, men de var iaf kolmörkt ute) och kunde inte somna om sen. Så när klockan ringde så var jag dödens död. Istället vaknade jag straxefter 11 av att farmor ringde för att meddela att jag var med på vimmelbilder från krogen förra helgen. Ja, de visste jag dock redan.. Jag klev iallafall upp tillslut, och åt pytt till frukost. Nya favoriten är att blanda i massa wookgrönsaker och krydda lite gott. Yummy! Sen gick jag en låååång promenad efter älven. Hur typiskt mig är det inte att gå alleldees för långt bortåt, så jag knappt orkar hem sen! Mina lår är typ fortfarande prickiga av köld. Snart ska jag laga ihop lite middag och sen ska jag upp till Iksu och forma rumpa, mage och lår. Woho, jag känner taggen!

Jag vet att det är trist, tro mig.
Men man måste passa sig för vad man skriver.


Prinsessbädden.


Jag hatar att singla slant!

Kvällspromenader rullar igång tankarna för mig. Vad som har hänt. Vad som händer. Vad som ska hända? Knarr under fötterna. Moves i stövlar. Livsfarliga isfläckar. Snö på trädgrenarna. Fulla människor. Oroliga föräldrar. Skitjobbiga coola killar. Jag kan lova att runt mina kvarter så ser man det mesta. Fast ikväll tittade ajg mest på mina fötter. Livsfarligt halkiga skor! Hur som helst. Det har hänt en del. Men hittills sitter framtänderna kvar. Och inte har jag några sår på knäna. Bara ärren kvar. Från sist jag vurpade. Ja. Då jag började springa med högklackat för att hinna med bussar, ramlade och gjorde hål i strumpbyxorna redan första kvällen. Det var roligt. Men jag har fortfarande ett ärr på ena knäet. Idag sneglar jag mest bortåt. Jag har en tendens att glömma vem jag är, och hoppas mer på mig själv än vad jag borde. Men hur snurrig blir man inte när det finns två sidor av allt och kronan snurrar så jävla snabbt och aldrig tippar? Ja. Vilken sida är det man ska titta mest på är det tänkt? Krona eller klave? Jag hatar att singla slant. Idag bytte jag in Trisslotten jag fick i födelsedagspresent mot två nya också. Jag vann inte på någon av dom. Jävla fan. Det är gånger som dessa som man skulle ha tagit pengarna och vara nöjd, istället för att chansa på något mer. Det är ungefär som en fest för några helger sedan; "Vi klunsade, och den som förlorade var tvungen att ta en shot. Jag förlorade första 7... sen minns jag inget mer..." Ja, den lycklige var då inte jag. Men ungefär så känns det ibland. Man borde ta pengarna och dra ifall man vinner på Triss. För inte fan händer det mer än en gång.

Det är småsaker som räknas. Ögonblick och stunder. Allt där emellan spelar nog inte så stor roll, i slutändan. Jag antar att det handlar om att fightas. Och inte köpa för många lotter. Och inte heller ta för många shots. Det är därför jag oftast inte dricker sprit. Det smakar förjävligt, sen går det fort utförs också. Nu ska jag bädda min säng med mina splitternya lakan. Sen ska jag krypa ner där med en bok och somna före klockan 03.00.

Förresten. Allt Flyter var bra. Men man kanske uppskattar den mer
efter att man fyllt 40. Innan sommarn, så ska jag lära mig flyta!


Så heeeet!!

Jag:
"Jamen känn så skönt det är att inte festa ikväll! Då kan jag
gå upp imorgon, ta en lång promenad på morgonen, äta lunch och.."
Emma:
"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! JO TJENAAA!!!"

Ehh.. ja. Hur som helst. Imorse hade jag väckarn på halv 9, då jag skulle upp. Men aj så dåligt det gick. Jag låg och vred mig till närmare halv 4 inatt! Galet så svårt det var att somna. Men sen har jag ju kanske världens hetaste telefon för tillfället också..! Hehe, me like! Tog mig iaf upp till slut och promenerade in till stan. Nya underlakan, 3 tröjor och en dunväst! Kiing va nice! Nu är jag dödens trött och måste nog ta en nap innan jag ska till farmor och äta middag. Sen ikväll ska jag på bio och njuta av kvällen.. Och.. ehh.. ja.. det är SÅ SKÖNT ATT INTE FESTA IKVÄLL!!!!!!!!

Imorgon ska jag faktiskt kirra Iksukortet, så då ska jag träna kondition och styrka och sen avsluta med att simma. Planen var först att simma 1000m, haha. Ja, jag har hört att det är så långt man bör simma för att de ska ge något. Men sen började jag räkna hur många längder man skulle måste simma för att nå 1000m. Och det är vansinnes många! ALDRIG I LIVET! Haha.. inte ens chans. Jag tror att det är lämpligare för mig att tvinga mig själv en viss tid. 20 minuter är en halv evighet för mig som inte riktigt är känd för att flyta som en kork.. Varken med eller motströms.

Jag har på något sätt börja tvivla på min älskade väns motto, att det bästa är att bara flyta med. Jag föredrar nog att själv ta besluten och själv påverka den väg jag flyter på. Eller alltså. Rätt vad de är så flyter man iland på alldeles fel plats, och upptäcker att det nog fanns mycket man kunnat göra för att det sett annars ut. Som sagt, jag flyter nog sällan bara med. Jag startar istället min alldeles egna våg, så får resten följa min ström om det passar. Okej, ta dagen som den kommer. Men se till att göra de bästa av den också. Och kämpa för det du vill ha!  Kämpa för det du tror att du vill ha! Det tänker jag göra..!

Jag gillar att leva livet.




Bränder, drömmar och lite sprit.

Morning!

Imorse vaknade jag smått förvirrad av att det ringde! Jag var mitt i en dröm där jag var höggravid, en dag över tid. Men ungen hade inte rört sig på jättelänge, sen hade jag panik för att jag inte minns om jag hade druckit alkohol under graviditeten, och dessutom var jag jättesmal när jag låg ner, och hade värsta kulan när jag stod upp. Ehh.. ja. Konstigt. Sen var jag också orolig då jag hade blivit kär i en kille, och undrade vad han skulle tycka om att jag hade barn med någon annan.. Ja, heelt sjukt! Och jätte-verkligt! Det var som en blanding av en sjuk dröm, och verkligheten. Sen mitt i allt (alltså påriktigt) ringde Maria i panik och sa att halva Ålidhem brann och jag skulle ta reda på ifall hennes lägenhet brunnit ner!? Jag som inte ens visste vad jag hette.. Hur som helst var de deras lägenhet som brann och det blev ju lite sorgligt.

Imorgon ska jag jobba på Plaza och se alla fulla människor och plocka disk, plocka kläder och torka golv halva natten. Det kändes typ kul fram tills jag blev garanterad jobbet. Nu känns det mest lite... obekvämt kanske. Lite roligare hade det ju varit att dricka alkoholen, istället för att torka upp den. Men istället får jag pengar till mina nya underkläder och mitt Iksukort! Hoppas det är roligt folk som joobbar...! Och hoppas jag kommer hem innan 05.00...!

Ja. Nu ut i snön och leka!

Pics.

Julafton i Obbola



Min yngsta kusin fick en BATMANDRÄKT! (lycka!!)



En annan av mina tusen (känns det som) kusiner fick Indiana Jones!



Min klänning fick ett nytt försök ikväll..



Julgranen hemma hos oss..


Magiska möjligheter!

Snön ligger vit på taken... endast tomten är vaken?

Vilken julafton, på många sätt! Jag kan säga att jag har fått precis exakt allt jag önskat mig, och mycket mer! (ja, som någon hade kunnat ge mig alltså..). Köksgrejer, bidrag till Iksukortet, parfym, lakan (med inbroderat mitt namn!), en spargris, vantar & halsduk, presentkort, lås till cykeln + sadelvärmare med silikon i, glitterspray till håret (av Calle), en hemmagjord tändsticksask (kusinerna), jaa.. listan är lång. Calle blev glad över tv-spelet jag köpte till honom, pappa tyckte parfymen luktade gott, mamma gillade allt-i-allo-boken om hälsa och jag tror vi alla fick en liten orgasm av orgasmatron-mini som jag gav syrran!

När vi skulle köra hem från kalaset just innan Karl-Bertil började så gick det inte att stänga någon av dörrarna i baksätet på bilen. YEY! UMEÅ HAR BLIVIT KALLT! Jag körde, och mamma och pappa satt och höll fast i varsin bakdörr hela vägen hem till Obbola. Jag kan lova att jag var rätt nervös i svängarna, man vill ju inte att någon ska flyga ut efter vägen!? Väl hemma bytte vi i familjen våra klappar, spelade lite NHL 09 och såg sen en julfilm tillsammans med glögg, apelsiner och diverse annat. Det här kanske låter helt knäppt. Men jag känner mig ändå lite hungrig nu. Men så blir et kring jul, man småäter hela dagen! Så någon sådär RIKTIG måltid blir som aldrig! Ja.. vi åt två varmkorvar sådär kring 21.00 innan vi startade filmen!

Jag har haft en magisk julafton. Men jag har faktiskt saknat lite också.
Ja... jag hoppas att det nya året har en överraskning till mig. Ett nytt år,
nya möjligheter, och hela 12 månader på sig att sabba hela rubbet.
Ja... jag kommer nog hinna misslyckas många gånger på den tiden!
Men kag känner på mig att jag kommer att starta bra iallfall, med att lyckas!

GOD JUL ÄLSKADE VÄNNER!

Liksom en stjärna.

..och förresten, God Jul vänner.
Passa på att önska, det är ju trots allt stjärnklart inatt.

Om jag kunde drömma.. (så braa!)

"Oftsast är vi väldigt bra på det vi gör, men ibland begår vi misstag. Jag gör
 det nu, till exempel, genom att tillåta mig själv att vara ensam med dig."
"Är det här ett misstag?" Jag hörde sorgen i min egen röst, men var inte
säker på om han också gjorde det.
"Ett väldigt farligt sådant", mumlade han.

Efter det satt vi tysta en lång stund. Jag betraktade skenet från stålkastarna som följde vägens kurvor. Ljuset rörde sig för fort - det såg inte verkligt ut, mer som ett videospel. Jag var medveten om hur hastigt tiden försvann, precis som den svarta vägen under oss, och jag var fruktansvärt rädd att jag aldrig skulle få en ny chans att vara med honom på det här sättet igen - öppet, utan den vanliga muren mellan oss. Hans ord antydde ett slut, och den tanken skrämde mig. Jag ville inte slösa bort en enda minut i hans sällskap.
"Berätta mer", bad jag förtvivlat och struntade i vad han sa, bara jag fick höra hans röst igen. Han kastade en hastig blick på mig och verkade förvånad över förändringen i min röst. "Vad vill du veta?"

Om jag kunde drömma..

"Jag är trött på att försöka hålla mig borta ifrån dig, Bella."
Hans ögon var magnifikt intensiva när han uttalade den sista meningen och hans röst var varm. Jag glömde bort att andas. Jag kunde fortfarande inte tala, så jag nickade bara. Han log hastigt och blev sedan allvarlig.
"Du borde verkligen akta dig för mig", varnade han. "jag är ingenting att ha..."

Mycket.. vill ha mer.

Idag är mina leder sjukt stela!

Efter alldeles för få timmars sömn inatt (av nååågon anledning så blev jag vaken till kring 03.00 inatt!) så var det jobb-time! På jobbet idag har vi haft ungefär +14 grader och jag har suttit i två västar, fleecejacka och skjorta. Mina tår blev isbollar och mina fingrar känns alldeles tjocka. HURV! Sen har jag fått ungefär 300 God Jul och jag svarade varje God Jul med ett detsamma. Det låter ju bara dumt att säga samma sak tillbaka!

Väl hemma kommer jag snart gå i taket på människorna. Jag är till och med arg på dom i sömnen! HUR ska man palla heldag imorgon!? Nu vill jag bara hem!! Så arg, less, irriterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Kanske ska jag basta ut min arghet?

Jul, jul.. strååålande jul.
Ge mig något mer.

Fuck

...proffset har gjort det igen.

SUMMERING



- Jag och Maja gjorde Umeå farligt, hela början på året
- Jag började jobba på Ica mest varje dag
- Träffade en magisk människa, ingen har betytt så mycket för mig, tack för allt
- Fick tillbaka Tinna från London (hon stannade dock inte så länge)
- Drog till Malta med mina brudar och levde rövare i två veckor!
- Fick för mig att Norge kanske var mitt place och övervägde att fly dit (???)
- Bytte fotollslag och klubb och började lira div. 2
- Min mormor blev frisk
- Många (de flesta) av mina vänner blev sambos (känns konstigt att få julkort från paren!)
- Jag bestämde mig efter många om och men att börja plugga
- Flyttade in till Öst på stan där elementen inte fungerar
- Förlorat många gamla vänner, men funnit många nya
- Blivit kär 2 gånger
- Dragit på mig en jävulsk bakfylla!!
- Fått åldern inne för de mesta, men de känns inte så speciellt då jag redan fuskat med allt innan
- Längtat efter barn!
- Bråkat en hel del med båda mina knän, de verkar aldrig ge sig
- Fått storhetsvansinne gällande pengar! Oj vad jag slösar
- Upplevt magiska ting bakom stängda dörrar
- Gråtit otroliga mängder, men aldrig varit så lycklig!
- Saknat vänner, men upptäckt att på så sätt finner man nya
- Bestämt mig för att inte nöja mig med mindre!
- Blivit så vuxen som jag nog kan bli
- Åkt ambulans för första gången i mitt liv, samt sytt 3 stygn och fått min första fraktur, allt på samma gång!
- Blivit en bloggerska
- Fått celluliter
- Studsat en krona på arslet (grymt nöjd)
- Pendlat närmare 10 kg i vikt


Nu kommer jag faktiskt inte på mer... men det kanske kommer!

DÅRHUS!

Efter bara nån timme med min familj är jag så irriterad så jag går i taket. Bara idag har jag hunnit med 3 arghetsattacker. VARFÖR ÄR MÄNNISKOR SÅ KORKADE!? Puckon. Och allas röster gör min vansinnig. De snackar å de gnäller å de tjatar och jag vet inte var jag ska ta vägen. Två nätter räcker! En natt hade räckt! Jag får PANIK! Sen att de ska försöka lära mig dricka julöl?! I ett annat liv kanske..

Sen är tråkigheten inte att leka med. Jag skulle kunna ta en promenad ute i snön. Jag skulle kunna meka med rapporten vi ska göra under lovet. Jag skulle kunna måla naglarna eller duscha. Men istället sitter jag här och är skit-irriterad på att folk inte uppdaterar sina bloggar så att jag kan läsa, och att det inte är någor bra på teve, och att alla är såååå seeeega på att svara på msn. Hej, jag är uttråkad.

Men imorgon ska jag minsann jobba, sen blir det julafton, och SEN! Då jäklar så ska jag ta tag i mig själv och börja hårdträna (vem har hört detta förut?!). Näe, men då ska Iksu-kortet köpas, och så ska jag bo där tills skolan börjar. Förhoppninsvis så kanske jag hinner få magisk kondition till den 4/1 - 09 också?! Hehe... man kan ju alltid be en bön..

Nu när jag är sådär äckligt uttråkad och övertrött så funderar jag också på att göra en sån där bock-lista. Vad har hänt under detta år..? Shit.. måste nog färska upp mitt minne..!


..sista klappen!

Ujujuj vilka samvetskval och problem jag har nu.. På tre dagar har det ringt tre tränare och jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag vill göra..! Känner mer och mer hur det börjar dra ihop sig nu och jag måste ta ett beslut snart. Sen blir jag ju alldeles generad av smicker och pjosk, vilket gör att jag velar ännu mer.. Men i slutet av januari så måste jag väl ta ett beslut. Just nu velar jag nog bara mellan två.. men ändå en för mycket!

Idag promenerade jag in till stan och köpte min sista julklapp. Sen blev jag pysslig och satte mig på golvet och slog in mina paket med ljus på borden och massor med snöflingor ute. Idag har Umeå fått jul för alla som läser detta och inte är hemma. Det har snöat stora lapphandskar sen inatt och träden är sådär vita och fina. Sådär svinkallt som -20 har vi det inne, men ändå rätt kallt. För mig får det gärna ligga kring -10 iallfall..!

Ikväll ska det göras julskinka och imorgon jobbar jag mest hela dagen.
Sen gott folk är det jul i stugan. Jag vet precis vad jag önskar mig, och
jag hoppas tomten kan ge mig det iår. För i ett paket går det inte att slå in.

.....det kommer mera!


..men var är tomten?


JUL!

Idag har jag fått meera presentkort till behandling, massage och skönhetsprodukter! Oj vilken fräsching jag kommer att bli efter ryggmassage, ansiktsbehandling, makeup och ev. nya underkläder! Jag är lite inne på att vaxa mig också för presentkortet (hohohoho!!!). Men alltså, om man tycker att det är fruktansvärt pain att göra det själv, hur ont kommer det då att göra om man gör det på salong!? Tänk om jag dör efter första draget, och inte vågar göra mer sen? Måste överväga detta lite tror jag...

Ikväll ska vi iallafall klä granen som jag och mamma har kämpat jävel med. Det är ungefär omöjligt att få skrället rakt! Jag har legat under granen och skruvat medan hon har vinklat den alla möjliga håll. Sen trimmade vi den lite också. Klippte lite här och var tills man rymdes i vardagsrummet. Jag börjar känna riktig julkänsla nu. Har smaskat en halv skål med nötter och knäckt så det flygit över halva vardagsrummet (lyckades träffa teven till å med!) och sen luktar det magiskt gott med gran också... Julen är mysig. Och nu har det blivit kallt ute också, och Jack Johnson går varm i högtalarna, jag har mys!

All I want for christmas is...


Trosooor!

Nu har jag suttit i mer än en timma och verkligen försökt få mitt hår torrt! De går inte!! Kan bero på att jag inte äger och aldrig har ägt en hårtork, och att jag har ungefär världens tjockaste hår. Jag som vill hinna meka lite med min nya och sviiiiiinbraiga platttång. Men de lär väl inte hända innan jag lyckas köpa mig en hårtork.

Sen känner jag för en uppfräschning också. Varje gång jag känner mig lite grå och trist så köper jag nya underkläder! Med nya underkläder så blir man plötsligt grymt mycket hetare och snyggare! Speciellt nya trosor. Finns det något roligare än att köpa nya trosor? Finns det något snyggare än nya trosor?! Överdelen är svårare. Då måste man springa ut och in ur 25 olika provhyttar och byta modeller ungefär 50 gånger. Sen är det sällan man köper något första turen, utan det är inte förrän andra gången man hittar något som passar. Och då har man hunnit få jävligt elektriskt hår av att dra på och av tröjor en hel dag. Men ooooj så het man blir där under täckjackan och täckbyxorna! Nya underkläder gör susen, även ifall ingen ser dom! Jag tror fasen det är dags med lite nytt och hett i garderoben...! Iallfall till efter nyår!

Nu ska jag ställa mig och vifta på skallen tills jag nästan
svimmar. Hur svårt kan de vara att få det torrt!?

Mmm..


Mitt lämpliga sällskap!

Ikväll har jag funderat över lämpligt sällskap här hemma. En katt kändes först rätt  bra. Men sen kom jag på att det kommer hår överallt och då blir jag allergisk. Så då tänkte jag på en papegoja, för dom pratar ju med en ifall man undrar något. Men speciellt mysiga är dom nog inte. Sen behöver dom tydligen mycket träning, så då kändes det ju mycket enklare med en fisk. Men hur jävla mysigt äre med en fisk i sängen?! Okej att de torkar rätt så snabbt, men ändå.Så i slutändan kom jag som ingen vart. Jag får helt enkelt klara mig utan lämpligt sällskap.

Ikväll då jag kommit hem från mina vänner som fasen både har katter,hundar,hästar och pojkar så nöjde jag mig med att tända massor med ljus och dra en filt över mig. Tur att jag är så himla bra sällskap, att jag oftast klarar mig bra alldeles för mig själv! Jag är så himla mysig att jag varken behöver fiskar, katter, papegojor eller något annat komplicerat. Inte behöver jag dammsuga så ofta, inte träna någon på att snacka och inte byta vatten i skålar.

Jag antar att jag är rätt så bra av mig själv.



Senaste tiden..



Jag och min vän hade spaaa!



Promenad hem i dimman på.. nydalahöjd?



Trion på min födelsedag!






Calles julavslutning


som andetagen mot min nacke.

Har du haft känslan att det är någon i rummet, även fast du vet att du är själv. Någon som vill säga något men som inte når fram. En blick från andra sidan rummet, men där är ingen där. Jag vill veta vad du menar, visa mig, på riktigt, du skrämmer mig inte. Kom närmre. Jag vet att du vill.

Oldie!

Vilken underbar dag jag fick igår.

Mina käre vänner är så fantastiskt goa och gjorde helt klart min dag! Efter en lång dag runt om i hela stan och jag nästan hade lust att strypa min lillebror så for jag hem. Väl hemma hängde det ett paket på mitt dörrhantag som gav mig ett gott skratt! Jag å min vän slängde ihop en göde middag innan resten av vännerna kom. Vi pratade maaassoooor med miinnen och jag skrattade så jag påriktigt höll på att kissa ner mig! "Näee.. alltsåå... ehh.. de är bara det att jag har onanerat stenhårt hela dagen, så nu går det som inte... hehe...". Sen helt plötsligt var klockan sent och jag och två vänner bestämde oss trots att att fara in till stan.

Hittade ett ställe där de såg ut att vara sjuukt mkt folk, riktigt kul, men svindyrt! Så vi gick in, och det var verkligen skitmycket folk! "Kul, det ska spela ett coverband här ikväll!" Ehh, trodde vi ja. Folk var som vilda åt det band som rappade hela kvällen, och vi tyckte verkligen att det sög! Jag har aldrig hört en låt alltså! Hmm.. Efter ett tag kommer en tjej springandes, slänger sig ner vid vårt bord och säger "vad som än händer har jag suttit här den senaste timmen! Snälla, ni måste vara på min sida! Okej?!" Jojo.. Hennes historia var rätt komplicerad. "jag var tillsammans med en kille, vi gjorde slut för 6 månader sedan, sen blev jag tillsammans med hans bästa kompis. Nu har han en bästa kompis, som jag är skiiiiitkär i! Så jag råkade hångla med honom nu, och det såg både min pojkvän och hans flickvän!" Sen tog det ungefär 6 minuter, sen var det fullt slagsmål ungefär PÅ OSS! Jag höll på att kissa ner mig alltså! Bordet for på vift och tillslut lyckades jag och Anna att fly. Vi kände oss rätt redo efter det och gick ner på stan, åt och sen körde Annas pojkvän hem mig.. Haha, vilket underbar kväll! Just ja! Innan vi kommit hem så fick vi veta att det var typ Sveriges mest kända rappar-band som varit där under kvällen. Och att folk avgudar dom! Ehhh, ja. Själv tyckte jag de var bortslängda pengar =P

Imorse vaknade jag av att Tinna ringde från Vietnam och sånt gör mig glad!

(jag vill haaa.....!)

...för att vi aldrig glömmer.


Kalas!

Vilket uuuunderbar dag idag!

Imorse vaknade jag av sång, fika och en massa paket! En badrumsmatta, ett överkast, en kokbok, 3 kastruller OCH! För att fira mig och morsan så blev det en heldag på Iksu-Spa också! Me like! Efter att ha fikat mackor och te på sängen så gick jag till Calles skola för att lyssna på julavslutningen. Idioterna till lärare hade satt alla barnen i skolan med ryggen mot publiken vilket gjorde att man bara såg bakhuvudet på ungarna och knappt hörde ett ord vad dom sa. Med andra ord satt jag och var irriterade på lärarna hela showen. Det finns däremot två jävligt coola (och sjukt heta) lärare i den skolan. Riktiga läckerbitar! Jag försökte koncentrera mig på dom istället ;)

När barnen sjungit färdigt så kom en av de äldre lärarna fram till mig. Jag blir alltid orolig när han gör det... Första gången var några år sedan, då frågade han vad jag tyckte om vattenveckan iår (vattenveckan har man i årskurs 4-6). Jag sa att när jag gick i obbola skolan, för väldigt många år sen var den då bra. Men nu visste jag inte. Andra gången han kom fram till mig så undrade han vilket barn som var mitt och bla bla bla. Det pinsamma var att när jag gick därifrån så hade han fortfarande inte förstått att ungen inte var min. Idag, alltså tredje gången, så skakade han hand och såg sååå glad ut! Han saknade mig, undrade var jag hade tagit vägen och var såååå glaaaad att se mig. Ja. Jag undrar om jag var elev, mamma eller kollega idag.

Nu ska jag packa ihop mina paket, sen fara och se morsan och farsan på bio (de har ju gått och blivit skådisar). Sen ska jag ta mig en svängom i stan bara för att, innan jag far hem och inviger nya överkastet och badrumsmattan.

Puss mina lovers!


-

********** säger:

usch, nu måste jag ragga på 90or..

********** säger:

88 är för gammalt


Tackar!


Live fast, die young.

Jag har iallfall hunnit öppna två paket redan. Det första var en mp3 från Scandic (haha, gissa från vem...). Och det andra var en bok, "kaxiga tjejers gudie, till att få vad de vill ha". Grejen är kanske att jag är en av dom som måste lära sig att man inte alltid kan få vad man vill ha. För när jag väl vill något, då VILL jag verkligen!

Ja. Nu är jag heelt vuxen i guess. Och imorgon kommer jag få fika på säng och något paket. Måste säga att jag känner mig inte speciellt vuxen. Och inte tycker jag att något börjat hänga än heller. Än så länge sitter det på plats! Prick nu börjar alltså första dagen av resten av mitt liv. Nu skulle man kunna stryka allt annat, börja om lite på noll. Inga förväntningar. Då slipper man bli besviken. Bara liksom... flyta med!

Det är så typiskt, jag vet PRECIS vad jag önskar mig!


GRATTIS MIG SJÄLV! LEV JÄVEL OCH HITTA CHARMEN!
(och mitt utgångsdatum har jag nu flyttat fram 10 år!)




Julkul!


18/12

Trots regn, halka, rusk och blåst så är dagen bra!

Igår var också bra! Många bra dagar nu mera. Det var kalas med glögg och cider och sprit och dans och ballader och skyfall och massa sånt härligt. Inte för att jag förstår de som spettsar sin glögg med koskenkorva, eller ens dricker glögg med alkohol alls. Men smaken är väl som baken! Imorse vaknade jag och var bakis i ungefär 10 minuter innan det gick över. Me like! Mina skor och jacka har troligen inte torkat än. Imorse var de då fortfarande blöta. Vad hände med snöflingor, lapphandskar och sånt mysigt? Spöregn mitt i natten!? Jag antar att man får ha mysigt på annat sätt. Utan snö och julkänsla. Och utan en vit födelsedag.

Jag bara ler.

Lyckliga gatan - JULLOV!

Jag är en sån där med ett fult och nöjt flin i ansiktet. Typ x antal dagars sömnbrist blandat med.. ja jag vet inte. Men jag känner mig typ hög! Idag  när jag gick hem från skolan så hann jag komma nästan ända hem innan jag upptäckte att jag lyssnade på psalmer i mina lurar. Eh, ja. Snacka om att vara i andra tankar!

Nu ska jag äta lite frukost/lunch, och sen ska jag lägga mig på sängen och ta igen lite sömn inför kvällen. Jag är nog egentligen galet trött, jag har bara inte upptäckt det än. 4 timmars sömn inatt om jag räknat rätt?! Tur att man får sova mycoket under jul - på gott och ont!


Den här låten tog mig till skolan imorse, kan de bli mycket bättre?



Man väcker en ångest, när man släcker en annan.

Hej alla mina små kycklingar!

Idag har jag funnit min nya kärlek. Melissa Horn! Hennes musik och hennes texter är nog så nära perfektion det kan komma. Så hon har sjungit för mig hela dagen då jag har diskat och vikt tvätt och ätit och sovit och duschat. Åh, jag gillare!

Jag vet inte varför jag inte har några ord längre. Antingen är det för att det händer så lite, eller för att det händer så fruktansvärt mycket i mitt liv just nu. Jag kan som inte riktigt avgöra vad det är, men här på bloggen finner jag då inga ord. Istället finner jag massor med visor som förgyller mina öron och mitt huvud och mina dagar. Förutom på mornarna när jag promenerar till skolan (jag vågar inte cykla nu), för då skrattar jag högt åt Rix FM och skiter i att folk jag möter tittar konstigt på mig. För jag menar, vad gör det om hundra år?






Utgångsdatumet är nära!

Inatt klockan 03.00 så hittade jag mig själv i badrummet. Ehhh, ja. Hur hamnade jag där? Jag fick helt enkelt säga till mig själv så skarpen och gå tillbaka till sängen igen. Tror nästan jag fnittrade lite åt mig själv. Vad håller jag på med på nätterna egentligen!? Haha.. tur att det inte är någon fler här i lägenheten som kan fnittra åt mina dumheter på nätterna. Nog för att det egentligen inte hade suttit helt fel! Med någon annan som kan fnittra åt mig på nätterna alltså ;)

Planen är att hålla sig vaken hela föreläsningen idag. Och att sen fara hem, ta en nap, städa undan och sen baka lite tårta. Jag tror inte att jag har fattat att jag fyller år på fredag!! Jag tror jag har åldersnoja! De här sista 3 dagarna som ung tänker jag ha riktigt trevligt! Måste ju passa på att leva lite extra innan bäst-före-datumet går ut!

Hohoho, jag önskar mig så bra paket!
Hoppas jag får Om jag kunde flyga boken och en platttång. De skulle sitta som SMÄCK.


Still a little bit of your taste...

Oj..

Ikväll har varit omtumlande.
Många tårar, men kanske ändå inte på ett dåligt sätt. Just nu känner jag mig ganska.. lättad? Tom? Nästan lite stolt över mig själv. Och att det nu känns bra känns bara som en stor lättnad... Det kanske var oundvikligt? Jag vet inte.. Jag är helt klart inte rätt man att avgöra det, då jag när som helst skulla kunna stå där igen. Men det känns bra. Och det känns tryggt. Och jag saknar det. Konstigt vore väl annars? Känner mig alldeles matt nu.

Tussi-tussilago..


Zzzz...

är det inte underbart att somna sådär kring 2 när väckarklockan ringer klockan 7? varför lär jag mig inte att jag skulle ha lagt mig i sängen kring 10 istället. och varför sitter jag nu och försöker läsa igenom det vi ska snacka om 100 år idag.

bättre sent än aldrig.

?

Och det är vågor och jordbävning och vulkanutbrott. Och sen regnar det och är snöstorm, och jag tror att jag håller på att få solsting. Varför blåser det så mycket och var kommer regnet ifrån när solen skiner? Jag förstår inte varfer det gungar och jag tycker inte om när det bubblar så. Sen önskar jag alltid lite mera när man kanske kan klara sig med lagom, men egentligen, varför nöja sig med mindre när man kanske bara får en chans och vill ha allt det där?

Jag brukar alltid halka på isen, få en snöböll i nacken, slå ut några framtänder, få hål i strumbyxorna och gå i de största vattenpölarna. Det är kanske för att jag envisas med att gå i högklackat när det är halt, att jag är värdelös på att landa mjukt och inte ser riktigt var jag går. Men vem har tid att se ner på fötterna, när man har fullt upp med att hitta vägarna längre bort?

Man kan väl säga att det var ett tag sen jag gick åt rätt håll, i rätt skor och på rätt underlag. Sen var det nog rätt länge sedan som vädret var vackert, vägen var sandad och pölarna borta där jag gick. Kanske är det just därför som man är rätt så feg för att se över kanten, lätta på greppet och hoppas på det bästa. För jag menar, det är ju så fult med skrapsår på knäna.



Berusande och vild.

Idag kan man lyssna på detta i min lägenhet, hela kvällen. Och jag skiter i att det inte ens är sommar, då man borde lyssna på Gyllene Tider. För idag tänker jag lyssna på det fast det är dagen efter lucia och 10 dagar kvar till julafton. Och jag lovar att de känns lika bra ändå ;) Alldeles prima! Jag menar, hur bra är de inte?!


Jag kan stanna hela natten, berusande och vild
Jag tog hjärtat, så ge mej kroppen, du får mitt när du vill
Hey jag vill se dej
Hey jag vill höra dej

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild



Lucia

LUCIIIIIAAA!!

Jisses, det är ju lucia idag. Och ´jag har noll koll på det kan jag säga. Inte har någon sjunigt för mig inte. Och inte har jag ätit nån pepparkaka, och ingen lussebulle heller. Illa. Näe jag sitter på sängen och äter en matlåda och funderar på att tvätta bort sminket från igår, he-he. Det är ju som sagt inte många timmar förrän jag ska sitta med nytt smink, ny klänning på ett nytt ställe. Snacka om fullrulle. Vad hände med taggen? Tänkte ta några bakis-piller nu också. Men upptäckte att de är borta? Är de hos Emma? Har någon snokat i min väska? Har jag tappat de i slasken någonstans? Hmm.. Jag får helt enkelt klara mig på Sprite.

Idag är en bra dag. Eller, har iallfall varit det hitills. Trots att jag inte ätit mina resorb, och trots att ingen har sjungit lucia för mig. Jag tror jag ska ta mig en pepparkaka och ligga här en stund till och njuta av stunden innan jag tvättar bort gårdagens smink och sätter på nytt.

Jag säger =)

godnatt.

jag har som inga ord riktigt just för tillfället. det kanske kommer imorgon. tills vidare så blev pepparkakorna fina och jag ska hänga upp ett i fönstret. ja. hjärtat då. inte mitt andra mästerverk. det vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra med. äta upp? eller ge bort till någon vanlig själ. kanske till grannen. fast hon har nog händerna fulla med en äkta vara. (tro mig). jag får nöja mig med pepparkakor.


Bak!


Julmys (som spårade ur lite...)


=)

Hohoho, ja här har vi då min lilla
upplevelse från måndagkväll!

http://www.vk.se/Article.jsp?article=237400


Tillbakablick.



Erik



Glamourfest



Mina vänner



3 helt galna nätter som aldrig kommer glömmas



"vi älskar regnet, shalalalalaaaa"



behöver man säga något?


Godnatt öra.

Okej. Min trumhinna sprack just (tror jag). De sa PANG i örat när jag snöt mig och nu kommer jag troligen snart att dö. Eller, de gör ont iallafall. Och det känns som.. ojämnt i huvudet. Snett på nå vis.

Nu ska jag lyssna på det här tills jag somnar.
Lite som en hyllning till Erik som jag tänk på
litegrann ikväll. Han är på andra sidan jorden
och köper paket till mig (enbart). Jisses vad
tiden går konstigt, känns som hundra år sedan
vi var tillsammans, men ändå inte.



(15 minuter innan Greys)

Detta har jag hunnit med 2008:

[X] du har hittat ny musik du gillar
[X] du har fått nya kompisar
[X] du har varit i ett annat land än Sverige
[  ] du har hoppat från 10'an
[X] du har varit ledsen
[X] du har velat dö
[X] du har varit glad
[X] du har blivit kär
[X] du har känt dig sviken
[X] du har känt som att ingen har sett dig
[  ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[  ] du har rappat
[  ] du har skrivit en låt.
[X] du har känt hat
[X] du har kännt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[X] du har varit "sjuk"
[X] du har varit sjuk
[X] du har dansat
[X] du har bråkat med din förälder
[X] någon har sagt att du är snygg
[X] du har bråkat med din älskling
[ / ] du har haft något på G med mer än två st
[  ] du har strulat med en främling
[X] du har strulat med en av samma kön
[X] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[X] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[X] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[  ] du har däckat
[X] du har spytt
[  ] du har knarkat
[X] du har druckit alkohol
[X] du har sovit i motsatta könets säng
[X] du har hånglat med någon av motsatt kön (vad är skillnaden på hångla och strula?!)
[  ] du har raggat på främlingar
[  ] du har kysst en främling
[X] du har bakat
[X] du har sovit utomhus
[X] du har åkt bil med fyllon (fast en nykter förare)
[X] du har varit/är kär
[X] du har saknat någon
[X]du har kramat någon av motsatt kön
[X] du har duschat med någon (det mysigaste som finns)
[X] du har badat i havet
[X] du har solat utomhus
[X] du har solat i solarium
[X] du har snackat i telefon mer än 2 timmar i sträck
[X] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[  ] du har gett någon blommor
[  ] du har sett en död människa
[X] du har varit på sjukhus

1. Jag har insett att min senaste kyss var... Oj.. Just nu kan jag inte komma på när den var. Men jag säger nog pass.
2. Jag lyssnar på... Jag är dödligt förälskad i gitarrspel!
3. Jag pratar...  en jävla massa när jag väl satt igång, och ännu mer när jag känner mig obekväm eller vervös.
4. Jag älskar/tycker om... Min familj, mina vänner. Eh, ja. Det räcker så.
5. Min bästa vän... Det har hänt väldigt mycket på vänfronten det senaste.. ja, halvåret? Senast i sådär kring 03.00 fredag natt hade jag ett väldigt långt utlägg om just det. Men jag vet inte riktigt hur jag avslutade det..
6. Min första riktiga kyss... Var hemsk, äcklig! Jag for hem och grät.
7. Jag avskyr när folk frågar varför jag är... tråkig, eller sur.
8. Kärlek är... underbart när de är bra, jävligt när de är dåligt, och svårt när man ingenting vet.
9. Någonstans tänker någon... att jag faktiskt har en rumpa som man kan studsa en femkrona på!
10. Jag kommer alltid... att tänka alldeles för mycket.
11. Jag är hemligt förälskad... Ohnej! Men kanske lite intresserad..?
12. Sist jag grät var... Jag minns inte prick nu. Men förra veckan.
13. Min mobiltelefon är säkert... rätt så less på mig nu. Sen jag skaffade den så har den varit med om mycket.
14. När jag vaknar på morgonen... så tänker jag på vad jag inte ska tänka på, sen kommer jag på att jag inte skulle göra det alls, och då är det ju redan försent.
15. Innan jag går och lägger mig tänker jag... hoppas jag får somna snabbt nu! ...och undra hur helgen blir? vad ska jag ha på mig? hur ska jag hinna allt det där? jag borde plugga bättre. varför verkade hon sur idag? bla bla lba.....
16. Just nu tänker jag på att jag... inte har kysst någon på krogen på ett år.
17. Bebisar är gulliga... Underbara! Och jag såg Helenas bebis igår! MUMS!
18. Idag har jag varit... Sjuk och jävlig.
19. Ikväll skall jag... Sukta efter min drömprins! GE MIG! (Greys)
20. Imorgon kommer jag... att ha en tung dag på UB, och kvällen har jag inga planer för.
21. Jag vill verkligen... att min födelsedag ska bli en superbra nystart på mitt liv.

Shy

Jag diskade all disk, bäddade sängen, klädde på mig, gjorde lunch/middag, och gick en promenad ner till stan och ica. Med andra ord, jag lever! Ute snöade det, det var halkigt, det var mörkt, och det var supermysigt. Med täckbyxor, täckjacka och en massa kläder under så mös jag lite i min ensamhet efter älven. Jag stannade till och med och ritade i snön på marken när jag trodde att ingen såg. Lite pinsamt blev det när en tjej kom från ingenstans och tittade på det jag ritat när jag gått därifrån. Men det gör ingenting. För vad gör de om 100 år?

Nu har jag iallafall köpt hem sånna där knallvita polarbröd som jag egentligen aldrig äter. Brukar tycka att mörkt bröd är godare. Men nu köpte jag både polarbröd och messmör (!!). Så till middag fick jag polarkakor med messmör, vilket var gudomligt! Nu vill jag bara att Greys ska börja så att jag får sukta efter Mc Dreamy en timme (okej, jag har inte kommit över honom helt ännu..)

På tal om det.
Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white


Och avslutningsvis.


Sjuk.

Nu är jag sjuk (oväntat?). Jag tycks inte palla det hårda studentlivet. Eller så är det väl bara så att jag blivit smittad av nån. Sen att gardinen vid min säng rör sig för att fönstret drar så mycket gör ju knappast saken bättre. Och att jag bara har ett element i hela lägenheten som fungrerar. Jag är bara så less på att ringa och tjata. Men fönstret måste verkligen fixas nu. Det går nämligen bara att stänga på ena sidan. Suck.

Jag vaknade kring 02.00 inatt och var jättesjuk verkligen. Så sjuk att jag vaknakde! Gick upp och tryckte i mig alvedon och vatten. Usch, jag var verkligen helt borta. Och idag känner jag mig alldeles tung och klibbig. Sådär snuskigt äcklig. Och inte har jag nån film heller. Och inget bra på tv. Och inget gott att äta. Uuhh.. =(  Jag vill ha ett hembiträde. Som kan städa undan här, eller åtminstonde ställa allt någonstans så jag slipper se det. Och sen vika min tvätt och gå och handla till mig. Köpa mig lite mackor och pålägg och mjölk. Och kanske något onyttigt. Och ge mig en film att se på. Men någon sån har jag inte. Så jag får nöja mig med te, vatten, mandariner och Ellens show (tro mig, det är det absolut sämsta man kan tänkas se på tv..) Jag har fortfarande inte listat ut ifall hon är homosexuell eller inte, trots att jag sett 5 avsnitt nu.

Tänk om man skulle ta nååågra alvedon till, ställa sig upp och flytta allt smutsigt och skräpigt så man slipper se det, gå till en affär och köpa något ätbart, och sen lägga sig igen. Skulle kroppen palla?

Det finns bara en plats där du skulle
tycka om att fastna i tiden.

-


when one leaves, another arrives

Godkväll!

Ikväll trodde jag att kvällen var slut klockan 18. Senast. Men ack så fel jag hade. Rycket kom och jag hann precis med en buss upp mot slumkvarteren (ålidhem). Där blev jag mest halvdöd och kämpade hårt för att hålla ögonen öppna. Tro mig, efter först två dagars hårt festande, och sen sova 8 timmar sammalagt de två kommande nätter så känner man av det. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GAMMAL! Slagen hjälte...

Vi for en sväng förbi Iksu också och kollade innebandy, och jag nös och snörvlade som sjutton. Godmorgon sjukdom, ack å ve. Sen är jag smidig som en jävla elefant också (not). Ibland vill jag bara skjuta mig själv i huvudet. Eller rulla ner för en trappa eller något. Hur svårt kan de vara att... försvinna i mängden?

Näe, nu har jag nyst minst 14 gånger ikväll, och ätit 6 mackor och en mandarin till kvällsfika. Jag har ungefär... 4 dagars disk, 2 tvättar kläder att vika, en soffa att dammsuga och massa texter att läsa. Men jag tänker ligga kvar här, glo på tv, äta en till mandarin, och hålla mig vaken många timmar till. Bara för att liksom.

I swear to tell the truth,
and other stories.

19 december.

Idag började jag fundera över vad jag kommer att få när jag fyller år. Och av vem? Jag vet att jag kommer att få paket från andra sidan jorden, men det är ju länge dit. Sen vet jag att jag kommer att få en badrumsmatta från Ikea av mamsen. Men om jag kommer att få något fler paket, de vette fasicken. Jag kanske inte har varit tillräckligt snäll iår..?

Mina ögon.

Till er som har koll på mina ögon. Detta blev resultatet
av att färga ögonfransarna och brynen. Ögonbrynen ser
ut att vara på olika höjd, men de är bara bilden.



There's a lot of things to do before you die.

Hur lever livet?

Jotack. Det sa PANG i bussen, chauffören nitade så jag höll på slå ihjäl mig och sen sprang han ut ur bussen. Huh? Jag var ensam i bussen och hade inte sett ett knyst. Efter ett tag kom han tillbaka. Sen gick han bak till mig och började predika över något möte som skulle vara på fredag för att barnen kastar is på bussarna. Och då skulle bussarna sluta gå bort till där min mor och far bor. Happ sa jag och ville bara hem. Men han var arg och snackade hur länge som helst innan han gick fram igen. Jag försökte inte ens se intresserad ut.

Jag vet inte riktigt vad jag är. Vad det är för känsla. Men jag är typ.. arg. På allt ungefär. Och sen är jag lite ledsen också, men mest less. Och lite sur. Bara, less! Jag vill göra ngt... Kul. Halvkul iallafall? Något socialt. Typ. Gå, springa, sitta, prata, vad som helst.

I´m sick and tired of staring into the wall
I wanna do something fucking special and extraordinary

Ge mig.


När jag blir stor..

Okej. Nu har jag båda fötterna på jorden igen. Men det är helt sjukt hur en endaste liten bild, och i vissa fall bara några ord kan få en så mycket ur balans. Det liksom hugger till i magen. Pain.

Igårkväll kunde jag absolut inte somna. Sådär efter 00.00 började jag läsa en bok som jag hittate bortglömd någonstans. Läste ett tag, försökte sova. Efter att ha vridit mig en stund fortsatte jag läsa, tills jag läst ut hela jävla boken! Och fortfarande inte ens lite trött!? Lyckades iallafall somna någon timme, men vaknade före 06.00 och vad pigg. Vad händer? Drömde massa konstigt också. Och nu har jag börjat drömma att jag skjuter folk!? Och att jag åker i en eka, alldeles smockfull med hjortron. Ibland blir man nästan rädd för sig själv..

Idag har varit sådär lagom sliten efter alldeles för lite sömn. Sen när man sitter på föreläsningar som man inte hittar någon mening med alls. När man inte ser någon menings alls med vad tanten babblar om och varför man ens skulle försöka lyssna på godnattsagan? I mina öron, meningslöst. Iallafall idag.

Nu ska jag snart till Obbola och färga mina fransar och bryn. Med andra ord, jag kmmer att se ut som en clown de närmsta dagarna. Min syster hade bokat en tid hos en bekant, och jag blev erbjuden att följa med. 100 kr! Det är ju som fått.. Sen ska jag se om jag hittar någon trevlig som vill följa mig på en fika i veckan. Jag känner för att fika, promenera, se på tv, äta god mat, snacka skit, träna, och inte mycket alls mer. Framförallt inte läsa ett jävla ord.

Idag har jag dessutom, ännu en gång, frågat mig själv varför jag går denna utbildning. Inga jobb, låg lön, låg status, mycket kritik, och absout ingenting jag skulle vilja göra resten av mitt liv! Okej några år. Men inte föralltid liksom. Vad hände med framtiden på idrottsmedicin? Vad hände med att starta egen sjukgymnast-klink-ställe? Vad hände? Helt borta kan jag lova att det inte är. Men först ska jag bli gymnasie-idrottslärare. Sen resten. Garanterat.

Jag ska bli något bra, när jag blir stor.


Tiden..

Aj.

Tänk att man kan känna så. Bara av en bild.
Det liksom... svider till.


Söndag med Calle.

Ikväll har jag haft en riktig syster-bror kväll.
Vi har sjungit singstar (tro mig, min stämma är inte vacker!),
vi har haft massage, vi har ritat och  vi har läst saga.
Riktigt mys med brorsan!

Julmys!

Nu har jag varit duktig! Efter att ha torkat upp allt kladd och vädrat ur stället, så hoppade jag in i duschen, och sen satte jag mig ner och julpysslade lite! Stoppade nejlikor i apelsiner och kände mig huslig! Fick ett tips igår om att göra hjärtan på apelsinera.. Haha, jag är ingen hit på att göra hjärtan på mina apelsiner vill jag lova! Men gott luktar det, och huslig känner jag mig, och faktiskt så blev det rätt fint med!




Helgen med en dålig kamera..


slöhög.

Klockan 14.33.. hehe. RYCK UPP DIG!






...hurtig!

Goddagens.

Min lägenhet ser rätt bra ut idag faktiskt. Jag var så hurtig igår så jag plockade och fixade en massa innan jag gick och la mig. Så kan det gå när man sover för länge på dagarna...! Imose när jag vaknade (kring 9!) så kändes det rätt så bra. Men någon vidare nytta har jag inte gjort ännu. Typ legat i sängen och sett Hogan knows best och ätit vanlijyoughurt, juice, te och mackor. Lovely morning! Tänk så trevligt om man hade fått frukosten serverad på sängen till och med! Faktiskt så har jag fått det några gånger iår redan. Så jag ska inte klaga..! Sen ska jag nog sova hemma hos mamma och pappa natten till min födelsedag, bara för att någon ska sjunga för mig! Det skulle kännas så tomt att vakna alldeles ensam utan någon som firar mig på min födelsedag. Och är jag hemma så vet jag att hela familjen kommer att komma och sjunga med paket och fika...! Det är lyxigare. Kan ju göra alla medvetna om att det inte är länge kvar tills jag fyller år nu! Mindre än 2 veckor! Shit så tiden går snabbt... September och tills nu har gått ruskigt fort. Jag hänger knappt med i svängarna!

Näe, nu boorde jag rycka upp mig lite. Torka bort de sista ringarna på borden, vädra ur och hoppa in i duschen. Sen ska jag ta Pärlan och köra och hämta min baby-brother som varit med mormor och morfar. Åh vad jag älskar den killen. Mannen i mitt liv!

Jag är förresten riiktigt bitter eftersom att jag missade
Britney-dokumentären igår. ÅÅH!

Pyss.

Ah!

Nu ska jag berätta vad som har hänt!

Igår var jag med Komatsu-folket och levde jävel. Det innebar alltså gratis drinkar och shots heeeela kvällen! (jag fick Sveriges största drink som påriktigt var 0,5 liter!) Jag menar, vem tar fram en sjua och delar den på fem glas!? Aalldeles för många drinkar/shots/äckel, även på krogen! Stackars den människa som höll i börsen.. Första delen av kvällen diskuterades det ifall man skulle byta barn-vecka på måndag, fredag eller söndag, jag hade alltså inte så mkt erfarenhet att dela med mig av, men måndag var tydligen bäst. Sen kom Emmas granne över också. Och hon var typ 60 år och dyngrak (klockan var 9). Hon var så stiligt klädd, men ramlade och tjoade och det blev riktigt pinsamt. Och jag träffade henne idag med, hon minns mig inte ens, så vi skakade hand igen. Hennes man var tydligen på jour. Hur som helst så blev jag bjuden på ungefär allt som var flytande och det är väl ungefär vad jag har att säga om det. Jag och min (flick)vän somnade i min säng strax efter tre och klev upp halv 5 idag. Med andra ord, det tar på att ligga på topp, hehe. (bilder kommer imorgon)

Idag så var jag äckligt sliten. När vi klivit upp sådär kring fem idag så skakade hela kroppen och vi tog en buss till Marieberg. Där åt vi pizza och jag lånade hennes dusch. Sliten som få! Värst av allt var att klockan 8 skulle folket ramla in hos mig eftersom att jag hade bjudit till kalas. Klockan fem i 8 stoppade jag nyckeln i låset och i samma veva ringde första gästen. Jag sminkade mig och bytte kläder med folket i lägenheten = dålig värd. Sen vill kjag lova att vinet gick tuuungt. Men ner slank det tillsammans med "jag har inte" och "sanning och konsekvens". Jag gillar att var tonåring, hehe. Dessutom slog jag rekord. Vi var påriktigt fler än 15 pers här hemma hos mig och det var smockat! Galajj!! En klasskamrat gjorde oss också medvetna om att vi var konstiga som aldrig hade haft en könssjukdom?! Eeehhh, han fick inte napp bland oss ikväll iallafall ;), hahaha...

Sen när vi for ut, så upptäckte jag i dörren till krogen att jag glömt mitt körkort hemma, BRA CARROOO! Bra att man kommer underårig till ett uteställe, och inte ens har legget med sig. Tur att jag har bambiögon och är bra på att gulla med vakterna, för det gick rätt fint. In kom jag iallafall! Väl inne var det väl kanske inte så roligt, så sådär strax efter ett så tog jag min jacka och promenerade hem. Stannade på vägen och kollade lite skyltfönster och fina ljustakar i fönster (vuxenpoäng!) men sen landade jag hemma och åt makaroner. Efter en dag med 3 pannkakor en liiiiiten pizza kände jag för första gången HUNGEEER! Sen är det väl aldrig lika gott att äta ensam, men ikväll så var min fylle-mat-sov-vän hemma. Med andra ord. Jag får sova ensam ikväll! Usch, jag gruvar mig för den dag då även Guran kirrar pojkvän, för då blir det ruskigt ensamt med makaroner på kvällarna, haha.

Näe, nu ska jag försöka sova. Trots ett antal glas vin är jag inte så trött (jisses vad vin man kan pimla i sig ändå..). Kan ju iofs bero på att jag sov till halv fem idag. Det har seriöst aldrig hänt förr! Någon måste ha lagt sömn-piller i mitt glas igår! Gick iofs upp kring 3 och gjorde pannkakor, men pyjamasen tog jag av mig halv 8 ikkväll. Jag kan erkänna att jag gick till vasaplan i pyjamas och utan bh och inte bytte om förrän jag var hemma igen. Vilket snusk jag är!!

Skäms på mig. Jag är en alldeles för tråkig människa.
Det tycker iallafall jag. Suck!

Gräsdojjer och alkohol.

Jag är trööööttt... Nu fotboll om 50 min.. Sen prataj på det. Och dessutom, VAD SKA JAG HA PÅ MIG!? Jag som brukar bo i mina mjukisar, måste helt plötsligt börja fixa normala kläder. Och dessutom fest två dagar irad? Två helgen irad! Det är alltså 4 olika outfits på två veckor. HJÄLP. Sen när jag kommer hem kring 20 ikväll har jag alltså typ 45 minuter på mig att duscha, fixa mig, välja kläder och sen hoppa in i Pärlan och köra rally till kalaset. Ska iofs vara riktigt skötsam ikväll eftersom att planen är all in imorgon. Dessutom har jag tvättstugan från 7 imorgon, vilket gör att jag måste ta mig upp då. Och sen se levande ut på kvällen också. Har jag tagit mig vatten över huvudet? Måste fixa hem bilen och ta en vända på stan imorgon också. Shit. Imorgon kommer att bli en jäkla dag. Alkohol mellan 21-23 ikväll. Alltså inte bli bjuden av nån drink ute. Haha.. jag brukar dock vara en jävel på att svepa drinkar när jag väl kommit igång. Gratis är gott?

Näe, nu ska jag leta upp gräsdojjerna! Hitta taggen Carro!

Freedag (äkta fredag)

Imorse klev jag direkt upp ur sängen, och började städa! Torka och plocka och skura och dammsuga och vika och damma och hela rubbet. Och gissa vad, jag är klar NU! Shit vilken tid det tar. Så nu har jag precis ätit en matlåda och några godisar (hehe). Emma ringde under dagen också och ville ha med mig på Riff Raff Ruff ikväll "men du är ju aaaaaaalltid med dina klasskamrater, och aaaaaaldrig med miiiiiiiig. Ska du va med dom imorgon så måste du va med mig ikväll!" Sagt och gjort, ikväll blir det alltså Olles och gamla godingar! Kommer att väcka många minnen från Hemavan v.10 vill jag lova!

Näe, nu måste jag hitta taggen till fossi innan jag ska till Emmson! Snacka
om att jag har full rulle just nu! Men de är bra, sååå braa!


Jag är käär!!

.....jag har gjort det igen! Varför faller jag bara för killar jag inte kan få?! Jag menar, hur svårt kan det vara att bli kär i någon inom räckhåll? Tydligen helt omöjligt för mig! Mc Dreamy in my ass, just nu är han helt lagd på hyllan! Jag vill ha en VAMPYR! En sån där het jävel som kysser mig på halsen, trånar efter mitt blod och knappt kan behärska sig för att ha mig. Geeee miiiig!

Okej. Jag är lyrisk. Helt såld.




Raindrops.

Hemma hos mig är det fredag hela veckan. Nästan iallafall! Så nu ska jag ta på mig mina svinhalkiga stövlar och stappla in till stora staden och ha lite lill-fredag! Har inte tittat ut genom något fönster än, så jag håller tuummarna att det INTE regnar!



27 dresses

Eftersom att min kamera suger så syns inte fina färgen. Men en sak är säker, TRO MIG! Det blir inga djupa andetag eller stora middagar i denna klänning! Med lite otur lär jag väl tuppa av, av syrebrist! Men vill man var fin, får man lida pin!



Heting-geting!

Tjoooooo.

Lovely de är att vara ute å slira med Pärlan i detta snusk-väder. Jag har varit på Strömpilen och köpt en looovely klänning som jag vill ha både på julsittningen, julafton, nyår och annandagen. Undra om folk skulle märka något ifall jag använder den alla gånger? Man kommer ju ändå umgås med olika folk varje gång... Och man kan ju se till att hålla sig utanför kamerorna? Det är bara synd att jag alltid köper så galet små klänningar, så att jag varken kan få på eller av dom själv. Det kommer garanterat komma en dag då jag knackar på hos grannen där kring 03.30 för att få hjälp med dragkedjan. Och när den dagen kommer så lär ju jag måste flytta. Har redan varit där å bankat en natt! Men det var för att portdörren hade gått i baklås..

Nu har jag iallafall köpt ännu ett lass mat, och jag förstår inte var allt tar vägen?! I min mage känns det då inte som att det hamnar, för då borde jag väl vara tjockare än vad jag är nu? Eller så har jag bara grymt bra förbränning! Idag köpte jag lite jul-mys-grejer också! Apelsiner och nejlikor som jag ska pyssla med och hänga upp i fönstren elelr någonstans, och sen har jag ju julstjärna och julrökelser. Det kommer att lukta så gott när jag julpysslat med apelsinerna också! MYS! Så imorgon (när jag som vanligt är ledig, hehe) ska jag först städa, sen juulpyssla hele dagen! Sen ska jag till Nolia och lira fossi, och sen till Ola och ha lite kalas! Sen på Lördag hoppas jag att folket ska hit så jag får visa mitt jul-mys för någon!

Näe, nu ska jag göra pasta och lite tomatsås och grejsimojs!

Senaste två veckorna..



Nä vadå, vi bor inte här..



Olika studietekniker..



Jag övervägde att sova över..



Förra helgen hade jag å lillebror mys!



Och mamma har världens coolaste tandborste!

Göde föde!

Goddag idag.

Jag är snuskigt rastlös. Booooring. Eftersom att jag inte har något liv så sitter jag bara här och är medan de andra nöter vidare på sina rapporter. Jag var ju så duktig så jag blev klar igår. Fick dock veta alldeles nyss att man ska presentera allt muntligt i  15 minuter imorgon. Tack för den?!

Om det inte hade regnat ute så hade jag suttit på min cykel för säkert en timme sedan. Men de är blött. Sen vet jag inte vad jag ska laga för middag idag heller.. Typiskt mig att hellre svälta i 4 dagar än att laga mat, eller ännu värre, att måsta köpa mat! Men ikväll så ska jag på pepparkaks-dejt och se Greys borta vid Mariehem, så då blir man ju gödd iallafall!

Sen så lääängtar jag till fredag, för då ska jag lira fossi inne på Nolia! KOOONSTGRÄS! Jag ääälskar verkligen den planen! Underbart! Snöra på sig gräsdojjerna igen, de är ju alldeles för härligt! Har fortfarande knappt spekulerat i vilket lag jag tänker fortsätta träna med, så istället spelar jag med de som har bäst plan för dagen. Helt klart roligast så! =) Sen så har jag blivit rätt duktig på att nöta på kondisen, trots att det fortfarande är långa vägar ifrån bra på något sätt. Men.. jag jobbar på det!

Nu hem och äta digestive och möjligen en matlåda.
Laga riktig mat prioriterade jag just bort. Det är överkurs!



*gäääsp*

Nu är jag rätt ensam här. Men jag är nöjd ändå. För sen de andra gick hem så lyckades jag i stort sett bli helt klar med mitt arbete. 8 sidor och bara referenser och finslip kvar tills imorgon. Oj så duktig jag är! Men nu ska jag gå hem. Nog för att jag lätt skulle kunna stanna här hela natten bara för att jag är för lat för att gå hem.. Påsarna under mina ögon skvallrar lite om hur pigg jag är nu.. Näe, uppryckning! Hejs!



Ordbajsa.

Nu ska jag berätta, att jag har inte speciellt mycket kvar att skriva in min troligen sämsta rapport jag gjort någonsin. Jag försöker minnas min favoritlärares ord från gymnasiet, vad hon sa att man skulle tänka på. Men det känns som en evighets sen och jag kan knappt minnas hur hon ser ut när jag tänker på henne. Några sekunder idag så tänkte jag nästan tanken på att leta upp henne, maila min rapport till henne,  och be henne kommentera det jag skrivit. Hur typiskt mig är inte det? Faktiskt så saknar jag att ha någon som kan läsa igenom det jag skrivit och sedan ge lite tips och råd. Eller helt enkelt såga det totalt. Någon frivillig...?

Förutom det så sitter jag mest och funderar på helger och veckor framöver. Träna eller supa? Jobba eller supa? Jobba eller umgås? Umgås eller träna? Plugga eller umgås? Att vara eller att inte vara..? Jag är ungefär världens sämsta människa på att ta beslut och att bestämma mig. Jag hatar att måsta ta beslut och kan se även de allra minsta som ett livsavgörande! Det livsavgörande beslutet för tillfället är om det ska bli fest i helgen eller inte, och isåfall vilken dag? Eller, båda dagarna? Hälsa, eller ohälsa. Träna, eller inte träna. Vad är det för idioter som sätter träningar på mitt på dagen en söndag? När bästa kvällen för att gå ut är på lördag? Så knäppt. Jag kan verkligen inte bestämma mig.. Sen vilket lag man ska träna med också? Tre olika? Skjut mig och alla mina miljoner tankar.

Jag är nog rätt så känslig. Men jag menar, det måste ju bli RÄTT! Inga små snesteg här inte. Jag tycker att jag har gjort tillräckligt med misstag och att jag borde ha lärt mig tillräckligt nu. Och förhoppningsvis alla andra också. Nog för att jag anser att jag inte gjort några speciellt stora detta år. Iallafall inte de senaste 9-10 månaderna. Det är ytterst få saker som jag skulle vilja ha ogjort eller skulle ha gjort annorlunda. Och hade jag haft möjligheten är det flera saker som jag skulle vilja gå tillbaka till.

Näe, nu  ska jag skriva klart den här diskussionen, och sen ska jag
hem och lägga mig på soffan och äta mackor och dricka te. Nackdelen
med min soffa är att man antingen får nackspärr eller att man domnar bort
i fossingarna.

Förresten! Tagga nästa helg! (12-13), de kommer bli gryymt
roligt hela helgen! Så roligt att jag måste ut och köpa ny
klänning nästa vecka! (klänning är väl ett måste?!)

TJING!

Ballong-skalle

Gomorron!

Inatt drömde jag sådär skrämmande igen. Det är fasen illa när man börjar drömma om apberget, och om varelser i skogen och om sånt som man försöker att inte drömma om alls. Självdiciplin i sömnen är verkligen inte det allra enklaste! För i vaket tillstånd så har jag faktiskt skött mig bra de senaste veckorna. Det handlar om att radera, kasta bort, gömma och se på tv. Och inte tänka tanken på mobilen. Eller på något annat heller.

Nu ser jag på Britney på tv och jag tycker hon är sååå bra. Sen är hon fett snygg också. Det är när jag ser henne som jag får ryck att jag vill spara ut håret och blondera det. Eller börja använda rosa savann-byxor och magtröja. Och brunt läppstift. "I was born too make you happy".

Nae, nu ´ska jag ta tag i mig själv. Det är jävla mycket att ta tag i kan jag säga. Mitt huvud känns som strl XL, ögonen är grisögon och håret är... ja jag vet inte. Det tycks ha varit en tuff natt inatt...! Sen ska jag pallra mig till Iksu och skriva rapport och snacka skit. Vissa av oss är ju ledig den här veckan också.. hehe.

Life is life.

Måndag.

Jag misstänker att mitt internet hemma har gett upp hoppet om livet. Jag ger det ett dygn till, men sen är det nog dödsförklarat och då måste jag ta tag i detta och börja betala för mig. Hur jobbigt känns inte det?

Nu känner jag hungern och lessheten på det här.

RSS 2.0