Dagens citat.

.. under gårdagen förekom det en liten diskussion om spel och satsningar. Ja, vissa spelar ju bort på tok mycket pengar på allt mellan poker och matcher. Och där kom den..

"Ja just ja, förra veckan så satsade vi dig och Maria på Luleå - Timrå matchen. Det är väl bra det! Istället för pengar?!"

Just ja! Good too know.




en bebis och lite sånt.

Morning!

Igårkväll var vi på bio och såg Flickan som lekte med elden (andra gången för mig!). Jag har faktiskt sett båda filmerna två gånger på bio, och det är at t rekommendera. Fastän jag även läst böckerna så bliv filmerna mycket bättre andra gången eftersom att man hänger med bättre då. Tummen upp! Innan bion hade vi fredagsmiddag med tacos och glass till efterrätt och efter bion höll jag på skratta ihjäl mig åt Björn Gustavssons "testar". Ja, det flesta vet väl om mina skrattanfall när jag är trött! Kvällen avslutetes iallafall helt perfekt med nyheten att en liten bebis kommit till världen! Man kan väl säga att vi somnade med ett leende =)

Idag är jag pigg och allert och det känns fantastiskt bra att inte ha festat igår! Jag ska snart trycka i mig en brakfrukost och sen bär det iväg till Iksu för liten träning och sen bubbel i poolen. Härligt! Något plugg finns inte med på världskartan trots att jag har Fysiologi-tenta på Tisdag. Jag har aldrig varit speciellt bra för mitt eget bästa..

Äh, nu ska jag kicka igång dagen!
PUSS!

en prinsessas (?) dagbok.

Tänkte skriva något. Men ångrade mig. Måste vänta. Tänka. Kanske byta hörn och se allt från en annan kant. Jag väntar..


en prinsessas dagbok.

Idag så känner jag mig rätt så.. bra. Jag vaknade imorse och gick inte till mina föreläsningar (mindre  bra..). Men sen så hoppade jag in i duschen, gjorde en bra frukost med leverpastejsmackor och paprika och en tallrik fil som jag åt vid köksbordet (!!!) medan jag började skriva av de gamla tentor som vi fått. Hurtigt! Sen vattnade jag mina blommor, smorde in kroppen men massor av smörja och mailade vår LLU:are. Min praktikkompanjon är inte det enklaste att få tag i, så jag tog tag i det hela all by my self. Ja, nu sitter jag här och har paus i skrivandet. Jag har till och med mina glasögon på mig och känner mig ganska duktig.

Ska väl sitta här och nöta tills i eftermiddag då jag far ner på Iksu och skriver vår kravanalys och kör en timmes spinning (jag vet, det är äckligt tråkigt men...). Ja, är man duktig så kan man lika gärna vara duktig hela vägen ut! Senare ikväll så kommer någon efterlängtat tillbaka, och då tänker jag varken träna eller plugga eller städa utan bara vara..... =)


en prinsessas dagbok.

Godkväll..

Jag sitter i min soffa i min nystädade lägenhet. Jag har snurrat in mig i en filt och har ljusen tända. Mattorna hänger fortfarande ute på vädring och magen kurrar. Men jag orkar inte. Orkar inte ta in några mattor. Orkar inte göra något fika. Orkar inte sova. Orkar inte plugga. Orkar inte skriva brevhelvettet till försäkrningsbolaget. Orkar inte skicka kontonumet till Hassan. Jag orkar inte..

Jag kan inte alls mitt plugg, men jag har inte pluggat så det är nog inte så konstigt. Jag känner mig svullen, men jag har inte tränat så det är nog inte heller så konstigt. Jag är less på Umeå. Fick plötsligt en obehaglig känsla av att jag sitter med världens bästa lägenhet, i en stad där jag kanske inte ens vill vara. Jag läser ett väldigt roligt program, till ett yrke som jag inte vill bli. Kanske traskar jag på en väg.. som inte leder dit jag vill? Hur vet man? Och vad gör man tills man vet? Tänk om man aldrig någonsin kommer att få veta? Måste man bara bestämma sig, och sen göra det?

Jag har inte funnit mitt kall iallafall. Inget yrke, inga studier, ingen ekonomisk framtid så. Men jag har funnit något annat. Frågan är hur svag is man ska våga sig ut på. Hur långt man ska våga sträcka sig och hur mycket man egentligen har att vinna eller förlora. Jag vet vad jag vill tro. Men sagorna bleknar en aning med åren måste jag säga, och det där slottet känns ibland rätt långt borta. Det var någora år sedan syrran gav mig det där löftet om prinsar, prinsessor, vita hästar, evig lycka och rikedom i födelsedagspresent om vi säger så.

Det handlar nog bara om en sak..
Vad är störst? Viljan att vinna, eller rädslan att förlora?




min nya hylla. kanske inte ett slott men, nästan.

-


dagens..


Måndag, och karusellen är igång...

Idag har jag varit duktig. Jag somnade inte en endaste gång på dagens föreläsningar, vilket är helt otroligt! Det är nog första gången jag inte nickat till en endaste gång! Yey! Efter föreläsningarna pluggade jag nån timme innan det blev en timmes Body Pump, och sedan fortsatte jag att plugga tills klockan närmade sig 21. Ja, och då gick jag hem och diskade och plockade i hela lägenheten. Är jag inte helt otrolig!?

Nu börjar tröttheten komma smygandes så jag ska borsta mina tänder och krypa ner under täcket.. Morgondagen lär väl gå i samma stuk som dagen idag, och det lär nog de kommande dagar också göra. Plugg, träning, sova, träna, plugga, äta, träna, sova, träna, plugga...




Gomorron.

Jag är vaken jag är vaken jag är vaken jag är vaken (och hungrig....).
Nu drar jag till Iksu, och väntas inte vara hemma förrän efter klockan 21.00. Minst.

Men jag är vaken.

love!

Jag lovade egentligen Rickard att jag skulle börja det här inlägget med "faaaaaaaaaaaaaaan", men det tänker jag inte göra. Och nu ska ni få veta varför!

Igår var vi på Rex och drack champagne (ja, ni läste rätt. jag är fattig student med fick ändå dela på 3 flaskor skumpa..). Egentligen borde jag ha nöjt mig med kanske 1-2 glas, men skumpa är ju gott och lyxigt. Kanske lite för gott och  lyxigt, för efter väldigt många glas så lyckades jag iallafall få iväg ett mess där det stod "nu är jag för full, nu borde du ta hem mig." Ja, sagt och gjort så måste vi på något sätt ha tagit oss in i en taxi och vidare hem. Det är iallafall min teori eftersom att jag vaknade klockan 8 imorse skedandes på sängen med alla kläder på. Så ja, vi tog oss hem. Ingen är dock riktigt säker på resten...

Klockan 8 vaknar vi iallafall och är på topp! Jag trodde jag slumrat sådär i 30 min kanske, så festen drar igång igen! Vi tar en runda och provligger alla sängar, och plötsligt är nästan alla vaken och på festhumör igen. Kanske var det efter 6 timmars sömn som vi lyckats få ner vår promille till en bra fest-nivå.. Festen pågår iallafall i ca 30 minuter innan vi klär av oss och lägger oss för att sova igen krng 08.30 på morgonen. Sen sov vi faktiskt till klockan 12.20 också, hehe.

Till saken så märker jag iallafall där på eftermiddagen att min väska är spårlöst försvunnen. Min väska med innehållande plånbok och nyckelknippa (yeeey, jag kommer alltså aldrig mer in i mi lägenhet...). Eftersom att ingen ens vet hur vi kommit hem och vad som egentligen hänt så är det väl bara att acceptera att skiten är försvunnen så jag ringer och spärrar korten och funderar över hur jag ska ta mig in i min lägenhet.. - ALDRIG MER CHAMPAGNE!

Ja det var alltså inte en så munter eftermiddag, fram tills nu för en timma sedan. Plötsligt ringer ett okänt nummer till min telefon, och det är ingen mindre än taxichaffisen från igår - och han har min väska! YES! Fem minuter senare står jag utanför min port med min väska i handen, och helgen är räddad! Kort och gott så har helgen varit fantastisk och jag är varm och lycklig inuti. Nu hoppas jag bara att veckan går rekordsnabbt med tentaplugg och träning så jag får helg sen igen! Inatt ska jag sova ensam och det är inte lika bra som att skeda med kläderna på liggandes på överkastet. Och thats it!




jag ler och skiner!

Hej världen..

Idag har varit en bra dag, liksom dagen igår och dagen innan det. Imorse fick vi sovmorgon vilket var grymt efterlängtat och efter frukosten promenerade vi ner till stan för att jag skulle få skriva kontraktet på lägenheten. YES! Känns skönt, härligt att släppa en sandsäck som hängt på ryggen och tyngt ner. Sen gick vi runt lite innan det blev en sen lunch på Starz. En bra dag helt enkelt, som avslutades med ett gympass på Iksu. Jag har ett bra tränings-flow  nu!

Helgen närmar sig med stormsteg och jag måste säga att jag har blandade känslor för det.. Vet egentligen inte vad jag vill göra, men det tycks bli fest iallafall. Måste säga att det känns lite onödigt att festa när man egentligen inte alls är sugen. Men men.. taggen kanske kommer? Jag vet faktiskt inte varför jag inte är sugen på helg och dans, för i vanliga fall är jag ju en riktig parypingla! Kanske är det för att jag haft rätt många lugna helger nu på slutet som det känns lite si sådär att storma upp allt igen.

Äh, helgen ska iallfall bli bra för det har jag bestämt mig för, och allt blir vad man gör det till! Bara man ger sig fan på det! Jag menar, så länge man har bra människor runt sig så kan ju inget gå fel, och för tillfället har jag bara superbra människor runt mig som får mig att känna mig hur bra som helst! Riktiga guldklimpar! Jag menar, hur bra har man det inte när man både somnar och vaknar med ett leende!
Puss!

this is your song.

Jag har tappat ett halvt saltkar över middagen. Limeskal smakar skit. Men.. förutom det så går det väl rätt bra. Man får väl hoppas att dejten gillar salt helt enkelt. Och förresten, hur fasen vet man hur mycket man ska krydda, när man aldrig smakat kryddan förr? Suck.

Jag tar mig ett glas vin (lugn gott folk, ETT glas vin) och gungar mig in i musiken som går i högtalarna istället. Sorry Maria, du hade ett glas kvar i din flaska, så jag är skyldig dig till senare.

 


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad!

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din!
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig!

Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar..!

 



hela världen är så underbar (jag är en vampyr, jag suger och spyr..)

Ja jäklar vilket tight arsel jag kommer få! Ja så känns det iallafall idag.. Min rumpa gör ont och lika så min mage och mina bröst. Fysträningen på Iksu är verkligen att rekommendera! Fy fasen så bra! Och så roligt! Stegkombinationer, koordination och rytm är inte min grej. Däremot att stå och kötta på en tjock-madrass och att hoppa grodhopp och utfallshopp, sånt gillar jag! Bara ta i tills det känns som att musklerna ska gå sönder, utan att behöva tänka på vad man egentligen gör! Ohyes, tummen upp!

Idag har farmor varit här på besök och jag fick en ny blomma (tack farmor!). Egentligen skulle jag behöva dammsuga och plugga, men hur kul känns det?! Näe, jag ska skriva en överklagelse till mitt försälrningsbolag och sen ska jag ut och promenera í det underbara vädret. Imorse hade jag faktiskt sovmorgon, men vaknade ändå till liv där kring 7 eftersom att alla andra inte hade sovmorgon. Men efter två mackor till en tidig frukost sov jag enda till 11.15 idag, LYX!

Näe, nu ska jag dra igång så jag hinner ut i det vackra vädret. Jag har ju kommit på den briljanta idéen att bjuda på dejt ikväll (ojojoj..). Så jag ska väl ställa mig i köket där kring 17 i eftermiddag och laga mat. Ja, vad gör man inte! Måste säga att jag känner mig sjukt bra, riktigt på topp! Så bra att jag till och med tar mig vatten över huvudet och lagar mat efter recept som jag hittat i en tidning, den ni! Ni känner att jag satsar högt va? ;)

Lite galen är jag. Så galen att jag sitter här i mjuksbyxor, Marias gamla linne och hatt på huvudet (fråga inte varför..) och lyssnar på en galet konstigt men bra låt. Ja, det kan jag faktiskt bjuda på!


Tips, MAXA VOLYMEN! SÅ BRA!!







Det känns tryggt..

Carolina - säger:
Kommer man döö??
Carolina - säger:
I mitt horoskäp stid det att jag är mer vältränad än jag tror..
Maria - säger:
Då kommer du klara de galant!
Maria - säger:
Näää inte dö..
Maria - säger:
Men ja kommer ihåg att ja tyckte de va superjobbigt i våras o då var ja betydligt mer tränad än nu!
Carolina - säger:
Kräkas?
Maria - säger:
Men vi ser väl..
Maria - säger:
Näää men ******* kräktes ju på järngympan nästan och ja tycker fysen är jobbigare!
Carolina - säger:
Shit... vad har jag gett mig in på...


sur

Känner mig bara jätte irriterad! Jag vet inte varför, men deet är nog en blandning av 10 timmars jobb, 10 till imorgon och.. jag vet inte. Men jag är sur och irriterad på allt och alla... spelar ingen roll, för ikväll är jag verkligen inte rolig att prata med.

Håll avstånd.

All in!

Det händer som något när jag kommer hem till mamma och pappa i Obbola. Kan det var instinkten som säger åt mig att jag måste äta upp mig när jag är här?! Det enda jag gör är nämligen att äta äta äta äta äta. Förutom en stor portion till middag så har jag hunnit med x-antal pepparkakor med sån där fin ost på, popcorn, frukt, kaffe och massor av småät. Ja, man måste ju passa på när det finns lyxmat!

Nu laddar jag inför 20 timmars arbete och sen en storhandling på Maxi på Söndagkväll innan jag beger mig hem till Magistervägen igen. Well.. nu kör vi?




Killar, fattar ni inte!?!!

Jag tror det är många killar inte riktigt har fattat galoppen.. Såhär är det; när det är fredag, då ska killarna ge tjejerna (tjejen) en liten överraskning! Det är liksom.. en god tanke! Typ en hudkräm, lite godis, ett halsband, ett paket glass, you name it, nästan vad som helst! Ni vet, bara för att visa sin uppskattning att vi faktiskt är huuur underbara som helst, och alla flickor förtjänar att skämmas bort ibland. Okej, det behöver inte vara på just fredagar, utan kan ju vara en annan dag på veckan. Men det är någon speciellt med fredagar. Man är trött, har dragit sig igenom en skitjobbig vecka, och sen ska man dessutom kanske ta nya tag och orka piffa upp sig för att dansa på kvällen, eller bara orka ta sig enda till affären för att köpa gotta till en kväll i soffan. Hur perfekt är det då inte med en liten överraskning som ligger hemma på köksbordet och väntar? Eller kanske hänger på dörrhantaget..? Kom igen killar, skäm bort era ögonstenar!

Sen är det väl klart att killarna också ska få skämmas bort lite också, men det får bli ett annat inlägg ;)

En köttbulle och lite sånt.

Idag mina vänner har jag köpt doftljus, blockljus och 3 stycken lampor. FÖR 600 KRONOR! Den ni! DEN NI! Nu snackar vi myyyyyys på hög nivå! Det är så mysigt här inne så jag blir alldeles tårögd när jag ser mig omkring (ehh, nästan..). Efter att jag handlat mina väldigt mysiga ljuskällor så insåg jag att jag helt enkelt inte har råd med några blommor (den här gången heller..). Inte heller har jag råd till den där jättebilliga tavlan som finns på Mias Lustgård och som är jätte fin, och billig, och fin, och faktiskt jättebillig! Typ 200 kr och stor och fin och billig. Men vad fan gör det när man ändå inte har råd. Ja, det finns iaf på Mias Lustgård. Sen finns det ännu finare och ännu dyrare på Gallerix (någon som känner sig manad att köpa till mig, hehe?).  En liten jävla blomma kan väl någon känna att de vill ge mig iaf!? Fan inte mycket begärt.. *blink blink blink*

Nu lagar jag köttbullar och potatismos med majs, tomat och lingonsylt. Jag har en magisk maträtt på G till nästa vecka också, inte lite andra magiska grejjer.. Ohh, ja längtar!


livsöden och lugnet efter stormen..

Jag har avslutat kvällen med en lång promenad i kylan. Hösten är verkligen här, för det kommer rök ur munnen när man andas och ögonfransarna blir isiga. Av någon anledning så kände jag mig tryggare när jag promenerade kvälltid nere i stan än nu när jag bor här uppe på Magistervägen. Nu rycker jag till varje gång det prasslar i en buske och när jag gick efter gångvägen på Kolbäcksvägen så började jag nästan springa av panik då jag insåg att INGEN skulle se om jag blev överfallen där..

Hur som helst behövdes det en promenad för att rensa tankarna.. Jag har börjat skapa mig en vardag här hemma nu och med två ensamma och mörka kvällar här hemma så börjar man fundera (såklart..). Känslomässigt har sista tiden varit en jäkla berg och dal bana, och det är väl först nu man börjat andas och ser var man står. Man kan väl kalla det för lugnet efter stormen och nu när mycket har börjat lägga sig så vågar man nog känna efter mer påriktigt. Men samtidigt som något lägger sig så blossar något annat upp. Det jag inte kan kontrollera skrämmer mig otroligt mycket och något man verkligen itne kan kontrollera är sjukdom och livsöden. Jag kan ligga uppe halva nätterna och se olika framtidsscenrium framför mig, och jag hatar det! Jag minns inte att det påverkade mig såhär mycket sist, för nu känner jag mig verkligen.. tom? Kanske förstod man inte då vad som väntades, kanske har man blivit äldre och mer realistisk nu, kanske är det av erfarenhet man är räddare idag. Jag vet inte..

Näe, längre än såhär kommer jag inte med bokstäver idag. I mitt huvud kommer jag dock komma betydligt mycket längre innan jag slocknar för natten. Jag gillar inte att sova ensam när jag har huvudet fullt med tankar. Näe då är det skönare att bli klappad på kinden tills man somnar, det får mig på bättre tankar.. Men jag klarar mig, det gör jag alltid!

Godnatt.

..det gäller att börja i tid!


Medelhavsmat..

..har suttit i solen på balkongen och bläddrat i mina fina kokböcker (medelhavskokbok och Leihlas kokbok..). Ja, nu känner jag för att bjuda någon på finmiddag. Jag har faktiskt tänkt ut ett offer som ska få äta med mig också!

Nu in i duschen efter min joggingrunda. Herre jävlar vad dålig kondis man har!
(och eftersom att jag är så hurtig så äter jag soppa och ägg till lunch ;)

Vi lever alla på lånad tid..

Man kan liksom inte stanna upp och bara sluta leva. Man kan inte lägga sig ner och dra täcket över huvudet. Man får inte! På vilket sätt skulle det hjälpa? Man måste acceptera att det går att bry sig, samtidigt som man själv går vidare, för vad hjälper det egentligen att lägga livet på is bara för att man bryr sig om? Ingenting. Det hjälper ingenting. Det kan vara svårt och många saker kan kännas rätt så meningslösa. Jag menar, plötsligt blev alla andra problem man gnällt över så fjuttiga! Patetiskt småa! Men det drabbar ingen annan än en själv ifall man bara lägger livet på hyllan. Jag menar, vi lever väl alla på lånad tid?

Idag kändes som en bra dag att skita i skolan och istället njuta av strålande sol och inte ett moln på himmelen. Ja jag sov tills jag blev pigg och sen åt jag frukost. Nu ska jag bara låta mackorna sjunka medan jag plockar lite här inne, och sen ska jag ut och springa i det underbara vädret. Garanterat mycket trevligare än att sitta på föreläsningar hela dagen!


Miss you..!


-

kom.

?

Man ska inte dö nyfiken.

Spyflugor.

Jag hatar dom, och dom älskar mig. När jag flyttade in i denna fantastiska lägenhet så trodde jag att jag skulle slippa spindlar och småkryp och parasiter och allt vad de nu heter för all framtid. Shame on me! Till en början så trodde jag att det var pga att jag alltid har balkongdörren öppen som de små jävlarna flög in i min lägenhet, så jag började stänga dörren istället. Sen trodde jag det berodde på att jag inte tog ut soporna tillräckligt ofta, så jag började tömma sopkorgen två gånger om dagen. Sen trodde jag att jag spillt något kladdigt och sött någonstans på golvet, så jag städade lägenheten 3 gånger på två veckor - NOGA.

Plötsligt är dom överallt, parasiterna! De flygande monstren! De små ÄCKLENA! Jag har aldrig någonsin delat på mina fönsterrutor (ni vet, det är ju som ett mellanrum mellan rutorna..), men till och med mellan fönstrena flyger dom omkring och lever, dom har alltså en hemlig ingång in mellan rutorna, där jag inte kommer åt att döda dom!! Igår när jag skulle panta burkarna från lördagen (som legat i påsarna bara under dagen) så hittade jag 5 stycken levande spyflugor bland burkarna när jag pantade! FEM STYCKEN! Jag plockar minst hundra döda lik från golvet varje dag, jag slår ihjäl dom så tapeterna blir fläckiga, jag gör allt för att utrota dom, men de kommer tillbaka!

Vad har jag gjort som förtjänat detta?! Pappa säger att dom lagt ägg någonstans i min lägenhet och kommer att fortsätta att kläckas tills jag bränner ner hela huset! Jag håller på att bli tokig. Så fort jag hör ett surr så stelnar jag till. Varje gång jag hör dom dunsa mot rutan så får jag en kall kår i ryggraden.

Vad ska jag göra!?


bara så ni vet, så tänker jag dra!


-


En bra dag.

Skrovmål till lunch.
Pizza till middag.
Chips till kvällsfika.
Ja, nu blir det soffan och tv innan jag kryper i kojs i stora sängen.



New York, baby!

Julshopping i New York, jag kan inte riktigt släppa tanken!
Jo, nog skulle jag kunna tänka mig en weekend i stora
staden med shopping, skridskoråkning och bara vara
bortskämd för några dagar.. Ja, jag gillar tanken !



Puss!

Vilken jäkla helg, säger jag bara!

I fredags var jag hos en ex-klasskamrat som hade black and white-fest och där drack jag vin och hade serious-talk och var psykolog och tröstande mamma och allt på samma gång, men roligt var det! Igår morse vaknade jag och mådde oförskämt bra! Låg kvar i sängen länge innan jag åt den första riktiga helg-frukosten här hemma. Supermysig morgon! Sen gick vi ner till Nydala och satt på en brygga och hade lite picknick i solen innan jag var tvungen att fara hem och ladda inför kvällen igen. Till er som missade min inflyttningsfest- synd för er! Trots att fotbollen sög apa så hade jag en kanonkväll med många av mina favoriter! Vi avslutade kvällen med en 2 minuters blixtvesit på Krogen Krogen innan det blev hem till sängen.. Nog var det lite slirigt alltid, för fler än bara mig!

Idag mår jag som en prinsessa. Vaknade ännu en gång av solen i ögonen under världens mysigaste täcke. Slängde burkarna och plastglasen (plastglas måste vara världens bästa uppfinning, man slipper ju diska!!) i några sopkassar och sen var det bara att torka av ytorna! Cleant! Sen såg vi lite innabandy innan dagens första mål på Mias Grill (världens bästa mat..).

Ja, det var helgen! Jag känner mig... tillfreds! =)
Nu ska jag dödens dö i soffan och aldrig mer ställa mig upp.. Zzz..

snygg tjej..

Jag ser ut som att jag blivit fångad av en stormvind och sedan har något sopat golvet med mig. Maria har hollywood-lockar och fick skäll av frisören för att hon tuperat sönder sina hårstrån. Jag ser inte klok ut. Inte riktigt klok ut! 470 kr fattigare och hej kom och hjälp mig.

Men vissa människor får mig att känna mig vacker ändå.

som ett slag i magen.

Världen är orättvis ibland. Cellgifter, stamceller, isolering, benmärg, transplantation, sjukhus, bara orden får mig att vilja kräkas. Allt man vill göra är att laga och hålla i hårt.. ♥

Förtroende.

jag har ingenting att skriva just nu. kanske inte för att det händer så lite, utan för att det händer så mycket. eller så är det så att det händer lite men det känns som mycket. hur som helst kan jag inte sätta ord på någonting just ikväll. ehh, ja.

nu ska jag krypa ner i sängen och snusa lite på mina kuddar som luktar så gott! ja, det duger! imorgon så ska jag ju lyssna på Joshi. Ja, dinusaurien (eller vad han nu är) i Super Mario. Jag tycker iallafall hans namn låter likadant som vår föreläsare. Och dom pratar typ samma språk också - som ingen förstår. Jag kommer vara så stolt över mig själv om jag håller mig vaken hela föreläsningen, men jag har inte så höga tankar om det.. Någon gång ska väl vara den första?


fysiologi, men vilken färg är själen (älskling) ?

Godkväll mina kära kamrater..

Nu sitter jag i soffan och äter lingongrova och dricker mjölk. Pyjamasbrallerna är på och jag måste säga att jag mår bra! Prick nu känner jag ingen stress och ingen press, vare sig över Fysilogin (nervystemet, hjärnan, hjärtat, you name it), alla saker som jag VILL få upp på väggarna, vad jag ska bli när jag blir stor eller alla krig här i världen. Näe jag mår bra.

Det har hänt en del på sistone, och livet har väl gått både käpprätt rakt ner, rakt upp, rakt fram och allt där emellan. Det har till och med gått bakåt ett steg eller två. Som nämnt tidigare så har jag fått en del besked som förändrat mina värderingar och kanske till  och med livssynen ganska ordentligt på senare tid. Varje gång jag hör en ambulans så är det som att jag glömmer att andas, och man kan väl säga att döden skrämmer mig betydligt mycket mer än den tidigare gjort.. Sen har jag ju flyttat till en alldeles gudomlig lägenhet som (tillsammans med mycket annat..) har påverkat hela livskvalitén på något sätt. Jag vaknar med solen i ögonen på morgonen och kan inte annat än le vissa mornar. Och ja, man kan väl säga att det är fler än jag som gillar att vakna med solen i ögonen - och det hade jag kanske inte riktigt räknat med, men jag gillare!

Skolan rullar på trots att vår föreläsare talar engelska/kinesiska med inslag av svenska, typ? Och att jag inte är någon hejjare på nervsystemet. Men vad gör det, bara att spela där bollen ligger så kommer man väl nån vart iallafall..

Nu ska jag dra filten lite tätare runt benen och läsa lite bloggar, sen ska jag ut i bilen (i mina fina pyjamasbyxor) och leka lite taxi innan jag kryper ner under täcket. Imorgon kommer det garanterat också bli en bra morgon, vare sig solen skiner eller inte.

Godnatt, och grattis i förskott älskade Morfar!


dagens sanning.

Det är så väldigt mycket bättre att dela sängen med någon, istället för att sova ensam - och det kan ingen säga någonting om. Man liksom vänjer sig direkt efter en natt! Ren och skär sanning! Ja, enda nackdelen är väl att det är ett helvette att ta sig upp på morgonen.


hero.

Idag blir en bra dag. Vaknade i mitt ängla-rum av solen som försökte tränga igenom de vita gardinerna, allt kändes ljusblått och ljus (kanske för att mina väggar är ljusblåa och resten vitt, hehe..) och det var dessutom sådär härligt svalt. Jag var inte helt medvetslös trött utan tog mig efter bara någåon znoozning upp ur sängen.

Nu ska jag iväg på en kursintroduktion, sen ska jag träna och sen ska jag köpa mig ett par rullgardiner. Så jo, det var sista natten i ängla-rummet. Resten av  mornarna kommer att vara mörka, dödströtta och förjävliga! (kanske..)

Ha en bra dag lovers!

belive in what you want


=)

Till Maria för att jag nu fått en helt ny garderob och
för att hon är en jäkla klippa!
Tack!


Sweet Sunday.

Igår blev en bra kväll med vin och gott sällskap. Vi började hos mig och promenerade sedan till Anton som fyllde år. När folket där begav sig mot krogen så begav vi oss hem till mig igen. Jag hade modevisning med diverse heta och o-heta kläder som jag ärvt av Maria och sen nynnade vi till ballader tills folket gick hem någon gång efter midnatt... kanske? Hur som helst fick jag morgon klockan 07.00 imorse men klev just upp ur sängen. Det kallar jag en bra Söndag-morgon! Det är väl så söndagar ska vara?

Jag öppnade just ytterdörren och där låg det en kaka och en tvålpump. Ja, vissa vet precis på vilka knappar man ska trycka på! Nu ska jag äta upp min kaka innan jag börjar diska glasen från igår.

Ja, det känns... bra.

aldrig nöjd?

två hyllor fattas. och jag är inte nöjd förrän jag fått som jag vill.
och då vill jag ha något mer. fröken lindberg hittar alltid något nytt.



Inatt var jag arg på min.. sambo?

Vad fasen höll jag på med inatt!?

Kvällen spenderades hos Björn och Eric med några glas vin innan killarna drog ut på krogen. Själv så höll jag mitt löfte (till mig själv) och tog vindunken på cykelstyret och gled vidare. Jag vet inte riktigt vad tanken var, men jag slutade iallafall hemma i min lägenhet kring efter midnatt. Ja, sen gjorde jag då den vanliga proceduren innan jag kröp i säng... och här börjar det konstiga!

Jag har ett vagt minne av att jag vaknar och är typ.. arg? Eller något, för jag lämnar iallafall sängen, med mitt täcke, går arg in i vardagsrummet och lägger mig på soffan och sover istället (what!?). Tycker att det är lite halvt oskönt på soffan men sover ändå kvar där eftesrom att jag är så arg, tills jag vaknar kring 04.30.. Tar då mitt täcke och går in i sovrummet igen och lägger mig i sängen igen. Vaknar klockan 08.00 och är pigg. Frågan är, vem var jag arg på? Vem var det jag trodde jag bestraffade genom att låta ligga ensam i sängen? Varför sov jag på soffan!?

För övrigt var min frys pajj när jag vaknade imorse och allt var tinat. Underbart. Nu ska jag hämta hem fotöljerna. Jag är ett mysterium. Men du är ett större mysterium.

Ett glas vin på ballen.

Ibland så förvandlas jag till stålkvinnan..!

Ja, de sista tre dagarna har jag...
- För första gången kört en "hästtransport" full med möbler. Prövade till och med på att backa hela kalaset. Alla möbler höll och det gjorde bilen med.
- Jag har köpt och satt upp gardinstänger i hela lägenheten (6 st) och jag vill lova att det rann svett om mig sen.
- Nu kommer vi till gardinerna.. Jag har bytt plats på alla gardiner ungefär 150 gånger och dessutom både sprättat och sytt upp dom för att de ska passa precis.
- Jag har burit kartonger och möbler och saker så ryggmusklerna känns som plankor, stenhårda! Ont i ryggen efter alla lyft, men nu är också allt på plats!
- Efter några om och men har jag tämjt skruvdragaren och lyckats skruva ihop alla möjliga grejer, dock ingenting i väggen, för det vågar jag i inte.

Ja, och som avslut så städade jag lägenheten innan jag satte mig på balkongen och åt lunch i solen. Nu längtar jag bara till imorgon då jag ska hämta två fotöljer och förhoppningsvis få upp lite grejjer på väggarna. Just ja, vin är inhandlat också.. Är det för tidigt att fira sig själv med ett glas redan nu?! Ehh... Nej.


Sovrummet och fotändan på min säng...


Att inte välja, är att välja?

Godkväll..

Nu sitter jag i soffan och bara.. är. Halllampan sitter i taket, gardinerna i sovrummet är uppe, sista kartongen är uppackad, och allt jag känner är... ingenting. Antagligen är det all energi som tagit slut nu, för jag känner mig alldeles tom inuti. Balkongen är mysig med stearinljus och höstmörker. Jag har ätit mandariner som luktar jul och kylskåpet är påfyllt. Är det tröttheten som får mig att sakna såhär?

Som sagt, karusellen finns kvar trots att man har fullt upp. Det är bara det att man inte upptäcker den förrän man sätter sig ner och låter den komma ikapp. Jag undrar var nästa steg leder, jag antar att jag har lämnat det lite åt ödet..



dagens sanning


Vem som helst kan väl se att det här är lycka?!

"Kalla det gärna en romantiserad bild av en verklighet som inte existerar..."



RSS 2.0