Hurra!

Jag känner mig sjuk. Alltså SJUK sjuk. Feber, ont i skallen, snorig... Hela jag är bara tung! Bara 10 timmar jobb kvar nu, sen LEDIG. Hurraaaaa!

just nu

Det är ganska dålig uppdatering just nu.. Men jag kliver upp 4.30 på morgonen och håller på hela dagen med just detta!


='(

Ojojoj, här sitter jag och nästna gråter. Varför ska det vara så svårt att säga hejdå!? Orden "glad sommar" kan vara så jäkla svåra och även fast man kanske inte setts så mycket under våren är det tungt att veta att man inte KAN ses på hela sommaren.

Jag har världens största klump i magen, och det får jag varje sommar. Nu längtar jag efter ALLA!!


Hejdå

Hejje... Fy vad seg tjej. Igår fick jag inte många knop gjorda utan låg i soffan med min lover och halvsov innan vi tryckte i oss lite ostar och kex och gick och la oss. Till råga på allt vaknade jag sedan 11.15 idag och känner mig ännu segare!! Jag som har massor att göra idag... Skriva klart Processboken..plantera om våra plantor... packa... ja, sen åker vi. Skönt att komma iväg. Jag ser till och med fram emot att köra!

Däremot blir det alltid så orättvist med körningen. Joel som bara sovit någon timme inatt får börja sova och jag kör. Vilket betyder att jag får köra Umeå - Skellefteå, medan han får köra bästa vägen Skellefteå - Töre.  SÅ orättvist! Umeå -SKellefteå betyder 50-70-90-70-50-90-70-50 ooch så där fortsätter det. Skellefteå-Töre betyder 110! Och så är det nästan aaaalltid! Orättvist.

Näe, nu måste jag ta tag i dagen.
Förreten, kom gärna förbi och säg hejdå!

Snärtan (1Juni)

Nu är det sommarlov. I 7 dagar. Sen är det jobb. Vi avslutade med att spela upp vår pjäs och att se alla andra gruppers draman. Fyyy sjutton vad bra alla vaar!! Mig kan ni förresten kalla Snärtan nu mera. Woho! Och imorgon drar Snärtan till Piteå och tältar en natt innan det bär iväg vidare mot Gällivare. Why not liksom?


RSS 2.0