en liten uppdat...

Goddagens!
Bloggen har legat nere ett tag i brist på tid men here i am. I veckan jobbar jag på som vanligt och i helgen blir det Yrttivaara-dagarna. Fråga mig inte vad det egentligen innebär men det blir nog bra! Vädret i Gällivare börjar ta sig och igår var jag och min man ute och sprang innan vm-matchen på kvällen. Ja, egentligen har jag väl inget att skriva.. Saknar familjen och vännerna en del. På återseende..

Idag händer allt och ingenting.. Jag har s...

dsc01118 (MMS)

Idag händer allt och ingenting.. Jag har suttit i trucken och sovit i en timma snart och om två timmar slutar jag! Klockan 0430 imorse blev det morgon och egentligen längtar jag bara till sängen ikväll.. Jag och min lover börjar tydligen vårt nya liv idag med träning och nyttig mat men jag ska nog tjuvköpa en glass efter jobbet ändå.. Nu ska jag fortsätta sitta här och rulla tummarna och tjäna pengar ;)


Midsommar är över men vi fortsätter.. Lite...

dsc01110 (MMS)

Midsommar är över men vi fortsätter.. Lite cider, lite regn, lite minusgrader. Nog är vi tillbaka i gällivare alltid! Min kropp är trasig av diverse bett och midsommar var fantastiskt. Nu är det säkert hela 20 pers och lyssnar på bandet... Godnatt!


SMS-inlägg

dsc01104 (MMS)


Grunden är lagd. Kan livet bli bättre? Ros...

dsc01103 (MMS)

Grunden är lagd. Kan livet bli bättre? Rose och bubblor, solen skiner, puss puss!


Så ja! Framme i skellefteå efter några tim...

dsc01098 (MMS)

Så ja! Framme i skellefteå efter några timmar i bil. Nu har vi dränkt magnus som fyller 30 och druckit någon cider. Jag är blöt av svett och undrar varför jag inte tog mer kläder med mig?! Säkert 25 grader och nu kör vi! Glad midsommar vänner!


Årets första dopp och mitt första mms-inlä...

dsc01097 (MMS)

Årets första dopp och mitt första mms-inlägg!


Hehe!

Ohhhlalaaaaa! Fick just ett samtal från personalenheten på Aitik och då fick jag höra att jag klarat min utbildning och från och med Måndag börjar jobba pårikt! Den ni! Det trodde ni ALDRIG! Och inte jag heller för den delen! Jag, Carolina Lindberg, är nu utbildad och arbetar som truckförare! Hehehe, cooooolt! Det trodde inte ens personalenheten på Aitik när jag ringde dit och bråkade för ett antal veckor sedan och utbildningen inte ens startat. Så nu fick alla så de teg! Jag med! I did it! (ja, jag kan nog faktiskt allting....).

Ute blir vädret bara värre å värre å värre å värre och den sol som sken när jag var pigg som en lärka klockan 06.00 imorse syns inte till. Och jag som sitter här med linne och shorts och vill få fräknar. Jaja..

Här kommer ett bildspel på mig, mina sommarkläder och min nya frilla.. Bara för att jag är så bra!


Min nattvecka..


En liten fylla och lite klorin.

Morning sunshines!!!
Inatt vaknade jag klokcan 03.00 och var pigg som en lärka! Imorse klockan 07.30 gick jag upp och tvättade och städade lägenheten. Körde badrummet med KLORIN. Jäääävulskt hurtig! Nu luktar det badhus här inne och sista tvätten ska snart hämtas. Jag är helt enkelt grym idag! Ja, än så länge iallafall, innan jag däckar om några timmar.,.

Igår var vi på Olearys och åt och och såg på fotboll. Jag drack en öl och efter en halv öl kände jag mig sådär lagom berusad så jag skulle kunna gå ut och dansa, haha. Men sen höll jag på somna mitt i fotbollen och mitt i mini-fyllan. Spännande att dricka öl när man har jobbat 7 nätter.

Idag vill jag spela beach men det är storm ute. Vad gör man då? Kan jag spela tennis? Knappast!! Men det skulle kännas roligt ändå. Jag känner mig livlig och full med livslust. JAG ÄR LEDIG! Lägenheten är rengjord till max! Kläderna är tvättade! Håret är klippt! Det enda som fattas är lite sommarvärme till Gällivare. Tacka vet jag Umeå, där steker de idag... Igår fick jag ryck och beställde lite kläder på internet så jag får helt enkelt härda och låtsas att det är varmt ute. Min nya bikini kommer om 2 dagar och den SKA användas.

Nu ska jag plocka in mattorna från balkongen (min pojkvän säger att man inte får hänga ut mattor på balkongen när  man bor i lägenhet, men det skiter jag fullständigt i. Så länge det är jag som städar här hemma så gör jag det på mitt sätt!) och sen ska jag beställa en kamera på internet!   Jag ska ta massor med  fina bilder i sommar!!

Hejs!

sista 12 timmarna..

Sista rycket nu. 12 timmars jobb kvar. Inatt är ALLA medel tillåtna. Jag har handlat allt jag kan komma på med energi i... drycker, godis, frukost, proviva (det som är nyttigt och bra för magen borde väl göra en pigg...???), mackor, korv, you name it. ALLT är tillåtet bara jag håller mig vaken och natten går fort. Tröttheten går inte att beskriva med ord och mina ögon är så små så små, påsarna under dom är dessvärre lite större. Imorgon då äntligen påbörjas den låååånga resan tillbaka till en normal vecka igen. Ett normalt liv. ÄNTLIGEN.

Min mage gör ont. Kanske inte så konstigt eftersom att jag ätit et t mål om dagen denna vecka, och det målet har varit klockan 21 på kvällen. Imorgon ska jag upp klockan 10 och klippa mig.. vilket inte känns så smart. Speciellt inte när min pojkvän sagt åt  mig att sova något mer sen för att jag ska kunna sova på natten. Jag ska alltså sova 3 timmar imorogn efter jobbet. Men! Då har jag iallafall jobbat klart!!!

Nu ska jag iväg, hejs!

just do it!

Åhh, idag känner jag mig äntligen som en människa! Imorse somnade jag på direkten (det kan vara ganska skönt att sova ensam när man jobbat natt  ändå..) och sen vaknade jag kring 1 av en puss på kinden och jag kände mig UTVILAD! Halleluja moment!! Jag känner mig till och med GLAD! Så sen har jag bokat klipptid till på måndag, ätit frukost, sett på fotboll och  känt mig allmänt nöjd. Sömn gör stor skillnad.

Idag jobbar jag 21-06, resten av helgen 18-06. I can do it!

33 timmar.......

Hemma och redo för sängen. Natten har gått bra liksom föregående natt. Jag har gått som ordinarie två nätter nu och det har gått bra. Det verkar ta sig det här truckkörandet! Nu ska jag slumra så att jag orkar gå runt och tigga mig en    klipptid imorgon. 33 jobbartimmar till ledigvecka nu!!!

Puss tuss!

Kräk-känsla

Till alla er som önskar gå ner i vikt. Ett tips, jobba natt. Jag har inte kunnat äta (eller sova, eller leva) sen i söndags och känner mig inte direkt fina fisken. Jag är nog inte gjord för att jobba nattetid. Jag glömmer ugnen på i 4 timmar, bär  disken in    i badrummet och  hör i  syne också. 5 nätter kvar, nedräkningen har startat.. Imorgon måste jag testa en ny sov-metod också. Inte roligt att må som om man hade magsjuka halva dagen..

Håll tummarna för mig inatt. Nervösheten är enorm..

Urk.

Godmorgon,typ. Jag har fått ett aningens problem, för när jag kommer hem på morgonen kan jag inte somna. Imorse låg jag fortfarande vaken när Joel åkte iväg och spelade  golf! Det är hemskt att ligga och vrida sig flera timmar på morgonen och känna stressen att man borde sova, och sen istället sova hela halva dagen.

Inatt ska jag tydligen köra helt själv hela natten då min handledare tagit semesterledigt, vilket känns sådär. Det är fortfarnde mycket jag inte testat på och ställen jag inte kört  på och anledningen att jag sovit så dåligt är nog för att jag är super-nervös! Fy fasen alltså.... Jag vill bara att veckan ska ta slut. Trött och less och längtar efter   ledighet med min  favorit. Det var verkligen år och dar sedan.

Hejs.

frisör i gällivare??

Sådärja. Vattnet kom tillbaka och jag är ren och o-törstig igen. Humöret är dock inte att leka med. Mina ögon svider och jag upptäckte just att ett blodkärl spruckit i det ena. Haha, jag är fan ett vrak! Som sagt, jag är som ett barn. Får jag inte mat och sömn på mina bestämda tider så blir jag konstig..

Nu är det 20 minuter till avgång mot jobbet. Jag ska blåsa håret och packa ner mitt ägg, macka och youghurt. Någon rutinerad där ute som vet vad man ska äta på natten för att hålla sig vaken? Och någon som vet var i Gällivare man kan gå för att enbart klippa luggen. I Umeå kan man bara tralla in och de klipper luggen på   5 minuter för typ     70 kr..  Funkar det här med? Och var ska man gå? Min lugg är i desperat behov av ett klipp!

Jävla vatten!

Jag är med död än levande och mitt huvud gör ont.. Dessutom har huset stängt av vattnet och jag håller på att törsta ihjäl plus att jag är svettig efter en  power-walk efter älven. Visst är jag positiv? Not.  Natten gick bra förutom att jag kände mig onykter sista två timmarna. Det kan inte vara helt ofarligt att låta människor köra 400 ton tunga  truckar när det känns som att man druckit en flaska vin i skallen..  Hur ska jag orka veckan ut?


Näe, nu är jag förbannad. Och RIKTIGT arg blir jag om vattnet inte är tillbaka innan jag börjar jobba för jag   måste fan duscha. Och dricka!! Vi har INGET drickbart hemma förutom vatten och jag orkar inte klä på mig igen för att gå på affären. ÅH!

Zzz..

inatt körde vi mellan Umeå och Gällivare, vilket var HEMSKT. Fy fan vad trött jag blev där efter klockan 4 och man var verkligen en fara i trafiken.. Sen väl i sängen sov jag heller inge bra.. Han som låg bredvid mig var som en mask och mådde dåligt och jag vaknade nog varannan kvart. Nu är jag dödligt trött. Hemskt trött! Och jag ska köra truck hela natten mellan 22-06. Hur håller man sig vaken!??

Måste nog slumra en stund nu....

Söndag.

Jag och mamma försöker laga Calles fotboll med däck-lagning till cykeln och lite tejp i kanterna. Pappa blir skitförbannad för att vi gör det eftersom att det inte kommer att funka. Okej, om det inte kommer att funka. Men nu måste jag försöka för kung och fosterland bara för att han blir så förbannad av att jag gör det. Vi hämtade ut Calles boll för 60 minuter sedan. 15 minuter senare hade han skjutit in bollen i vår häck med taggar på och nu är bollen punkis. Komiskt! I övrigt har jag solat, sprungit, hackat och krattat i häcken (resulterat i två saftiga vattenblåsor i handen), eh.. och inget mer. Försökt förbereda mig inför att köra bil Umeå - Gällivare klockan 00.00 inatt. Good luck. Jag är redan så trött att jag håller på att krevera... Men vad gör man inte när pojken kände för att fara på kill-resa och inte landar förrän klockan 00.00 inatt.. Zzz..

Nu slängde Calle upp en fot på datorn och bad mig operera en sticka.... Hejs.

Ödet och jag gillar varandra.

Idag när jag fick ett samtal från Prag kändes avundsjukan plötsligt lite bättre. Ja, ni kan ju gissa hur dödligt avis jag varit på 30 graders värme, billiga drinkar, SHOPPING (fortfarande ganska sur att de inte utnyttjat möjligheterna till att shoppa fullt ut...), bad, sol, fest och semester. Ja, jag har alltså varit ganska avis. Men idag när samtalen kom så kändes det nämligen lite bättre. Tydligen var slitenheten ett faktum efter att ha varit ute och dansat till klockan 07.00 imorse (liksom alla andra dagar..?) och nu ville de tydligen dö hela bunten. Aldrig mer alkohol var ungefär slutsatsen. Hehe, nu känns det bättre för mig! Nu behöver jag inte vara lika avis! =)

Idag har jag varit duktig, till hälften iallafall. Jag har städat bilen (inuti) och nästan klippt gräset. Ja, jag stod där i garaget och tittade på gräsklipparen medan jag övervägde att dra fram den. Men precis när jag bestämt mig för att göra det, så började det regna. Ödet! Så jag klippte inte gräset.. hehe. Nu ska jag istället ner i källaren och boxa lite på boxar-påsen, lyfta lite hantlar och göra lite situps och armhävningar. Ni ser, ganska duktig är jag ändå.

See ya.

bild-boom!

Senaste tiden i bildern. Det har en tendens att komma klumpvis ;)

En massa inskolning till jobb såklart..



I brist på sysselsättning, en jäkla massa badande!



Syrran tog studenten och här står pappa och bror och skyltar ;)



Syster.



Bror..



..och två av kusinerna!



Fotbollsredo!



..och fotbolls-dryck!


Godnatt fredag.

Jag är ju helt knäpp i huvudet. Eftersom att jag inte hann på bolaget innan det var kväll så satt jag och såg VM-matchen tillsammans med en flarra skumpa som jag hittade i pappas lilla förråd. Jag menar, hur ska han hinna klunka i sig 3 flaskor (tänkte jag och trodde att flaskorna kostade 59 kr st..). Hehe. Det smakade iallafall fint men jag vette fan om det var värt det någon timme senare när Emma somnade i soffan och jag kände att det var dags att bege sig hemåt. Jaja, kommer aldrig mer igen!

Nu borde jag egentligen härda uppe. För imorgon borde jag sova så att jag orkar vara uppe länge på kvällen så att jag kan sova länge så att jag orkar köra hela natten mot jävla Gällivare (sorry) natten mot Måndag. Känns NOT roligt att jobba igen på måndag-natt. Lite långsökt, men ändå. Ögonen känns tunga efter alkohol och mamma sa att "inte drack du väl heeeeeeela flaskan!?!"   "Nääe, inte hela..." sa jag och tänkte på att jag bjöd faktiskt Emma på ett glas. Sen försökte jag förklara att även OM jag hade druckit hela flaskan på 12% så hade jag nog inte varit så lullig.. (med tanke på att jag egentligen druckit hela flaskan minus ett glas..... fördelat mellan klockan 19-22). Det är väl inte så konstigt, eller? Har jag blivit alko?

Nu är det iallafall natten. Jag saknar min älskling. Mega-mycket. (stackars mig).

Friiday!

Idag är jag trött. Det är inte lätt att få ro att sova när man har en syster som tagit studenten och röjjer staden med 14 cm höga klackar, samtidigt som man har en pojkvän som troligtvis dansar på borden i Prag. Extra svårt blir det när man får sms klockan 03.36 på natten och sedan inte kan somna om eftersom att då skiner solen.

Idag har jag legat i solen och blivit friterad. Verandan i Obbola blir ungefär 40 grader varm och trots solskyddsfaktor är jag stekt. Jag hade precis fått lite pepp om vin i solen ikväll, men nu verkar vi inte få ihop något gäng. What the fuck? Vad händer Umeå??????

Mamma tjatar att jag ska cykla till Ica nu. Urk. Hejs.

Studentens lyckliga dag.

Idag har det varit student-firande i Obbola-by. Syster tog studenten så vi har sett henne sprungit ut genom skolans portar, sjunga om studentens lyckliga dag och dricka Pripps Blå på flaket påväg runt stan. Fan. Jag vill också ta studenten igen. Sen har vi ätit mat, tårta, skålat skumpa och bränt sönder kroppen i den strålande solen. Under tiden så tömde min kusin en hel burk fiskmat i vårt akvarium vilket vi inte upptäckte förrän 1 timme senare. Stackars fiskar. Efter att ha försökt rengöra akvariet hundra gånger så simmar fiskarna fortfarande i mat. Massor med mat..

Och nu? Kvällspromenad i solen. Smörja de brända axlarna. Äta varma mackor till kvällsmat. Försöka tagga upp taggen till den eventuella utgången imorgon. Försöka glömma ångesten att det är jobb igen på måndag. Seriöst. Varför kan man inte få slippa jobba men få pengar ändå? Ialalfall på sommaren. Fatta så härligt det hade varit. Faktiskt.

Hejs.

jag kan nog nästan allting!

Jag är så himla bra alltså..

Efter en shoppingrunda med Emma (några hundringar fattigare men ett par skor, 3 linnen, ett par shorts, hårinpackning, ögonskugga, sockar mm. rikare..) så åkte vi hem till henne och lagade godmiddag med Simon och Matte. Hur trevligt som helst med lax och massor massor massor med prat och skvaller. Det är så roligt att prata gamla minnen och skratta gott åt alla fester, hångel, bråk och bus man gjort genom åren. En BRA kväll! Sen åkte jag hem till Obbola och kände mig så pigg och full av energi så jag TVÄTTADE JOELS NYA BIL! Hur bra flickvän är jag inte?! Har stått ute med högtrycken och spolat, gnuggat med svamp och schampo, spolat, gnuggat lite mer, spolat, gnuggat tusen varv med skinntrasan och TADA! Bilen är såååå fin! Synd bara att ägaren är i Prag och inte kan se hur den gnistrar!

Det hade hunnit bli lite mörk ute, så man ser inte riktigt hur den skiiiiner ;)




Nu har jag suttit och mekat med Drömelvan till fotbolls VM och känner mig inte alls speciellt säker på min sak. Det är första gången jag gjort det här och jag råkade köpa "VM Bibeln" från Expressen istället för Aftonbladet men jag hoppas det funkar ändå. Har lusläst varje sida tusen gånger nu känns det som.. Jag hoppas bara jag gjort rätt. Det enda jag inte har är en liga att placera mitt lag i. What to do?

Nu ska jag försöka avrunda för imorgon tar syrran studenten. Lyckliga unge får dessutom strålande sol och 20 grader på studentdagen. Annat var det för 3 år sedan då jag tog studenten. Då vare spöregn och på kvällen tappade stället vi var på alkoholtillståndet så vi åkte hem och sov där kring 12-1 på natten...

Puss och kram, skumbanan!!! :D

några tankar..

Sådärja. Nu sitter jag här med färg i håret och är väldigt tillfreds med mig själv. Ute regnar det men det gör inte så mycket.. Det är sommarregn och egentligen ganska mysigt! Idag gör det inte så mycket att jag gör ingenting några timmar. Annars är det när jag ofrivilligt gör ingenting två dagar irad, för då blir jag helt knäpp i huvudet. Får jag själv välja att vara ensam så är det bara skönt, men har jag inget annat val blir jag galen. Tänk så skönt att få stanna kvar i Umeå hela sommaren, borde inte gruvan kunna vara här istället?

Okej, det finns faktist många bra saker med norr också. Om vi börjar med lägenheten så gillar jag den faktiskt! Den har badkar, stor klädkammare, alla rum är stora, nära till stan.. Ja, nackdelen är väl att möblerna inte är våra egna och att det luktar lite mystiskt.. (trots mina försök med doftljus, tvättmedel, vädringar osv...). Sen älskar jag naturen där. Nära till skogen, alla djur, lugnt och skönt. Finns det något bättre än att promenera ute i naturen?! Sen finns det gott om trevliga människor och ett helt annat sätt att umgås där också. MEN. Har man inget att göra i Gällivare, så finns det helt enkelt ingenting att göra. Jag har inte hittat något såntdär spontan-göra än.. Typ spontant gå på bio, dra en runda på stan (okej, man kan men det tar 15 minuter..), gå till Iksu på ett pass eller liknande, ta en promenad och hälsa på en kompis.. Ni vet sånt där. Och det är synd. Jag menar, går man ut på stan en kväll klockan 20.00 och det är lite mulet ute. Då ser man kanske TVÅ bilar, och inte en kotte till. Pulsen saknas liksom..

Nu ska jag tvätta ur färgen ur håret innan jag åker iväg och träffar Emma! Så jäkla skönt att äntligen få träffa vännerna igen!!

sovmorgon...

jag har vaknat och sovit och vaknat och sovit om vartannat fram tills nu. Alltså.. jag vaknade halv 9 imorse.. gick upp halv 11, åt frukost, låg och jäste fram och tillbaka och är nog fortfarande inte uppe påriktigt. Denna sömn behövde jag!! Nu regnar det ute och jag har träningsångest. Tänkte jag skulle färga håret istället innan jag ska möta upp Emma på strömpilen. Shopping..! Jag vill ha nya skor, ögonskuggor, nagellack, hårinpackning, kläder... ååhhh!


för jag är lycklig, jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag..!

Äh, det är bara att inse faktan. Jag har helt enkelt ingen blogg-lust så det är ingen idé att försvara sig. Uppdateringen lär även i fortsättningen vara lite gles till och från för jag har helt enkelt ingenting spännande att skriva, eller så har jag bara ingen lust. Så uppdatering kommer, men knappast varje dag som den gjorde förr....

Idag har jag iallafall varit ute och fiskat med pojkvän och bror. Pojkvännen fick två fiskar och jag och bror fick ingen. Bror höll dock på att slänga draget på mig när han kastade vilket resulterade i att min mobil flög i sjön. Det konstiga är att jag inte alls blev arg. Jag slet bara upp telefonen ut vattnet igen och den funkar. Mja, lite mystisk är den med ljud osv, men den funkar! Min pojkvän sitter nu på tåg mot Stockhom och vidare till Prag och jag har ännu en gång insett att jag lever med en väldigt impulsiv människa! Kanske lika bra han är i Prag i veckan egentligen eftesrom att jag tänker spendera veckan på olika skolavslutningar och studentfester..

FATTAR NI SÅ SKÖNT DET ÄR ATT VARA I UMEÅ IGEN!?!?? Jag njuter till fullo. Igårkväll gick vi på promenad till pojkvännens farbror och fikade. Idag har vi varit på Motorcentrum, i stan, på strömpilen, ätit middag hos mina päron, fiskat, myst i lägenheten, i love it!! Sova i vår egen säng. Alla saker. Värmen. Allt grönt gräs och gröna blad. Här är det fasen sommar!! Jag njuter så mycket jag bara kan och imorse var det faktiskt inte jag som ville in på bostaden och leta lägenheter, så jag antar att det är fler som njuter.

Nu ska jag snart krypa i säng för jag är fortfarande trött från föregående veckas jobb.. Jag körde nästan hela vägen från Gällivare hem till Umeå igår och det gick superbra. Med en rallybil kan jag köra hur långt som helst. Saab 93 forever in my heart.

Godnatt lovers.

blä

känner mig lite depp. jag längtar efter ledighet så jag hinner träffa min man. sjukt jävla tomt i den här lägenheten. kul att laga lördagsmiddag till sig själv? näe. men det gjorde jag ändå. nu då?

godnatt


kärlek

Lycka är att komma hem från jobbet, mötas av en lapp i hallen samt en godisskål och en Loka. Eftersom att min pojkvän jobbar natt och jag planerar att spendera förmiddagen med honom i sägen (tills jag måste till jobbet efter 12..) så tänker jag nu krypa i badet och njuta istället för att stressa i säng.

Jag är världens lyckligaste tjej.  ♥

Torsdag.

Imorse när Joel kröp ner i sängen höll jag på att få en chock. Skägget var borta och han såg ut som en helt annan människa! Läskigt när man redan är sådär vimsigt nyvaken. Idag regnar det. Jävla skitväder. Och jag har inget att göra. Jag vet att lägenheten borde städas men jag orkar verkligen inte. Speciellt när jag vet att lägenheten hemma i Umeå väntar på att bli städad nästa vecka. Jag ska nog gå och göra lite frukost istället. Det blev en lång sovmorgon eftersom att jag har ont i halsen och att vädret suger.

4 dagar jobb kvar, sen en veckas ledighet!!

Godnatt i natten.

=(

Jag känner för att gråta. Inte för att jag är ledsen egentligen. Jag är bara helt matt.... Huvudet fullproppat med tankar och information. Trött. Sliten. Komma hem till en tom lägenhet. Syrran har balen imorgon. Jag är 55 mil bort. Klassen hade avslutning igår. Jag är 55 mil bort. Emma har fått jobb. Jag är 55 mil bort. Hemma är det 20 grader varmt. Jag fryser! Tänk så mycket bättre man hade mått av att inte krypa ner ensam i sängen ikväll när man är såhär trött och matt och sliten. Dumt att Joel jobbar natt. Dumt att han måste sova i princip tills jag far på jobbet imorgon. Dumt.

Folk dör förresten här i knutarna. Imorse stod det en likbil och polisbil utanför lägenheten och några minuter senare bar dom ut en död människa. Inte varje dag man får se något sådant! Inte heller varje dag man nästan kör på en hare, en räv och 10 renar, på vägen till jobbet! Ja, ni hör ju vad jag får vara med om!


En bedjan till alla som känner mig. Ring mig! Skriv till mig! Jag börjar känna mig lite ensam...

frulle.

Godmorgon!
Imorse gick jag upp efter att ha znoozat en timme och for ut och sprang. Inte en bra idé att springa innan frukost! Efter 3 km höll jag på kräkas och det blev en kort runda. Förra sommaren sprang jag och mamma alltid innan frukost och sen när vi var hemma igen åt vi lyxfrukost, hur klarade vi det? Ingen mer springning innan frukost igen iallafall...

Just nu sitter jag mest och har ångest över att jag börjar jobba klockan 14. I veckan jobbar jag 14-22 och helgen 6-18. Det är ångest att fara till jobbet när solen skiner och innan man ens hunnit göra något. Nu sitter jag mest och väntar på att min favorit som jobbat natt ska vakna till liv, för jag har tråkigt. Nog skulle jag kunna ta en promenad, gå en vända på stan eller något sånt.. men det är så mycket roligare när man är två! Istället har det blivit en vana att laga lyxfrukost till honom innan han vaknar så att jag har något att göra.. Igår blev det en lyx-omelett och idag funderar jag på att göra en sån där smoothie med jordgubbar..

Näe, nu håller jag på att hungra ihjäl, så nu blir det frukost.


På senare tid...

Jag håller på att utbilda mig till truckförare. Om jag klarar det eller inte vet man dock aldrig!



Köra saab kan jag dock göra! Vägen mellan Gällivare och Umeå kan man ganska bra nu mera..



Joel kan också köra Saab, men han föredrar den lyxigare varianten!



Vår tillfälliga lägenhet, ett litet hopplock av möbler och inredning!



Morgonpromenad och en ganska härlig utsikt!



Brännbollsyran och jag gillar lättklädheten ;)


RSS 2.0