Stek!

Lovely! Nu sitter jag på verandan i bikini och steker. Helt otroligt att imorgon vid den här tiden har jag säkert 10 grader varmare, jag kommer att flyta bort! Vill bara att den här dagen ska ta slut så att jag får fara iväg, är så sjukt less på Umeå och allt som hör där till. Inatt låg jag uppe till 03.30 och bara vred mig, snacka om orolig brud.

Ja, idag har jag spelat fotboll, tennis, kula och gris med min käre lillebror. Kan bara tänka mig allt som jag kommer att leka under den kommande veckan. Ja, han har lite svårt att sitta stilla.. och sen blir han skitsur när jag spöar honom i gris. Speciellt när jag börjar sjunga sånger om honom och retar honom till max, finns det något roligare =P

Näe, jag ska se till att njuta av den här resan! Koppla bort alla tankar om plugg, framtid, jobb och sånt där tärande. Sen ska jag se fram emot att få komma hem också och fara på fler roligheter. Nu Carolina Lindberg är det dags att börja lita på människor!

Ja, om det inte uppdateras något mer innan avfärden ikväll, så säger jag iallafall hejdå!

...!

På datorn hemma i Obbola hittar man massor av gamla bilder,
snacka om att man förändras under årens gång...!






Fighter..?

jag har en klump i min mage som vägrar försvinna.

åh, nu vill jag bara lämna landet! inatt var jag typ harry potter med min trollstav och var tvungen att fightas med både bossen och 3 andra trollkarlar samtidigt. tro mig, det tar på krafterna! speciellt när man glömt bort formlerna för alla magiska trick! jag kunde typ bara kasta iväg saker (som glas och sånna mindre saker) och ibland göra en sån där sköld runt mig. ja, det låter kanske rätt roligt nu, men fy fan vad jag kämpaade alltså! vaknade med underlakanet på vift så nog har jag snurrat en del.. och svettig var man också.

nu ska jag trycka ner kläderna i min resväska, sen ska jag dra vidare. första stoppet blir Obbola, andra stoppet Turkiet och tredje stoppet blir mini-semester uppåt i Sverige. Ja, jag trovs nog bäst påväg. Helst ska det gå så fort att man inte hinner landa och känna klumpen i magen. usch, igår låg jag och vred mig halva natten innan jag kunde somna.

kompis, det går bra nu.




Typ sådär var det..!

jag kan spela, men inte sjunga.


It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of waking
that never takes the chance

en tanke.

Det är läskigt när livet är sådär bra, att man blir rädd för att vakna ur drömmen. Ja, när man får de där stunderna då man tänker att "exakt prick nu kan det nog inte bli bättre". Ibland får jag sånna där moments, då man bara går runt och ler i flera dagar, och sen fortsätter att le varje gång man kommer att tänka på det. Men samtidigt så finns det där, just där. Att ju bättre allt är, desto sämre kan det bli (är jag för pessimistisk nu?). Men jag menar, när man är sådär lycklig.. då faller man ju handlöst när det skiter sig. Jag är inte direkt en sån person som lägger ut säkerhetslinor och kuddar på vägen. Näe, jag är nog rätt bra på att bara le åt alla gropar och gå vidare, så nog blir man rädd ibland. Men samtidigt.. inte ska man väl måsta gå runt och begränsa sig själv bara för den där rädslan att det kan skita sig? Det känns inte rätt. Var lycklig när det är bra, njut medan man kan. Och när det inte går längre, då får man blåsa och sätta plåster på knäna, och sen krypa vidare.. Men jo, visst är det rätt skrämmande?


Gränser håller inte andra människor borta, de stänger in dig.
Du kan slösa bort livet med att dra gränser, eller leva ditt liv genom att passera dom.

Om du är villig att ta riskerna, är utsikten från andra sidan praktfull.

påväg...!

Jag är rastlös. Sjukt rastlös!! Inte en endaste kotte är ledig och kan vara med mig idag och jag klättrar snart på väggarna!! Började dagen med en prommis in till stan där jag köpte mig 4 st pocketböcker som jag påbörjade vid älven. Det var varmt med stormigt så jag traskade vidare rätt snart. Fram tills nu har jag legat ute och läst och försökt bli lite brun, men jag kan fasen inte sitta stilla..! Vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv, för allt aktuellt som jag kan göra, det känns inge roligt. Jag har bilen så jag kan köra vart jag vill. Jag kan fara till Iksu och träna. Jag kan.... packa? Tråk tråk tråk tråk... Kan tiden inte bara rinna iväg så jag kan få fara till Turkiet snart?! Och sen bara komma hem och vända och sen iväg uppåt i landet. Ja, jag vet redan nu att när jag väl varit iväg på mina resor kommer jag bli sådär äckligt rastlöst igen. Jag kan verkligen inte göra ingenting! Jag blir bara sorgsen och deprimerad om jag inte blir aktiverad hela tiden!

Ja, kanske ska dra fram den där resväskan nu. Och sen ut på en promenad (igen!). Tro mig, det har blivit många långa och nyttiga promenader på senare tid. Tur att jag inte behöver promenera ensam allt jämt iallafall =)

ett ögonblick i taget.


Söndag - jo tack jag vet.

Morning.

Inatt var första natten hemma på Ö. Norrlandsgatan på säkert... ja betydligt mer än två veckor. Först var jag uppe i Norrland en vecka och hade det magiskt bra, sen for jag direkt ut till Obbola och blev sjuk och liggande. Nu är jag här hemma för att tvätta och packa innan jag drar till Turkiet på Onsdag. Jag har flyt med andra ord =)

Solen kan inte riktigt bestämma sig om den tänker skina eller inte, och jag kan inte bestämma mig om jag ska dra ut eller inte. Jag ska iallfall göra ett till försök på Apoteket och tänker nog bryta mig in ifall det är stängt idag också.

På återseende =)

Frihet.

Igår natt var jag ute och körde bil, alldeles för fort och helt i min egen värld. Då hörde jag den här låten på radion, och upptäckte att den faktiskt är väldigt bra! Ja, den fick mig faktiskt att skråla med i refrängerna. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Köra bil fort och med musik i högtalarna, det är frihet.



Lite körsbär och ett farligt humör.

Så, nu har jag flyttat hem igen!

Jag vaknade imorse och var på ett jävla humör, började i princip dagen med att skrika och gråta. Jag var arg av mig själv och blev ännu argare tills jag var så arg så att jag grät. Då kände jag att jag var frisk igen så jag tog Pärlan och körde hem. Påvägen hem tänkte jag svänga förbi Apoteket för andra dagen irad men det var stängt igen. Inte inte inte bra. Hur kan man ha Apoteket stängt så här mycket?! Apoteket är ju skitviktigt!

Ja istället köpte jag det som jag tänker leva på tills jag drar till Turkiet på Onsdag. Ett 4-pack youghurt, körsbär och en påse chips. Ja, jag har fortfarande noll matlust och äter i princip ingenting. Kan lova att jag börjar se lite kantig ut nu. Här hemma började jag dola med papper då jag upptäckte att jag fått en räkning från sjukhuset på 1000kr. In my ass att jag tänker betala det. Mitt i all rotning hittade jag mitt RIKTIGA tenta-nummer till förra tentan. Jag som var skitnöjd med det resultat jag trodde jag fått fick smått panik och slängde min in på datorn. Hoho, det riktiga numret hade ännu bättre resultat! Var bara något poäng från att spika hela tentan! Andra tentan som jag i princip spikar!

Ja, nu håller jag på att tvätta inför resan och sen ska jag kanske ut på Umedalen och se på film. Ja vi ser väl hur långt jag kommer med tvätten. Annars blir det väl en långprommis och köpa frimärken..

Midsommar

Morning!

Igår blev en väldigt bra kväll! Startade med typ parmiddag med sill och potatis (jag äter inte sill) och sen efterrätt och snacks och hela kalaset. Sen fick jag åka raggarbil! Vi cruisade runt lite och var coola och stannade efter ett tag på en fest. Jag och Tinna tog en långprommis och plockade sju sorters blommor vilket slutade med att vi hamnade ända inne i stan. Där blev vi hämtade igen med raggarbilen och for ut till Kåddis (bortanför Baggböle!). Där var det äkta raggarfest med badtunna och cowboy-hattar och brasa och bilar och musik och massor av folk. Rätt mysigt att sitta framförbrasan och värma fötterna och prata skit.. Sen försvann plötsligt en kille och vi letade igenom hela skogen och alla vägar och åkte runt överallt, en gubbe kom ut och sett honom springa genom hans trädgårdsland och ner mot älven, då blev man lite stressad. Vi ringde konstans och inget svar.. Ja, tillslut blev jag tvungen att fara hem, men efter sisådär 2 timmar hade de hittat honom igen. Ja, en lång historia..

Jag somnade väl kring 3 inatt med blommorna under huvudkudden.

Glad midsommar!

Godmorgon Midsommar!

Vaknade för första gången utan att må sådär jättedåligt! Direkt efter att jag fått i mig min första macka till frukost så var dock illamåendet där igen. Skönt iallafall att kunna äta frukost! Jag har bestämt mig för att inte ligga golvad idag igen och vi ska snart bege oss upp till Gammlia för att göra midsommarkransar. Jag har gjort wraps till hela högen under morgonen så lunchen åker med, sen blir det middag inne i stan med lite människor. Ärligt talat har jag ingen aning om vem jag ska fira kvällen med! Skulle gissa på att det blir jag och Tinna och en hel hög med okända grabbar, men jag menar, lite killar är väl aldrig fel ;)

Nu ska jag in i duschen innan det bär iväg, glad midsommar mina vänner!
Och en midsommar-puss på er som är långan väg bort!

(glöm inte att sova med sju sorters blommor under kudden inatt!
jag tänker iallafall se till drömma om min karl hela natten, så ner
i dikena och plocka! )


 


 



Weekend!? =D

Hey, äre någon som är sugen?! =D
http://www.pite-havsbad.se/evenemang/the_beach_boys/

En guldklimp.

Jag gillar inte att jag förra året på Midsommar var i någon typ av liknande sits. Ja, kanske inte samma situation eller samma utgångsläge, men garanterat samma tankebanor och kalla kårar. Mina mönster har en tendens att upprepa sig ibland, och det roliga är att det är jag själv som skapar de där mönstrena. Jag menar, klart man spelar där bollen ligger, men från första början så var det en själv som sparkade bollen dit.

Jag har en tendens att tro att människor är likadana. Kanske är det helt inristat i mig. Man förväntar sig alltid samma sak, tar det helt för givet. Man liksom står där med öppna armar och väntar på smällen, sen blir man helt chockad ifall man istället får en klapp på kinden - eller något. Jag har börjat lära mig att människor är olika. Det finns de som är annorlunda. Jag trodde inte det, men det gör det. Man måste bara våga tro och inse det. Jag har svårt att lära mig att det finns guldkorn i sanden, och blir lika förvånad varje gång. När ska man våga släppa taget en aning och andas med hela magen? Om man alltid gör det man alltid har gjort, så kommer man alltid få det man alltid fått. Jag vet det.

Och jag menar, vem ska kunna tro på mig - om inte ens jag gör det?

Pling plong.

Nu har jag gått och begravt mig sådär igen. Man märker så tydligt när jag börjar gubbla och oroa mig, för jag blir sådär inåtvänd direkt. Säger ungefär så lite som möjligt, fastnar med blicken apatiskt rakt ut och svarar helst inte ens i telefon. Ja, när man är sjuk och knappt orkar röra sig utan bara ligger i soffan så är det lite svårt att skingra tankarna också. Det tär. Det tär som fan och jag blir en orolig själ ända ner i tårna!

Jag är fortfarande snurrig i skallen och dålig, men av någon anledning har det blivit bättre sådär efter klockan 12 både igår och idag. Jag är typ mest morgonsjuk? Resten av dagen mår jag bara lite halvt illa, men kan fortfarande varken äta elelr röra mig speciellt mkt. Det senare säkert beroende på det första. Snacka om att jag kommer att ha en beach-kropp tills jag ska utomlands nästa vecka! Kilona bara försvinner..!

Jag har bestämt mig för att utmana mig själv. Jag kom på det klockan 3 inatt. Jag ska bryta mitt livsmönster och testa något nytt. Tro mig, det är åt helvette svårt att ändra invanda mönster, trots att man vet att de kanske är dåliga för en själv.

Näe, finns det något bra på tv? Jag vill bara inte se det vackra vädret ute! Försökte mig på att sitta ute på altanen idag, men det gick inte. Solen fick mig att vilja kräkas ännu mera! Kan påpeka att jag ännu inte kräkts förresten, mår bara allmänt illa och dåligt. Jävligt konstig sjuka. Imorgon är det förresten midsommar och jag är bjuden på två fester, vilken jag ska välja vet jag inte än. Men imorgon tänker jag vara frisk och ta mig iväg.


Pling plong???!?!!!

mera sjuk..

Tredje dagen ska det vända, inte bli värre. Imorse blev det morgon klockan 03.00 och jag är fortfarande sjuk. De två första soliga dagarna på sommaren har jag alltså legat här. Ja, jag har iallafall fått i mig några skedar fil idag, bättre än inget.

when i lose myself, i think of you.

-



den här låten har jag snorat ner ärmarna på min tröja till nu.
ja, nog är den bra alltid.

-


Jag är sjuk..

Jag är en sjukling..

Igårkväll blev jag sjuk, sådär sjuk som jag inte varit på tio år. Helt snurrig i bollen, jätte ont i magen och mådde skit. Låg bara i fosterställning i soffan och vågade inte somna för jag mådde så illa. Har varit vaken alldeles för mkt inatt och jag är liten och ynklig. Har bara legat här i soffan och sett på Emil i Lönneberga. Eller legat på golvet utanför toaletten och bara önskat att få kräkas så jag ksulle kunna må bättre sen. Men det har jag inte lyckats med än.. Inte heller har jag vågat äta någonting.

Jag är jätteliten och ynklig. Världens minsta. Jag saknar och jag vill bli klappad och pussad och kramad på. Jag vill bli matad och struken på kinden och allt sånt där. Jag vill sova och vakna någongång om länge och må bättre då. Det är nästan lite synd om stackars mig. Tur att det går i vågor, för till och från mår jag faktiskt skapligt! Lite skrämmande är det att jag fått värsta rodnaden på insidan av ena överarmen och dessutom ont i nacken, men inte fan kan jag ha kommit åt någon fästing heller!?

Kom hit och krama och pussa och klappa på lilla mig.


En vecka i skogen!

Happ, då vare dags för den där superlånga uppdateringen av veckan dårå...!

Överlevde allså hela tågresan upp till Norrland i förra Tisdagen. Tanken var att tåget skulle gå 06.48 på morgonen men istället fick jag åka buss till Vännes och sen vidare med tåg uppåt nära 2 timmar senare. Less innan jag ens kommit nånvart! Ja, efter typ 9 timmars resande var jag iallafall framme där kring 15.00  - SKÖNT! Och ja, jag var svinnervös över alla tågbyten osv..

Väl framme har jag iallafall haft det KING! Jag har fiskat, åkt på pakethållaren på en moped, sett ett vattenfall, badat näck, bastat, paddlat, ätit på restaurang, tagit mina första steg på en golfbana, fått motorhaveri, varit aspackad, druckit rödvin, fikat x25, grillat korv, varit på beachvolley-tävling, duschat i en balja och kissat på dass. Typ?

När vi fiskade fick jag 4 fiskar och jag höll på försvinna med forsen, tänk själv att försöka ta sig över en hel jäkla flod utan att drunkna och plurra. En kväll tog vi gamm-moppen och slirade iväg för att titta på vattnet och fiska lite. Det hade typ gått fortare att gå än att åka moppe och jag höll på att skratta ihjäl mig, speciellt när vi fick soppatorsk och fick rulla ned för backarna! För att kunna duscha har jag stått i en bastu och fått en balja vatten hällt över mig och jag har kissat på dass. Gissa hur långt in i skogen det känns som man är när det inte ens finns rinnande vatten! Fast jo, två gånger fick jag faktiskt använda en riktig dusch.. 

Jag har fikat på alla möjliga fik och i snitt två gånger om dagen och det har varit mys! Sen har jag ätit middag på fin-restaurang två gånger och känt mig riktigt tjock om magen! Förstå vilken underbar lyx jag haft!! När jag blev inlurad på golfbanan i 2 timmar i spöregn blev jag tvärsur och sa ungefär 5 ord på 1½ timme. Jag HATAR nu  mera golf... På kvällen fick jag rödvin så att jag skulle bli glad igen, och det blev jag. Rödvin under en filt, kan det bli bättre?! Speciellt inte när man ser vatten och ett berg när man tittar ut genom fönstret. Ett berg med SNÖ på!

På lördagen var det beachtävling och vi hade lagfest inne i bilen. Jag blev full efter 2 öl och kände mig snurrig redan vid middagen som serverades på restaurang. På kvällen blev jag ännu fullare och for dessutom ut och paddlade i fyllan. Jag hamnade mitt i kanoten, mellan två lesbiska tjejer som började bråka - resultatet, jag blev dyngsur. Just ja, det var något typ av Wheels också och jag fick se massor av snygga bilar, sen efter förfesten for vi på nån typ... festival. Jag var full och lite sne och kring 3 for vi hem igen! På söndagen var jag dyngbakis. Dessutom var jag ensam i stugan så jag grillade korv och läste min bok, sen gick bilen sönder när vi skulle handla middag. På kvällen bastade jag igen. Ja, jag har bastat en massa! (hur skulle man annars bli ren =P )

Nu har jag triljoner myggbett som nästan dödar mig, och ändå vill jag tillbaka till skogen. Tillbaka till bastun, dasset, filtarna, myggen och alla träd. Juste! Jag har sett både renar, räv och hare också! Och jag har varit i en gruva! Här hemma är det rätt trist nu. Bara regn regn regn regn och ingenting känns roligt att göra. Jag har fotbollsskola på dagarna och har knytit ungefär 50 st skosnören under dagen. Ungarna kan gå mig på nerverna ibland men då låter jag dom ha straffturnering istället.

Ja, gissa om jag fick en bra semestervecka iallafall - kanske hur bra som helst!






-

...jag orkar verkligen inte skriva ett ord just nu, för jag är dödens trött! Men jag är iallafall hemma och uppdatering kommer imorgon efter att jag jobbat första passet ute i regnet.. Ja, nog fan hade jag hellre stannat uppe i Norrland! Här är det mörkt ute när man ska sova, det ösregnar, och det är rätt ensamt.

Godnatt

Hemma igen!


Hejdå Umeå!

Sådärja!

Nu är min lägenhet ren och min väska packad. Ja, lägenheten är iallafall lagom ren (lite smuts i hörnen har väl ingen dött av..) och väskan är iallafall så gott som packad. Tänk så enkelt det hade varit ifall man kunde veta exakt precis hur varmt eller kallt man har att vänta sig! Då skulle man slippa det här övervägandet ifall man ska ta flest t-shirtar eller långärmade, hur många jeans eller om  man kanske ska slänga ner en kjol ändå. Eller skippa hela skiten och ta regnställ och underställ istället? Jag har lätt med mig kläder för tre veckor på andra sidan jorden.. Problemet är att efter att jag packat ner mitt schampo, balsam, hudkräm, tandborste, hårmousse osv osv osv så är halva väskan full. Jag menar, bara hårmousse och hårspray är ju huuur stora som helst! Plus att det väger ett ton! Jag kommer att slita ihjäl mig...

Jag är nervös för att jag ska åka tåg. Jag har åkt tåg tre gånger i mitt liv. Första gången var någon gång på lågstadiet då vi åkte tåg till pepparkaks-fabriken. Jag minns det knappt. Andra gången var då vi åkte till Danmark på klassresa i sexan. Tredje gången var då vi skulle till Italien och åkte natttåget till.. Skavsta? Det är också den enda gången som JAG var ansvarig för hela skiten. Ja, jag hade allas biljetter och lyckades tappade bort en av de 6 biljetterna i kanske.. 10 min. Sen skulle vi byta tåg någonstans där nere, och vi höll på att leta ihjäl oss efter det andra tåget. Jag hade missat att vi skulle byta till en buss, inte ett tåg. Vi hann i sista sekund. Nu ska jag iallafall åka tåg alldeles själv! Jag måste ansvara för hela mig själv + mitt bagage och jag måste dessutom se till att hoppa av på rätt ställe, hitta nästa tåg, hoppa i det rätta tåget och sen hoppa av på rätt station igen. Fy fan alltså.. Undra hur många gånger jag kommer att kontrollera biljetten, kolla klockan och be till någon uppe i det blå om att jag kommer att komma rätt...

Vi ser väl var jag hamnar och vad jag får med mig dit.
När jag kommer hem ser vi väl också, om jag kommer hem.
Svårare än så är det inte - vi ser väl!

Tips!

Mitt i städningen så kom jag på att jag skulle fixa mig ett par jeans-shorts! Så fram med saxen och av med byxbenen. Måste säga att det är faktiskt roligare att städa när man kan göra det i jeansshorts och linne och låtsas att det är sommar! Ja, riktigt sommar alltså. Inte 10 graders sommar...!



Mitt stackars huvud...

Jag har så ont i mitt huvud så det kan ingen ana.. Jag orkar verkligen inte med ännu en dag med det här, så imorgon får det fan vara nog! Inga piller i världen tycks ta bort mitt onda.. Möjligen de där svindyra som jag vägrar plocka ut på Apoteket. Men än så länge härdar jag hellre än att lägga pengarna på det!

AJ.


Åh!


Den perfekta dejten!

Jag planerar den perfekta dejten! Ja, inte till mig själv dårå, utan till någon annan! Även fast jag typ aldrig har varit med om något sånt så har jag miljoner och tusen olika tips och förslag på sånt där! Jag har till och med förslag på den perfekta dagen till den perfekta dejten!

Carolina - säger :

jag tror på... inte mitt i stan typ..

Carolina - säger :

någonstans där ni kan bli ensamma...

Carolina - säger:

tänk att om du far till han kan du fara hem när du vill

kommer han till dig kan du j inte skicka hem honom.

Carolina - säger :

nånstans där ni kan promenera?

sitta vid vattnet?

Carolina - säger:

äta glass

Carolina - säger:

middag?! :D

Carolina - säger:

ni kan ju sova en natt på vandrarhem!!!

Carolina - säger:

ta kvällsprommis

mysigt! ;)

Carolina - säger :

tisdag blir en perfekt dag!

Carolina - säger :

då kan du åka tåg dit, så kan vi prata på tåget!



Jatack.


Kanske världens roligaste bildspel!!
(Emma gillar sin stora öl!)



VÄRME!! (och turister..)



Favoritställningen för min hand. Jag till och med sover med
handen i just den ställningen, så skönt!



Jatack.


tråk-jävla-vädret.

Inatt har jag åkt tåg och skidor hela natten! Jag fick mysiga sms på tåget och mina skidor gick av när jag gjorde en störtdykning i djupsnön. Jag blev dessutom bjuden på en mysig middag! Mina drömmar kan ta mig lite varstans om nätterna. Konstigt ändå att jag vaknade med ett ryck och kände mig alldeles nervös och hispig trots att det inte var någon läskig dröm sådär.

Ja, idag är det grått och jävligt ute och då har jag svårt att hålla humöret på topp. Jag är skitirriterad på de flesta och vill helst bara sätta mig i bastun och läsa min bok. Jag har nån tvätt kvar att tvätta och min lägenhet kvar att putsa innan jag drar iväg på sommarens första semestertripp. Hur jobbigt känns det inte att ta tag i?!

Ikväll ska jag lira fossi igen (kan det vara så att jag tagit ett beslut?!?) och sen blir det finslip. Jag ska sova borta imorgonnatt så det blir till att börja packa väskan också. Det är alltid lite jobbigt att sova borta natten innan man ska fara bort eftersom att man då inte kan komma på något som man glömt att packa ner. Men men.. Nu åter till boken och tråk-jävla-vädret.

Ps. Vad händer med Sverige.. SNÖAR det i Juni!?!
Jag vill iväg nu.

Skallebank.

Idag har jag varit långt inåt landet och spelat fotboll. Ena halvleken som målvakt och  den andra fick jag spela ute. Rätt roligt match trots att den slutade i spöregn/hagel. Väl ute i skärgården lyste däremot solen såklart! Jag blev bjuden på grillat och sallad till middag och sen lite mys med Wallander och kaffe med grädde i! Man kan faktiskt hitta gott sällskap även ute i skärgården...!

Ja.. jag mår inge vidare idag så jag ska nog dra mig tillbaka nu. Dundrande huvudvärk som har kommit och gått sen några veckor tillbaka och som har klistrat sig fast nu de senaste dagarna. Antingen är det för att det omedvetet tär massa saker i skallen på mig, eller så kanske jag måste ta upp den där jävla utredningen igen. Ja börjar jag svimma och ha mig så har jag väl inget var. Var inne på massor av röntgen och undersökningar i höstas som lades på is för att jag blev bättre, men nu har det kommit smygandes tillbaka. Tidvis kan jag bli helt golvad av huvudvärk och yrsel. Skitjobbigt faktiskt! Vi får väl se hur det urartar, för tillfället kan det garanterat bero på att jag går omkring och biter ihop tänderna dygnet runt. Har en tendens att göra det när det är mycket på gång...

Nä nu ska jag krypa ner med min nya bok och läsa. Jag blir helt manisk när jag väl fastar i en bok och kan ligga klistrad i flera timmar! Man vill som aldrig att den ska ta slut! Så nu en  kopp te och sen i fantasiernas värld. Det fattas som bara någon att ligga skavfötters med framför en brasa och under en filt. Bara för att få värma tårna och höra någon annans andetag när det blir lite läskigt i slutet av kapitlen. Ja, ibland saknar man nästan det där..


-

Jag är less på att nöja mig och jag vet inte om jag riktigt gör det längre. Jag vill ha mer.


Sömnpiller?

Igår gick jag och la mig i lagom tid. När klockan närmade sig 3 och jag inte ens i närheten hade somnat så gav jag upp. Istället gjorde jag i ordning mackor och satte mig och började läsa en ny bok. Helt uppskruvad var jag! Jag har för tillfället ungefär 4-5 grejer att  fundera över och bli nervös inför, vilket gör att sömnen blir smått påverkad. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa allt detta kommande nätter, för man kan ju inte somna efter klockan 4 varje natt! Finns det något värre än att inte kunna somna på nätterna!? Väldigt frustrerande!

Godnatt världen.

- Jag har suttit på Balder i 3 timmar och ätit god mat.
- Jag har längtat bort.
- Jag har haft myror i hela kroppen.
- Jag har cyklat med mina nya skor.
- Jag har tittat på bröst på google.se
- Jag har fått veta att jag ska spela fotboll på Lördag.
- Jag har inte borstat tänderna.
- Jag har haft sug efter kaffe länge
- Jag har lyssnat på samma låt minst 75 gånger
- Jag har just insett att jag måste vakna om 7 timmar.



Världens bästa låt just nu.

Won't you call my private number?
We can go away for the summer!

We can drive around with the top down
Stereo turned up loud with a fat sound
Cause I'm yours to keep if you want to ♥


Won't you come on down to the freak show?
He can sit and watch as my hair grows.

Bröst!

Jag har just insett en sak. Silikonbröst ÄR snyggt. Faktiskt. Bröst är snyggt! Ja, nu snackar jag inte enorma bomber, klotrunda och supersize. Näe jag menar sånna där lagom. Ja, är man så lycklig lottad att man har naturliga lagomstora och fasta bröst, så grattis. För det är skitsnyggt! Jag säger iallafall såhär. Jag tänker aldrig få hängbröst. Bröst är snyggt, och jag tänker göra vad som krävs för att behålla mina bröst på plats! Sådeså!

(minns ni sommaren när vi varje fest stod inne på
toaletten och kände på varandras bröst?! det var tider det... ;)


En galen fiskmås och en omtenta.

Jag har just varit med om en nära-döden-upplevelse. Duktig som jag är for jag ut efter älven och sprang. Helt plötsligt hör jag en fiskmås skrika, och ser i ögonvrån hur den dyker mot mig! Galna jävla fågel attackerade! Den skrek och flög i cirklar runt mig och dök med klorna efter mitt hår! Jag blev livrädd och sprang allt vad jag kunde sicksack efter vägen med fågeln attackerandes mot huvudet på mig! Jäävlar vad rädd jag var! Sprang säkert 200 meter med fågeln efter mig och det fanns ingenstans där jag kunde gömma mig.. Helt skakig i kroppen var jag efteråt och hur anfådd som helst, snacka om intervallträning. Jävla galen fågel! Och tro mig, dom är mycket större än vad man kan tro, speciellt när dom försöker att döda en..!

I övrigt så fick jag Underkänt på tentan - bra Carro. Inte så förvånad dock, utan rätt väntat. Så går det när man inte studerar utan ligger utanför dammen och har sommar istället. Eller sitter i soffan och grinar åt Greys. Tur att det trots allt var en enkel tenta och enkel att plugga inför omtentan till höst.


-


Tjockis.

Jag har aldrig någonsin bantat och jag har nog alltid tryckt i mig precis exakt vad jag känner för just för stunden. Jag har alltid ätit godis och annat gott flera dagar i veckan och aldrig någonsin tänkt på ifall jag äter feta såser eller så. Men nu har jag fått nån knäpp i huvudet. Idag skulle jag köpa en bikini på stan, men det blev inget av. Hallå, vad har hänt med beachformen!? Ska jag måste gå på piller och fara ut och springa varje morgon nu!? Ska jag måste sluta äta mitt älskade godis och leva på sallad?! Min värsta svaghet är just allt gott som jag trycker i mig. Jag kan få sånna där jätte-mega-sug som verkligen inte går att stoppa och då kan jag vräka ihjäl mig. Hur ska jag kunna avstå? Ja, för det är faktistk sant. Jag borde nog gå ner sisådär 5 kg. Herre jävlar.. den 22 far jag till Turkiet, dags att sluta äta nu då.

Ja det börjar iallafall bra. Här sitter jag med en stooor kopp svart kaffe, 5 äpplen och 3 apelsiner. Tro mig, det är dyrt det här med beachformen. Jag småäter nämligen en heeel del, och det är dyrare att småäta frukt och grönsaker än massa onyttigt, skitdumt egentligen. Ja, vi ser väl om det blir ny bikini nästa vecka istället. Eller om jag kommer på imorgon att det inte gör någonting att jag börjar få valkar som hänger över byxorna på sidorna.. Hehe!

Sommarlov!

Usch, jag klarar verkligen inte av att säga hejdå till folk. Människor som man haft så roligt med i två terminer, som man varit tillsammans med i stort sett dygnet runt så pass länge. Och nu ska man inte få träffa dom på 3 hela månader! Det känns så.. sorgligt. Umeå kommer bli tomt i sommar. Det är just det där med att säga hejdå. Jag undivker det hellre. Ska jag måste krama alla så börjar jag bara gråta istället! Så istället har jag hållit mig undan, det blir som så mycket enklare så. Jag behöver bara få sånna där fina hejdå-sms så sitter jag här i soffan och bölar!

Ja, nu är det verkligen sommar påriktigt. I em kommer jag få resultatet på ena tentan och den 20:nde kommer resultatet från den andra. Men sommar, det är det prick nu. Det känns lite.. konstigt. Jag menar, nu har jag typ ingenting planerat på mina dagar när jag är hemma i Umeå (vilket jag iofs försöker att inte vara så mycket!).

Igårkväll var jag iallafall och spelade fotbollsmatch - och jag var målis! Ojojoj vilken skräck det är att stå där i målet! Jag är livrädd hela tiden och skakar typ i händerna av nervöshet.Nu gick det som tur var fantastiskt bra, tack vare resten av laget! Vi vann emd 8-1 och jag överlevde! Imorgon ska jag jobba i baren och tjäna lite pengar vilket passar perfekt inför kommande vecka då jag ska ut på lite äventyr.

Näe, nu ska jag slänga i mig något och sen ska jag in till stan. I em ska vi se alla vackra människa som går till balen och ikväll blir det middag på Balder!

Tänk vilket fantastisk år jag haft. Så mycket roligt jag hunnit göra. Jag är glad. Jag mår bra. Och jag har lärt känna så himla underbara människor. Små guldklimpar som verkligen lyser upp min vardag, och många som jag aldrig kommer att glömma. Tänk så livet hade varit annorlunda om inte allt det här hade hänt. Och så många bra människor som man hade gått miste om.

Tack!

Pics.


När man går på kvällsprommis i Obbola kan man få se..



..och sånt...



..och sånt..!



Ibland är jag duktig och sitter och studerar!



Sen blev det brännbollsyran.



Jag såg en ren!



Vi blev stekta.



Ibland blir det vitterväder. Ja, det spöregnar och solen skiner!



Och rätt ofta skulle jag vilja vara där uppe...!


Jag klickade klicket.

Sist jag spontan-bokade en biljett så hamnade jag huxflux i Norge. Dagarna innan jag for var jag helt förstörd och ringde runt till alla möjliga för att försöka få biljetten avbokad. Ja, den var inte ombokningsbar alls. Nu snackar vi verkligen ångest! Men for, det gjorde jag tillslut. Nu har jag spontan-bokat en biljett igen. Även denna gång inte ombokningsbar. Dock några tusen kronor billigare den här gången. Det är alltid lite läskigt det där när man ska godkänna sista klicket. Acceptera sista rutan. Man tvekar liksom alltid! Har man fyllt i allt rätt? Rätt dag? Rätt namn? Rätt plats? Och ska man verkligen dra? Nu sitter jag iallafall här och har klickat det där klicket. Så nu är jag i princip påväg. Jäklar var jag ska runt i sommar alltså.. Det känns bra!

Imorgon ska jag sommarstäda min lägenhet tror jag. Kanske köpa mig en bikini och ett par skor också. Jag har 7000 kr att leva på till slutet av Augusti. Jag ska utomlands två gånger, på lite roadtrip och diverse andra resor. Nog fan ordnar det sig. Så länge man klickar det där sista klicket så! Och så länge det känns bra även efter klicket är klickat!

Godnatt nu, jag ska äta en nattmacka innan jag somnar.
(jag menar, finns det något godare än kvällsfika!?)


-


Varje sekund har en uppgift, men vet du vad den vill säga?


-


Hejdå.

Jag ligger i min soffa och är sjukt tät i näsan! Hatar att vara tät i näsan! Det är nog en protest för att min kropp är less på att ligga här. Den har nämligen legat här nu sen klockan... 16? Resultat: 2 frågor kvar på kostregistreringen och Genus-arbetet som skulle vara inne för typ 1 ½ månad sedan är inlämnat. BRA CARRO! Ibland bara... blir man så bra?

Har fått ett glädjande samtal idag. Bara sådär så fick jag jobb på fotbollsskolan! Perfekt med lite extra pengar. Perfekt också att jag ska jobba i baren på fredag och tjäna ytterligare!

Ja, förutom det så kommer jag troligen inte bli lärare eftesrom att jag idag råkade säga att "jag hatar barn!". Kul att ha lektioner för 8 st sjundeklassare som inte log en endaste gång och inte ville göra ett skit. Jag fick typ lyfta runt en kille för att han skulle snurra runt i ringarna. "Jag vill inte, jag känner inte för det, varför ska jag göra det, vem bryr sig?" Jag ville typ slå dom! Fan säger jag att de ska hoppa så ska de hoppa! Säger jag att de ska krypa så ska de krypa! Mja, någon lärare vette fan om jag blir. Tålamodet finns inte..

Nu har jag sommarlov. Tack och lov för det med tanke på att jag dessutom gav en del kritik till vårare lärare dagen i ära också. Man ska passa på när man sen inte behöver träffa dom på 3 månader, så jag passade på. Ja, med lite tur är det bortglömt till September..!

Hejdå bloggen. Kanske föralltid.

Måndag - GÄSP

Inatt har jag fasen plågats. Trots att jag duschade iskallt precis innan jag gick i säng så höllk jag på klia ihjäl mig. Knäveckan svällde upp, öronen svällde upp, magen svällde upp och det kliade som fan! Har vaknat hur många gånger som helst inatt bara för att jag verkligen inte orkade cykla upp till Akuten igår för att hämta allergi-piller. Jag är fortfarande alldeles prickig på magen och benen men svullnaden har gått ner. Mamma ringer och hetsar att jag måste hämta ut pillerna ifall halsen sväller igen men jag har varken råd eller ork - suck..

Till middag idag gjorde jag tacopaj! Tänk så hurtig jag kan bli ibland, 5 matlådor blev det dessutom! Nu sitter jag här och känner att orker tryter. Jag som borde träna och plugga och träffa mina klasskamreter. Men istället vill jag bara sova. Fick inte tillbaka så mycket sömn från i helgen inatt. Problemet är att jag har två uppgifter att fixa i veckan för att bli godkänd i kursen och dessutom känner jag mig alldeles fet och äcklig.. Vad hände med min träning? Tur att jag får sommarlov imorgon och kan lägga ner hur mycket tid som helst till sånt där tråkigt med dock så viktigt. Ska dessutom se till att sommar-städa lägenheten!

Ja, vi ser väl vad jag gör av min kväll.

RSS 2.0