Innebandyn!



Gröna och sköna =)



...vi gjorde många mål!



Mål!



Magiskt heta brudar!






Världens mest rutinerade innebandyspelare. Klubban i en hand och
jävligt inåtfotad. Jag kommer att komma långt!



Dremteam ;)



Förstapriset, såklart!

Små rosa moln och en bivack.

Godkväll!

Även idag har jag kört  bil som bara den, livrädd att åka fast för rattfylla. Körde ut till Obbola för att hämta min snowboard och upptäckte när jag äntligen kommit hem för att börja packa klockan 21.30 att snowboardskorna är kvar i Obbola. Hur långt tänker jag!? Suck. Tur mamsen är snäll och kommer hit med dom imorgon klockan 07.00. Nu är iallafall packningen i stort sett klar! En vandrarryggsäck med två liggunderlag och en sovsäck på utsidan, en bag, ett snowboardfodral, slalomskidor utanför, pjäxväska, liten ryggsäck, och sen jag då. Det blev en del!

Igårkväll blev bra! Jag sket i att vara topless och körde på linne och shorts istället. När vi kom till festen möttes vi av en vacker syn. Ca 10 killlar i bar överkropp, jatack! Man får kolla in killkroppar, fast dom går i ens egen klass ;) Kvällen urartade iallafall bra och till slut tog vi oss till E-Puben där vi inte stannade allt för länge. Strax efter ett tog vi en taxi hem och kvällen slutade med gitarrspel och deeptalk på en säng mitt i köket. Sen klädde jag på mig mjukisbyxor och långärmad och kröp ner i sängen, mys! Som i en liten puppa!

Idag har jag, Pajala och Maria ätit på restaurang! Jag har för första gången i mitt liv ätit Kebab och det smakade ungefär som starkt. Min mun brann och jag flåsar fortfarande vitlök! En härlig  dag har det iallfall varit, men det brukar ju mina söndagar vara. I gott sällskap trivs jag som fisken! Guld värd är dom hela högen! (ta åt er! =)

Nu måste jag diska undan så jag möts av en bra syn när jag kommer hem en snabbis på fredagkväll. Hinner nog bara hit och vända eftersom att det väntas en 20 timmars arbetshelg. Är det inte underbart! Och håll tummarna för mig som ska vandra 1 mil uppför fjället med turskidor och gräva i en bivack där jag ska sova. Håll tummarna att inte taket rasar och att jag inte dör. Håll tummarna på alla sätt och vis så att jag inte fryser ihjäl i min sommarsovsäck och att jag inte bryter några ben. Håll alla tummar!

Förresten, helgen blev inte utan drama trots allt. Istället blev det ännu mer drama än väntat! Dock ingenting som direkt berör mig, men ändå. Det har varit olika typer av förklaringar och gulligull och gudarna vet allt. Under eftermiddagen har jag som inte slutat förvånats, för man får höra fler å fler grejer hela tiden! Jag kan inte låta bli att le åt alla som går på små rosa moln ikväll =)

Puss från en Carro som gillar.

Carro + innebandy = kasst!

Igår blev en bra kväll och imorse blev det morgon för första gången klockan 06.30. Visst är det HÄRLIGT när det är lördag! Tur jag fick slumra en stund till innan det blev morgon påriktigt iallafall! Sen bar det iallafall iväg överallt. Jag har seriöst kört runt i hela stan idag känns det som! Hämtat ryggsäck och liggunderlag inför bivacksovning i Borga på måndag (ja, jag ska ju till Borga mån-fre i veckan!) och tanka och vara lite taxi och sen var det samling för innebandycupen 11.15! JAG SÖG!

Fan vad jag inte är magisk i innebandy!  Jävlar-anamman i mig slår slint i skallen på mig ibland. Typ när man blir så arg på sig själv så man blir tårögd,haha. Nädå, det är bara på lek.. (sure) Men när ens lagkamrater springer över en med bollen för att man står i vägen, då är det fan illa! Så magisk var jag på planen! Kan ju trösta mig lite med att vi mötte herrspelare från Dalen nån match. Och att jag rört en innebandyklubba ungefär 4 gånger på 10 år.

Kanske trots allt ska tillägga att VI VANN HELA CUPEN! Mitt lag vann, FAST JAG VAR MED! Hur otroligt är inte det! Man kan alltså säga att vi vann trots att vi var en spelare mindre varannat byte eftersom att jag inte räknas. Bra jobbat! Och fatksit så var det rätt roligt också, när jag jag slapp röra i bollen! Det är lite jobbigt och springa runt och hoppas att ingen ska passa en, för om jag får bollen får jag panik! Har fullt upp att ta emot bollen, så jag har ingen aning om var jag ska passa den. Det kallas för bollkontroll. Att inte ens våga lyfta blicken från backen. Bra Carro!

Nu ska jag in i duschen och gnugga bort all färg jag har i ansiktet. För er som inte ser det (bild nedan) så är jag är krokodil. Och det var dåliga domare som inte gav oss pris första bästa spex också, för vi var gymma. Krokodiltröjor också och när vi gjort mål så la vi oss ner på golvet och krälade. Kan de bli bättre?!

Sen ikväll är det beachparty. Jag fudnerar på att gå topless. Jag menar, jag ha ändå inget att ta på mig. Hur jävla enkelt är det då!? Sen lär jag ju garanterat vara snyggast på stället och få mest uppmärksamhet om jag bara har bikinitrosor på mig också. Right?


*************** säger (15:31):

och ändå blev du arg för att du inte var lika bra som dom som spelat hela livet?

Carolina - ? säger (15:31):

haha japp!

*************** säger (15:31):

i laget ni mötte i finalen fanns det TVÅ killar som spelar i SUPERLIGAN

*************** säger (15:31):

en i CITY och en i DALEN

Carolina - ? säger (15:31):

jag vägrar vara dålig!



Jag nu!



Lite sånt vi gör i skolan =)


Fredag, vi gillare.

Det är fredag. Dagen har varit bra. Det känns att det är fredag. Marias hår är kirrat. Vi ska äta middag, såklart. Imorgon ska jag lira innebandy. Vackra vackra syn. Jag funderar över en hel massa. Musiken som rullar är king. Nu ska jag kolla in hår-resultatet. Jag är förresten också mörkhårig nu. Fast sen igår.

You want a piece of me?


Min kväll i kvällen.

Det är något speciellt med vissa halsar. Och nackar. Och öron. Det är som något speciellt med dom. Ungefär som det är med mycket annat. Något speciellt liksom. Det är något med dragen antar jag. Något är det men jag vet inte vad. Hur ska jag kunna veta?

Jag sitter här i ett par surfshorts som är mina fast egentigen inte mina. Eller, jag gav bort dom någon gång för länge sedan, och nu tar jag tillbaka dom. Jag menar, bättre att jag använder dom, än att ingen gör det. För det är ju nästan sommar och då passar det ju så bra. Med surfshorts som man egentigen inte riktigt rår om.

Jag är en splittrad människa. Tusen bitar överallt. Hittar du en skärva
så kan du ju försöka trycka fast den igen, för jag brukar tappa några på
vägen. Jag menar, det är ju inte så lätt att ha koll på allt.

Jag ska nog sova i den sängen inatt. Om jag inte kommer på något bättre ställe att sova på. Man ska aldrig säga hej förrän man hoppat över bäcken. Och inte heller förrän man slagit igen ögonen! Vi ser väl =)


Vårkänslor!

(som vanligt) så är jag inte hemma. Onödigt att jag ens har en lägenhet, borde lägga pengarna på en bil där jag kan ha mina kläder osv i istället, eftersom att jag sällan ens sover hemma nu mera. Idag har jag iallafall vårkänsor. Jag blir kär i solen och i fåglarna och i gruset och allt såntdär.

Efter en föreläsning på morgonen så blev jag hämtad på skolan och vi for ner på stan där vi åt finlunch! Pratade lite om allt mellan himmel och jord och jisses vad tiden går undan. Efter lunchen skulle jag en "snabbis" förbi optikern för att köpa mina glajjer. Nice - förutom att vi blev kvar i 60 minuter. Jag är kanske inte så trevlig att stämma träff med alltså! Vill man hinna träffa mig, för man alltså följa med på sådana ärenden! Men två par helt nya glajjer blev det trots allt, och jag blev 3000 kr fattigare. Sen fick jag skjuts ut på västerslätt där jag hämtade hem en nypolerad Pärla.

Tänk så svårt man har att gå ihop med vissa människor trots allt. Att vissa saker kan gå så snett trots att man egentligne inte riktigt kan sätta fingret på vad det egentligen är, och när det hände. Men efter ungefär 3 minuter så börjar det, alla småsaker. Att man kan tycka om någon, men ändå irritera ihjäl sig!!! När man kommer på sig själv störa sig på saker som man egentligen inte har något med att göra och när man gnisslar tänder bara för att man tycker vissa saker är så dumt dumt dumt, trots att det kanske är småsaker! Tillslut kan man inte ens tänka sig hur situationen såg ut för itne allt för länge sedan (hundra år sedan). Man kan inte ens tänka sig att det faktiskt varit annorlunda en gång! Jisses alltså, det känns helt otroligt. Tur att livet är annorlunda nu.

För övrigt så funderar jag på att bosätta mig här. Förstår ni lugnet? Solen, fåglarna, luften, allt. Jag vill aldrig mer komma hem. Ja, till stan alltså. Och så länge jag har bil så slipper jag ju faktiskt. Jag njuter, av varje sekund. Livet är fasen underbart alltså! Jag trivs just i denna sekund.

-

JAG TROR JAG HAR DRAGIT PÅ MIG LITE
MER ÄN INFLUENSAN NU KAN JAG LOVA

Onödiga onsdag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv!

Idag var första dagen på en ny kurs. Jävligt tråkig, gav ingenting, och mina ögonlock vägde 10 kg. Med andra ord en inte allt för munter Carro idag. Vet inte varför jag bara inte kan skärpa mig och dra på flinet istället, men jag ooorkar bara inte. Skulle vilja lägga mig under täcket och bara vara. Testa själv att gå runt med konstant huvudvärk! Man blir less på allt och alla. Orkar inte anstränga sig hela tiden. Huvva! Hoppas att jag snart blir en glad människa igen.

Det finns (åter igen!) miljoner saker som jag borde göra. Plocka bort, laga mat, träna, betala räkningar, bla bla bla. Vem har motivationen och lusten till det!? Inte jag. Jag har motivation och lust att ligga i solen och peta med fingrarna i snön. Känna doften av asfalt och jord. Eller bara något nytt! Så fort karusellen börjar rulla så lessnar jag. Jag vet inte varför jag behöver ha så många bollar i luften! Jag drar mig till spänningen antar jag, lite äventyr. Lite motgångar sådär. För så är det garanterat, något jäkla ettrigt i mig draaas till motgångarna!

Näe, nu ska jag trycka i mig min äckliga äckliga äckliga mat. För tro mig, det är inte gott på något vis. Och sen ska jag iväg ut ur min lilla lya. Imorgon ska jag träffa någon som jag inte träffat på länge, och det känns.. konstigt. Kanske lite nervöst till och med? En fika på stan är det inplanderat iallafall.

Vi ses.

Korkad brud.

Som sagt, en dag ska jag köpa mig ett troll som ska sitta på min axel och berätta för mig vad jag inbillar mig, och vad som är verklighet. För i vissa stunder har jag svårt att avgöra sånt. Jag antar att man tillslut blir förstörd i skallen. Vissa mönster klistrar sig fast och och spåren blir ganska så djupa. Tankebanorna fastnar liksom. Error. Hur väl man än vet hur ohälsosamt det är, så tar man sig inte riktigt ur det. När lär du dig, var det någon som sa. Vad svarar man?

Varför vill man tro så gott om alla? Samtidigt som man oftast inte litar på någon? Och varför tar man alltid fel beslut av de två, trots att det alltid är 50/50? Hur jävla svårt kan det vara liksom!? Jag är lite som ett skämt egentligen. Blåögd och rödögd. Elektriskt hår har jag också. Och fult svart jävla nagellack på tårna, som dessutom har lossnat till hälften. Och min rumpa har av någon anledning tynat bort, så det gör ont att sitta på en stol! Normalt!? Tur att man kan skratta åt sig själv iallafall.

Det är iallafall bra att jag får Pärlan på torsdag. Nypolerad direkt från verkstaden. Och att jag kan brumma överallt jag ska enda tills jag far till Borga. Var jag nu kan tänkas fara. Ska nog passa på att handla mat iallafall. Näe, nu ska jag sova. Av någon anledning så blev det morgon tidigt imorse! Men det är klart, de är ju rätt lyx att vakna av att man är i Grekland typ! Synd bara att det också innebär typ 5 timmars sömn! Jag antar att man inte kan få allt här i världen =)

Godnatt mina vänner.
Och ikväll går den här låten varm. Helt upphakad.



Kärlekstest!

Jag och min lillebror gör lite kärlekstest för att checka vår framtid. Måste säga att jag ligger rätt bra till, haha! Kan inte låta bli att gilla sånna här test. Betyder det att jag och min 9 åriga lillebror ligger på ungefär på samma nivå? Inte omöjligt, men jag gillar iallafall mina resultat. Synd att brorsan inte tycks ha lika bra odds som mig! ;) Man får helt enkelt testa sig fram med olika namn, och sen satsa på han som man har högst % på! Fast jag håller  mitt "offer" med högsta oddsen hemligt, hoho! Var tvungen att kolla oddsen för några fler olika namn också, och I'm sorry, men jag ligger bäst till! Förutom Tinna och Anton då, men det var kanske itne så oväntat.


Tisdag bakom mina glajjer.

Det är vackert väder ute, så jag tänker gå ut med mina glajjer och steka på stan (hehe). Mjukglass kanske? Imorgon börjar idrottskursen igen och jag är inte ledig på fredag. Imorgon är det dessutom våffeldagen, men kommer jag få några våfflor? Knappast. Jag får nöja mig med ett after-ski-spinning-pass och en rostad macka till kvällsfika. Kanske några längder i bassängen också? Vi ser väl.

Go with the flow. Det handlar bara om stunden.

skrika eller gråta?

Just nu är jag så jäkla arg så egentligen borde jag bara gå och lägga mig.
Sådär arg så man egentligen bara vill grina och sparka.
Hello future, goodbye past.

Smutsig och sällskapssjuk.

Jag och Maria har förvandlats till två hyper-aktiva människor! Det går liksom inte att sitta hemma och göra ingenting ens för en stund utan att det rycker i kroppen! Efter skolan blev det Iksu, efter Iksu blev det promenad och efter promenad så övervägde vi ett spinningpass på Iksu igen! Där hejdade vi oss dock och for hem istället. Har nu suttit hemma i 25 minuter och det rycker i kroppen. Sen när blev jag såhär sällskapssjuk!?

Den här veckan kommer att bli en bra vecka!
Måndag, skola och sen träning på Iksu. Avrunda kvällen med pasta bolognese och umgänge med bra människor!
Tisdag, LEDIG! Fara till optikern och låna hem glajjer (hjälp!), fixa väska till Borgafjäll, träning.
Onsdag, nya kursen börjar!!! Gymnastik och dans, skönt med idrott igen! Tjejkväll med blåbärspaj och ev. bubbel! Ska också på after-ski-spinning på Iksu!
Torsdag, skola sen träning på kvällen, ifall jag inte mesar ur igen. Jag har blivit livrädd om min frihet nu. Första gången i hela mitt liv som jag inte har något/någon som binder mig!
Fredag, Ledig! Sen den obligatoriska fredagsmiddagen!
Lördag, innebandyturnering! Japp, ni läste rätt. Jag Carolina Lindberg ska spela INNEBANDY. Har hållit i en klubba en gång under min gymnasietid, annars har jag nog inte spelat en endaste gång sen jag var 9-10 år. Lagfest på kvällen.
Söndag, slödag. Möjligen träninge beroende på friheten och hälsan.

Och det bästa av allt. JAG BEHÖVER INTE PLUGGA FÖRRÄN I MAJ! Är det inte underbart? I veckan får jag iofs reda på min kuggade tenta som jag kommer måste fixa, men förutom det så känns det wiie! Jaja, nu ska jag göra köttfärssås sen ska jag duscha. Maria blir alltid lika chockad över hur sällan jag duschar (håret), så det det är rätt kul att meddela varje gång jag ska göra det. Så bara så ni vet, idag ska jag duscha mitt hår.

Hejdå =)

Måndag.

Jag drömmer så jävulskt konstigt om nätterna!

Inatt har jag blivit opererad av kanske världens hetaste kirurger! De satt i kallingar med mig runt ett bord medan de förklarade hur operationen skulle gå till (yeah!). Sen slutade det ändå med att det var jag som opererade mig själv. Sånt där pillerjobb där jag gjorde allt genom en kamera. Och det var näsan som skulle opereras (samma som jag gjorde för nått år sedan..) fast i drömmen så varierade det ändå med att det var magen jag rotade i. Sen är alla mina drömmar så jäkla verkliga, så det är inte konstigt att man är lite förvirrad när man väl är vaken!

Nu ska jag upp till Universitetet och ha en redovisning om min VFU. Det är bara synd att jag inte förberett mig någonting alls, inte ett dugg. Och att jag egentligen inte bryr mig heller. Jag menar, hur svårt kan det vara att babbla fram 20 minuter? Jag är ju rätt bra på babbla i övrigt, så det är väl bara att flyta ut lite.

Efter skolan ska jag nog träna.
Ha en bra dag lovers.

-



Balkongmys med grabbarna grus.



Min evighetsresa upp till Nydalahöjd igår.

Mönster-Söndag!

God afton!

Nu är jag hemma i min lya igen. Long time no see! Igår tog det mig 1 timme och 10 minuter att ta mig från mig upp till grabarna. Det kallas att ha oflyt med bussar och iskalla fingrar. Sen började kvällen! Efter många om och men hamnade vi på Rex och det var kanske inte det roligaste jag gjort. Och efter ännu fler om och men tog vi oss därifrån också. Sådär nattetid blir jag så duktig så jag städae och pillade innan jag rullade in mig i ett täcke och somnade. Och då menar jag verkligen inrullad i ett täcke. Sov som en liten puppa med näsan 1 cm från väggen. Sliten tjej.

Idag har vi inte söndagsstädat. Näe istället har vi suttit i solen på balkongen, vi har ätit köttbullar, vi har babblat och vi har legat och bara varit. Jag börjar se ett mönster i mina söndagar och jag gillare! Söndagarna har som fått en ny klang och man glömmer som bort att ha ångest över måndagen!

Näe, det är bloggtorka.
På återseende.


..mer än tusen ord.



Vi jobbade på brännan..



I brist på spadar hittade Maria två gafflar! Man tager vad man haver och
det blev ett prima kylskåp!



...och i brist på toaletter så gjorde Joel en egen.
Rätt diskret, ingen såg något.



Det är så man lever för dagen.



Jag, Maria och Danne drack lite skumpa också.
Det finns alltid något att fira =)



..men vissa gillar det där med att spåra..



Vi skulle ta ett gruppfoto. Men sen upptäckte vi BAJSET. Så det här
är den bästa bilden från det försöket. Jag kan säga att det var bajs
på de flesta ställen och det var o-mysigt.



Nydala 21 Mars 2009

Lycka är..

..att komma hem med en sen buss, och upptäcka att man har nyponsoppa i kylen!

Ikväll har varit en bra fredagskväll. Vi gjorde hemmagjord pizza och skrattade tills magen gjorde ont. Fredags-sällskapet börjar dock tunnas ut en aning. Middagsgästerna idag bestod endast av 6 personer, 2 tjejer och 4 pojkar. Tur att det gick bra ändå! Sen gick vi vidare och pojkarna pimplade lite öl (ovanligt?). När mina ögon började svika så bestämde jag mig för att ta bussen hem. Enda gången då jag befinner mig på ett ställe där bussarna verkligen går efter klockan 22.00, då bestämmer jag mig för att fara hem tidigt.

Nackdelen med att åka buss hem sent är att den stannar bara på läskiga vägar. Jag som blivit duktig och börjat använda mitt överfalmalarm igen lyckades såklart lämna den hemma just idag. Och just idag var det extra obehagligt. Mörkt, trasiga lampor, läskiga typer och.. ja. Så ser ni en tjej som går mitt i gatan, så är det jag. Och har hon nycklarna i handen så är det garanterat jag.

Väl hemma blev jag glad när jag upptäckte att jag köpt nyponsoppa idag. Lite mindre glad när jag kände att någon ätit frukost (hårdbröd) i min säng imorse. Smällar man får ta antar jag. Nu ska jag se till att få min skönhetssömn för imorgon ska vi till Nydala och ha picknick och njuta av solen. Ja, det beror väl lite på min civilstatus då men. Vi ligger för tillfället i en svacka och funderar på att separera. Av någon anledning har jag lite problem med längre förhållanden! Ja, vi bestämde oss iallafall att sova på saken. Inte diskutera det då vissa var i dimman. Så vi ser väl ;)

Nu godnatt människor!

Fredagspepp.


Hon är nöjd.

Hemma igen!

Jag och min favorit tog en promenad i regnet. Vi gick till Maxi och handlade lite onödiga saker bara för att. Mest för promenadens skull. Och ändå kommer man hem me två kassar mat. Och är dyngblöt. Det regnar som i sommaren.

Sånna där promenader är nyttiga och bra! Snacka igenom allt tokig som händer och fötter runt om och jag måste säga att jag är fett nöjd över veckans beslut. Det är bara så himla skönt att dom äntligen är gjorda! Inte vara bunden till något och slippa den eviga ångesten och dåliga samvetet. Nu ska jag akta mig för att lova och säga för mycket så jag kan förbli fri som en fågel också. Ändå kan jag inte låta bli att längta lite till helgslutet då jag ska ut på lite villovägar! Här på Ö. Norrlandsgatan går det snabbt i svängarna nu vill jag lova! Man får ta det som det kommer.

Nu ska jag snart förbereda mig inför kvällen. Och imorgon tänker jag kanske kanske smutta lite vin. Men bara kanske. Allt beror lite på och et gör ingenting för man vet ju aldrig vad kvällen har att erbjuda. Och man måste ju passa på, rätt va de är så sitter man där gråhårig och gammal och undrar var alla åren tog vägen. Funderar över varför man inte tog chanserna när de kom och vilken som egentligen var den avgörande missen? Så tänker inte jag bli. Jag tänker chansa på de bra och skita i de dåliga och lita på det som känns bra. Nog måste man väl våga lite.

Förresten! Jag har fått höra de gyllene stegen nu.
-Betuttad
-Förtjust
-Gillar
-Förälskad
-Kär
-Älskar
Nog för att jag anser att man ska byta plats på Förälskad och Kär! Men Tinna anser sig ha gått igenom alla de stegen nu med sin boyfriend och då får hon väl ha rätt. Nog för att jag tycker hon har fel men.. Jaja. För nog är man kär innan man blir förälskad?!


Påväg. (som vanligt)

Caarro ska få glajjer. Läs och dator och tv glajjer.
Fröken Lindberg övergår alltså till Dirty Fröken Lindberg.

Dirty Fröken Lindberg har dessutom tagit ettt (avgörande?) beslut. Många beslut tagna denna vecka. Alla lika tvivelaktiga men kanske också lika nödvändiga. Jag antar att man får lämna vissa saker åt ödet. Men jag tror, jag tror så mycket att jag för tillfället inte oroar mig. Fast jag egentligen brukar oroa mig för att jag tror så mycket. Knäppt va! Jag antar att det behövs en helomvändning ibland.

Nu får du visa vad du går för!

Ännu en natt som jag sover många härliga timmar! Så skönt. Ändå tvivlade jag när klockan ringde imorse. Ställde om klockan till efter första lektionen och la mig i sängen igen, men så knackade mitt samvete mig på axeln. NEJ CARRO! Så jag gick upp ändå.

Det första min handledare sa idag var "Nu jäklar Carro kommer du få visa vad du går för!". Jag fick ont i magen direkt. Första lektionen bestod av Mig, min handledare (manlig) och EN ELEV. Den endaste eleven var dessutom två meter lång och såg ut som ett skidproffs. Yes tänkte jag. Vi skulle alltså ut med skidorna på isen, och vidare ut mot havet. Känner ni svetten? Handledaren och eleven susar iväg och glider ovanpå skaren hur smidigt som helst. Och jag som borde väga betydligt mindre än dessa karlar (nog för att jag blivit lite tyngre men..) sjönk igenom hela tiden! Det gick enbart att staka sig fram med stavarna, för så fort man använde benen sjönk man igenom. Jag ramlade. Rakt i backen. För första gången på hela praktiken. Jag hatade snön. Jag hatade de där karlarna som flög fram. Svetten rann efter ryggen. Jag har skavsår på mitt lillfinger. håret klibbade i pannan. Plötsligt kändes skidor inte längre lika härligt (trots solen!). Jaja, efter en timmes stenhård träning (för min del alltså..) så var äntligen lektionen slut. Det var den enda klass nio som jag haft idag.

Jag belönade mig själv med frukt och stek mot en husvägg.

Ja, efter den första mördarlektionen så hade jag två till skidlektioner på isen. Denna gång med sjuorna. Sjuorna är bra. För där finns det elever som är lika dåliga som mig. Ja alltså, livsnjutare. Jag kan lova er att mina överarmar kommer att smärta ännu mer imorgon än vad de gör idag, för jag har i princip stakat hela dagen. Benen var ingen ide att använda eftersom att man antingen sjönk igenom skaren, eller gled bakåt. Ge mig massage tack? Axlarna?

Lite sorgligt känns det att denna tid nu är slut (det trodde jag aldrig jag skulle säga!). Men nu har jag ju börjat gilla eleverna. Ja några iallafall. Och börjat inte-gilla några. Och dessutom har jag fått höra att jag kommer blir en BRA LÄRARE! "Du är den bästa lärare vi haft för du låter oss gena i skidspåret!" (ja alltså, vi låg helt sist och jag var dödligt trött i benen. och näe, handledaren märkte inget) och "Du kommer bli en jättebra lärare, för du är dålig på både skridskor och skidor! Och det är inge bra med lärare som kan allt, för då känner sig eleverna så dåliga!" Ja.. jag gillar komplimangerna. Hur som helst är praktiken över och jag fick till och med en kram av min handledare. Det är STORT för de som vet vem han är. En legend. 46 år i yrket. Har haft halva min släkt som elever.

Nu ska jag skriva klart rapporten och sen ska jag basta.
Tro mig, mina axlar och armar kommer att gilla det.

Puss.


Vi vill alla ha något.

Efter inte ens en dags bloggtorka så efterfrågas det. Men vad förväntas det att man ska skriva när det är helt tomt? För det är helt jävla tomt. Eller fullt. Av någon anledning har jag så svårt att känna skillnaden mellan tomt och fullt.

Idag har jag promenerat med vänner i solen och suttit på en bänk med mina glajjer och hoppats på att så många strålar som möjligt ska träffa just mitt ansikte. Det är en härlig känsla, att bli lerig om skorna, få fräknar på näsan och se hur allt vaknar till liv igen. Allt man trodde var dött och förlorat, vaknar till liv igen. Alla stigar som man trampade upp i nysnön i höstas tinar nu bort och istället får man möjligheten att trampa nya i leran. Men samtidigt kan man inte vara riktigt säker, ifall det kanske kommer lite snö igen.

Det är som små fjärilar. Fast egentligen är det inte fjärilar, det är flugor. Jag längtar efter fjärilar och nyckelpigor. Jag längtar efter energin i benen och rosorna på kinderna. När man längtar efter att få ta på sig springskorna bara för att man längtat så länge efter ljudet av fötterna mot gruskornen på asfalten. Det är något speciellt med första springturen på bar mark. Och lukten av asfalten när solen legat på och tragit bort pölarna.

Men samtidigt så finns det ingening härligare än att åka skidor på isen. Ligga på ett liggunderlag och krama snöbollar utan handskar och ja.. allt det där. Var ska jag bo när jag vill ha allt det där? Jag vill bo uppåt. Jag vill bo nära skog, nära vatten och nära nån äng eller åker. Där vill jag bo. Jag vill ha en bäck också. Jag vill ha ett jordgubbsland och ett växthus. Och snö ibland och sommar ibland. Helst vilken dag jag vill. Sen vill jag ha en lägenhet i stan också. Och en i utlandet. Men jag lär inte gifta mig rikt, jag lär gifta mig lyckligt istället. Så frågan är hur jag ska kunna få allt jag vill ha?

Tur att det finns så mycket tid. Nog ska jag hinna vinna några
miljoner och upptäcka allt det där. Nog ska jag komma på
något bra. Men jag gillar solen och jag gillar att jag ska åka
skidor på isen hela dagen imorgon.

Godnatt.

(förresten, nu är tjejmilen bokad!)

Lev idag.

Boundaries don't keep other people out. They fence you in.
Life is messy.  That's how we're made. So, you can waste
your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them.

På språng (som vanligt)

Och bara sådär på ett kick så blev jag ledig imorgon. Tack och bock. Me like VFU. Sen fick jag sådär pang på rödbetan tid hos optikern nästan på direkten och till råga på allt blev det umgänge ikväll. Hur jobbigt känns det inte att duscha och klä sig och röra på sig när man väl har landat hemma. Sen blir jag ruinerad på allt bussåkande också. Ikväll innan jag somnar så ska jag lägga in min rena tvätt i garderoben - det har jag bestämt mig för. Den har ju bara legat där sen i Onsdags nu. Nån som är förvånad?

Oj så mycket vettigt jag ska göra innan jag somnar ikväll. Kanske ska man skriva rapport, diska och sjunga en sång också? Jag känner duktigheten. Nu iväg, hejs.

Sol i sinne, brun inne.

Inatt sov jag mer än 8 timmar, inte dåligt! Måste dessutom ha legat prick stilla hela natten med tanke på hur min nacke känns idag. Men det får man leva med, så istället har jar spenderat förmiddagen i skidspåret och på isen. Hade min första lektion 10.20 och sitter nu och inväntar den sista. Jag gillar inte dessa håltimmar (då jag skulle kunna skriva de där två sidorna som jag aldrig skrev igår..). Men solen skiner huuuur mycket som helst och vi har åkt på isen i "vårt eget tempo". Ja, eftersom att jag suger skidor så åker jag ju fortfarande typ allt vad jag kan för att hänga med sjuorna i deras lugna tempo, så man blir rätt rosig iallafall. Men det är skönt, och jag får fräknar i tusental.

Efter en tredje och sista tur på isen så ska jag ta bussen hem till Ö. Norrlandsgatan igen. Där ska jag försöka ta tummen ur och laga ordentlig middag och sen ska jag möjligen umgås sägs det enligt ryktena. Men man vet ju aldrig, planerna kan ändras rätt så snabbt. Men jag hoppas det, för jag har sovmorgon till klockan 13.00 imorgon då är det ju bara dumt att sitta hemma ikväll.

Nu ska jag se på min rapport. Hejdå.

Jag är populär.

Jag tar tillbaka ALLT jag skrivit om mina KÄRA KLASSKAMRATER! Jag har nu fått just över 200 sms och telefonen piper fortfarande. Det går inte ens att komma in på menyn! Nu passerade det 220. Hämnden kommer att bli så jävla ljuv!!

I övrigt har jag sökt alla jobb man kan söka och i skrivande stund undrar jag om det finns en vänlig människa där ute som har jobb till mig i sommar? Ort spelar för tillfället ingen större roll. Sen kan jag också meddela att snart blir jag glasögonorm. Jäklar va dirty lärare jag kommer bli då! Svarta bågar, vit uppknäppt blus och svart kjol. Hett nanting!

Nu stannade meddelandena på 230 sms. Tack pojkar, ni är guld värda. Jag ska läsa alla med omsorg. Sen ska jag piska er i yoga den dagen ni vågar utmana mig.

Godnatt.

Min tycka-om-lista

Hallej!

Till en början vill jag bara säga att JAG HAR BÖRJAT MED RAPPORTEN NU! (yeeeey!!!!). Jag hade lite panik när jag vaknade imorse och kom och tänka på att om 3 dagar har jag en 6-9 sidors rapport att lämna in, så nu har jag börjat! Har hunnit skriva hela ½ sida, men ska nog försöka kirra åtminstonde 1-2 innan dagen är slut! Verkar som tur är vara rätt enkelt då det bara är egna tankar, funderingar och erfarenheter som ska på papper = ordbajsa.

Sen har jag också varit ute på en 2 timmars promenad! Inte illa! Från mig, till Maxi, upp till Carlshem och sen via Sofiehem hem igen. Vi har pratat killar och träning och jobb och vänner och skola. Fast mest såntdär roligt som killar och vänner. Det är hur roligt som helst med lite äkta tjejsnack och tiden bara rinner iväg! Nog för att tårna blev rätt blöta av 1 dm slask, men de kan jag leva med =)

Tycka om lista:
1. Vänner, de är så roliga och man glömmer allt man borde oroa sig över!
2. Vakna på morgonen och känna sig utvilad, hur härligt är det inte att känna att kroppen är mjuk och varm och man inte alls längtar tills kvällen så man får sova igen innan man ens tagit sig upp ur sängen!
3. Träning, det är som terapi och dessutom kan man äta vad man vill med gott samvete sen!
4. Killar, dom är ju bara sååååååå snygga!!
5. De som fattar vad man menar, det är så skönt när man känner att man inte behöver förklara sig, utan det bara räcker att vara. Inga ord behövs.
6. Kramar, man blir så varm och glad inuti.
7. Diskmaskiner, nu äger jag ju dock ingen, men det är nog världens bästa uppfinning, jag förstår inte hur jag kan leva utan en!?
8. Rakhyvlar, tänk vad äcklig denna värld skulle bli utan rakhyvlar.
9. Hår! Det är snyggt, det är hett, det är manligt, det är roligt att meka med (färga osv).
10. God mat, helt klart underskattat. Nog för att all man man slipper laga själv är god men. Jag säger ändå god mat.

En prinsessas dagbok.

Godmorgon!

Imorse vaknade jag av en ambulans, någon som tokborrade i golvet (taket sett från mig), någon som skrek och att det ringde i telefonen. Men innan jag hade vaknat av allt det där hann jag vakna av att sängen sängen var kall och huttrig. Men lika glad är jag för det för jag har drömt massor med bra drömmar och var alldeles nöjd och varm när jag vaknade! Riktigt mys! Synd bara att jag inte minns en endaste dröm just nu.

Igårkväll fick jag äntligen min vilja igenom och vi såg The Notebook! Knappast någon som uppskattade det lika mycket som jag, men jag gillare. Innan vi lyckats få igång filmen tog det ett tag. Det var psykotest och det var Singstar och det var det ena med de andra. Killarna hade fått för sig att fara och handla där också, så då passade jag på att sova en timme på soffan. Kvällen blev med andra ord rätt sen tillslut! Jag vågade inte ens titta på klockan när det väl var godnatt, men det är nog inte omöjligt att den var efter 2 iallafall! Kanske ännu senare!? Jag är alltså rätt så nöjd att ajg inte behövde kliva upp  där kring 6-7 imorse, utan kunde ligga och dra mig ett bra tag under täcket!

Nu känner jag mig utvilad och nöjd. Jag tror jag har haft prinsesssömn inatt. Sån där kvalitetssömn där man bara drömmer bra drömmar och trots att man inte sovit allt för många timmar så känner man sig utvilad och bra när man vaknar. Känner mig lite som gelé i kroppen idag. Kanske beror på att jag lyckats gulla mig till massage nu några gånger på bara en vecka, hör ni lyxet! Sån där riktigt jättelyx med olja och ljus så man nästan somnar för det är så skönt. Och det bästa av allt, jag har inte ens behövt betala för det! I love it!

Jag har det rätt så bra måste jag säga. Jag är nöjd och jag gillare.
Ett glas juice och nån macka på det här så är jag på topp.

Trött.

Jag är TRÖTT! Skulle egentligen bara vilja krypa ner i sängen, men icke det. Det var faktiskt jag som kom på idén med filmkväll ikväll, så det är bara att ta sig i kragen! Skölja av ansiktet och kolla upp en buss och sen iväg. När man väl är där så kommer man inte ångra sig. Tro mig, jag har en king klass! Nästan bara härliga människor!

Vi ses!


Svettiga Söndag.

God eftermiddag.

Solen skiner inte utan det är dimma ute. Jag mår inte illa men är helt klart bakis. Jag känner mig rätt trött men skulle nog inte kunna somna. Jag är inte hungrig men skulle nog kunna äta något ändå. Jag känner mig rätt glad och nöjd. Igår var king och bra, och det var nog tack vare att jag var så lyckligt ovetande - hehe. Jag, Maria, Eric och Danne lekte lite lekar sådär på kvällskvisten och det vill nog ingen av oss egentligen komma ihåg. Om det nu är någon som egentligen kommer ihåg det? Sen la vi oss alla och sov sked med varandra, mysigt värre! Speciellt för grabbarna.

Imorse ringde inte min väckarklocka klockan 09.00 så jag gick inte upp. Det gjorde däremot några andra och sen blev det två hårdmackor, en morot och en halv pizza till frukost. Sådär lagom lättsmält medan vi med smått ångest fnissade över gårdagens bravader. Som sagt. Det man inte (åtminstonde nästan inte) minns, det har aldrig hänt. Sen är det ju lite tråkigt att vissa inte pallade trycket och for hem innan kvällen egentligen var helt slut. 

Precis som förra Söndagen sitter vi nu här och lyfter på fötterna när killarna sveper förbi med dammsugare och moppar. Vi gillar det här med söndagsstädning! Kanske kommer vi att orka ta oss hem på en stund, men just nu känns det inte så. Kanske ska vi ta och ladda upp med lite matlådor här så behöver vi aldrig fara hem? Hehe..! 

Jaja, bätter än såhär blir det nog inte.
Men lika glad är vi för de! Man kan väl säga att lite roar små
och små grytor också har öron. Ju mindre desto större.

Hejdå.

Jag är en grinolle.

Sånt som får mig att grina.




 





Hockey och sånt dumt.

Min morgon började med Hockey! Blev uppplockad på Ö. Norrlandsgatan och sen bar det iväg. Slutresultat 12-2. Men jävlar vilken inlevelse vi hade i klacken! I halvlek kom vi fram till den briljanta idén att sätta oss i det där båset där man sköter tidtagning och pratar i micken (bra idé Carro!). Jag mekade med alla sladdar och knappar jag kunde hitta för att få igång mickjäveln, men misslyckades. Tillslut blev vi utkörda därifrån, innan jag hunnit meka tillbaka alla sladdar igen. Bra Carro igen! Blev lite pinsamt sen när vi såg från läktaren hur de desperat började fippla med alla kablar och knappar, så då kände vi att det var läge att gömma sig på toaletten. Men jävlar va bra det hade blivit OM jag hade fått igång tekinkjäveln! Tänk min och Marias röst eka i mellan väggarna på Sky Com!

Nu är jag hemma och speedad som få! Efter att ha skrattat konstant i en hel hockeymatch så är alla bra-hormonoer på topp och det sprätter i mig! Det är alltså NU som jag borde passa på och göra massor med nytta och roligheter, för inom.. ska vi säga 30-40 min(?) så kommer det att sjunka som en sten om man bara sitter ner.

Kan säga att jag är smått taggad inför kvällen också! Hur kan man fortsätta vara taggad helg efter helg efter helg efter helg? Ingen vet. Fast på Söndagar och Måndagar är man inte lika taggad. Då fattar man inte vad det roliga egentligen är eftersom att man gör samma sak varje kväll och det liksom är på G hela tiden, men man kommer som aldrig längre. Men ikväll så ska jag vara på topp. Och jag är är sugen på att röjja jävel på studenpubarna på Campus, för vem orkar tar sig längre än så? Inte jag!

Vi ses.


Tusen miljoner.

Det finns tusen miljoner och många många fler, ändå vill man
spara vissa ögonblick och spela upp dom om och om igen.

Trots att man egentligen vet att det kommer så många fler, så vill man stanna just i den stunden bara för att man vet att just den samma kommer aldrig mer igen. Den där känslan av att tiden står stilla men samtidigt rullar den så snabbt, så innan du vet ordet av det så har vi glömt bort det, och är någon helt annan stans. Det spelar ingen roll hur hårt du blundar, hur högt du önskar och så mycket du vill, för ju hårdare du klamrar du fast, desto fortare går tiden utanför. Så när du väl vågar öppna ögonen, så upptäcker du att det hänt så mycket under tiden. Och kanske börjar du då inse att man missar allt för många tillfällen genom att inte våga lite mer. Det handlar om att leva för stunden eftersom att när du vaknar imorgon så kan det se helt annorlunda ut. Du kan aldrig veta vad dagen har att erbjuda. Och när den där dagen långt där framme kommer, så kommer du att ångra dig ifall du aldrig gjorde allt det där. Varje ögonblick räknas, alla stunder är unika. Vissa vill man stanna kvar i, andra vill man glömma. Tiden rullar, oavsett vad du vill och var du är just nu.

Det handlar om möjligheter och om tillfällen. Det handlar om att ta chanser när de kommer eller aldrig sträcka ut handen och istället missa dom. Det handlar om att ta dagen som den kommer eller sätta sig ner och vänta ifall nästa dag kanske verkar bättre. Det handlar om att pröva sig fram och ge det ett försök, för hur ska du annars upptäcka att det var fel? Det handlar om att trampa snett men att komma igen, att glömma bort men att bli påmind och att alltid försöka se möjligheterna i allt som kommer.

Det finns tusen miljoner och många många fler. Du vet inte vad som är rätt, förrän du upptäcker vad som är fel. Njut av varje stund och varje ögonblick, njut av de leenden som gör dig glad och spegla dig i de ögon där du är vacker. Lyssna på orden som stärker dig och värm dig i den famn du känner dig varm. Sjung högst i kyrkan och dansa fulast på krogen, kugga ett prov och glöm pastan på spisen.

Man vet aldrig, men jag har en känsla av att man bara lever en gång.

Ord.

"För vad det är värt, så är det aldrig försent, att bli vem du än vill vara.

Det finns ingen tidsgräns, börja när du vill. Du kan ändra dig eller vara den samma. Det finns inga regler inom det här. Vi kan göra det bästa eller det värsta utav det. Jag hoppas att du gör det bästa av det. Jag hoppas du får se saker som gör dig häpen. Jag hoppas att du känner saker som du aldrig känt förut. Jag hoppas du möter människor med andra syner på livet. Jag hoppas du kommer leva ett liv du är stolt över. Och om du finner dig att du inte gör det, hoppas jag att du har styrkan att börja om igen.

Vissa människor är födda att sitta vid floden, vissa blir träffade av blixten, vissa har ett öra för musiken, vissa är artister, vissa simmar, vissa kan knappar, vissa känner till Shakespear, några är mödrar. Och vissa människor dansar."

Haha...

Haha, det här glömde jag skriva! Just nu minns jag inte riktigt vad för tokigt jag drömde inatt, men jag vaknade av att jag skrattade! Hur kul är inte det! Jag vaknade av att jag hörde mig själv skratta, och det är ju nästan lite pinsamt! Jag vaknade flera gånger den här morgonen och var helt borta! Jag vet att jag pratat, men jag vet inte vad jag sagt, och jag minns inte vad jag drömt.

Men det är inte varje dag ma vaknar av sitt eget skratt, så nog
måste jag ha mått rätt så prima där på morgonkvisten!

-

Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst!



Puss.

Godmorgon, godmiddag, godkväll!!

Igår vände till sist och blev väl så bra som den kvällen kunnat bli! Garanterat bättre än att sitta hemma och deppa! Jag fick se Yes Man och dricka te med honung och nu måste jag säga att det tar emot att säga "Nej" vissa gånger. För nog är det väl så, att varje gång man säger ja, så öppnas fler möjligheter för en själv? Jag tror det! Sen fick jag massage på köpet också vilket jag sällan tackar Nej till. Oj så jag älskar när någon taaaar i mig! Lovely med massageolja och hela köret. Dessutom känns mina händer alldeles lena idag fortfarande. Två flugor i en smäll!

Imorse tog jag bussen till Tinna och vi promenerade ner till stan, ja jävlar va lyx de är att bo där vi bor ibland! Jag lyckades som vanligt göra av med massa kosing och hem kom jag med en kasse alkohol, ett linne och en present! Jag är kanske världens sämsta paket-köpare många gånger, men sviker fantasin så.. Nu funderar jag på ifall det blir middag ikväll eller om jag ska laga mig något själv? I vanliga fall brukar vi ha Fredags Middag varje fredag, men ikväll är jag inte säker.

Inne på H&M idag fick jag smått blodsockerfall! Jag brukar rätt ofta bli snurrig och svimfärdig när jag ställer mig upp snabbt, men idag blev det snurr inne i butiken! Blev alldeles illamående och snurrig och darrig och fick sätta huvudet mellan knäna en stund, haha. Ja att ajg svimmar är ju ingen ovanlighet. Sist var i höstas när jag vaknade upp liggandes i hallen hos mamma och pappa, med huvudet 3 cm ifrån en stor glaskruka. Som sagt, jag är en svimmare!

Näe. Puss på er som sätter guldkanter på mina dagar.
Och som är så Mmmm!

Pick up!

ibland är jag alldeles för snäll. men vad gör man inte för att kirra en biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil? piiiiiiiiiiiick uuuup the phoooooooone!?! snart är jag i trubbel, big time. sen när dog telefonnätet av helt?

-


Klump i magen.

Inatt låg jag vaken till närmare 02.30 och vred mig, känner ni paniken när man ska upp 06.30?!

Jag tycks ha alldeles för många beslut och kval framför mig och det tär! Det tär fan i hela magen! Hur ska man kunna välja bort något som alltid funnits där, för något som.. ja jag vet inte. För ingenting alls egentligen? Det ligger som en klump i magen och jag försöker skjuta upp det hela tiden, men snart går det inte längre. Det är alldeles för tungt att ha framför sig och alldeles för elakt att vela längre.  Och ändå har jag fortfarande inte kommit fram till ett beslut. Vad vill jag egentligen? Jag vet inte jag vet inte jag vet inte jag vet inte.. Varför kan ingen ta det beslutet åt mig?

Idag har iallafall varit en hyffsad dag på praktiken och barnen tycks gilla mig. Det är skönt att göra något annat och koncentrera sig på lektionerna istället. Jag höll i en simlektion och det var riktigt roligt! På vägen hem fick jag massor av snälla sms och ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Har blivit bjuden på fika ikväll med! Jisses vilken lyx jag lever i helt plötsligt! Det är ju bara synd att man alltid velar, hur små saker det än gäller.

Näe, antingen måste jag göra middag eller så ska jag slumra en stund.
Den sista energin börjar också att sina nu. Det tar på krafterna att ha så
mycket i skallen, det lovar jag.

If I go there will be trouble
An if I stay it will be double

Mina mönster och en guldklimp.

Nu har jag pillat klart i min lägenhet så nu är det ren och fin igen. Dessutom är all tvätt tvättad också! Så grymt skönt! Egentligen borde man väl vika tvätten också för att det ska gillas, men jag vet inte om jag orkar... Glömde såklart sista maskinen i så jag måsteju vara uppe nån timme till..

Mitt besök var väldigt trevligt och vi drack te med honung
och såg på Greys med tända ljus över hela min lilla lya.
Tänk vilken mysfaktor jag kan få här trots allt. Jag är nog
en rätt mysig människa!


Idag har vi kommit fram till att man dras till en viss typ av personer, på ont och gott. Det spelar nog egentligen ingen roll vad det är man vill, för man fattar tycke till vissa, och inte till andra. Tänk så svårt det kan vara att gilla vissa människor, fastän man kanske vill och försöker, och fastän man egentligen inte hittar någon viss anledning att inte tycka om personen. Samtidigt som man kan falla framstupa för vissa trots att det finns miljoner anledningar till att man inte borde och att man kanske egentligen inte vill. Hur dumt är inte det?

Hur enkelt vore det inte om man själv kunde bestämma vilka man skulle tycka om, och vilka man inte skulle tycka om? Jag menar, vissa personer kan jag störa ihjäl mig på trots att de egentligen aldrig gjort mig något illa, utan bara ljudet och synen av dem gör att jag gnisslar tänder av irritation. Och andra kan jag dras till som en magnet trots att det egentligen inte alls finns någon anledning till det. Men för att vara ärlig så börjar jag se ett mönster. Jag har hittat mina typer på något sätt. Det finns sisådär 5 stora punkter, och är de uppfyllda så blir jag nyfiken på direkten! Tro mig, det har sina nackdelar. Sen finns det garanterat ett antal punkter för de typer av personer som jag ogillar också, men de har jag nog inte kunnat pricka ut exakt ännu. Eller, inte alla iallafall, men vissa. Och det har också sina nackdelar! Nog för att jag tycker om de flesta, men vissa fungerar jag helt enkelt inte med!

Näe, nu ska jag gå och blåsa ut mina fina ljus som står i badrummet (till och med där har jag det mysigt!) och sen ska jag borsta mina tänder och lägga mig i sängen och fundera på min simlektion imorgon. Tänk att man kan bli så nervös över så lite egentligen! Men efter imorgon klockan 13, då är det faktiskt helg, och hur underbart känns inte det!

Ja juste, vi kom också fram till att nu för tiden har man ingenting att gråta över längre, och det är då man börjar gråta över småsaker. Typ när man gråter floder över fjantiga program på teve, eller när man blir tårögd av att någon ger än en komplimang. Får man komplimanger för sällan eller har man blivit gammal när man blir rörd av att höra en? Hur som helst borde man kanske gråta lite oftare, för man känner sig så tom efteråt, på ett bra sätt. Fast så ska man kanske inte säga, för då lär de väl gå åt helvette nu snart.

Just nu mår jag iallafall fint och jag tycker om min nya granne som guld!


Aktiva Onsdag.

Mys!

Idag har jag varit med mina favoriter på Iksu och bara haft det mys. Vi har flytit runt och pratat om i princip ALLT mellan himmel och jord och jisses vad bra det varit! Efter en hel dag där var jag hos min nya granne och tittade in läget där (ska vi byta lägenhet?) och ikväll får jag dessutom grannbesök här hos mig! Det kan jag faktiskt bjú på, jag menar, vad gör man om man varken har tv eller dator och är ensam hemma? Dessutom är det king för mig att få sällskap till Greys och få bjuda på lite te! =)

Fast innan besöket ramlar in ska jag tokstäda här. Dammtorka, dammsuga, torka golven, skura toaletten, tvätta minst 3 tvättar och dessutom äta lite middag. Jag har med andra ord en rätt så aktiv onsdag! Och me like!

Uppdatering kommer väl innan sängdax!


....i dimman!

Jag hittade just kanske förra årets mest pinsamma bild på mig. (okej faktiskt inte den allra värsta, men nästan!)  Det krävs så in i helvette mycket för att jag ska ställa upp på sånt här, och uppenbarligen så var det åt helvette mycket också! Hahaha, ja. Jag finner inga ord!! Eftersom att den varit uppe på bloggen tidigare så kan jag bjú på den! Haha, gissa om vi fick oss några goda skratt!




Godnatt.

6½ timme senare är jag nästan pigg! Känner mig duktig och hurtig och skulle kanske nästan kunna börja dona med något. Fast diskberget lockar inte. Och inte städningen heller. Och inte tvätt. Men byta lakan ska jag absolut göra, sen ska jag lägga mig i sängen och slötitta på teve och bara mysa med mig själv (man tager vad man haver).

Kvällen har (för ovanlighetens skull) spenderats på Nydalahöjd och jag gillar sällskapet, det är svårt att inte bli på humör tillsammans med vissa människor. Det är ju bara synd att det innebär miljoner med bussresor med bussar som aldrig stannar där man tänkt det. Jag börjar bli rädd att bli påflygen och våldtagen nån kväll, för jag hamnar på allt konstigare gator som bara blir mörkare. Då gör de 3 överfallslarmen som ligger här hemma ingen nytta alls. Hur man nu ska hinna slita upp ett sånt ur väskan ifall olyckan är framme?

Imorgon har jag som sagt hemmadag som kommer bestå av mys på Iksu med mina tjejer. Hur härligt är det inte att en av dom flyttat in här Öst på Stan också! Spontanpromenader! Näe, nu kanske man skulle bädda sängen medan man fortfarande känner sig hurtig, det brukar ju vända rätt så snabbt. Ikväll är jag sällskapssjuk, och trivs inte med att ligga ensam och tvärs över. Det blir så jäklarns tyst här! Ingen som gnisslar tänder, snarkar, pratar eller ens dunkar i väggen! Sen har jag abstinens också, och inte vilken som helst. Hmm, en apelsin skulle nog sitta fint.

Det kliar i mina fingertoppar ibland.




Övertrött?

Zzz...

Jag är dödens miljoners trött nu kan jag lova. Kunde inte sova inatt så det slutade med att jag gick upp och bläddrae i en idrottsbok. Imorse var jag Zzz. Morgonen började iallafall med skidor, sen blev det skridskor och sedan simmning. Jag har kommit på trickset med skidor! Man ska ha långa stavar, för jävlar vilken kraft man får då!

Nu är jag hemma. Eller sen en tid bakåt. Och jag vill bara soooova. Jag borde diska, byta lakan, städa, LAGA MAT, men jag orkar inte... Det blir nog mackmiddag. Sen har jag lovat att umgås ikväll egentligen, men jag oooooooorkar inte. Måste jag? Det är så jäkla jobbigt att cykla och åker man buss så lyckas jag alltid missa sista bussen hem. Kan ingen komma hit med något gott till mig istället, för jag har inte många minuter kvar i livet känns det som..!

Ge mig lite sängmys istället bara.


SOMMAR jatack.


Naket och trevligt!

En timmes spinning (döden) och sen pumpa mage efter det. Vem tror att jag kommer ha ont imorgon? Men inte i arslet! Min rumpa kanske är härdad och van nu, för det gör inte ont längre. Eller så är man bara så jävla upptagen med att känna smärtan i låren, knäna och vaderna så man glömmer det. Idag var såååå nära kramp i vaderna! Kan det bero på att jag typ inte kissat på två dagar? Alltså lika med total uttorkning! Undra varför?

Jaja, väl hemma tvingade jag i mig själv Verumfil och mackor, vilket är som vanligt var riktigt tungt! Jag har jättesvårt att äta efter träning! Det tar stopp, så mår jag bara illa istället! Men man måste ju, så ner kom det ändå.

Nu ska jag krypa ner i min säng. Första natten på TRE nätter som jag sover hemma! Gissa hur skönt det kommer att bli att krypa ner under täcket! Lite tomt kanske, men ändå skönt. Nu var det verkligen länge sedan jag fick lägga mig tvärsöver och puta med rumpan utan att någon gnäller att jag tar för stor plats!

Sen taggar jag veckoslutet också. Jag ska (se till att) få massage och bada badkar, jag ska äta fredagsmiddag, jag ska se på hockey, jag ska bada bastu (NAKEN!) och jag ska umgås! Ja, det där med nakenheten blev ju som ett måste när jag blev utmanad. Frågan om vad som var naket kom då också upp. Enligt någon så ska "Musen flyga och läpparna fladdra" Hahah... jadu. Men enligt någon annan så räckte det med handduk runt midjan, men inte högre. Vi ser väl säger jag. Glömde jag säga att bastandet skulle se med minst 3 killar också? Oj så generade de kommer bli om jag ska flyga och fladdra och lallarunt halvnäck (eller näck!) så vi ser väl. Själv tycker jag att handduk också gills som naken!

Godnatt nu vänner (och fiender).

Tidsfördriv (maten bubblar på spisen..)

Tidsfördriv, och ett rätt roligt sådant! Jag och min McDreamy alltså! Inte för att jag tror att jag kom fram till något mer än jag redan visste, men kul ändå! Någon som känner sig träffad? =P


* Vad heter ni? Carolina den Fina och 'okänd'

* Hur träffades ni? Hmm.. jag vet inte, valfritt ställe? Knappast krogen, sånt tror jag inte på. Tror jag?

* Är ni förlovade? Icke! Jag förlovar mig med den jag ska leva resten av mitt liv med, så det kan nog dröja.

* Bor ni ihop? Inte det heller, timing is everything and time there is plenty.

* Har ni barn? Jag studerar? Näe, men sen!

* Har båda körkort? ABSOLUT! Jag vill åka bil fort och fartfyllt, men inte så farligt.

* I så fall, vem kör bäst? Ingen kan väl köra bättre än mig?

* Kommer du ihåg er första kyss? Inte nödvändigt, men jo. Av någon anledning brukar jag komma ihåg sånt i efterhand iallafall. Eller så glöms det helt, jag vet inte. Men första tillfället iallafall!

* Vem sa "Jag älskar dig" först? Han. Jag har svårt för sånt. Älska är stort och rätt farligt, och jag är kanske rätt feg av mig. Ja alltså, det är ett stort ord. Och det låter så fult i munnen när man säger det. Alldeles för uttjatat och betydelselöst!

* Vem är äldst? Han! Jag har en åldersgräns på lägstaålder som jag knappast lär sjunka under. Fast kärleken har väl ingen lag?

* Vilka stjärntecken är ni? Jag är skytt och han skiter jag nog i vad han är.

* Vem fyller först på året? Helst han faktiskt. Det räcker med ett Decemberbarn.

* Vem är längst? Han! Väldigt väldigt noga!

* Vem sjunger bäst? Han! Det finns inget mer tilldragande än musikaliska snubbar. Spela gitarr och sjung för mig, då är jag nöjd!

* Håller ni handen på stan? Inte omöjligt, men ändå inte nödvändigt. Beror väl på?

* Kände ni varann innan ni blev ihop?  Spelar inte så stor roll.

* Blev du kär i första ögonkastet? Det tror jag inte! För det första har jag svårt att bli kär och för de andra blir snubbarna snygga för att man gillar dom. Man gillar dom inte för att dom är snygga. Eller alltså, utseendet är ju något man lägger märke till, men riktigt het blir dom inte förrän man känner något... de där blev komplicerat!

* Har ni någon speciell låt? Troligtvis den han nynnar mest på.

* Har ni några "fri kort"? Ingen aning om vad de betyder ens!

* Har ni varit utomlands tillsammans? Tids nog, såklart! Jag älskar solen och vattnet!

* Vilket är ert bästa minne? Hmm.. säkert nån av alla kvällar jag babblat som mest. Fast jag trivs nog bäst när man inte behöver säga något alls.

* Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Umgås med andra eller varandra. Bra med gemensamma vänner! Pratar om dagen.

* Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ibland, ibland inte. När man är med andra tycker jag man kan hålla sig ifrån varandra, det kan vänta till senare.

* Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Troligen. Umeå är litet och det känns som att man vet vem alla här är.

* Blir du lätt svartsjuk? Inte när jag känner att jag har mitt på det torra!

* Brukar ni bråka? Lite tjaffs är nyttigt tror jag. Sen är det bra att inte alltid få det man vill direkt.

* Ringer ni eller sms:ar ni mest? Man behöver inte smsa och ringa hela dagarna, men ibland så!

* Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Oj så svårt! Ögon kanske? Helheten.

* Brukar nån av er prata i sömnen? Jag vet iallafall att jag snackar i sömnen!

Underbara Måndagar...

Jo dagen började fint.. Not?

Kaos och jävligt så jag missade min klass med 5 min och fick vandra hemmåt igen med mina skidor och jävliga pjäxor. FAN! Satte mig fint på en stol och väntade på att nästa lektion skulle börja. Fick ett ännu bättre sms som gjorde dagen ännu bättre och egentligen ville jag bara grina åt hela alltet. Tur man är bra på blinka.

Var iallafall just ute på min första (egentligen andra då...) skidlektion och mina hälar blöder! Men jag kan inte låta bli att tycka det är härligt ändå. Glida runt i skogen och fundera på bra saker eller ingenting alls. Det är nästan så att jag måste köpa mig ett par egna skidor så snart som möjligt! Jag gillar det iallafall.

Nu sitter jag här och har lunch men äter inte lunch. Någon mat fick jag inte med mig och inte finns det något att köpa heller. Jag kommer att ha knivar i magen innan jag väl är hemma på Ö. Norrlandsgatan igen! Ikväll ska jag upp till Iksu och röra på mig hade jag tänkt. Om jag inte är dödens död. Jag har många timmars sömn att ta igen! Sen är jag "ledig" onsdag fredag också, och korta dagar tisdag torsdag. Veckan känns redan bättre!

Imorgon är det fossi på teve!
Så, vem bjuder på teve och sällskap!?


Ljuset i tunneln.

Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt
Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt



Och nu vill jag så mycket att egentligen vet jag nog inte alls vad jag vill. Tusen miljoner och mycket mer och tillbaka till de där stunderna men ändå hoppas på ögonblicken framöver. Jag känner mig lite trasig och lite nere och borde ta mig själv i kragen lite. Man borde som sagt sluta tro och nöja sig med att veta istället. Sen borde man alltid ha något roligt och positivt att se fram emot inom en snar framtid. Inte i typ Juni som är hundra år bort. Kanske borde man inte oroa sig och bry sig heller och försöka leva som man lär istället. En fjomp är vad jag blir vissa gånger. Eller så är det bara så att man blir så van ibland så när något väl blir annorlunda blir man helt ställd.

Hur kan man tro så gott om alla att tanken inte ens slår en att orden man får höra kanske inte är sant vissa gånger. Men samtidigt så  är det så att innerst inne så litar man inte på något och tror aldrig på de ord som man kanske egenligen borde lyssna och ta åt sig av. Jag föredrar raka rör. Och det skrämmer mig när man börjar tvilva och misstro människor man inte vill annat än lita på till 110%. I slutändan kanske jag inte litar på någon egentligen, och det är där problemet sitter.

Jag ska sova nu. Sen har jag räknat ut att det bara blir VFU 2 ½ dag för mig denna vecka. Och sammanlagt bara 9 timmar. Plötsligt kändes det lite enklare. Och sen blev jag påmind om att det är fredagsmiddag på fredag  och på lördag är det visst också planer. Ja, lite enklare känns det nog. Speciellt ifall man kan klämma in någon umgängeskväll i veckan också. Vad hände med den Carro som behvöde egen och ensam-tid? Plötsligt vill jag inte vara ensam ens för en stund.

Ge mig en kram.

Safe.

Ja hej då.

Helgen har väl varit bra men ändå dålig. Fast rätt bra ändå. Nu känner jag mig sjukare än sjukast. Halsen gör ont. Magen svider. Inte riktigt på topp. I fredags hade vi tentakalas och lekte lekar och njöt av trevligt sällskap. Lördagen bestod mer av rock-band och rumpskak. Sådär kring lite senare dog jag av helt. Det var som om någon drog ut kontakten och helvettet släpptes lös. Rundgång blev det iallafall och min telefon gick rätt het där ett tag. Jag ville hem och dra täcket öve rhuvudet och inte vakna på länge, men det gick inte. Ja jag vet inte alls vad, men de var nog bra att jag fick sova och vakna upp på en ny dag istället. Inte för att de börjae speciellt mycket bättre med ännu mer kaos men. Hur orkar man?

Jag är kanske världens känsligaste människa när min sömn och mat blir rubbad, men ändå. Ibland måste man få ha sådana dagar alltså. Vara lite bitchig och irriterad och trött och ledsen och mest trött och ledsen. Lite less sådär. Tur att det händer mig så sällan. För oftast är jag faktiskt rätt så glad.

I veckan ska jag på VFU och det spelar ingen roll att folk säger att det är roligast på hela utblidningen för det tycker inte jag. Jag vill ha mina människor runt mig och inte åka skidor och äta apelsin från 8-16. Inatt måste jag sova i Obbola men imorgon flyttar jag hem till stan igen. Man mår så mycket bättre av att ha härliga människor runt sig. Guld värt. Den här veckan måste bestå av många sällskapskvällar. Jag kan behöva det.

Jadu Fröken Lindberg, hur tänker du klara dig smärtfritt ur det här?

Mer än tusen ord.



"Jag har aldrig?"





Gemenskap!



Tävling!



Tjurskalle (som vann)



Lek.



Hon är med på ett antal sådana vig-kort, tro mig.



Nr. 2





Finslip.



USCH.



Vissa fick till de bättre än andra.


Ta ingen skit

Min kväll var bra men ändå jävlig. Mindag är också bra men ändå jävlig. Det mesta är väl bra men ändå jävligt och jag är ganska säker på att det  kommer bli jävligare. Tur att det             är    braibland    ocksä.Detta tangentbord suger så jag orkariinte bråkamed det!





Jag ska lära mig att   inte lita       på alllla        och  tro               gott omalla
Vissa saker tappar sin  mennnng efter ett tag.






Ont gör det.

Lördag.

Ett, två, tre, fyra....
...jag är en partymyra.


Nu ska jag bara knega klart på Ica och sen blir det kanske lite kalas igen,
eller vad säger du Maria? Man måste ju  passa på medan man inte
blivit rynkig än. Jag menar, sova kan man göra i graven. Ifall pojkarna
inte blivit less på oss vill säga. Det återstår att se.

5 timmar kvar.


Fröken Underkänd i dimmans snesteg.

Jag ska inte berätta för mamma och pappa hur det gick för mig på tentan. Jag ska inte berätta att jag kunde en fråga av typ 8. Jag ska inte berätta att jag fick panik när det inte var förrän på sista frågan jag kunde svara. Jag ska inte berätta att jag satt i 1 ½ timme och bara väntade på att nån skulle gå så att jag slapp gå först. Jag ska inte säga att tentatiden egentligen var till 16.30. Jag ska inte säga att jag nästan skrattade när jag läste en av frågorna. Sen ska jag inte säga att jag nu mera kan kallas för Fröken Underkänd.

Så IDIOTISKT!
"1. Förklara växthuseffekten och ozonproblematiken för en klass 8."
"2. Förklara samma fenomen för en kollega som inte vet ett dyft om naturkunskap."

Svar:
1. (förklarade hela skiten)
2. Jag skulle förklara på ganska exakt samma sätt, men lite beroende på hur utvecklingstörd
min kollega var och hur smarta eleverna var. HUR MÅNGA SÄTT KAN MAN FÖRKLARA DET PÅ!?

Seriöst. Det ska ske många under och mirakel för att jag ska ha klarat det där. Men som sagt så tror jag ju på sånt, och jag har mer än en gång fått höra att hela jag är ett litet mirakel, så vem vet? Nog för att det var ett tag sen jag gjorde något mirakulöst nu men.. Inställning!

Nu ska jag duscha och äta, sen ses vi i dimmans snesteg.

Hungrig?

Förresten, Eric gjorde pizza inatt. Men... det gick inte så bra.
225 grader.. under en natt?

Och jag har en känsla av att det här bara är början.


Godnatt, skatt.

Nu ska jag sova, så jag orkar vara vaken imorgon. Men peppen vet jag inte om jag har. Näe, jag är lite av en karusell. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter, liksom alla andra dagar. Timing is everyting and time there is plenty. Hoppas jag känner taggen bubbla i magen imorgon. Och inte det där svidande som jag har haft alldeles för länge nu. Jag gillar inte när min mage syras sönder, och nu har jag inte ens druckit kaffe på länge!

Knäpp blir man ibland. Men man ska lägga energin på viktiga saker. Som hållbar utveckling och svältande barn. Inte på de som aldrig blir nöjda. Och inte på de som glömmer så lätt. Näe, bättre att lägga energin på det som räknas. Och det som gör någon skillnad. Typ barnen i afrika och cancerforskning. Jag har faktiskt gett lite av mig själv, min kropp alltså. Och jag hoppas det kommer göra någon skillnad. Gör det du med! [ https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx ]



Håll tummarna för mig ibland, jag lär behöva det.

Mums!

Egentligen är jag lite emot sånt här, men jag är smått lyrisk över mina nya leggings!
Ja, inte för att jag kommer att gå runt i bara dom, men jag skulle gärna vilja! För man 
får kanske Umeås snyggaste ben i dom!  Kan man annat än älska dom?!



I love secrets ;)

Jag hoppas på min enorma allmänbildning. För läshuvudet kan
man inte hoppas på, när man inte har läst något. Eller?

Imorse gick jag upp och for på spinning. Mitt ass gör ontontont. Men galet så bra träning det är! Jag kanske är konstig som får ont i triceps och mage också, men jag gillare. Sen gick tåget till UB där vi diskuterade Benhabib och hållbar utveckling och våra blivande (och förhopningsvis heta) nollor, och fest och byhålor och kanske tappade vi spåret en aning.. Så jag ringde Maria och vi for till stan istället. Vi var såååå nära på att köpa en "I LOVE SECRETS" t-shirt, men sket i det i sista sekund. Undra varför? Hehe.. =P

Frågan är vad jag ska göra av min kväll. Jag vill inte sitta på UB och prata om tentan. Jag vill ner på Olles se hockeyn. Jag borde sitta på UB och lyssna på när Joel föreläser (för det är faktiskt så) och jag borde inte sitta på Olles och se hockey. Varför han man så svårt för det där med rätt och fel? Borde och borde inte? Och varför är det man inte borde så hiiiimla mycket roligare änd et som man borde! Om jag hade varit med i The Hills hade jag farit ut och druckit snygga drinkar och slängt med håret.

Puss!

Ångest....nä!

Det kommer att komma en tid då jag har fetaste ångesten över att jag fortfarande inte ens öppnat de där jävla böckerna. Men.. jag har ju haft viktigare saker för mig. Typ långa samtal i telefonen, Greys, Crossroads, popcorn, hudkräm, vatten.. jaa.. Dessutom har jag ännu en gång konstaterat att jag är nöjd med mitt läge för stunden. Ju mer jag tänker på det desto nöjdare blir jag. Prick nu har jag knappt tentan att klaga på, för det har jag inte börjat bry mig om än. Det kommer kanske som en snefylla på fredagkväll eller som ett bakslag på lördagmorgon. Ja att jag dessutom har fallit tillbaka till min gamla kärlek och blivit kär igen är ju ännu härligare. (se föregående inlägg).

Mina ögon svider av trötthet.  Imorgon ska jag spinna igen. Detta trots att det första jag tänkte på när jag klev av den där jäkla cykeln igår var "Tuuuuuuuuur att jag inte har en pojkvän hemma som hoppas på något...!". Ungefär så känns min kära bakdel fortfarande. Undra om man kan se konturer från sadeln? Många muskler smärtar. Ja, någonstans mellan spinningen, shoppandet, lunchen, frukosten och allt annat viktigt SKA jag plugga. SKA!

Nu sover jag istället. Skönhetssömn behövs, jag är ett vrak.
Jag som skulle försöka bli snygg. Tandtråd, ansiktsmask,
ansiktsvatten, nagelfil, skönhetssömn, vatten bla bla bla
 egentligen itne min grej. Men är det kris så är det.

Nöjd. Puss!

Jatack, heting!

Jag är kär!

Seriöst, nu snackar vi drömprinsen i hela världen. Magisk! Snygg, het, sexig, musikalisk, snäll, allt. Perfekt! HUR JÄKLA GOSCH SOM HELST! Jag blir knäsvag och rosig om kinderna och pirrig i hela kroppen! Japp, jag är 13 år och blir fortfarande så kär att jag gråter när jag ser Crossroads. Det går verkligen inte att hålla ögonen torra i slutscenerna när han är så Mmmm!!

Han vill jag ha. Kolla skägget, kolla ansiktet, kolla allt!
Hur typiskt mig är inte den snubben!?



Farväl bloggen?

Jag skrev just ett lååångt inlägg. Och jag publicerade det. Sen insåg jag att det verkligen var mina tankar i ord där på skärmen. Min blogg är mina tankar. Inte mina dagar. Min blogg har alltid varit om det som snurrar i mitt huvud bara för att jag för min egen del ska få det ur skallen. Problemet nu är att jag börjar känna mig naken när orden väl är på sidan, för det är våldigt många ögon här nu för tiden.

Men en blogg där jag skriver om mina dagar, det skulle inte vara.. min blogg.
Jag måste fundera över det här. Tills vidare så skriver jag bara in sista stycket
av mitt monsterinlägg.


Tja, jag är rätt nöjd iallafall. Det flyter på och det trivs jag med. Inga större skavsår och nästan bara härliga människor i min omgivning. Vad mer kan man begära? Jag gillare. Även fast man aldrig vet vad morgondagen har att erbjuda, men det är väl en del av äventyret! Man måste leva lite farligt och våga lite extra för annars blir chanserna färre att man hamnar på någon riktigt härlig våg! De är när man vågar mest, som man vinner störst. För om man fegar så får man aldrig smaka den godaste kakan.

Ja, antingen ses vi på toppen, eller så på botten.

Är det tisdag eller lördag?

Bara för att jag inte hunnit hittills. Eller för att jag inte orkat. Eller för att jag inte haft något att skriva. Eller för att jag helt enkelt inte har velat. Men nu gör jag det ändå.

Jag har blivit av med min spinning-oskuld.
Jag har gjort en "rörda kakan"
Jag har sett en knarkarfilm
Jag har sprungit mellan två bussar
Jag har ätit en hel blodpudding själv
Jag har inte pluggat och kommer att kugga tentan
Jag har inte ens ångest
Jag har inte tagit mig hem ännu fast än klockan är mitt i natten

Det är dagens.

Tråk.

Den här tentan kommer att gå käpprätt åt H... Jag har inte ens ångest för tillfället, det känns bara helt dumt. Idag har jag faktiskt läst en del men.. mja.. Vi ser väl. Tja, förutom det har jag hjälpt grabbarna grus att flytta. Burit grejer och packat i skåpar och haft trevligt sällskap! Sen efter middagen blev det innebandy på Gammlia. En bra dag med andra ord.

Sen har jag lite längtan till fredag, trots att det är då ajg kommer misslyckas med tentan, men kvällen kommer (förhoppningsvis) bli kiiingeling! Det brukar det bli iallafall =)

Jag har absolut ingenting att säga.
Så jag återkommer.

Godnatt...

Jisses i min låda!

Ikväll har jag haft honung, avocado och youghurt i mitt ansikte. Mamma min har lite fnatt nu. Hon ska enbart dricka juicer och buljong några dagar nu också, för hon ska renas! Bada i gyttja och visualisera och inte äta och sånt där. Det är nästan så att hon lurade med mig med! Men jag nöjde mig med ansiktsgegget och gurkor på ögonen!

Men lite nyttighetstankar har hon iaf lurat i mig. Så jag tänker köpa en stavmixer och sen har jag bokat spinning imorgon (för första gången i mitt liv) och VATTENGYMPA på tisdag! Det tycker jag att alla ska göra! Boka vattenpasset på Iksu Tisdag klockan 11! Det kommer att bli en så vaacker syn!! Ja, vi bokade passet för gamlingar för säkerhetsskull, eller för "ovana" som det stod =)

Ja, imorgon blir det då UB på morgonen och sen träning, sen på kvällen tänkte vi våldgästa hos våra små pojkar som blivit flygfärdiga och lämnat sina bon nu! De har helt enkelt känt sig mogna för att ta steget att flytta ihop. Ganska så modigt i ett så färskt förhållande, så vi får hoppas att det inte kommer att förstöra deras relation! Själv ska jag nog vara försiktig innan jag flyttar ihop med min(a) partner. Ja, jag tror det måste mogna ett tag och att man behöver lite distans till varandra ibland. Men det är klart, de har ju redan börjat prata om barn  och vovve, och en bil har de ju redan, så kanske ser deras framtid rätt så ljus ut trots allt. Jag hoppas det!

Nu är det natt. Godnatt.

Vasaloppet och en blinddate!

Imorse gott folk vaknade jag av mig själv före åtta! Som gjort för att kolla Vasan! Så jag tog hela täcket till soffan och började leta efter några kända ansikten. Ja, jag såg inte ett enda ansikte och kring halv 10 började jag slumra lite. Men jag såg iallafall stundvis och hela slutspurten! Jäklarns alltså, ´han såg knappt trött ut! Obbola-borna bröt under loppet vilket väl var en liten besvikelse men Joel tog sig i mål under 7 timmar. Wiooo! Jag har ingen förståelse för sånt där. Jag skulle ha tjolavippat efter en mil.

Ja, förutom det har jag läst kanske 10 sidor men tänker läsa hela boken idag. Sen har jag gjort min första smoothie någonsin, med banan, apelsin, kiwi och lite youghurt. Om någon ger mig en stavmixer ska jag äta sånt till frukost  varje morgon! Jisses vad nyttig jag blir då! Göööde föde!

Tja. Sen är det väl inte så mycket roligare.. Jo! Jag har nästan fixat en blinddate! Ja, inte till mig själv dårå, men till Maria! Maria + mitt ex. Vore inte det lite roligt! Jag jobbar stenhårt och jag tror fasen jag har halva inne! Jag tycker jag är rätt så finurlig, hoho! Jag har riktigt suttit och skrattat för mig själv medan jag har smidigt mina planer!

Gulligull!


PUSS!

Jag kan se det här klippet hur många gånger som helst! Jag vill jag vill jag vill!! En dag ska jag vara någonstans, prick så och han som kör ska vara precis lika jävla dödshet också. Så bra! En vacker dag. Den låten, och den där... jag vet inte, känslan! En dag! Det har jag bestämt mig för. Och ja, varje gång jag ser honom, så blir jag lika kär. Prick nu finns det tusen saker jag skulle vilja skriva, men internet är alldeles för stort och farligt för det. Så jag säger bara =)

En sak lovar jag iallafall. Alla som känner mig kommer
att le när de ser detta klipp. För det är faktiskt äkta jag.




a long way from here.


Det blev inte som jag tänkt mig. Min lördag med fågelsång och
hela den där drömmen. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
På gott och ont. Liksom allt annat.

Jag hade nästan glömt den gamla tiden, så jag blev vackert påmind när kvällens första fyllesamtal ramlade in på min telefon. Betyder det här att jag måste börja stänga av telefonen efter klockan nio varje helg igen? Välkommen hem. Ännu längre bak i tiden kom jag när jag väldigt mycket mot min vilja blev tvungen att ta bilen och fara in till stan mitt i kvällen. Jag hittade till och med min gamla skiva kvar i bilen vilket tog mig tillbaka precis dit igen. Ja, så jag fick sjunga "If it makes you happy, then why the hell are you sooo saaaad..." och känna mig som.. förut, igen.

Tur att jag hunnit med att mata hästarna med min lillebror och dessutom lovat honom att gå dit imorgon igen. Sen har vi sprungit varannan lyckstolpe och jag har nästan mulat honom med gul snö. Vissa stunder är så härliga att komma tillbaka till! Mellan varven har jag läst Miljödidaktik och faktiskt tagit mig igenom halva boken, starkt av mig!

Ja, det blidde inte riktigt som jag planerat det, men så är det väl med de mesta. Sen har jag upptäckt att jag inte gråtit på väldigt länge också. Mina tårar måste var hur koncentrerade som helst med tanke på att jag fått röda streck exakt där de runnit. Rätt coolt med tårar som fräter? Rädd svidigt men.. Jag måste nog gråta lite oftare, för man ser ju inte riktigt klok ut. Eller har jag bara för mycket salt i kroppen?

Ja vem vet. Men jag kommer inte sova på länge till, det känner jag i kroppen. Jag är inte i en sovperiod. Jag behöver inget sånt just nu. Jag behöver mycket annat, men ingen sömn. Framförallt vill jag så mycket annat, än att sova. Jag vet inte vad jag vill. Göra snöänglar? Se på stjärnorna? Gå på promenad? Sitta på hustak? Prata om ingenting? Dricka te? Åka bil långt i mörkret? Jag vill nog göra vad som helst, och kanske allt på en gång.


And everywhere in between.




Jag fick hans autograf!


RSS 2.0