V75

Nu är vi hemma från travet. Det började bra då jag satsade 20 kr på en random häst jag tyckte hade fint steg. Hurra vann jag 100 kr! Därefter gick det dock inte lika bra och i V75 slutade det med 4 rätt. Var grymt nära både 5 och 6 rätt, men nära skjuter ingen hare.

Nu är det grill på schemat. Jag är egentligen dödstrött av någon anledning, men energin återkommer väl. Klantig som jag är så har jag glömt att köpa både saft och läsk så jag dricker vatten ikväll. Lite lyx hade man väl ändå fått unna sig en valborg? Jaja, vatten fungerar.

Trevlig kväll nu!

trött tröttare

Hopplöst jäkla trött. Är just hemkommen från sen fossiträning och känner mig lagom sliten. Först egen löpning, och sen fotboll och intervalllöpning på det. Man tackar för en riktig genomkörare idag. Hur ska jag orka leva? Imorgon blir det en tidig morgon. Lyrikprogram står på schemat och jag ska alltså läsa mina egna skrivna dikter framför klassen. Visst låter det fantastiskt underbart? Jag är ingen diktare och ingen skrivare och ingen läsare.

Borde hoppa i duschen nu. Borde äta något. Joel ska ha hämtning på Volvo klockan 00.00. Det blir nog en dusch nu och fika när han kommer hem. En sen kväll och en tidig morgon är ingen bra kombo för mig, men what to do.

Imorgon är det helg = kusinvakt på eftermiddagen och sedan mys på balkongen då Joel slutat jobba efter 22.

Godnatt nu människor.

luft

Det känns lite bättre nu. Jag har varit ute i solen och (svettats) sprungit en runda. Det droppade från nästippen och rann efter ryggraden. Kanske dags att hitta någon snygg tshirt att träna i? Tankarna är iallafall luftade en aning och jag kan andas hela vägen ner i magen för stunden. Skönt. På tal om mage så har jag mat i den också. Resterna från gårdagens grillning. Underbart!

För övrigt är jag evigt tacksam för min käre sambo. Jag hoppas innerligt att jag aldrig mer ska behöva vara singel! Livet känns otroligt harmoniskt och bra trots vissa i-landsproblem. Han är verkligen en klippa denna man!

Nu äre lite plugg som gäller innan kvällens fotbollsträning.

Upplösningstillstånd.

Idag är en ångestfylld dag. Jag fick jobbet! Jag borde väl egentligen jubla och hurra efter att ha fått 2 av de mest eftertraktade jobben i Umeå (?). Istället har jag ont i magen och spänningshuvudvärk. Ole dole doff? Ena jobbet är Juni-andra veckan i September med SOMMARLEDIGHET hela Juli. Andra jobbet är hela Juni Juli Augusti utan någon ledighet. Båda jobben är bra. Jag. Kan. Inte. Ta. Ett. Beslut. Har ringt som en tok för att få tag i någon kontaktperson som kan ge lite bättre info om lön och arbetstid men han vill inte svara. Beslutet måste tas innan i helgen. I die.

Egentligen är det världens fjompigaste problem, men jag är i upplösningstillstånd.

farväl disken

Vet ni förresten hur smart det är att grilla? Man slipper diska! Idag serveras det grillad korv och grillad majskolv till en stoooor sallad och bröd. Alltså noll disk, förutom skärbräda och tallrik. Perfa!

bra bra bra!

Idag är jag bra på många sätt.

För det första besökte jag biblioteket på Mariehem för första gången. Kopplade på charmen och förklarade att jag alltid brukar vara så bra och skötsam med att lämna igen böckerna i tid, så de raderade min böter - hurra! Sedan for jag till OBS (hata Maxi från och med nu!) och handlade god och hälsosam mat (enbart mat som går att grilla.. hehe..) för 728 kronor. Nu sitter jag på balkongen och dricker saft och väntar på en bra grillglöd. Fy faen vad härligt alltså! Bara Joel som fattas så hade det varit perfa!

Jag har fått dille på grillat förresten. Märks det? I veckan ska det grillas kyckling, kotletter, lax, korv,majskolvar och grillspett. Love it!

Soooooooool i sinne

Helluuu.. Jag sitter på balkongen och bränner näsan. Hur underbart är det inte med en balkong som har sol hela dagen? Fantastiskt! Imorse var jag en sväng i skolan och förberedde inför vårt lyrikprogram på fredag. Då ska också hemtentan in. Jag satt och skrev som en galning 3-4 timmar igår och nu känner jag mig nästan klar. Jobba bäst under press!

Joel cyklade just till jobbet. Egentligen skulle vi göra massor av nytta idag. Typ packa upp alla miljoner väskor, bygga upp hyllan vi fick från Yrttis samt lämna tillbaka en teve jag lånad av min förra påjkvän för sisådär många många år sedan. Men istället har vi suttit här på balkongen och bara njutit! Hur fantastiskt som helst. Jag försökte tvinga på Joel cykelhjälm och en varm jacka tills han ska cykla hem inatt. Han vägrar och jag är fjompig.

Jaja.. snart ska jag iväg och handla mat. Jag tänkte grilla till middag i min ensamhet. Sen är det fossiträning både ikväll och imorgon. Ska ut och springa imorgon också tänkte jag. Konditionen vägrar infinna sig trots att jag tycker jag tränar på rätt så bra!

Men först några fräknar till... Undberbart!

(snart så!)


looser

Smärta är att komma hem till en påminnelseavgift från biblioteket. 10 böcker, 10 dagar sena. Extra smärta är när man läser att förseningsavgiften är 10 kr per dag. 10x10x10, hurra. Fast när jag ringde dit blev det bara 98 kronor. Men ändå. Jag ska åka dit och gråta en skvätt så kanske det blir ännu mindre.

Idag när jag kom hem hade blommorna det tungt. De kämpade för sitt liv. Nu har jag slängt två, och ställt 3 nya på plats. Det kan nog bli bra det här! Ikväll ska jag plantera mina egna frön. Jag har faktiskt köpt 4 olika frön samt jord och krukor. Tror ni på mig? Jag hoppas.

Sen ska jag skriva (klart?) min hemtenta också. Har dock inte ens börjat än så vi får väl se hur många timmar jag pallar. Först måste jag äta middag. Jag håller på att krevera av hunger, men jag orkar inte laga något. Vad ska jag äta? Ingen motivation, ingen lust, ingenting. Jag borde äta en nyttig och hälsosam middag med massor av bra saker i. Jag orkar inte ens göra i ordning en macka.

Kom igen nu looser..

Förresten. Köp!
http://www.blocket.se/vasterbotten/Lundhags_Byxor_Dam_strl_36_33456318.htm?ca=2&w=1


shhhhhh

Idag har jag haft ont i huvudet i precis en vecka. Är det inte fantastiskt? Ipren och Alvedon kan slänga sig i väggen. Jag borde packa, slå in paket och fixa lite nu. Huvudet säger dock nej.. Ge mig ett svart tyst rum.....

Påsk på Istidsgatan

Vi har påsklov på Istidsgatan. Har ni?




Idag tänker vi på genus. Lite halvt iallafall! Jag ska snart tända grillen och grilla lite majskolvar och korv som vi ska äta till en stor sallad och potatis + tsatsiki. Detta medan Joel ska ut och cykla inför Vättern. Sen ska jag iväg och tanka bilen innan jag hämtar upp folket till fossiträning. Det brukar bli några mil till och från träningen.

Glömde jag säga att det är påsklov nu förresten!! :D

Cykeltur!

Sådärja.. Jag och Calle har varit på cykeltur till Intersport. Nu har vi ätit lunch och varit och busat lite med katterna också.. Dagen går fort! Snart måste vi rulla vidare mot Universitetet där han ska få sitta på pappas jobb och jag ska ha en liten redovisning om Tomas Tranströmer. Calle har dock halvt slocknat i soffan av paltkoma efter en rejäl portion av Joels fantastiska köttfärssås. Upp och hoppa nu!


barnvakt

Heluuuu! Idag har jag lillebror på besök. De har påsklov i veckan och päronen jobbar, så då får han vara här tills jag börjar skolan klockan 13. Vi ska snart gå över till Frida och Danne och se till katterna innan vi cyklar till Intersport. Synd att solen inte skiner men what to do.

Godmorgon!

måndag i fötternas tecken

Hej. Igår var jag mer död än levande. Idag är jag levande.. Då jag somnade klockan 21 med migrän i lördags så vaknade jag klockn 02.30 och var ganska pigg. Upptäckte att Joel inte var hemma och låg och funderade var han var till efter 05.00 då han kom hem. Då var det mindre än 2 timmar tills jag skulle kliva upp och jag lyckades väl slumra sisådär 30 minuter innan klockan ringde. Lyckat!

Igår spelade vi två matcher. Jag fick ett gult kort och gjorde ett ass till ett självmål. Inte så värst lyckat alltså. Sen bestämde jag mig för att ge upp min fotbollskarriär igen. Mja.. vi ser väl, men så jäkla roligt känns det ju inte längre efter denna helg!

Efter en helg med 4 matcher och dessutom lite garderobsjobb igår så var jag rätt slut i rutan. Joel var dock en ängel och vi åt god middag och jag fick massage på mina onda axlar ♥ Sen slocknade vi där kring 22.. Två slagna hjältar.

Idag är det skola. Igen. Hurra! (inte)

Här får ni förresten se en bild på min högerfot. Kanske svårt att se... men jag har i princip ingen fotknöl varken på in eller utsidan. Svullet och blått. Det roliga är att andra foten ser lika dan ut. Vänsterfoten är vrickad sen någon vecka tillbaka och högerfoten landade jag rakt på hälen igår. Det är så vackert när jag haltar runt utan att kunna stödja ordentligt på någon av fötterna ;)



Trevlig måndag!

blä

Vinst 1-0 idag, hurra! Det gick dessutom bättre än igår.. kanske börjar man vänja sig mittbackplatsen? Knappast..
Jag har just skickat ut pojkarna på stan. Har haft ont i huvudet några dagar och idag har det bara blivit värre.. vaknade imorse av att skallen dunkade och sen har det bara ökat sen matchen. Jag har smällt i mig mängder av Alvedon utan något som helst resultat. Nu är det snart olidigt, nästan så jag skulle kunna kräkas!

Blä. Imorgon ska jag upp 7 då vi har samling till match klockan 8. Med tanke på denna huvudvärk är det alltså sovdags typ nu. För en gångs skull kommer jag nog inte ha svårt att somna trots att Joel är ute på krogen och slirar. JAg har en tendens att bara sova med ett öga annars när han är ute, utan någon som helst anledning... bara är så.

Nu säger jag iallafall godnatt.

kom igeeeen...

Det blev en ganska sen kväll trots allt..! Hämtade tillbaka tjejerna där kring 23 och de kom hem till oss och spelade spel. Kvällen flög förbi och där kring 2 körde jag hem dom till Tomtebo igen. Imorse vaknade jag klockan 11 med huvudvärk. Hur kan det komma sig när man inte ens luktat på alkohol?

Idag är det match. Igen. Jag är garanterat mittback.Nervös? Ja. Men inte lika som igår. Koooom igen.

Trevlig helg!

GÄÄÄÄSP!
Jag överlevde första matchen på X antal år idag. Debuterade som mittback. Är det så att man flyttas längre bak på planen ju äldre man blir? Har alltid alltid alltid spelat innermittfältare, men idag var jag alltså back. Det var..... ganska tråkigt? Jaja.

Nu sitter jag köket. Lyssnar på pojkarna som dricker whiskey och jäger medan de sjunger dobedo eller vad fasen det heter.. Trött som bara den är jag! Har varit en sväng och kört några Erika och Helena till bowlinghallen... nu börjar ögonen bli lite trötta. Vad är grejjen med att jag vill sova efter 22.00 och vakna kring 07.30 nu mera? Jävla Joel har smittat mig!

Trevlig helg nu folket!

majblomma!!

Grillen blev en grill och dessutom har jag köpt min livs första majblomma!!!


grilla?

Vi har köpt en grill. Joel och André skulle skruva ihop den på 10 minuter. Good  luck chuck. De har hållit på rätt länge nu, och jag kan inte riktigt påstå att  det ser ut som en grill ännu...



Ikväll spelar jag min första match på många år.     Fy fan, jag är så nervös att jag nästan kräks varje gång jag tänker på det.... Fyyyy faaen. Håll tummarna!

majblomma

Bara för att jag lovat mig själv att köpa en majblomma iår (första gången i mitt liv..) om någon frågar, så har det inte knackat på en endaste unge. Ganska skönt.

majblomma

Bara för att jag lovat mig själv att köpa en majblomma iår (första gången i mitt liv..) om någon frågar, så har det inte knackat på en endaste unge. Ganska skönt.

Yrttivaara-barn

Idag har det varit fullt upp. Ja, ni förstår säkert hur mycket det är att göra i vårt nya hus vi köpt. Typ bestämma vilka möbler vi vill ha, kika på gardiner... klippa gräsmatta... titta på bilen bara för att den står så sjukt snyggt i varmgaraget.. ja.. ni vet. Näääääää - skojjar bara. Men drömma kan man ju göra lite nu och då. Erkänn att det var världens finaste hus?!

Imorse ringde min klocka 07.00 och jag sparkade min pojkvän ur sängen. Hurtigt värre drog vi på oss löparskorna och tog en runda kring sjön. Det var otroligt segt sådär innan frukost (hade bara lite fil i magen...), men otroligt skönt när vi kom hem och fick äta ägg och gröt. Jag fick dock slänga i mig frukosten och sedan halvspringa de 30 minuterna till skola. Sen har jag suttit i skolan hela långa dagen, och dessutom så glömde jag matlådan OCH plånboken hemma. Bra jobbat!? När jag äntligen kom hem dog jag nästan av hunger och slängde i mig en matlåda innan det bar iväg på nästa träning. 1,5 timmes fossiträning som var sjuuuukt kul!

Nu mår jag bra. Har lite plugg att göra... försöker äta ikapp lite.. chillar.. Det är svårt att äta tillräckligt mycket och bra när man tränar mycket tror jag. Garanterat äter jag för lite just nu och måste anstränga mig för att bli ordentligare..

Kom just att tänka på en rolig grej från imorse.. Då löpningen var rätt seg och vi var trötta sa vi inte många ord till varandra.. Efter en ganska lång tystnad frågar jag dock Joel vad han funderade över.. "Ja.. jag undrar hur våra barn kommer att låta, om de kommer att prata som de gör i Yrttivaara?". Haha! Jag kan svära på att om vi någonsin får några barn så kommer de att låta som riktiga norrlänningar! Det räcker med att skicka barnen till Joels systrar en dag eller två så är den saken ordnad, jag tycker nämligen att de pratar riktig Gällivare-dialekt! Dessutom så känner mina gamla lagkamrater knappt igen mig längre. Tydligen har jag förändrat min dialekt och mitt tal otroligt mycket sista åren.. Så om det blir barn så blir det GARANTERAT riktiga Yrttivaara barn (och tur är väl det..)!

Nu ska jag fortsätta läsa lite dikter av Karin Boye.. (yes)

spontanköp

Glömde jag säga att vi köpt ett hus?

http://objekt.fastighetsbyran.se/Templates/Pages/ObjectImages.aspx?ObjektGID=OBJ2310_1110724740


vill haaaaaa

Min ekonomi håller inte riktigt just nu.. Varför behöver man som mest när man har som minst råd?
Nya löparskor = ett måste.
Ny dammsugare = ett måste (brann upp nu ikväll..).
En grill = nästan ett måste, det är ju vår!!
Utemöbler = nästan ett måste, vi måste ju sitta ute och grilla!
Nya tyger till tygtavlorna = vill ha
+ maaassor av fina vårgrejjer till lägenheten. Fan. Förstår ni problemet?

 I övrigt vill jag såklart ha en ny bukett tulpaner varje vecka, god och nyttig mat i kylskåpet och kanske något fint vårplagg? Vårkläderna kommer dock allra sist på listan i detta nu. Typiskt. Varför känns det som att det var en evighet sedan jag unnade mig själv någonting i klädväg?

Ikväll har jag varit en sväng förbi Danne, Frida, Doris och Pilsner för att kolla läget inför kattvakts-veckan. Sedan tog jag tag i mig själv och snabbstädade lägenheten. Dammsugaren brann (?) men för övrigt ingen skada skedd. Nu väntar förberedelse inför morgondagens plugg och sedan soffhäng. Måste ladda krafterna inför morgondagen. Klockan 8 ska vi springa runt sjön och jag ser fram emot att testa nya dojjorna!

Kanske inte världens snyggaste.. men världens bästa?


löplabbet

Någon fler än jag som har ont i pannan efter nick-övningen igår? Ajajaj, hela pannan är som ett blåmärke!

Idag njuter jag av vilodag. Ingen träning. Ingen träning alls! Istället har jag varit i stan och låtit proffset på löplabbet ägna en timme åt att hitta de perfekta löparskorna åt mig. Det tog sin lilla stund men nu har jag nog hittat rätt! Jag gillar när det blir gjort påriktigt.. springa på löpband, filma nedstampet, jämföra olika skor och filmerna när man springer med dem.. ja, då kan det väl inte bli fel? Mina knän och rygg behöver riktiga skor, så då är det värt att betala lite dyrare...

Ikväll blir en lugn kväll. Jag tänkte snabbstäda lite och dra fram påskpyntet. Påskpyntet består dock bara av några fjädrar och kycklingar, men det duger. Kanske tar jag mig en vända och plockar åt mig lite björkris till matbordet också! Är det vår så är det. Någon som vill med och plumsa lite i snön?

Men nu är det middag som gäller. Lax, potatis och en stooor sallad. MUMS!

snusk

Åh vilken härlig träning ikväll. 1,5 timme ute på konstgräset i kvällsluften. Underbart. Dessutom har vi börjat prata lagfest och Joel kommer bli lagom överraskad när jag berättar om förslaget att ha den hemma hos oss! Så kan det gå.

Nu blir det en macka till i magen innan jag hoppar i duschen. Ett riktigt snusk är vad jag är...


mat

Glömde jag säga att solen ger mig vårkänslor? Jag är glad, kär och pigg. Som vanligt när Joel jobbar till midnatt så lagar jag storkok. Eller ja.. storkok varannan dag och fil och mackor varannan dag? Idag blir det kyckling med potatis och morötter med massor av goda kryddor...

In i ugnen!



..om jag längtar tillbaka?


omotiverad

Nu är vi hemma igen. Fjällen var fantastiskt och jag hade ingen större lust att åka hem igen. Vi har åkt skidor, varit en sväng på after skii, spelat pictunary och bastat och ätit gott. Hälsoresa! Inget fel att vara hemma heller, men fjällen är oslagbart.

Idag har jag varit en kortis i skolan. Är fruktansvärt omotiverad vilket känns farligt då det är ganska länge till sommaren trots allt. I övrigt är det mest träning på schemat. Träning må, ons, tors, fre, lör, sön, mån och jag blir som vanligt matt av bara tanken.

Nu ska jag börja med middag. Kyckling, potatisklyftor och kall sås. Mums!

Lycka

Förutom att min lärare inte tänker ge mig ytterligare kompletteringsuppgifter så är lycka som följande..

När man lyckas få födelsedagsblomman (tack Maria och AK) att blomma IGEN



När tulpanerna lever en hel vecka!



När chilisarna bara blir fler och fler och fler och fler




När gräslöken får nytt liv trots att man klippt ner den



När julstjärnan verkar överleva ALLT (peppar peppar..)



Kesopannkaka med blåbär (4 ägg, 1 dl keso, 4 msk grahamsmjöl, salt)



Håret! (som förhoppningsvis är midjelångt till midsommar.. ;)






hälsosamt

Jäkla skit. Jag vaknade imorse och fick sms av Maria; "Är du på gång?". Precis när jag läste smset minns jag att jag inte alls börjar kl 13 idag. Jag börjar klockan 8.30 Hurraa! Istället för att flyga upp ur sängen och springa till skolan som en iddi (har ju fortfarande ingen cykel..) så skrev jag den bästa skrivuppgift jag bara kunde som jag mailade till min lärare samtidigt som jag frågade vad min restuppgift för morgonens missade seminarium blir. Vad mer kan man göra liksom?

Idag åker vi till fjällen. Jag har noll koll på helgens packning men anser att jag egentligen borde klara mig med enbart skidkläder och skidor. Vi ska plocka upp syster och hennes kompis i stan i em och sen rullar vi iväg på fjällen och after ski. Älska!

Just nu älskar jag dock inte så mycket och ska ta och äta lite avocado, keso och sådant gott till lunch. Tro inte att jag är nyttig, för det är jag inte. Till frukost åt jag 3 rostade mackor med ost och marmlelad, samt 4 rutor Marabou. Igår tryckte jag x antal muffins, bullar och mackor innan sovdags. Eller ja, tro vad ni vill egentligen. Det är ganska kul om folk tror att man är hälsosam!

Till dig en blå tussilago



Såhär har min morgon sett ut. + lite annat fix. Igår tvättade vi alla vinterkläder som ska läggas undan för säsongen så de är nu upphängda uppe i förrådet. Helt plötsligt blev vår klädkammare så rymlig! Underbart.

Nu ska jag äta lite mellis. Keso, tomat och macka känns smaskigt. Sen är det skola som gäller. Motivationen är i princip obefintlig men som tur är åker vi till Hemavan imorgon. Foten känns sådär idag, jag hoppas det håller.

Hejdå.

Typiskt!!!

Jag kör en försenad Price på mig själv och hoppas hoppas hoppas jag bara vrickade mig lite.. Men foten dunkar...



PRICE

Typiskt. Efter skolan drog jag på mig dojjorna för att röra lite på mig. Blev några 3 minuters intervaller som var lagom jobbigt. Mest bara för att röra på mig i det fina vädret. Det typiska är att jag lyckades trampa lite snett efter halva vägen. Det brände till lite i fotleden med gick ändå bra att springa vidare. Nu känner jag dock hur det dunkar och börjar svälla. Vafan, PRICE någon!??

Pressure
Rest
Ice
Compression
Elevation

Gomorron.

Jag är en gnällspik... men huvva så ont i ryggen jag har. Smärtan ner mot rumpan och upphakningarna är borta, men istället har jag fått sådan värk i        ryggfilérna och ryggraden längre upp. Inatt höll jag på bli tokig eftersom jag inte kunde hitta någon skön ställning, så det slutade med att jag fick bygga om med massor av kuddar och spikmattan. Vaknade dock imorse med samma värk. Nya löpardojor är nog en bra idé tillsammans med lite Voltaren.

Igår blev jag ganska förvånad när Emma plingade på och kom in. Efter allt stohej med jobben hade jag helt glömt bort henne och fick en trevlig överraskning. Då hon kom lagom till middag   så fick    hon såklart äta med oss. Sen åkte vi iväg och spelade beach med David och Malin innan  min fotbollsträning. Det var en lång dag igår och där kring 23 återsåg jag min man och vi    fikade lite innan läggdags. Jag kan inte annat än älska vardagen vi har i Umeå. När Joel är här hela tiden behöver man inte "stressa" med umgänget och det gör ingenting om man inte hinner se skymten av varandra en hel vardagsvecka. Han försvinner ju inte =)

Nu är det snart dags att gå till tvättstugan igen. Man måste vara tidig om man ska hinna innan skolan börjar kl 11 =)

Panik

Handsvett och panikattack!! VI FICK JOBBET! Helvette! Både jag och Joel fick jobbet (samma jobb) här i Umeå i sommar. + att vi båda har jobb på samma ställe i Gällivare. + att Joel kanske har fortsatt där han jobbar nu också. Jag dör. Ångest och panikattack. Dilemma. Nu måste man ju ta ett beslut! Umeå Gällivare Umeå Gällivare Umeå Gällivare. Jag börjar åter igen förvandlas till ett vrak. På arbetsintervjuer säger jag alltid att jag är stresstålig och lugn. Det är skitsnack. Jag är ett vrak med stora problem med beslutsångest. Nu kommer jag inte kunna äta, leva   elller sova förrän detta är  bestämt och beslutat.... Shiiiit.....

Såhär upp och ner är det just nu.
Blommorna fick jag av min kille. Ibland älskar jag honom så jag nästan går sönder inuti.


Vila i frid

Nu vaknade man till en aning.. Efter att ha läst i Aftonblandet och VK om en kvinna och man i Thailand som dött av elchock i duschen blev jag ganska illa till mods. Värre blev det när jag upptäckte på Facebook att en gammal skolkamrat (och lagkamrat) och hennes kille också har dött. Kan tyvär  inte låta bli att slå ihop två + två.. Även fast vi inte umgicks privat annat än i större umgängen så känns det helt konstigt. Tragiskt. Nu har jag värsta klumpen i magen. Fy vad vad orättvist det kan vara ibland.

Vila i frid.

måndag

Gomorron!
Igår var jag lite halvrisig. Vaknade med halsont på morgonen och kände mig allmänt sliten i kroppen. Det var nog veckans träning som gav sig påmind. Det blev en lugn dag med pimpeltävling på sjön (jag kom på elfte plats i damklassen och Joel i herrklassen, så vi kom hem med fina priser!) innan vi åkte och handlade mat för att sedan ta ett   långt bad innan vi slocknade i soffan. Lugn och skön söndag!

Idag vaknade jag till trist väder. Planen var att ta en promenad med Maria, men det känns inte alls så  härligt i detta väder. Kanske att man skjuter upp det till en roligare dag! Annars har jag inga planer.. gymmet kring 15.00 och sen fotboll ikväll kring 20. Måste plugga lite inför imorgon också.

Morning!

Oldie

Jag har åldersnojja. Världens åldernojja. Snälla, låt mig få vara ung och oansvarig några år till? Låt mig slippa ta beslut, ha skyldigheter eller måsta bete mig! Jag är på tok för liten för att ens veta var brutto och netto betyder! Visst är det okej att vara ung och dum åtminstoned något år till? Shiet. Snart är man en oldie..

Typ igår..


luft och kärlek

Det går förjävligt dåligt för mig att sälja New Body. Försöker övertala Joel att ta med sig katalogen och lämna i fikarummet på sitt jobb, men han vägrar för jag inte är hans barn. Typiskt! Idag regnar det och är allmänt trist och jävligt ute. Jag ska snart iväg på löpträning idag igen. SUCK! Igår var riktigt riktigt jobbig träning. 6 st långa intervaller i uppförsbacke. Jag är noll motiverad på att bege mig ut i regnet och löpa idag. Dessutom har jag ingen skjuts dit ännu så vi får väl se hur det slutar..

Musklerna värker i ryggen, jag hoppas jag inte vågat för mycket den här veckan med tanke på min svaga rygg. Resten av denna lördag då? Vet inte. Ska se Calles innebandymatch tänkte jag, och handla mat. Vi lever på luft här hemma. Luft och kärlek.

Trevlig helg!


New Body och städning..

Hurra för mig! Jag har lyckas få sålt 4 av 40 paket! Joel tycker att min säljartaktik är pinsam. Själv anser jag att det fungerar bäst att i princip tvinga folk att köpa av mig. Alla medel är tillåtna när typ var tredje person i hela staden säljer samma sak? Fan att vi inte åkte till Gällivare i helgen, där kanske det inte är lika många som säljer New Body..

Alla ni som funderar på sockar, underkläder eller träningskläder.. ta en titt på länken nedan! Gör dagens goda gärning, hjälp mig! Jag har 36 paket kvar att bli av med...

KLICKA HÄR NEDAN!
http://www.eyemag.se/core/main.php?SITEID=9ef3f&PROJECTNR=4168

Från det ena till det andra. Idag har jag städat lägenheten. Dammtorkat, dammsugat och torka golven. Måste få lite sådant gjort då helgen sedan är späckad. Igår hade vi korta intervaller på träningen. Spring 10 sek, vila 10 sek, spring 10 sek, vila 10 sek osv osv tills du sprungit 25 gånger. Ikväll är det långa intervaller på schemat. Det föredrar jag faktiskt framför de korta jävlarna. Att springa allt vad man kan i 10 sek och sedan knappt få vila svider i lungorna.

Jaja, nu ska jag städa toaletten innan jag är klar. Skönt att ta helg med sysslorna gjorda. Nu är det bara handling och bilstädningen kvar - men det tycker ajg bara är roligt =)

RSS 2.0