Hejdå bloggen.. (?)

Jag har funderat och funderat och  vridit och vänt och som vanligt inte kommit speciellt långt egentligen. Hur som helst så är beslutet för tillfället åtminstonde en paus här på bloggelibloggen. Ja, jag har skrivit varje dag i över ett år så det kommer kännas lite konstigt, jag får väl skriva en bok istället, var det någon som sa!

Ja, vi ser väl. Antingen är jag tillbaka redan imorgon, eller så inte alls.

Jag vet bäst!

Jag är dubbelmoralen själv.

Jag bryr mig verkligen inte. Men egentligen är det väl det jag gör, när jag ibland verkligen vill bevisa hur mycket jag inte bryr mig (eeh..?). Ibland blir jag bara så arg när människor tror sig veta så mycket om mig och ofta också om många andra. Ja, ännu argare blir jag väl också när de då och då råkar ha rätt i det de tror. Det är liksom attityden som stör mig, "lilla, lilla flicka". Jag är stor och vuxen eller åtminstonde lika vuxen som många andra. Iallafall ibland. Hur som helst så är jag lagom vuxen och jävligt nöjd. Sådeså. Jag vet bäst, åtminstonde om mig själv och ingen har rätt att tro att de vet bättre om mig än vad jag själv gör. Krångligt att sätta ord på..

Jag antar att jag i grund och botten kan vara rätt så lättpåverkad även ifall jag själv inte alltid vill erkänna det. Ett tonfall kan förstöra en hel dag och en meningslös åsikt en halv kväll. Ja, ibland iallafall, om jag råkar vara på det humöret.  Rätt ofta kan något som jag bara tror, anar, inbillar eller oroar mig över förstöra många dagar. Idiotiskt och dumt egentligen. Men det är svårt sånt där ibland, att tro lite mer om sig själv. Jag jobbar stenhårt på att lära mig att tro på mig själv och andra. Det handlar om tillit, och sånt är svårt. Jag vet jag har anledningar till att känna just så ibland, men iallafall.!

Jag vet rätt lite, men om mig själv vet jag mer än alla andra. Och när någon sätter sig på mig och tror sig veta mer och bättre blir jag arg. Kanske också för att jag ibland tvivlar på vad jag egentligen vet om mig själv. Just nu säger jag iallafall skitsamma för jag tar det som det kommer. Sen om jag pluggar rätt, bor rätt, lever rätt och tycker rätt.. - det ordnar sig tids nog. Go with the flow och njut av dagen som den är. Jag gör det jag mår bra av för stunden och jag tycker om mina guldklimpar och mina ögonblick. Jag mår bra med bra människor runt mig och för mig är det just sånt som räknas för tillfället.

Godnatt.

Sliten brud.

Morning sunshines..!

Igår kröp jag ner under täcket klockan 21.00! Det tar verkligen på krafterna att jobba, jag är inte van! Benen gör ont av att gå och stå så mycket och jag är fortfarande trött efter 12 timmars sömn! Kanske börjar jag bli gammal.. Hur som helst hade jag laddat upp med mys och kuddar och nerdragna perisenner när jag kröp ner för att påbörja den "andra" Twilight boken. Jo tjena... Jag har lyckats köpa den tredje, inte den andra! SMART CARRO! Suck, ja då blir det ut på bokjakt igen då..

Idag är det 3 veckor minus en dag tills jag far till Rhodos. Tack och lov för det, med tanke på att här regnar det för typ hundrade dagen irad.. Igår var jag inne och kikade på Taxfree grejer som ska shoppas på både dit och hemvägen av resan, ohh jag längtar!

Nu en promenad i regnet innan jag ska iväg på mitt dagliga arbetspass. Det är hälsosamt att vara ledig en dag på 2 ½ vecka. Regnet gör mig rik.

söndag och jag har abstinens..

Godkväll.

Igår var jag bjuden till en återträff av mina gymnasievänner! Kvällen var helt klart lyckad och slutade på TC. Där träffade jag säkert 75% av alla från min gamla klass vilket var kul, trots att jag gäspade mig igenom kvällen. Bra som jag är lyckades jag göra bort mig riktigt ordentligt vilket grämer mig även idag, varför håller jag aldrig min stora trut?!

Ja jag skulle gissa att jag somnade kring 03.30 inatt eftersom att jag vaknade och hade 3 olästa sms på telefonen från då någongång. Så kan det gå när man har en smskonversation mitt i natten! 4 ½ timme blev min sömn innan jag fick sms från jobbet klockan 8. Ja, sen var det kört. Trots att jag var så skötsam under kvällen så gick jag ett antal gånger till badrummet och funderade på att lägga en pizza. Så kan det gå när man missar middagen! Någon pizza blev det inte, men människa var jag inte förrän kring klockan 15 idag. Ja det är med änglavakt som jag körde bil till jobbet där kring 12, för någon alkoholkontroll hade jag knappast tagit mig igenom.. Tack Gud.

Nu är jag dödens trött och ska lägga mig i soffan och börja läsa den nya Twilight boken! Åh så jag längtar! Hur har jag kunnat missa att boken gick att köpa på butiken där jag jobbar!? Ja, nu har jag den i mina ägor iallafall!

Lördag...

Återträff med gymnasie-brudarna!


Guld.

Morning..!

Klockan 05.30 imorse åt jag en macka och funderade över hur jag skulle somna. Mina dygn är lite konstiga nu mera! Till slut bytte jag iallafall säng och somnade. Idag är egentligen en stressig dag eftersom att jag måste fixa kläder, duscha. vattna mammas och grannens växthus, städa här inne och packa lite innen jag drar till jobbet kl 13. Kommer jag hinna? Knappast..

Ibland blir det sådär tvärtomt och hela kroppen verligen saknar och längtar. Ända ner i tårna så skriker det som, av olika anledningar. Precis så är det.
Jag längtar efter dig.

karusell..

Är jag att lita på? - Nej...
Vissa människor gör att jag inte ens kan lita på mig själv.
Varför chansa egentligen?

Vin. Baylies. Regn.
Ja, snart drunknar Obbola.




AJ.

SOL!?

Uhhh.. Senaste timmarna har det regnat så sjukt mycket att jag aldrig ens hade lyckats ta mig så långt som till bilen. Det rinner efter gatorna! Ja.. man blir grymt peppad på livet - not. Jag känner mig =(

23 dagar kvar - må de gå fort och smärtfritt!

-

..nudå?

Zzz...

Godkväll...

Jag är dödstrött i hela kroppen ikväll. Blev ett pass på 9 ½ timmar på jobbet, och riktigta jävulsk-timmar. Leveransen med alla varor var 3 timmar sen, vilket gjorde att all plockpersonal han gå hem innan varorna knappt kommit. Jag har rusat runt som ett psyk och butiken ser hemsk ut. Jag vet precis hur sånt här blir.. vi kommer inte komma ikapp förrän efter helgen och jag som jobbar varje dag framtill tisdag kommer måsta vara med och slita med allt. Riktigt längtar tills jag ska stå där klockan 07.45 och låsa upp imorgon..

En bra sak är iallafall att jag tydligen gått på fel lönetabell på senaste tiden så imorgon får jag 4000 kr på mitt konto bara sådär! Egentligen alldeles perfekt eftersom att jag måste boka en tid hos en sån där... ja, en sån där som fixar ryggar och nackar och axlar. Min axel blir tydligen bara värre. Har dragits med problem i axeln i många år och det kommer alltid tillbaka när jag börjar jobba mer. Nu hinner det dock itne försvinna mellan gångerna, så jag går runt med domningar i ena handen hela dagarna och en fruktansvärd smärta i axeln/skulderbladet..

Näe, nu ska jag tröstäta en sista kväll medan jag ser på travet (orkar inte koncentrera mig på annat...). Imorgon börjar nya livet med nyttigare kost. Jag får ångest över de mängder av godis och onyttigt jag trycker i mig, men hur enkelt är de tnär man jobbar på en butik!? Ja, ikväll är sista gången jag får äte potte-sallad ur förpackningen iallafall, så jag ska trycka extra mycket innan jag somnar ;)

Jag saknar förresten lite närhet, så kram från mig!

ångest.

Jag ligger åtta i kö på en lägenhet på 65 kvadrat med världens största (hörn) balkong och hur lyxig som helst. Den ligger uppe på Nydalahöjd och är egentligen precis som jag vill ha den. Problemet är att den kostar närmare 5000 i månaden och jag får nog inte bostadsbidrag på mer än... 1500? Nu är jag alltså rädd att jag kommer att få den, eftersom att då kommer jag måsta ta ett beslut om jag ska ta den eller inte. Enklast borde det väl vara om jag inte fick. den - fast jag vill!

Bebisar..

Usch, nu har jag grinat ögonen ur mig. Jag är kanske känslig men jag har suttit och gråtit i 20 minuter över ett avsnitt av 16 and pregnant när föräldrarna adopterade bort sin unge. Så gripande avsnitt så jag är alldeles svullen om näsan nu..

På tal om det så är det väldigt många som ska ha barn nu. Ja, sen jag började jobba i Obbola igen så har jag sett många bekanta och gravida magar.. Är det mode att få barn nu? Jag menar, när 17-18 åringar börjar bilda familj, borde jag bli stressad då eller?! Nej tack. Däremot blir jag så fruktansvärt arg när gravida kvinnor kommer in till mig och köper cigaretter. När högravida kvinnor står ute och röker!? Hur kan man utsätta sitt barn för det?! Vissa människor borde inte få skaffa barn.. Samtidigt kan jag också känna att.. är man mogen för familj när man inte fyllt 18 än? Jag har absolut ingenting emot unga föräldrar, snarare tvärt om med tanke på att jag själv har väldigt unga föräldrar. Men samtidigt så kan jag inte låta bli att rynka på ögonbrynen ibland, speciellt när man vet bakgrunden hos vissa föräldrar..

Alla människor blir inte mogna nog för att bilda familj. Vissa barn förtjänar bättre. Några föräldrar kanske förändras, andra gör garanterat inte det.
 
Allt löser sig inte - hur mycket man än kokar det.

in love.







someone like you..

Den här låten tar fram konstiga känslor i mig. Jag vet att jag har hört den någongång någonstans men jag minns inte riktigt var eller när. Jag vet bara att jag inte vet om jag blir glad eller ledsen när jag hör den. Men det är som att jag kopplar ihop någon känsla med den. Ja, händer det något speciellt tillsammans med en viss låt så fastnar det. Så nu är frågan, vad hände till den här låten!? Jag minns inte..





Solen ger mig hopp.

Jag sitter ute på ballen i bikini och trosor med världens största och starkaste kaffe bredvid mig. Solen skiner och hur lovely är det inte att ha ett alldeles eget hus när det är sommar ute, och inte natt! Mest gillar jag nog att det finns mat i kylskåpet och att solen skiner.

Det här är enda dagen med sol säger yr.no. Sen ska det nämligen regna framtill slutet av nästa vecka. Fuck you. Jag kommer bli deprimerad. Ja, även fast jag kommer att jobba hundra timmar per dag så blir man ändå deppad av att det regna. Ja, fast butiken inte ens har ett fönster så jag kan se ut, så är själva tanken av att man vet att det regnar ute deprimerande. Ja, då kan 25 dagar till Rhodos bli jävligt långa. Jag undrar vad som kommer att väga över mest - allt jag tröstäter, eller de timmar jag kommer spendera i träningskläderna. Ja, vid deprimerande väder finns det ingenting annat att göra än att träna, äta, supa och jobba.

Nu tänker jag iallafall äta min andra Piggelin för dagen och njuta den tillsammans med resten av min starka och stora kaffekopp! Jotack, det är life det.

häxkur från norrlands skogar..

Ah! Jag hatar när man ska sova och det kliar! Det kliar så innibövelen och jag kliar sönder hela mig! Allra värst är det när myggjävlarna biter i fötterna! Jag har en riktigt riktigt riktigt kliande myggbett i hålfoten! Kunde inte myggan bita på något bekvämare ställe? Det kliar - fast det kittlas när man kliar - men jag måste klia!

Mamma har dessutom tagit med sig det magiska kli-medlet som vi köpte i Turkiet (vill inte ens veta vad det innehåller, men bra är det...). Men så kom jag på det! En vän långt uppe i Norrland sa en gång till mig att Tigerbalsam funkar mot bett! (ja, jag är fortfarande skeptisk.. men nöden har ingen lag.) Så jag har vänt huset upp och ner för att hitta Tigerbalsam. Jag hittade inget. Men jag hittade en liten tub kyl-gel! Undra om det också fungerar?! Ja, nu ligger jag iallafall i sängen med foten inkletad i kyl-gel. Jag hoppas det funkar - eller om det bara är något knäppt man gör uppe i skogarna. Ja, ifall kyl-gel gills alltså...

Godnatt.

jag är en valross, som behöver en katt.

Shit alltså, det är verkligen becksvart ute och jag är all alone i stora livsfarliga huset i Obbola. Grannen är också på semester så inte ens där lyser det. Jag sitter vid köksbordet, och nu när jag tänker på det så lyser det inte i något av de 4 husen som jag kan se härifrån. Scary! Inte ens en liten nattlampa!

Jag har hunger och sug! Jag får sånna där anfall då jag blir super-sugen på helt kostiga saker! Typ fetaost. halloumi, korv! Gaaaah! Ja, så nu sitter jag här och käkar potte-sallad direkt ur förpackningen tillsammans med ett stort glas juice. Jag vet att det finns glass i frysen också.. och supergoda mackor! Livsfarligt alltså. Jag gruvar mig för den dagen jag blir gravid! Jag menar, om suget är så olidligt så jag sitter och käkar direkt ur förpackningarna nu så kommer det väl knappast bli lindrigare då.. (undra om vi har oliver hemma?!?)

Jag undrar om jag kommer att bli sittane här hela natten nu. Det är som lite mysigt med köksbord när det är kolsvart ute.. Eller så är det bara det man försöker intala sig - för egentligen är jag så jäkla livrädd att jag inte ens vågar gå på toaletten! Problemet med att sova ensam är också hur man ska göra med sovrumsdörren. Jag menar, om man stänger den så vet man ju aldrig vem som kan smyga utanför. Men om den är öppen så kan den som smyger utanför lättare komma in där jag sover! Och hur tusan gör man om en lampa lyser i källaren!? Går man ner för att släcka den måste man springa upp i mörkret och någon kan hugga tag i fötterna i trappan. Men om den lyser kan jag se skuggor från mig säng (om jag har dörren öppen) och tänk om jag då ser någon som går där i skuggan!?

Näe, jag borde helt enkelt inte sova ensam. En katt skulle man haft. En stor och stark katt. Som kan skrämma iväg alla som bryter sig in till mig på nätterna. Och som håller alla spöken borta. Och som kan ligga nära bakom ryggen så jag inte behöver vara rädd. Ja, jag måste se till att mina päron köper sig en katt. Annars måste jag nog sluta vara blom-vakt här. Det är nämligen för mörkt ute..

Godnatt.

Gåshud.









vi räknar ner och pekar finger åt vädret.

Om 26 dagar far jag till Rhodos. (vaddå, jag klart man räknar ner..)

Idag har jag jobbat en massa. Fast jag har mest suttit vid datorn och gjort ordrar, skrivit ut skyltar, gjort prisändringar osv. Känns rätt coolt att det är jag som bestämmer priserna på varorna, bestämmer vilka varor vi ska beställa och allt sånt. Jag kan som inte låta bli att beställa in sånna där lite annorlunda grejjer som man annars inte har i butiken. Det är så spännande!

Ute är vädret balle vilket egentligen kanske är rätt bra. Imorgon ska det vara sol så då börjar jag inte jobba förrän klockan 16. Resten av dagarna däremot har jag tagit på mig massor av arbete så nu jobbar jag som ett psyk bara för att få tiden att gå! Lämnar bara tid över till träning och alkohol på helgerna (hehe..). Jag och Emson har typ nedräkning på minuterna till vi drar till solen och jag tycker att 26 dagar känns superlite! Emma däremot typ grinar och tycker att det känns som en evighet. Jag försöker att inte lyssna och intalar mig själv att tiden kommer gå fort!

Snart ska jag köra familyn till flygplatsen och sen blir det en tripp till Iksu. Med tanke på att jag lever mitt liv bland lösviktsgodis och bakelser på Ica så måste jag hinna med åtminstonde 3 hårda pass i veckan nu mera. Tycker faktistk att jag sköter det rätt bra!

Koppla bort alla tankar och gå på automatik. Blunda för vädret, håll för öronen mot jobbiga kunder, koppla bort smärtan i axeln, tänk inte på hur fruktansvärt långsamt 26 dagar faktiskt kan gå..

ett slut och en början.

Usch så Umeå blev grått och trist igen. Det mullrar mot havet och regnet ligger i luften. Jag äter glass och funderar på att bättra på kärlekshandtagen. Ja, att äta är väl det roligaste man kan göra i detta väder!?

Imorse började jag jobba kring 8 och det var jobbigare än vanligt att lämna sängen. Hade det inte varit jag som var ansvarig över sjukanmälningar och extra-folk så hade jag kunnat sjukanmäla mig och legat kvar och myst hela dagen! Men det skulle ju inte gå! Näe, upp och iväg. Väl på jobbet hade någon smart människa låst in kontorsnycklarna på kontoret vilket gjorde att morgonen började med ett inbrott. Skruvade bort listerna runt dörren, slog ut rutan och kröp in. Godmorgon måndag!

Jag sitter och väntar på Rhodos. Eller iallafall på sol. Regn och grå himmel gör mig nedstämd och plötsligt blev Umeå så tomt igen! Människorna drar sig undan och tiden går långsammare. Jag längtar tills jag far utomlands igen. Jag längtar efter röda drinkar, brända kroppar, sena nätter och älskvärt sällskap. Skulle bara vilja snabbspola de här 3 veckorna som jag har kvar på jobbet, eftersom att nu händer det faktiskt ingenting. Jag antar att man inte kan ha roligt hela tiden utan att man måste plåga sig själv i kassan på Ica lite mer än 4 timmar per dag, för att överleva ekonomiskt. Ja, jag antar att man över huvud taget måste lära sig att man inte kan ha roligt prick hela tiden - fast jag vill! Men jag måste faktiskt säga, att det är enklare att göra bort några timmar på jobbet när man sen har något bra att komma hem till. Fast ja, nu kommer jag ju hem till en filt i soffan och glass, och egentligen är det väl inte så illa. Men det kunde varit bättre.


Såhär summerar jag veckoslutet.


Still alive.

Jodå, jag lever!

När det händer saker i Umeå har jag helt enkelt inte tid med bloggen! Faktiskt har jag inte alls rört min dator sen sist och jag har inte saknat den heller! Igår for jag Conny, Joel och Emma till min stuga där vi åt god middag, spelade spel, drack lite drinkar, bastade och badade nattbad. Kvällen slutade väldigt vuxet ute på verandan med tända ljus, en karaff vatten och lite snacks. Ja, vi har varit där tills alldeles nyss och nu sitter jag mest och väntar på... mat? Jag vet inte. I torsdags satt vi ute på Allstar och tog någon öl och pratade strunt och i fredags var vi en sväng på TC. Jag började jobba klockan 8 igår morse så kvällen blev lugn. Ja, nog är man väl skötsam när man går hem före 12!

Imorgon börjar vardagen igen och jag kan inte säga att jag längtar.
Näe, snarare tvärt om.

En lång dag...

Åhh, jag är helt slut i rutan!

Imorse gick jag upp kring 7 och for iväg till tandläkaren. Där blev jag hänvisad till tandregleringen som vidare gav mig en tid klockan 10.50. SUCK. Jag som betalat parkeringsavgiften redan. För att fördriva tiden drog jag till Iksu, i två timmar, med enbart ett glas drickyoughurt i magen. Jag måste bli fit nu alltså, med tanke på hur duktig jag varit sista veckorna! När jag väl var tillbaka hos tandregleringen blev jag bluffad och totallurad. De tog dem 6 minuter att limma i min mun och sen tog de 500 kr av mig. Jag trodde detta system skulle göra mina tänder sneda igen, men icket! Jag skickade farmor att ringa dit och skälla och luska och vips så fick jag mig en alldeles egen och gratis tandläkare! De närmsta 3 åren är räddade!

Dagen och kvällen spenderade jag i stugan med sol, strand, trekamp och grillning. Jag fick till och med grilla maschmallows (nu håller jag på kräkas..). Kan ni se framför er mina 4 kusiner och lillebror som fuskar och tävlar järnet i trekampen! Hur de i princip klättrar över matbordet för att få mat och när jag råkar kasta en tennisboll i huvudet på yngsta kussen på 4 år när jag kämpade för att vinna ena grenen i trekampen. Kaos! Tur man är van.. Speciellt när äldsta kusinen är 8 och yngsta 4!

Nu vill jag påriktigt sova.

jag är en dålig människa, men jag längtar.

Jag måste lära mig att tygla mitt humör. Thats it. Jag blir arg, irriterad, ledsen, besviken - och jag tar istort sett alltid ut det på fel personer. Ja, den jag råkar prata med för stunden eller hamnar i min väg, den personen får alla mina känslor över sig. Usch, jag skäms när jag tänker på det - och det händer allt för ofta. Det värsta är nog att de är de människor som jag tycker om allra mest som får hela lasset över sig. Förlåt! Varför lär jag mig inte? Max två dagar i byn - sen pallar jag inte mer! Det är så dumt att det blir så, så omvänt. Jag borde stänga av min telefon när humöret sjunker. Mitt samvete gör ont. Ja, det är ju inte dig jag är irriterad på!

Nu ska jag krypa under mitt täcke och skämmas. Jag är trött efter föregående natt och en tidig morgon. Imorgon måste jag upp före sju för att fara till tandläkar-jouren. Ett under att jag härdat denna smärta hela helgen! Ja, sen ska jag passa på att springa all dålig energi ur mig på ett löpband på Iksu! Eftermiddagen tänker jag spendera i en solstol i stugan.

Jag längtar till sol. Jag längtar till veckoslutet. Jag längtar till fågelkvitter och jag längtar långt borta. Ja, jag har en längtan och jag vet precis vad jag längtar efter som mest..

En bild säger inte alltid mer än tusen ord..


Kunder, buskar och björnar.

Ja, då var första arbetsdagen avklarad.. Jag kunde inte sova inatt så jag låg väl i princip bara och väntade på att få gå till jobbet, klurigt sånt där.. Efter en väldigt kort arbetsdag (då tre kunder hann säga "Nämen, är du tillbaka från semestern nu! Har du haft det bra?"  "Knäppa kunder.. Jag har inte jobbat på ett år, jag är här PÅ min semester!") så for jag iallafall till Returmarknaden, Strömpilen och till Smultronstället. På returmarknaden blev jag vittne till en skitsnygg hörnsoffa som dök rakt i en container och såg flera skitsnygga matbord och stolar för i princip inga pengar alls! Jag vill flytta!!

Ja, för att göra mig själv på lite bättre humör så kapade jag min ekonomi vid fotknölarna. Tröst-shoppade lite Rhodos och festkläder och försökte tycka att jag var skitsnygg! Ja, det gick väl lite sisådär, men två plagg rikare är jag iallafall! Sen var det bara det värsta stoppet kvar - Smultronstället. Mamma blir som galen när hon kommer dit! Jag har tittat på buskar och blommor i 1 ½ timme. I mina ögon ser de flesta likadana ut och jag förstår som inte grejen med en grön, vanlig buske som är 70 cm hög, för 600 kr. Vad är grejjen liksom!? Hem kom vi ialalfall med bilen full av plantor.

Japp, nu väntar köttfärsbiffar innan jag ska ut och springa. Lite läskigt att man måste ha med visselpipa när man är ute nu mera.. Ja, björnarna är tydligen rädda för visselpipan så man ska vissla ifall man stöter på en. Jag kommer garanterat dö av skräck innan jag hunnit vissla om jag ser en björn, och kommer känna mig hur dum som helst när jag stannar och visslar var 100:nde meter.

Ja, nog lever man i ett äventyr...

ja, jag tror fanimej det stämmer!

1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS
Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. HAN STÄLLER FRÅGOR
Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


3. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".

4. HAN ANVÄNDER SMILEYS
Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.  


=S

Åh, nu måste jag promenera upp till Istidsgatan. Så grymt drygt det känns! Min cykel står där och sen måste jag hämta mina kläder och grejjer hos Emma. Ja egentligen är det väl bara strax över 30 min promenad, men nu känns den sååå låååååång.. Jag är hungrig och stannar nog på Berghem och köper en glass på vägen =)

Imorgon börjar jag att jobba men det känns faktiskt rätt okej. Bara korta pass och dessutom ska vädret vara fint. Har lite olösta problem mot slutet av veckan, men det kanske hinner lösa sig!

Nu ska jag borsta tänderna innan jag går, känns som att jag har mossa i munnen!

en fråga om tid

Håll dina vänner nära, men dina ovänner närmare.. för det som göms i snö, kommer fram i tö..

Ops.

Förfest:

- Jo jag var lite sliten idag.. var på Rex igår..
- Vad gjorde DU på Rex igår!? Det är ju 27 + där på fredagar!
- Ehhh.. jo jag är 27 år...
- VA?! Oj förlåt, haha... ja men man behlöver ju inte ragga på tjejerna där om man inte vill..!

SMIDIGT.

Feeeest, bruuuudaaar!!

Jag, Emma och Matte har just haft ännu en familjemiddag. Jag fick lov att styra upp med middag och sallad och halloumi för de var slitnare än någonsin! Ja nu är vi iallafall på G efter att Emma har rakat sig under armarna! Ute är det wonderfult väder med sol och stek och jag svettades som en gris när jag cyklade hit!

Nu ska jag välja kläder till Emma (ja, jag borde bli stylist!).. Sommaren är på topp and so am i! Självklart är det sommarens drink, Tranbärsjuice och sprite i glasen och på fötterna är det högklackat till bara ben. Vi ses i dimman på TC alla lovers ;)

Sikta mot stjärnorna så hamnar du bland molnen..!


Lägenhet sökes.

..det går inte så bra för mig att hitta boende. Är jag för kräsen? Någon som vet någonstans där jag kan bo? Äh, jag tror jag flyttar norrut istället. Ja, mitt röda hus med vita knutar.

puss

Hehe, godmorgon världen!

Ja igår var det då lite fest med Riff Raff Ruff! De spelade Tomas Ledin och jag kände mig som hemma. Emma drog lite luftgitarrs-solon med bandet och vi stod väl i princip  uppe på scenen. Grymt dålig planlösning! Vad är tanken? Jag träffade också på min gamla ridlärare från miljoner år tillbaka och en till hästtjej! Riktigt roligt och jag blev medbjuden till Rex. "Tisdag 18.40!"

Idag har jag lite skallebank men känner mig absolut inte omöjlig inför kvällens runda. Jag vill ha en låååång bööljande klänning som blåser i vinden och höga klackar och långa ben. Ser det riktigt framför mig! Men det blir nog inte riktigt så. Just nu funderar jag mest efter mat. Jag har inte ens mat i frysen för tillfället och är farligt sugen på... fetaost sallad! Ååååhh så gott. Och keso! Ja, jag skulle nästan kunna döda för en fetaost sallad!

Jag upptäckte under morgonen att jag talat i telefon inatt. Klockan 03.30. Eller har jag talat i telefonen? Minnesluckor är inte min grej så det känns inte så troligt. Däremot pratade jag i telefon hela promenaden hem! Ja jag gick från E4:an och blev inte våldtagen en endaste gång! Synd bara att jag med det samtalet lyckades orsaka en aningens sömnbrist på andra sidan luren.. Jag är en hemsk människa!! =(

...en puss om dagen är bra för magen!

Komsi komsi

Datorn är på och Carro är hemma. Karusell kastrull stekspade ocj kalas. Blåsa ünder tån och onda ben. Lakan i ssängen och tjejen  i lakana. Kan de bli bättre svar ja! Makaraonerna var hårda och linjen var lång. Ja alltså, den på andra sidan linjen var alltså långt borta. Hehe.

Nu är spisen av men lakenet inte på kudden. Huvudsaken det är på madrassen och täcket. Godnatt och vinet var gott. Speciellt när jag skakade rumpa med sångaren i Riff raff ruff!


en ny dag och en ny människa!

Ey!

Nu börjar jag bli mänsklig igen! Imorse var jag och morsan på Iksu och tränade. Mamsen i stekarkläder - Adidas från topp till tå, och jag i en stor t-shirt och shorts. Morsan spöade mig på löpbandet och tog som vanligt 10 kg mer än mig i resten av övningarna. Ja, förutom ben då där jag dominerar. Ibland önskar jag hon var äldre och mindre fit...

Ja, sen for jag in till stan för att fixa frillan. Det ösregnade ute och jag som inte äger några regnkläder.. Då gjorde jag upptäckten! Längst nere i en låda så hittade jag Eriks farmors gamla regnkappa, från typ 60-talet! Ja, jag skäms verkligen..! Men av någon anledning hade jag den, så den fick det bli (jag ska lämna tillbaka den..!). Håret blev som vanligt inte riktigt som jag tänkt det, men man börjar bli van. "Ååååhh så mkt hår, här finns det mkt att ta av bla bla bla..."

Näe, nu sitter jag bara här och väntar på skjuts. Ikväll ska vi ut på nya Olles där Riff Raff Ruff spelar! Kommer bli nice med lite alkohol i regnet! Men inatt måste jag sova själv när jag kommer hem från krogen. Usch, det gillar jag inte. Det händer verkligen inte ofta att man går hem själv efter en sån kväll (ja, det där lät lösaktigt, men det är det inte!). I krisfall brukar jag dra med mig Emma hem eller sova där, men de känns lite väl mkt tredje hjulet att krypa ner mellan henne och Matte ikväll! Det är väl bara att ta tjuren vid hornen, vad är det värsta som kan hända? Egentligen så somnar man ju innan man ens hunnit till sängen. Jag brukar till och med missa handfatet när jag ska spotta ut tandkrämen! Hehe..

Jag är lite obekväm att vara hemma i lägenheten nu. Mina grannar hatar mig nämligen. Sist jag tvättade råkade jag sno tvättkorgen från tvättstugan, sen när jag skulle till Obbola (och inte hade lämnat tillbaka den igen..) så stod det en arg lapp på dörren " DU som "lånat" tvättkorgen från tvättstugan, ställ genast tillbaka den!" Hehe.. sorry. Sen hann jag dessutom inte ställa tillbaka den då eftesrom att min buss gick, så jag ställde inte dit den förrän idag! Ni som testat att smuggla och gömma en tvättkorg vet att det inte är så lätt.. Övervägde att lägga ett lakan över korgen så den inte skulle synas när jag gick med den till tvättstugan..! Ja, egentligen vet ju alla att det är jag som lämnar tvätt, tvättar på nätterna och snor tvättkorgar. Men ändå lite piinsamt att bli tagen sådär på bar gärning!

Men skitsamma, jag ska ju ändå flytta! Så säger jag när mamma säger att jag MÅSTE ringa vaktmästaren att fixa fönstren.. eller att jag måste städa.. eller att jag måste gå ut med soporna.. Men vadå? Jag ska ju ändå snart flytta!! Jag ska bara hitta mig någon annanstans att bo först =)

Nu ska jag klä mig och sen pimpla!

Nyfriserad, men inte naken!



Jag har en längtan..

Hej Världen.

Regnet studsar verkligen på backen och jag har höst-feelings. Jävla skitväder.Träningsvärk som fan har jag också. Jag ska nog tända en brasa och dra en filt runt mig - känna mig som världens ensammaste människa och kanske grina lite till någon dålig film. Jag liksom känner hur jag har värsta klumpen i bröstet. Jag är verkligen sådär på hugget - snäser så fort någon kommer nära. Ändå vill jag inget annat än att bli kramad och pussad på. Uuhhhhhhhh, jävla skitumeå! Jävla skitväder! Jävla skit allt!

Imorgon ska jag iallafall upp tidigt och gå till tandläkar-jouren. Där lär man väl bli sittad en evighet.. Sen träna på Iksu innan jag ska klippa mig. Sen skulle det sitta jävligt bra med en fylla som varar till på Söndag! Ja, nästa vecka blir nog en bättre vecka! Bra människor och bättre väder. Ja, och jag är nog en bättre människa då också..

Jag hoppas hoppas hoppas...!

Kärlek..


 

 


Min skorstensbyggande pojkvän!

Så! Nu har jag städat Pärlan med högtrycksmaskinen och polerat och varit duktig! Jag och mamma försökte fylla däcken med luft också men de gick ine så bra.. Inte så gott om händiga karlar som kan hjälpa till här inte! På tal om det så sa min käre far igår att han tyckte jag skulle skaffa mig en pojkvän nu. Och inte vilken pojkvän som helst! Näe, han skulle minsann kunna bygga skorstenar! Ja, pappa köpte nämligen en kamin för halva priset och nu måste han bygga en till skorsten på vårt stackars utsatta hus, och det behöver han min skorstensbyggande pojkväns hjälp till! Det är inte små krav man har på sig alltså... Jag tror jag ska skaffa en tjej istället - bara för att jävlas.

Ute är det storm och jävligt nu och jag känner mig som en tickande bomb. Min familj håller avstånd eftersom att jag kan grina skrika eller få vredesutbrott lite när som helst. Ja, jag höll på börja grina när mamma sa att jag inte fick ta en till glass.. Ja, jag är lite känslig just denna tid!

Emma och Matte har förresten tagit hem sin Baloo nu. Ja, nog fasen skulle jag också vilja ha en katt att mysa med i ovädret! Orättvist att vissa får ha kattunge, pojkvän, snygg lägenhet, bil, god mat, snygga kläder OCH golvvärme på toan. Ja något borde dom ju kunna offra till  stackars stackars stackars stackars mig tycker jag..

Näe, nu ska jag äta mera Ipren för jag har skitont! Sen ska jag (suck) städa klädkammaren. Mamma har gjort iordning ännu fler lådor med saker som är mina.. Tur att jag snart ska flytta till ett  stort rött hus med stor tomt och gård så jag får plats allting! Har kollat lite i Ikeakatalogen efter möbler jag ska köpa dit också. Fick förresten en liten chock när jag kollade i en hylla alldeles nyss, mamma hade hittat ett gammalt foto liggandes i en pocketbok jag läste för hundra år sedan. Tror jag måste sortera och slänga typ hälften hon har sparat i alla lådor ´som hon tycker jag ska spara.. Vissa saker ska helt enkelt inte sparas!



Häxor och björnar!

Jag kan inte gå utomhus i stan för då blir jag våldtagen och jag kan inte gå utomhus i Obbola för då blir jag uppäten av en björn. Nu får det fan vara nog! Jag är sjukt rädd för björnar så det är uteslutet, och om den där våldtäktsmannen drömmer jag mardrömmar.. Vad skulle den där nallen på mina promenadstråk att göra...!?

Nu ska jag tvätta bilen i jävla skitvädret. Åååhhhhh så roligt.
Ja, humöret är fortfarande inte great men jag skyller
på hormonerna. Jag är en riktigt jäkla häxa alltså!

-

Näe.
Man kan inte teleportera sig fast man vill jättemycket. Och man kan inte heller trolla. Och itne påverka saker man inte kan påverka. Men resten kan man bara vill tillräckligt. Så nu blundar jag och vill jättemycket!

Solsken.

Jag sitter i soffan med mammas flece och bara är. Jag har gått en superlång promenad och jag är less. Emma och Matte har varit och tittat på en katt som de ska köpa (katt = nästan barn!) och alla andra har också alldeles för mycket för sig. Jag är less. Jag har tråkigt. Imorgon ska jag tvätta bilen. TVÄTTA BILEN. Jag har tränat en massa och har ont i min rumpa. Jag vet inte riktigt vad jag ska se fram emot för att få tiden att gå för jag behöver något närmre än det som är om hundra år. Det är helt enkelt alldeles för långt borta.. Jag vill se fram emot något snarare.

Jag längtar efter saker som inte är på armlängds avstånd. Jag längtar efter solsken. Kom hit.

-


Jag saknar dig!



-


Ett ögonblick i sänder..!

Jag lever i ett äventyr. Det är spännande. Jag blir alldeles pirrig i magen. Ja, bland tror jag typ att livet är slut bakom nästa hörn och allt är åt helvette. Men 5 minuter senare kan man gå runt med ett sånt där flin i ansiktet och må prima! Inte undra på att man är nervös och pirrig när man aldrig någonsin vet vad man har att vänta! Jag menar, det är väldigt sällan det blir som man tänkt sig!

Man kan leva i nuet samtidigt som man har hyffsad planering på någon typ av framtid. Och bara för att det inte blev som man tänkt det, så är det inte alltid dåligt. Senaste året har det hänt sjukt mkt so jag inte tänkt det, men ändå sitter jag här och är rätt så nöjd!

Ett misstag eller ett snesteg kan vara det bästa man någonsin gjort! Och något oplanerat kan leda i stort sett hur långt som helst! Vissa saker bara händer allt eftersom. Typ som när gubben på Stadsfesten kom fram och gav mig 1 månads gratis surfing på mobilen. Skitbra, men oplanerat!

Ja, jag lever för stunderna. Och vissa är så bra att jag sparar dom och sitter och ler åt dom en lång tid efteråt! Mina moments och ögonblick. Helt oplanerade men ändå riktiga godingar!

Skräcknatten..

Usch, det var många år sedan jag var så rädd som jag var i natt. Mina timmars sömn är verkligen lätt räknade.. Först kunde jag inte somna, och när jag väl somnat så vaknade jag bara nån timme efter av att jag skrek! Hade värsta mardrömmen någonsin, en sån där som man hade när man var liten! Grät gjorde jag och var alldeles sjöblöt i svett. Ute regnade det och jag var helt säker på att någon skulle komma och ta mig. Efter ett tag vågade jag mig fram till fönstret för att låsa det ordentligt med haken. Men jag vågade fasen inte ens blunda sen! Kalla kårar efter hela ryggen och jag kom inte på en endaste människa att ringa där kring 03.00. Satt uppkrypen i sängen med täcket runt mig länge och bara tittade ut i mörkret och väntade på att jag skulle somna med ögonen öppna.. Jag övervägde faktiskt att ringa hem till Obbola så att någon kunde komma och hämta mig, men de gjorde jag inte. Vem ringer man mitt i natten när man är livrädd och inte ens vågar stänga ögonen? När man är världens ensammaste och räddaste? Jag har ingen aning...

Jag hatar att sova ensam..

en gång till..


-


Fett tråååkigt.

Jag dööööör av tråk. Nu har jag legat i exakt samma ställning så länge att jag snart fåt liggsår och ätit godis. Jag är sugen på god sallad och mat men orkar fan inte gå och handla. Idag är slitenheten fortfarande för stor och vädret för tråkigt så någon träninge blir det inte heller förrän imorgon. Jag dööör om vädret ska suga såhär hårt resten av veckan för jag har ingenting roligt alls planerat (hon som inte kan göra ingenting ens för en dag..!) Nästa vecka blire lite mer drag i Umeå de det kommer hit folk från både norr och söder, och dessutom så börjar jag jobba lite smått.  Åh, vad jag saknar att ha  människor runt mig redan! Jag hade garanterat hellre legat i ett tält och lyssnat på regnet än att ligga i min lägenhet och göra det iallafall. Och jag hade garanterat hellre ätit en sån där äcklig Langos än fryst blodpudding här hemma.. Det har gått 6 timmar och jag längtar redan tillbaka.



Tråden och jag.

Trådjäveln i min mun har lossnat och det stör ihjäl mig! Ja, jag har en del ståltrådar på insidan av mina tänder så att gaddarna ska hålla sig på plats, och nu har den på nederkäken lossnat på två tänder! Tänk själv en lös ståltråd på insidan av nedertänderna som man bara MÅSTE peta på med tungan hela tiden.. Nu måste jag fixa akut-tid hos tandläkaren, det här går ju inte!




Skellefteå camping, där händer det!

http://www.expressen.tv/noje/ledin/1.1628796/ledins-overraskning---festar-med-fansen

Pic.

Kalaset!



Sahara Hotnights och vi var nog bland de äldsta.. =/



En av årets sommarbilder =)



Hem ljuva hem..



...extranatten som kom på köpet!


Skellefteå camping och vem tog nyckeln!?

Jäklarns vilka äventyr jag får vara med om alltså!

Nu är jag iallafall hemma efter några dagar uppe i Skellefteå. Hur bra helg som helst! Fredagen började med att vi ställde upp Joels tält - ett riktigt lyxboende med en hall till och med! Vi blev grannar med några norskar som pratade lite oroande mycket om kokain (kan påpeka att Joel hade tänkt skicka iväg mig att åka med dom till Umeå sen också!) men i övrigt en rätt lugn plätt. Förferran hade vi uppe i Emelies stuga med massor av roliga prickar innan vi drog in till staden och såg Tomas Ledin och Sahara Hotnights. Måste säga att vi var förvånandsvärt skötsamma och promenerade hem ganska tidigt. Jag ville bada och  plocka blommor på vägen hem men det fick jag minsann inte.. Och visst såg ni att Tomas Ledin var på efterfest i stugan också!? Ohyes =)

På lördagen promenerade vi ner på stan och vissa åkte lite karusell efter att vi ätit lunch. En mås bajsade på Joel och det dracks lite öl i öltälten. Innan kvällen började tog vi oss en nap i lyxkåken (tältet) och åt världens godaste bulle. Folket duschade och Joel somnade och dregglade en stor fläck på mig. På kvällen gick det lite trögt till en början men sen var det på G igen och in mot staden. Vi dansade och skrek och jag blev smått limmad på (händer inte allt för ofta vill jag lova!). Ja, det hela slutade med att slisket höll på få en rak höger och fläskläpp så det var lika bra att dra sig därifrån. Ja, inte visste jag att jag hade sådana gentlemen runt mig =P

Igår vaknade vi och checkade ut vår tältplats. Vi tog bilen ner till stan och åt lunch, shoppade lite kläder och fikade innan jag skulle åka bussen hem kl. 16. Klockan 15.40 gjorde Joel upptäckten - bilnyckeln var borta. Ja, det blev ju lite mindre lyckat med tanke på att jag hade halva mitt liv inlåst i bilen som stod mitt på bussstation. Vi gick runt ÖVERALLT och letade, men den fanns helt enkelt inte. Lite typiskt med tanke på att extranyckeln var ca 4 timmars bilresa norrut... Suck. Kan säga att vi skrattade och suckade och var less lite om vartannat innan vi kring 20.00 bestämde oss för att hyra en tvåbäddars stuga istället. Extranyckeln anlände till Skellefteå med en buss klockan 23.00 och var den riktiga nyckeln tog vägen en fortfarande ett mysterium.

Ja, vi fick iallafann spendera en extra natt på Skellefteå camping och avslutade resan med att sitta vid ett bord med utsikt över bilen och äta kvällsfika innan vi kröp ner i en riktig säng. Imorse satte jag mig på bussen till Umeå igen och sov hela vägen. En bra helg med många bra människor! Jag skulle väldigt gärna vilja veta var nyckeln egentligen tog vägen och har iallafall lärt mig att man ALLTID ska ta med en extra nyckel. En bilsemester i framtiden är också lite halvt planerad, och då ska vi skruva fast en extra nyckel under bilen!

Måste säga att jag gillar dessa äventyr trots allt =)

Våldtäkt på Gammlia..

Okej, till alla er som jag igår rekommenderade det fina elljusspåret på Gammlia. GLÖM DET! Fy fasen, här brukar ju jag springa och promenera, glöm att jag kommer våga göra det igen... Jag kommer knappt  våga gå utanför dörren igen!? Kul att man kanske bor granne med en våldtäcktsman....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5463038.ab

Till alla dom.

Något som jag verkligen hatar är otrohet. Ja, all typ av otrohet. Det finns ingen lindrigare variant av otrohet och inte heller några acceptabla ursäkter. Alkohol är ingen ursäkt. Hur mycket alkohol det än handlar om så är det ingen ursäkt. Hämnd är ingen ursäkt. Rädsla är ingen ursäkt. Det handlar om att respektera varandra!

Finns det någonting värre än att bli sårad på ett sånt sätt..? Jag tror inte det. Ingen människa är väl perfekt, men alla har väl själva makten av att styra över sina handlingar på så sätt att man inte slirar när man har en bana att hålla sig på. Jag är själv inte guds bästa barn på många sätt, men någonting som skrämmer mig är just detta. Inte kan jag säga att jag alltid har haft en gloria på skallen, men jag har också lärt mig på vägen. Man behöver inte själv göra sina misstag allt jämt, man kan lära sig av andras också!

Jag har alltid varit den person som sagt att jag har noll tolerans för otrohet. Att jag skulle vända ryggen till så fort jag inte blev behandlad och bemött som den prinsessa jag är. Ja, någon sa till mig att jag inte skulle nöja mig förrän jag hittat den som kysste marken som jag stod på. Att jag aldrig någonsin skulle nöja mig med mindre, eftersom att jag ändå alltid kommer vara den som ger mer. Ja, det är enklare sagt än gjort. För när den där dagen väl kommer, då är man blåögd som fan. Jag glömmer aldrig, det är en dom som antagligen följer mig resten av livet. Däremot så är det inte så enkelt att vända ryggen och gå när man väl står där. Ja, alla vet väl att det är sällan man lever som man lär, och i slutändan kanske man tar mer skit än vad man borde. Antagligen.

Egentligen är det ju en själv som sätter gränserna. Börjar man acceptera att man blir behandlad sämre än vad man borde så får man tillslut skylla sig själv. När det blir som en vana både för en själv och sin partner.

Okej, man kan ta snesteg, även ifall jag inte accepterar det heller på något sätt. Men ifall man har den stoltheten att man erkänner det snesteg man gjort och tar på sig hela karusellen runt om, då kan man nog ändå se det med andra ögon. Det är fortfarande inte okej på något sätt, men jag läste någonstans att en otrohet kan stärka ett förhållande. Kanske finns chansen att man efter något sånt förstår hur mycket den andra personen betyder för en? Jag vet inte.

Men jag vet själv att jag många gånger har flyttat på mina gränser allt efter årens gång. Man ska aldrig säga aldrig eftersm att situationen kan kännas helt annorlunda när man väl står där. Det var många år sedan som jag stod där för första gången och risken finns väl att jag kommer stå där en dag igen. Man måste bara påminna sig själv om vilken prinsessa man är och att man aldrig förtjänar någonting sämre än den man som kysser marken där man står.

Att undanhålla sanningen, är också att ljuga.

Skellefteå nästa! (har jag någonsin sagt ngt annat...!?)

Mitt liv är ett åt helvette konstig saga måste jag säga..

nu sitter jag här i princip naken men håller ändå på att svettas sönder.. Jag har en väska hälften upppackad och en väska hälften packad. Sen har jag mängder med smutsig tvätt.. Kvällen spenderade jag på en fotbollsplan och det gick åt satan. Ja, man får väl skylla sig själv när man inte tränat ett dugg på flera flera månder och knappt ens tagit en promenad - men ändå! Jag blir så jävla arg på mig själv när jag är så jävla dålig. Ja, inte för att ajg var speciellt koncentread på fotbollen ens när jag stod på planen men. Mina tankar var långt åt ett annat håll och min skalle ramlar snart av tror jag.

Just nu händer det så mycket sjuka saker så någon borde nog göra en film om mig och människorna runt mig. Idag pratade jag med en vän som också lever i nån jäkla komedi. Typ alla svärmödrars mardröm! Ja, jag lider av enorma i-landsproblem. Typ att man alltid blir så jävla mörk under ögonen när man färgar de nedre ögonfransarna. Och vilka jävla trosor ska man packa ner när man ska på festival? Och hur många!?! Vilka skor ska man välja? Kommer de vita bli alldeles smutsiga, eller ska man våga ta sandaler? Kommer jag någonsin hitta tillbaka till den där motivationen och lusten som jag hade förut och vad i helvette ska jag plugga och bli när jag blir stor!?

Sen skriker min kropp efter beröring nu mera också. Jag har börjat drömma sånna där snuskigt snuskiga drömmar nu igen och imorse gick jag runt och mådde dåligt flera timmar efter nattens dröm. Ja - till och med mina drömmar måste ju hejda sig någonstans!? Jag behöver garanterat att någon tar på mig väldigt snart för annars kommer mina drömmar att passera alla gränser snart - om de inte redan gjort det... Kan tillägga att jag till och med njöt när min lillebror satt och petade och slet mig i håret under den 6 timmar långa flygresan igår, då har det gått långt....

Jaja, mitt liv är en komedi och jag bara älskar att snurra till det för mig själv. Ja, jag lever som flera olika liv måste jag säga, och ibland råkar jag som blanda ihop dom på något sätt. Glömde jag förresten säga att jag drar till Skellefteå under helgen istället! Ja, jag vet som knappt själv vart jag ska ibland, inte undra på att jag är en förvirrad människa!

Ja, nu har jag pratat i telefon sen jag kom hem från fotbollen och reagerat ut alla mina känslor på olika människor. Tycker synd om den stackare som jag pratade med först som fick höra på mitt hysteri. Egentligen borde jag nog ha vänt på ordningen i mina samtal... Jaja, nu duscha och sen sängen.

Vi ses i Skeå alla människor!

Påvääääääääääääg (igen...)

Ohhh, jag stressar runt som ett psyyyyk!!

Idag har jag flängt runt och haft mig hela dagen, och ligger ändå efter i schemat. Jag har varit och kollat post uppe på Istidsgatan, köpt alkohol och body lotion, packat upp min resväska, handtvättat mina bikinis, kollat räkningEN och är nu tillbaka i Obbola igen. Av någon (dum) anledning lovade jag att spela en match ikväll (i 30 graders värme) och jag som varken har tid eller kondition! Imorgon drar jag till Piteå och dricker cider och sover i tält och ska väl helst hinna packa till det också! För tillfället lovar dom rätt bra väder och jag är nöjd! Oh, jag längtar tills imorgon!!

Nu lite köttfärssås och ännu ett glas vatten. Jisses vad man måste dricka vatten för att hinna ikapp! Sen ska jag dra ihop lite saronger och kylväskor och så också som jag ska låna från mor och far. Wiioooo, taggen för sommar i Sverige och dra runt lullig med solglajjerna påååååååååååå!! :D

Home (nästan..)

Im hoooome!

Vet inte hur långt jag ids skriva (eller hur mkt jag hinner skriva innan argbiggan kommer och snor tillbaka datorn igen..). Men  jag har haft solskyddsfaktor 50 hela veckan, det har varit 43 grader i skuggan och jag är burned! Det har varit kärlekssemster med hjärtan och sång och musik och allt som hör till och sköldpaddorna la ägg på vår strand. Jag har läts ut 4 ½ bok på 6 dagar och jag har fått höra att jag är difficult. Syrran fick sig ett telefonnummer och jag har druckit rödvin till alla middagar. På taxfreen har jag shoppat sprit och på flyget höll mina ben på sprängas. Stödstrumpor nästa! Vi höll på dö när vi åkte buss till flyget och aldrig mer att jag åker vilken svarttaxi som helst hem mitt i natten från Alanya igen. Ja, döden var nära även då och snubben tänkte garanterat kidnappa, stycka och råna oss. Jag har skickat ett endaste vykort och städerskan gjorde hjärtan på vår säng (ja, kärlekssemester). En natt sov jag ensam i vår lägenhet och då började det spöka. Teven startade sig själv tre gånger och AC:n ändrade grader melln 30-12 hela tiden. Fy fan vad rädd jag var då vill jag lova. En natt då jag legat och läst PS. I Love you alldeles för länge grät jag mig till söms och imorse var ajg uppe och på stranden strax efter 7!

Nu ska jag ta en shower och smörja in mig med mängder av kräm för jag har redan börjat flagna. Ja, efter att ha åkt flyg mellan 15-21 så var man helvettes less och det var nog min hud med eftersom att det lossnade. Imorgon kommer det pics.

Hejs!

RSS 2.0