stress stress stress..

Ja, jag är pedantisk. Det började som sagt med att jag skulle dammsuga och städa toaletten. Ca två timmar senare har jag storstädat hela lägenheten, stått på knä och skurat badrumsgolvet för hand och dammat och putsat varje hörn. Tyyyyypiskt mig! Men den här lägenheten är så tacksam att städa! För det första är den så fin och jag älskar den verkligen, och för det andra är den lättstädat! Det är ungefär dubbelt så stor som vår förra lägenhet, men tack vare alla öppna ytor och att vi i princip inte har en enda hylla att dammtorka så går det på ett kick! Man kör racer med dammsugaren och skurmoppen utan att måsta flytta massa grejer och man dammtorkar på en sek!

Nu trycker jag kassler (mums!) och sen måste jag skynda till ub! Jag är redan sen, som vanligt!



Tankespridd är vad man är!

Nu på morgonen har jag znoozat i 2,5 timmar. Inte så peppad på att kliva upp! Sen så betalade jag mina räkningar, ringde viktiga samtal och började fundera över vad vi ska göra på nyårsafton. Snart ska jag adressändra hit till Istidsgatan vilket känns sjuuukt skönt så att man slipper åka och hämta posten var och varannan dag. Solen skiner men jag hinner inte alls ut och springa/gå idag, för jag ska städa. SUCK! Det är grässtrån över allt som jag tror hör  hemma borta på golfbanan och dessutom kapade jag vår tavla igår så det är frigolit lite överallt också. Imorgon ska håret få sig en genomgång (tänk om man kunde klippa håret längre..... suck), och ikväll ska jag till Obbola och kolla så att mor och far tar hand om Calle ordentligt ;)

Nu städning innan jag ska möta upp girlsen på UB för lite plugg! Idag blir det vilodag från träningen och vad vi ska göra på nyår har jag inte riktigt kommit på ännu. Jag röstar dock på en stor nyårsmiddag här hemma för alla som är kvar i Umeå, eller så blir det Yrttis!


i-lands problem

Nyduschad och in-gosad i Joels tröja. Det kan som inte hjälpas, men det är så mycket skönare med hans mjukisar och tröjor när man bara ska gosa ner sig i soffan! De är större och dessutom luktar de godare. Fråga mig inte varför eftersom att vi tvättar alla kläder tillsammans, men jag tycker hans luktar godare! 

Det här med kläder har blivit ett litet problem här hemma. Jag är tillexempel en jävel på att sno sockar, och det har jag alltid varit. Alla som känner mig vet att jag tjuvat minst ett par sockar av dem var som de aldrig fått tillbaka. Det är dock inte så populärt att jag lägger beslag på ALLA sockor här hemma.. och "lånar" både tröjor och byxor såfort jag blir på mys-humör.. ;) Eftersom att vi har klädkammare och flera garderober i gästrummet har vi delat upp så att Joel fått klädkammaren och jag fått garderoberna i gästrummet, men det hjälps inte - jag är ändå i hans garderober och gräver mest var och varannan dag!

Jag prick nu (in-gosad!)



Jag igår, Joels skjorta ;)



När Joel bakade äppelkaka i Söndags.
"Häll nu smeten över äpplena". Hmm.. han mosade smeten med en
gaffel över äpplena!



Elefant-gardinerna!



Vår världs-hörna!


Idag.

  • Ont i kroppen!
  • En snabb runda på Iksu med Maria. Pain!
  • De omtalade elefantgardinerna sitter i gästrummet (så mycket älskar jag min pojkvän!)
  • Talat om för min man att jag inte kan ta ledigt 2 veckor från skolan (även fast jag vill.. =( )
  • Kassler till middag, helt klart underskattat! MUMS!
  • Ikväll kommer Emma hit.

Morning

Imorse vaknade jag först av att solen sken mig rakt i ansiktet, och sen av att de ringde från skolan och frågade om jag kunde vikariera. Nu sitter jag med världens största kopp kaffe och försöker vakna, men ögonen vill som inte förstå att det är dags att vara pigg och alert nu! Jag är dödstrött! Och ni kan ju gissa hur mörbultad kroppen känns..

Godmorgon!


=(

Jag är helt slut. Verkligen helt slut. Sådär trött så man känner sig sorgsen och bara vill gråta. Hela min kropp känns alldeles trasig. Allt gör ont. Armarna, benen, axlarna, händerna.. allt. Är det såhär man blir av två dagars hård träning? Och typ 9 timmars studerande? Som sagt, jag känner mig typ alldeles nere och ledsen av trötthet i kroppen!

Ikväll var vi på Ålidhem och såg tisdagens Tv-utbud. Efter Idol cyklade jag hem och såg på Greys här hemma, vilket inte direkt gjorde mig gladare. Vad händer med mina älsklingar?! Greys är kanske det bästa program jag följt i hela mitt liv och nu verkar alla ha blivit helt knäpp? Gör Derek och Meredith slut så tänker jag aldrig mer se det programmet..

Jag önskar att Joel var här och masserade mina fötter och pussade mig på kinden innan han skickar mig bums i säng. Hur mysigt vore inte det när man är såhär slut i rutan?! Imorgon blir det betydligt lugnare träning. Två stenhårda pass på rad räcker, så imorgon blir det lite underhålls-träning istället. Det är grymt skönt att vara igång, men det känns fortfarande i kroppen att man gick på en pencillinkur förra veckan.

Nu ska jag sova. Imorgon är det seminarium och redovisning vilket inte känns direkt waka waka.

Godnatt.

aj min kropp..

Döödens död. Efter många timmars pluggande på UB tog vi en runda på Iksu. 30 min styrketräning och sen 40 min spinning. JAG HATAR SPINNING! Efter sisådär 10 minuter hade jag så mycket mölksyra i benen att jag ville gråta och efter 30 minuter såg jag knappt något för svetten hade saltat ner mina ögon så mycket. Det är hemskt! HEMSKT! Jag hatar spinning, för det finns INGET som gör så ont! Jag springer hellre 3 mil alltså..

Nu har jag ätit ägg, spenatsoppa och vitkålssallad. Tack gud att jag hade en bortglömt matlåda spenatsoppa i frysen för att laga mat fanns inte på världskartan.. Nu ska jag duscha, sen blir det stickning, biggest looser och idol med brudarna.

Aaaaaaaaaaaaaaaj.. min kropp!

(jag är så trött att jag till och med ser på Christine..)


älskade lillebror!

Efter middagen snörde jag på mig skorna och for ut och sprang. Det är kyligt i Obbola så jag hade jacka, långa löparbyxor, pannband och fingerhandskar.. och ändå kändes det lite kallt om låren. Nog kändes det konsitgt att möta en man som var ute och sprang i shorts och tshirt då?! Kan tillägga att det var 1 +grad imorse också..

Ca 40 minuter senare var jag hemma från min runda och började må APA! Riktigt magsjuke-illa och blev grön i ansiktet.. Så jag blev liggandes på soffan och svalde och svalde och svalde och svalde.. då gjorde min älskade lillebror överrasknings-fika till mig och kom med en kaviarmacka och ett glas juice. ÄLSKADE LILLEBROR! Nu mår jag bättre igen =) han är rätt gulligt ibland måste man ju säga..

Snart ska vi hämta mamma och pappa och sen ska jag till stan och sova ensam inatt. Tomt.

Dagens.

Idag:

- Joel återvände till Gällivare
- Jag sträckläste HELA Negotiating Identities (tog ca 4 timmar..)
- Jag har läst halva den danska artikeln
- Paniken över att ena vår hemnyckel är spårlöst försvunnen kom. Var har den tagit vägen?! Typiskt mig att lägga bort nycklar..
- Solen skiner och jag har inte varit ut ännu, efter middagen ska jag ut och springa.
- Ikväll kommer äntigen mina föräldrar hem och mitt jobb som barnvakt är över.
- Jag kan inte sluta tänka på gardiner och inredning. Tips på snygga gardiner?!??
- Var är Emma? Emma, var är du?  
- Ikväll är det massor av bra program på Tv. Vilken nörd jag är.


Typ så. 

lite önskningar och krav

Nu har jag pluggat i... snart tre timmar! Calle körde jag till Obbola efter frukosten så att han fick lite barn-tid och jag fick lite vuxen-tid. Det behövdes! Igårkväll var vi på diiscobowling innan läggdags och på dagen blev det en runda på stan och Rusta. Pengarna flödar (ut och inte in..) och plugger blir bortglömt som vanligt. Nu har jag iallafall "pluggat ikapp" det jag missat under veckan och kvar är det bara att "specialisera sig" på en engelsk jävla bok samt att läsa ytterligare en dansk (eller var den norsk??) bok + Elza Dunkels som skulle ha blivit läst förra veckan. Ni inser att jag borde sitta hela dagen idag, imorgon och tisdag för att hinna och fatta någonting av detta? Nog för att jag alltid varit en bra och snabb läsare, men när litteraturen inte går att förstå fastän man läser samma sida (som är på svenska) typ 4 gånger utan att fatta så spelar det som ingen roll att man läser fort..

Nu vill jag istället att mamma och pappa ska komma hem från Grekland så att jag slipper oroa mig över om Calle just nu leker nära havet så han kan drunkna, om han fått i sig någon lunch ännu och om det blir inne- eller utegympa imorgon. Sen vill jag att Joel ska komma hem från (jävla, hehe ;) golfen så att vi hinner ut och ta en promenad i höstvädret och kanske dra en vända på Iksu innan Calle ska hämtas, få middag och läggas. Sen vill jag också att jag ska ha läst klart de där plugget jag inte börjat med ännu och att veckan ska gå snabbt så att det blir nästa Måndag snart!

Det är inte små önskningar och krav man har inte ;)

Regnet öser ner och calle ska spela match....

dsc01364 (MMS)

Regnet öser ner och calle ska spela match.. Jag väljer dock att stanna kvar i bilen in i det sista. Jag är gjord av socker. Godmorgon!


Snabba cash

Det blev en bra kväll tillslut!  Nog känns vuxenlivet långt borta.. jag skulle aldrig palla ha egna barn i dagsläget. Hur gör alla föräldrar? Det är   jobbigt att inte kunna tänka på sig själv i första hand utan måsta springa runt och leta  bortlagda fotbollsskor, fixa mellanmål och köra till träningar istället för att bara göra det man själv känner för. I eftermiddags tog Joel över rollen som barnvakt en timma och jag fick fara till Iksu och träna med Maria medan han och Calle åkte en sväng till stan och handlade lite mat. Jag behövde komma ifrån lite! Sen bjöd vi svärmor och svärfar på supergod fredagsmiddag innan de skulle iväg vidare. Jag, bror och Joel har sedan haft myskväll med film och gott och nu sover Calle medan Joel är och hämtar tillbaka sina föräldrar som också ska sova här inatt. Måste säga att det går hur bra som helst fast vi är så många som bor här i helgen.

Imorgon ringer klockan före 8 igen och då ska vi se Obbola - GUIF pojkar -99. Nu ska jag se slutet på snabba cash..

blä.

Imorse efter jag skickat Calle till skolan somnade jag om och vaknade inte förrän efter 10. Då var Joel redan uppe och hade druckit kaffe och fikat framför morgonnyheterna. Själv var jag på världens sämsta humör. Djupt deprimerad och ville bara gråta. Skitjävlaregn ute. Skitjävla allt. Tillslut blev han så arg på att jag var på så dålig humör så jag blev ännu mer depirmerad och slutade prata helt. Då bakade han kärleksmums till mig och då blev jag på lite bättre humör. Nu har han åkt till stan igen och grunden till att jag är på dåligt humör är nog att jag också gärna åkt till stan, varit på Iksu och spelat badminton och tränat, bubblat med vännerna, kanske tagit en bastu.. men att jag inte kan göra det. Sen är jag inte så jäkla sugen att gå upp 8 imorgon och fara på fotbollsmatch och hela den karusellen resten av helgen... Jag är egoist, jag vet. Men hur kul är det att sitta här?! När man bakat bröd, kakor, lagat mat, bytt vatten till akvariet och allt sånt. Jävla skit-tråkigt.


Äh, det är väl bara att rycka upp sig helt enkelt. Bara det slutar regna ska jag försöka ta mig ut och springa här bara. Snart kommer Calle hem och innan middagen drar vi till stan för att äta middag och spendera helgen där.

Hejs.

hemmapyssel

Här är förresten våra egengjorda tavlor. Tyvärr suger min mobilkamera men man ser väl lite iallafall. Tavlan ovanför soffan ska kapas någon dm upptill för den blev alldeles för stor och för mkt tyg kom med..


pigg tjej..

Godkväll i stugan. Jag är helt slut. Heeelt slut verkligen. Efter att ha kört Calle och lagkamrater till träningen, sett träningen och kört hem igen så for jag ut och sprang en vända. Kroppen kändes förvånandsvärt stark med tanke på de sista veckorna och jag var faktiskt tvungen att hålla igen. Trots att benen orkade var det ett visst tryck över bröstet som påminde om att man inte riktigt var på banan ännu.. men en långsam runda bara för att röra sig kändes bra! Lite jobbigt blev det dock att jag kom på mig själv springa precis där de sett björn för någon vecka sedan + massa uppgrävda myrstackar.. och att jag lyckades pricka in att springa just i skymmningen också! Smart..

Sen såg jag iallafall Idol med lillebror, förhörde engelskaläxa och försökte göra den vääääääldigt långsamma nattningsprocessen lite snabbare. Från att man sagt att det är dags att borsta tänderna tar allt en evighet.. Ta sig till badrummet, borsta tänderna, gå runt hela huset med byxorna nere i fotknölarna och liksom klä av sig på vägen, packa gympakläder, hitta alla läxböcker som ska tillbaka, mata fiskarna, natta fiskarna.. you name it! Men nu är iallafall lampan släckt och jag unnar mig ett glas rött innan det är dags att somna. Snart kommer Joel hit också så att jag slipper sova ensam. Imorgon då jäklar ska jag sova efter att ha skickat Calle till skolan. Jag har varit uppe mellan 7 och 8 varje dag så långt bak i tiden jag kan komma ihåg, och nu är jag TRÖTT!

Godnatt människor.


Försöker plugga lite medan calle tränar. S...

dsc01359 (MMS)

Försöker plugga lite medan calle tränar. Synd att boken är på engelska. Synd att träningen känns lång...


Idioti på HÖG nivå..

Det känns så GIVANDE att gå på två timmars (dålig) föreläsning och sen när föreläsaren blir bedd att lägga upp powerpointen på Cambro så säger hon ; "Jaa, men det är nog inte värt det. Det här är ingenting ni ska lära er eller som kommer att komma på tentan..!" VA!? Har man suttit i två timmar och antecknat och hängt med och sen får höra att detta inte är något hon tycker vi borde lära oss? Den här kursen är helt ärligt den sämsta jag någonsin läst. Hallå lärarprogrammet? 1-2 föreläsningar/seminarium i veckan? Ingen kommunikation föreläsare emellan? Litteraturer som inte alls är relevant till det vi studerar? Föreläsningar som vi inte ska lära oss något ifrån? Det här är ju helt sjukt..!!

Idag har iallafall Joel köpt en TV. Jag är glad att jag slapp följa med eller ens fick förfrågan om vad jag tyckte vi skulle eller borde ha, för jag varken vet något eller bryr mig speciellt mycket. För min del hade jag kunnat ha kvar den stora klump-teven. Jag ser inte på TV så ofta att jag ids lägga  så mycket pengar på någon värstingapparat. Men nu när den väl står på plats är den faktiskt snygg. Och stor. Och säkert bra.

Igår såg vi Dalen vinna med 12-3. Faktiskt rolig match! Imorse efter jag kört Calle till skolan (klockan 07.30..) så skurade jag golven i lägenheten för tredje gången sen igår eftermiddag. Jag vet inte om det var moppen eller rengöringsmedlet, men efter första rundan blev den en beläggning över hela golven här inne som inte ens efter tredje skurvarvet försvunnit helt. Inte roligt!

Jaja, nu ska jag till Obbola. Calle ska få middag och sen ska jag köra honom till innebandy som börjar kl.17. Blir att sova i Obbola inatt för jag orkar inte köra emellan fler gånger idag, eller imorgon. Men imorgon flyttar vi tillbaka till stan igen. Tur att pappsen lånar ut fin-Passaten så man får gliiida lite iallafall ;)

Catjing.

dygnen har för få timmar..

Gääääääääsp!
Som vanligt när Joel är här har vi maaassor att göra! Vi gör tavlor (köper STORA frigolitskivor på beijers och häftar fast läckert tyg på, billigt och skitsnyggt!), sätter upp tavlor (omöjligt att få stora tavlor att sitta rakt...), fäster rullgardiner, speglar och diverse annat, letar gardiner, fäster sladdar osv osv osv.. Mellan allt handlande och skruvande försöker vi ha mysiga luncher på stan (åt på Barista idag, supergott!), umgås med vänner (var hos Danne och Frida och såg hockey igårkväll) och träna. Samt att vi från och med idag har min lillebror resten av veckan. Men guess what. Vi börjar bli nöjd med vårt boende nu! Allt är fixat och handlat och nästa vecka Joel kommer hit har vi INGET att dona med här hemma! Skööönt! Då ska vi bara njuta utan alla måsten. Inget skruvande, inget barnvaktande, ingen flytt, inga resor... När hände det senast?!  Och det bästa med vår lägenhet är att vi har vägrat hyllor = ingen dammtorkning och superenkel städning!

Ikväll ska vi se IBK Dalen spela.. Imorgon har jag skola hela dagen, sen är det lillebror-sysslor. Middagsfix, skjuss till träningen  och allt sånt. Fan att  tiden går så fort när Joel är här.. Snart ska han tillbaka till norr igen!


jag säger ingenting..

Idag orkar jag inte ens kommentera valet och dess resultat. Det är bara alldeles för tragiskt och faktiskt väldigt skrämmande. Vad händer nu? Jaja, jag drog iallafall mitt strå till stacken, sen att det finns så pass många främlingsfientliga där ute.. det är bara rent av skrämmande.

Imorse klev jag iallafall upp klockan 07.00 och åt frukost med Dalle Dubben. Efter att han gått till skolan låg jag framför teven en stund innan jag gick ut på en powerwalk. Ett faktum är att jag lagt på mig sambo-kilon. Egentligen inte några som stör mig så, men det sitter ju som ändå i bakhuvudet. 2,5 kg sen i julas. Nu blir det långpromenader, löpning och mindre kolhydrater så att mitt självförtroende för sig en putt igen. Detta är enbart psykiskt jobbigt, men det är väl en tjejgrej kanske?

Idag kommer min favorit hem. Han är efterlängtad!

Minns du?

Midsommar i Grekland..



Läxförhör innan läggdags



Farmor, syster och jag på min student.



Sista året på gymnasiet.



Kvällsprommis i Obbola


äppel päppel, piron paron.

Fasen vad bra jag kände mig när jag röstade idag! Jag drog mitt strå till stacken och kände verkligen att jag gjorde en insats till mitt land! HEJA MIG! Nu är jag i Obbola och tar hand om min käre broder. Stackars barn fick ont i hjärtat såfort mor och far åkt iväg med flygplanet. Nu håller vi på ladda inför den kommande veckan. Calle övar på att kunna uttala Yrttivaara (ja, han vill ju kunna om han skulle träffa på joels föräldrar som kommer nästa helg..) och jag försöker komma ihåg alla läxförhör, innebandyträningar, fotbollsträningar och matcher jag ska köra till under veckan. Jag minns när mamma och pappa for på bröllopsresa (smekmånad) för.. ja 10 år sedan då Calle bara var en liten bebbe! Calle grät hela nätterna och ville bara vara med mig och jag fick ta ledigt från skolan för att jag inte fått en blund om natten. Det var tider det! Nu är han inte så liten längre min bror. Nu behöver jag bara förhöra honom på engelska glosorna och se till att han får middag innan det är träningar på kvällen.

Igår fick vi 2 icakassar med äpplen av mamma. Vad gör man med alla äpplen??? För tillfället håller jag på att göra mina livs första äppel-chips. Men mer då? Äppelmos, äppeljuice och äppelkaka står också på tur. Någon som har fler tips vad man kan göra med äpplen??


den stora dagen!

Morning!
Imorse vaknade jag klockan 07.00 och spillde ut ett stort glas vatten i sovrummet. Då blev jag såklart superpigg men lyckades ändå slumra lite till kring 10.. Idag känner jag verkigen för att TRÄNA! Det lixom sprätter i benen och förutom att örat gör ont så känner jag mig helt frisk. Att träna vågar jag dock inte göra än på några dagar.. jag brukar ha en tendens att köra på stenhårt alldeles för tidigt och sen är jag sjuk igen.

Igårkväll var en trevlig kväll. Vi var sju tjejer här hemma och åt middag, pratade och drack lite vin och öl innan vi promenerade ner till huset bredvid där våra nollor hade nollning med rocktema. Det väldigt många, väldigt fulla, väldigt unga människor där? Shit, jag stod bara i dörren och gapade först! Tänk typ 40 st svartrockare, dyngpackade och helt wild and crazy! Det är nollningstider det! Jag minns att vår klass var MINST lika galna när vi hade nollning.. Snarare ännu galnare, haha! Så sjukt roligt bi hade! Men av någon anledning kände jag mig lite.. gammal igår. Förnuftig som jag är hade jag bara druckit 1 öl och två drinkar hemma med brudarna och jag kände mig typ som 40 år gammal. Jag hann till och med tänka "stackars dom som ska städa imorgon" när jag såg spyan hela golvet, väggen och toalettstolen inne på toan. Vi hann väl vara där ungefär en timma innan jag ryckte in som Umeå-guide då en kär vän tappat bort sig på Carlshem. Sagt och gjort hoppade jag på cykeln mot Ålidhem och vidare till Carlshem innan vi hittat den försvunne. Sen var jag hemma kring halv 12, tog en dusch för att få ut all hårspray, satte mig vid köksbordet och åt lite godis och såg ut över student-umeå innan jag gick jag la mig...

En väldigt skön kväll! Nu ska jag ta en prommis till vallokalen till Ålidhem (ibland suger det att jag fortfarande är skriven där borta..). Se till att rösta nu gott folk! Och rösta rätt!

Gårdagens rock-look. De duuuger!



Rödbets-efterrätt. Det roliga är att min bok alltid ligger redo på köksbordet,
jag läser den bara när jag äter!



Nya bäddsoffan. Den duger också!


En rödbeta och lite rödtjut kanske..

Idag käre vänner har jag ätit kålsoppa till middag och en kokt rödbeta till efterrätt. Tanken var att rödbetan skulle bli förrätt, men vem kunde ana att det skulle ta 45 minuter att koka EN rödbeta?! På UB hann jag iallafall läsa en del av litteraturen till tisdag, så nu har jag bara en kvar eftersom att jag läste en igår också. Synd bara att  den som är kvar är världens tjockaste, och på engelska! Sen cyklade jag hem med min bomullstuss i örat och började skrubba här hemma.. lister, tapeter, dörrar, element, you name it.

Det är riktigt dåligt städat när vi flyttade in här och jag har inte alls hunnit med och putsa sånt där som jag tycker är nödvändigt. Jag gillar inte mörka fingeravtryck på dörrlister och runt handtag. Jag tycker det är fult med fläckar på tapeten och runt ventilationer. Dessutom tycker jag det är ofräscht när det inte är VÅR smuts! Okej om det var vi som hade smutsat ner, men när det är någon annans smuts. Jag är redan inne på tredje varvet på golvet här hemma, och det tar ungefär 3 städningar innan det känns som att man städat ut de som bodde här innan och man istället kan grisa i sitt eget smuts. Det känns på något sätt mycket mindre äckligt.. Då vet man iallafall vad man har att göra med! Av någon anledning har jag alltid varit pedantisk hemma hos mig, när jag är borta däremot kan jag tycka det är riktigt hemtrevligt med lite skit i hörnen =)

Nu väntar jag på att brudarna ska komma hit. Igårkväll hade jag och Maria tjejkväll. Ikväll ska vi ha tjejkväll allihopa och imorgon ska vi ha ännu en tjejkväll, fast med vin (man kan dricka lite vin om man äter Kåvepenin, jag har googlat!!).

Godkväll.

hela havets stormar..

Sagt och gjort färgade jag håret igår. Skönt! Jag trivs alltid bättre i en lite mörkare nyans.. Sen försökte jag sova, viket inte var så enkelt då det kändes som att jag hade hela havets stormar i örat. Det knastrar och bubblar och känns precis som att det är vatten i örat.. Som..lock ungefär. Mitt i natten blev jag tvungen att ställa mig och hoppa på ett ben för att se om det kom ut något vatten ur örat, men det gjorde det såklart inte. Det känns superläskigt och dessutom hör jag typ ingenting.. Att tryckutjämna genom att hålla för näsan och blåsa vågar jag heller inte, för det gör så sjukt ont. Knäppt.

Imorse var jag och Danne och köpte bäddsoffor. Synd att jag glömde VISA-kortet så vi fick köra två vändor bara.. Men nu är både min och hans soffa på plats och jag vill lova att svetten rinner om mig iallafall. Soffan väger 56 kilo vilket kändes väldigt tungt.. och sen skulle jag vända soffan och ha mig för att få fast benen under den, vilket inte alls gick så bra. Soffan är helt seriöst felkonstruerad. Hålet i skivan är på ett stället, själva hålet i soffan är 2 mm längre åt sidan, så där gick det inte att trycka i några ben. Jävla skit.

Nu ska jag äta spenatsoppa (suprise) innan jag ska ner på ub och läsa lite. Hade hoppats på att få fara till stan idag, men det får bli en annan dag.

Hejså.


en spark i baken..

Jag satt och kollade på de här bilderna. Minns ni? Nu ska jag gå och färga håret, på direkten. Det känns som att jag behöver en spark i baken. Komma igång med träning, ta tag i hälsan, fixa frillan och satsa på sig själv lite. Jag har inte hunnit med mig själv, all fokus har varit på arbete, skola, hem och alla andra. Nu måste jag ta tag i MIG!


jag och mitt öra.

Här sitter jag och mitt öra. Vi har läst "Lilla Genushäftet" jag och mitt öra. Nu ska vi försöka oss på Jacqueline Bhabha som är på engelska. Det gillar varken jag eller örat, för vi förstår inte engelska. Förresten, till alla er som tror att det är så långt till Ica om man bor på Nydala. Idag promenerade jag väldigt (väldigt!) långsamt till Ica, på ganska precis 8-9 minuter. Det kan man ta.


Bildbomb!

Finsaaben såldes =(



Var med kusinen och matade hästarna i Obbola.



Myskväll hemma i soffan.



Ett akuten-besök med Maria och hennes trasiga fot! (ganska kul egentligen ;)



Körde röda saaben till Gällivare, och såg ungefär såhär mycket de sista
3 timmarna..



Jag och Joel målade gatan förra sommaren.



Jag höstpysslade i Yrttivaara.



Bus med vildingen!



Och älgjakten såklart. Snart kommer frysen att fyllas till max!


fighter.

Det är så skönt att känna att  man har energi i kroppen! Jag svettas som bara den och det bara rinner om mig, men jag känner ändå att jag orkar betydligt mer än den sista veckan! Idag har jag krypit runt och tryckt fast alla sladdar med häftmassa efter väggen samt plockad och donat med lite småsaker. Joel ringde och gjorde mig medveten om att vi faktiskt har sånna där lister man ska fästa sladdarna med istället för att använda häftmassa.. så det blir nästa projekt att trycka fast dom istället. Sen försökte jag mig på alla våra taklampor - som inte finns. Problemet med denna lägenhet är det inte finns några kontakter i taket, utan man måste dra alla sladdar till väggen där kontakterna sitter. Skitfult och skitjobbigt. Man måste då också göra förlängningar på alla sladdar och koppla om och ha sig, något som jag tydligen inte kunde. Jag har mekat och mekat och mekat men det går inte. Så vi har fortfarande inte en enda taklampa i hela lägenheten. Det blir Joels projekt när han kommer nästa vecka..

Nu sitter jag i soffan och svettas. Efter lunch ska jag ta en lååångsam och försiktig promenad till Ica och köpa ägg och färg till mitt hår. Kom igen immunförsvaret! KÄMPA!


Det tar sig..
Vardagsrummet..



Sovrummet..



Köket.. med mina lamp-bestyr över hela köksbordet!



Gästrummet som fortfarande mest bara är ett kontor..
men bäddsoffan kommer imorgon!


Ditt och mitt.

Tjohoo!
Jag vaknade imorse och var sjöblöt av svett. Men guess what, det gör ingenting! Idag känner jag nämligen att jag har lite energi i kroppen! Jag orkar hålla upp ögonen, jag har inte dödligt ont i huvudet och örat. Jag känner mig lixom inte lika allmänt svag i kroppen som jag gjort tidigare. Är detta en vändning!??

Imoron klockan 10.30 ska jag köpa vår bäddsoffa. Eller näe. Där ljög jag. Alla håller på att tjata om att man som par måste köpa varsina saker, så att man vet vad som är vems om man gör slut och flyttar ifrån varandra. Helt ärligt tror jag aldrig vi kmmer att få det problemet eftersom att jag är tillsammans med världens mest givmilda människa. Han skulle på ett ögonblick ge mig allt i hela lägenheten bara för att slippa diskussionen om vad som är vems (inte för att vi någonsin ska göra slut men.. vi ska ju gifta oss och få bebisar ooch vara lyckliga i alla våra dagar!! ♥) Men ja, de påstår ändå att man ska köpa varsina saker. Så Efter vi varit på Ikea där vi såklart delade på hela kostnaden så satte vi oss och bestämde vem som skulle äga vad. Jag minns inte riktigt vad som blev mitt.. men jag tror det var vitrinskåpet iallafall.. Tillbaka till bäddsoffan då, så är det Joel som köper en bäddsoffa. Bara så ni vet. Om ni undrar. Jag åker iväg och köper den med släpet imorgon. Men egentligen är det Joel. Thats it. Så nu kan ni andas ut. Alla ni där ute som är livrädd att vi inte har koll på vad vi äger....

Idag känns som en helt okej dag. Nu ska jag ställa mig upp och gå runt lite här inne, känna hur kroppen pallar! Igår låg jag precis hela dagen, förutom en timme då jag följde med till Jysk osv. Efter den timmen kände jag mig ännu mer klubbad och la mig i soffan och svettades och hade ont hela kvällen sen. Immunförsvaret??????

På måndag kommer min lover hem igen! Jag saaknar honom!
Puss!


spenat!

Är det för att man plötsligt har ett trippelt så stort kök som allt man lagar bara blir såå gott!? Har just gjort en mega stor gryta med spenatsoppa! MUMS! Hade dock inga ägg hemma, men det blev toppen ändå. Nu blir det att frossa spenatsoppa hela veckan.. Har ätit köttgryta/soppa sen jag tillagade det förra veckan.

Nu ska jag försöka piffa till mig så att folket inte får en chock när de ser mig. Jysk nästa!

Suprise!

Idag gör mitt öra ont.. Suprise!??
Nu ligger jag mest bara här och möglar. Klockan senare ska jag med Frida och Danne och se på diverse möbler på Jysk. Bäddsoffa.. hylla... you name it! Man kanske glömmer bort sitt öra om man kommer iväg lite. Det tror jag! Skönt att komma iväg lite..


Nu ska jag fortsätta se på Sjukhuset. Alla sådana serier och dokumentärer - forever in my heart!

here i am.

Här sitter jag med mitt onda öra och dricker kamomill-te. Det gör ont. ONT verkligen. Hela huvudet gör ont. Snart ska jag ta de tre sista pillerna för dagen och sen ska jag droppa droppar i mitt öra och somna. Jag är nervös. För dropparna alltså. För det första känns det obehagligt att droppa något i örat.. och för det andra är jag rädd att det ska göra ont, eller något.

En kväll i soffan är iallafall avklarad. Jag är uttråkad som fåååååå! Vaddå ta det lugnt? Inte kul när man är ensam. Imorgon måste jag göra något. Thats it. Hoppas på mirakel så jag mår bra och att solen skiner. En höstpromenad skulle inte sitta dumt.

Åter till mitt te. Och mitt öra.
Godnatt.




Min trasiga trumhinna och några buntar sedlar..

Kort och gott. Jävla öra.

Trumhinnan är paj. Jag har ännu en gång lagt ut 600 kr på min jävligt kassa hälsa. Pencillin, örondroppar, nässpray-kortison, bomullstussar. Ja, jag ska tydligen ha bomull i örat också. Och kortisonet i näsan får jag nog skylla mig själv om.. Läkaren ordinerade max en veckas användning av nässpray och  jag tror mitt lite skeva leende råkade erkänna att jag använder nässpray sisådär 2-3 månader åt gången. Förut använde jag bara kortison i näsan just på grund av mina kassa bihåler och öron, och nu är jag back again. Det absolut sämsta är bara att kortisonet tar inte bort svullnaden på en gång, utan det tar några dagar.. och jag får panik över att vara tät i näsan längre än.. 5 minuter. Känner ni min panik nu!??

Hur som helst får jag inte få vatten i örat på två månader då jag ska på återbesök. Läskigt. Ska det göra såhär ont i två månader? Vad mer än att jag inte vet vad som är upp och ner kan hända om jag får vatten i örat? Ja alltså, om man får in vatten i innerörat sa hon att då kommer jag bli snurrig och inte veta vad som är upp och ner.. men det kändes ju egentligen inte så farligt, utan mer spännande.

Ont har jag iallafall. Och tät i näsan som fasen i gatan. Väldigt irriterad på den mängd summa pengar jag lägger på sjukvård under ett år. 100 kr för varje besök (som jag gör lite nu och då känns det som..) och sen hur mycket pengar som helst på allt man faktiskt måste ha! Jag menar, medicinerna MÅSTE jag ju ha! Allt från pencillin till kortison till preventivmedel och gudarna vet allt man trycker i sig.. Okej återbesöket om 2 månader, men förutom det tänker jag inte gå till en läkare på flera år sedan. Det räcker! Jag har varken råd eller lust!

Hejdå!


när hjärnan rinner ut ur öronen..

Idag ska jag till farbror doktorn, som faktiskt är en tjej. Jag har  misstänkt halsfluss och dessutom sprack min trumhinna inatt. Jag hade lite ont i örat när jag somnade, sen vaknade jag kring 1 inatt och höll på DÖ. Kändes som att någon skjutit mig med pistol i huvudet och jag bara grät och skrek av smärta och visste inte vad jag skulle göra.. Ringde mamma och var halvt hysterisk av smärta, kunde knappt prata och knappt gå! Efter ett tag small det till igen värre än någonsin och sen började det rinna ur örat.. sköööönt var det vill jag lova. Geggigt, men skönt. Idag ska jag till doktorn och få medicin. Fortfarande ont i örat men inte samma tryck. Fortfarande ont i halsen. Fortfarande trött och sliten. Fortfarande slemmig i örat. Jag är så jäkla nice alltså..

Jag tackar gudarna att jag hunnit hem innan allt det här hände. Det är ALDRIG kul att vara sjuk när man är borta. Och speciellt när man gråter och skriker som en stucken hund! Den smärtan var helt klart 11 av 10!

Nu ska jag försöka ta mig upp och äta frukost. Känner mig som en degklump. Örat är alldeles varmt och jag vet inte om det är lock i det eller inte.. känns bara jättekonstigt! Helt sne känner jag mig..

Vi hörs efter doktor-besöket.

Feber och älgjakt!

Huvva.. jag har haft två jobbiga dagar. Feber, förkyld och mått jättedåligt. Har mest bara varit eftersom att så fort jag rört på mig har jag bara känt mig svimfärdig och illamående. Hemskt! Sen några timmar tillbaka börjar jag dock känna mig som människa igen... skönt.

Igår var jag med på min första älgjakt (bilder kommer..). Från 7 på morgonen satt vi på pass i älgtornet, jag och Joel. Vi rörde oss inte många mm och var så tysta vi bara kunde.. (Ja, det var innan min sjukdom bröt lös..) Var 10:e minut sa Joel ".....åj, hörde du!??" , "Joel.. det var min mage..". Tio minuter senare.. "Hörde du!??", "..det var också min mage.". Och så fortsatte det, tills vi hörde ett skott! Så kring 12-13 på dagen så sköt någon en älg som vi sen flådde.. drog av pälsen, tömde på inälvor och sågade av ben och huvud. Erkänner att jag tyckte det var lite obehagligt när de tog fram sågen och sågade av benen på älgen medan den foortfarande var varm i kroppen. Huvva! Vi såg dock ingen levande älg. Och hörde ingenting annat än min mage som bubblade lite nu och då..

Imorgon kommer jag tillbaka till Umeå. Har fatksit längtat hem lite. Det är alltid skönare att vara hemma när man är sjuk och mår dåligt. Har dock beslutat mig för att ta tåget till Umeå imorgon och missa föreläsningen isället för att sätta mig på buss direkt på morgonen. Då jag mått så dåligt idag och nästan varit rädd att kräkas (jävla feberns fel..) så tyckte jag inte det kändes så roligt att sitta på buss hundra ttimmar utan föredrar tåg istället. Enklare OM man skulle börja må så dåligt igen..

Snart kommer Joel hem från badminton och då ska vi se Mamma Mia. Igår slocknade jag så det blir lördagsmys ikväll istället.

Puss.

njut...

Uuunderbara väder! Solen skiner och det är nog varmare än det varit på hela sommaren i Yrttivara - härligt! Idag har jag varit ute med svärmor och svärfars system-kamera och tagit massor med bilder på naturen, vilket var hur roligt som helst. Nu har jag bestämt mig, en kamera ska införskaffas. Nog kan jag lägga 6000 på en kamera, om man ser det så att det är en investering som man har resten av livet! Jag planerar att ta några fina bilder som jag sedan kan förstora och rama in som stora tavlor i lägenheten. Fyndig som aldrig förr är jag! Igår satt jag och pysslade med att göra långa band av rönnbär som jag trädde på sytråd som jag ska hänga upp i lägenheten också. Förutom det har vi lekt en massa med Mira som varit wild and crazy och njutit i solen.

Jag är väldigt nöjd att jag orkade köra hit ändå. När solen skiner och vädret är bra är det helt underbart här ute.. Igår hjälpte jag till lite (väldigt lite...) och styckade älg som vi sedan packeterade och frös in och imorgon ska jag följa med på självaste älg-jakten! Nog kan det bli en bond-mora av mig med ;) Fick till och med massa äckligt kött under naglarna när vi malde färs och skar köttet i bitar.. huuuuuga! Känner fortfarande lukten av dött kött i näsan.. har aldrig sett så mycket kött i mitt liv som rummet där de styckat upp de två älgarna!

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet med massa halstabletter till mig. Min förkylning blev inte bättre.. snarare 15 gånger värre! Antar att det blir samma visa i höst som det blev förra hösten. 2 månaders förkylning. Yeees!

Nu ska jag fortsätta njuta av livet ♥



jäkla förkylning...

Nu är jag framme i Yrttis! Jisses vilken resa jag hade igår vill jag lova.. Innan jag ens lämnat Umeå hade bilen stannat två gånger.. Precis vid vägarbetet ovanför Ålidhem så hände det plötsligt inget alls jag när trampade i gasen och bilen ville inte framåt.. Lyckades få den att hoppa framåt på ettan... vidare upp på tvåan.. då den slockande igen. Panik och jävla skit! Världens minsta och mest trafikerade väg och jag blockar upp hela vägen! Tillslut lyckades jag hoppa bilen fram till Statoil då jag grinade av panik och stress.. Mekaniker som jag är öppnade jag huven och pillade lite på det jag tror är ventilslangen innan jag tankade och testade igen, och då gick bilen helt okej. Den har gjort så några gånger förut.. men vi har ändå ingen aning om varför! Innan jag lämnade Umeå la jag dock märke till att det var lite lite kylarvätska, men inget som oroade mig så mycket - just då. Men tadaaa! När jag närmade mig Skellefteå började bilen bli vääääldigt varm. Så länge jag körde på höll sig temepraturen bra, men när jag saktade ner blev den VARM! Fuuck. Mitt i Skellefteå hamnade jag i två rödljus där bilen såklart blev kok-varm, men enda alternativen var ändå att chansa att ta sig till Statoil, vilket jag klarade denna gång med! I med kylarvätska, och sen sträckkörde jag genom dimman hela vägen till Yrttis! Förutom stoppet då det plötsligt stod 150 renar mitt på vägen och vägrade flytta på sig.. fick mota bort dom med huven på bilen!

Nu är jag iallfall framme, och det är skööönt. Jag ska aldrig köra den där bilen långt. Och absolut inte ensam! Nu ska jag ha mini-semester och kurera mig. Halsen är svullen. Tungan är svullen.. Jääävla förkylning.

Gratis är goott!

Trixig som jag är måste jag bara rekommendera alla goda glada om denna sida http://www.goodiebag.nu/  ! Klicka in där, gör en användare, så kan du sedan klicka hem din egna goodiebag helt gratis! Du får välja två valfria produkter som sedan skickas hem till din brevlåda! Gratis är gott, eller hur? Själv valde jag en ansiktskräm och ett parfymprov. Love it!

Godmorgon onsdag.

Åt frukost för ett tag sedan och känner att jag är kanske lite sjuk ändå. Fuuuuck. Halsen kruppar och skär, hostar, snörvlar. Jävla höst-förkylning! Samma visa varje höst då man är sjuk hur länge som helst. Men ut ska jag ändå. Jag får väl springa och gå om vartannat helt enkelt.. Innan jag tar bilen och hämtar invalido-Maria, kör oss till skolan där vi har seminariet och sen sätter mig för att rulla mot Gällivare. Stackars Maria, inte lätt att göra något alls när man bara har en fot!

Btw, synden straffar sig själv. Jag lyckades fippla till det med betalningen av mina skinnskor jag klickade till mig igår.. så nu måste jag kanske betala dubbelt?! Ni hör ju, jag har det inte lätt alltså!!

life is life..

Fan. Vad händer med min ekonomi? Allt blir som annorlunda när man plötsligt inte får lån varje månad.. Okej att jag tjänade rätt så bra på mitt sommarjobb, men det blir ändå knäppt när man bara får studiebidraget på 2600 varje månad. Det liksom bara försvinner pengar hela tiden, och kommer aldrig nya. Förut fick man ju ändå en liten glädjekick varje månad när både Ica-lönen och studielånet kom in på kontot. Jag veet att det alltid går mycket pengar den månaden man flyttar.. Man ska köpa nya saker till lägenheten och man ska storhandla alla basvaror. Hips vips så har det gått väääääldigt många tusen nu på bara några veckor. Nödvändiga tusen iofs.. jag menar,  möbler måste man ha. Och mat måste man ha. Men skorna i äkta skinn som jag just klickade hem på Tradera.. måste jag ha dom?

Livet är hårt alltså.

gäsp...

För det första vill jag börja med att säga wow. Hade jag vetat att jag var så grym på att göra köttgryta/soppa så hade jag gjorde det varje vecka! Ja, för en gryta räcker lätt i en vecka. Den var gryyyyym!! Köttet blev perfekt mört sådär så det som ramlar sönder i munnen, rotsakerna perfekta och buljongen gudomlig. Jag älskar min nyupptäckta talang! MUMS!

Idag har vi haft en föreläsning. Skittråkig. Kändes inte relevant någonstans eftersom att den skulle handla om den bok jag hetsläste innan för att enklare kunna hänga med på föreläsningen. Synd bara att hon knappt nämnde det som jag anser att boken tog upp? Mycket konstigt... Efter föreläsningen begav jag mig till Iksu för att känna hur kroppen mådde. Efter att ha joggat extreeeemt långsamt 2 km och gymmat lite överkropp gjorde mina lungor ont och svetten rann. Vad är det för konstig förkyylning som krossar en totalt? Att springa Umeå Milen (eller vad det heter..?) i helgen finns inte ens på kartan. Ingen träning alls på några veckor, och nu känner jag mig helt urpumpad. Istället känner jag att jag håller på att bli övertalad att åka till Gällivare.. Eller övertalad och övertalad.. Men jag vet ju att bilen behövs uppe i norr nu när ny-saaben är såld. Och älgjakten är tydligen rätt så rolig säger dom. Och hips vips nu har jag just lovat att komma, och dessutom köra bil dit.. Jag har aldrig kört bil själv hela vägen Umeå-Gällivare. Jo, alltså jag har kört hela vägen själv, men inte ensam i bilen. Kommer bilen att hålla hela vägen? Kommer jag orka?

Nu ska jag plugga lite. Och städa toaletten. Och packa upp de sista lådorna. Och hänga upp lite grejjer på väggarna. Och smörja mina stövlar. Av någon anledning är jag ganska så säker på att detta kommer bli en låååååååååååång kväll.

jag och min gryta!

Jag sitter och väntar på att min livs första köttgryta ska bli klar. Okej, det är min andra, men den första misslyckades så totalt att det inte gills. Som vanligt har jag måsta improvicera lite i receptet trots att jag kom direkt från Maxi nu.. Men nog borde det gå lika bra med grönsaksbuljons som kalvfond? Och vad är förresten kalvfond? Lite grytbitar, morötter, kålrot och lök har jag iallafall i tillsammans med lite buljong och vatten.. sen ska jag nog fylla på med lite matlagningsgrädde också.. Eller? Som sagt, det är farligt att höfta till sig recept när man egentligen inte kan alls.. Vi får väl se om ca 1 timme, för jäklar vad länge det skulle bubbla och ha sig! Flera timmar!

Jaja, Joel har iallafall inte skjutit någon älg. Jäkla skit. Jag tycker att de skulle ha tjuv-skjutit älgen de såg igår istället! Men det får man ju inte tycka... eller göra. Nu åter till grytan (som för övrigt räcker till typ 12 pers..!)


dessa dilemman..



Jag sitter på balkongen, skriver inköpslista och funderar på om jag ska baka bröd. Det känns som att jag har all tid i världen att vara huslig om vi säger så. Men solen skiner och jag har lite dåligt samvete att jag inte är ute och promenerar. Fattar vi vilken grym balkong vi har!! Sjätte våningen, ena sidan inglasad och solen skiner hela dagen och försvinner kring 19 på kvällen. Det är grymt att sitta här nu! För tillfället har vi bara två stolar och ett litet bord här, men jag röstar på att fixa ett riktigt matbord och 4 stolar så man kan äta riktig middag ute.. Det är huuuur behagligt som helst!

I övrigt väntar jag på att Joel ska skjuta en älg. Igårkväll hade det promenerat förbi en älg där de sov, men då fick de ju inte skjuta... Idag däremot håller de sig gömda. Jag trodde aldrig jag skulle säga att älgar nog är rätt så smarta!

Nu ska jag steka i bikini. Det är vaaaaaaaaarmt!! Sen Maxi med invalido-Maria och Eric. Hoppas det finns låne-rullstolar på maxi!

Dagens dilemma:
Ledig Torsdag-Söndag. Fara till Gällivare eller inte? Egentligen vill jag inte alls fara dit utan tycker det är jätteskönt att vara i Umeå i nya läggan och alla människor. Men samtidigt, skulle kännas skönt att träffa mannen några dagar så det inte blir prick 2 veckor till nästa gång.. Dilemma dilemma...

Happy moment.

Den här bloggen är precis en sån blogg som jag hatar att läsa. Först är det lite tjat om vad man gjort under dagen - typ städat, ätit, kissat, ätit, sovit... Sen är det massa töntiga kärleksförklaringar - typ att jag saknar ihjäl min pojkvän fast han åkte härifrån för ca 14 timmar sedan, och sen är det några fjompiga tips - typ att jag just har druckit blåbärsjuice och den är faktiskt sjuuuuukt god. Ni vet brämhults, eller vad den heter. Ja, och sen är det ju inte så mycket mera. Alltså sjukt tråkigt.

Jag borde sova nu, för jag är galet trött. Jag hamnade bara i soffan efter jag kommit hem från AK och Maria för en stund sedan och nu tar jag mig inte upp. Har för mycket juice, mackor och youghurt i magen. Helt serri, time for training. Är jag sjuk imorgon så dör jag. Får jag inte träna blir jag rastlös, deprimerad och sur. Typ. Iallafall väldigt frustrerad. Kroppen mår bra av fysisk aktivitet.

Nu ska jag sova. Fast först lyssna på alla läskiga ljud och glo rakt ut i mörkret.

Ps. Snälla Gud. Gör att Joel skjuter en älg imorgon.

tips och trix!

Jag är bra idag. Jag har rensat städ-skåpet, limmat ihop ängeln jag råkade halshugga här om dagen, gått på promenad, tömt brevinkastet på Magistervägen och nu har jag just skrivit klart skrivuppgiften som ska in den 13/9. Fett bra är jag. Nu ska jag tömma diskstället och kanske påbörja det som ska läsas innan onsdag. Det känns nästan trist att vara ledig imorgon. Och torsdag. Och fredag. Helt sjukt, men jag har bara skola 2-3 dagar i veckan nästan varje vecka.. Av någon anledning så känns det inte lika roligt när Joel är uppe i jävla-Gällivare. Sen att jag inte kan träna gör bara allt ännu tråkigare. Jag vaknar fortfarande varje natt och morgon av att min hals gör ont ont ont och jag hostar som en tok. Blä.

Förresten. Det här är kanske världens bästa bok för den som undrar. Det finns bra och smarta tips om ALLT!


Söndag och jag är home alone.

Hej mina vänner!

Igår var en tung dag för mänskligheten. Men kanske mest för mig.. Efter att ha kommit i ordning lite i lägenheten tänkte vi bjuda på fotbolls-tv hemma hos oss, men vi kunde aldrig ana att det skulle bli sååå mycket fotbolls-tittande. Ett glas vin och 4 drinkar senare for jag och tjejerna ut mot NH för att skaka lite rumpa. Klockan var då 22.00 och man kan säga att jag var full som en kastrull. Jag har inte druckit alls på väldigt länge, är förkyld och hade dessutom inte ätit ordentligt. Klockan 00.00 tog jag min karl under armen för att åka hem igen. Synd då bara att han var sist ur lägenheten, och sedan påstod sig ha GETT BORT lägenhetsnyckeln till "någon", som han inte riktigt minns vem det var.. Det är BARA killar som kan komma på något sådant. Han och Danne hade gett bort sina nycklar till någon så att det var tvugna att..sova tillsammans? 2 iskalla timmar senare hade jag nyckeln i min hand och vi cyklade hem.. Jag försökte att inte vara arg. Men slutet gott och allting gott! ♥

Igår hur som helst så var jag död. Jag har nog aaaaaaaaldrig mått så dåligt i mitt liv! Varje gång jag ens försökte vända mig i sängen höll jag på att svimma och kräkas och dö. HEMSKT! Jag låg ner och försökte få i mig lite fil och vatten. Det känns som att jag åter igen har fått bevisat att jag inte tål alkohol. Jag mår alldeles för dåligt dagen efter.. Så igår kväll hade vi myskväll. Lagade god mat, såg på film och låg i soffan hela kvällen. Ja, efter att Joel spelat brännboll på dagen och jag suttit med Maria på akuten. Stackarn gjorde ett arg-hopp när hon missade bollen med slagträet och landade med foten helt dumt. Så nu har hon en stukad fot med lite trasiga ledband.. eller hur det nu var!

Nu har Joel åkt norrut igen. Jag hade hoppats på sovmorgon, men klockna 8.00 klev  han upp och gjorde frukost innan han begav sig. Så nu är jag ensamstående i 2 veckor. TVÅ VECKOR! Stackars mig..

Här är lite smakprov på nya lägenheten. Tyvärr är bilderna dåliga och
gör inte alls rummen rättvist.. Och sovrummet har jag helt glömt att fota!

Köket


Hallen..



Gästrummet, som för tillfället bara är ett kontor!


Ikea är klart. Joel köpte en palm! Tusenla...

dsc01315 (MMS)

Ikea är klart. Joel köpte en palm! Tusenlapparna går att räkna om man använder fingrarna på båda händerna och vi har ett galet snyggt ekbord, coolt soffbord, vitrinskåp och mycket mycket mer.. Enda gången jag blev riktigt nervös var då högtalarna ropade Joel nylander fredriksson att komma till kassan, men det är en annan historia! Haha..


Vi är på väg till ikea och Joel har nacksp...

dsc01312 (MMS)

Vi är på väg till ikea och Joel har nackspärr! Flytten har gått prima men det tog två dagar med bärande och upp-pack och möblering.. Lägenheten är underbar och hur fin som helst men något internet har vi inte fått igång. Nu är det kafferast i övik. Hejs!


RSS 2.0