Vad händer med världen?

Kunde aldrig ens ana att det var så illa.

Visste att det skulle komma 15 vagnar med varor + nån pall. När jag kom dit klockan 16.00 var två vagnar upp packade (varorna kom halv 8 imorse). GALET! Fick ut de sista grejerna från lagret precis innan stängning och ingenting är upppackat än. Och det blir jag som måste packa upp allt, själv, imorgon.. Jag orkar inte..

Min nr 1 favoritgubbe har blivit änkling och jag gråter med honom. Min nr 2 favoritgubbe har fått prostata cancer. Nu ska jag lägga mig ner och tänka på hur elak världen är ibland. Sen ska jag inte vara tjejig. Godnatt.

(puss)

Segel och presenter.

Vad hände med solen?

For till segel med 4 små vänner och njöt av varje minut av ledighet. De ringde från jobbet 4 gånger och skickade två sms ; " Kom hit och jobba!". Ehmm... Nej. Jag vill inte. Orkar inte. Tar hellre smällen och jobbar dubbelt ikväll och imorgon. Mina lediga timmar har blivit heliga. Jag hatar mitt jobb. Jag är så less less less less!

Jaja, en timmes helighet kvar. Sen fyra i plåga. Men whatever. Hur som helst, ingen alkohol i helgen. Kanske lika bra, nu när jag tänker efter var det ett tag sen jag hade en vit helg. Fast, jag skulle lätt kunna dra en trudelutt, det är mer de andra som svinat runt (haha ;) )

Gosch i taket.
Slå mig en pling eller ett pip pip, pip pip (nokia). Ja tack.

Kom precis ihåg presenten som jag köpte på min mini-semester! Hade nästan glömt bort den och den ligger nedpackad i en flyttlåda, följde med av bara farten! Den ska jag plocka upp ikväll och meka lite med! Jag ÄLSKAR presenter och paket, hur litet och fjuttigt det än är. För jag har verligen alltid en baktanke med allt sånt! =) Läääängtar!

Pöss!

När Carro ligger i solen och snackar skit.

Klockan snart ska jag fara till stranden med en vän. Och kanske tre. Då slipper jag känna mig som en megatönt! En av de tre vännerna sa också att den skulle kunna tänka sig att underhålla mig denna livlösa helg. Det kändes trevligt!

I övrigt så är jag fortfarande en saknande människa.
Bara en stund är tillräckligt, så GE MIG!
( prick NU har jag slutat vara tjejig ) inte dödsenkelt kan jag lova.
Men vad gör man inte? =)

PS så har jag en mobiljävel som jag inte tycker om någonstans. Men förhoppningsvis så gör den iaf så att jag är fortsatt kontaktbar.Kan förresten gissa att jag kommer att få ett antal samtal denna helg. Iaf från en mobil. Speciellt kvälls och natttid.. Den tiden kommer nog aldrig ta slut.

Jaja, jag är väldigt kontaktbar och tillgänglig dygnet runt denna helg! Har ingenting alls i mina planer och kan sova i stort sett när som helst på dygnet eftersom att det inte spelar någon roll. Dessutom har jag bil vilket gör att jag kan köra lite var stans lite när som helst. Galet så lättfotad jag är dessa dagar alltså, haha! Känner mig lite lite lite lite lite sugen på alkohol. Kanske ska man ragga upp något sånt? Lördag isåfall. Vi ser väl. Jag ska lära mig den där meningen lite bättre. Vi ser väl vi ser väl vi ser väl! Jaja, jag är obunden, så bind mig en liten stund raring!

Oj så rolig jag är ibland alltså. Not.

Peace!


                

Nattens tankar.

God förmiddag.

Inatt låg jag vaken länge och funderade över vikten av en mörk hemlighet. Vad man mår bäst av att inte veta, och hur vissa saker faktiskt behöver komma till ytan för att kunna ge fler perspektiv i olika situationer. Det finns saker som man gärna låtsas att det inte hänt, saker som man tänker på så sällan att det nästan glöms bort. Men även det kommer ikapp ibland, och då kan det vara skönt att ha någon att dela det med. Man känner inte en person utan att veta dess mörka baksidor? Men hur mörkt får någonting bli egentligen? När är det så mörkt att det kanske är bäst att det håller sig under ytan? Det händer att man träffar en person som man vill dela allt med. Som man  litar på i alla lägen. Jag har hittat en sån. Men samtidigt hade jag bestämt mig från första dagen att mina problem är mina problem och bör inte tynga någon annans axlar. Speciellt inte ett par axlar som redan bär ett alldeles för tungt lass. Men ibland har jag bara varit så nära att snubbla rakt in i allt. Och då skulle det kännas bättre om det var sagt och ur världen och man slapp tänka på det mera..

Igår saknade jag. Jag saknade och saknade och saknade så mycket och allt kom ikapp på en gång och då saknade jag bara ännu mer. Men efter några ord så kändes det bättre efter ett tag. Jag vet inte varför jag blir sådär ibland. Men stundvis kan jag sakna så det gör ont inuti och jag känner mig alldeles halv. Då kan några dagar kännas hur länge som helst, så länge att jag inte alls står ut! Sen efter en stund när allt runt om lägger sig lite så kan jag tänka om saken lite och då känns det inte lika farligt längre. Jag är saknadens mästare och ibland får jag en sån abstinens att det slår en rökare som inte får cigg efter att ha rökt i 35 år! I sånna lägen tror jag inte ens att jag tänker speciellt klart och jag kan vända det hur som helst, haha. Sen efter sisådär 10 minuter så förstår jag inte alls hur jag tänkte och då skäms jag verkligen över hur jag såg på saken! Det är just därför som jag måste lära mig att kontrollera mig i "stundens hetta", haha. Istället vänta de där 10 minuterna tills jag kan tänka normalt igen =)

Jaja, nu ska jag njuta av solen (ligger för tillfället på mage och bränner sönder min rygg..). Börjar inte jobba förrän 16 idag, och får världens kortaste pass. Bara fyra timmar! Sen påbörjas världens tråkigaste helg. Skitkul att varenda kotte drar till Storsjö idag och jag är sittandes hemma eftersom att jag jobbar. Suck.. Men jag ska väl komma på något att spendera tiden på. Sen hoppas jag fortfarande på några nattliga timmar bara för att jag är en sån himla nojig person ibland. Fy sjutton så jag skäms över mig själv ibland! Men vissa känslor kan faktiskt göra mig helt knäpp stundvis.

PUSS från mig <3

Njaa....

"Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.."

Vi tjejer är allt bra charmiga ;)

---

http://youtube.com/watch?v=pcJwz7wu8_s

världens bästa låt just nu.


utrikesministern.blogg.se

..ännu ett KLOCKRENT citat från  Trygga Räkan borta i SF.

"Norrlandsstilen ar ju egentligen att dricka HB eller bensin, men ibland gar
Smirnoff och Corona ocksa ner. ("Vi star nar de andra faller")"

Och till er som inte vet var hon fått det smeknamnet ifrån;

RÄTTNING AV MIG;

Annae's mamma sjöng, "   " när Erika stod bredvid!
"Trygga räkan kan ingen vaaaraaa.."
istället för
"Tryggare kan ingen vara.."


Hon har det nog rätt så bra där borta.. ;)


Svammel!

I eftermiddag har jag försökt lära Jögge att hoppa. Men den lilla skorven är så fräck! Han bara lägger sig ner på sidan med alla fyra benen rakt ut och spelar död! LATMASK! Har aldrig varit med om en kanin som vägrar hoppa, och jag har noll tålamod! Nu sitter jag istället bara och försöker bli av med min huvudvärk. Måste ut och springa idag, hur jobbigt det än känns. Jag har aldrig någonsin varit så otränad och lat i hela mitt liv! Denna sommar är den fetaste ever! =P

Upptäckte nyss att jag har lite abstinens också. Det kliar lite i fingrarna, behöver fingra på något! Bluuubbb! Men jag får lov att bita ihop ett tag. Nån dag iaf. Haha, jag är sääääääääääääääämst..!

Måste bara berätta om min dröm inatt. Drömde om fotbollen, att jag skulle komma och spela match trots att jag inte ens tränat på flera veckor. Sen kom jag dit, och vi var jätte lite folk. Så dom hade ringt in massa extra från gamla flicklaget i Obbola, folk som slutade för flera flera år sen! Vaknade imorse och mådde ganska dåligt över att jag inte tränat. Men som sagt känns det inte roligt när man har småont lite varstans och det gör mig bara deprimerad. Sen att man får höra typ 24 gånger per dag vilken svikare och svag människa man är gör ju inte saken mycket bättre. JAG VET! ok?

Näe.. Skulle egentligen bara vilja lägga mig i sängen och sova nu på direkten. Är så himla himla trött. Har kört massor med bil och sovit alldeles för lite. Lite läskigt faktiskt att köra bil när man är så trött. Litar inte riktigt på mig själv eftersom att jag kan komma på mig med att fastna med blicken på vägen helt och hållet. Tänk vad hemskt om man skulle nicka till, eller helt glömma vrida på ratten i en kurva.. Då kan det blir bye bye..

USCH vad jag svammelskriver.. Men just nu har jag inget bättre för mig.
Punkt nu.

Puss!

Min minisemester!

Helluuu!

Nu är jag hemma igen! Med buller och bång har jag kirrat en heeeel del på Ikea, och det var faktiskt roligt! Jag har alltid varit smått allergisk mot Ikea eftersom att det tar såååå llåååång tid och är smått tråkigt. Men när man lättar lite på plånboken och köper precis det man vill ha så blev det rätt så roligt!
Så, såhär är mina planer för lilla lyan.

Eftersom att väggarna är ljusa och att jag har en röd stor matta så har jag bestämt att hela lägenheten ska gå i rött, svart och ljust. Jag ÄLSKAR svarta möbler, matbord, stolar, hyllor you name it! Sen skära av det med knallrött blir king! Har rött tyg som jag ska skärma en vägg med dessutom. Sen har jag en bokhylla och några enkla raka hyllor i ek tror jag det är? Ljusa iaf. Kommer bli kiiing! Det enda som inte riktigt matchar mina planer är väl byrån som kommer nedan, men den ska jag ändå gömma i hallen =)


Först, min lovely bänk som jag ska ha i badrummet,
perfekt att lägga handdukar osv på!


Lite förvaring.. (som inte riktigt matchar, jag vet..)





Lovely tvbänk! Älskar det röda mot det svarta!


Matbordet som går att vika ner så det bara blir ett mini-mini bord!


Och svarta stolar till det..



Soffan, har inte riktigt bestämt ifall jag ska låta den vara ljus,
eller om jag ska klä den i  svart.. vi får se!


Bokhyllan som jag inte fick med mig hem. Men jag vill ha!

Sen köpte jag en heeeel del plotter också! Massor av glasburkar där jag ska hälla upp makaroner och flingor och allt sånt, och ställa upp någonstans. Skärbrädor (röda såklart ;) ) Diskställ, toaborste, dörrmatta, hunddukar i olika former (några svarta, några vita), durkslag, klappstolar, kuddar osv osv osv...

Sen det absolut bästa med det hela är att hyresvärden ringde mig i förrgår och sa att de börjar renovera vindsvåningen i början på oktober och att den ska vara klar innan årsskiftet! Vilket betyder att då blir den MIN! Eller ja.. det beror väl lite på vilken hyra de sätter på den. Har inte lust att ruinera mig helt. Men den kommer bli sjukt snygg! Samma hus som där jag bor nu, men som sagt vindsvåning. En stor tvåa, helt nyrenoverad, och med fönster i taket i köket osv. Hade aldrig ens vågat hoppas på att den skulle bli klar i år! Men som sagt.. Det kan hinna hända mkt till december, men första tjingen är iaf min om jag vill det :D




En jag på Ikea!
Och eftersom att jag hade semester så lämnade jag  hela
sminkväskan hemma och körde med bikini och solglajjer hela resan =)



Sen är jag som vanligt lite småkär i högklackat. Bara måste
testa när jag hittar några snyggingar, trots att jag aldrig någonsin
köper några, eller någonsin kommer att göra. Jag blir nämligen
sisådär 195 cm lång av dom. Sen är det inte riktigt min stil faktiskt!



Lite solning med youghurt, vatten (i sirapsflska haha)
och lite tjej-läsning hann jag också med där emellan!



Saker kvar att kirra:
- TV!!!
-LAPTOP!!!

- Tavlor, vet precis vad för motiv jag vill ha!
- Lampor, vet också vad jag vill ha, men det får vänta
- Dammsugare
- Köksgrejer (stekpanna, knivar...)
- Kaffebryggare (kanske..) 
osv osv osv...

Ja.. lite småsaker. Men både tv och dator MÅSTE jag ta tag i! Det är sviiiiiiindyrt och jag gruvar mig verkligen, men det måste ju fixas. Önskar jag hade några tusen extra.. Suck. Extra lämpligt nu när mobilen min har pajjat  (igen). Mobiler har aldrig varit och kommer aldrig bli min grej. Går aaaalltid sönder. 

Det är fritt fram och ge mig både en dator och tv, om någon känner för det! Haha!

På återseende =) 

jag är bra.

Godmorgon världen.
Idag drar jag vidare på lite nya äventyr. (på gott och ont). Lär komma hem med några tusen färre på kontot. Men det får de la vara värt. Nu Salusand första stopp. Det hörs vara king där!

I övrigt, tack för gladheten jag får =)


Söndag.

Hej alla människor.
Nu har jag jobbat klart och det var då på tiden. Det har varit missflyt idag. En kyl gick sönder (yey) och var tvungen att tömmas helt, så jag tömde den så fort jag bara kunde för att rädda alla varor. När jag väl tömt skiten så upptäcker jag att den tydligen gått sönder någon gång i gårkväll, så allt var tvungen att registrera som svinn i datorn, och sen kastas. Och det var inte liiiiiiiiiite grejer. Suck. Sen har det kommit polispatruller eftersom att min älskade Hasse påstår att han blivit rånad och trakasserad och allt vare va, så han kallade hit hela polisstyrkan. Ingen aning hur allt det där slutade, men jag är rädd att det kan ha blivit ganska pinsamt. Vk imorgon kanske?

Jaja, en rätt händelserik dag. Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag är äcklig. Kastade bort en hel vagn med frukt som legat i solen och jäst i 2 dagar. Smaskig lukt. Smaskiga fläckar på min skjorta. Mumsigt värre! Sen ska jag äta middag och göde salladen. Halledosingen så trevligt! Ska se till att avsluta den här helgen på bästa sätt! =)

Vi ses i blåbärsskogen!

Puss!

Igår var mysigt! Satt på kajen och pimplade lite vin och babblade och skrattade en heeeel del! Hur flummiga som helst och hela alltet vad bara så komiskt. Tinna blev tafsad på benet också, av någon som pantade burkar. Sen efter 10 gick vi till Tc för att slippa kö och tog en öl. Sen bara ramlade det in massor med folk, och jag kände flera stycken! Trots att jag verkligen har varit anti krogen ett tag så var det hur kul som helst! Pratade med massor av gamla nära och kära som man inte sett på iaf ett år. Kanske två =) Jag fick till och med massor med kramar, den du!

Måste bara tillägga att innan allt det här, när jag precis hoppat av bussen, så träffade jag två Obbola-pappor! Haha, så pinsamt. Dom verkade faktisk lite dragna redan då, och det kändes som att dom kollade lite väl länge på ben (som är rätt så ostabila i de skorna, haha). Hur som helst så blinkade dom riktigt klumpigt och sa något i stil med att "Jahaaaa... du är i stan ikväll....!" Haha, I die. Kommer bli lagom pinsamt när dom kommer till Ica om nån timme. För den ena komemr och handlar minst 2 gånger om dagen, och den andra har ett paket att hämta. Tur att jag bara svarade att "Jag gör stan farlig ikväll". Haha... Ojojoj, jag är en Obbola-profil =) Och det kan bli rätt så jobbigt ibland.

Jaja, jag kom faktiskt hem ruskigt tidigt igår eftersom att det strulade till sig lite där i slutet. Och jag vägrar taxi hem själv nu mera. Det är snuskigt dyrt! Somnade iaf sött i min säng och mår som en prinsessa idag! Känner faktiskt inte alls av den alkohol som slank ner igår. Blev iofs inte alls speciellt mkt. En vinare (kan inte ha varit en hel med tanke på mitt tillstånd!) Kanske 3/4, en öl som kanske blev två om man plussar ihop, och två halva drinkar. Som verkligen var göde! Fick lite utlandsfeelings av det! Annars brukar jag slurpa upp mina drinkar och sen inte ens minnas hur de smakar. Men de där var smarriga! Väl hemma fick jag  höra att jag stank vitlök och sprit. Själv tycker jag bara att jag luktade rök. Hur som helst var det en bra kväll. Aldrig full, utan bara lite extra gladhet! Perfect!

Det här kommer att bli en bra dag, snygging!

Puss! ;)

Ge mig andra tankar.

Kom hem alldeles för sent inatt. Hann somna ett antal gånger innan jag ens fick fara hemifrån. Det blev en tung dag på jobbet alltså. Andra dagen som jag sitter och sover på en stol. Pinsamt.. Ikväll ska jag in till stan och njuta av det sista som finns kvar av den här vackra dagen. Får se hur det blir. Jag tränar på att inte planera, men samtidigt har jag fått alldles för många erbjudanden ikväll där alla vill ha besked. Jag säger att ; vi ser väl.

Har väl ingenting mer att säga idag. Känner mig ganska nollställd och full på samma gång. Tycker bara att själva situationen är jobbig.. Radera mig därifrån.

Jaaarru.. Vinare vid kajen sitter som smäck nu vill jag lova.
Det behövs pratas. Verkligen. På många håll.

Ni hittar mig på Kajen med en vän.  


Livssituationen idag!

Jag har pratat med min chef, och har nu tagit ut en braksemestern. Ledig v. 33 och 34, iaf en del av v34. Har dessutom bytt bort lite nu i början på veckan, så då ska jag göra något helt galet. Jag ska ta Pärlan på måndag morgon och sen bara köra. Har absolut inga planer alls på var jag ska, bara det att jag ska neråt. Kör dit näsan pekar. Sova på vandrarhem. Vara borta någon natt bara. Kanske in på IKEA, det går väl att fixa hemkörning därifrån? Ja.. Det är väldigt oplanerat för att vara mig. Men why not? Lite frihet och luft mellan tårna! Måste träna på att inte planera allt! Jag är en sån som bli galet stressad av att inte ha koll..

Jag har en.. tanke? På något jag skulle vilja göra. Jag skulle vilja upp eller ner och inte göra något speciellt utan bara vara och äta gott och lagom och kanske gå en bit och snacka en hel massa skit och upptäcka nya saker om någon annan. Det skulle jag vilja göra. Bara för att det är skönt att göra något nytt någon gång. Plopp sa det så kom den tanken i mitt huvud igår. Plopp plopp!

Ikväll har jag promenerat i bara linne och uppdragna nr.10 byxor. Det var härligt och jag fick minst 14 nya myggbett. Jag vet att jag är smart med så lämpliga kläder efter min favorit-runda. Men jag tänker inte alltid så långt. Härligt var det med sommarkväll och en låg sol. Jobbigt var det med 19 tusen myggor. Jag fick nästan powerwalka för att inte dö på kuppen! Känner mig lite torr ikväll. Men jag är faktiskt barnvakt, och sen har jag lovat att köra lite folk i staden.
 
Imorgon är det tydligen utång på några olika håll. Men jag är så jäkla trist och torr! Jag har ingen sug alls på att fara ut! Är som sagt ingen krogen människa, även om jag ibland kanske önskar det. Det kommer vissa perioder då jag kan vara ute några helger irad. Och ibland kan det faktiskt vara riktigt roligt! Men i längden är det verkligen inte min grej. Känns som att jag gjort bort den tiden. Är dessutom inte alls intresserad av någonting där ute. Ingen pojkvän, inget ragg,  ingen flirt, ingenting! Nejtack! Ibland är det ju rena parningslekarna ute i stan! Har gått igenom de flesta uteställen i Umeå nu, och måste säga att det är samma stuk överallt. Inte min grej med andra ord. (nej, jag har inte gått igenom de flesta killar, utan de flesta krogar/serveringar!) Trivs fortfarande bäst ute på en veranda och snacka skit och sånt tråkigt. Jepp, jag fyller snart 50, det märks va?

Jag gillar min livssituation nu. Är inte ute efter någonting utan jag har allt jag behöver och jag trivs väldigt bra med det. Det händer lagom mycket runt om, och jag gillar läget. Sen att meddela till alla undrande små människor där ute. Jag är faktiskt fortfarande singel. Men livet flyter på ändå, konstigt va? Haha..! Jag känner mig så nöjd vilket fall som helst. Jag har alltid skrivit i snurror och gåtor,  och kommer alltid att göra. Sen är det upp till var och en att tolka det som man vill. Sen att jag har gått och kärat ner mig, det är ju en helt annan sak och har ingenting alls med min civilstatus att göra. Och om det har det så är min civilstatus ; KÄR. Och nej Tinna, det är ingen som jag bara har sett en gång på tv den här gången! Jag har sett han i verkligheten och han verkar OK!

Så, jag är alltså en nerkärad och lycklig människa (det hör definitivt ihop).
Nu vill jag hämta folket och sen SOVA! -jatack.

Puss!


Önskelista.

Saker jag måste köpa;
-Köksbord + stolar (helst barbord och tillhörande stolar med ryggstöd)
-Tresits soffa (ev, ett nytt soffbord, har inte bestämt mig än..)
-Vanlig hylla, typ bokhylla, som flera kvadrater som sitter ihop.
-Laptop
-Tv
-Handdukar
-Skohylla
-Duschdrapperi


Saker jag önskar mig;
-Dammsugare
-BRA köksknivar
-Brödrost
-Vattenkokare
-Golvmopp
-Stekpanna (en bra)
-Kaffebryggare

...fortsättning följer

Sommaren på en fredag.

Jag har legat på stranden tills för 30 minuter sen.
Nu har jag duschat och måste fara iväg och jobba..

Idag ska jag säga till chefen att jag måste få vara ledig. Orkar inte jobba ett helt år utan semester (förutom Malta då..), och sen börja plugga direkt. Minst en vecka vill jag ha. Kanske två. Vi ser väl. Bara få ta det lugnt ett tag. Känna av sommaren. Jobbar ju hela helgen också, och jag hade verkligen velat fara till Holmön i helgen! Älskar den ön! Sen spelar min farbror i Piteå i helgen också, det hade jag också velat se. I solen. I sommaren. Men istället jobbar jag 8-18. Kan inte låta bli att känna mig bitter...

I övrigt så det det ett jäkla kaos just nu.
Det här kommer aldrig att sluta väl..
Jag vill iväg en stund.. Fara någonstans.

Just nu vill jag vara med dig en stund.
Ge mig!

När jag blev dumpad.

Idag kom jag att tänka på första gången (och enda) som jag blivit dumpad. Sådär påtiktigt alltså. Och då räknar jag bort den där gången när jag gick i femman (tror jag det var.) Eller, det var ju påriktigt, men då var man ju så liten.. Haha, och då menar jag inte att jag är en sån som ingen dumpar, utan att jag helt enkelt inte har varit i en sån situation att jag skulle kunna bli dumpad någon annan gång =)

Hur som helst. När jag blev dumpad. På riktigt. Det var så.. exemplariskt? Som taget ur en bok.  Det började typ två veckor innan, minst. Kanske tre. Plötsligt började alla samtal och sms att sina. Tills de försvann helt. Och när vi väl sågs så märkte jag hela tiden att han ville säga något. Men jag vägrade höra det. Drog in samtalen på andra ämnen hela tiden. Ville bara komma närmare hela tiden. Sådär patetisk som jag blir när jag känner att jag blir ifrånstött. Då blir jag mer krävande. Vill vara nära nära nära heeeeela tiden! Så ämnet kom aldrig upp. Jag fortsatte ringa, tragisk som jag är. Fortsatte skriva dubbelt så många sms. På alla sätt. Lyssnade på världens sämsta bortförklaringar och ringde till och med till föräldrarna för att komma åt honom. Så pinsamt egentligen. Sen efter några veckor, så får jag ett sms. Typ.. "Hur är det? Kan vi ses ikväll?" Och jag blev överlycklig. Såklart. Eftersom att jag inte nått fram på så länge. Samtidigt som jag visste exakt vad som skulle hända. Jag var i stallet och kunde inte tänka på annat. Ont i magen.. På vägen hem började det regna. Jag duschade och sminkade mig. MASSOR. Värsta festsminkningen. Någonstans så försökte jag inbilla mig själv att om jag var riktigt snygg kanske han skulle ångra sig? Jag vet egetnligen inte varför jag var så säker på att han skulle dumpa mig. Jag kände det bara på mig.. Jag minns till och med att jag hade grön ögonskugga. 

Jaja, jag ringde, han sa att han skulle möta mig ute på gatan (självklart, i spöregnet). Jag tog med lite pengar som jag var skyldig. Ville lämna tillbaka allt! Möttes ute i ösregnet på trottoaren, smällen kom. "Vi kan vara vänner bla bla bla bla" Det vanliga.. Jag nickade, vände och gick hem. (det hela gick på kanske 2 minuter, max!) Grinade som en idiot. Kom hem. Sen tog jag bussen till Tinna. Och sen grät jag aldrig mer över det. 10 minuters tårar, sen var det över. Vi for till en kompis och såg på film, sen for jag hem. Och sen minns jag inget mer av det. Minns inte ens att jag mådde dåligt över det. Så det kan ju inte ha varit speciellt jobbigt trots allt.. (men jag var faktiskt tok-kär! inte för det!) Har fått höra ett antal gånger efteråt att det är konstigt att jag inte grät mer än så. Inte mådde synbart dåligt av det. Aldrig någonsin pratade om det.  Haha.. Det är så himla typiskt mig! Stoneface! Till saken, lyssnade alldeles nu på den låt som jag hörde på i bussen, den kvällen som jag for till Tinna. 

Det roliga med den låten, är att den samtidigt är den finaste låten jag vet. Precis den här låten vill jag höra när mitt hår blir styket bakom örat. Och när den där handen far över min haka. Det jag älskar mest av allt. Åhh, världens bästa låt. Och jag har blivit dumpad till den.. Lite roligt faktiskt =) Kan inte alls koppla ihop den med något sorgligt, trots att då var den första gången jag hörde den. Istället blir jag bara jätte-kär av att höra den. Knäppa knäppa jag! Det är så typiskt mig också, att vända alla låtar till det humör jag är på.

Jag hör det jag vill höra. =)

           


Jag vet att låten är riktigt jobbigt lång. Men lyssna på den.
Orka lyssna på hela. För slutet är faktiskt bäst.

Idiot!

Usch, nu blev jag arg. Hur arg som helst.
Jag vill svära och sparka och skrika och ååhhh!!!

Åt middag ute vid vattnet, såg på visfestival vid vitskärs. Ganska mysigt att sitta lutad mot en tall med myror springandes runt tårna och lyssna på gitarr och musik som jag egentligen inte alls tycker om. Men jag dolde det bakom mina enorma (absolut inte fula!!!) solglajjer och njöt av värme och sommarkv'äll istället. Innan det åt jag en glass och diskuterade p-piller. Bästa sättet för att kvinnor att slippa livmoderhalscancer är tydligen inte att vaccinera sig, utan att sluta äta p-piller? Jag förstår verkligen inte hur vissa resonerar ibland. Var istället glad att unga kvinnor skyddar sig mot graviditet, sen tror jag de flesta har vett att skydda sig mot annat också. Men varför inte vaccinera sig när det möjligheten finns? Min syster ska tydligen få vaccinera sig nu snart (tre sprutor..) Men jag är redan förlorad säger dom. Det bästa är tydligen om man är kring 15 år och inte haft sin sexdebut. Men jag vette fasicken om jag gjort det om det fanns när jag var 15... Livrädd för sprutor.

Nu ska jag ut och springa bort min arghet (som inte har ett dugg att göra med det jag skrivit hittills i detta inlägg.) Förresten, nu stavade jag ju hittills med 2 T, men det ser fel ut. Hittils. Hittills. Hitills? Vafan...
Jaja, ska iaf springa ut till Gröthälla och tillbaka. Det är faktiskt en jäkla bit. Kan behövas, innan jag går i bitar.

Fans jävla idiot jävla sepe idiot!! Åhhh så arg jag är!!
Bort bort bort bort bort bort bort.

Jag vet precis vart jag vill när jag vill bort.. Saknar.

Censur.

Hej världen.

Jag är glad. Jag är fortfarande i rus och jag höll nyss på att stava fortfarande fort farande. Illa. Men jag är glad. Idag när jag cyklade hem från jobbet så log jag med öppen mun alldeles för mig själv bara för att jag hade så glada tankar i mitt huvud. Jag är glad! Jag har fortfarande den där känslan i kroppen, lukten kvar i håret. Nästan så att jag fortfarande känner de där beröringarna än.

Jag har till och med glömt bort att längta till min flytt och allt det där. Har knappt tänkt på det! Mina tankar har helt varit på annat håll och det är så underbart! Tänk vad lycklig man kan bli av så lite egentligen. Jag menar, egentligen, det är ju ingen speciell händelse, några ord eller så. Det är bara allmän glädje över att känna så som jag gör. Jag är sån som person. Jag tex. upptäcker nya dofter direkt på någon annan, jag ser små skrubbsår och jag lägger märke till var folk lämnar småsaker. Jag älskar doften av en person som jag tycker om, och det är viktigt för mig. Någon typ av trygghet kanske. Jag vet inte. Men den jag tycker om luktar alltid gott! Jag memorerar helt onödiga saker, som färgen på någons sockar eller hur många veck personen har på sina knogar. Sånt där heeelt knäppt. Men jag märker inte själv att jag gör det. Utan det är inte förrän någon frågar som jag chockar mig själv med att veta svaret... Inte för att det händer så ofta att någon frågar´, men ändå ;)

Idag är en bra dag, trots att jag somnade två gånger (sittandes!) på jobbet.. Haha.. Och trots att dom har bytt ut lösgodiset idag så det har luktat jordgubbsgodis i hela butiken. En riktig utmaning för min självdiciplin alltså! Men jag tröstade mig med att äta EN HALV vattenmelon.. Nyttigt godis! =) Sen har jag fortfarande dödligt ont i magen, tror det är tredje veckan nu. Helt ajaj.. Men vaddå, jag överlever! Jag är en glad människa och tänker knappt på min onda mage!

Tack! censur censur censur!

Puss! :D


Moln, flugor och självdiciplin.

Vad hände med solen!?

Vilken besvikelse, jag har ju planerat att steka! Åt frulle ute, sen var jag ute kanske 1 ½ timme innan molnjävlarna kom. Jögge har iaf solat med mig hela morgonen (gick upp halv 10 imorse!). Han är ju för söt och gillar att skutta runt mig och äta klöver medan jag ligger på gräsmattan och blir galen på alla jäkla flug-jäklar.

Jaja. Nu ska jag ut och springa innan jag
måste duscha och iväg till mitt älskade jobb (suck).

Ha en bra dag lovers!

-

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

1. UMU-01636 - Lärarprogrammet Tvåämneskombination: ingångsämne - Idrott och hälsa 330.0hp, 
   Utbildningsprogram, Umeå universitet, Poängbidrag 30.0, Antagen

Minnen.

Den här låten tar mig verkligen tillbaka! Erika Sandberg och Anna Ruergård.
Så farligt, galet, härligt! Saknar de tiderna.

Takida - Another day.

               

Vi riskerar våra hjärtan, varje dag!

Inga regler. Ingen rädsla.

Det finns stunder då man måste tvivla. Man måste tvivla på sig själv för att ge sig själv den möjligheten att tänka igenom saker två gånger. Varje gång du väljer en sak, så väljer du bort något annat. Hela livet måste du göra prioriteringar där vissa saker kommer hamna under andra. Finns det vägskäl där man kommer att ta ett beslut som helt kommer att avgöra hur resten av livet kommer att bli? Kommer det komma en dag där du kommer att välja något som gör att du aldrig mer kommer att komma tillbaka till där du en gång var, och aldrig får chansen att göra det igen?

Kommer man vakna upp en morgon och komma ihåg det ögonblicket där du gjorde det valet. Det som avgjorde allt och som tog dig till den plats där du är nu. Jag vet inte vad jag tror egenligen. Jag tror på en andra chans och jag tror på ödet. Jag tror att misstag kan vara bland det bästa man gör ibland. Om man minns det ögonblicket, det avgörande. Kommer man då ångra det beslut man tog? Kommer man att trivas där man är för stunden, eller kommer man alltid att sträva efter att komma längre? Eller kommer man att vilja komma tillbaka?

Hur stora är riskerna och hur små är chanserna?

Någonstans har jag alltid vetat vad jag vill ha och vad jag behöver. Allt runt omkring har alltid förändrats, och kommer alltid att fortsätta göra det. Men där i mitten, där vet jag hur jag vill ha det. Jag vet också att jag kan få det. Jag har drömmar. Ibland tror jag nästan att jag drömmer mer än de flesta, och ibland gör verkligheten mig rätt besviken. Jag har alltid förväntningar på saker, trots att jag ofta blir varnad av att jag har för stora. Jag vet att jag kommer att göra något bra. Jag kommer att göra något stort. Om inte annat, för mig själv. Jag tror på mig själv. Jag vet bara inte riktigt vad eller när, men det kommer.

Ibland kan jag känna en sån stress av livet. Att det går så fort, att man inte hinner memorera allt, komma ihåg alla ögonblicken. Det är nästan så att det rinner mellan fingrarna och man vill uppleva de bästa stunderna om och om igen! Samtidigt så kan jag tänka tillbaka och känna att, så mycket man hinner med på så kort tid egentligen. Se bara tillbaka på det senaste året. På de människor som jag har runt omkring mig. Det här året är nog det största av alla, hitills. Det här hänt mycket, för alla. Folk flyttar, skaffar jobb, studerar, familjer. För ett år sen var jag snart påväg till Italien med min pojkväns familj. Reste runt halva landet och blev nästan uppbrända. Sen har det hänt fruktansvärt mycket framtills idag. Idag är Anna sambo, Emma är fd sambo, Tinna är nykär, Erika är i SF, Kempe drog till Umedalen och om 3 månader (exakt) far hela gänget till Thailand.

Och här sitter jag och upptäckte precis att det gör ingenting. Jag är kär (HA! Där kom det!), påbörjar en 5 års utbildning om någon månad, flyttar till mitt eget och känner att livet ändå tar mig åt det håll jag vill. Jag älskar att vakna på morgonen och låta fingrarna göra mönster efter en stjärn-rygg. Jag älskar att lyssna på regnet och känna att snart är det höst igen. Jag älskar förändringar, trots att jag hatar dom. Och kanske börjar jag också att lära mig att tappa kontrollen för en stund.

Jag måste ändå tro, att trots att allt går väldigt fort, så kommer vi att hinna med allt det där som vi behöver. Som vi vill göra. Man lever bara en gång, och ska ta chanserna när de kommer, samtidigt som man inte ska göra något dumt. Man får inte sätta sig ner och vänta på sin tur, utan måste ta för sig av det som rinner förbi. Allt blir vad vi gör det till, och i slutändan är det nog bara upp till en själv.

Så håll i mig nu. Följ med mig, om så bara en bit på vägen. För längre än så kan man inte garanterna. Liksom allt annat så förändras även vi på vägen. Kanske inte längst där inne, men kanske de yttersta skicken. Vi är som små lökar! (haha). Flera lager, tills man kommer in till den där kärnan. Den som jag gillar allra mest.

Ta chansen, och gilla läget! Vi ordnar det, på vägen!

En puss om dagen är bra för magen.

Blä.

Jag vill göra något. Har en känsla i magen, av att jag kommer att sitta hemma och peta naglarna hela kvällen ikväll. Orkar inteee... Börjar 14.00 imorgon så jag vill göra något kul. Men att fara ut på krogen känns inte aktuellt. Pick up the phooooneee!! Känner mig lite slut i huvudet också efter idag. Det märks i kroppen att man går omkring hela dagen på helspänn och har tusen saker i skallen. Det blir nästan kortslutning! Hatar när folk inte avslutar det som de påbörjat. Punkt.

Suck. Blä. Urk.

Jag vet precis vad jag vill göra ikväll. Exakt på pricken. Typ.
Vi ser väl.


Länge sen!

Hahaha I diiiee!
Mamma rensar källaren för att göra lådor till min flytt, och vi hittar allt möjligt roligt! Som tex kärlekshandboken som  jag har skrivit! Minns inte ens att jag skrivit allt det här.. Kan det ha varit i sexan kanske? Tror jag var 12 år gammal iaf =)

"Min drömprins
Min drömprins har mörka ögon och är ganska vältränad. Han är förstående och positiv. Sen ska han älska mig för den jag är och inte för den han vill att jag ska vara. Det är det innerst inne som räknas. Jag tror inte på den hårda ytan. Jag har flera olika drömprinsar. Men allt beror på insidan. Eller.. inte allt. Utsidan spelar ofta också en stor del! Men det mesta är ändå bara drömmar."

"Romantik på film
På film verkar allt så enkelt. Allt är precis som det "ska vara". Perfekt. Flicka och pojke går långsamt på stranden en stjärnklar natt. De tar varandras händer och ser varandra djupt i ögonen. Sen kysser de varndra samtidigt som en stjärna faller. Hur ofta är egentligen en badstrand flera km lång och havet helt stilla?! Inte så ofta. Filmer kan lätt lura en om verkligheten. "

"Hur gör man slut?
Hur man gör slut är svårt. Ska man skicka en kompis? Ringa? Skriva ett brev? Gå själv? Jag tycker absolut att man ska gå själv. Då kan man ju prata om det. Man kan ju ringa och göra slut också. Men tänk om den andre slänger på luren. Då kan man ju inte prata om det. Att skriva brev kan ju vara lite knasigt. Tänk om man går i samma klass. Då kan det vara jobbigt att se varandra varje dag. Men allra bäst är ju om man inte gör slut över huvud taget!"



Sen slutligen ett brev som min morfar postat till mig någon gång för länge sen..

              


Hej Karolina! (jag stavade med K på den här tiden..)
Jag har inte tid att gå på cirkus med Dig och Johnna. Mamma följer Er istället.
Jag skickar pengar till sockervadd och elefantridning!

Hälsningar morfar
Stig


Lite pic från Emmas födelsedagskalas!


Skriva i gästboken, ett måste alla gånger!



Grillmästaren! (min klänning levde smått farligt vid grillen!)



Tinniz-girl. Hon är på topp i dagarna!



Channe Banne.



Ja, jag ÄLSKAR det köket! GE MIG!



Födelsedagsbarnet och hennes vän!


Mmmm..!!

...vilket jäkla väder!!

Lite jobbigare att njuta av enda lediga dagen när det står spön i backen. Men ledighet som ledighet! Har ändå haft det lovely. Igår gjorde jag min magiska is-kaffe som trots mitt lilla misstag blev helt ok. Jag är helt enkelt ett kaffe-proffs med alla ingredienser på plats! Yummy!

Nu har jag iaf nyss kommit hem. Pärlan hade det tufft över bron eftersom att det var orkan-varning och skyfall. Trodde nästan vi skulle flyga över räcket några gånger. Sen kände jag mig lagom glamorös i min kortkorta klänning i det här vädret! Jag lyckas aldrig klä mig lämpligt och har aldrig kläder efter väderleken! Är det snöstorm har jag kortkort och högklackat och är det värmebölja har jag skinnjacka och långbraller. King.

Har iaf fått sova ut ordentligt idag! Sov säkert innan 01.00 igår och gick upp kring 11.00 imorse.Vad händer? Var dessutom pigg både när jag somnade och när jag vaknade. På topp helt enkelt!

Jag är glad som en badboll och livet är härligt!
Det gör absolut ingenting alls att det är regn och rusk ute för inuti mig är det solsken och 25 grader varmt! Jag gillare och jag flyter så bra i den lilla badbaljan! Sen gillar jag att jag inte har stelopererade kinder och mygg-solglasögon också! Och är jag inte blond heller. Tur är väl det!

Jag säger bara en sak idag; Mmmmmm!


                       

                    

..fick lite tid över, så här är händelserna!



Det blev nå krux, så det blir såhär istället..

1. Den lille krabaten som jag blev så kär i!
2. Lille Ronja, kanske huuuur söt som helst! Som en docka!
3. Förfesten i lördags förra helgen. Maja och Emelie, partypinglorna =)
4. Jag var trött och sliten och min lillebror gillar att ligga på mig. (med andra ord, han gillar att gå mig på nerverna!)
5. En av alla utstyrslar jag haft i veckan. Ha!
6. En annan av alla utstyrslar jag haft i veckan!
7. Emma skulle kirra fördrink, men korken satt i sten. Sen sa det PLOPP!
8. Våran födelsedagsmiddag! Jag älskar sommar!
9. Jag är som vanligt grillmästaren, mumma =)
10. Emma öppnar paket!
11. Ett av paketen hon fick från några vänner (som jag inte vet vilka det var =P )

....det kommer mera!


Söndag med sommar och ledighet!

Hej alla människor.

Igår var det trevligt hemma hos Emma! Vi lagade göde maten, grillade majs,paprika och fläskfilé i hennes nygrill, sen åt vi ute på hennes nya veranda. Fick en mumma fördrink och gottade oss i solen bara (har mängder med bilder som kommer in när jag orkar lägga in dom. troligen imorgon..). Sen började det ramla in folk med paket och sånger och jag kan ärligen säga att jag inte ens kände igen en tredjedel av alla! Emma blev glad av vårt paket (en resa till Göteborg där hon ska få träffa sin själsfrände). Sen efter 23.00 for vi ut mot stan och stod i kö till TC i hundra år.Och då var jag ändå lyckligt lottad som hoppade in två meter innan ingången. Så sjukt mkt folk! Blev dock less efter typ 30 min därinne och åkte hem strax efter ett. Yes, jag är torr!

Var iaf trevligt att bli presenterad för Tinnas nya lover (se tidigare inlägg för att inse hennes gladhet..). Trevligt att träffa massa folk man inte träffar så ofta och trevligt att äta gott och prata skit med sina närmsta. Sen var det bara trist att det inte var nå roligt folk ute sen. Kan iofs erkänna att jag inte var galet taggad på nån karatefylla eller så i helgen. Har aldrig gillat utgång och krogen.. Men ibland överraskar det ju!

Idag har jag mått prima eftersom att det bara blev några glas vin och en öl igår. Har legat på stranden med mammi och lillebror och bara njutit av ledighet. Väl hemma har jag snickrat lite också (inte min specialite!)..

Så, nu ska jag äta mat snart och sen hoppa in i duschen!
Kommer bli en lovely dag idag!

Tinna hejjar o stojjar ibland men ändå ofta. hi

Hej honey.

Jag är in lovett. Hihihi. Emma är the paryqueen o har fått en skoj prisent av flickor o pojke. Ingen förutom dom som var på ferran vet. Tinniz girl styrde upp JA MÅ HON LEVA I HUNDRADE ÅR. ha. sådeså. sen kom magnus in i sången så då var det kört.

ikväller så ska vi ej åka härifrån för jag har bakelser. nu vet jag. en dag ska jag o han åka ring. tada! och tjoho.
om jag skulle skaffa en blogg skulle jag döpa den till tinna- världens lyckligaste. för jag är det nu när carro myser med mig. o sen hittade carros pia en annan mysig grej i hennes garderob. fan att hon är före mig ibland. inte när det gäller kul nuast. hehehehe.


pok hejdå från en anonym blondinjävel som inte är blondi i verkligheten för då är hon grå. fast hon är ej grå i sinnet utan bara i håret.

pok


Coolaste katten!

Ikväll är jag coolaste katten i stan fram tills mamma hämtar mig. Med andra ord. Jag ska simma grymt lugnt och ta väl hand om mina 17 kr på kontot. Inget galet och vilt alltså. Det gjorde jag bort förra helgen ;)

Ses i dimman gott folk. (om det nu blir någon dimma ikväll..) Vi ser väl!

                            

Heja syster!

Pga. missförstånd.

                                          Hon skapar rubriker och seriösa                                                 
                                             samtal mellan mina päron ;)

                                

Haha, dessa bekännelser..

Strippat inför en folksamling: Haha, den dagen.. Icke det!
Äger ett par vita string: Nej. Jag har string-fobi, och det är ingen hemlighet =)
Har mer än 5 bh:ar: Mja.. inte säker. Kanske om man letar i lådorna.
Älskar personer som har magrutor: Nej. Jag ser inte mig själv som ytlig.
Har haft trekant: Jag är pryd.
Har färgat håret minst 3 gånger: Oja, många många gånger..
Går inte ut utan smink: Jorrå, använder inte mkt smink, och helst inte alls.
Har någon gång spelat klädpoker: Yes. Och jag förlorar alltid! (men har aldrig tagit av mig underkläderna)
Tittat på en porrfilm: Skulle vilja säga nej, men tydligen har jag gjort det ganska nyligt. Minns det dock inte. (ett tecken på att man druckit för mycket alkohol!)
Du studerar ofta din kropp i spegeln: Jag brukar bara studera mina tänder, eftersom att jag är livrädd att dom håller på att bli snea igen. (hade tandställning hela mellanstadiet och tanläkaren sa att innan jag fyllt 40 kommer jag se så jävlig ut igen..)
Älskar att shoppa underkläder: Älskar när jag väl köpt hem dom. Men hatar att gå runt att prova. Min kropp passar inte i något. Jag är onormal.
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Haha, ALDRIG! Vilket skämt.. Ärligt, har bara fantiserat om en person i hela mitt liv!
Du har hånglat med över 15 personer på en kväll: Nej. Jag är fortfarande pryd. Men för att erkänna, 2. Och då räknar jag bort alla tjejhångel man haft i sina dagar.. ;)
Du älskar att prata om sex : Jag gillar att lyssna på andra, för man får sig verkligen ett gott skratt! Man har ju en hel del galna vänner.. haha.. =)
Har dåligt självförtroende: I mellenstadiet hade jag en läxa att varje morgon att ställa mig framför spegeln och säga "jag duger", haha. Det säger väl allt! Dock finns det någon som får mig att känna mig som en prinsessa.
Älskar att få uppmärksamhet: Nej, verkligen inte.
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Nja. Men jag gillar det helt klart.
Du har solat solararium: Yes.
Du har haft sex med mer än 10 personer: Jag lever i celibat. Kanske om jag gifter mig någon gång, att jag testar då. Bara för att göra min man till lags.
Du bär alltid läppglans: Jag äger inte ett enda läppglans.


Haha, jag kunde inte låta bli att svara på de här knäppa frågorna. Hur töntigt det än är så är det faktiskt ganska roligt! Återuppleva gamla minnen. Nu ska jag ut och springa så att jag inte blir helt smällfet! (jag är fortfarande en val..)
Skriver nog ikväll igen. Känner mig på skrivhumör!

PUSS!

Min lycka.

Att älska.

Älska är ett fult ord tycker jag. Det är klumpigt och passar inte alls in i munnen. Det kan vara fint att se på, men inte alls skönt att säga. Det är uttjatat, har tappat mycket av sin betydelse. Att älska en stund, älska ett ställe, älska sina barn, älska sina föräldrar, älska en upplevelse. Det är en sak. Men att säga till en person att man älskar den. Det är stort. Eftersom att det är ett så fult och klumpigt ord så måste man verkligen mena det man säger för att det ska låta bra. Jag vet stunder där jag kommit på mig själv att nästan säga det, för att det bara varit påväg att slinka ut. Slinker det ut av sig själv. Då är det sant. Men går man omkring och grubblar på det, hur man ska säga det osv. Då är det inte påriktigt. Det måste få komma av sig själv. Men eftersom att jag är så feg så har jag bitit mig i tungen de gånger de nästan flygit ut och sen blivit livrädd för mig själv. Nästan chockad. Vad höll på hända?

Jag behöver inte speciellt mycket. Kräver inte speciellt mycket. (det beror iofs på hur man ser på saken..). Men jag behöver känslan. Jag behöver tryggheten att lita på en person, känna mig säker på att den personen alltid finns där, var än jag befinner mig för stunden. Jag behöver känna mig omtyckt. Jag vill veta att jag är saknad när jag inte är där, och att att jag uppskattas när jag finns där. Jag behöver égentligen inga bekräftelser som presenter osv. Utan det är tanken som räknas. Det är det där som finns inuti. Det är det speciella som man skapar mellan två personer. Det är det bästa jag vet, och det som jag behöver för att må bra.

Jag älskar de små ögonblicken. Jag älskar handen som styr håret bakom örat bara för att "det ska vara där". Jag älskar en sträv kind mot axeln och gåshuden som jag får på armarna av små lätta beröringar. Sen älskar jag att fnissa åt ingenting (som jag kan göra ibland) och att känna att någon känner förtroende för mig. Vågar öppna sig. Det viktigaste är att man kan lita på varandra. För det är det som man bygger allt annat på.

Jag skriver hela noveller på din kropp. Jag skriver om ögonblick och om stunder. Jag skriver om känslor och bekännelser. Jag skriver om förbjuden frukt och om lyckliga slut. Sen skriver jag om allt där emellan också. Allt som inte alls går att påverka. Men som du säger brukar ordna sig. Det sköna med dig är att det ordnar sig. Vi ser väl.


Jag är faktiskt så lycklig.
Så släpp inte.


Torsdag.

Hej.

Det är inte någon inbillning, jag HAR ont i en tand. Hade hoppats på att det skulle försvinna av sig själv. Men whatta fuuck! Jag vägrar inse att snart måste jag kolla upp det (och sluta äta alldeles för mycket godis VARJE dag)... Suck. Har också kommit på att jag måste börja kirra möbler. Har fått en spegel av Annika (och Krister) från jobbet. Men det är typ det enda. Inte bra. Ikea nästa (nångång..).

Idag har jag jobbat 8-16, som vanligt. Är äckligt less på det. Hatar måndagarna för de är så tråkiga. Hatar tisdagarna för det är så sjuukt mycket att göra. Hatar onsdagarna för att de är tråkiga (inget att göra). Hatar torsagarna för att det är vansinnigt mycket varor. Hatar fredagarna (om det inte är fm) för på em kommer det äckligt mkt igen. Sen hatar jag lördagar eftersom att de är så långa (och att jag alltid är bakis) 8-18. Sen hatar jag söndagar för då är det snart måndag igen. Hmm.. Tur att det inte är länge kvar nu..

Det går inte så bra för mig och min figur. Jag äter nyttigt (måltiderna). Men sen blir jag sugen och hungrig emellanåt så då vräker jag kakor och godis. Sen äter jag en nyttig måltid igen efter det. Vilket egentligen betyder att det borde vara hälsosammare om jag sket i att äta så nyttigt när jag äter basmåltderna, och äter vad som faller mig in då. För då skulle jag inte småäta imellan! Jag gillar tanken.. Min självdiciplin är inte king. Har aldrig varit.

Nu ska jag göra något bra.

Min kväll.

Idag har jag chillat fett.

Först var jag på promenad med Jögge och han blev nästan uppäten av en hund (igen). Dock en ny hund idag. Sen ät vi lite klöver och pratade om livet.. Det var trevligt, speciellt eftersom att han var paralyserad av skräck efter attacken. Med andra ord, en bra lyssnare. Vid middagen kom min moster och några av mina kussar och vi åt gott och jag släppte den stora bomben. Helt OK (har fortfarande inte fattat det själv!). Efter middag och en massa prat tog jag med mig äldsta kussen och lillebror till Konsum och köpte lite uppfräschning till frillan! Nu är kletet ikletat och jag ska lägga mig i sängen och se sex and the city tills jag somnar. Vilket kommer att vara väldigt snart eftersom att jag både har galet ont i huvudet och smått magsår (känns det som..). Aj!

Jag ska hinna med lite skönhetssalong och spa innan jag somnar också. Eller, jag ska ta bort allt gammalt nagellack, fila naglarna, måla nytt och smörja med härliga krämer. Bara för att då känner man sig lite ren och fin och det vill jag göra för jag längtar som fasicken till imorgon! Haha, ååhhh vilken fjant jag är! =)

                               

Godnatt raringar!


Det går fort nu.

Hjälp. Nu händer det saker här. Helt utom min kontroll. Och jag måste ta ett beslut. Innan den 28.
Panik. Apatisk. Chocktillstånd.

-

Jag saknar.


Hörselapparater och en jävla massa tjat...

                                            


Jävligt inte rolig dag-jävel.
(ja,  jag missade stopp-tiden för alla 3 ordrar, mejeri, bröd och frukt/grönsaker..)

Inte bra att vara natt-människa när man måste upp 06.40 varje morgon. Kan min kropp fatta det? Sist jag kollade på klockan igårkväll var den nästan tre. Och jag var bara allmänt pigg! Hade ingenting alls att fundera över eller så, bara helt vanlig pigghet! Idag har varit åt sjuttsingen jobbigt. Okej, här kommer erkännandet. Jag kanske inte är en speciellt bra chef ändå. Jag vill ha tillbaka ordinarie schema och inte bara sommarjobbare. (inget emot personerna ifråga, utan bara det att det är för lite fokus på jobb). Känner mig som en jävla bitch som tjatar och tjatar och tjatar och tjatar. MEN VA FAN! Vissa saker måste väl kunna komma automatiskt. Vissa saker måste man väl föstå själv. Tex; Vad händer om man lämnar frysta varor stående på golvet bara? Svar; DE SMÄLTER? Right?!

Idag har jag inte varit trevlig. Verkligen inte någonstans. Och jag är fortfarande inte speciellt trevlig. Men när man jobbar häcken av sig utan resultat och när allt ser förtaskigt ut vad man än gör så blir jag knäpp. Tur att chefen (the real one) fattar galoppen och bara klappar mig på axeln och säger att jag är kung. Yeaah...

Jaja. Ikväll ska jag till en vän och vi ska promenera jätte långt och prata jätte mycket och länge om allt mellan himmel och jord. Jag tror att jag kommer att få höra lite snusk (eller hoppas ;) haha..) och jag kommer att berätta detaljerat om livet på Ica Nära Fyren Obbola (gnälla med andra ord..). Sen hoppas jag på te, eftersom att vi brukar dricka det. Och på riskakor, för vi brukar äta det. Och jag tror det blir så.

Nu ska jag äntligen ta av mig min snygga Ica skjorta (har haft den i 10 timmar nu.) Skönt. Och lyssna på min morfars historia, han har tydligen haft en del av sin hörseappart som legat ihans öra i 3 veckor, utan att någon märkt något förutom han som tycker att han hört lite dåligt, haha. Dom plockade ut den idag, haha... Stackare! Nu hör han fantastiskt bra säger han, behöver inte ens hörselapparaten längre!

På återseende lovers.


Jag var het när jag var liten.

Jag har kollat på massor med bilder ikväll, och kommit på en sak.
Mitt utseende har verkligen förändrats med åren! Ingen aning när den här bilden är tagen.. Kanske i första gymnasiet? Nian? Andra gymnasiet? Minns inte.. Men det ser inte ut som jag! Ser ju nästan halvsnygg ut på denna! Galet..

                                           

Jag är bjuden på dejt.

Av någon anledning fick jag en energikick efter jobbet och gjorde ett galet löppass. Sprang både fort och långt och jag är faktiskt grymt impad av mig själv. Heja mig! Synd att det bara händer någongång per halvår.

Nu är jag bara trött och vill sova.

Hans bjöd ut mig idag igen. Jag vill kräkas på honom. Vad heter jag? Har jag fortfarande min pojkvän? Oj vad jag är hemlighetsfull. Fina ögon, har säkert ett jätte vackert namn. Bla ba bla. Om han inte hade varit alkholiserad och ätit ur en container och inte hade sovit ute varje natt hade jag nästan blivit charmad. Men tyvärr. Han äger inte ens några kalsonger, har jag tyvärr upptäckt. Och verkligen inte en tvål eller tandkräm.. Usch. Så, jag har nog en "UNDERBAR POJKVÄN SOM NOG KOMMER BLI VÄLDIGT ARG PÅ DIG OM DU INTE LÄMNAR MIG IFRED NU!" ett bra tag till, haha. Stackars Hans. Men för honom är jag gift de närmsta tio åren. Tur att han alltid är så full att han inte märker att jag ljuger.

I övrigt mår jag fortfarande prima ballerina!
Grymt sköönt! Jag gillare. Livet alltså =)

Puss!


HUNDJÄVEL!

Shit.. Nu är jag alldeles skakig. Tyckte jag hörde något ute, så kollar jag ut. Då är det en jävla hundjävel som skäller helt hysteriskt och slänger sig mot Jögges bur. Fasen så rädd jag blev, sprang ut i morgonrock efter hunden på gatan. (nu vet jag hur mamma kände sig..) HUNDJÄVEL! Jögge rörde inte ens på sig. Satt längst inne i hans lilla bur och skakade inte ens. Bara blundade. Jag var helt säker på att han skulle dö! Blev så arg så  jag gick direkt över till grannen som äger hunden. Svårt att vara sansad och trevlig i sånna situationer.. Kan folk inte hålla koll på sina djur eller!? Idioter! Känns inte bra att fara till jobbet nu, när jag vet att den där hunden kan komma tillbaka när som helst..

Usch. Är både arg, rädd och skakad nu.
Det tog ju ett tag för grannens kanin att dö efter en sån händelse. Och nu har Jögge blivit jagad två gånger på en vecka.. Och han är ju så liten och sööt... Stackars!!

                              

Måndag.

Morning.

Helt knäppt, men när jag äntligen la mig i sängen igår, som jag hade längtat efter hela dagen, var jag inte ens lite trött längre! Låg och vred på mig länge innan jag bestämde mig för att äta. Gick upp, åt, gick och la mig igen. Somnade? Nääe. Varför blir det så!? Övertrött? Helt omöjligt att sova iaf. Jag kanske hade för mkt plats över i sängen, det blev för mycket yta att vrida och vända sig på? =P

Att ligga och snurra i sängen så länge gjorde att jag hann få ännu mer dåligt samvete också. Jag är smidig som en elefant i munnen ibland.. Var tvungen att ringa Maja och prata lite om kvällen också. Fick veta att hon for kring halv 2, så varför var jag då inte så smart att jag letadeupp taxi och for hem direkt? Jag är ett pucko. För när jag väl kom på att jag skulle hem så fanns det ingen taxi i hela stan. Kom hem kring halv 4. Grattis Carro, Grattis!

Jaja, nu är det snart tid för mig att fara till jobbet. Måste plocka undan lite först så att inte Mami får skrik och panikanfall när hon ser huset.. Hon har en benägenhet att få det ibland.. Ehmm..

Jaja, jag ska försöka ha is i magen idag.
Men jag är kokhet i hjärtat så det är svårt
att hålla det ifrån att smälta isen i magen.

=)


                                  
PUSS!

Godnatt.

Nu är jag inte bakis längre, bara galet trött! Har inte ställt mig upp från soffan än, precis som jag sa, och har sovit till och från hela tiden. Är galet hungrig nu när illamåendet är borta. Men nu orkar jag inte fixa mat, det får bli till frukost istället. Nu ska jag lägga mig i sängen och SOVA. Så gryyymt skönt. Är lagom sliten efter en fullspäckad helg.

Jag har  fasligt dåligt samvete. Hatar när jag är så dålig på att formulera mig så att andra tror att jag tycker saker som jag inte gör och så.. Jag brukar vara ganska duktig på att svammla i nattmössan. Dålig egenskap av mig. Men. Det är inte så. Promise.

Min säng kommer att kännas jättetom ikväll. Huset är fasligt tyst också.
Hoppas jag somnar fort och inte hinner känna det så länge.

Love.


En puss.

Just nu känns det som att jag har haft världens bästa helg.

Tvådagars och allt! Rex och TC igår med massa flickor, vilket galajj. Självklart blev jag radiostyrd direkt efter min mack-middag igår. Gillar egentligen inte alls när det känns som att man inte har koll när man vaknar på morgonen. Varför lär man sig inte att man inte ska ta den där sista drinken? Typiskt mig.

Har fått en del smaskiga skavsår och härliga blåmärken i helgen. Insidan av mina lår är inte heta och jisses så ont det gör. (Emmas pakethållare sen i fredags..). Har dessutom haft två underbara dagar också, trots att jag varit bakis och allt. Helt jätte bra har det varit. Jag har verkligen njutit av varje minut! MUMS! Love it!

Just nu ligger jag i soffan med x antal skålar runt mig. Har testat äta lite allt möjligt för att hitta något som passar min bakfulla mage. Inte mycket som lockar, trots att jag vet att jag kommer må mkt bättre när jag fått i mig något riktigt. Huvva.. Har iaf inga planer alls att ställla mig upp härifrån nå mer idag. Känns skönt att jag är duschad och ren redan och att jag verkligen inte har något alls att kliva upp till. Jag ska bara ligga här och njuuuta... Mmmmm!! PUSS!

Känner för att se The Notebook eller någon liknande film och sen somna här i soffan med mitt täcke. Bara vara, och dega. Älskar sånna här Söndagar. Inga måsten, ingen som tjatar. Bara härligt!

Jaja, jag flyter bra. Det fungerar bra. Har ingenting alls som tynger ner mig och jag bara är. I helgen har jag varit bra på att bara vara =) Och att jag inte skulle vara nöjd, det är ju bara bull shit. Jag älskar det! Alldeles jättenöjd.

Livet är bra.
Puss!


Bakfull.

                         


En bild säger mer än tusen ord. Så bra mår jag idag.
Har iaf lyckats äta 8 oliver och lite fil alldeles nu.
Mmmmm så bra jag mår.

LOVE!

http://utrikesministern.blogg.se/2008/july/vilken-vandning.html

Jag hänvisar dit för det är minnen.
Och ja, det är helt sant. Jag har kysst hennes ass. Riktigt jävla ordentligt, för att bevisa att jag skulle göra allt för henne, haha. Minns egentligen inte exakt vad det var, eller varför, men goda tider var det!

Hett naaanting!

Mmmm, godmorgon bakfylla.

Nae, faktiskt så är det ganska lugnt. Lite skakig och ostadig på benen. Lite illamående. Men absolut inte så illa som det kan vara ibland. Trots att jag blandade hejvilt mellan rött vin, vitt vin, minttuu, absolut, öl, OCH cider. Det är en ganska smaskig blandig som skulle kunna ge en jävla bakfylla. Men ibland har man tur =)

Kvällen blev lite väl sen iväg från förfesten, vilket resulterade i en alldeles för lång kö ut på alla ställen. Vilket jag alltså inte orkar. En in, en ut. Näee,det orkar man inte köa för. Så jag virrade runt på villovägar istället. Typ Rex? Vad hände? Ärligt, ingen aning. Minnesluckorna är dessvärre både långa och många. Eehhhmm.. Men det man inte minns har aldrig hänt. Och då mår man heller inte dåligt av det, haha. Om inte någon fixar så man blir lyckligt påminnd om det typ hela tiden. Tack tack =)

Jaja, har magiskt ont i min kära rumpa (och lår) efter mardrömsturen på Emmas pakethållare ner till stan. Inte skönt alls! Och känner mig lagomt sliten i kroppen. Har precis ätit två mackor, och dom skulle faktiskt lika gärna kunna komma upp igen. Så bra mår jag nu. Men vafan, in i duschen och börja dricka så fort som möjligt. Bästa medicinen.

Vad som händer ikväll ser vi väl.
Jag har lite önskemål, men. Det blir som det blir. Yes, det gör det!

Nu kanske en macka till om kroppen sa överleva den här kvällen med.
Sen dusch och lite uppfräschning.

Hare king hetingar!

som jag inte borde

Hej blogg.
Simon är tätmi näsan och har snor på handen. Emma spillde. Oj sSimon hade på armbandet istället. 
Kvällen är so long OK. Trevlig.  På G! Robin Tomas och Coffe är heta ikväll. Eller?

Simon snorar och Emma dricker vin.
Hur många gånger har Erik runkat i den här sängen undrar vi?!?!?

Simon är allergisk mot sprit. Det är lie kul faktist. Han blir ALLTID röd i ansikitet och snorig när han druckit sprit. Och det har hänt i alla år vi känt honom. LOVE!

Puss, hejdå blogg och fjortisar och aklt vad vi är.


Och jag är fortfarande alldeles för såld.
Inte bra. Jag är som jag inte borde.

I'm Britney bitch!


Är det någon som kan första hjälpen?

Man kan lätt tro att jag är psykisk instabil.

Den första människan jag såg idag var Alkis-Hans. Magisk morgon. Han försökte röka blöta ciggaretter som han hittade på marken (i spöregnet). Halvt rökta alltså. Men idag var han inte lika pain in the ass. Han började betala tillbaka skulderna som han är skyldig. Dock 60 öre i taget eftersom att det är panten för en glasflaska elelr burk. Och han pantar bara en i taget. Jag tyckte nästan det lilla äcklet var lite söt. Hemska tanke!

Idag känner jag mig rätt tung i huvudet. Inte många timmars sömn blev det inatt. Och inte kände man sig het på jobbet direkt. Alldeles svullen och hemsk i ansiktet. Tur att jag har en stor kudde att krama, och tur att efter ett tag så blir man faktiskt rätt tom. Det tar alltså slut, tillslut. Och när jag vaknade imorse så kände jag att något var fel, men jag minns först inte varför. Det tog ett tag att komma på. Sen är det egentligen sjukt, men jag tror fortfarande inte på det. Det känns så himla overkligt och jag tänker inte inse det. Jag vet egentligen inte vad som krävs för att jag ska sluta tro på det. Men tydligen så krävs det mer än såhär.

Knappast smart att dricka alkohol ikväll, under alla omständigheter. Inte mycket mat i magen, alldeles för lite sömn och märkbart känslomässigt instabil. Så jag säger såhär. Vi ser väl. Ska bli kul att se hur Anna bor iaf, för henne har jag saknat.

Pratade med Tinna alldeles nyss, och man kan inte låta bli att bli glad av att prata med henne. Hon har gått och kärat ner sig lite tror jag. För hon skrattar och fnissar och har sig mest åt ingenting och det är så härligt att höra! Jag är glad för att hon är glad. Det har hon förtjänat. Sen hade hon fått finbesök idag också. Det var hon också glad över. Mycket gladhet har hon fått idag, allas våran Tinna Frys.

Den någon förlorar, vinner en annan..


Jaja, nu är jag faktiskt nästan hungrig. En riskaka skulle inte sitta fel.
Kanske lite funlight också. Tillsammans med två Ipren. Skulle göra susen..

Tillsvidare håller jag mig krampaktigt fast i närmsta flytande grej.
Det vore livsfarligt att tappa greppet mer nu, för jag skulle inte orka
simma. Då sjunker jag istället.


4-ever

Cry me a fucking river!!!

Jag har verkligen inte råd med att ha hål i en tand! Uuuhh så ont det gör. Är dessutom dödligt livrädd för allt som har med läkare och tandläkare att göra, så glöm det! Kanske borde man vara snusare ändå, om det nu är så att man slipepr hål i tänderna av det. Men.. hellre hål i en tand än att fräta sönder tandköttet. Sen blir jag ju så lyst snusfull, får pirr i läpparna bara av att kyssa någon som snusar! Så.. jag får nog betala sjuttsingen för ett besök hos tandjävlaläkarn istället..

Glömde säga att Jögge höll på idag. En katt anföll buren och satte fart efter stackars Jögge. Han skrek av rädsla och sprang som en tok, med katten efter sig. Sen fick min mamma syn på hela kalaset, så hon sprang efter de båda ner efter gatan och gallskrek "KATTJÄVEEEEL!!!!!" haha, vilken syn. Stackars våra grannar.. Men Jögge överlevde (var paralyserad i 1 ½ timme efteråt me..). Fick sen dessutom höra att samma katt hade ihjäl grannens kanin imorse! Våran kanin har starkare psyke än den kaninen, för den andra dog tydligen av skräck =)

Jögge 4-ever!


Ps.
Andra dagen irad jag tog mig ut och sprang och gjorde mina mördar situps.
Frågan lyder. Varför plågar man sig själv såhär?
Paaaiin..

Så som jag ser på saken. (min filmvärld)

Alla som känner mig vet att det här är så himla mycket jag! Jag älskar älskar älskar älskar älskar och jag tror verkligen att det är så! Både de här klippen speglar mig så väldigt bra! Kan se dom hur många gånger som helst och det är fortfarande lika fint varje gång! Någon gång, någon gång, då ska det bli precis som i min värld. Det ordnar sig. Jag vet det. Så är det bara. Självklart måste alla se filmen också! (the notebook, min absoluta favorit!!)

           

En bra dag!

Vilken bra dag det är idag!

Jag förtjänar nästan dubbellön för morgonen eftersom att jag jobbade jävel! Sen fortsätter Alkis-Hans på att gå mig på nerverna sisådär 6-7 gånger per dag. Äckligare människa får man leta efter (oftast halvnaken och äter alla måltider från containern bakom vår butik..) tycke iofs lite synd om han efter som att han äter vårt skräp, men vafan. Ta tag i livet! Hur som helst så plågar han mig maximalt! Har jag pojkvän? Tycker jag om flygplan? Vill min pojkvän köpa en talva? (ja, jag har sagt att jag har pojkvän, för annars är jag rädd att han ska bjuda ut mig eller något..) Sen ska han handla utan pengar typ 3 av de 7 gångerna han är i butiken och Åhh! Less!

Mmmm, jag njuter verkligen av livet idag!! Vissa stunder vill man bara spara och spela om och om igen flera gånger! Jag gillar mina moments. Det är bland det bästa jag vet. Det var ett tag sen nu och jag märker verkligen hur mycket jag tycker om det, och hur mycket jag saknat det. Tänk så underbart det kan vara! Så lite kan ge så mycket. Guld. Guldklimp. Glitter. Kattguld. Diamant. Paljett. Jag hittar många saker att jämföra det med =)


Tack, jag gillare till tusen! =)


-

Min kanin Jörgen som bajasde på mig igår har namnsdag idag.
Jag har sökt ett jobb som jag verklige verkligen vill ha, men jag
¨måste vänta till början på augusti på besked. (vilket betyder att
jag inte kommer få det..)

Nu MÅSTE jag av med morgonrocken och ut i regnet.
Urk!


Om jag är blond under mitt häxsvarta hår? Kanske..

...jag höll på göra något riktigt riktigt dumt.

Blond hårfärg i hela håret, ca 8 minuter innan jag insåg hur fruktansvärt dum i huvudet jag var och tokduschade bort allt. Tack och lov hann det inte bli något större resultat. Men för säkerhetsskull måste jag nog köpa färg imorron. Tänk så mycket dumt man kan få för sig ibland.

Nae, ibland blir jag nästan rädd för mig själv.
Bara tanken av mig i blont hår får mig att
må illa. Idiot är vad jag är.

Idiot idiot idiot.

-

Haha, ja vi brukar spåra ur lite när vi har tråkigt på msn.
Och nej, det är inte på något sätt seriöst. Bara flams och
trams. Lättar upp kvällen lite.

Carolina säger:

jag är på allt

Carolina säger:

sup dig lycklig

Maja säger:

ja jag menar det! drick bort alla bekymmer!

Carolina säger:

och om det inte fungerar, drick mer!

Maja säger:

haha tills du glömmer allt!

Carolina säger:

för det man inte minns har aldrig hänt!

Maja säger:

nä för inne i dimman är allt bra

Maja säger:

om man inte för snefylla o börjar grina! haha

-

Carolina säger:

vi kör på dildosar istället

Maja säger:

ojaa mr. rabbit is the shiet! haha

Carolina säger:

hahaha

Maja säger:

men en dildo skedar inte med en på natten =/

Carolina säger:

sant

Maja säger:

men en dildo skickar inga dumma sms o gör inte en besviken

Carolina säger:

så, vad är bäst?


Jag hugger i sten.

Jag sitter i en liten ask. Och du kan öppna den när du vill.

Det har gått bra på slutet. Det har gått att kontrollera. Men så fort man kommer in i ekorrhjulet och vardagen hinner det ikapp lite extra. Det är kanske vädret. Eller vardagen. Eller lägenheten. Jag vet inte. Men något är det som gör att det känns så fasligt tomt inuti. Jag vet att det behövs så lite för att det ska kännas bättre. Det räcker med ett tonläge eller några enstaka ord på telefonskärmen. Bara så.

Man vet vad man borde göra. Sen gör man så i några... timmar? Sen gör man så som man inte skulle göra ändå. Hur många gånger jag än raderar bort allt, så slutar det med att man sitter och knapprar för att hitta det igen. Fucking jävla självdiciplin. IN MY ASS! Jag har aldrig någonsin varit bra på sånt här. Jag har absolut noll tålamod och har aldrig klarat av att vänta. Spela svårfångad? Obrydd? Nonchalant? Jag säger som Erika alltid sa. "Kiss my ass I hope you die" - haha, kolugn och alla citat kommer aldrig försvinna.

Jaja, jag fortsätter att hänvisa till Lasse och allt han säger. Han och jag kommer så väldigt bra överrens. Jag gillar han, och han verkar gilla mig. Jag tror jag skulle vara en bra fru till Lasse. Men jag tror inte att han vill ha mig. Faktiskt så tror jag att inte någon vill ha mig. Speciellt inte Lasse. Eller någon annan. Fuck.

Nu borde jag springa bort mina celluliter.

"Jag vill ha dig här påriktigt inatt

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera

Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag"



                                                               

Nu flyttar jag!

AAAHHH!

I DID IT! Jag Carolina Lindberg har ännu en gång chockat världen och tagit ett beslut (någon sa att det ingick i vuxenlivet att ta beslut?)! JAG HAR TACKAT JA TILL EN LÄGENHET! Det är alltså gjort nu! Over and out! Done! Slutgrubblat! Och det känns... Panikartat? Helt jävla sjukt? Galet? Hej, jag blir av med jobbet typ samtidigt som första hyran ska in (vad har jag gett mig in på?!) Men någon sa också, att om man måste ha pengar, så fixar man pengar. Det ordnar sig. Haha, jag vet, jag lyssnar ibland lite för mkt på vad andra säger =)

Näe, men det känns bra faktiskt. Skönt. ÄNTLIGEN ska jag ta mig härifrån. Äntligen får jag leva mitt liv precis som jag vill (nästan iallafall). Nu är allt bara upp till mig hur jag vill ha det. Och det känns skönt. Jag ska nog få det riktigt mysigt i mitt lilla skrymsle Öst på Stan.

Mitt nya motto; HÄR OCH NU.

Nae, nu ska jag fira med lite kaka som mamma har bakat.
Sen skulle det vara mys om jag fick dela med mig lite
av synen av mina nyfunna celluliter. Vi ser väl... =)

18/1 2008

Hittade gamla bilder på Majas dator. Det känns verkligen som hundra år sedan nu.
Då hade man verkligen ingen aning om allt som jag vet nu.
En kväll jag aldrig glömmer. Men jag är nog den enda som verkligen minns den. =)

 



Hemfärd.

Helt otroligt att han alltid skriver om mig...!

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

-

Idag är min sista dag här. Tiden har gått galet fort och det känns jobbigt att ramla in i vardagen igen. Samma vanliga karusell och klocka runt, runt. Sen undrar jag vad som har hänt eller händer hemma. Det är tyst som i graven..

Oslo har iaf varit härligt och jag ångrar inte alls att jag for. Jag och Maja har som vanligt gjort staden osäker. Brytit mot regler med grillning och vin i parken, åkt trikk lite varstans, haft åskväder över oss, ätit minimalt i 3 dagar och gått helvettes långt! Men jag är faktiskt inponerad över hur lugna vi varit egentligen. Inget större galenskap och fredag-kväll gick vi faktiskt och la oss 01.00! Lördagen blev iofs betydligt senare, men fortfarande relativt lugn. Vad hände med våra helt galna party-nätter? Haha, vi har väl hely enkelkt blivit äldre och skötsamma! Men lika kul är det! =)

Mitt flyg går 17.00 så jag måste lyckas ta mig till flygplatsen tills dess (inte skitenkelt enligt mig!) Flygtoget kostar 160 norska kronor vilket blir typ 200 svenska eller så.. Det är inte heller kul. Trots att jag försökt leva snålt så rinner pengarna iväg!!

Jaja. Vi ser väl om jag tar mig hem.
Och vi ser väl vad som händer hemma.
Vi ser väl.

Trevlig dag.

PS. bilderna blev i helt fel ordning..



Vi ser galna ut när  vi går hemåt.



En galen löpare skrämde livet ur oss.
Varför far man ut och springer 01.00 på natten?!



Oftast är hon bara sådär allmänt snygg.



Vår picknick i Slottsparken.



Carro har druckit vin.. Hehe..



Carro drack mer vin.. ehhhh..



Men Maja, hon drack mest vin!



Inne på toaletten blev vi nästan lika snygga som
Slitz modellerna med STORA bröst.



Mina kärleks-skor.
Kärlek vid första ögonkastet..



Vi grillade på Kungens baksida.



..sen lagade Maja värsta steken till oss!



Det regnade en hel massa ibland.



..när toaletten gör oss till modeller..



Vi for till stranden en dag.



Det blev blixt och åsk attack och vi sökte skydd
så gott det gick (notera springande människor i bakgrunden, och kamera sladden!)



..när vi brände upp Kungens gräsmatta (blev 4 till lika stora märken.. ) Ooops!



Vi har haft en bra smak i helgen ;)










...på promenad, genom stan. (Hemfärd!)

-

Söndag.

Lasse i högtalarna fortfarande och det är fortfarande lika bra. Har precis kommit på att imorgon är det hemfärd igen och jag har inte alls tänkt på det. Skulle lätt kunna stanna en vecka till. Tänk så skönt det är att komma ifrån Umeå. Komma bort från det mesta. Ja.

Dagens Lasse låt : Om du lämnade mig nu.


ännu en lördag med Majsan!

Vad att säga? Hittar inga ord just nu.

Känner mig helt tom-full i huvudet. Ena sekunden känns det helt perfekt att stanna kvar här på världens längsta semester och bara ligga på min ljusblåa sarong i en park hela dagarna. Sen nästa sekund längtar jag till att studera hemma i bajs-umeå, samtidigt som jag skulle kunna tänka mig att ta skitjobb på Icalagret eller helt enkelt bara ta ett jävligt lån och köpa hus ute vid vattnet och meka i min fina trädgård och bara vara allmänt... vuxen? Hujj, jag är konstig. Hur kan man bli så kär i en låt tex? Lasse - som jag hade dig förut (se förra inlägget..)

Igår var mysigt. Vi satt i slottsparken och drack rosé vin och vitt vin och grillade och åt jordgubbar och hade det bara allmänt bra. Vi kissade i kungens rabatt några gånger och brände 5 stora märken i hans perfekta gräsmatta (ja, vi bröt mot alla regler, vi grillade...) Förlåt Norge, förlåt Oslo, förlåt kungens trädgårdsmästare. Sen rann tiden iväg och plötsligt var klockan kring midnatt. Temperaturen var väl kring 25 grader så det var bara härligt. Så vi traskade vidare och kollade in en nice lägenhet innan vi gick hem och sov där kring 01.00. Härligt!

Nu ska vi hoppa in i duschen innan det blir vinare och iväg ut. Lite fränt om vi kommer in på Oslos innepub där åldersgränsen är 27! Jag ska med andra ord utmana mig själv ganska rejält. Att jag ser ut som 27 är väl inte väl tufft. Men.. har jag sett ut som 23 för några helger sen så kan det väl inte vara så svårt att bli några år äldre.. ;) Haaa, vilket skämt!

Men jag har varit duktig på att hålla mig ifrån att
skriva allt jag egentligen vill här på bloggen.
Och jag är duktig på att lämna telefonen hemma
så jag verkligen itne kan skicka sms.

Men jag är jäkligt dålig på att inte sakna..
Pain! Kan inte låta bli att se framför mig
vad som kan ha hänt i helgen, medan
jag suttit här, hundra mil bort..

NÄE! Nu ska jag höja volymen på någon riktigt svängig låt, sen ska jag ta med mig ett glas vin in på toaletten och ta en snabbdusch. Sen ska ALLA snurriga tankar bort och jag ska BARA TAGGA på den här kvällen så den blir HUR BRA SOM HELST! (det blir vad man gör det till!!!)


Den här låten nynnar jag på när jag strosar i Oslo.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt..

Från ett annat perspektiv.

Vilken stad!

Jag måste erkänna att jag är lite kär i Oslo. Igår somnade jag först i solen i en park nån timme, och sen strosade jag runt och kollade in allt tills Maja slutade klockan 17 då vi satte oss i parken där vi satt hela kvällen, med ett litet uppehåll dåvi köpte lite middag. Sen idag låg jag först i solen i en park två timmar innan jag lunchade med Maja och sen ännu några timmar i staden. Jag är verkligen en sann turist, jag kan till och med turista ensam! Trodde jag inte om mig själv..

Jag har också gjort tre upptäckter här borta.

1. ALLA TJEJER VÄRSTA MARDRÖM. Jag har celluliter! MASSOR av celluliter. Fult, äckligt, fett!
2. Enligt ett bh-proffs har jag en större bh storlek än vad jag trott! Så, hädanefter ska jag alltså köpa större underkläder. Galet. Om det är bra elelr dåligt vet jag inte. Fettet har satt sig på mina bröst?
3. Jag är GAMMAL! (+ celluliterna...)  Mina fötter och ben sväller när jag flyger, när det är varmt ute och när jag går  mycket. Ska man inte ha hunnit fylla 30 iaf innan sånt händer? Taskigt..

Jaja, vädret är iaf underbart. 37 grader och strålande sol. Nu ska vi in i duschen sen blir det grill och rosé och vitt vin i parken med jordgubbar. Sen ner och kolla in nån festival. Sen ser vi väl hur det slutar. Måste bara säga att jag har varit på bolaget också och visade inte leg! Stod iofs som ett fån brevid Maja, men hon behövde inte heller visa så =)

Jaja.. Trots att det är lite ensamt ibland så klarar jag mig fint. Vet precis vem jag hade velat ha med mig och se allt med. Och ibland kan jag komma på mig själv att le åt tanken att du är med. Mina fantasier blir så verkliga ibland! Skickar tankar till dig mest hela tiden, istället för sms. Det är billigare.

Nu är det min tur att duscha.

(Puss!)

Jag & Jögge

Kom hem nu efter en..kort sagt känsloladdad förmiddag. Kollade in den där sista lägenheten trots allt. Började nästan grina när jag såg den. Så illa är det. Och ändå så kommer jag nog ringa dit och tacka ja i eftermiddag. Då har man verkligen sjunkigt lågt. Jag som sett fram emot att möblera och få det fint. Mitt egna lilla ställe. Som blev JÄTTE litet. Suck.. Men just nu ser jag det som en språngbräda. Till ngt mkt bätte.. Läget är ju ändå king. Mitt i stan! Och det är fräsch. Så... Go for it? Behöver ju bara bo där tills jag hittar något bättre..

Just nu sitter jag med Jögge springandes runt benen. Tycker synd om den lille. Jag var den enda som var emot att skaffa kanin, och ändå är det bara jag som verkar vara med den. Igår låg vi på gräsmattan och åt hårdbröd mest hela dagen och idag får han springa runt här medan jag är lite datanörd en stund.. Han är ju faktiskt helt vansinnigt söt!


Här ser han mkt större ut än vad han egentligen är bara
för att jag sitter och putar med magen mot kameran..
Han är perfekt att bära runt på eftersom att han
precis ryms i ena handflatan!



Mja.. Kvällen igår vad väl ganska vanlig. For ut och sprang lite intervaller och gjorde vansinniga situps. Tänk om jag kanske blir mitt forna jag tillslut? Fortsätter jag att vara såhär duktig så finns ju faktiskt möjligheten! Sen slutade kvällen på bästa möjliga sätt (trots en väldigt äcklig och vidrig och pinsam liten olycka..). Men det var king, som vanligt,  och det lever jag fortfarande på. Och förhoppningsvis kommer jag att leva på det hela helgen också! Det är ju så mumsigt att jag kan inte låta bli att le för mig själv! (känner mig alltid lika dum när jag sitter och flinar för mig själv..) =)

Nu ska jag packa min lilla väska eftersom att det blir till att resa imorgon. Skulle växla pengar på forex idag, men det var slut. Så hur fasicken jag ska ta mig från flyget in till centrum imorgon är verkligen en bra fråga! Utan pengar kan det ju bli svårt.. Förhoppningsvis kanske dom har forex på flygplatsen där borta..?

Jaja.. det blir vad man gör det till. Ska försöka hinna ut och springa en vända innan jag börjar jobba klockan 16 också. Känner mig lite tung i benen idag, så det kan nog vara bra. Sen är det alltid skönt att komma ut och tömma huvudet lite också.

Det här inlägget blev helt galet tråkigt.
Lite uppdatering och fler tankar kommer nog ikväll.

Hej så länge!

Suck.

Idag är nog en sån dag som man inte borde ha klivit upp ur sängen alls.

Precis när jag bestämt mig för att ta det där fanskapet bara för att få komma härifrån, så ringer dom och säger att dom ångrat sig. Att dom ska renovera den i augusti istället så dom hyr inte ut den. TACK! TACK SÅ JÄVLA MYCKET. Jag orkar verkligen inga fler motgångar nu. Det finns nog ingenting som har gått min väg de senaste månaderna. Spelar ingen roll hur mycket energi man lägger på allt.  Vill helst bara ligga i min säng och grina hela sommaren.

Jag orkar inte mer nu.

Lite bilder från veckan..

Jag har sprungit och gjort situps ikväll. Måste tvinga mig själv tillbaka i form igen. Fy fasen så drygt det är alltså! Sprang intervallerna på Brovallen bara för att få känna lite nostalgi. Det var en bra tid. Ta cykeln till träningarna och spela fotbollstennis som alltid var på liv eller död nivå ungefär. Yes, vi var helt värdelösa och våra tränare hatade oss för att vi inte nickade och att vi inte tog bollen innan studs, men kul var det! Fotbollstennis in my heart ;)

Sen har jag tagit ett beslut angående mitt framtida boende. Imorgon innan lunch är det sagt att jag får  mitt första besked, och om det skiter sig då slår jag till. Då blir det inflyttning 1 augusti öst på stan. Vindsvåning med fönster i taket i köket. Världens mini mini mini toalett och hur litet och äckligt som helst. SUCK. Men vadå, folk har väl levt på mindre? Jag är alldeles för kräsen har jag fått höra..

Jaja. Jag tycker att jag har fallit in i ett ganska bra orginellt skrivande nu. Det flyter på, som korken i badbaljan. Jag har dessutom blivit lite,lite,lite,lite bättre på att inte skriva det jag egentligen vill skriva i mina sms. Alltså, det jag vill skriva för stunden. Ganska skönt egentligen eftersom att jag alltid brukar känna mig så dum och barnslig när jag skickat iväg något som försegår i min skalle. Jag vet iaf en mobilinkorg som inte är lika full efter midnatt nu mera.. Hmm..

Nu ska jag avsluta med lite bilder från senaste veckan.
Tänk att jag faktiskt överlevt den här veckan med! Med
lagom positiva tankar och en inställning på att tiden
verkligen kommer ordna det, så har det gått relativt bra!




Intervallerna på IP ikväll = träningsvärk imorgon.




Obbola 4-ever in my heart ;)



Min lillebrors Kanin som heter Jögge.
Den är så liten att den ryms i min handflata!



Värstingen från plast-partyt.
Jag blev påriktigt rädd när jag såg den!
Jag blir faktiskt äcklad av sånt där.. Fy fasen.




På promenad i Holmsund.
Ja, jag gillar fortfarande mina promenader.





Och slutligen. Den inställningen har jag.
Jag tror stenhårt på mina mirakel!


RSS 2.0