breath

Joel har åkt och jag känner mig som den ensammaste människan i hela världen. Typ. Efter att han varit här i hela två veckor hade jag nästan glömt att han skulle åka tillbaka idag. Det var sorgligt att säga hejdå, och det brukar det faktiskt inte vara. Oftast går det rätt så bra, men idag var det tungt.. för oss båda faktiskt. Just nu känner  jag mig ungefär som ensammaste människan i världen. Bakis-ångest + Tenta-ångest + Ensam hemma.. Ja, det känns inte alls så roligt det här. Jag saknar redan tillbaka honom!

Men det är bara att bita ihop! I veckan blir det en riktig hälsovecka med massor av träning tills på torsdag, för då ryker tanden! Efter det lilla ingreppet så ska jag visst bara äta flytande föda i tre dagar (=svält) och då blir det garanterat inga större aktiviteter. Nu blir det dessutom nyktert en tid framöver, vilket ändå känns skönt. Fokusera på annat istället!

För att glömma deppen lite så lägger jag upp några bilder från igår.
Heta som få!


can i take a picture of you and me?

Godmorgon hörrni.

Igår var en bra kväll. JAg drack vin och smetade rött läppstift på alla glas och flaskor. Sen åkte vi till "Nydala-Skräcken" som var korridorfest, i alla korridorer.. alltså, en husfest? Massor med utklädda och fulla människor! Efter ett tag blev jag dock lite less och lika så Emma, så vi drog mot Campus, mötte upp Tinna + vän och åkte in till Allstar istället. Där var helt plötsligt ingen annan utklädd vilket gjorde attt jag kände mig rätt så utsatt i min klädsel..(som ni kan se i inlägget innan..). Jisses alltså, jag har aldrig fått så mkt uppmärksamhet i mitt liv! Jag fick vara med på massor av bilder då folk ville ha en bild på sig själv bredvid mig och jag fick en heeel del både anständiga och oanständiga erbjudanden, haha. Skulle gärna vilja se alla bilder jag ställde upp på..... Värsta kändisen var jag!

Sen tog jag bussen hem kring halv tre, plockade upp Joel när jag klev av på Nydala och sen gick vi hem. Han hade blivit kvar här på Nydala hela kvällen och helt ärligt tycker jag att det var rätt så skönt så. Roligt att komma iväg på lite tjejkväll ibland!

Näe, nu blir det duschen för att fräscha upp sig lite. Jag mår faktiskt helt okej idag vilket är grymt skönt, men speciellt fräsch känner man sig ju inte..


Het som få!

Ikväll är jag het som få. Såhär ser jag ut, exakt precis den här dräkten.. Känns aningens naket men de fungerar, men får dra in magen lite bara ;) En äkta bild kommer garanterat, jag måste bara vänja mig vid min nya look först ;)


Kvällens sista..

Hej alla människor.
Idag har lixom många andra dagar varit en fullspäckad dag. Efter dammsugning och toalettstädningen blev det spinning med Tinna! Skönt faktiskt och en grym instruktör! Därefter åt vi middag och sen blev det bowling! Jag kom sist ena gången och näst sist andra gången.. Jag och Frida delade sista plats kan man säga ;) Efter bowlingen blev det Idol och massa gott hemma hos oss! Nu gick folket just hem och Joel har tagit fram gitarren för att avrunda kvällen. Själv är jag bara grymt taggad inför att testa morgondagens utstyrsel! Jag säger inte så mycket mer just nu... men jag tackar Frida för tipset! ;)

Näe, snart säger vi Godnatt för imorgon blir det tydligen träning kring 8 på morgonen, hur jag nu ska orka gå upp då?! Vi ser väl...

Godnatt.

dygnet behöver fler timmar....

Hej alla människor.
Jag har så fullt upp och försöker hinna med alla vänner, men känner att jag inte hinner! På kvällen brukar vi prata igenom kommande dag, och ibland dagen efter det också, och vi har alltid fullt upp!  Det är tränings-dater, beachvolley, ärenden, middagar, you name it. Redan två dagar innan kan man vara helt fullbokad! Joel åkte just till Iksu, jag ska  plugga/dammsuga/städa innan jag ska träffa Tinna på Iksu, sen är det middag och sen bowling innan Idol.

Igår var det plugg, Iksu, middag i Obbola och sen  kom  Hellgren förbi och stannade till kring 01.30 på kvällen. Dagarna bara försvinner! Jag får dåligt samvete att jag inte  hinner träffa alla jag vill.

Näe, nu måste jag komma igång om jag ska  hinna med denna dag!

Vardag..

Joel har fått igång sin elgitarr, för första gången på 10 år...
-Carro! Nu är den igång!
-Vad?
-Men gitarren! För första gången på 10 år! Är du med?!
-Med på vadå?
-Jamen nu ska jag spela hårdrock, är du med?!!
-Mmm..

Tro mig, gitarren är verkligen igång igen. Och han spelar verkligen hårdrock... Synd att han har en så jäkla bra förstärkare bara!!

life.

Hej.
Äckligheten har börjat lägga sig, men jag är fortfarande äcklad. Finns det fler små pälsänger i vårt hem? Isåfall, var finns dom? Vågar man öppna och kolla i madrassen? Under kuddarna i soffan? Joel säger att jag inte ska kolla, för jag mår bättre av att inte veta.. Men.. ja..

På förmiddagen har jag varit i skolan, därefter en timme på Iksu. Trist som faen att träna ensam, men vad gör man? Tog en runda på gymmet iallafall. Nu in i duschen och sen ska vi på middag i Obbola.

Life is life..

HJÄLP!!

Lycka är att dra fram den där tröjan man inte använt på 100 år ur garderoben... dra den över huvudet... och upptäcka att det krälar en PÄLSÄNGER på den! USCH USCH USCH! För er som inte vet vad det är så är det en äckel-larv-ohyra som lever på textiler.. Äter kläder.. finns i sängar.. under soffor, under sängar osv osv.. Först är de larver, sen blir de skalbaggar.. Tydligen finns de i 80-90% av alla svenska hem, men jag har panik ändå!

Jag rev ut hela garderoben, kollade alla plagg, hittade ett larv-skal i ett plagg men ingenting mer... nu är gareroberna urskurade, kläderna kollade, alla stickade kläder på balkongen och några påsar kläder i frysen.. ÄCKEL! De gillar visst stickat, så alla stickade plagg ska tvättas i 60 grader och sen in i frysen i 4-5 dagar. Egentligen skulle man tvätta och frysa alla kläder. Men hallå, jag har 4 garderober fulla med kläder? Det skulle ta hela natten isåfall.. Och hitills har jag ju bara sett en levande.

Vad som händer efter tvättningen och frysningen kvarstår att se.. blir att riva ut allt och kika igen om några dagar. Vill lova att jag kommer krypa runt på alla fyra och kolla alla mattor, soffor, sängar osv nu närmsta dagarna... det känns som att det kryper överallt! Och jag som brukar vara så duktig på städa och tvätta!??

Någon som har ohyra-tips???



Könsroller?

Typiskt killar.....

- Då jag tänt ljus och dukat fram kvällsfika för ett litet mysigt avslut på dagen, då tänder han båda taklamporna innan han sätter sig vid bordet!
- Även om jag går och lägger mig först, tänker han inte på att släcka lamporna och teven innan han går i säng.
- Går han i säng först, tänker han inte på att dra ner persiennerna innan han lägger sig.
- När han diskar undan och gör fint, gör han allt utom att torka diskbänken (som ex. kan vara helt full med ris!) eller tömmer diskhon på matrester.
- Kommer jag hem och det börjat skymma, hittar jag honom alltid sittande i soffan utan en enda lampa tänd. Kolmörkt!
- Snor, hosta och hängig-het är aldrig något hinder. 4 timmars träning på en dag är ändå helt okej!

Och saker som det helt enkelt inte finns en tanke på...
- Vattna blommorna?
- Byta handdukar i badrummet?
- Byta lakan?
- Dammsuga?

Ja.. alltså, det handlar nog bara om killars hjärna. Av min erfarenhet alltså. Det är inte det att de inte GÖR det. Det är bara det att man måste säga det innan. Typ "kan du vattna blommorna?" eller.. "Nu har vi inte bytt lakan på (hemlis) länge, borde vi inte göra det?". Dessa erfarenheter drar jag inte bara från mitt hem, utan även hemifrån mor och far, andra vänner osv. Det verkar vara så i många hem runt om! Egentligen är det inget jag stör mig på, för det mesta. Men ibland! Ibland kan det göra mig galen!

Sen ska vi kanske inte ens nämna att jag kan skjuta upp diskningen i x-antal dagar, aldrig bär ut soporna, aldrig loggar ut från mina sidor på datorn, inte källsorterar och mycket mycket mer.. men det får bli en annan historia!

slappna aaaaaaaaaaaav

Mmmm...
Gardinstängerna är på plats, ljus är tända i hela vardagsrummet, jag börjar åter igen känna lugnet.. Kokade just en mugg med glögg (juuuul, juul, strååålande jul!) och tog en skål med kesella + funlight. Ett tips för er gottemänniskor (som jag är..) blanda lättkesella med någon sked funlight (jag kör med vildabär-smak..). Supergott och relativt nyttigt som efterrätt eller när man bara är allmänt sugen..

Jag öppnade faktiskt skolböckerna.. i ca 5 minuter. Direkt jag började läsa kändes det som att jag nyss läst allt? Men hur pluggar man till en tenta där man får ta med alla böcker? Jag menar, jag kan ju inte sitta och lusläsa alla böcker en gång till?! Då blir man ju knäpp.. Har aldrig gjort en sån här tenta förr.. någon som vet?

(har förresten inte duschat än sen bodypumpen, hehe.)


stress i min själ!!

Jag har ångest. Riktig ångest. Mitt hjärta pumpar stenhårt, som att det ska hoppa ut! Stress! Ångest! Stress!

Idag har jag och min pojkvän varit på Expo. Vi skulle uppdatera vårt porslin här hemma.. kanske köpa en vattenkaraff.. kika lite sådär. När vi kommit till kassan och jag drog mitt VISA fick jag en chock. 1300 KRONOR! Vad hände?!??? Två svarta gardinstänger... två skålar.. lite ljuslyktor, bordstabletter, en duk... en degspade, hållare för toalettpapper, nyckelskåp, brödform till bakningen.. Vad mer? Jag minns inte ens.. men 1300 kostade det iallafall. Helt jävla sinnessjukt! (men snyggt blev det iallafall ;)

Sen stressade jag iväg till Iksu för ett bodypump-pass med Tinna! Härligt! Hon var hur fit och stark som helst och jag gjorde vad jag kunde för att hålla samma viktklass som henne.. det gick inte så bra! Tinna, jag glömde nog att säga det, men du verkar ju vara i din livs form! Jag satt hela middagen här hemma och förklarade för Joel hur mycket Tinna orkade i pumpen och hur sjukt trött i armarna jag var, trots att jag tog typ hälften!

Nu har jag bara ångest. Ångest över att jag sitter här och laddar inför att sätta upp gardinstången, byta lite gardiner, hänga upp nyckelskåpet.. fixa lite med de fina (halloween)lyktorna som vi köpte.. ISTÄLLET FÖR ATT PLUGGA! Dumma dumma dumma mig... Självdiciplin? Sen har jag och Joel börjat planera inför helgens maskerad och helt plötsligt har jag planerat in en runda till Barnens Hus och ett spinningpass imorgon istället för att fokusera på plugget.

Näe.. nu ska jag skynda mig att dona här hemma så att jag hinner slänga en liten blick på plugget sen iallafall! För när Joel kommer hem blir det lite mini-spa här hemma. Doftljus, skumbad och ansiktsmask.. tur man har en kille som faktiskt gillar sånt (förutom ansiktsmasken alltså...!).

Godkväll!

Senaste nytt ;)

Världens bästa barnvakter!



Joel antecknade mitt och Malins samtal.. typ?



Vi har druckit glögg, Joel också!!




RIP Steves Saab.




Det tar sig i köksfönstret!



Han som aldrig sover..!


En sliten måndag med ett antal timmar sömnbrist....

Helt otroligt, men jag känner mig fortfarande bakfull! Vaknade imorse och kände mig helt knäckt och satt sen och somnade flera gånger under morgonens seminarium. Det här är typiskt mig när jag har sömnbrist. Igår blev det som sagt inte många timmars sömn, och inatt somnade vi sent och sen vaknade jag tidigt av att Joel var borta. Han hade vaknat halv 6 och gått upp och sett morgonnyheterna och låg i soffan i kallingar och degade. Normal kille man har?! Han sover seriöst aldrig.. Hur som helst känner jag mig fortfarande helt matt i kroppen och längtar tills et är läggdags ikväll. Någon träning idag blir det nog inte, bättre att ladda om och få nya krafter.

Istället har jag diskat helgens disk samt lagt fram bär och lax. Bären ska bli sylt och laxen ska bli middag. När jag lagar middag blir det oftast någon hälso-mat, och när Joel lagar mat blir det.... tvärt emot hälsomat!

Nu har jag förresten dagit helg, igen. Har ingen mer skola förrän nästa tisdag utan ska bara skriva ett arbete samt eventuellt tenta-plugga lite. Helt sjukt så förslappad man blir! Som tur är betyder det dock mer tid till träning. Jag är jättesugen på att gå på pass på Iksu! Så alla som ska träna, dra med mig =)

Nu ska det kokas sylt... och googla något nytt lax-recept. Jag känner för något nytt!

blä

Jag sitter i soffan och bara degar, liksom jag gjort hela dagen. Har lyckats trycka i mig mängder med ostkrokar men ingen middag. Trött och sliten och inte alls motiverad på någon skola.. Har seminarium imorgon och har inte lyckats läsa all text ännu eftersom att boken aldrig funnits på bibblan när jag varit där.. Sen har vi tenta nästa tisdag också och jag vet redan nu att jag inte kmmer att läsa ett ord extra inför den. Omotiverad!

Joel är på bio ikväll och jag är på myshumör. Typ.

Nu ska jag plocka lite disk, hoppa i duschen och sen sova. Godnatt.

King kväll!

Godmorgon! Vilken toppenkväll vi hade igår hos David och Malin! Otroligt god mat med både för och efterrätt och sen massor med spel, prat och skratt. Klockan hade just passerat 06.00 imorse när vi kom hem igen! Kan lova att vi somnade rätt så fort när vi lagt oss i sängen.. och det kändes lite opassande att mormor och morfar + mamma, pappa, syster och bror skulle komma på fika klockan 13! Både jag och Joel var fortfarande märkbart berusade när mormor och morfar knackade på men vi klarade besöket rätt så smidigt iallafall. Inte är man så stabil idag vill jag lova, känner mig fortfarande lite rund under fötterna =)

Nu ska jag fortsätta att njuta av pojkvännens sång och gitarrspel.. tack ännu en gång för en toppenkväll! Blir svårt att bjuda igen en kväll i den klassen =)

Förresten.. imorse/idag när jag öppnade vår ytterdörr så brakade det till ordentligt.. Någon har lutat två stora vägskyltar mot vår ytterdörr!?? Vem? Varför? Vaa? Fattar ingenting.. Så om någon vill ha vägskyltar? Kom hem till oss =)

-

Idag har varit en bra dag. Vi började morgonen med en tallrik gröt och en promenad i snön och solen. Härligt! Jag längtar till julen och börjar redan kika på julpynt.. med all rätt! Med tanke på att Joel halsar julmust för fulla muggar och har gjort det de senaste dagarna behöver jag inte ha dåligt samvete att jag funderar på julpynt! Sen följde jag med han och David till gymmet där jag höll på gå åt då de körde stenhård bål-träning med mig. Gissar att magen är ganska tärd imorgon.. men magrutor nästa (not)!

Nu har vi storstädat lägenheten, diskat och gjort oss iordning för middag hos David och Malin. Kommer säkert bli en trevlig kväll! Här hemma är det nämligen väldigt tyst och lite tråkigt när Mira inte kryper runt och jamar.. Sötaste katten i stan!

God Lördag!


HJÄLP!

Vilken daaaaaaaaaaaaag. Mira ville INTE gå på stan. Hon var ett litet monster de gånger hon inte var en ängel och jag ska inte skaffa barn förrän om 15 år- minst! Joel klämde hennes hand i vagnen, vi tappade bort hennes vante någonstans i någon butik, mössan flög åt alla håll och vi lyfte upp henne och satte ner henne igen i vagnen sälert 50 gånger. Stackars barn.. Stackars oss! Paniken när det känns som att hela stan glor på en dessutom!

Hujeda mig. Tur att man för det mesta kan lämna bort barn när de skriker och man blir handlingsförlamad. För när de inte skriker är de ju faktiskt supergulliga! Jag ska skaffa katt iallafall. En katt som Joel tål. Sen ska vi skaffa barn när vi har passerat 40 år. Minst!

Trevlig fredag!

Friday in love.

Solen skiner men det är superkallt ute! Jag har varit ute och sprungit en kortis i kylan och glömde vantarna hemma, det var inte en härlig löprunda! Nu ska jag hoppa på cykeln och glida ner mot stan. En perfekt dag att inviga nya gröna dunjackan. Har bestämt mig för att behålla den nu! Grönt är ju ändå rätt så.. coolt? Känns lite fel att lita på Joel eftersom att han tycker ALLT som är grönt är snyggt, men men..

På återseende!



Grönt är skönt!

Efter knappt 30 minuters studerande på UB så ligger jag nu i soffan och ser på Biggest Looser. Jag njuter lite av lugnet innan stormen för snart kommer nog de andra hem igen och då är det nog övertid för Mira att sova. Joel ska iväg och se hockey och jag förbereder mig för en tv-kväll. Åhh vilken härlig vecka denna är! Bara ta det lugnt och ta dagarna som det kommer. Ni kan inte ana hur skönt det är att ha ett normalt förhållande dessutom! Joel åker inte hem till helgen utan blir kvar en hel vecka till! Underbart! Det är härligt med lite mer normal vardag ibland.. =)

Nu ska jag testa min nya jacka igen, jag tror jag har bestämt mig för att den är fin och att den får bli kvar hemma =)





Min nya jacka =) Grönt är skönt!






Bebis, träning och gardinstänger..




Idag skiner solen och jag känner mig sådär tillfreds som jag nästan alltid för när solen skiner. Jag och Joel har sprungit ett varv runt Nydalasjön som var superhärligt! Joel låg på 130-140 i puls så vi hade ett riktigt behagligt tempo i solen. Sen tog vi en lång skön dusch innan det blev en tidig middag/lunch. Mira och Maja är snart tillbaka efter en runda på Ersboda och jag ska till UB en sväng och plugga medan de ska på släkt-fika. Igår hade Mirisen en kris och var vaken halva kvällen trots att hon somnade så snällt när jag nattade henne. Natten innan det hade hon en kris mitt i natten och skrek tills hon knappt kunde andas. Jag har ångrat mig lite.. Bebisar är så mysiga och gulliga, men inte lika mysiga och gulliga när de inte vill sova! Det dröjer nog några år tills vi skaffar bebis..

Nu på morgonen har vi ÄNTLIGEN fått upp tavellisten och vår köksklocka också. Det fattas bara en lampa till köksfönstret och svarta gardinstänger i hela lägenheten. Jag vill ha svarta gardinstänger! Det tog ett tag för mig att inse, men nu har jag insett att det är fult med vita gardinstänger, så de ska vara svarta! Synd bara att en svart gardinstång kostar kring 500 kr.. och vi behöver två långa och tre korta. De långa kostar väl helst ännu mer än 500 kr också så där steg priset ännu mer! HUVVA!

Nu är jag sugen på vin.. och träning! Dålig kombination där....
Jag är förresten lite halvledsen för att Blondinbella och hennes Nils har gjort slut, och att Paow varit otrogen med Nemo! Jag sitter alltså och känner mig deppad över massa storbloggare i Stockholm som jag inte alls känner! Tragiskt... Ja, Joel säger att jag är tragisk!


barnvakt å massa shopping!

Ikväll är en barnvakts-kväll. Jag och Joel har varit med Mira tills han for och tränade och sen dess har det varit jag och Mira. Hon var helt slut stackarn och satt mest i knäet och halvsov. Efter vällingen blev det att borsta tänderna och sen hann jag väl sjunga en halv vers med min ljuva stämma (hehe..) innan hon slocknade! Nu sover hon som en stock med kaninen och jag håller nästan på somna jag med. Snacka om världens enklaste barn att vara barnvakt åt! Hon bara skrattar och mjauar tills hon somnar, i princip.

Nu ska jag skriva ihop sammanfattningen till vårt grupparbete vi hade i veckan. Jag ångrar av hela mitt hjärta att jag tog på mig att skriva denna sammanfattning, för jag fattar inte ens själv vad jag menar med mina anteckningar. SUCK.

I övrigt har det inhandlats dunjacka, tröja och leggings idag. Jisses alltså.. jag önskar att jag var gjord av pengar =(

Så underbart det är med tänder.. Not. Kom ...

dsc01346 (MMS)

Så underbart det är med tänder.. Not. Kom just från tandläkaren med min onda tand som inte ens kommit upp ännu. Först ville de skicka mig och operera ut den nu, prick nu!! Jag fick svettningar och panik och lyckades få en tid bokad senare istället. Fy fan. Nu ska den bort på riktigt! Idag bara spolade dom och gav mig bakteriedödande som gjort nog så ont att jag nästan dog. Detta känns grymt nervöst. Jag är redan rädd! Jävla Jävla onda tänder! Men det är bara att börja ladda psyket redan nu.. Jag laddar med ett pass beach nu och sen ett pass Bodypump direkt efter. Finns inget som dövar inre spänning bättre, sen pulserar det så härligt skönt i munnen när man rör på sig också ;)


Storm..

Typiskt mitt oflyt.. Idag klockan 15 ska vi spela beach. Idag klockan 16 ska vi på bodypump. Idag klockan 14.50 ska jag till tandläkaren och spola tandjäveln. Underbart. Uuunderbart. Som vanligt krockar det perfekt, men vad ska man göra.

Mira och Maja är här på besök i veckan. Mira kryper mest runt ocg slickar på golvlisterna (fråga mig inte varför..?) och klättrar upp på fotöljerna. Supermysigt! Synd bara att vädret suger så vi inte kan gå ut. Varför storm och regn?

Blä.

nu då?

Trött och less. Orkar inte bry mig, fast jag egentligen bryr mig hur mycket som helst. Jag blir bara så trött i hela kroppen och vill bara sova bort allt. Bara så.. less på hela alltet.  

Plötsligt går det som inte ens att sätta fingret på det längre.

Vi skiter i krisen och åker till umeå istä...

dsc01338 (MMS)

Vi skiter i krisen och åker till umeå istället. Det tär med trasiga bilar, stress, jobb, skola och allt..! Nu hoppas jag på en vecka med massor av solsken :)


Lugn bara lugn, jag har inte förlovat mig,...

dsc01336 (MMS)

Lugn bara lugn, jag har inte förlovat mig, men jag har stukat fingret! Överlevde volleybollen i hakkas med ett stukat finger som enda skadan. Yes! Den där ringen kommer att sitta där den sitter några dagar, för fingret sväller som en bulldeg ;) Nu fredagsmys i yrttis!


en diskussion med självdiciplinen..

Efter miljoners om och men sitter jag i Yrttis nu. Tåget blev sig aldrig normalt utan tvärstannade och tvärfor flera gånger så kaffekoppar flög åt alla håll. Ca 2 timmar försent var vi bara i Boden, vilket då bara är halvvägs alltså! Not good! Men tur i oturen fick jag och två till tjejer en egen taxi som vi åkte från Boden till Gällivare istället. TACK FÖR DEN! Det tog några timmar extra, men jag är ändå sjukt nöjd att jag slaapp åka trasigt tåg eller buss sista vägen. Tack tack.

Idag skiner solen och jag borde dra mig ut och träna om inte den sista veckan ska ha varit helt förgäves. Jag har legat i stenhårt mån-tis-ons och varit grymt nöjd över mig själv, men om jag nu ska tappa det halva veckan så är det ju bara sug.. Men om vi säger såhär, hur kul är att att fara ut här och springa, om man ska vara helt ärlig? Inte så kul faktiskt.

What to do what to do.

Sitter i skogen någonstans och äter frukos...

dsc01329 (MMS)

Sitter i skogen någonstans och äter frukost. Vårt tåg är trasigt och vi har suttit här väldigt länge nu, precis hur länge vet jag inte eftersom att jag sovit som en stock, men detta känns inte så bra. Folk börjar bli stressade och ringer alla de känner. Själv sitter jag nästan helt ensam i restaurangen och dricker kaffe. Det ordnar sig :)


sista minuten resa!

Idag efter att jag blivit sådär lagom less på allt så spontanbokade jag en sistaminuten till.... inte Grekland, men Gällivare! Sista minuten kostar bara 200 kr och jag är less som få på att vara här. Nu har mitt knä ändå gjort sig påmind så jag hade inte kunnat springa runt sjön imorgon igen, så vad hade jag då gjort?

Ikväll tog jag och Emma en runda på gymmet efter middagen, sen bastade vi och for hem hit och fikade och såg på Greys. En skön kväll.. Imorgon ringer klockan 05.00 och då ska jag upp och äta lite frukost innan jag beger mig mot tågstationen. Det blir en lugn helg i Gällivare.. jag ser fram emot höstpromenader och lite lugn och ro, de sista två helgerna har som sagt varit rätt så hårda från min del! Lite rehab i Yrttis passar alltså ganska så bra. På fredag ska vi dock spela volleyboll med byborna. Hujja! Jag gruvar mig redan! Jag har blåvägrat vara med enda sen i påskas eftersom att jag är sämst på att spela och har känt mig ganska så värdelös med alla proffsen där uppe. Så i påskas så svor jag för mig själv att jag aldrig mer skulle spela där förrän jag blivit så pass bra att jag åtminstoned inte missar bollar när någon kastar den till mig! Dessvärre har jag nog inte blivit ens lite bättre ännu.. men Joel säger ändå att jag måste skärpa mig nu. Faaaan, jag är dyngnervös!

Hur som helst, imorgon klockan 06.42 drar jag norrut och väntas tillbaka på Söndag.


Psyko.

Jag sitter vid matbordet och lyssnar på Ted Gärdestad och sånt fint och sorgligt samtidigt som jag grinar ögonen ur mig. Känner mig bara sådär allmänt olyckligt för stunden, av ingen anledning alls. Det är inte lätt att vara människa, eller tjej. Speciellt inte vissa veckor i livet. Jag tror det är dags för en Ipren.

-


spring spring spring..

Idag är andra dagen irad som jag springer runt Nydala. Heja mig! Det kändes lite tyngre idag än igår men gick ändå bra. Största problemet är att hur många gånger jag än går på toaletten innan jag far ut, så hinner jag aldrig springa längre än cirka 30 minuter innan jag behöver gå på toaletten igen! Det måste vara så att magen börjar arbeta när man rör på sig, för det problemet har jag alltid haft! Att skaffa en ordentlig löparjacka börjar bli dags nu också.. trots att jag har både underställ, tshirt och överdrag så blir jag alltid så kall om magen när jag springer, vilket jag hatar! Måste måste måste skaffa en ordentligt vindtät jacka så att magen inte är knallröd när man kommer tillbaka hem igen.. Jaja, vad ska man göra fram tills middagen nu då? Jag hatar att göra ingenting. Suck!

Vädret idag, inte direkt något att klaga på!


het som få..

Ibland är man bara så sjukt het alltså. Jag dricker kaffe och vatten medan jag har mirakel-mask i ansiktet och pluggar. Två frågor kvar att besvara, sen ska masken tvättas bort och jag ska ut ut ut i det vackra vädret. Snälla sol, stanna kvar!


jävla jävla skit.

Allt är mitt jävla immunförsvars fel. Mitt immunförsvar suger. Trumhinnorna spricker, förkylningar flera månader i streck och dessutom inflammerade visdomständer. Tydligen blir det bara en dålig cirkel det här säger doktorn. Det ena leder till det andra, och det var därför jag fått värsta inflammationen i tandjäveln. De sprutade saltlösning och antibiotika och det gjorde JÄTTE ont. Jag kan ju tillägga att man ser ungefär ½ mm av tanden eftersom att det inte ens kommit upp ännu. Så gissa hur ont det gjorde att trycka in en spruta där? Tydligen lyckades de tömma ut lite allt möjligt innan de bestämde sig för att skicka remiss till OP och nu ska alltså tanden bort. Jaha, tack och bock för det. NU ÄR JAG INTE JU INTE BARA LITE RÄDD!!!! Tandjävel. Jävla immunförsvar. Inom någon månad ska jag få tid och jag kan nästan lova att det kommer krocka med världscupen i Gällivare, min födelsedag, Julafton eller något sånt. Allt är bara skit.

Dessutom är jag vrålhungrig men får inte äta något ännu. Hur många timmar måsta man vänta med att äta om man håller på att svälta ihjäl? Och går det bra om man tar med sig sin pojkvän som svimmar av blod på operationen? Tydligen måste jag ha med någon som kan leda mig dit och hem eftersom att jag är dödligt rädd och ska få extra lugnande. Jag hade egentligen önskat att få sövas, men det fick jag inte.

Jaja, nu är det bara att smörja med antibiotika-gel och hoppas att det onda har gått över tills på torsdag. Har jag fortfarande ont då måste jag tydligen tillbaka till tandläkaren igen. SNÄLLA, gör att det onda går över. Jag vill verkligen inte tillbaka dit igen....  

Jävla jävla skit.

snart fyller jag år!


nydalasjön runt!

Undberbara dag! Efter frukosten drog jag på mig löparkläderna och sprang runt nydalasjön. Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men åhh vad det gick bra! Jag hade massor med energi och kunde bara njuta av sol och vackert höstväder. Fort gick det absolut inte, men ibland måste man ju få njuta av naturen och att bara få röra sig också. Nu har jag ätit soppa till lunch och sitter med skräckblandad förtjusning och väntar på tandläkarbesöket. Jag vill att de ska skära i min mun, bara så att jag slipper denna hemska smärta. Men samtidigt skulle jag göra vad som helst för att slippa ha någon i min mun över huvud taget eftesrom att jag är livrädd.. Det värsta vore nog om de skrev ut ytterligare några svindyra piller för den där jäkla tanden. Jag har redan ätit kurer för att få bort inflammationer och allt vad det varit.. och det är inte billigt.

Nu ska jag skriva en önskelista.

-

Utsikten från vårt sovrumsfönster igår morse. Helt okej
morgonutsikt!



Min sämsta mobilkamera.. men kvällsutsikten från vardagsrummet
är inte heller så dum vissa kvällar!



Ute i svampskogarna!




Vi har fått nya hiss knappar! Inte dåligt!



Mina bullar =)


Coolaste katterna i stan!


RIP

Glömde förresten.. Idag kom snön till Gällivare. Joel hade iinga vinterdäck. Joel kör rakt in i en lyktstolpe. Jag vet inte vad som gick sönder mest, stolpen eller bilen. Rädd blev jag! Men huvudsaken att Joel själv är hel! Nog för att jag har många fina minnen med Steve också, liksom nog resten av klassen här hemma i Umeå också har. Vi har nog upplevt ALLT med Steves och hans sportradio.

Amen.

Girls night

Ikväll har det varit girls night här hemma, precis som det brukar när Joel är borta. När han är borta passar jag (och de andra) på att se ALLA fetto-program. Då har vi maraton med Biggest Looser och andra tjockisprogram. Joel hatar tjockis program. Han hatar egentligen all tv utom sporten, nyhetsmorgon och travet tror jag nu när jag tänker efter. Eller näe, kanske itne hatar. Han hatar tjockis-programen och tycker helt enkelt inte om resten av all tv. Jag måste alltid smyg-se Biggest Looser och andra dokumentärer, eller Unga Mödrar som jag också är helt besatt av, annars är han framme och ska byta kanal eller så drar han någon såndär kommentar  om hur dåligt det är. Idag har vi suttit här med tända ljus och kollat när tjockisarna plågat sig. I reklampauserna har vi klickat oss in på iksus hemsida och tok-bokat pass. Bodypump, aqua och step up (eller vad det nu var..). Man blir liksom motiverad!

Tjejerna for just och då fick jag ryck och städade vår blivande vallarbod. Eller.. gjorde plats för alla miljoner kartonger med bebisgrejjer som snart skall anlända. Jag gillar det fortfarande INTE!

Nu ska jag snart krypa i säng. Min tand håller på att ta livet av mig och nu känner jag mig helt slapp i munnen! Kan lixom inte le eller blåsa upp kinderna som vanligt. Varför visdomständer? Varför?????


Mums.. och aj.

Jag måste göra ett matschema, det här duger fan inte! Så fort Joel åker till Gällivare igen blir jag helt handlingsförlamad det gäller mat. Vad ska jag äääätaaa?!?? Här sitter jag och äter en sallad med falukorv, rödlök, sallad och vitkål. BARA! Med tusen olika dressingar till dårå.. Inte skitkul middag alltså. Men ikväll blir det att göra middagslista med riktig mat till resten av veckan. Sen har jag kommit på att jag ska börja med grötfrukost på mornarna också, behöver skärpa mig med alla miljoner mackor till frukost, lunch, middag..

Imorgon är det tandläkardags för mig. Min jävla jävla jävla visdomstand tar kål på mig. De har redan sagt att minst två av mina fyra tänder ska opereras bort inom en framtid, men nu är det tredje gången jag går till tandläkaren med en av de där tänderna som plågar mig.. Imorgon ska de tydligen lägga ett snitt över tandköttet och ev. släppa ut lite var och ha sig. AJAJAJ... Men förhoppningsvis slipper jag iallafall denna smärta efter det.

Nu blir det en till portion av min magiskt goda sallad (hehe..).

jag ska bli med piano!

Uhh, mätt och galet ont i magen. Det är jobbigt med sånna här bakisdagar! Mackor till frukost, pizza till lunch, tacos till middag och sen lite ostringar till det. Jag har fett upp till halsen och magen värker! Imorgon börjar träning och hälsosam mat igen och jag längtar faktiskt (rap).

Från det ena till det andra så ska jag bli med piano! Inte med barn som min mamma verkar tro, utan med piano! Helt plötsligt ska hon börja skicka hit kartonger med mina gamla bebisleksaker och bebiskläder. ALLA kartonger! Det började lite lätt med att hon tagit hit mina ridstövlar och alla hästgrejjer, och nu kommer alltså  bebisgrejjerna. Och jag som skulle städa ur förrådet, inte fylla på det! Till helgen får jag förhoppningsvis mitt piano också! Jag älskar att spela och har spela piano hela mitt liv. Så fort jag kommer hem till Obbola så sätter jag mig och spela, så nu ska jag äntligen få ett piano här till lägenheten. Underbart! Jag kommer garanterat sitta och spela varje kväll sedan framöver!

Ikväll blir en tidig kväll. Jag har inte läst ett ord inför morgondagens seminarium och planerar inte att göra det heller. Blir en tidig morgon imorgon isället och tokläsa allt då!

Godnatt!

galet sliten brud!

GÄÄSP.
Åter till gårkvällen så hade vi galet roligt. Pimplade lite hos Emelie och gänget och sen buss till stan. Jag blev åksjuk av att sitta i dragspelet mitt i bussen och det var skönt att komma fram till vasaplan. In på krogen kom vi lätt som en plätt trots att jag och några till egentlgien inte hade åldern inne, och sen var det bara gääärnet på dancefloor, och scenen. Jag var INTE uppe och sjöng på någon scen tack och lov, jag försökte mer få Joel att ge mig mitt VISA-kort så jag kunde köpa drinkar. Jag fick inte mitt kort och heller ingen drink, vilket nog var bra! Hehe.. jag passar på att svina när Joel är här och kan reda på mig, så nu har jag svinat tillräckligt för några månader framöver..

När vi kom hem så åt jag Orientdressing-soppa typ. FY FAEN VAD GOD DEN DRESSINGEN ÄR! Jag hade 3 skivor korv som badade i en flaska dressing och sen slocknade jag med huvudet på bordet medan Joel satt och limmade nå jäkla badmintonracket. Imorse har jag ett vagt minne av att jag upprepade "full som en kastrull, full som en kastrull" några gånger då Joel klev upp och for för att spela badminton. Galen människa! Jag sov vidare och har i princip inte vaknat ännu. Satt och tittade på när Joel bytte oljan i bilen, diskade medan Joel cyklade och köpte pizza, och nu försöker jag ladda inför cykeltur ner till stan där det är söndagsmiddag hos farmor.

Fy fasen vad sliten brud. Men fy fasen vad rolig kväll! Nu kan jag vara nykter de närmsta månaderna för jag har festat loss tillräckligt!

Halleluja moment!

Han till vänster är förresten min kille. Är han inte sjukt snygg?!


Joel byter olja på bilen. Jag ligger bredv...

dsc01423 (MMS)

Joel byter olja på bilen. Jag ligger bredvid och tittar på. Det blev hårt igår vill jag lova. Dans och sång hela natten och när vi kom hem åt Joel blodpalt och jag orientdressing med korv. Sen somnade jag på bordet och minns inte ens att jag sedan lagt mig i sängen. En riktigt hård kväll för fröken lindberg! Idag mår jag förvånandsvärt bra med tanke på kvällen. Jag orkar inte göra annat än att ligga här på gräset, men jag kräks iaf inte ;)


Vi plockar kantareller i massor! Titta så ...

dsc01419 (MMS)

Vi plockar kantareller i massor! Titta så jag kan :)


Godnatt fyllesvin

Ikväll har vi gjort egna hamburgare, ja alltså egna EGNA hamburgare, till middag. Fy faaaeen va gött! Sen åkte jag till brudarna för Idol-kväll och Joel har haft sina pojkar här hemma. Jag kom just hem och de dricker öl, sjunger och har rosa kläder på sig. Rosa-kväll på Corona ikväll? Av någon anledning tror jag att min man lite lätt glömde hur han lovade min mormor att plocka svamp tidigt imorgonbitti. Hoho! Själv är jag inte alls så sugen på att plocka svamp, men han tyckte det lät sååååå roligt! Hmm?

Jag är trött. Trött så trött så trött.. Innan middagen blev det gym och ett spinningpass och inget kan få mig så trött som ett spinningpass. Jag hatar spinning. HATAR. Varje minut är en plåga och allt jag tänker på under passet är "aldrig mer aldrig mer aldrig mer aldrig mer" medan jag glor på klockan. Ändå sitter jag där på cykeln lite nu och då. Plågar mig själv, och dessutom är jag sen död resten av dagen och kvällen.

Ohh, ni skulle varit här nu! Pojkarna sjunger och skrålar så det skakar i rutorna och jag önskar jag kunde säga att det lät bra.. men istället kan jag knappt hålla mig från att skratta här i sovrummet. Känns bäst att hålla sig lite undan en kväll som denna ;)

Nu ska jag krypa i sängs.. det är som sagt svampplockning med mormor imorgonbitti och en av oss ska ju kunna köra bilen ut till Tavelsjö! Godnatt!


trevlig helg!

Nu har det fredags-städats på Istidsgatan. Mattorna hänger fortfarande ute och det har dammsugats, skurats och skrubbats här hemma. Fördel med denna lägenhet - enkel att städa, nackdel - det blir fort dammigt igen.

Jag ligger i soffan och laddar (halvsover..). Snart ska jag iväg på gym och spinning så att jag sen kan ta helg med gott samvete. Till middag äter vi hemmagjorda hamburgare och ikväll blir det Idol med brudarna. Att jag egentligen borde läsa den engelska texten som jag ska kunna till måndag förtränger jag och gör det hellre i panik natten söndag mot måndag.

Trevlig helg!

Kom och köööööööp!!

Godmorgon godmorgon.
Idag har jag knåpat ihop en annons på allt jag vill sälja bort från förrådet. Joel har en plan att göra vårt förråd till en vallarbod och då måste allt bort. Vi hade turen att få ett förråt som mer är ett litet rum bara en våning ovanför oss där vi får plats med det mesta, vilket då blev en vallarbod. Så.. vill ni köpa?





‎2 st Lack väggylla i björk. Så gott som nya.

* Längd 190 cm
Djup 26 cm
Tjocklek 5 cm
...
* Längd 110 cm
Djup 26 cm
Tjocklek 5 cm
Båda för 200 kr eller 100 kr st

2 st Lackbord, grönt och ljustbrunt.
Höjd 45 cm
Längd 55 cm
Bredd 55 cm
Det gröna har viss skada på ytan. Avtagbara ben. 20 kr st.

Tvbänk på hjul i ljust trä.
200 kr.

Golvlampa från Ikea. Fin men ganska ranglig.
20 kr.

70 års kalas!

Nu är vi hemma från morfars 70-års kalas! God mat, god efterrätt, massor med sång och tal och släktingar från fjärran. Morfar tyckte att Joel såg vältränad ut och skröt lite för resten av släkten att han skulle åka Vasan i vår minsann! Sånt gillar vi ;) . Nu kom vi iallafall hem för en stund sedan och sitter i varsin del av soffan och gäspar. Gamlingar som vi är så är det snart övertid för oss och dags att hoppa i sängen!

Imorgon har vi som vanligt full rulle hela dagen och på lördag ska vi ut i skogen och plocka trattkantareller ifall vädret tillåter, hur hösthärligt är inte det?

Nu godnatt på Istidsgatan 53

en dålig dag som ändå är okej.

Igårkväll kom Joel hem igen ca 30 minuter efter att han farit. Han gick aldrig in på krogen utan istället somnade han här hemma i soffan. Imorse vaknade jag klockan 9 av att Maria ringde och meddelade att vår basgrupp satt på Universitetet och väntade på oss. Underbar start på dagen.. Tog bilen (!!!) till Uni, hittade ingen parkering, parkerade långt bort och sprang som en iddi genom ösregnet till skolan. Ca en timma sen och på sämst humör. Ja, det är bara början på min dåliga dag. Sen hade jag glömt träningskläderna och nyckeln till lägenheten också. Plus att tapeten fick sig en riktig törn imorse (lossnade helt!) då vi försökte peta lös en jäkla sladd-list som hamnat på sniskan. Inte så roligt! Så idag har vi varit hemma och flummat. Ätit lunch tillsammans, tvättat, Joel har haft fylle-ångest, jag har haft tränings-ångest. Tänk dock att det kan vara så ROLIGT att tvätta och äta lunch när man är på världens skrattigaste och knäppaste humör =)

Om några timmar ska vi på 70 års kalas. Tills dess tänkte jag städa toaletten och kanske dammsuga. Joel har paxxat disken och egentligen är dammsugningen hans med.. men han betonade klart och tydligt att disken fick jag inte röra, men dammsugningen nämnde han inte. Det betyder nog att han inte har något emot att jag gör det åt honom. Vi ser väl.

Nu blir det en snabb poweernap innan jag drar igång. Fy fasen så trött jag äääär!




en bra kväll

Såja. Pojkvän är på krogen och jag sitter i soffan och njuter lite av stillheten medan jag lyssnar på vinden. Ikväll har Eric + Maria och Daniel + Frida varit här på besök. Pojkarna har halsat allt möjligt flytande och flickorna har suttit i soffan och pratat gojja och smuttat lite. Typiskt stereotyper alltså. Folket ramlade just ut genom dörren för att gå på krogen men jag stannar faktiskt väldigt nöjt hemma.. Sköljer ur glasen och torkar turkisk-peppar-shots från golvet, ja.. ni vet. Disken får karln ta imorgon.

Idag har jag bakat bullar. 50 st kanel och vaniljbullar som fyller åtminstoned en låda i frysen! Allt gick bra förutom då ena plåteen med bullar fastnade i ugnen och bullarna blev aningens övergräddade. Jävla ugn. Näe.. nu ska jag kvällsfika innan jag kryper i säng. Imorgon väntar någon timme i skolan, träning, tvätt och 70 års kalas. Inte dåligt.. Nog för att jag vet att jag inte kommer sova en blund förrän Joel är hemma, men låtsas kan man ju alltid.

Godnatt.


att sätta förhållanden på prövning...

Är det något som kan tära på ett förhållande så är det att sätta upp tavlor, lampor, hyllor eller valfritt annat på väggen. Det ska hänga lagom högt, lagom lågt, lagom på mitten och framförallt ska det hänga rakt. Ja, om man ens får upp det alltså. Funkar det inte på tredje försöket smyger sig irritationen fram ganska snart och är det sedan snett när man väl fått upp det är det... ja. Tärande. Ja, vår megastora tavla är iallafall uppe nu, efter flera olika försöksmetoder (och nej, jag tycker INTE man kan spika en spik rakt igenom hela tavlan, bilden och allt, i varje hörn för att fästa den på väggen.. inte okej!). Den är inte rak, utan ganska sne, och hela tavlar är dessutom.. vind. Därefter gav jag mig själv på att försöka få upp hall-lampan vilket heller inte är så enkelt då det inte finns något fäste på lampan. Efter många om och men fick jag med hjälp av muttrar och krokar ett hänge på lampan.. som ska hänga så nära taket som möjligt dårå. Men det gör den inte. Det är sne, för kroken är för långt ifrån lampan så det har blivit ett glapp mellan lampan och taket. Hajar ni? Galen blir jag. GALEN! Jävla skit.

Jag gruvar mig för morgondagen. Då ska Joel få säga sitt om hall-lampan. Sen ska det dessutom upp en lampa i köket + en köksklocka, där det är betongvägg. Och i vardagsrummet ska det upp en tavellist. Som ska sitta RAKT! Detta kommer att bli en stor prövning alltså.. Min pojkvän gillar att höfta höjder, mått och vad som är rakt och inte. Han tycker också att man kan sätta spikar rakt igenom tavlor. Jag tycker att man ska ha vattenpass för att få exakta mått och allt rakt, och jag gillar inte spikhuvuden i tavlor. Ja, det kan skapa vissa diskussioner ;)

Nu ska vi snart på bio, det är mycket enklare!

Godmorgon världen.

Åhhh, allt är så orättvist. Varför ska man varje år vara sjuk i princip hela september, oktober, november? WHY!?? Jag nyser och snorar som fasen. Halsen känns däremot bra idag men magen gör ont istället. Av någon anledning kan jag knappt åka bil längre för att jag blir så åksjuk och har haft ont i magen och mått konstigt enda sen vi åkte till Nolia för att se Innebandy igår. Sent på kvällen fick jag värsa magknipet, som fortfarande var kvar när jag vaknade imorse. Jag måste bli rejält straffad alltså, med tanke på att jag aldri verkar få vara helt frisk längre än en vecka i taget.

Joel är ute och springer i orkanvädret och jag sitter och dricker smoothie. En ny vana ska härmed påbörjas! Smoothie med naturellyoughurt, blåbär, banan och hallon till frukost tillsammans med några mackor. Med alla de vitaminterna bara MÅSTE jag bli frisk alltså.

Godmorgon.

Joel har innebandymatch och jag är världen...

dsc01404 (MMS)

Joel har innebandymatch och jag är världens bästa fotbolls (innebandy)fru och står redo till 100% med banan och vattenflaska! Heja!


=(

Förkyld som ett as igen. Förtjänar jag verkligen detta?


all in.

Nu är det uppfräschning på hög nivå, sen tar jag en prommis till Ica och inhandlar lite detaljer till middagen. Nu är helgen över och så är också onyttigheterna. Har man hälso-tränings-period så har man! Bara att ladda inför den kommande veckan...


Noooooooooo

Åhh.. jag är inte riktigt klok. Öppnade just skafferiet för att se om det fanns något gott hemma.. och upptäckte att jag ställt in frukosten i skafferiet imorse! Ja alltså bregott, messmör, alla kylvaror - i skafferiet! FUUUUCK!

YES!

Det bästa med att jag var ut igår är att jag mår som en prinsessa idag! Hur bra  är inte det!? Sista gångerna jag druckit en klunk mer än två glas vin har jag varit helt golvad dagen efter och inte ens kunnat vrida mig i sängen utan att dö, ungefär. Men idag har jag sovit till klockan 12 och känner mig fit for fight nu! Har dessvärre blivit förkyld igen.. suck.. men någon bakishet känner jag inte alls! YES!

Nu sitter jag i soffan och äter en jätte-frukost och ser på teve. En riktigt bra söndagmorgon! Tillbaka till gårdagen så kom först Emma förbi här och vi drack en cider och pratade lite medan jag försökte göra något åt mitt hår. Sedan åkte vi till AK och Maria där Emelie också var och käkade middag och spelade lite kort innan vi begav oss till Eric och Rickard där det var som en gammal klassfest! Skiitroligt! Sen tog vi bussen till stan och dansade tills de stängde, då jag, Joel och Danne tog en svarttaxi hem. Skitbra kväll och skitbra söndagmorgon. Det är inte ofta man får både en bra kväll och en bra morgon ;)

Före och efterbilder.. Jag igår..




Jag idag!


dance dance dance

Jag är en av alla de där tjejerna som får fel på synen av alkohol. Ja, jag tycker faktiskt fortfarane att min pojkvän är det snyggaste på stället var jag än är och vad jag än druckit, men jag får ändå fel på synen. Jag kom hem för cirka fem minuter sedan och hällde upp en tallrik fil med hjortronsylt och flingor. Filen såg gul ut och hjortronen såg knallbruna ut. Konstigt, för jag vet ju att fil är vitt och hjortron är gult. Detta trots att Daniel och Joel såg helt normala ut när jag sist såg dom. Ja, vi tre tog en taxi hem och då såg dom helt normala ut. Sista människorna jag såg alltså.

Men filen är gul och hjortonen brun. Och jag vet desstuom av erfarenhet att de gånger jag varit singel i mitt liv har jag sett pojkar som egentligen inte alls är min stil, inte ens nästan, varit skitsnygga när jag druckit alkohl. Så thats it. Jag är en av alla flickor som fåår fel på synen av alkohol. Fil är gult och hjortron är brunt och jag har druckit en hel flaska vin. Hehe.

Prick nu saknar jag min pojkvän mer än ni kan ana men snart är det måndag och då får jag krama honom. Det är lycka längst inne i själen! Tack alla människor runt mig för att kvällen blev som den blev och att mina fötter gör ont av alla timmar på danceflooor!


glöm!

Ont i huvudet.. slemmig i halsen.. trött i kroppen. Inte en förkylning till nu, okej!??? Nu ska jag snart upp på cykeln och möta farmor. Har egentligen ingen aning om vilken väg från stan som är snabbast upp hit, men vi drar en chansning.

Friday in love.

Idag när vi var på stan så köpte jag en stor påse nötter. Just nu känns det som att jag ska kräkas om jag måste äta en nöt, så jag tror jag ska masa mig ner till turk-kiosken och köpa lite godis istället. Jag är trött ikväll och skulle egentligen kunna lägga mig och sova på en endaste gång.. Även fast vi bara haft lektion på schemat på onsdagen så har hela veckan känts hektisk. Hela måndag och tisdag så satt vi och läste inför måndagen, onsdagen var det skola, torsdag satt vi och skrev en uppgift och idag har jag haft shopping-fredag. Dessutom har jag tränat stenhårt varje dag denna vecka förutom igår och kroppen känns rätt så sliten. Egentligen skulle tjejerna komma hit ikväll och se Idol och mysa, men då myset blev förflyttat till Ålidhem blev jag lat. Jag orkar inte sätta mig på cykeln nu. Jag orkar knappt ta mig till hissen, åka ner till turk-kiosken och åka upp igen. Förstår ni då tröttheten?

Nu har jag 4 min på mig, sen börjar Idol.

fredagsmiddag home alone

Efter ett besök hos frisören, en runda på stan (sporttop, två tröjor, ansiktsvatten/rengöring/creme, systembolaget, makeup), en löprunda som avslutades med 50 min gym och sedan löpning hem igen sitter jag här och inväntar fisken i ugnen. Jag gissar att salladen kommer vara slut innan middagen är klar.

Ps.
Fyfan för fredagsmiddag ensam =(


1 oktober

Jag är uppe och vaken och har just hängt upp gardiner. Svarta gardiner- hiss eller diss? Idag ska jag klippa mig och träna. Det är mulet ute vilket drar ner på humöret en aning.

Godmorgon.


RSS 2.0