Det får mig att kräkas!

Vad ska man säga..?

Jag är mitt i trappan. Hälften tom hälften full. Lika mycket upp som ner. Jag kommer hamna på psyket en vacker dag. Och jag kommer att ha några namn på en lista då. Och det är deras fel. Bland annat. Sen lite mitt också.

Jag. Kan. Inte. Sluta. Tänka. På. Det.

Det är som att det har fastnat med fiskekrokar i hjärtat på mig. När man försöker komma loss så tar hakarna emot. Man måste alltså slita bort hela bitar för att det ska lossna. Inte så skönt. Och när alla krokar är borta så finns det typ ingenting kvar av mitt hjärta. Bara en liten, liten äcklig klump. Typ.. som en klimp som fanns i soppan i mellanstadiet, fast röd/rosa. Inte mysigt.


Time will tell



Nu ska jag ut och springa. Kanske försöka springa ifrån massa trassel. Brukar iofs inte vara så bra på det. Det kommer ikapp efter ett tag. Kanske borde jag lära mig det någon gång? Ta tag i problemen direkt istället för att skjuta upp det? Av någon anledning så tror jag alltid att det kanske försvinner om man bara låter det vara. HA,vilket skämt.

En bra sak är iaf att jag har varit i min drömlägenhet. Drömläge och hur snygg som helst, till ett bra pris. HÖR MIN BÖN! Jag vill verkligen! Har iaf en lägenhet redan, som jag får målad och fixad som jag vill om jag flyttar in i augusti. Frågan är bara hur desperat jag är? Har jag tålamodet att vänta på min drömlägenhet? Eller ska jag ta det här halmstrået och härda. Jag vet inte..

Det är inte mycket jag vet nu alltså.
Snurra lite fortare så kräks jag snart.

Sex, alkohol och nattbad.

Godkväll.
Det blev smått hets och panik när jag var hemma från jobbet 18.15 och 19.00 startade galajjet. Min middag blev en youghurt och sen blev man istort sett inkastad bland dildos och kaniner och analpluggar och glidmedel och allt man kan tänka sig! Fick smaka på tusen saker varav det mesta faktiskt var helt okej! Är lite skeptisk till dropparna som gör en hyperkåt och på penisringar som jag hade problem att trä över två fingrar och det vidrigaste ever, analpluggar. Uhhh. Sen jätte-snoppar med sugpropp som man kunde fästa istort sett var som helst, och massor med grejer som man fick sköta med typ tv-dosor osv. Galet! Men resten var faktiskt ganska spännande! Haha, slutsumman för kvällen blev 4500 kr! Så, det finns väl inget mer att säga om det. Och att tillägga är att vi var typ 8 tjejer, så det är inte jag som har storshoppat! ;)

I övrigt så funderar jag en del. Måste jag ta mig själv i örat och skärpa mig? Det är lite som en film nästan. (Jag och min film-värld..). Då snackar vi sånna filmer som jag ser.. Som.. Förbjuden kärlek. Mot alla odds. När man minst anar det. Kyssa en groda. Kärlek vinner över allt. Evig vänskap. Lyckliga i alla sina dagar. Den snyggaste överlever ALLTID. Man får ALLTID sin prins i slutet. Sen är det ALLTID världens bästa låt precis när man kysser THE ONE. Åhhh.. Jag älskar mina filmer. Fler borde se samma filmer som mig. Jag vet iaf nån som borde..

Jaja.. Eftersom att jag bangade alkohol och kalas ikväll så ska man kanske somna till en film istället. Det händer faktiskt inte så ofta att jag far hem och lägger mig i sängen och ser film istället för att skaka rumpa och spilla drinkar. Men som sagt, humöret sviker lite. Sen vet jag hur det brukar sluta när man blandar sprit med ett fullt huvud. Det blir bara tusen miljoner sms som man ångrar dagen efter. Och tro mig, jag är redan i nyktert tillstånd en jävel på att skicka sms som jag sedan ångrar. Sådär efter klockan 22.00 så blir jag en sån. Och efter 00.00 är jag hopplös.. Så jag sparar mig till nästa gång istället. Kanske borde återuppta mitt namn som Partypingla? Hmm.. Näe. Har gått igenom den perioden för detta årtionde. Är jag singel och uttråkad kring 30 eller 40 så kanske jag går igenom den perioden igen. Men just nu så känns det inte aktuellt. Har aldrig varit speciellt förtjust i krogen. Hellre vin eller öl på en veranda och snacka skit tills klockan blir midnatt. Då dansar man lite galet på gräsmattan innan man tar ett nattbad och sen går i säng och myser med sin Mr. Right, The Superman.

Vi ser väl.
Puss!


Vad skriver man, om man måste vara orginell?

Jag har bestämt mig.
Världens veligaste människa har tagit ett beslut. Kunde man väl aldrig tro.. Nu hoppas jag bara att allt går som jag tänkt. Går det inte på ett sätt, så går det väl på ett annat. Ska sätta mig imorgon och tokringa runt, sen är det bara att hålla tummarna! Och hoppas på Söndagsöppet.. Hmm..

Ikväll ska jag på plast-party, haha! Hade varit trevligt att ta nån öl och dra vidare ut sen, men nykterist som man är så ska jag köra bil ikväll. Alkoholen sparar jag till en annan gång =) Fast egentligen så är det bara så att jag inte är speciellt festusgen alls, och jag är less på att vara bakis på jobbet. Har varit det alla gånger de senaste gångerna jag har jobbat söndagar. Det pallar jag inte i helgen helt enkelt. Dessutom är jag ju boss nu, så då måste man ju sköta sig..! (förresten, jag säger ju det! jag är ingen partypingla längre! jag har gått och blivit en torrboll!)

Nae, min blogg suger verkligen.
Men jag vet bara inte vad jag ska skriva. Återkommer väl sent ikväll elelr imorgon mede uppdatering från kvällen och med lite tankar och funderingar kring allt och ingenting. Som sagt, jag suger på att vara orginell.

Hejs.

Sol i sinne, brun inne.

Vilken jäkla dag alltså!
Jobbade 8-17,30 idag. Och absolut ingenting gick min väg. En liter youghurt i HELA kylrummet (paketet bokstavligen exploderade), en melon KRASCH tusen bitar. Samtidigt som det kom typ 8 vagnar varor + pallar med drickor, det var kyckling som skulle grillas, och en order som hade stoptid inom 15 minuter Och gör man inte ordern, blir det inga varor nästa vecka. Kinnngg.... Sen var jag dessutom ensam att göra allt.  Mitt i allt blev jag också tvungen att ringa upp på den där lägenheten. Jag såg ut som ett vrak! Toksvettades så det typ rann i nacken, allt pep, telefonen ringde, och det var gegg hela golvet. Har inte riktigt landat än känner jag.. Vet dessutom att när man lämnar det lite sisådär, så kommer det inte bli roligt att jobba hela helgen nu. Helg betyder mycket folk, bara två som jobbar, massor med städ + det som man lämnade från fredagen. Ojoojoj, kommer inte bli kul.. Suuuck..

Kul dock att jag blev uppringd idag och erbjuden ett nytt jobb. Händer inte varje dag. Och att jag dessutom i stort sett fick en lägenhet för 2500 i månaden. Ska kolla på den på måndag. Det känns nästan.. för bra för att vara sant? Ähh, vågar inte tro något alls förrän jag sett den. Men i hemlighet hoppas jag fortfarande stenhårt på den andra tvåan på.. vare 55 kv m? Tusen kronor dyrare, men ändå... Jag har pengarna om vi säger så!

Nu ska jag få ner pulsen lite, ställa mig i duschen, smörja in mig med massor av härliga krämer som luktar gott. Bara ta hand dom mig själv. Skämma bort mig lite. Använda en god sommarparfym, kanske måla naglarna... Lite lyx måste man väl få unna sig själv ibland även om jag inte ska visa upp mig alls ikväll. Skönt att gå och sova när man känner sig ren och fräsch bara. Behövs efter den här dagen.

Ps i kanten att min lillebror ska få en sommarkanin ikväll. Jag är helt emot det eftersom att jag tycker synd om kaninen som måste skyfflas mellan olika människor som bara vill "hyra den" några månader. Tänk själv att bli runtkörd sådär. Stackars..

Snälla, låt solen fortsätta skina.
Det ger mig ett lite lättare sinne! =)

25/6 2008. Det går bra nu..

Känner mig nästan som i högstadiet.
När den fysiska smärtan blev mycket enklare att hantera än den psykiska. Ett lättare sätt att komma undan och slippa känna. Men nu är man vuxen. Nu måste man ta tag i det jobbiga och gå igenom det. Det går inte att ta genvägar och låta det fysiskt onda ta över allt ont inuti. Det gick när man var 13-14. Men nu är livet annorlunda. Eller..?

Idag måste man se det som att det som inte dödar det härdar.
Och att i slutändan kanske det bara kommer att göra mig starkare.

Det finns människor som jag verkligen ser ner på. Tex de som inte kan stå för sina åsikter. De som inte tar konsekvenserna för sina val och beslut. Sure, jag kan ta kritik och åsikter när de finns sånna om mig. Men jag tycker att det är jäkligt lågt de som skriver det här, som kommentarer på min blogg, men utan avsändare. Att få telefonsamtal, anonyma samtal, alla tider på dygnet är inte heller okej. Lägg ner. Jag har tillräckligt med annat just nu.

Var finns den där glöden jag brukar ha? 


                                  

..om det går bra nu? Vi ser väl.


Hold me now.

Bita ihop så det krasar i tänderna. Höja blicken för att bara se målet långt där borta. Glömma allt annat.

Ska man någongång tro på sig själv, så ska
man väl göra det, när ingenting annat tycks hjälpa.


Det är som att ställa sig på tå och luta sig över kanten. 

                           

Bara så.

Det finns inte några ord. Bara tomt. Men samtidigt så fullt. Som sagt tidigare. Ibland är det långt ner. Så man ska passa sig för att tappa balansen. Men det är svårt när det blir jordbävning.

Det är som en blandning av det..

                             


och det...


                                          


Typ.


Som jag ser det.

En del av det bästa i livet är totala misstag.


Midsommardagen.

Ibland har man tur. Helt otroligt, men min PUK kod fanns hos min farbror i södra sverige. Ibland har man riktigt riktigt tur!

Igår var gött med massor av mat och mys på min altan. Satt ute med tjocksockar och filtar till midnatt och bara svammlade på. Jättemysigt helt enkelt. Sen av någon dum anledning fick vi för oss att dra vidare, vilket sög. Jag pajjade som sagt telefonen och slutligen där kring 4 på morgonen promenerade vi barfota hem mot Obbola igen. Har en smaskig blåsa under stortån och ganska såriga fötter... Liftade sista biten, som tur var. Annars hade mina ben dött. Är hur öm som helst i underbenen idag. Och jag vill lova att det var så hääärligt att sova. Sen kunde jag ligga kvar i sängen hur länge jag ville idag, vilket typ aldrig händer annars. Brukar ALLTID jobba dagen efter. Och idag är jag inte ens bakis! Så sköönt!

Så. Ikväll är planerna inte stora.. Ska till luleå tidigt imorgon och spela fotboll, så en tidig kväll måste det bli iallafall! Känner mig lite sliten i kroppen idag trots allt.. Film, popcorn, en tillbringare vatten.. Fotboll på tv. Jag kommer ha tråkigt.. Blä. Vi ser väl hur kvällen utvecklas..!


Min fina klänning!



Utkast: Nehh, godmorgon ...

Nehh, godmorgon godkväll världen!
klockan är morgon och jag är lagom rund under fötterna och vi är misslyckade tror jag. Noll taxi och jag har (igen) lyckat blockat min mobil. Såååå, alla som vill ja tag i mig, vänta några dagar, för jag har inget PUK kod, greeeaaat! Hoppas jag ska lyckas med något under i min virrighet inatt, men ikväll är inte undren stora. Jag är som sagt fortfarande ensam i stora huset några dagar till, så ring miiiiig! HEM telefonen!

Nu har vi iaf tramsat barfota i hundra år, ätit hur mkt god mat som helst och varit avundsjuka på varandra angående kärleksbekymmer och pratat ekonomi och sånt tråk och allt. Midsommmar är mys när man sitter i filt på altanen under infravärme och njuter av sommar som egenligen är fejk.

Saken är den att JAG SAKNAR DIG PUCKO!
Fast jag är full och klockan är 04.27.
brukar vara okänslig och trött och full nu,
brukar göra allt för att få sova i detta tillstånd.
Men just nu skulle jag göra allt för att få sova i dina armar.
Romantisk som man är... Gaaaahhh...
PUSS


Knallfull i huvudet!

Live fast, die young.

Mina tankar har snurrat flera tusen varv senaste tiden. Fick rådet av min farbror att inte fara om jag verkligen inte vill. Att inte tänka på pengarna, för pengar kan man alltid fixa nya av. Pengar är endå bara pengar.. Egentligen vore det coolt att se Norge. Bo i Majas lägenhet (som veerkligen verkar helt OK!) Shoppa, vara turist, festa och bara ha det bra. Men.. Ja. Jag vet egentligen inte varför jag inte vill fara. Jag vill bara inte. ¨

                                                            Majas lägenhet!
                             

Förutom det så fick jag den där bekanta känslan i magen idag. Den där svidande och tunga klumpen. Kände igen den direkt när jag vaknade imorse, och jag hatar den. En sån där känsla som kan ta över hela mig på en gång. Den är svår att koppla bort. Just nu är den inte så hemsk som den varit förr, men den finns endå där. Rädslan att förlora. Förlora något som man egentligen inte ens har? Åhh så misslyckad jag är ibland.. Men du är du helt enkelt. Det kan inte hjälpas. Och paniken blir som sockerdricka i magen och domningar i armarna och benen såfort jag tänker på att du kanske rinner undan. Jag vill ha dit på armlängds avstånd, om jag inte får ha dig närmare. På något sätt så känns det inte alldeles förlorat - än iaf. För någonstans så tror jag endå att vi tror på samma sak. Vi är ganska lika du och jag, även fast du är tyst och jag pratar för mycket, och tusen fler saker som jag inte orkar räkna upp. Men poängen är att vi tror på olika vägar, men på samma mål, eller något ditåt. Jag vet inte... men på något sätt så känns det som att vi dras till varandra. Och när jag tänker på det, så försvinner den där klumpen i magen. Och istället så blir jag lugn. För att jag tror verkligen, och vill tro, att det ordnar sig. Det finns något där.  Annars skulle vi inte vara i den här situationen idag. Eller hur? På ett eller annat sätt är vi rätt bra. Och jag vet att du har ganska kul när du skrattar åt mig ;)
 
Jag skriver vad jag vill, raring ;)
Puss!


Jag har egentligen fortfarande ingenting att skriva...

Nu har jag klippt den där jäkla gräsmattan, och jag har bara en sak att säga;
Den var inte självgående.

Fy fasen, skulle ha behövt svettband och bikini och bälte med vattenflaskor runt midjan. Vilket träningspass! Har hört lite med ena örat att mor och far är så nöjda över "den nya gräsklipparen! Jättebillig och bra!! Vilket fyyynd!!!".  (nu vet jag var jag fått min snålhet ifrån..) Hallå, man köper ALDRIG en gräsklippare som inte är självgående! Speciellt inte om hela baksidan bara är mossa med lite strån på. Gräsklipparen FASTNAR! Åååhhh...

Sen är jag också smått irriterad på korkade människor. Och då menar jag verkligen små ärtor. Typ dom som ska betala med Ica kortet. Drar kortet en gång, trycker på stopp ("för att få bonusen") och sen drar samma kort igen för att betala. PUCKO! Bonusen går in ändå för det är ett ICA-kort.. Var inte en sån människa, för det är så irriterande att jag nästan ramlar av stolen..!

Förutom det så har jag även rengjort altanen från allt pollen eftersom att jag fortfarande räknar med sol på midsommar, jag har skrivit världens längsta lista på mat som ska handlas imorgon och jag har beställt en box vitt vin (och tro mig, Ica är som ett helt systembolag dessa tider, folk köper alkohol som galningar!).

Nu ska jag smidigt hoppa in i duschen innan det blir att ta Pärlan och fara och se fossi. Vi blir visst ett ganska stort gäng! Kuuul! Det hade varit lovely att ta nån öl till matchen (finns det något bättre än öl+fotboll? En perfekt kombination!), men det blir ju lite svårt ikväll. Man skulle ha haft en privat chaffis!

Sen har jag smaskiga förväntningar för kvällen..
Halleluja!


                              
                                                                    


Ta mig tillbaka....
Tror jag måste lägga in resten av bilderna imorgon! :D


Tack och puss!

Vilket fetto jag är!

När ska jag sluta leva på godis och glass? Känns som att jag inte ätit annat senaste 3 veckorna. Men jag har en ny favoritglass tror jag. Lion eller vad den heter, så gööööda =) Men, imorgon ska jag bli nyttig igen... Ska ska ska.. Och jag ska klippa det där förbaskade gräset också! Ska ska ska..  Har tänkt tanken att det är ganska fint att ha en äng ute på gården till midsommar.. Men.. då lär det ju bli så långt att inte ens gräsklipparen fixar det sen!

Ikväll ska jag träna för första gången sen 20 Maj. Hej kondis och motivation. Trevligt att råkas. Är dessutom galet trött idag. Sömnbristen har nog kommit ikapp (lämpligt eftersom att jag jobbar 8-17 imorgon..). Var halvt medvetslös när klockan ringde imorse och ville bara ligga kvar i sängen och mysa.. Fast jag har faktiskt fått en härlig dos med mys som jag kan leva på ett tag. Jag är, till skillnad från vissa andra, bra på att mysa =)

Nu ska jag försöka tillaga en äkta middag till mig själv. Inte mackor eller fil. Blir tidig mat eftersom att det är tidig träning. Så.. jag känner att jag suger på att skriva nu mera. Men jag ska nog komma på något smaskigt att dela med mig av ikväll. Så uppdatering kommer alltså! 

Jag mår verkligen som en prinsessa.
Tack och puss för det!
 

En uuunderbar dag!

Vilken häääärlig dag idag!

Jag är nöjd och har ett härligt humör! Sitter nu i solen med datorn i knät och bara njuter! Jobbade bara 4 timmar på förmiddagen , sen köpte jag en glass, lite tomater, äpplen, bananer och en youghurt och trampade hem! Känner mig förvånandsvärt pigg och glad idag, med tanke på de få timmar som jag sovit de senaste två nätterna. Brukar bli ett vrak av för lite sömn. Men jag mår prima!

I lördags blev det Plaza och Invito efter att jag sett fotboll med farmor. Hon bjöd dessutom på en gudomligt god mat! (det behövde jag efter en vecka med pasta, köttbullar, fil och hårdbröd). Självklart så jobbade jag hela Söndagen sen, gaaaanska slitet med andra ord. Varför lär jag mig aldrig? Sov några timmar igårkväll för att ta igen lördagens sömn, och det gjorde nog susen. Vaknade iaf imorse och mådde prima ballerna! Inte ens trött! Lovely... =) Gillare..!

Tänkte iaf sitta här ett tag till och bättra på brännan, sen har jag lovat mig själv att klippa i gräset idag. För det måste jag verkligen! Maskrosorna är snart i knähöjd...! Ojojoj.. Inte bra. Sen får vi se om det blir fossi på grubbe ikväll. Börjar bli less på att köra dit själv, så jag vet inte... De andra verkar ha lagt ner? Kom att tänka på midsommar också. Ett gott vitt vin, klänning, god mat, små grodorna och kasta kubb. Det är vad jag är sugen på!


Hur som helst, en uuuunderbar dag! Sol, värme, glädje. Så enkelt det är ibland!

PUSS!

                     

It's killing me

I can't bite my tongue forever.

Varför märker jag inte att jag gått över gränsen förrän jag är på andra sidan? Varför går det så fort och varför är det ingen som bromsar? Varför blundar jag och hoppar istället för att hoppa med ögonen öppna? Varför är alltid golvet längre ner än vad man trodde och varför är det så mycket hårare än det ser ut att vara? Varför nappar fiskarna när de inte borde och varför flyr dom när man behöver dom som mest? Varför måste man alltid tävla mot tiden och varför tänker jag inte längre när jag borde, och mindre jag ska det? 

Det är alltid en för mycket eller en för lite. 

Varför går det inte ihop, det man vill och det man borde. Varför kostar det så mycket att förlora och varför måste man riskera mer än man har för att vinna något som man kanske aldrig önskade sig. Varför finns det omöjliga så nära och det enklaste så långt borta. Varför är man så inställd på att hitta lyckan, att man inte ser den när den är alldeles framför en. Hur vet man vad som är bäst, när man ändå aldrig hinner testa på allt för att sen jämföra. Och om det verkligen är så, att man känner när det är rätt. Hur kan då någon annan säga att det är fel? 

Vem blir världens lyckligaste? 

Varför förstår du inte att alla tusen stigar tillslut går ihop till samma väg. Varför ser du inte att var du än vänder dig så är det där du tillslut hamnar. Varför ska det vara så självklart att det är den svåra vägen som är den rätta, när det kanske egentigen är den enkla allra närmsta som vi borde ta. Varför förstår inte alla att det är hjärtat, inte hjärnan som är det viktigaste. Varför kan inte någon berätta att ifall vi slutade tänka så mycket på allt, så skulle vi må så mycket bättre. Och idag fick jag höra, att med kärlek så kan man hålla en annan människa vid liv. Så varför säger du då att det inte finns mirakel?

Vi förtjänar det bästa.

Varför tar aldrig mina frågor slut och varför undrar du aldrig någonting. Varför ger du mig inte det svar jag vill ha på den viktigaste frågan, när du alltid ger mig det svar jag vill ha på alla andra. Varför är du inte lyckligast i världen, när du förtjänar att vara det. Och varför hamnar vi alltid sådär nära om vi egentligen borde vara långt ifrån. Varför är jag den som är liten och oförståndig, och du som är stor och klok, när ingen av oss egentligen vet, för det är ingen som vet. Varför drar du dig bort, om jag ger lycka?

Vågar du, så vinner jag.


Lite kort från dagen.



Mina promenader är ganska fina. Jag älskar det verkligen!



Vaddå rastlös? Bakade en äppelkaka och en fransk chokladkaka
efter jobbet. Sen frös jag in båda direkt. Roligt, men kladdig =)




Jag flagnar helt galet mycket.. På smalbenen!
(jävla benskyddens fel..)



Tro mig, det är bekvämare att ligga i en solstol på malta,
än mellan två stolar på altanen  =)


Loving you makes life worth living..

Didn't we almost have it all
The nights we held on till the morning
You know you'll never love that way again


Cause it's us against the world
You and me against them all

There'll be days we'll be on different sides but  that doesn't last too long 
we find ways to get it on track and know how to turn back on

When I'm with you I can feel so unbreakable..

Känslor.

Man har ett liv före, sen har man ett liv efter. Men man har inte två samtidigt.


För stunden så håller jag mig till livet före isåfall. Det känns som att jag har fått svar på några frågor som jag har haft ganska länge nu. Frågor som bara jag kan svara på. Och frågor som du måste svara på. Och det känns bra. Hur jävligt det än är just nu så känns det ändå inte helt värdelöst. Jag tar det trots allt relativt bra. Jag är inte helt trasig, vilket jag säkert skulle ha varit innan. Det gör ont. Och jag tycker fortfarande samma sak. Vill fortfarande samma sak. Men det är inte hjärtskärande. Jag ligger inte apatisk i sängen och svälter. Och det är nog tack vare svaren på mina frågor. Skönt. Och ganska mycket tack vare ditt tonläge. Tack för det pucko. Sen fortsätter jag, ett tag till, och hoppas på mina mirakel. Mina älskade små mirakel som tar mig upp ur sängen varje morgon. Bara för att det kan ju ske under och wips så har jag min drömvärld där. Det kan ju hända..

Nu börjar jag jobba om 7 timmar. Och jag måste duscha och meka lite innan sängen. Kommer bli en tung dag imorgon. Ska grubbla på det här över natten. Sen ska jag ha världens längsta utlägg om mitt grubbel imorgon. Kommer få skrivkramp.

Godnatt katt, skatt. Puss på axeln.

Förlåt..!

Hur förklarar man sig. Ska man förklara sig?


Du delar inte. Jag delar inte. Jag gillar pölsa bättre än buffé. (igår åt jag fiskbullar både till lunch och middag, det säger väl allt?) Därför så luktade jag bara lite på buffén för att kolla om jag gillade det, eftersom att du tjatade om att det skulle vara en sån delikatess. Men det var inget i min smak så jag lät den vara till de andra istället. Vid det här laget borde du nog känna mig så pass bra att du vet hur det ligger till, right? Jag har alldeles för låga spärrar så jag kommer aldrig längre.

Av någon anledning så slog det mig att du kanske skulle bli lite mindre om någon annan blev större. Men du var fortfarande så pass stor att någon annan lyckades bara visa sig en glimt stundvis. Jag kan bara koncentrera mig på en sak i taget, och fokusen är fortfarande någonstans vid det där golvet som blir nerkladdat med saft hela tiden, hur ofta man än torkar det.


...förstår du då hur jag menar?


Jag måste ha fått en knäpp i huvudet!

Det här känns heeeeelt galet!


Jag har verkligen överträffat mig själv med att vara impulsiv och nu är min SVINDYRA resa till Norge bokad och klar. Farmor fick betala eftersom att dom inte tog mitt kort, haha. Min farmor är verkligen guld värd! PUSS!
Så tors 3 juli bär det iväg, heeelt crazy. 3000 kr bara för flyg fram och tillbaka. Det är verkligen verkligen ångest vill jag lova..!! Så nu får Maja verkligen styra upp Oslo åt mig ;)

Nu promenad och känna lite nostalgi eftersom att idag var det exakt ett år sedan som jag tog studenten.. (min student sög i övrigt.) Sen vill jag styra upp min kväll och helg, vilket känns svårt eftersom att jag inte är student i år och Tinna drar till Sthlm, Emma jobbar och Anna flyttar.. Yey, tråk.

Jaja, vi flyter vidare!


Mitt liv.


Jag vill bort bort bort, men jag vet inte riktigt var. Antar att jag är en sån som behöver bekräftelser på ett eller annat sätt. Behöver känna mig uppskattad. Känns inte som att jag är till någon nytta annars.. Eller, ja. Eller så mår man väl bara bra av att bli omtyckt kanske. Vad än anledningen är så tror jag inte att jag kommer att få det jag vill ha här. Eller få det jag behöver. Det handlar inte om att ha äckel hängandes efter sig på krogen eller så, utan mer att man betyder något för någon annan människa. Och jag tror att jag är dömd här nu. Behöver andas lite ny luft. Se allt med andra ögon?

Känns som att den här slumpen kanske blir min chans till att vidga mina vyer lite. När jag for lämnade jag verkligen ett tungt träsk bakom mig. När allt bara kan vara svart eller vitt så är det lätt att det blir väldigt svart ibland. Och första veckan var verkligen tung. Skitjobbig. Men det blev enklare. Att sen få en ticket to heaven bara sådär att dra iväg, måste ju vara mitt öde att komma bort från allt  här hemma. Jag krigade verkligen för det jag trodde på, och som jag fortfarande tror på. Men jag är nog alldeles för svår för att bli älskad.

Nu när jag kom hem märkte jag verkligen att här finns det ingenting att komma hem till. En Passat på flygplatsen. En gräsmatta att klippa en gång i veckan och ett växthus att vattna varje dag. Gubbar på Ica som tycker att man ser ut som en spanjorska och ett fotbollslag helt utan gemenskap. Var finns den där uppskattningen som jag behöver? Var finns det någon som saknar en när man är borta? Tydligen inte här. Här kan man inte leva ifall man är under 35 år. Här finns inga möjligheter till utveckling eller till framgång på något sätt. Inte för mig iallafall. Här bor man när man har hittat allt man letat efter och när man är nöjd och trygg med det man har. När jag har fått min familj som jag verkligen längtar efter, så skulle jag gärna vilja bo i ett stort hus nere vid skärgården här. Men fram tills dess mår man bara dåligt av att sakna det.

Så, vad händer nu?

Att sitta och vänta medan man blir utbytt till en nyare och fräschare modell. Näe, då har man sjunkit för lågt. v 27 blir det norge med Majsan och Prinsen. Sen plåga sig igenom resten av sommaren på Ica och bara tänka på pengarna som ramlar in på kontot. Kanske dra iväg på roadtrip med Emmas sevenfourty ifall jobbet tillåter Hänga på droskan och pipmla vinare. Sen är den fanimig HÖST. Plugga eller jobba eller resa. Vi ser väl. Har kommit på att jag kan ta lägenheten i vilket fall som helst eftersom att det löser sig ändå, vare sig jag bor där eller inte. Vi ser väl. Go with the flow? Jag har svårt för sånt, men vad gör man inte.

Jag mår bra nu. Du är bra, och kommer alltid att vara bra. Och det är ingenting mer med det. Skönt! Ser fram emot att träffa dig bara för att få känna hur det känns att se dig igen. Haha... Ja, tänk så lite det krävs för att karusellen ska vända. Sen kan jag inte låta bli att le åt alla sms som har ramlat in i min telefon ikväll. Gaaalet säger jag...!! Vad hände?

Det är min nattliga syn på det hela.
Sen vet man aldrig hur jag ser på
det imorgon. Det brukar variera...

Vill inte lägga mig i min tomma säng nu.
Jag vill sova sked och hålla hand.
Jobbigt att vara ensam i Obbolaby.
Kanske ska man ta en vända över bron,
i värsta fall har man ju Tinna där iaf ;)

Godnatt.


Life!

Så.. Nu har jag fått in ungefär hälften av alla Malta-bidler på datorn. Vilket var 918 stycken. Har dock inte fått in någon bild från Paceville och utekvällarna än, men det kommer väl..!

Jag har sovit grymt gott i min väldigt sköna säng inatt, men det känns fortfarande konstigt att vara alldeles ensam. Måste handla mat efter jobbet idag, för det känns lite klent att leva på päronsplitt glassar! Funderar också på att ragga upp någon att se fotbollen med ikväll. Har grym abstinens efter att umgås! Sen kanske man ska kolla upp när nästa fotbollsträning är..? Känner ingen pepp alls, kanske ska man vänta tills dom ringer upp mig (hehe..).

Jaja, nu ska jag snart hänga upp min andra tvätt för dagen (jag är grym på tvätta!). Sen koka mig lite makaroner innan det blir cykel? bil? promenad? till jobbet. Är gryyymt taggad på att resa. Norge redan v27? Jag känner taggeeeenn!!

Jag mår prima ballerina och det är så jäkla sköönt!!

Life is life!

Malta bilder del 4



Hemma i Sweden igen.. Uhh..!



Godmorgon solstråle, hahaha =)



Vi som höll ut längst =)



Godmorgon Malta! 07.30 och nu går vi och lägger oss =)










Man får skryta lite med brännan ;)


Malta bilder del 3



När shottarna kostar 15 kr måste man passa på att testa
en shot per pub hela vägen hem ;)














Gruppbild! Det gick inte så bra att hitta en lämplig fotograf!



Redbull-skakis-dagen. Det var lite tungt att äta middag..







I en grotta.



De lyckades tagga till sista timmen på båten med gratis bar!
Jag och Anna tittade bara på och mådde dåligt, haha =)



Shot-testerna...



..det kändes som att vi var på Ibiza, haha  =)













Godnatt folket!

Nu är jag kräkless på att mixtra bilder och ha mig. Trots att jag inte ens lyckats med hälften av alla så ger jag upp! Nu ska jag starta tvättmaskinen istället så den är klar till imorgon. Har en del att tvätta..

Men som sagt, det kommer mera ;)


Malta bilder del 2



Första dagen, somnade i solen.  Det gjorde ONT att sitta, haha!



En av de första blekfise dagarna vid poolen!








Helt underbart, ta mig tillbaka till sol! =D






Jag och Emma kirrar ALLTID somrarnas fyllebilder, ALLTID!







Det var härifrån som jag blev utslängd, haha!











Bilder, del1.



Godmorgon Malta! Jag har inte varit king på mat den här resan, och har till
och med misslyckats med nudlar. Chili-nudlar. Mums..!



Prinsen och Blondie, två från killgänget. Som dessutom får vara kvar
några dagar till i Paradiset Topaz!



Snorkla i poolen! (i brist på annat just den dagen..) Emma vår clown!
Haha, vi roade alla i poolområdet och jag tror inte någon kunde låta
bli att skratta åt oss!



Posé bilderna som urartade lite, hahaha!









...och kvällarna urartade, följ bara mina ögon. Det syns!





Lite fler från grabbgänget, haha. Galajj!

Malta =)

Uuuuuhhh!

Hemma i fucking jävla sverige igen. Vill inte inte inte inte! Kändes lite ensamt att inte ha någon som mötte mig på flygplatsen, och ännu konstigare att ta bilen hem till världens tommaste hus (som dessutom inte har en matbit i kylskåpet). JAG VILL TILLBAKA!

Jag har haft min livs roligaste resa ever. Älskar verkligen mina underbara brudar och dessutom bodde vi granne med världens härligaste grabbgäng! Greken, Prinsen, Blondie, Kalleponken, Invalidjohan, Thommy och Johan. Vilken jäkla resa vi har haft alltså!

Jag har slagit mitt rekord i att vara vaken. Festa till halv 8 på morgonen är faktiskt helt jävla galet. Och det är det att sova först 2.5 timme första natten och sen 3.5 timmar natten efter det.Godmorgon Malta säger  jag =) Haha. Åhhhhh så jäkla underbart roligt. Vi har dessutom ca 900 bilder tagna varav i stort sett alla lär dyka upp här på bloggen närmsta dagarna. Det vill jag lova kommer bli roande! Tur att vi hade med Tinnas kamera sista utekvällen eftersom att ingen minns någonting mellan 21-05. Wonderful resa my friends! =) Jag hade dessutom lyckats stänga av musiken inne på en av uteställena vilket resulterade i att jag blev utjagad på gatan där en vakt stod och skrek " ARE YOU CRAZY!?!" och snurrade fingret mot tinningen. Vilket jag bara hade skrattat åt och vi drog vidare till nästa ställe. Godkväll Malta säger jag, haha. Hej strippstången också. Och hej 8 redbull drinkar på en kväll som resulterade i en puls på 200 och helt sjukt skakig hela nästa dag. Det var ritkigt läskigt! Händerna skakade så jag knappt kunde hålla i ett glas vatten enda tills eftermiddagen dagen efter!! Jag trodde mitt hjärta skulle pajja eller något!

Sen hängde vi med en pokermiljoner en dag/kväll också. Gratis Baccardi och öl hela dagen på stranden och sen fortsatte det hela natten ute också. Emma fick se lyxlägenheten men jag tjingade ur. Blev dessutom bjuden nu i sommar till nån grej dom skulle ha med vattenskotrar och hela köret. Jatack Emma, vi drar ;)

Shit så mycket det har hänt den här resan alltså.. Speciellt sista veckan! Kommer inte på allt galet just nu, men det kommer väl eftersom!

Nu lite kooort ;)

(dock bara strandkort från första veckan då vi är vita, men whatever ;) )


Patetiskt och tragiskt!!!!

Sa patetiskt tragiskt har jag typ aldrig varit med om!!!

Batresan med free bar och blue lagoon och allt det dar.
 Som vi dessutom betalat MULTUM for att fa aka med!
HELT AT SKOGEN!!

Man kan val saga att det borjade igar kvall nar vi skulle lagga oss och sova tidigt for att orka med att bli hamtade sadar kring 9 pa morgonen och sen  aka bat 8 timmar och bara leva jarnet! Ja, som sagt skulle vi ga och sova tidigt. Men sa upptackte vi att vi fatt nya grannar! 8 svenska killar som hade rummen brevid oss. Sa vi var ju tvungen att halsa de valkomna med lite galajj iaf. VILKEN MISS! Helt kaos kvall med typ 5 varldskriget och ja.. helt galen! Vill inte ens tanka pa det!

Vaknade imorse 8 av vackarklockan. Madde iaf INTE prima ballerina. Men det var bara att dra pa feta smilet och tanka att det gar over. Tank att inte allt for mkt alkkohol anda kan fa en att ma sa javla daligt ibland!

Efter 40 min pa baten dog jag. Storm och regn och man fick halla i sig for att inte ramla av och drunkna. Spydde TVA GANGER pa vagen till lagoonen dar forsta pausen var. Satt bara och hoppades pa att vi skulle bli traffad av en bomb och do, sa illa madde jag. Galet sjosjuk och bakis som fan. Och den som knappt atit middag, och sen druckit alkohol, och sen sovit 4 timmar innan man satter sig pa en bat dar det ar storm vet hur det kanns att krakas upp typ ingenting. Man vands ut och in! FY FAN ALLTSA!! Sen var det lunch, och jag lyckades  ata en tomat. Gratis baren var inte ens att tanka pa. Sen SOMNADE JAG! Och vaknade mitt i festen. Helt rojj pa hela baten och dunka dunka och hur mkt fulla manniskor som helst. Och jag sov mig igenom resten av resan.

KING. SA PINSAMT TRAGISKT! Hur torr kannner man sig inte da? Kanner mig iofs fortfarande inte nykter fran gardagen trots att jag inte drack nagonting alls nastan! Men det var nog den bortglomda middagen som pajjade for mig. Bara en san dar galen bakfylla. Man ar inte alsl speciellt jattefull pa kvallen, men blir helt golvad morgonen darpa.  Att jag dessutom har druckit 3 glas vatten pa hela dagen gor inte heller att man kanner sig speciellt stabil pa fotterna..

Sa, varan supar bat resa med gratis bar blev alltsa helt vardelos eftersom att jag aldrig i mitt liv matt sa saligt som idag. Har dessutom atit en tomat och nagra bitar melon och lite ris sen igar kring lunch. Jag gar pa vagor vill jag lova! Kanns som jag fortfarande sitter pa den dar javla baten!!

Fy fan alltsa. Fy fan.

Att man somnade med festaste angesten var inte heller kul igar.
\Ditt ansikte finns verkligen pa varje manniska jag ser ibland.

Kan inte fa dig ur mitt huvud. Du fortsatter att spoka. Typsikt.
PussPucko!


Heting!

Idag pa stranden sag jag en heting! Lag ganska lange och suktade fran min solstol, nastan en topp 10! Men sjalkvklart efter en stunds suktande sa upptackte jag mitt misstag. Han hade en unge pa typ 3-4 ar! Hur typiskt mig ar inte det? Efter en stunds diskussion blev hans uppskattade alder ca 28 ocksa, minst. Sa, jag var helt enkelt tvungen att vanda mig om och sola at ett annat hall. Synd det, for han var verkligen en good looking! Men skont att hora att det inte bara ar jag som tycker att killar blir snygga efter att dom fyllt 25 iaf, och snyggast kring 30. Synd att jag inte ar 26 iaf. For da skulle jag ha storre chans att fa mina dromkillar!

Det stekta flasket ar nu ocksa friterat! Hooly mama! Har anvant solskydd 20 hela veckan och tanke att jag skulle trappa ner nu nar det snart vantas hemgang. Haaa, jag ar burned. Jag ar riktigt stekt och det var faktiskt lange sen jag sag mig sjalv sa brun! Kanske blir man en heting i sommar trots allt, haha! Kan inte lagga upp nagra bilder har eftesom att datorerna suger, men val hemma kommer det nog upp nagra hundra. Blandannat porrbilderna fran var forra utekvall. Jisses alltsa. Langtar efter att fa se alla bilder i lite storra format, haha!

I ovrigt sa gruvar jag mig som fan for hemgang. Men det ar som sagt ett tag kvar. Och imorgon blire en heldag med bat och free bar och snorkling och hela koret!

Hare king!

PUSS!

Im Britney bitch

Man flyter sa himla mycket battre i Malta! Gruvar mig verkligen till tusen att masta kmma hem till vardagen igen dar allt sa latt lagger sig som cementklumpar runt fotterna! Har kanns allt sant sa mycket langre bort och det ar lovely..  Smallarna ar verkligen mildare i 30 graders varme och med vattenmelon och sand mellan tarna.

Onskar dock manga ganger att jag hade elaktrisk taggtrad runt hela min kropp. Jag tal verkligen inga hander eller nagon typ av narhet alls. Ta inte i mig! Hall er pa behorigt avstand! Kanske ar jag domd eller nagot nu och tal bara ett par hander. Eller sa ar jag bara allmant acklad. Extra mysigt var det idag nar det la sig en NAKEN kille och solade brevid mig. Mys.. Jag gillar inte nakna killar. Men jag gillar babelsiner.

Vadret ar iaf king och jag kanner mig som bacon ungefar. Det typ frater och bubblar nar jag lagger mig ner for att sola. - 6 kg nar man kommer hem, haha. Stek och bad pa dagarna (har aven sett bade delfiner och sjolejon!!) och sen chill pa kvallarna. Har varit ute nan kvall ocksa, och vad skulle Malta gora utan Girls from Sweden? Lite kul att vi verkligen har lyft varje stalle vi varit pa och att dom alskar oss, haha! Iaf alla Dj's! Sen i veckan blir det battur en hel dag med gratis bar och snorkling. Det ar verkligen precis lika harligt som det later!

Sen att du forsvinner sparlost fran varldsytan bara for att jag rakar vara pa andra sidan jorden tycker jag kanns lite konstigt. Som sagt, tur att man flyter som en kork i Maltas vatten och att man slipper cementklumparna och badkaren hemma i Swe. Jag gruvar mig grymt mkt for att komma hem till verkligheten. Ica, fotboll, stada, handla UUHHH.. Vill inte.. Det kommer att bli grymt jobbigt..

I ovrigt sa har Tinna kammat hem, Anna har sakert ringt och smsat upp hur mkt pengar som helst med sin alskade Mr.M (och jag har nastan dott av hjartesorg nar det plingar sms till henne hela halva natterna, eftersom att jag har fatt 0 meddelanden!), och Emma har delat med sig om sina grymma lovers pa hemmaplan. Att tillagga ar ocksa att denna resa har var kare Emma dromt att hon hade sex med mig, det tar jag som en komplimang! Haha!

Uppdatering kommer imorgon eller om nagon dag.

Resans motto:
Im Britney bitch.


RSS 2.0