Hejdå.

Ohyes, vi fick sluta megatidigt, för att "hinna med bussen som går halv fem"...hehe..

Imorse lyckades jag iaf mot ALLA odds dra alla grejer enda hit till Ålidhem. Hur jag lyckades ta mig till bushållsplatsen är fan ett under, för det tog mig 3 vändor att få in allt i bussen, och sen ut igen. Väl här skakade mina armar som psyk så då fick Maria pallra sig upp ur sängen och möta mig.

Nu känner jag iaf lite mer tagg trots att det inte kommer vara på topp förrän väskorna är i bussen och nyckeln är i låset. Man ska inte säga hej förrän man satt nyckeln i låset, som vi sa på gamla dagar.

Tja, nu hoppas jag de här blir kul, för jag kan
erkänna att jag är lite tveksam på vissa kanter.

Hejdå.

Jag är nöjd.


All in.

Jisses alltså..

När jag väl slängt fram allt på sängen så upptäckte jag att min väska är lost. Vars är den!? Seriöst, hur kan man tappa bort så konstiga grejer bara sådär, var kan man lämna en bag? Min bh är också helt spårlöst försvunnen, och det konstiga är att det inte är första gången som jag tappar bort underkläder. Det låter verkligen hur dumt och knäppt som helst, jag vet, men hur fasen går det till? Det är inte riktigt så att jag far runt och lämnar underkläder lite var stans! Irriterad blir jag iallafall och dessutom har jag nu måsta packat mina grejer i Sandåkerns mini-bag. Efter lakanen och handduken var mer än halva väskan full. Great.

Jag är en sån där som egentligen inte brukar bry mig om vad jag har på mig. Brukar ta det som ligger närmast, men ikväll har det fasen varit problems. Jag menar, hur ska jag kunna veta idag vad som passar på tors-fre-lör? Det beror ju som på humör, hårdag, huddag, musik, sällskap, you name it. Shit, har jag gått och blivit en sån där ytlig och fin-i-kanten människa? Tja.. För mkt har jag iaf packat  med mig. Säkert 7 par sockar, 8 par trosor, 4 strumpbyxor (haha), och nu ska jag alltså vara borta 4 nätter! Så kan det gå om vi säger så.. + mängder med skidkläder.

Näe, nu ska jag knapra lite mer popcorn och sen ska jag sova riktigt tidigt.. Imorgon går bussen till Ålidhem 07.40 och jag är rädd att jjag ska måsta gå två varv till busshållsplatsen, om jag inte lyckas balansera stereon på huvudet?!

För er som inte hajjar läget så kommer sidan ligga rätt low till åtminstonde Söndag. För säkerhetsskull har jag ätit "den sista måltiden" och unnat mig lite extra gott. Sen slog jag till stort på riktigt smarrigt dyra cider till bussen imorgon, utifall att jag inte överlever resten alltså. Och utifall att jag inte gör det, så säger jag såhär.

Antingen lever man all in, eller så skiter man i det.


Jag är så FUL!

Seriöst, jag behöver en plan B gällande min orangaklädsel.
Detta + oranga glasögon så ser jag seriöst förjävlig ut! Haha..
Jag kommer inte ha några vänner längre om jag visar mig såhär,
det är helt enkelt bara fööööör fuuuuult!! Jag är nog världens
fulaste människa just nu. Påriktigt. Se och njuuuuut...



Stress-koma

Nu har jag sovit på min soffa i.. ja nästan 2 timmar! Välbehövlligt trots att jag hann drömma värsta stress-mardrömmarna. Jag skulle skriva kontrakt med fossin men hittade aldrig någon fungerande penna och jag glömde packa ner allt som ska packas till imorgon och stan hann stänga innan jag hunnit köpa allt och plötlsigt hann jag inte ens äta mat trots att jag höll på hungra ihjäl (jag är nämligen hungrig nu).

Jag ligger iallafall i stress-koma på min soffa och luktar brandrök. Imorse var vi nämligen i "skogen" och socialiserade oss och gjorde upp eld och tävlade om vem som snabbast kunde koka upp en liten vatten(snö). Jag fällde mitt första träd någonsin imorse, med yxa! Eller.. träd å träd, men i mina ögon var det i träd. Nog för att det tycks vara mkt i mina ögon som är något, men som inte är det för någon annan. Hur som helst luktar jag eld nu och tänker inte duscha bort det. Vi vann förresten tävligen och sjöng vår vinnarlåt - svenska nationalsången, som jag upptäckte att jag inte heller kan.

Det är fan inte mkt man kan nu mera alltså. I princip ingenting. Jävla bittert. Jag kan inte ens ställa mig upp härifrån och göra någon nytta. Istället får jag ont i magen av allt jag borde göra och det tär. Nog för att allt man gör som man inte borde göra tär ännu mera men. Men hur fan ska man veta? Jag får svära. Jag har ett satans jävla morgonhumör (eller när jag nu vaknar).

Nu tar jag tag i det här och ställer mig upp, bara så ni vet.

Magont i min mage.

Just nu känner jag inte taggen, bara stressen.

- Packning
(typ 13 par trosor eftersom att man aldrig vet vad för trosor man är sugen på just den dagen, och några från varje kategori festtrosor, vardagstrosor, träningsstrosor.  2 temadagar då jag kommer se ut som en jävla idiot med mina oranga strympyxor, oranga klänning, oranga solglajjer och oranga hår ena dagen och vara knallblå andra dagen. en dags vanlig klädsel. bikini. varma kläder. 4par skor!!!! inklusive pjäxor. lakan. handduk. mera underkläder. sockar, om jag hittar några som jag själv äger? alkohol för över 1000 kr, ja det är sant. skidor i snowboardfodral. cdspelare. mat.)

- Inköp
(tömma apoteket på smärtstillande och andra bakisdämpande preparat. sista-minuten-köp på systemet. bussfylla? mat. spegel? schampo. diverse färdkoster. samarin. hjärnsläpp på resten.)

- Viktiga saker
(betala hyran och kolla kontot för första gången sen innan jul, knappast en vacker syn. kolla igenom pillerburkarna, vad behöver fyllas på? ev. fara och träna, men hur ska det klämmas in? jag känner redan min tränares irritation. kanske sova lite, av någon anledning har det blivit en bristvara.. städa lite bland tankarna, rensa bort vissa dumheter. få koll på vad som händer här hemma och sen stänga av telefonen när jag far så det stannar här hemma. hämta igen cykeln, om den fortfarande finns kvar. kamera! RINGA BESON - vfu!!!!!! listan är lång så in i helvette. dra ett skidfodral, en stereo, en pjaxväska, en bag och ett handbagage till ålidhem någon gång innan skolan börjar 08.30 imorgon.)


Jag känner att jag har en del att få koll på just nu.
Det liksom kryper under skinnet, jag har en dålig
känsla av en tickande bomb. Upp, upp och iväg, JATACK.

Nu måste jag sova nån minut. Annars slår jag rekord i vaken tid snart!
Inte bra, inte bra. Tick tack, tick tack.


-


Hets och stress..

Efter innebandyn har jag flygit runt som ett psyk! Fort halvspringa hem, bilen till Ruer, in med skidor, iväg till Obbola, kånka massa grejer. Kom på nu att vi ska vara ute imorgon på nå skit, har inga kläder för det. Åhhh... Hets.

På innebandyn var iaf jag å Pajala på storbild på TV4 Sport, rätt coolt. Vi fick båda sms om det. Sen satt det två tjejer nedanför oss på läktaren och pratade om mig. Rätt fränt. En av tjejerna kände jag igen för hon spelade i ett lag jag har provtränat med, och hon hade garanterat inte sett mig. Lite kul att höra vad de tyckte om mig iaf. Rätt kul också med tanke på att det var närmare 2-3 månader sen jag tränade där!

Min pappa ringde och skröt också. Han lever lyx för tillfället och hade gymmat och duschat med Micke Persbrant! GOSCH! Han har sett honom NAKEN! Och dessutom småpratat med honom i duschen! Jag tycker liksom att han är huuur heeet som helst! Vågade inte fråga exakt allt som jag ville veta om hur han såg ut naken, men tydligen har han en del "konstiga tatueringar" som pappa sa. Sen hade han suttit och ätit vid Carola och Fredrik Ljungberg. Tja.. han verkar ha det rätt så bra där borta. Jag har fått veta att mamma bokat med mig i deras resa nu. Ett spahotell i Turkiet! JATACK!

Imorgon kommer bli hetsigt. Onsdag kommer att bli ännu värre. Jag känner stressen redan nu.. Imorgon blir det rallybil till stan igen, med skidor och cd-spelare och massor med kläder. Känn min stress i livet just nu.

Ju fler gånger jag hör den här låten desto bättre blir den.
Nu är faktikskt första gången jag hör den i riktiga versionen, i like!
Nån dag ska jag lära mig spela gitarr och sjunga, sen
ska jag spela mig själv till sömns varje kväll. Så underbart att höra.



Komiska kaos..

Jag har bara en sak att säga, och jag kan säga det om minst två delar av mitt liv. Det här är inte bra.

Jag vet inte alls om jag bara ska stänga av helt och hitta off-knappen eller vad jag ska göra. När man minst anar det. Haha.. jaa..  Seriöst, vad händer!? Det är komiskt. Jag tror jag är lite i chock fortfarande. Men just nu skulle jag faktiskt bara vilja skratta åt det här med någon. För det är faktiskt som ett skämt. Jag vet iallafall en som hade asgarvat ifall hon varit i Sverige nu. Av någon anledning så känns det som att sånt här bara händer mig.. Suck. När får man kliva av den här karusellen?

Imorse hade jag skrik och panik då jag vaknade i Obbola lite väl sent och skulle hinna duscha, få ner tvätten, köra bil och hinna till skolan utan cykel på alldeles för kort tid. Kände mig lite vilsen när jag väl var på föreläsningen efter att ha gjort mig klar på 15 min, inklusive klädsel och dusch. Inte konstigt man är het på dagarna.. Vi slutade iaf klockan 12 efter att jag seriöst hade somnat 3 gånger. Tur att jag hade en bred rygg att gömma mig bakom! Vi hade tänkt  vara duktiga och träna efter skolan, hurtig som man är. Det slutade med att jag och Maria satt i sofforna på Iksu i 3 timmar och pratade livsfrågor (hehe) och sen gick vi hem. Efter en bit upptäckte jag att jag glömt mitt block och fick gå tillbaka igen. Det var minst sagt bittert. Min cykel har som sagt fortfarande bortamatch. Jäkligt lösaktig den där cykeln..

Ikväll ska jag på innebandy, trots att jag faktiskt redan har ångrat mig. Men men, nu får det bli så. Världens veligaste människa och det kan ju faktiskt bli kul. Mindre kul att trycka in skidor i Pärlan sen, och fara iväg och sova i Obbola, men nu har jag helt enkelt inget annat val.

Jag har en känsla av att det är kaos på gång, trots att
mitt horoskåp säger tvärt om.

Snacka om nostalgi.


Obbola by, jag vill ba spy. Obbola ö, jag vill ba dö.

Goderafton!

Nu är jag trött men måste härda några timmar till. Sover i Obbola inatt för att kunna tvätta all min tvätt här under kvällen/natten. Kortaste tvätttiden på den här maskinen är dock runt 2 timmar vilket är värdelöst! Kommer bli en låång kväll. Till middag idag blev jag bjuden på gomat! Fick glass och blåbärssylt till efterrätt, ohh i like it. Ändå var jag hungrig när jag kom hem hit så då blev det mackor med gurka och lite ostkrokar, smarrigt!

Nu har jag planerat klart min alkoholbeställning till studentskii. Nog borde det räcka me 24 cider och en sjua sprit? Hehe.. lär ju garanterat  bli en del på after skii också! Imorgon ska jag dra hem skidorna och sen är jag nog rätt redo för denna vansinnesfärd. Eller.. så redo som man kan bli. För där kan det nog hända vad som helst. Den enda regeln som jag hört hittills är att det är förbjudet att raka bort ögonbrynen på nån som somnar. Allt annat är visst tillåtet. Men för säkerhetsskull är det nog bäst jag håller mig vaken..! Jag är rädd om mina ögonbryn. Och mitt hår.

Förutom allt detta så har jag gått och trampat ner mig lite i något. Tjaaa, what to say. Helena håller iaf tummarna för mig och det känns bra. Jag hoppas det finns fler där ute som håller tummarna för mig. Och kanske tänker lite på mig. Då skulle jag bli glad..! Min lillebror spottade på min jacka idag, så han håller nog inte tummarna för mig.

Nu hör jag hur mamsen skär i en ananas, så nu ska jag passa på och sno lite. Fördel med att hälsa på här, kylskåpet är alltid fullt med gottigott! Ska ta några Bragokex och mjölk också. Fräsch tjej tänker inte bli fräsch ikväll. Hon tänker fetta och tvätta tills hon ska ta Pärlan till skolan imorgon. Och innan dess ska nog håret få sig en omgång. Lejonmanen nu är inte att leka med! Godnatt sålänge. Eller något.


I skrivande stund.


Pics!



Den katten gav ett läckert rivsår på ryggen!



Bordsdans!



Sen hämtade Helena mig och vi for på fossi med lilla bääsen.



I fredags hade vi häng!



Vi gick en promenad en kväll.



En kväll av många kvällar!



Och ibland äter jag gott!

Vin och lite sånt bra.

Moooorning!

Igår blev kalas i rutan och kvällen gick på ett kick! Tiden tickade rätt fort så någon utgång blev det inte, men lika glad är jag för det! Kände aldrig någon riktig tagg på nattklubb eller så. Så det slutade med en liten egen nattklubb med dans på vardagsrumsbordet och några gamla favoriter i högtalarna. Helt okej tillsammans med ett antal glas vin och ett trevligt sällskap =)

Idag är jag hör och häpna inte heller bakis! Jag tror jag har hittat det perfekta botemedlet mot bakfylla! Det är loovely med tanke på hur jag annars brukar må sådär på morgonkvisten efter en hård kväll. Jag brukar ligga och hålla fast mig i lakanen för att inte ramla av sängen och sen krypa in till badrummet för att få lite vatten. Men inte idag heller inte! Jag känner mig faktiskt rätt glad i bollen och for med Helena och lilla bebisen och kollade lite fotboll. Det första tränaren sa var "kommer du direkt från krogen eller?!". Tjaa... Helena hade nästan övertalat mig att jag inte såg såååå sliten ut, men där brast det. Som sagt. Jag ser varken fräsch eller het ut för tillfället. Mitt hår är en risbuske efter dusch utan balsam och jag luktar... inte dåligt, men lite konstigt? Jag säger såhär; det kostar att ligga på topp, men de är roligt och det är det som räknas!

Nu ska jag skrubba mitt ansikte och sen ska jag till Teg och få lite finmiddag! Med tanke på att det blev godis till frukost/lunch så känns det rätt så efterlängtat. Jag är faktiskt inte så hungrig, vilket jag aldrig blir dagen efter. Men min kropp kommer att bli glad av lite mormorsmat!

Så, vad händer nu tro?


i repris för det är så ibland.

Och det är vågor och jordbävning och vulkanutbrott. Och sen regnar det och är snöstorm, och jag tror att jag håller på att få solsting. Varför blåser det så mycket och var kommer regnet ifrån när solen skiner? Jag förstår inte varfer det gungar och jag tycker inte om när det bubblar så. Sen önskar jag alltid lite mera när man kanske kan klara sig med lagom, men egentligen, varför nöja sig med mindre när man kanske bara får en chans och vill ha allt det där?

Jag brukar alltid halka på isen, få en snöböll i nacken, slå ut några framtänder, få hål i strumbyxorna och gå i de största vattenpölarna. Det är kanske för att jag envisas med att gå i högklackat när det är halt, att jag är värdelös på att landa mjukt och inte ser riktigt var jag går. Men vem har tid att se ner på fötterna, när man har fullt upp med att hitta vägarna längre bort?

Man kan väl säga att det var ett tag sen jag gick åt rätt håll, i rätt skor och på rätt underlag. Sen var det nog rätt länge sedan som vädret var vackert, vägen var sandad och pölarna borta där jag gick. Kanske är det just därför som man är rätt så feg för att se över kanten, lätta på greppet och hoppas på det bästa. För jag menar, det är ju så fult med skrapsår på knäna.

-

A little gambling is fun when you're with me
Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love, if its not rough it isn't fun

No you can't read my poker face



-

Vi såg det långbart på håll sikt.



Hejdå.

Näe. Nu är det fan skärpning, här kan jag inte dega längre, trots att låret verkligen bultar!

Jag har pratat med min mamma och blivit lovad att tvätta hemma i Obbola imorgon. Satans jävla hyresvärd!! Jag hatar folk som bara snackar och inte fan får tummen ur! Jag är ARG! Sen är jag ARG för att jag har disk överallt och smuskläder i berg och inte vet vad jag ska göra ikväll. Hallåååå, jag känner ju taggen! Min mamma frågade också hur det gick med min kille? Ehh!? "Johanna säger att du skaffat kille, hur går det?" Ja kära mamma. Då får du fråga Johanna om det, för någon kille här hemma har jag då iallafall inte för tillfället! Syrran är bitter för att hon inte får sova här inatt.  Sånt blir jag också irriterad över. Och jag orkar inte ha någon fler än mig själv som hänger här just nu. Då skulle jag irritera ihjäl mig. Just nu är jag både arg och irriterad. Jag måste fasen göra ngt annars spricker jag! Ut måste jag iallafall. Bort med dåliga vibbar. Jag är rastlös och jävlig.

Vilket jävla råtthål man bor i.

Gomorron, boring.

Avsluta meningen!

1. Jag har insett att min senaste kyss
: smakade väldigt bra!
2. Jag lyssnar på: Britney när jag behöver taggen och JJ rätt ofta.
3. Jag pratar: inte med så många nu mera..
4. Jag tycker om: vissa och andra lite mer och någon på ett annat sätt.
5. Min bästa vän är: nog en blandning av flera..?
6. Min första riktiga kyss: minns jag faktiskt inte! Knappast med nån värd att minnas.
8. Jag avskyr när folk frågar: frågor som gör mig obekväm.
9. Kärleken är: toppen när det är toppen. Jävlig när det är jävligt. Saknad när den inte finns.
11. Någonstans, tänker någon på: mig hoppas jag..?
12. Jag kommer alltid att: leva lite farligt.
13. Jag är hemligt förälskad i: ..ingen faktiskt. Det kommer kanske.
14. Sist jag grät var: Oj, det minns jag inte heller. Shit vilken sten jag blivit!
15. Min mobiltelefon är: otroligt viktig för mig!!
16. När jag vaknar på morgonen: ligger jag alltid på sängens vänstra sida. Den högra förbli bäddad.
17. Innan jag går och lägger mig: Funderar jag över nästa dags möjligheter.
18. Just nu tänker jag på: att jag vill göra något KUL ikväll!!!
19. Bebisar är: sååå söööta!! En dag ska jag också ha en liten goding.
20. I dag har jag: Lirat fossi, sett på hockey och sovit.
21. I kväll har jag: ingen jävla aning vad jag ska göra! Jag vill pimpla vin!
22. I morgon kommer jag nog: få det stressigt.
23. Jag vill verkligen: få det jag vill ha nu. Jatack.

Jag vill ha en bra Lördag!

Mitt ass gör ONT!

Inatt vaknade jag första gången där kring 3 av att min telefon plingade. Gomorron! Sen var jag helt säker på att jag försovit mig typ 100 gånger innan klockan väl ringde klockan 06.30. I dvala fick jag iaf i mig frukost och cyklade till Nolia för att lira lite boll. Det gick åt helvete till en början, men tog sig en aningen. Sen gjorde jag en sån där skiiiitsnygg glidtackling på gummikulorna som brände bort ungefär all den hud jag har på lår och rumpa. Okej, inte riktigt. Men det blev rätt kalt och blodigt och framöfrallt ONT. Kan säga att jag har inte vågat duscha än.. Pain.

Igårkväll var min säng ensam och tooom. Ja, jag låg ju såklart i den, men den kändes ändå supertom. Hela min lägenhet kändes rätt så supertom. Tur att jag var dödens trött och somnade på en sek! Nu ligger jag på sängen igen, jättefräsch. Shorts och sporttop. Jag varken vågar eller orkar duscha prick nu, så då får man göra det. Lakanen ska ändå kaputt bort sen. Göra tvätthögen ännu större. Vissa har ju som sagt inte haft en tvättmasking på 2 ½ vecka. Jag kan säga att det börjar krisa nu! Tur att det inte är någon som gluttar på min rumpa, för nu jäklar är de mormortrosor som gäller!

Jaja. Jag är fortfarande sugen på att göra något ikväll, men jag kanske är ensam om det. Bittert att man funderar över det klockan 10.30 på morgonen.. Någon måste det väl finnas som vill styra något!? Tjaa, pojkarna brukar väl sällan balla ur, så vi ser väl mot eftermiddagen.

Nu ska jag äckla mig en stund innan jag börjar pilla ur gummikulor från låret.
Trevlig lördag.

Små bilar och stora bröst.

Ojojojoj, what to doooooooo..?! Det är liksom gaaahh och gosch och ojojoj!

Middag på Olearys satt som smäck trots att jag är hungrig nu igen! Sen satte vi oss 8 pers i Connys lilla mini-mini-bil upp till ghettot. Han har en sån där liten jävel, som min Pärla ungefär, med bara två dörrar. Där satt vi då 4 tjejer och 4 killar där åtminstånde 3 av killarna inte är direkt korta i rocken. Jag kan sammanfatta den resan till hård, smärtsam och trång. Jag gillar dock närkontakten och kåtimman, hehe..

Väl på Ålidhem inhandlade vissa hälsosamma (jag å nån till) godis och tuggummi och mötte upp grabbarna rätt precis där de kom kånkandes med.... 3 plattor öl(?) och nån kasse. Ehh jaa.. lets dance vare va? Vi spelade iaf det där guitar hero fast med trummor och sång och hela köret! Som vanligt rockade jag fett, speciellt när jag dunkade trummor. Musikalisk som jag är blev de andra rätt avundsjuka på mig. Jag menar, vem kan klandra dom?

Blondinbella var iaf kass så jag hejade lite på Laila med brösten istället. Till de som undrar så har jag googlat henne nu. Hon har sagt på mixmegapol att hon INTE har silikon. Bullshit säger jag. Och om inte, hur fan gör man för att få sånna tuttar?! Efter ett tag kände jag att det började spåra och mina ögon rullade ikors, så då sa jag att mitt tåg gick, så jag begav mig. Nu ska jag SOVA. Måste sova! 06.30 ringer väckarn och då äre tomtegröt som gäller. Jag längtar, för jag orkade inte trycka i mig något nu, och jag är hungrig.

I övrigt så liksom slinter det mig ur händerna och nyper mig i
kinderna och trycker bomull i öronen på mig. Jag skulle
behöva solglajjer och mer mer mer mer mer!
Jatack!

so damn hot!

Nu är jag sådär lite tvärarg. Har bara pågått i ca 2 minuter, så det lär vara på max om några timmar. Jag fick (genom att läsa min systers blogg) just reda på att min mamma bokat en resa utomlands i sommar. HALLÅ!? Jag då?! Hon till och med ringde mig före åtta imorse och sa ungefär ingenting, man nämde inte ens resan. Seriöst, nu känner jag mig utanför. När de far och åker bräda och slalom så tar de dessutom med min systers kompis istället för mig i bilen, utan att ens fråga mig fast de vet att jag vill med. Och sen har Calle slutat rita med mig på sina teckningar när han ska rita en bild på sin familj. Med andra ord, jag är inte med i familjen längre. Då säger jag såhär, skit i det då!

Förutom det är jag astrött. Olidligt trött. Den här veckan har varit rätt olidlig, men idag var nog värst ändå. Idag gick det inte i vågor, utan det var liksom konstant! Tänk att det kan vara så svårt att hålla ögonen öppna. Man får försöka koncentrera sig på annat, utan att bli helt nipprig. Eller sitta och anteckna varje ord puckot där framme säger. Då somnar man iallafall inte..

Ikväll ska jag på Olearys och äta middag (finmiddag nästan!). Sen blir det nog rätt lugnt för mig del. Det är lite läskigt att enda dagen man inte har skola så måste man upp ännu tidagre än de dagar man har det. Min träning börjar nämliglen 08.00 imorgon, och sen ska jag direkt iväg till Teg och se när de lirar lite konståkning med boll. Hurtigare tjej får man fasen leta efter! På kvällen pratades det om middag hos en kamrat, men alla har nämnt det utom kamraten i fråga, så hur det slutar vet man aldrig. Jag är dock sugen på lite vin till maten imorgon. Absolut noll tagg på all form av Corona-Rex-utgång, men lite slurpande i soffan och ev. en lugn kväll på nån av Campuspubarna skulle vara lämpligt. Jag har absolut inget behov av att torka ut mig enda till Hemavan!

För de som inte visste det så drar vi nämligen till Hemavan på Onsdag. Full rulle och skrik och panik, medvetslös. Något i den stilen. Jag säger bara såhär, min mamma skulle ALDRIG förlåta mig om jag skulle bryta något ben i backen eller så och hade det minsta lilla alkohol i blodet. Så någon lite punta med jäger i täckbrallerna blir INGE AV! Hon hade nog svårt att svälja min lilla cykelolycka om vi säger så.

Nu ringde just Therese och sa att hon inte kunde jobba min helg jag vill byta bort.. Hennes tuttar skulle nämligen explodera ifall hon var ifrån sin bebis så länge. Haha.. jaaa, nackdelen med att alla går runt och trycker ut ungar nu för tiden. Jag får allt värre att festa med och allt färre att byta mina pass med.

Nu ska jag se om jag hittar något mer bekvämt att ta på mig. Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra av mig jeansen och sockarna (som dessutom ena är hål på..). Jag har egentligen lust med mjukisar, fast strumpbyxor är kanske lika bekvämt. Jaja... Vi kanske ses ute i skymmningen, man vet aldrig.

sååå mmmmm...!

Vi testar å se hur de går.

Jag har försökt börja skriva ett tag nu. Men det kommer inte upp något lämpligt att sätta ord på här. Det spårar som ur efter ett tag och hamnar på en helt fel nivå. Där jag inte ville hamna. Det är svårt.

Till en början kan jag säga såhär; MAJA! Jag vet inte var i världen du är nu egentligen, om du är kvar i Norge eller inte, och om du ens kommer läsa det här. Men Mr. J is back! Efter 2 timmars överansträngning (träning) var jag död och ville bara hem och duscha och sova. Plötsligt stod han bara där. 2 meter i från mig, och jag försökte bara kolla i marken och gå förbi (fegt jag vet..). Jag trodde jag lyckades, men nej. Sen blev jag sådär paranoid så jag var tvungen att ta en omväg hem..

Förutom det så är jag fortfarande rätt..blä. Ja det är klart att det funkar, det har ju inge val. Men det kunde ha varit bättre. Man får försöka att njuta av glimtarna. Som att vi hade någon typ av dramalektion 3 timmar idag då man slapp ha skor. Jag var glad för att jag slapp ha skor. Sånna små glimtar njuter jag av. Och när jag cyklade ner för svingen ikväll så var det asfalt där (som det kanske alltid är?) och det är också en glimt. Man får njuta av de små tingen! Sen leva länge på de ögonblicken man sparat från tidigare.

Näe. Roligare än såhär blir det inte just nu. Jag ska
borsta mina tänder och smörja in hela mig så jag
luktar smaskens när jag ska sova.



There's a whole lot of leaving going on..

Min telefon ringde före 7 imorse - mysigt...(not)

Jag är ledsen och irriterad, både på mig själv och på några andra.
Därför ska jag nog låta det här vara ett tag. Jag orkar som inte just nu...


Ja.


Kom hem igen..!

Ja, inte fan är de lätt när de är svårt. Men jag antar att det har varit svårare, men kunde ha varit betydligt enklare. Så svårt som det var förr tänker jag dock aldrig tillåta det att bli igen. En gång i livet räcker garanterat. Nu jobbar jag på mellanting och fingertoppar och balanslinor och trampoliner. Nångång kan det ju inte måsta vara bättre att vara äldre eller yngre eller längre eller kortare eller bo närmre eller längre bort eller jobba istället för att studera eller blond istället för brunett. Nångång borde det väl vara tillräckligt att bara vara? Tänk så skönt det skulle kunna vara. Att bara ta sats och sen glida på isen som en säl. Utan magplask och utan en fläskläpp. Just nu känns det iofs rätt långt borta med tanke på att jag är världens största och klumpigaste människa.

Av någon anledning har jag varit påväg att ringa någon som jag inte pratat med på många månader nu.. många gånger! Jag vet inte varför, men det kanske är situationens fel, och jag är inte säker på varför, men jag tror garanterat att det inte är smart. Vissa spår ska man nog helt enkelt låta snöa över helt och hållet. Och sen hoppas att de är helt borta till våren. Vissa stigar ska man nog inte trampa upp igen ifall det snöat under natten och vissa vägar ska man inte ploga igen heller. Inte efter hundra år iallafall.

Det handlar om att hitta motivationen och peppen. Ta chanserna när dom kommer och leva jävel när det finns tid över. Hoppas på fler stunder och njuta av alla ögonblick. Blunda för missarna och vända ryggen så man har skuggorna bakom sig. Det är inte alltid enkelt, utan oftast riktigt jävla pain. Men man har faktiskt inget annat val eftersom att vägen är rätt så lång.


Time is everything, and time there is plenty.

Stress!

Idag började vår nya kurs efter ungefär en månads jullov. Första föreläsningen var 3 ½ timme lång enligt schemat, men Tjena sa jag och förväntade mig max 2 timmar. Efter ½ timme började det rycka i mina ögonlock. Av någon anledning har jag stora svårigheter att hålla mig vaken under vissa föreläsningar. Trots att jag höll ögonen öppna så ryckte jag till varje gång någon skrapade med stolen eller smällde med något. Betyder det att man sover med ögonen öppna? Precis när jag började ge upp med att hålla mig vaken så gjorde läraren en tvärvändning! Han började dra storys han varit med om och grät och visade bilder och ojojoj! Dessutom hade han gylfen öppen en längre tid vilket jag inte kunde sluta att tänka på. Det blev alltså rätt intressant där i slutet tack och lov. Jag har inte varit med om en grinande lärare sen jag gick i mellanstadiet. Då bröt vår musiklärare ihop totalt. Inte så konstigt med tanke på hur mkt vi mobbade henne. Stackars Ragge.

När klockan började passera halv 5, alltså efter 3 ½ timme så kände jag stressen. Vissa av oss ska ju hetsa fysträning en middag och en buss bort. Helst utan att kräkas pytt i panna. Jag kan säga att jag känner på mig att det är något test på g ikväll, med tanke på att det tyligen var en VIKTIG löpning. Som alltså börjar om en timme. Själv äter jag fortfarande pytt i panna. Det känns toppen..



Jag behöver att någon håller tummarna för mig, på allt annat också.

Tusen miljoner.

För att kunna få, måste man kunna ge. Och för att kunna ge, måste man kunna få.

Ikväll har jag varit på Mariehem och sett handboll. Heja Sverige
och lite skitsnack innan en väldig omväg hem igen. Men lika glad är jag för det.

Imorgon går jag i skolan igen. Det både suger men ändå inte. Det som suger är att jag strulat till det jävulskt mycket för mig själv. Jäkligt god väg påväg ner i träsket. Det är inte bra... inte någonstans. Som sagt, jag är ett hopplöst fall och där ser jag inget som helst ljus i tunneln. Det bara är så, jag är som jag är. Åt den saken finns nog inget bot.. Fan!

Det gör mig så deppad..

Moneey!

Idag fick jag min första utbetalning från min lilla olycka. En rätt barnslig summa, men något riktigt får man egentligen inte förrän tidigast ett år efter olyckan. Så.. vid den här tiden om ett år kanske jag är svinrik, vem vet! Just nu gläds jag över den summa jag fått nu =)


Första bilden efter olyckan. Tro mig, jag var rätt drogad och svullen. Minns absolut ingenting.
Fortfarande festlinnet på mig iallafall! Resten var rätt så blodigt..



Dag. 2 - sliten brud! Rätt sne käke också..



Några dagar senare.. Ansiktsgymnastik, det behövdes! Kunde inte ens le...!



Som vanligt föll jag inte utan en fight först, en rak höger! ;)



På bättringsvägen..



Och slutligen idag! Rätt fult ärr, men länge leve smink!




Jag är bra.

Jag tog tag i mig själv och var rätt duktig på gymmet tillslut. Vågade inte springa eftersom att jag inte riktigt litar på min fot.. Men massor med utfall och mage och ben och bröst och biceps och yey beach 2009 ;) Bör jobba vidare på självdiciplinen tror jag.. Nu blir det stan av någon dum anledning med tanke på att jag inte har något där att göra egenligen. Men något bör man ju göra av dagen, eftersom att det inte känns aktuellt att varken tvätta eller diska. Sen har visst tjejerna fått med sig grabbarna att köra affro power dance i eftermiddag. Haha... ja, lycka till säger jag. Jag funderar på att ta några längder i bassängen medan de flänger runt. Kanske bubbla lite. Hoppa runt och vifta på håret och rumpan är NOT min grej. Med min koordination kan man knappt gå i trappor..

Vad händer sen då? Jag kan inte göra ingenting ens för en stund, för då känner jag mig som ensammaste människan på jorden. Så jag röstar på handboll och godis eller bara... vad som helst! ROA MIG! Det är såååå tråkigt att vara ensam, så då gör jag hellre ingenting med massa andra. Jag är helt enkelt dålig på vara ensam..! Kanske därför jag följer med på stan fast jag egentligen varken vill eller orkar.

Men vi lever för dagen och tar smällen imorgon =)

Opeppad på beach 09.

Mooooorning....

Jag har vaknat ungefär 20 gånger inatt och undrat vad för konstig filur det ligger i min säng. Första 5 gångerna så var jag mest förvånad att de var nån där, andra 5 gångerna var jag på väg att lägga sådär nääära och få lite kroppsvärme, sista 10 gångerna vaknade jag bara till och konstaterade att det var någon fler i min säng. Jaja, hennes väckarklocka ringde tidigt och jag sov gott vidare. Nu när jag klev upp upptäckte jag att hon gått igenom hela min garderob innan hon for imorse. Förvånad? Nej. Irriterad? Ja.

Själv är det tänk attt jag ska befinna mig på Iksu om sisådär 40minuter. Motiverad? Nej. Taggad? Nej. Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på nu mera. Ingenting känns sådär skitkul iallafall. Roligast just nu skulle iaf vara att dra täcket över huvudet och sova mera. Eller åtminstonde bara ligga och vara. Kul brud. Nääee,inte ens lite. Jag är astråkig och skulle behöva diska och tvätta. Sen skulle jag behöva en promenad i solen (är det sol ute idag?). Lite fräknar på näsan är vad jag skulle behöva.

Jag behöver och jag vill ha rätt mycket nu mera..

Min sängkamrat och jag.

Varför blir man snuskigt pigg när man ska sova? För det är jag nu - såklart. Sen kan jag lova att jag har haft mysigare sängsällskap än vad jag har ikväll. Täcket räcker liksom inte till oss båda och att gosa och kramas är det som inget tal om. Vi kommer garanterat att slåss om täcket hela natten eftersom att man förfryser ifall en tå hamnar utanför. Jag skulle lätt vilja byta ut henne! Hehe..

Näe, imorgon är det Iksu i ottan, sen ska man väl säga hejdå till Emma också som drar till Thailand på tisdag. Jag gillar inte riktigt att alla lämnar mig här, så man får väl hoppas att det tillkommer någon också som kan täcka upp tomrummet som blir där. Många tomrum att fylla nu mera. Det är bara att hålla tummarna att de återvänder snart!

Nu blir det nog ett försök till godnatt.
Lite trist men.... Godnatt och puss!


Rosiga kinder.

Okej, vi testar en gång till nu då..

Jag har begär och abstinens. Jag tror att jag kommer att dö om jag inte får godis NU. Jag måste ha godis nu! Jag måste ha något sött. Vad som helst! Det här är inte att leka med alltså.. Förutom det så somnade jag på soffan en stund, galet så trött jag är. Jag tycker att jag egentligen inte borde ha så stor rätt att vara trött, men det är jag! Det känns så dumt att krypa i säng redan nu, så jag ska härda. Kanske äta lite glass (som är äcklig), ellet hårdbrödmackor, eller kanske till å med ta mig till någon affär och köpa godis!? Det hade varit grejer det.. Jag ska få sovsällskap här på Ö. Norrlandsgatan inatt. Det händer inte varje dag det inte! Det betyder att jag kanske borde vika in tvätten i garderoben, och kanske borde kirra lite frulle att bjuda på imorgon. Jag vill lova att det inte är något vidare hotell det här.. Men för trevlighetens skull så ska jag nog hålla mig vaken tills gästen kommer iallafall! Man är ju trots allt väluppfostrad..

Imorgon är det Måndag men fortfarande ingen skola. Jullov sen 17 december tills u är helt OK vill jag lova. Men nu börjar jag känna mig aningens rastlös. Vad gör man när man inte orkar träna, inte orkar städa, och inte orkar... göra något vettigt? Rätt trist. Egentligen är det ganska skönt med lite rutiner som skolan för med sig. Man måste upp i tid, och man måste sova i tid, iallafall.

Förutom det så är jag lite på villovägar. Konsekvenser och överenskommelser och rus och samveten och funderingar och hjärtan och djupdykningar och dagdrömmar och rädslor och hopp och linbanor och stunder och gåshud och en hel del fula flin. Ja inte fan är de lätt å va människa som mamma brukar säga.

Näe, nu blir det mackor, eller kanske resten av min pizza?
Gooosch vad jag vill haaaaaa..



Jatack. Så bra!

Feeeest, bruuudaaar!

*Gääääsp*

Jag åt just en pizza till frukost. Ja.. frukost klockan 5 kan man ju nästan kalla för middag, men frukost var det! Dagen idag har bara sprungit iväg! Tiden rullar så fort och innan man ens har hunnit titta ut genom fönstret är det mörkt ute igen! Jisses alltså..

Av någon konstig anledning är jag inte alls bakis idag. Det var lite öken i munnen imorse, men efter massor med vatten så var det som över där. Ingen rundgång i skallen, inget illamåede, ingenting! Sköööönt! Kan ju bero på att det blev en rätt tidig kväll trots allt. Kvällen började iallafall på förfest nr. 1 där jag till å med drack whiskey (vad händer!?). Whiskey är inte min grej, de lovar jag. Medan kvällen fortfarande var ung gick vi vidare med hela faderullan på 15 pers till nästa förfest! Här har tiden börjat rulla snabbt..! Jag tycker iaf att jag var där i typ 20 minuter och var halva tiden ute i trappuppgången av olika anledningar. Sen pang bom så var alla på väg in till stan och krogen bara sådär. Well sa jag och slängde in handduken. Var egentligen aldrig speciellt sugen på utgång då det inte finns något roligt uteställe i Umeå, så lika glad är jag för det! Hur som helst en toppenkväll med massor av treeevligt sällskap! Jag fick till å med tillfälle att leva lite jävel =)

Näe nu tappade jag tråden i detta inlägg.
Måste gå igenom kvällen en gång till i huvudet tror jag =)


Lev för dagen.

Till den här låten hade jag min första fylla, så jag tycker den passar rätt bra ikväll.
Jag känner för att leva jävel ikväll. Passa på innan man blir gammal och tråkig.
Vi ses i dimman alla glada människor. Sen tar vi skiten imorgon.





Smygprov!

Jag kunde inte låta bli att smygtesta!
Tro mig, bättre ska de bli! Fast det
får bli en suprise ;)




Min lista.

Jag har kommit på att jag nog är skitjobbig!

- Jag lever sällan som jag lär
- Jag tjatar
- Jag gör alla medvetna om jag är hungrig/kissnödig/trött
- Jag är allt för ofta ute i sista sekund
- Jag kan vara alldeles för ärlig
- För att hämnas grannarna kan jag starta MTV på HÖG volym 07.45 lördagmorgon
- Jag kör bil beroende på mitt humör, lite farligt ibland
- Jag gillar inte att inte ha kontroll
- Jag pratar oavbrutet när jag blir nervös, och kan inte sitta still. Typ skakar en fot el. liknande
- Kommer jag på något, vill jag genomföra det direkt!
- På fyllan sågar jag mig själv, alltid
- Jag presterar dåligt om jag känner press på mig
- Jag kan bli snuskigt jäkla nervös, ibland helt i onödan!
(ett antal gånger har jag spytt innan en match och ändå spelat hela matchen!)
- Jag blir kär i hetingar jag sett på TV
- Ibland hoppas jag kanske lite mkt på mina sagor
- Jag hetsar upp alla när jag tror jag tappat något, men hittar det oftast i min egen ficka sen
- Jag kan inte hålla reda på telefoner
- Jag har svårt att släppa vissa grejer

Morgonstund har guld i mun.

Men tja!

Hör och häpna mina vänner, men imorse gick jag verkligen upp med tuppen och for och såg hockey! Haha, det är inte likt mig vill jag lova! Men klockan 09.15 stod jag där på läktaren med några till tappra människor och frös arslet av mig! De spelade faktiskt rätt bra tycker jag trots en förlust med... 3-4? Vem vet, det kanske inte är sista matchen jag är på trots allt. De skulle nog behöva sig en liten hejarklack! Nog för att jag var för kall för att heja speciellt bra idag, men de kommer de kommer! Efter matchen så knäppte några av grabbarna sin första öl vilket jag hade lite svårt att förstå med tanke på att då hade jag inte riktigt vaknat ännu. Dessutom hade jag nog somnat före tre om jag gjort det! Vi fick iallafall in 5 pers i Pärlan och slirade rätt bra där.

Nu kom jag just hem ifrån stan. Jag har ångest. Trots ekonomin så kom jag hem med 6 kassar. SEX KASSAR! Det värsta är att det bara var nödvändigheter också. Knalloranga strumpbyxor (student skii), blåa tights (studentskii), knallblå tshirt (studentskii), vit toppluva (studentskii), och sen 8 öl som töjde mina armar till knäna. Fast dom är inte mina. Pojkarna ligger visst i hårt eftersom att de redan verkar ha kris! Sen åt vi skräpmat till lunch också, och att jag aldrig lär mig! Min mage dödar mig nu. ONT! Jag tror jag är allergisk, påriktigt. Jag får alltid ont i  magen är jag äter de där.. Så nu ska jag ta det piano nån timme, ta en liten nap och bara vila mig i form inför kvällen. Det kostar att ligga på topp ska ni veta! ;)

Sen antar jag att bilderna lär efterfrågas så jag lägger upp några här.. Det blev faktsikt två videos också, varav en var mål! Men att lägga upp det här känns lite överkurs. Men de finns iallafall för de som önskar!




En dag rikare, en dag fattigare.

Fördelen med att syrran jobbar på Body Shop och är helt
besatt av kläder och skönhetsprodukter;

Nu tar jag bilen och åker hem till stan igen, med 3 klänningar, hårvårdsprodukter samt en genomgång av hennes sminkväska. Med andra ord, jag har dockhy, 3 outfits och lite svindyrs hårgrejs som jag själv inte har råd att köpa. Hehe.. just love it! Det är nog det jag saknar mest med att bo hemma. Ha två personer att låna kläder/skor av med nästan samma strl samt två till sminkväskor och krämer och massa sånt. Att flytta från ett sånt hus är en stor nackdel, med tanke på att jag ALDRIG skulle komma på idén att själv köpa något i sminkväg, hårväg eller någon kräm eller så. Det är sånt som folk får ge mig om jag ser ful ut, eller när det verkligen krisar. Eller som när det är halva priset på H&M, ibland.

Som sagt, jag borde kanske bli bättre på sånt där kriffs kraffs,
men det är liksom inte riktigt min grej.. Det är förnst när Johanna (syster)
träffar mig på stan och säger "vaddå, ska du till skidbacken eller?! ja
jag tänker då inte gå bredvid dig om du tänker se ut sådär!"
som det
ringer en liten klocka. Och faktiskt har jag blivit bättre på att ha på mig
annat är mjukisar nu mera..!

Fett cool brud drar nu ut i kylan.

Underkläder och bebisar!

Beeeebis!

Den här eftermiddagen har jag spenderat med Helena och deras lilla Ella som är 8 veckor. ÅÅH vilken söt bebis! Nästan alla bebisar är faktiskt söta. Jag blir bara så rädd att jag ska tappa den lilla skrutten i golvet, och får lite lätt panik så fort hon gnäller de minsta. Men ack så söt unge, jag skulle kunna ta hem henne! Vi tryckte iallafall i oss bullar och chokladboloar och te och massa gottigheter och pratade lite skit. Lovely eftermiddag..! En så söt bebis ska jag också ha en dag, om inte ännu sötare ;)

Tidigare idag var jag och shoppade lite nytt (jag som inte gillar att shoppa!), Men idag blev det en klänning och lite nya underkläder! Nya underkläder är huuur kul som helst! Så nu tänker jag gå runt i helgen och känna mig ashet och råååläcker! Ni kan ju bara fantisera så snygg jag är i mina nya underverk,  haha. Sen blev det några kvällars fylla på systembolaget också. Box med vin och några cider. Gissa någon som är taggad? Lite nya kläder gör faktiskt susen. Speciellt underkläder. Då känner man sig verkligen lite ny på  något sätt. Fräsch och snygg! Kan behövas i detta frostiga vinterland. Spelar som ingen roll att ingen får se dom, för man känner sig lite extra iallafall!

Näe, nu ska jag bli bjuden på god fredagsmiddag, fläskfilé och sånt gott. Sen ska jag ta Pärlan in till stan och se lets dance eller något sånt trevligt. Spara krafterna till imorgon. Om det nu blir något? Jag har inte hört något idag, men jag hoppas att någon vänlig själ har styrt upp så jag är välkommen iallafall?

Nu doftar det magiskt här...

Typ så snygg, fast ännu snyggare är jag efter
min shopping på H&M! ;)





Carolina - ballerina.

...urk.

Imorse när jag vaknade gjorde min kropp ont. Seriöst, det gör ont överallt. Alla muskler, alla leder, till och med huvudet! Dessutom skriker min mage efter mackor som jag inte har hemma. Eller.. pålägg iallafall. Har jag det ena, så har jag ite det andra. Och när jag väl har fixat det andra så kommer jag hem och då har det ena möglat. Som nu då. Jag har miljoner mackor och flingor och gröt och sylt osv. Men jag har ingen mjölk, fil eller pålägg till mackorna. Bara smör. Suck. Jag som vill ha tomtegröt till frukost idag, men det känns inte lika gott utan mjölk. Jag tror det blir soppa till frukost, för det har ajg i frysen från förut. Något Iksu blir det inte idag, jag avbokade när jag vaknade. Min kropp säger nej känns det som.

Jag tror det blir frukost på säng för mig. Så fort jag sticker fram en tå utanför täcket så blir den blå och lossnar. Typ. DET ÄR SVINKALLT. Fan vad less jag blir nu en stund. På kroppen och på lite annat. På vissa människor blir jag knäpp. Ingen bra dag det här känns det som. Varför är folk så svåra? När folk är svårare än mig så är det fan illa, för jag är nog näst intill omöjlig. Tur jag är en lindansare som hänger kvar trots att nån skakar på linan jag balanserar på. Nog för att jag hänger i fingertopparna vissa gånger, men nog jävlar håller jag hårt. Men seriöst, lev lite enkelt nu va.

Nu ska jag bara ragga upp en stolpe att stoppa motorvärmaren i över natten. Jag planerar nämligen att köra bil och se hockey tidigt imorgon. Kors i taket alltså, det är faktiskt sant. Jag ska upp och se hockey. Men vad gör man inte för att stötta laget till vinst, hehe. För det finns inget annat alternativ än vinst ifall jag tagit mig dit. Näe, nu måste jag rycka upp mig. Frukost, bolaget, fika hos Helena och bebisen och sen till Obbolaby och hämta bil. Det är planen. Hoppas kroppen gillar den planen..




I kvällens toner..

Fossin gick åt fanders. Min fot är helt fucked up av någon anlenindg. Den gör skitont verkligen, det gåår inte att springa! Typ som om den är vrickad eller så, men jag har varken trampat snett eller fått en smäll. Precis såhär brukar den bli när jag sprungit på dåligt underlag, då blir jag blå och får ont. Men nu har jag ju inte sprungit på annat än löpband och idrottshallar. Så typiskt.. gå över!!

I övrigt är jag fortfarande taggad och peppad. Jag har fått lite smak på livet i guess. Hittat en bra våg att glida på eller något i den stilen. Studentlivet är roligt. Förutom själva studerandet då! Men om man räknar bort rapporter, semenarium och tentor så är resten rätt chill. Fest när man känner för det, mat när man känner för det, sova när man känner för det, och göra av med mer pengar än vad man kanske borde. Iallafall göra av med dom på helt fel saker i vissa fall..! Ingen vecka är den andra lik. Vissa perioder bor man i böcker och skriver så fingrarna blöder, andra perioder så festar man mitt i veckan och vänder dygnen genom att ligga under täcket medan solen både hinner gå upp och ner igen.

Näe. Nu ska jag krypa ner i min stora kalla säng. Och ja, det är sant. Jag har inte fått elementen fixade ännu. Graderna utanför visar på -18 och här inne är det.. kallt. Jag skulle behöva en värmedyna i sängen! Eller ett element. Eller någon varmblodad som kan dela med sig lite. Eller ett till täcke.

Jag gillar melodin.



Pics.

Igårkväll. Killarna fick lite pirr i benen och var helt
enkelt tvugna att leka lite herran på täppan.
What to say? Jag hade krossat dom alla ifall jag
inte hade haft strumpbyxor och det varit 20- ute!




Joel (?) hade köpt en ny GPS som var vattentät.
Bäst i test, den var öltät också!



Slutligen så skulle jag också vilja ha
en sån där dusch hemma hos mig.
Då skulle jag inte göra annat än att
duscha på dagarna...!


Urk.

Nu börjar min fossiträning snart. Motivationen finns inte för det idag. Det är - 18 grader och jag måste cykla dit. Sen ska jag träna 2 timmar.. Orkar inteee... Jag vill ligga här i soffan och äta godis. Har lovat mig på hårdträning alldeles för tidigt imorgon också.. Orkar inte.. Seriöst. Ikväll då träningen slutar (jag måste avboka den andra träningen.. pallar inte två fossiträningar på rad.) så ska jag till Ica och köpa godis, sen ska jag äta tills jag spricker och somnar.


Barr, alkohol och solkyssta kinder.

Gomorroooon!

Ja, kanske inte morgon prick nu, men inte allt för länge sedan, hehe.. Igår blev det kalas! Rapport-fest typ? Svamp som jag är tackar jag inte nej till lite festligheter såhär efter den hälsosamma julen, och det blev rikigt trevligt! Min klass är kanske hur härliga som helst! Jag har nog bästa klassen ever, yesbox! Vi satt iallafall hos Joel och pimplade och fick barr under fötterna och hade det trevligt. Min hypnotic (?) dricka smakade fint men blev kanske lite väl sött i stora mängder.. På lördag blir det garanterat något annat! Ja ni hör ju, studentfesterna har rullat igång igen!

När klockan närmade sig tolv ramlade några trötta själar av på vägen och väl framme på NH var det bara jag och fem snubbar kvar. Ojoj, vilken miss de andra gjorde som inte följde med! Riktigt kalas blev det faktiskt! Ja, förutom att Eric försöker lära mig bugga VARJE gång vi är ute. Tro mig, jag är ett omöjligt fall, jag kommer inte lära mig! Haha.. ingen vacker syn..

Imorse vaknade jag verkligen inte med tuppen! När jag väl tagit mig upp och ut så hade solen börjat gå ner igen. Inte för att de gjorde mig någonting men! Att ligga under täcket halva dagen får man göra ibland, och sånt gillar jag! Jag har som sagt fortfarande lite morgon i kroppen. Är faktiskt inte alls bakis nu vilket är skönt, så jag börjar ladda inför fossi ikväll! Livet är rätt fint nu faktikst.

Nu ska jag dricka massor med vatten så jag slipper kramp i vaderna på träningen!
Puss på mig och på alla fina människor =)

Onsdag som känns som en måndag men är som en fredag.

Morning..!

Imorse trodde jag det var ett skämt när väckarn ringde, det var ju fortfarande mörkt ute! Hade fått och tydligen läst lite sms under natten också. Hejdå-sms av min käre vän som lämnar Sverige igen. Det är inte många som håller sig i landet nu vill jag lova.. Gick iallafall upp och for till skolan. Somnade med blött hår igår vilket resulterade i lejonman idag. Samt frukost med flingor och typ 2 msk mjölk vilket blev typ.. bara flingor och sylt. Försökte att iaf fukta alla flingor med mjölken. Gick inge vidare.

Vi kände oss inte speciellt bekväma när vi satte oss med vår handledare, som sagt hade ingen av oss 8 läst ett enda ord från litteraturen. Men eftersom att jag var med (ni vet flytet jag har nu mera, och att alla borde hålla sig till mig som jag sa igår..) så gick det kanon. Vår lärare är som fisken i vattnet och märkte inte ens att vi inte läst ngt och gav oss istället hela fm för att förbereda oss inför det semenarium som sen inte ens skedde. Rätt slappt med andra ord..!

Nu skulle jag egentligen vilja krypa ner i min säng som står så fint obäddad alldeles för nära där jag sitter nu.. Den skriker efter mig..!! Men näe. Tänkte byta om och sen fara upp till Iksu. Sen hoppas jag att någon lite rolig person kommer på något lite roligt som man kan göra ikväll! För jag vill verkligen göra något lite roligt. Jag är pepp pepp pepp vill jag lova. Så RING MIG!

Vissa saker är helt enkelt mums.


ibland får jag fina brev i mitt brevinkast!


hädan efter är det bara så!


-


Positiva tankar.

Gokväll alla mina små kycklingar!

Jag är kanske mer i form än vad jag vågat tro (!?). En timmes fys var iallafall inga större problem då jag mest tycker att det bestod av indianhopp, utfallssteg, olika spänstövningar samt lite backträning. Märker ni förresten mitt goda språk nu när jag skriver! Beror på att JAG HAR GJORT KLART MIN RAPPORT NU! Love my self. Har dessutom följt en opponeringsmall och därefter läst Moas rapport. Just nu vill jag kräkas på rapporter så de är skönt att det tycks vara avklarat för denna gång. Synd bara att ingen i vår basgrupp har läst ett ord av de litteraturer som ska redovisas imorgon. Bla den bok som vår handledare själv har skrivit. Blir lite svettigt att redovisa den för honom utan att själv ha läst den!!

Nu ligger jag här på soffan och är lite halvnöjd över mig själv. Har handlat mat till åtminstonde 5 olika maträtter, har skrivit klart rapporten (några referenser kvar), har tränat och duschat och lägenheten ser inte ut som ett fullt utbrytet slagfält iallafall. Lite struliga tankar kvar i skallen. Typ ska man ta tag i Pennlerts bok inatt? Sen ringde en tränare ikväll också. OCH JAG HATAR MIG SJÄLV IBLAND TROTS ALLT! Svarade inte första tre samtalen, utan försökte fokusera och stensätta mig på ett "NEJ". Jag var jätteduktig i början på samtalet. Sa bara nej nej nej nej. Men.. ja, jag tappade det. Så nu råkade jag lova att fara dit och träna på torsdag ändå. Fast jag skulle säga Nej! Ååååhhh.. varför är jag så bra på att bli övertalad? Suck.

I övrigt då? Ja, jag vet inte. Tiden går rätt snabbt, men ändå sjukt långsamt. Det beror kanske på vad det är man vill få ut av allt. Vad vill jag få ut? Massor med roligheter och aktiviteter! Ha skitkul! Lucky-girl! Typ det. Och ibland känns det som att jag inte hinner med det riktigt. Eller kanske glömmer bort det. Det är inte skitenkelt att leva för dagen hela tiden, och det ska man nog inte alltid göra heller. Ibland ska man nog tänka efter lite extra. Vara medveten om eventuella klurigheter där framme. I mitt läge tror jag dock att det är personerna i min omgivning som är mer oroliga över klurigheter där framme än vad jag är. Jag har börjat se det såhär; "jag har haft så jävla mkt klurigheter för mig sista året så nu är det slut med de! nu blir resten av mina grejer finnemang!". Så alla i min närvaro, ni kan vara lugna! Håll er till mig så går de fiiint! Sen har jag ingenting just nu som borde kunna bli speciellt klurigt. Allt blir ju som sagt vad man gör de till, men några större oros-moment ser jag egentligen inte. Ja, förutom de som jag själv skulla kunna skapa. Men de är nog mest inuti mig.

Sen kan vi ju räkna bort att jag missade typ fem bussar igårkväll, och idag när jag åkte till träningen hoppade jag av på helt fel bussplats och lyckades sen också tappa bort mig när jag skulle hitta till fotbollsplanen. Men vaddå, det är bara småpinnar! Ingenting som stoppar hjulet.

Nu har jag verkligen spytt positiva grejer.
Ge mig nu lite för dessa ljusa ord!

Jag vet vad jag vill lite nu!

i dimman..

Godmorgon, eller något. Jag kan iofs säga att min riktiga morgon (imorse) var betydligt bättre än denna prick nu. Jag har legat och halvsovit på soffan alldeles för länge nu. Var kommer denna trötthet ifrån? Ögonlocken har inte kunna hållas uppe. Till skillnad från inatt då jag var alldeles överspeedad tills jag somnade i princip! Jag är ett litet äckel idag. Att fortfarande ha på sig gårdagens smink är verkligen inte okej. Man ska alltid sminka av sig innan man somnar! Jag antar att jag glömde? Fräsch tjej - not. De blir nog dusch innan fysträningen!

Jag har pratat med Helena. Hon har haft barn med kolik hemma hos sig och hade telefonen utan ljud. Fika med bebis blir alltså på fredag istället! På torsdag hade hennes sambo nämligen bebis-dag! Haha..de känns så roligt det där! Jag tycker de kändes som nyss som hon hade hittat en kille som gick i samma klass som henne, och pang bom så är det barn villa och volvo! Är det bara jag som inte riktigt hänger med i svängarna?!

Näe. Paniken kommer krypandes. Alldeles för lite mat för att springa som en tok = kräkas på marken. Inte ens varit nära att öppna rapporten = sitta uppe halva natten och ha ångest, sen tillslut göra det på 20 min. Legat och halvsovit hela dagen utan att ens ha teven på = hur pigg som helst när klockan är 01.30. En go och gla känsla i kroppen = risk för ett kommande abstinens!


Jag tror jag vet vad jag vill iallafall. Vi ser väl.


Carro mår bra.

Mitt i smeten och grytan och gatan och vimmlet. Ungefär som när man lämnar upplösaren (heter det så?) öppen på kameran. Allt runt om rör sig som galna myror, men objektet står stilla. Ungefär så. Jag skulle vilja åka ultrabuss 4 varv runt stan och bara titta på husen och träden. Shit så trött jag är nu! Jag har väl egentligen ingen anledning att vara trött, eller har jag det? Mina ögonlock blev just 5 kg tunga. Skulle kunna ligga i sängen hela dagen bara för att få slippa ha så mycket i skallen. Typ rapporten som ska vara klar imorgon. Det finns vissa saker som rensar skallen otroligt bra. Som kopplar bort allt som har med skolarbete och jobb att göra. Det ena är att rita en teckning på  någons rygg, det andra är att träna som ett psyk, och det tredje är rätt självklart.

Helena har fortfarande inte svarat.. Jag som är så fikasugen. Jaja, jag antar att detta är ett exemplariskt tillfälle att göra slutspurten. Sen blir de ju 1 ½ timmes fys. Jag gruvar mig otroligt mycket! Och att måsta sova i tid ikväll också. Garanterat totalt omöjligt. För det första har jag varit vaken till minst 2 de senaste nätterna. Och för det andra så kommer min säng vara iskall. Det är fortfarande frost på Ö. Norrlandsgatan!

Härifrån kommer inspirationen, a lot like love med mamsen en söndagkväll.



..mer?

Jag är trött och less. Men inte redo för sängen än på länge. När man inte kan få vad man vill ha, vad gör man då? Jo, man kokar makaroner och sen smuttar man blå alkohol sådär syndigt på måndagkväll. Alkohol ger dock två till begär. Klockan är bara 7. Vem vill ge min kväll lite mer?



Vilket skämt!

Idag har jag och min käre vän dragit en runda på stan. Kan inte påstå att jag fick speciellt mycket gjort men gjorde som vanligt en slirare. Vad gör man om man ser någon som man a-b-s-o-l-u-t inte vill träffa på stan? Är man extremt odiskret (jag) så får man panik i utgången till butiken väser "VÄND!", tvärvänder på stället , typ hetsspringer in i butiken igen och gömmer sig bakom ett ställ, medan vännen varken fattar eller märker något och fortsätter gå rakt fram. Hehe. Sen står man där bakom stället tills kusten är klar, och zick-zackar sedan bakom stora föremål tills man tagit sig ut ur stan (så fort som möjligt!). Sen går man hem och grämer sig att man inte hann kolla på det där man kanske ville köpa ändå. Ja.. jag är smidig som en elefant! Men vad gör man inte!?

Väl hemma stötte min vän på handsome boy i trappuppgången. Tredje gången gillt. Jag hatar honom eftersom att han festar när jag vill sova. Men hon planerar nog ett bröllop med honom eller något - jag vet inte. Så länge dom inte bosätter sig i samma hus som mig med sina barn bara.

Vad ska man säga. Oddsen är allt bra härliga ibland -not.
Nu ska jag vika tvätt - kanske.

look what you've done.


Början.. på slutet?

Knappt 5 timmars sömn inatt. Tro mig, det är alldeles för lite! Uppe med tuppen alldeles för många dagar irad nu. Jag är tröööött! Men eftersom att jag nu väl är uppe så ska jag passa på att skriva klart skiten. Innan roligt folk kommer in på msn, det blir bra på tv, jag blir hurtig och vill träna och affärerna inne i stan öppnar. Jag har många planer för dagen, men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Det beror ju som på..

Jag antar att det är här någonstans som mitt nyårslöfte startar.

pucko.

min mamma ramlade just in i vardagsrummet och skrattade så hon grät. ni vet sådär så hon höll på att skratta ihjäl sig. och anledningen? min pappa hade gått och lagt sig, men först lagt fram kläderna på köksbordet. sådär som mamma brukar göra till calle så han vet vad han ska ta på sig på morgonen. jag brukar också göra det ibland om det är något viktigt på morgonen. men vet ni vad för kläer min pappa hade lagt fram?! ett par kalsonger och ett par sockar!! ungefär som att han skulle glömma ta på sig det?!  alltså, ENBART kalsonger och sockar! ehh.. normala personer tar väl fram allt utom just det? fint vikta låg det iallafall på köksbordet. medportföljen nedanför.

pucko.



-


Tomat!

såhär röd i ansiktet blir man när det är alldeles för kallt på jobbet så man går runt och fryser hela dagarna. Kroppen blir KNALLRÖD när den väl blir varm igen. Ni skulle bara se mina tår..!!!



JATACK


a lot like love.

Idag är jag trött  trött trött trött trött. Zombie typ. Tanten kom idag igen, och berättade att hon blev änka igår. Ehh.. var det inte i förrgår tänkte jag och beklagade en gång till. Sen fick jag höra storyn igen, fast ganska annorlunda. Jag beklagade hur mycket som helst. Sen sa hon att det var rätt ansträngande att måsta sitta där och vänta på att han skulle somna in. Hon tycker det tog lite väl lång tid. Som sagt.. jag börjar fundera på ifall hon kanske inbillat sig hela händelsen? Och vilken dag var det egentligen det hände? 

Hetingen kom inte dit idag vad jag såg. Och tro mig, jag har spanat hela dagen! Underbart är kort med andra ord. Jag får klara mig med a lot like love klockan nio ikväll. Fast sist jag såg den så var det lite speciellt, så jag vet inte om jag pallar se den nu ikväll. Typiskt mig såklart.

Plötsligt blev jag huur nervös som helst!!
Dum dum dum dum.


-

I close my eyes, only for a moment and the moment's gone. All my dreams pass before my eyes in curiosity. Same old song. Just a drop of water in an endless sea. All we do crumbles to the ground, though we refuse to see.

All we are is dust in the wind.


-

En heting, lite sorg och mat.

Idag har jag träffat en gryyymt het människa. Han var lätt en... ja åtminstonde 8 ½ poängare! Jag blev röd om kinderna och alldeles till mig! Ojojoj, han skulle jag kunna tänka mig bli bjuden på något trevligt av. Typ vad som helst egentligen! Jatack. Hetingar i Umeå finns det ju trots allt inte så många av.

Sen hände något annat idag också. De som följer mina inlägg minns kanske när jag för några veckor (månader?) sen skrev om tanten som jag har rätt svårt att tycka om, som gifte sig, och bröllopsbilden såg så fin ut. Då jag började tvivla på mig själv. Hon kanske är en fin tant trots allt? Hur som helst. Idag kom hon och berättade att den där mannen dog igår. Okej, nu kanske jag är en hemsk människa, men jag vet faktsikt inte om hon var ledsen påriktigt eller inte. Först var hon sorgsen, visste inte hur hon skulle ta sig igenom begravningen osv.  Jag beklagade så mycket och log tröstande. Sen helt plötsligt så blev hon som hurtig och sa att hon såg väldigt mycket fram emot de pengarna som skulle komma in på hennes konto varje månad eftersom att han dött. Så småfnissade hon lite och sa att det dessutom var enklare att handla nu, eftersom att han var diabetiker. Ehh.. Okej. Jag vet inte vad jag tror faktiskt. Sorg?

Nu är jag dödens trött. Det var fortfarande mörkt ute när jag gick till jobbet imorse, och nu har jag i princip just svalt middagen. En lång dag. Men rätt så trevlig! Annica jobbade så jag fick äta hennes goda mat till lunch, och sen lyckades hon ännu en gång övertala mig att följa med på fyspass med henne. Träna efter pulsklocka och en tv-skärm. Lät rätt coolt!

Näe. Nu ska jag ge lite tid av mitt liv till att nöta lite rapport innan jag ska slänga mig på soffan och äta massor med gott som folket göder mig med. Puss på mig!

Motivationen.

Kvällen har spenderats med lets dance, fruktsallad, popcorn, kaaafffeeee, telefonprat och RAPPORTSKRIVNING. Sista timmen har det dock mest varit telefonprat och häng. Hoppet om livet ungefär. Och lite sorg. Döden tär på mig. Jag blir ledsen bara av att tänka på det. Nu sitter jag mest här och är redo för sängen. Imorgon är det morgon klockan 07.00 och sen 10 timmars arbete. Sånt är livet. Jag HATAR verkligen sängen jag måste sova i denna natt. Och jag hatar att jag måste bli klar med rapportpsyket imorgonkväll. Ikväll är jag sliten som få. Jag lovar. Inte Sveriges hetaste människa direkt.. Sen är jag typ fylleröd också. Fast utan alkohol i kroppen.  Godnatt.



Jag lovar att jag har suttit exakt prick så sista timmen och med exakt
samma min och blick. Känner ni peppen?!


Kändissläkten.

Mitt i let's dance upptäckte vi att vår släking och hennes man sitter vid bordet bredvid juryn. Hon är sådär halvkänd och snygg och rik och polare med han i Efterlyst. Rätt coolt tyckte vi. Det är min morfars syster faktiskt. Ja, rätt fränt var det och jag tycker Morgan och Världens starkaste man var bäst! Jag blev rörd när Morgan dansade. Tragiskt.

men dansen tog slut, var skulle dom gå?


å stjärnorna vandrar och timmarna flyr.

Den dagen jag lär mig sjunga och spela gitarr så är det
första jag ska lära mig refrängen på den här låten.




Dirty Boulevard


Magrutor och ägg.

Det är alltid roligt att logga in på bloggen och se att man fått kommentarer.
Speciellt när de kommer från andra sidan jorden. PUSS!

Nu är jag iallafall hemma igen. Imorse vaknade jag av tuppen (eller av Emma som ringde), det tog några minuter innan jag bärjade hänga med i det hon sa. Ja, det blev rätt tidigt imorse. Slängde i mig lite frulle och tog cykeln upp till Iksu. Vi hade ju tänkt köra lite kondition innan core-passet, men det var att glömma. Min kropp gör ONT idag. Kände mig nog duktig att röra på mig i 15 minuter, och sen försökte jag stretcha alla ömma muskler. Att se mig stretcha är ingen vacker syn. Det är nog några medvetna om. Sen blev det mage-rygg-passet. Passade mig alldeles utmärkt. Inga kombinationer och inga steg eller ngt sånt komplicerat. Bara ligga på golvet och få magrutor. Lovely!

Ja,nu har jag lagat mig lite lunch (knappt ätbart!) Något med ägg och potatis iaf. Som egentligen faktiskt bara var ägg, potatis och salt. Ja.. mästerkocken! Jag hann iallafall äta en halv avocado och 4 riskakor medan jag väntade på lunchen. Jag har ätit 12 riskakor sen igårkväll nu. Hoppas jag blir bjuden på god mat ikväll! Mina rutor har den hetaste kåtimman ever! ALLA rutorna! Hehe.. Det går jäkligt hett till här inne ska ni veta! ...eller så är det bara fläkten som är värdelös så när man duschar och kokar vatten samtidigt så blir det så.

Jag vet att jag har skrivit detta i varje inlägg senaste.. veckan! Men. Nu MÅSTE jag skriva rapporten. Har ägnat den ungefär 1 timme sammanlagt senaste veckan. 1 sida av 8 skriven. Jag bara älskar mig själv! Hehe..

Ps.
Nu kan jag visa mig bland folk igen.
Ögonbrynen är näst intill normala igen!

-

Love knows no limits and true friendships last a lifetime.

Istället för att göra det jag borde..

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Min näsa brukar klia.
Titta på dig själv i spegeln: Idag får jag en chockvarje gång jag gör det!
Gnälla: Jag är mästare på att gnälla. Eller meddela ALLA i min omgivning varje gång jag är hungrig eller kissnödig.
Skrika: När jag är arg. Ibland gråter jag av arghet.
Sova: Jo. Men alledeles för sent. Någon sa alltid, att sova kan man göra i graven. Det var en smart person!
Ha ångest: Man får inte ångra sig, men ändra sig.
Skada dig själv med flit: Näe, men i vissa tillfällen så får jag märken av mina egna naglar i händerna.
Ta mediciner du inte borde ta: Det har hänt..
Vilja dö: Jag vill leva.
Drömma mardrömmar:  Jag drömmer varje natt - så ibland
Drömma sexdrömmar: Haha, yes! Har börjat begränsa personerna i dom nu men..
Ta droger: Nej!
Försöka vara annorlunda: Ibland fösöker jag det. För min egen skull.
Klä dig i svart: Ja, svart passar alltid.
Gå till kyrkan: Vid speciella tillfällen
Gå i skolan: Ja. Det rätt trevligt ibland.
Röka: Nej
Ha sex: Inte före äktenskapet va?!
Ljuga: ...tänja på sanningen?
Hata folk: Ibland hatar jag min granne.
Lita på folk: Jag brukar lita på fel personer av någon anledning.

VEM:
Saknar du:
Ärligt - jag vet inte.
Vill du döda: Ikväll - ingen.
Rörde dig sist: Någon på träningen.
Vill du slå: Mig själv som inte tar tag i mitt arbete.
Kysste dig sist: Pass på den!
Vill du kittla: Jag kittlas inte. Jag petar!
Kramade du sist: Jag minns faktiskt inte.. Tragiskt.
Vill du prata med: Just nu - ingen.
Skrek du på sist: Jag minns inte - men garanterat min pappa.
Vill du vara som: Mig själv, fast snygg!
Sårade dig sist: Det beror på vad man menar med sårar..
Vill du bli galet full med: Just nu skulle det vara kul att supa jävel med Anna Ruergård!
Gjorde dig riktigt glad senast: Jag säger nog pass.
Fick du sms från senast: En gammal vän jag inte pratat med på evigheter. Oväntat!
Ringde dig senast: Mamma
Är vackrast på jorden: Min lillebror. Och alla snyggingarna på TV.

HAR DU:
För många vänner:
Det kan man inte ha.
Förföljelsemani: Nej.
Tvångstankar: Lite. Festtrosor, träningstrosor, vardagstrosor.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej.
Någon fysisk sjukdom: Det hoppas jag inte.
Någon skada: På papper är jag några % invalid, men de tjänar jag pengar på.
Färgat håret: Många gånger.
Brutit några ben: Näe, men en fraktur i skallen.
Haft hål i tänderna: Ja - skräcken!
Några piercings: Har och har haft.
Egen dator: Jaa-aa
Bra självförtroende: Till och från.
Kysst någon: Jag kysser inte, jag blir kysst ;)
Haft sex: Inte före äktenskapet sa jag ju!
Köpt kondomer: En gång.
Tagit nakenbilder: Pass.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Det var lääänge sedan!
Bjudit ut någon: Japp. Girl Power.
Varit kär: Ja.
Dumpat någon: Yes.
Stulit någonting: Hmm.. de låter så.. grovt.
Lämnat landet: Många gånger.
Tuttat eld på nått: Älskar att leka med eld.
Gjort något olagligt: Ja.

HUR:
Går du:
Framåt?
Svarar du i telefonen: ...hej de är Carro
Fördriver du tiden: Tränar.
Mycket pengar har du: Så jag klarar mig.
Tjänar du pengar: Jag jobbar rumpan av mig när jag inte pluggar.
Ofta diskar du: Inte så ofta som jag borde!
Ofta städar du: Igår städade jag. Innan det minns jag itne ens.
Många stör du dig på: Jag borde lära mig koppla bort mer.
Ofta träffar du din familj: I snitt... en gång i veckan kanske? Lite mindre.

TROR DU:
Att du kommer bli något:
Jag kommer garanterat  att kommas ihåg!
På gud: Jag tror på ödet - som man kan påverka.
På rymdvarelser: Ja.
Att folk tycker om dig: Jag tycker det är jobbigt när folk inte gör det.
På ett liv efter detta: Jag är rädd för döden. Rädd för allt man inte vet ngt om!
Att fiskar kan tänka: Jag minns när jag konfirmerade mig. Jag och prästen diskuterade en hel dag om myror kunde tänka eller inte. Jag vägrar ge mig. MYROR KAN TÄNKA
Att du kommer leva länge: Live fast, die young.

Nu vet jag..

Träning = Terapi

Ikväll har jag haft 2 timmars fotbollsträning. Man får kalla mig träningsfreak nu. Imorgon ska jag upp klockan 09.30 och fara till Iksu. Löpning och sen stabilitet mage-rygg. Undra hur länge kroppen pallar 2 timmars träning varje dag? Men det är skönt. Ikväll var roligt! Det sprätter fortfarande i benen på mig. Jag skulle lätt kunna träna en timme till. Det rensar huvudet så bra. Bara fokus på det man gör för stunden. Jag vet inte vad jag ska säga om det laget. Många bra spelare. Många som säkert kommer utvecklas mycket med tiden. Några som egentligen inte har något alls att göra på en plan. Kanske som i de flesta lagen då. Många som borde ta för sig mer. Eller så är det bara jag som är för bossig. Inte likt mig? Antar att man utvecklas även som person. Vi ser väl säger jag fortfarande. Kontrakt klarar jag mig utan ett bra tag till. Inga skyldigheter, inga rättigheter.

Min lägenhet är gräsligt tom. Ensam. En dusch och sen promenad kanske. Jag klarar inte av att vara ensam en minut längre. Jag vill ha sällskap. Men jag borde plugga. Varför gör jag aldrig som jag borde? Varför blir det alltid som det brukar men aldrig som det borde?

Jag vet vad jag vil ha nu.

PS.
Kan säga att jag får en smärre chock varje gång jag
ser mig själv i spegeln. Vad fasen har hon gjort
med mina ögonbryn!?

En ängel..

Idag blev just en sorgedag.

Ingen ska behöva dö så ung. Ingen ska behöva förlora någon så ung heller. Ibland känns allt bara så orättvist. Av någon anledning tror man väl att det aldrig ska hända en själv. Och inte någon i ens närhet heller. Men det kommer närmre och närmre. Egentligen var det kanske väntat, men man vill ju inte tro att det är sant. Inga tårar kommer ta henne tillbaka. Men ikväll tänder jag iallafall ett ljus till en av himlens alla änglar..

En stor kram till min älskade vän.

Askungenbehandling.

Jag är en riktig fräsching!

Imorse gick jag upp, åt lite frulle och for in till stan. En timmes ansiktsbehandling att vänta! ÅÅÅH SÅ UNDERBART! Massage i ansiktet, halsen och nacken. Peeling, massor av smörjor och oljor och masker. Fick brynen färgae och plockade och avslutedes med att jag fick sånt där mineralfoundation. God damn var het jag är nu alltså! Tydligen hade jag en väldigt fin hy. En tunn hy som jag skulle smörja med bra krämer så att jag inte skulle få synliga blodkärl. Jag vet ju redan att jag har jättetunn och känslig hy, men det är bra. Prinsesshy!

Det bästa jag vet är verkligen när någon tar i mig, och det här var himmelriket! Jag höll på somna när jag låg där under täcket med ansiktsmask och musik. Var tvungen att röra på tårna hela tiden så att jag skulle hålla mig vaken tills hon kom tillbaka igen. Har fortfarande träningsverk i bröstmusklerna, och gissa hur skönt det var då när hon masserade där. I looove it!

Efter min lilla skönhetsbehandling så gick jag till Plaza för att hämta en bok. Pappa tyckte att jag såg "lite svullen ut". Själv kände jag mig som en prinsessa. Hon la till och med på läppglans när jag låg där! Den här julen har varit lyx med två behandlingar! Hur underbart är det inte att fylla år kring jul ibland!!

Till lunch åt jag en halv avocado och alldeles egengjord dopp i grytan. Jag vet inte varför, men jag blev grymt sugen på det! Och jag menar, vem kan hindra mig till att äta vad jag känner för, för stunden? Nu måste jag tyvärr skriva den här satans rapporten, annars kommer det sluta med många sena nätter. Det lär det nog göra ändå men.




Okej.. För tillfället ser jag kanske lite sliten och svullen ut trots allt. Men efter 60 minuters
 knådande i ansiktet är det kanske inte så konstigt. Lite smink och lite sol
på det där så är jag som ny! (det är okej att tänka ÖGONBRYN när
man ser den här bilden. det gör nämligen jag med.. hehe..)



 

Brödtext.

Jag lever. Kläderna också.

Nu har jag städat klart min lägenhet, diskat och dessutom tvättat. Det är fint och det luktar gott här hemma. Dessutom så mår jag bra. Jag är som.. lite glad inuti. En bra känsla. Ja, jag är kanske fortfarande i puberteten med tanke på mina humörsvägningar. Men i det stora hela så har jag varit rätt glad på slutet. Kanske är det just därför som jag inte har något att skriva här längre. Jag har som inget att skriva av mig. Inget som riktigt tynger ner. Ja.. det lär väl komma så småning om. Men det var ju som det som var vitsen med den här sidan från början. Skriva ner lite av allt som händer i huvudet på mig. Försöka sätta ord på känslor. Jag vet inte hur många gånger jag suttit här och försökt bokstavera till känslorna jag haft inuti. Och det känns faktsikt alltid bättre efteråt! Hälften av gångerna har jag raderat det jag skrivit utan att publicera det, men det går ju ändå. Det var en svår period där ett tag. Hur skriver man om sitt liv, utan att på något sätt nämna den person som tar störst plats i det? Jag har full förståelse för att mina nära inte vill vara med här, men ibland är det svårt att formulera sig alls utan att nämna vissa pusselbitar.

När jag startade den här bloggen så hade min vän Tinna just kommit hem från London (tror jag?). Det var just innan valborg och jag var nykter den kvällen eftersom att vi hade seriepremiär med nya laget. Jag, Carolina Lindberg skulle starta första matchen, nya laget, div. 2 mot Modo. Shit vad nervös jag var. Vi vann iallafall den matchen och jag körde flera fulla människor i Passaten. Efter att jag spelat matchen ringde min vän och var lagom glad. Hon hade hookat värsta kapet på natten. Sen den dagen har jag skrivit här istort sett varje dag.

Den 25 Maj
for jag till Malta. Den här tiden var det jobbigt i mitt lilla-stora-hjärta. Jag for utan att veta vad jag lämnade om vi säger så. Väl borta så blev saker ännu mer komplicerat. Vi levde för dagen - fullt ut. Blev uppassade baccardi breezer på stranden och åt mängder med jordnötter. När jag kom hem blev jag inte mött på flygplatsen utan tog bilen hem istället. Det blev inte alls som jag trott och jag föll tillbaka till någonstans där jag var när jag for. Det var bra och jag var brun! Men en natt så tänkte jag att Umeå kanske inte var min grej, så jag bokade en resa till Norge. Efter några dagar fick jag panik med kunde inte avboka. Oslo gjorde mig lite mer vuxen och jag strosade ensam några dagar efter gatorna. På kvällarna drack jag vin och var med min Maja.

I juli gav jag upp fotbollen. Mina knän orkade inte och var alldeles fulla med vätska. Speciellt motiverad var jag inte heller då jag tyckte att jag hade viktigare saker i livet att koncentrera mig på. Jag jobbade en massa och festade på Rex och TC många sommarkvällar. Juli blev augusti och det mesta började sina. Det kom ett brev hem till mig att jag hade blivit intagen på Universitetet och dessutom börjae det dra ihop sig för min flytt. Jag grät mest och ville inte flytta, inte jobba, inte gå i skola. Jag ville nog ingenting. Dessutom var dagarna räknade innan folket skulle dra till Thai. Jag minns inte så mycket härifrån faktsikt, men det var ingen bra tid. Jag började må riiktigt dåligt ett tag och det slutade med att jag svimmade och krampade och hade mig. Mot min vilja blev det då alltså massor med prover och röntgen för att kolla mina värden, kolla hjärnan och.. ja, hela mig typ.

Det blev September och skolan började
. Jag hade inte tänkt gå på något mer än uppropet, utan fortsätta jobba istället. Eller något. Ja, i skolan ville jag iallafall inte vara. Jag ville iväg. Jag vet inte vad som hände, men kvar är jag då fortfarande. Fest var och varannan helg och en rad härliga människor. Det var nog här någonstans som jag började leva igen. Rutin och vardag. Jag föll här också. Fick en fraktur i skallen på vänster sida och 3 stygn i hakan. Ondast gjorde det nog inuti. September var lite av ett mellanting tror jag. I början på Oktober vände allt helt. Bakslag som fasen en söndagkväll då jag höll på att sätta upp en hylla. Sen bestämde jag mig för att ta tag i saker och ting. Jag började provträna lite för fotbollslag. Jag pluggade som fasen. Jag festade. Livet var bra!

I November fortsatte allt i samma anda. Livet på Iksu är fint och jag, Emma och Simon började fika. November blev December och jag ramlade in i några riktigt fina stunder. En dag stannade jag upp och upptäckte, att jag hade tagit ett steg till. Vilken lättnad! I samma veva fyllde jag år och det var mycket som snurrade i mitt huvud då. Det gjorde det nog för många fler. 20 år. Nu är det Januari. Jag har börjat sakna mina klasskamrater trots att jag haft en underbar jul. Imorgon ska jag träna igen med ett nytt lag, jag har av ren nyfikenhet börjat kolla lite på lägenheter. Varför vet jag egentligen inte. Ikväll har jag positiva tankar om den kommande tiden. Jag ser fram emot nya stunder och nya ögonblick. Det finns tider från förut som jag skulle vilja uppleva igen. Men vissa av dom passar nog bäst i det förflutna trots allt. Andra hoppas jag på så snart som möjligt. Det finns bra människor också, det finns goda tider med. Det behöver inte alltid bli motgångar. Ibland känns det helt underbart. Jag antar att man måste tro på sig själv ibland, och inte tappa allt förtroende helt. Någon gång kan det ju faktsikt vara verklighet i verkligheten! Universitetet blev ju en verklighet. Ö. Norrlandsgatan också.

Det här året har det hänt otroligt mycket. När jag tänker tillbaka så blir jag nästan rädd inför det här året. Tänk så mycket det kan hinna hända de kommande 12 månaderna. Idag för ett år sen så var mitt liv fyllt med spänning. Massor av fjärilar.

Det går helt enkelt aldrig i repris!

DÖ!

Nu är det fanimig KRIG!!!!!

Någon jävla idiot hade vridit tvättmaskinern på 70 grader under tiden jag tvättade!! Mina 30 graders kläder!! OCH JAG FÅR INTE UPP LUCKJÄVELN NU! Har testat allt! Brytit strömmen, nollat programmet, ALLT! Tvätten skulle ha varit klar för 60 minuter sedan.. Och allt är öppet utom själva luckan. Maskinen låter dessutom förjävligt och snurrar som en galning direkt jag startar strömmen. Dessutom droppar det vatten och är vatten hela golvet. MINA KLÄÄÄDER!! Jag har panik. Vredeet kan inte själv komma till 70 grader, någon har vridit den! Och resten.. vette fan. Nu ger jag maskinen 10 min och ber till gud att den slutar snurra som en idiot och öppnar luckan. Jag är livrädd att mina kläder är helt förstörda... Det låter dessutom som att det är typ sten i maskinen. Och det luktar.. varmt. Tänk om den brinner upp med mina kläer i!? Snart hämtar jag seriöst kofot och bänder upp luckjäveln.

Ååhh.......

Hunger och magi.

Jag krossade just ett glas. Jag tror seriöst att det beror på  kylan här inne. Min näsa är alldeles svinkall, och fingrarna är röda och stela. Så här går det inte att bo! Har måsta snurra in mig i täcket nu också.. Jag fryser.. Istället för att plugga tänker jag städa min lägenhet ikväll. Hämnas på grannarna som dansade och skrek halva natten inatt igen. Jävla idioter. Okej fest ibland, men inte varannan dag!! Jag ska ha världens högsta musik. Sen ska jag sjunga så högt och fult jag bara kan, och dunka städmoppen i taket. Dansa tills jag blir varm.

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit..
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger
och magi så smälter jag rakt av.

..

Nu sitter jag och smuttar iskaffe. Lite bitter över att hon som skickat intervjufrågorna till mig glömt att bifoga den filen, vilket gör att jag inte kan börja skriva idag ändå. Jag börjar känna stressen för det här vill jag lova..

Imorse gick jag upp, åt frulle, och hoppade på cykeln. For till Iksu och simmade (!!!!!). Jag är som tanterna, får ont i nacken efter ett tag eftersom att jag inte doppar ansiktet i vattnet. Det skulle ju bara se dumt ut ifall jag skulle simma runt under vattnet som de andra proffsen. Nöjde mig med vanligt bröstsim och ryggsim. Faktiskt riktigt skönt! Sen blev det lite bubbel och sen ångbastu och bastu. Nu var det ju tänkt att jag skulle sitta här duktigt och skriva min rapport. Men näe. Fuck fuck fuck fuck. Tänk om jag aldrig får de där svaren!? Jag vill bara få det här bortgjort nu. Slippa tänka på det. Drömmen hade ju varit om jag fick bli helt klar innan helgen. Suck.

Näe, vad ska jag nu göra? Boring. Har ju som gjort bort dagens träning nu. Iksu en gång till?

Ta på dig själv i din egen dusch!!

Oj. Jag vet precis vad jag vill ha ikväll. Jag vill bli klappad på kinden, bli omhållen hela natten och sen vakna imorgon och vara alldeles utvilad. Eller så inte..! Jag fick just en.. ja. Ett perfekt senarium. Heter det så? Alltså.. en bild.  Typ. Jatack. Måla upp den för mig igen?! Jag är alldeles för trött för att skriva mer. Inatt ska jag iallafall inte sova två i en 90 cm säng. Inatt ska jag sova alldeles ensam i min stora säng. Men jag kommer att sova gott. Hoho, så gott så!

Ja. Jag mår bra kan vi väl säga! Jag är trött. Jag har ont i kroppen av massor av träning. Bollar, löpband, vikter och mattor. Det känns att jag lever. Imorgon ska jag simma. Simma bort lite stelhet ur kroppen. Eller sjunka mot bassängens botten. Som sagt. Någon fisk är jag inte.

På tal om Iksu. Det är INTE OKEJ att ligga och hångla i på mattorna vid "styrkerummet"!!! Även fast jag verkligen försöker koncentera mig på att inte se. Så gååår det inte! Hur fasen ska man kunna träna när några står/ligger å slicka på varandra några meter ifrån!? Sen är det inte heller okej att tvätta sina "intimare delar" speciellt noga i duschen på Iksu heller. Jag vill inte se! INGEN vill väl se sånt!? Det är bara.... uuhhh... Den dagen jag ställer mig i den ställningen, i duschen bland andra. VAD TÄNKER MAN MED!? Jag vet inte om jag vill duscha där igen..

i taket lyser stjärnorna...


Nattligt pojkbesök.

Inatt fick jag pojkbesök under mitt täcke. Jag kan säga att jag har sovit bättre om jag säger så. Ja, den som har legat två pers i en 90 cm säng vet ju hur behagligt det kan vara. Speciellt när man sover med någon som seriöst måste vara värre att sova med än mig! Jag är en sån som snor hela täcket, lägger mig raklång tvärsöver och putar med arslet. Sen är jag dessutom van med min jättesäng också. Hur som helst. Det tog ungefär 5 min efter att jag lagt mig i sängen, så kommer lillebror. "Jag kaaan inte sooovaaaa.. snälla, får jag ligga i din säng?" Vad ska man göra? Jag höll på avlida av trötthet, och ungen kan ju inte promenera runt själv? Det var bara att lyfta täcket och låta honom krypa ner. Kan säga att det tog länge innan jag lyckades somna. Sen vaknade jag typ varannan timme av en spark, av att han typ låg på mig, eller att jag höll på rulla ner på golvet. Tur att jag ändå gillar att sova nära. För inatt var det fan NÄRA! Kan inte ha legat på mer än 2 dm..

Jaja, jag har iaf gjort bort mitt arbete för dagen. Slitit lite på Ica sen imorse. Nu väntar jag på en buss sen ska jag till Iksu och springa, simma och lyfta lite. Prio 1; springa! Jag hatar denna fruktansvärda kondis. Måste dessutom bli bättre på att äta bra! Bra träningsmat. När jag tränar påriktigt, så måste jag äta rätt, annars får jag noll ork. Ingen mer slömat alltså. Kolhydrater, proteriner och grönsaker!

Jag är megatrött. Ge mig energi...

Godnatt.

Barnet ligger i sängen, och sover inte. Det fanns inga ägg. Jag drack ett glas cola (gillar egentligen inte ens cola), tog en tallrik vanlijyoghurt och nu får det fasen vara nog. Nu tänker jag borsta mina tänder igen, och sen sova. Han får väl ligga där och vägra sova bäst han vill. Jag måste ju läsa några sidor ur Lycksökare och fundera lite på en bra tanke innan jag somnar.

Im Britney bitch!

23.15 - Calle tassar in i vardagsrummet... igen..

Where are yooouuu!?

Jag och min bror har legat i hans säng och lyssnat på Sune. Jag vill att han ska somna - så jag kan få sova snart. Inte nog med 10 timmar på Ica. Jag är barnvakt ikväll också. Åt stekar-ungen. Jag skrattade gott åt pappa Rudolf när han höll tal på Pisse Nålssons begravning. Mina tänder är borstade och jag läängtar efter den där jävliga, lilla, hårda sängen. Vakna imorgon, göra bort mina timmar på Ica, och sen fara hem, träna på Iksu och börja glutta lite på rapporten. Har äntligen fått svaren på mina intervjufrågor nu. Lovely..

Det är lite underligt. Jag har drömt nu om samma person, liknande drömmar, måånga nätter. Vad vill detta säga mig? Japp, jag har ett drömlexikon. Det är nästan ett måste när man drömmer så ofta som jag gör. Minns fortfarande nattens dröm i detalj! Inatt var det första dagen i skolan igen. Vi drack lemoncello (stavas garanterat inte så, men ni vet.. citronsprit typ?) och helt plötsligt kom Erik och Mange hem från Thai. Farmor var också med.. Ja. Det där var väl ingefär det med minst fokus på under drömmen.. Men ändå.

Jag vill få massor av saker understökade. Bara bortgjorda. Ur världen. Jag gruvar mig. Men längtar samtidigt. Nervös. Lite pirrig. Ibland irriterad. Undrande. Jag vet inte. Blev hungrig av att känna efter sådär. Imorse när jag klev upp där kring 7 så blev jag sugen på äggröra,.Ni vet.. bara röra i ett ägg i stekpannan. Finns det ägg i kylskåpet ska jag göra det nu. Jag tvilvar iofs på att det verkligen är hunger jag känner egentligen. När man börjar känna efter sådär så kan man ju känna sig lite kissnödig också. Och törstig. Lägga en känsla över en annan liksom. Enklare att dricka ett glas vatten, laga lite mat, eller kissa,  så att det bara går över, eller hur?

Man ska ju göra det enkelt för sig?


Stekare!

Min lillebror snackade om stekare, och folk som stekte. Jag frågade om inte jag också var en stekare!? Jag menar, sådär cool, het och snygg som han får det att låta. Och vad säger den lilla skiten!? "Näää, du är INTE en stekare. Du är ju inte populär alls!". Huh?! Tack för den sågningen bror lille. Jag är alltså en tönt. Opopulär. Hur höjer man den statusen?

Idag är jag iallafall dödens död. Jag la mig i sängen igår kring 23.00 och var fakiskt riktigt trött! När man ska upp .07.00 bör man ju sova i tid också. Men när somnade jag!? 03.30! En fördel var att när jag gick upp 3,5 timme senare så var jag inte så trött, hade ju knappt somnat. Desto tröttare är jag nu, efter 10 timmars jobbande. Ska försöka härda mig uppe ett tag till, vilket garanterat slutar med att man somnar mitt i natten igen. Sömnsvårigheter?

I övrigt så håller min telefon på att överhettas av sms. Ja, någon där ute tycks iallafall tycka att jag är populär, eller åtminstonde cool, het och snygg. Jag är en elak människa, men men, what to do. Jag kanske skulle visa alla sms för min lillebror. Jag menar, vem vill inte vara en stekare!? Jag trodde brorsan hade högre tankar än så om mig. Snygg, cool och häftig ska ju jag vara i hans ögon!

Tröttheten ger mig skrivkoma.


Det hemska lilla barnet..

Obbola-tränarna.

Viiilken terapi!

Efter 1 ½ timmes träning är jag smått slut! Helt urpumpad! Golvad! Men det känns så bra att det faktiskt var roligt! Okej, tidigare träningarna med lag innan har också varit roliga. Men det här var som.. annorlunda. Första träningen och folk snackade faktiskt med mig! Var riktigt trevliga! Hur viktigt som helst enligt mig.. Okej att jag kollade på klockan varannan minut sista 20 eftersom att det kändes som att jag skulle spy när som helst (hehe..), men ändå! Den här kondisen behöver sig en genomkörare.

Och jag behöver en tränare! Någon som typ piskar mig till att springa! Annars gör jag det inte, iallafall inte tillräckligt bra. Jag minns första året med "nya tränarna" i Obbola. De tvingae oss att springa tills vi spydde. Var tredje lyckstolpe, upp för pulkapacken, runt kvarteren, you name it. JAG HATADE DOM! Seriöst! Jag trodde jag skulle dö! Och när man gnällde efter sisådär 25 varv, så sa ena tränaren att "vadå, så svårt är det ju inte!" Så springer han ETT varv med oss, och vinner såklart över alla. Pucko? Spring de 25 varven innan också!? Vi sprang som idioter i djupsnö på fotbollsplaner i -20 grader, fick straff med 4 lyckstolpar extra ifall man kom sist till målet. Ojojoj.. MEN! Jag kan lova att vi blev bra. Vi blev bäst! Jag har aldrig någonsin varit så vältränat! Och så motiverad! Det är helt klart mitt absolut bästa år inom fotbollen. Och då menar jag mitt roligaste. Okej att jag pajjade korsbandet och hoppade på kryckor en stor del av tiden, men det var ändå så roligt! Man såg fram emot träningarna! Bli piskade att springa runt grusplanerna. Jag minns när jag skulle krypa runt med en spelare på ryggen, och tog mig fan i mig inte en dm! SÅ SLUT! Ojojoj... så kul den tiden var. Synd att det gick utförs andra året. Men jag kommer aldrig glömma det! Frågan är ju hur man ska kunna bli så vältränad igen. Nu när man inte har två idioter som skriker åt en att springa fortare, och annars måste man springa  5 varv till. Ändå kunde man inte låta bli att skratta åt puckona när man väl kunde andas igen. Jag hoppas jag hittar den motivationen igen. Den glädjen i sporten. För den har faktiskt blivit svagare med tiden. Jag saknar det där första året. De där puckona till tränare, och vi spelare som sprang som idioter fast man helst ville spy rakt ut.

Hur som helst blir det träning igen på torsdag. Hoppas det känns lika bra då. Hoppas motivationen håller. Hoppas glädjen kommer tillbaka. Och hoppas det finns några puckon där med som kan få mig att springa upp ¨å ner för en pulkabacke eller i knähög djupsnö. Knappast.... men man kan ju hoppas!

Nu vill jag sooooova..

Stilrent..?

Nervösheten i mig är inte rolig på något sätt.

När jag blir nervös får jag alltid gåshud på baksidan av låren. Sen känner jag mig konstant kissnödig också. Och typ.. helt nipprig. Tankar som.. äh vadå. Enklare att skita i hela grejen! Men sen kommer jag på. Att det finns faktiskt tillräckligt med förlorare där ute. Och så ville jag ju aldrig bli. Okej att förlora, men de är snyggare att göra det med stil (eller?).

De mesta är snyggast med stil.


så vacker.


Det finns alldeles för många förlorare där ute..

Inatt låg jag och vred mig alldeles för länge igen. Gick på toaletten 3 gånger, tände lampan och försökte läsa en bok 2 gånger. Snurrade in mig i lakanen 100 gånger.  Hur svårt ska det vara att somna?! Jag blir tokig. Egentligen ska man bara gå upp och göra något annat när man legat i 2 timmar. Men imorgon börjar jag jobba 8 och ska jobba i 10 timmar, så ikväll måste jag sova i tid. Det går inte att slumra in där kring 04.00 då..

Väl vaken idag (tvingade upp mig i hyffsad tid för att kunna somna ikväll) så åt jag frulle och gick sen på en prommis. Körde lite BMX också, så roligt! Nu har jag ätit lunch och ska försöka plugga. Jag har fortfarande inte ens börjat med rapportjäveln. När ska jag hinna det? Imorgon jobb, tisdag jobb och ev. träning. Onsdag ledig. Torsdag lite lyxbehandling igen och sen jobbar jag hela helgen. Sen vet jag inte hur det blir med träning osv. framöver. Men möjligen träna iaf 3 gånger i veckan med nytt lag, samt egen fys utöver det. Jag gruvar mig redan för ev. fys med de laget. Jag gruvar mig för all träning! Jag gillar ingenting såntdär nytt. När man känner press och stress. Då kan jag inte prestera alls. Ja.. vi ser väl med allt. Jag vet ingenting, om ingenting. Och jag vet absolut inte vad jag vill egentligen. Om jag ens vill något. Suck.

Näe. Rapporten var det.. Åtminstonde läsa uppgiften ska ajg göra..!!

..inte bra

Abstinensen jag har nu är inte att leka med!!! Jag har slitit i alla skåpar som finns för att hitta något som dämpar, men de går inte!! Nötter, godis, hårdbröd, leverpastej, vatten, kaffe, fruktsallad, vaniljvisp, you name it! Ahhh! Jag vill liksom.. haaaa!

Ojojoj...

För många funderingar..

Huvva. Jag har ont i magen, av flera anledningar.

För det första drack jag en stooor kopp svart kaffe (håller på att somna..), för det andra är jag galet nervös över provträningen imorgon, Oh god.... Hur många gånger har man rört en boll senaste månaderna och hur mår kondisen. Och för det tredje så har jag hemligheter som inte passar på bloggen. Vääälidigt många.

Jag hoppas det blir bra.

Nämen, titta stjärten!

Idag har jag köpt ett par skor för 75 kr. Trots att jag inte gillar att shoppa så känns det rätt så bra! Wiiho!

Kallheten har kommit till Umeå och även till min lägenhet. Jag vet, jag SKA be att få element och fönster fixade. Det är jobbigt att hålla värmen uppe med ugn och stearinlus, och speciellt varmt blir det faktiskt inte alls. Inte undra på att man är småsnorig hela tiden. Håret rör sig när jag ligger i min säng. Som värsta fläkten!

Nu sitter jag i Obbola och fick just veta att släkten har skrattat åt mig i veckan. Det finns tydligen en dvd-skiva från när jag var liten. Jag var 2 år, stod framför granen och sjöng "bjällerklang", och sen mitt i sången drog jag plötsligt ner byxorna och sa "nämen, titta stjärten!" ehh.. ja. Sen var jag smart när jag var liten också.
Pappa: Men Carolina, var är du nu? (han vill att jag ska säga att jag är i fjällen)
Jag: Jamen, jag är ju hääär!
Pappa: Jamen, vad gör du då?
Jag: Jag står.
Pappa: Ehh, säg något roligt. Säg pappa!
Jag: (tyst väldigt länge) Pappa? (pucko??!)

Ja.. jag har alltid varit ett smart barn. Dumförklarade mina föräldrar rätt så snabbt. Jag menar, hur kan man ställa så dumma frågor egentligen..?

Ikväll ska jag bli bjuden på potatisgratäng och på kärlknöl, sen ska jag plugga (!!!!!). Ja jag ska iallafall försöka skriva inledningen och spåna lite på rapporten. Och jag förstår inte alls hur de tänkt med den! Skriv en diskussion på ½ sida och 1,5 radavstånd?! Hur ska man kunna disskutera något på typ 4 meningar!? Puckon.

Tur att jag är så jäkla bra och smart alltså.


Suuuuck!

Just nu hatar jag  mina grannar. Klockan halv 5 imorse gjorde jag två nattmackor. En sista idé för att kunna somna. Nu räcker det tyligen inte med att de ska hoppa på golven (taket). När, nu sitter dom lutad mot min ytterdörr typ och har seriösa samtal mellan 03.00 till 05.00. DÖ!? Och nej, det var bara killar och jag vågade inte öppna dörren och be dom hålla käften. Istället stoppade jag in typ hela kudden i örat och hann tänka igenom halva livet 15 gånger innan jag somnade. Lovely. Jag sov alltså från.. strax efter 5? Till alldeles för tidigt. Suck. Det är typ pappersdörrar och pappersväggar här för den som undrar. Vissa saker vill man inte höra.

-

if they can't hear you, show your tits.

Han är verkligen en äkta man!...en riktig jävla idiot!

Suck.

Jag känner mig nere. Eller, kanske inte nere. Men så less! På allt! På mig. På många andra. På hela situationen. Less på karusellen och på telefonen och på datorn. Less på folket på andra sidan skärmen. Vid andra telefonen. Så jävla less på att inget någongång kan bli lite annorlunda för en gångs skull. Är det nån jävla dom över Umeå? Måste man härifrån för att få lite förändringar i livet? Några positiva alltså? Måsta man vinna på lotto eller fara ut och tågluffa? Kan ingenting sånt där hitta mig istället? Så jag slipper hitta det. För det gör jag uppenbarligen inte.

Jag vill ha lite spänning och lite action. Lite oförutsägbart men inte så att man måste gå och undra hela dagarna. Lite galet och lite meeraa! Jag vill ha fest varje dag och ljus och myskvällar och Godkänt på alla skolarbeten och det väder jag önskar för dagen och ett bra fotbollslag och tid åt allt jag vill göra och god mat och... mer. Varför vill jag alltid ha mer? Jo visst nöjer jag mig ibland med det jag har. Men så fort det blir mindre så vill ja ha mer. Samtidigt så säger någon till mig allt jämt att man aldrig ska nöja sig med mindre. Och hitta folk som dyrkar marken man går på och kliver över lik för att nå dig. Vilken film ska jag leva i för att omringas av sånna? I den här filmen så brer jag iallafall mina egna mackor och skalar mina egna apelsiner. I den här filmen är schampot dessutom alltid slut, elementen trasiga och cykellåset fruset. Tro mig, det finns mer här som också är fruset. Jag känner mig själv rätt så frusen.

Mina systrar i jeans är väl precis som i filmen rätt så utspridda, och vissa av dom har jag börjat förstå att de inte kommer tillbaka. Jag vet egentligen inte riktigt vad som hände där på vägen. Jag antar att många hittade sin egen väg. Men man vet ju aldrig, en dag kanske man är tillbaka där igen. Trots att mycket av det aldrig mer kommer igen.

Jag känner mig lite tom. Eller full. Jag vet inte. Men inte riktigt i balans. Grannen ovanför tycks ha fest igen. För typ fjärde gången denna vecka. Jag har träffat honom vid tvättstugan 3 gånger nu också. Man måste visst tvätta mycket när man har så många fester. Jag tycker det mest är jobbigt när de dansar på borden (och hoppar på golven) till 3 på nätterna. Det betyder att jag sover så länge på dagarna. Men imorgon blir det ändå ingen dag i backen. Antar att det blir några timmar på Iksu istället. Stark som en björn kommer jag att bli.

Nu är jag ännu mer less och depp och... less. Så nu avrundar jag det här.
Avrundar med årets sista citat också som en god vän till mig sa;

"Han är verkligen en äkta man! Sådär.. en riktig jävla idiot..!!"


2008



Jag har varit bakfull



Jag har njutit av livet



Jag träffade Jögge



Jag kände mig redo för något nytt



Jag presterade bra, en gång



Jag drack en jäkla massa kaffe



Jag försökte tänka nytt



Oräkneliga nätter



Bra mornar



Vin, kex, och  film



En gång vare plastparty!



Och jag strosade ensam i Norge några dagar



Några sommarkvällar på TC



Japp, uppe runt stången, vi gjorde tydligen festen






Jag började.. studera? Läckert.



Jag drack vin på kungens baksida och höll på bränna upp hans trädgård (påriktigt!)



Jag studerade ännu mera!



Jag tappade bort mig någonstans där inne



Och jag upptäckte att marken en hård när man faller

Ångest.

Ojojoj vilken ångest och skämsattack jag har prick nu alltså.. I diie. På riktigt. Lite komiskt, men mest bara så sjukt pinsamt. Bilder på facebook, är INTE OKEJ. Jag vet typ inte om jag ska skratta eller gråta! Skjut mig ibland alltså..!!!! Ojojojjooj.....

I övrigt så vaknade jag imorse och hade så ont i ett finger så jag trodde det var helt mosat. Jag hade drömt att jag brytit fingret och att de skulle skära och bryta i det utan bedövning bara sådär. Det gjorde verkligen ONT när jag vaknade! Självklart var jag dödligt hungrig också. Så frukost blev havregrynsgröt utan något. För jag hade ju ingen mjölk och inge pålägg eller någonting. Förutom de där jävla prinskorvarna och köttbullarna. Tryckte iaf i mig en tallrik äckel-gröt och drog sen till Iksu. Så skönt! Att sen gå hem i typ -15 grader och mjukisar var mindre skönt. Var då essutom helt tom på energi med tanke på grötfrukosten, och nu var klokcan alltså närmare fem. Promenerade till Ica Berghem och handlade MAAAAAAAAT!! Jag trodde seriöst inte att jag skulle ta mig ända hem med kassarna. Magen skrek och noll energi sen träningen. Men jag överlevde. Och nu sitter jag mest här och skäms över mig själv. Bort bort bort bort bort...

Ja jag borde ju egentligen se över rapporten som vi ska skriva över lovet. Börja med nån inledning iallafall. Borde borde borde.. varför gör jag aldrig som jag borde? Jag har inte ens duschat sen träningen heller. Jag tror inte jag hade överlevt om jag skulle duscha innan jag fick mat. Det var verkligen sista krafterna! Jag MÅSTE bli bättre på handla och laga lite mer nyttig mat. Jag behöver verkligen vitaminer och mineraler och allt sånt där. Direkt jag får för lite nyttigheter i mig (typ frukt, grönsaker... nyttigt!) så svartnar de för ögonen när jag ställer mig upp, naglarna går av och huden blir typ... dålig. Ja, det märks så tydligt när jag slarvat. Jag borde ha en personlig kock här hemma.

Imorgon ska jag iaf fara och åka snowboard! Kanske testa lite slalom också. Jag vet faktsikt inte hur mitt knä pallar. Åkte bara en gång förra året och det gjorde ONT. Vi ser väl.. måste ju tjuvträna lite inför Hemavan som fasen INTE är långt borta nu! Jag lär ligga i en grop längst nere, elelr i en driva, eller uppe i ett träd eller något. Garanterat.

Nu ska jag fundera vad jag ska göra. Tv, dusch, plugg eller.... FRUKT!

I've got so many worries I'm afraid my head will explode

Ja. Nu måste jag väl nästan skriva något..

Igår var som sagt en bra kväll trots att den egentligen var helt galet konstig. Av en ren slump så fick jag mig en blind-date också, hur nu det gick till. Emma snackade med en kompis under middagen, som ville ha mitt nummer och sen bara sådär så fick jag frågan om att ses? Haha, I die, så sjukt. Ja, många skratt både igår och idag vill jag lova. Lite mer berusade skratt igår, och mer ångestfyllda och slitna idag kanske. Ja, ibland kan jag inte annat än att skratta åt mig själv alltså..!

Hur som helst så babblade jag på med människor jag verkligen inte känner egentligen igår. Typ folk man kanske hängde med för fleraflera år sedan! Galet galet galet. Ohja!

Idag har jag sett 2 ½ film, ätit varmkorv, prinskorv, glass, julmust, morot och chips under en filt i världens skönaste hörnsoffa (okej, näst skönaste!). En riktigt sliten dag som bjöd på massor av skratt när man pratade om gårdagen. Mina föräldrar har inte ringt mig idag. Jag vet ite om det är bra eller dåligt. Tips! Prata inte om 10 000 meters klubben med föräldrar, eller andras föräldrar! Och ha inte på dig en klänning där brösten gör allt för att hoppa ur den och nertill måste man komma ihåg att dra den över rumpan var tredje minut (sekund). Inte smart när man dricker alkohol som kanske räckt för 3 kvällar och står och hoppar som en tok med båda händerna ovanför huvudet. Hehe. Men eftersom att jag har en magisk förbränning så var jag ändå helt OK när jag gick och la mig där kring 3. Vilken kväll.

När jag åkte buss hem ikväll så fick jag en liten såndär jag-är-ensamast-i-hela-världen-attack. Jag kände mig verkligen jätteensam att jag skulle åka hem hit och glo på tv och sova. Ingen mat har jag heller, förutom prinskorvar och köttbullar. För jag är helt värdelös på att handla. Och lite snål. Jag kan leva på sparris. Sen försöker jag att inte bry mig så mycket om massa grejer också, vilket inte går så bra hela tiden. Det är inte lätt, när det är svårt. Och jag gör det mesta rätt svårt.

Nu ska jag sova så jag är pigg och fräsch imorgon! Då vankas det ännu ett hårt pass på Iksu. Fick sms av en tränare ikväll där de påminde mig om provträning på Söndag. Ojojoj, jag blir nervös bara av att tänka på det! Denna brud är inte förberedd eller i form.. för det heller..! Hoppas man kan leva länge på gamla meriter.


Tell me was I slipping before I even knew
Did I fall down and make my mind go black and blue?

Didn't I know, and couldn't I see
And why did I have to make those same mistakes?

Did I hit the wall before I knew which way to go?

De få bilder som togs på nyår, toaletten och soffan.



Klassiska toalettbilder,



Ehh, ja, full koll.






Men Carro, det sitter ju fast en sko på din sko! Har du inte känt det!?



Alkohol och huvudvärkstabletter.


10 000 meters klubben

Gomorrooooooonnn...!

Jag är tröööttt idag. Snacka om sjuk kväll ändå. Först finmiddag och finfint hos Emson. Sen kom André dit och blandade oss drinkar som hjälpte oss in i  dimman. Sen blev det bil in till stan till Costas där det var... konstigt. Jag kan faktiskt  bara skratta. Blev iaf nypt i rumpan, och lite annat. Hohoho.. Vi träffade iallafall mina päron på tolvslaget vilket blev SMÅTT pinsamt med tanke på vårt alkoholintag. Min vän började diskutera 10 000 meters klubben med min pappa. Jag kommer aldrig mer kunna gå hem om vi säger så.. I die!

Nu har vi vaknat och planerar in en väldigt feeet dag. Ungefär film och onyttigt  och filt. Jatack. Har lite svårt att hålla fokus och hitta något trevligt att skriva, men det kommer nog närmare kvällen. Tillsammans med lite pics!

Pussss


Haaa gott nytt år!

Testa dansa med nån som är med i VK varannan dag, ha brösten på plats
  och se glad ut saammtisigt. Lucka till. Hehe. I am not aa proffs
. Haha. Hej. 7  år senare.

RSS 2.0