uppdat.

Joel har magsjuka och jag kommer inte till Umeå förrän imorgon.

jag känner mig gammal!!

Inte nog med att det känns som att alla í min närhet går runt och ploppar ut ungar och är gravida.. Nu har jag en klasskamrat som ska GIFTA SIG! AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! Jag får paniiiiik!

I ren protest ska jag varken gifta mig eller skaffa barn de närmsta 15 åren.

Dagens.

Dagens humör: Orolig och förvirrad.
Dagens mående: Bra! Festsugen! Men rastlös, uttråkad, ångest och panik. Tusen saker som hänger över mig.
Dagens borde: PLUGGA plugga plugga plugga. Därav panik, rastlös och uttråkad. Träna. Jag vill träna. Jag vill röra på mig. Jag behöver springa ut massor konstiga tankar ur kroppen. Springa ifrån alla måsten och plugg.
Dagens frisyr: Nyfärgad och mörk igen. Underbart! Dark and twisted. Dock äckligt elektriskt och smetas runt ansitet..
Dagens smink: Noll!
Dagens klädsel: Trosor, tunika, fleecetröja. Jag är het som få. Fleecetröjan eftesrom att jag gick förbi spegeln och såg mina egna nipples. Lite läskigt, fast man är ensam, så jag tog en fleece på.
Dagens planer: Jag önskar jag kunde säga vin, musik och dans. Men istället säger jag plugg plugg plugg och möjligen en promenad och ett bad i badkaret.
Dagens materiella vill ha: Hmm... inga materiella ting. Möjligen en ny garderob och nya skor?
Dagens fundering: OMG OMG OMG OMG OMG! Ska JAG överleva en sommar i gruvan!? Kill me. Över huvud taget.. ska JAG överleva en sommar i Gällivare?!  Utan familjen, utan vännerna, utan lägenheten.. Kommer allting att klaffa och ordna sìg? Dessa ständiga oro som svider sönder min mage. Inte direkt enkelt att slappna av..
Dagens beroende: Internet? TV? Allt är beroende när man egentligen borde sätta sig med näsan i plugget.. Men dagens beroende blir nog ändå uppmärksamhet, närhet och kärlek. Jag känner att jag behöver det för att mina nerver ska få lite ro.
Dagens tråkigaste: Svid i min mage. Oro i kroppen. Sömnbrist. Miljoners triljoner tankar i rullning. GAAAH!!
Dagens längtan: En härligt galen utekvällen. Gott sällskap, något glas vin, dans och massor med umgänge. Behöver släppa lite på allting!
Dagens superlängtan: Kontroll!
Dagens tidning: Ehmm, min dator ligger på Damernas så att den inte ska brinna upp.
Dagens låt: Rihanna, hon är snygg och jag blir glad.


Typ såhär känns det:



plugg plugg plugg... -not

Idag mina vänner har jag försökt plugga. Jag lovar på hedersord att jag verkligen ansträngt mig. Jag har svarat på 1½ semenariefråga och jag har planerat 3 av 10 lektioner. I hate it. Nu sitter jag här i soffan med miljoner stearinljus tända runt om i vardagsrummet och måste försöka igen. Joel är ute och försöker återuppliva en död bil för tredje dagen irad och jag lovade att plugga tills dess. =/

Tanken slog mig idag, att det inte är omöjligt att jag kommer spendera min sommar i den här lägenheten.. och tanken slog mig samma veva att risken finns att ajg kanske kommer att känna mig ganska ensam.. Hela släkten nere i Umeå, alla vännerna, alla sakerna.. Tänk om jag inte hittar någon som vill vara med mig när jag är ledig? Antagligen oroar jag mig i onödan.. men ändå! Jag som alltid har haft allt och alla runt mig kommer att vara livrädd att lämna tryggheten för att göra någon helt nytt, även fast jag vill göra det! Både läskigt och roligt på samma gång liksom!

Jaja, plugg var det. Efter att jag letat reda på min mobil! Jag har säkert lagt den på ett smart ställe.. kanske i badrumsskåpet eller i frysen eller något.

Karatefylla

Sådärja. Andra intervjun gick som på räls och jag blev erbjuden jobb direkt. Tål att tänkas på till veckan..! Efter en runda på "stan" (hehe..) så gick jag tillbaka till lägenheten och tog ett bad. Hur underskattat är inte badkar?! I love it. Hemma har jag inget och när mamma och pappa renoverade badrummet i Obbola så försvann det också, suck. Jag gillar att bada. Det är avslappnande, värmande och man känner sig kliniskt ren efteråt!

Nu ska jag snart hämta mannen på jobbet och sen vet jag faktiskt inte vad vi ska ta oss till.. Jag hörde att det är fest hemma i Umeå till helgen och jag känner hur det rycker i mina party-nerver. Jag vill ut på Allstar och daaansa! Här uppe får jag det nog tungt att få igenom en festarkväll till helgen. Det är nästan läskigt så lugnt det varit på sistone! Hemavan gjorde ju sitt, men i övrigt så har jag blivit både skötsam och gammal.. Skulle kanske behöva en karatefylla med lite dans, för det var verkligen år och dar sen!

Hejs!

ett litet äventyr...

Kära blogg, idag har jag varit på arbetsintervju. Det komiska är att när jag var på intervjun ringde de från ett annat ställe så på en timme ska jag på ytterligare en intervju. Coolt! Ute är det -36 grader och jag var lite orolig när jag startade bilen imorse. Jag fick ta i för kung och fosterland för att kunna vrida ratten på bilen, men sen rullade jag fint. Efter ca 45 minuter var jag framme. De som säger att Gällivare är litet och det är enkelt att hitta, IN MY ASS! Jag har hitills aldrig kommit rätt på första försöket och fick vända skutan 3 gånger den här gången. Man får se till att ha goda tidsmarginaler!

Nu sitter jag här och känner att jag borde studera. MEn what the fuck. Orkar inte börja innan intervjun på en timme och sen kommer säkert tiden också rinna iväg... I eftermiddag beger vi oss ut mot Yrttis och då ska jag ta tag i mitt nutida liv. I dagsläget jobbar jag istället med min framtid. Tänk om jag kommer tjäna storkovan i sommar!? Who knows...

Hejdå.

tillbakablick.


dödens lägenhet......

Allt levande i min lägenhet dör, inklusive jag själv.  Jag förstår inte.. Jag har 6 stycken blommor som jag så stolt har skrytit om att jag hållit levande sedan jag flyttade hit i Oktober, men sista veckorna har de börjat ge upp hoppet om livet..

Min stora fina ormbunke har i dagsläget typ 5 grenar kvar.




Min "gröna" fina gran är nu brun och min palm är slak.



Min fina ros som jag fick i helgen har REDAN börjat bli hängig.




Det är någonting med lägenheten som suger musten ur allt levande. Jag känner mig egentligen sjuk och febrig och knarkar både Ipren, Alvedon, Ibumetin och nässpray för att kunna vara människa. Försöker intala mig själv att jag är frisk som en nötkärna så att jag ska orka ta mig till Gällivare imorgon, fast egentligen vet jag att jag kommer att ligga lika däckad där som jag gör här hemma!

Nu måste jag iallafall promenera till Iksu och planera en vinterbana som barnen ska få åka skidor i. JÄTTEKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL. Sen ska jag visa mitt intresse som en duktig student och se på mina klasskamrater medan de gymnastiserar. Man måste gulla lite med sina lärare så att de tycker om en, innan man förklarar att man kommer att missa hälften av de obligatoriska lektionerna - hehe!


AHHH!

Åh. Nu vill jag bara sova och vakna imorgon och vara pigg och fräsch! Jag har bestämt mig för att skita i att ens försöka komma på en tåg härifrån till Gällivare. Tågen beräknas nämligen vara mellan 10-18 timmar försenade! Istället ska jag åka buss Umeå-Piteå-Jokkmokk-Gällivare. Jäkla bussbyten, jäkla tider, och jäkla länge att sitta ner. Tror ni jag kommer vara lycklig när jag kliver upp klockan 04.30 på tisdag?

Vad gör jag nu? Jag vill fortfarande ha pizza men istället äter jag päron oxh kiwi. Uttråkad som få. Less som få. Ont i öronen, tät i näsan, uuuäääää!!!!

baby

JAG ORKAR INTEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Jag är sjuk och less. Nästan hela dagen har gått och jag ligger bara här och har ont i huvudet och sover och är SJUK! Sjuk sjuk sjuk sjuk. Nu börjar jag funderar på mat. Min gentleman diskade och plockade undan allt innan han for imorse, men han glömde att jag behöver äta också! Jag fick en kruka med rosor, 6 garnnystan, en påse godis och några portioner nudlar. Hallå, nudlar!? Det finns bara en sak jag vill ha nu, och det är pizza. Pizza pizza pizza pizza. Men jag orkar knappt gå till toaletten.. Så jag måste nog äta nudlar ='(  Kunde han inte ha tänkt på att köpa hit 10 st pizzor istället? Och göra en bunke med hemmagjort pizzasallad innan han for? ;)

Jag erkänner att jag börjar bli bortskämd ;)






frisk, tack..

Godmorgon världen.
Imorse var vi uppe kring 8 och jag är fortfarande febrig och förkyld, ingen resa norrut för mig idag alltså. De andra for för några timmar sedan och jag ligger under täcket och äter renhjärta och virkar mössor och ser på Hogan knows best-maraton. Kul? Näe, dödstråkigt. På tisdag däremot åker jag norrut och då tänker jag vara frisk.
Sådeså.

fräsching.

Huvva.. Det är en mystisk sjuka/biverkningar jag har. Jag trodde jag var bättre och satte mig i bilen för att följa med och hämta mat. Sen började allt bara snurra och jag trodde jag skulle svimma, så vi fick vända bilen nere på stan och sen hann jag inte mer än öppna dörren här ute på parkeringen så kräktes jag. Fräsch tjej. Benen bara vek sig och jag minns knappt hur jag kom in i lägenheten igen. Sen har jag bara legat här och fått vatten serverat till soffan. Nu har dock gentlemannen farit iväg för att äta med sina pojkar och jag funderar på att röra mig från soffan. Tyyyypiskt en lördag.

=(

Sjuk och jävlig...
Vi flög upp klockan 7 imorse för att ställa oss och köa vid stadium. Efter 40 min i -21 iskalla grader tog vi en kaffe på plaza istället innan vi åkte hem igen. I bilen hem blev jag dålig påriktigt och uppskattade inte när bilen varvades til 5000 varv innan växling. Hemma somnade jag en timme med feber och illamående. Nu mår jag bättre men inte bra.. febern känns lägre men det kanske är tack vare Ipren. Jag undrar var mannen är som ska vara här och tycka synd om mig? Jar får nog finna mig i en ensam sjuklingskväll i soffan helt enkelt, för Umeå verkar bjuda på äventyr!

Pojkar pojkar pojkar..!

Jag har börjat lägga märke till de där typiska killgrejjerna på senare tid.. Typ att duka av bordet innebär att duka bort allt utom exempelvis en sked och det fulla mjölkpaketet. Eller att klä av sig kläderna exakt precis där man står när man känner för att klä av sig, och lämna kläderna just där. Eller att laga mat och diska undan och torka allt, men lämna margarinet på diskbänken. Är det bara tjejer som inte riktigt förstår grejjen med det? Varför inte ta bort den där enda skeden och ställa in mjölkpaketet också? Och varför inte klä av sig i sovrummet? Och varför torka av diskbänken och lyfta på margarinet, men inte ställa in det i kylskåpet? Det är en killgrej, som tjejer inte förstår. Jag kan inte påstå att jag stör mig på det, utan istället kan jag inte låta bli att le varje gång det händer!

Nu sitter jag på Nydala och väntar medan killarna gör ännu en typisk killgrej. De bastar, dricker öl och spelar pingis. Ungefär hälften av gångerna spelar de pingis naken också. Det är också en typisk killgrej. De bara måste få vara lite nakna i varandras sällskap, innan de avslutar med en bastutävling. Vem klarar av att vara längst i bastun när den är som varmast? Sen kommer de upp i lägenheten med handukarna runt nacken och garvar och dunkar varandra på ryggen. Tyyyyypiskt killar. Lyckliga ända in i själen!

Honey, come hooome!

Mozzarella med tomat och färsk basilika till förrätt. Fläskfilé med vitlökssås och pasta till huvudrätt. Mango med kesella till efterrätt. Nu kan mannen komma, I am ready!

(och ganska bra också om jag får säga det själv ;)


-

I vått och torrt och när man förtjänar det som minst. Vissa kommer och går, andra består. När man är glad, lycklig, sprallig, ledsen, sur, besviken, sårad - de finns där. De håller en om ryggen när man inte orkar stå och de säger vad man vill höra. När någonting annat rasar är det de som står kvar och fiskar upp en. Det kan vara lätt att glömma ibland - men så är det bara.




jatack...


Sjuk. Igen!

Godmorgon bloggen.
Igår gick jag och la mig strax efter 20.00 med dundrande huvudvärk och troligen feber. Jag somnade på en sekund och vaknae ca 12 timmar senare och fick höra att Ferry tagit OS guld. Den ni! Idag känner jag mig lite bättre men inte bra. Klockan 14.30 ska jag till läkaren och det är nog första gången någonsin som jag längtar till en doktor! Fram tills dess så ska jag pyssla lite. Slängde just in alla våra täcken och kuddar i tvättmaskinen i hopp om att känna mig fräsch när jag går och lägger mig ikväll. Nu ska jag dammtorka lite.. kanske dammsuga, ta toaletten och sen hinner jag nog inget mer innan jag måste iväg. Efteråt däremot tänker jag nog försöka sätta mig i Röda Rummet någon timme och plugga. Nästa vecka så drar jag nämligen till Gällivare igen. Skönt att komma iväg! Som det känns nu så far jag nog redan på Söndag eftersom att jag har 1 lektion och 1 seminarium på hela veckan.. Jag tar hellre smällen och skriver av seminariet under veckan! Tur jag har bra lärare som låter mig ta igen på lite andra vis..

Nu dammtorka lite, medan solen lyser så man ser varenda litet dammkorn. Det låter som att jag tycker om det, men det gör jag inte.

en tanke...

Hej vänner, jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid. I söndags var jag fullt upptagen med att vara romantisk och äta geléhjärtan (not) och igår studerade jag så väldigt flitigt (not). Näe, men bloggen har faktiskt inte gått att logga in på!

Min hälsa är lite såsådär och jag känner mig inte på topp. Imorgon ska jag till doktorn och jag längtar. Idag fick jag mig en tankeställare. Jag satt på bussen hem från min praktik. Klädd i ca 5 lager kläder eftersom att det var -15 imorse. Zombie i kroppen efter 5 skridskorlektioner med årskurs 6-7 som jobbar stenhårt med att psyka sönder mig. Ibland vill man verkligen bara gå ner på knä och gråta och beee dom göra som man vill att dom ska göra. Jag hade ett litet breakdown idag mitt på dagen då min handledare fick göra sitt jobb och rycka upp mig, jag ville bara gråta. Men hur som helst!! Jag satt iallafall där på bussen. Huvudet dunkade, mörka ringar under ögonen, tjocka vinterskor, toppluva och täckisar, matkassar i händerna och kände mig allmänt.. som det låter. Så kommer det in en gammal klasskamrat i bussen. Hon har på sig pälsjacka, jeans och stövlar, välsminkad, fixat hår.. you name it.

Här sliter man jävel jävel jävel jävel för att lära småglina att åka skridskor! Man försöker få dom att åka baklänges fast dom hatar det, dom svär och kallar en allt möjligt och ändå gör man allt som står i ens makt för att få deras fötter och knän och hälar och armar och allt möjligt att inte göra ont så att de kan lära sig att åka skridskor -baklänges.. Sen går man direkt hem och dör på soffan. Och får man någon vidare lön för att man försöker tvinga ungarna åka skridskor? Näe. Så träffar man de som läser civilingengör och allt sånt... som får ha på sig jeans och smink och får fixa håret. Dessutom får de lön på jobbet när de pluggat klart. Ja, vad ska man säga? Jag funderar vidare...

Löööööördag!

Åhhh, ni kan inte förstååå hur skönt det är att lägga sig i sängen efter 10 timmars springande på Ica! Mina vader är inte direkt tunna utan snarare vattenfyllda! Dagen har gått bra och jag har sålt määääängder med rosor, tulpaner, geléhjärtan, hjärtbakelser och kärlekskort. Funderar över morgondagens jobb-outfit. Vi brukar försöka latja till det lite på högtider med tomteluvor, blommor i håret osv... Men frågan är vad man gör på alla hjärtans dag? Röda läppar? Svartsotade ögon? Jag tror jag ska köpa en bukett rosor att ta hem till lägenheten iallafall. Vi har gudomliga rosbuketter - oranga,  gula, röda, rosa, jättevackra!

Jaja, 10 timmar kvar. Så länge min axel håller sig hyffsat så kommer det gå galant. Mamma har lyckats övertala mig att ringa och få en remiss till magnetröntgen nu. Hon är helt övertygad att jag fick ett diskbråck i C14?! Eller någonting sånt när jag flög av hästen för sisådär.... 8 år sedan kanske?! Ont gör det iallafall, och domnar i fingrarna gör jag också, inte optimalt när man jobbar i butik..

Nu är det iallafall sängen som gäller för fröken Lindberg. Sen är det bara... 10 timmar Ica och 15 lektioner skridskor kvar! Sovmorgon och gott sällskap!

en helt vanlig dag..

Imorse var jag uppe med tuppen men ändå inte tillräckligt tidigt. 07.30 såg vi rumpan på bussen som lämnade oss åt slumpen, tack tack. 60 min senare var vi på plats i gympasalen och några timmar senare var jag död av hunger eftersom att matlådan stod kvar i kylskåpet. När vi skulle ha livräddning vägrade dockan att sjunka till botten trots att vi fyllde den med vatten och tömde den på luft. Barnen gnällde och frös i vattnet och jag gjorde vad jag kunde för att dränka dock-jäveln. Helt utan resultat. Det ENDA ungarna ville göra var att rädda dockan. Det var också det enda dom inte fick göra. Sen skulle jag skynda mig hem, slänga i mig någon typ av väldigt sen lunch eftersom att svälten höll på ta mitt liv innan jag skulle fara och jobba. Min buss skulle gå 13.20. Jag satt och frös från 12.50 till 13.45. Väl i Obbola åt jag en Brieost som smakade fisk och jag höll på kräkas trots att jag inte ens svalde skiten. Sen for jag till jobbet och satt i kassan 5 timmar. Klockan 21.00 åt jag middag.

1 glas rödvin och några ostkrokar (förlåt jag har syndat..) senare ligger jag nu i sängen. 20 timmar på Ica väntar de närmsta två dagarna. Målet är att överleva. Sen är det snart Torsdag. Jag längtar så vansinnigt mycket till Torsdag för då kommer ääääntligen en favorit hem igen.


Jatack.


kvällens tankar...

Varje gång man väljer en sak, väljer man bort något annat. En otroligt klok man i mitt sällskap säger till mig ungefär 3 gånger per dag (känns det som ibland iallafall....) att "man kan ju faktistk inte få allt!". Vilket är sant så sant. Ibland känns det dock som att jag har nästan allt! Och när det inte känns så, så gör det nog egentligen ingenting i långa loppet. Vad gör det om hundra år? I slutändan så har jag nog det som räknas och som jag oftast prioriterar allra högst. Kärlek och lycka. ♥

Alla vägar har sitt pris.



Just nu skulle jag gärna göra det här igen..




Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag hit och alla hjärtans dag dit.. Jag vet precis vad jag ska göra på alla hjärtans dag. Jag ska kliva upp klockan 07.00, jag ska ta på mig matchande underkläder under mina Ica-kläder och sen ska jag jobba. Ingen finmiddag och inga hjärtan. MEN! Lite romantisk kan jag ju ändå känna mig med tanke på mina matchande underkläder! Jag menar, lite måste man ju unna sig själv, på alla hjärtans dag.


gäsp...

Jag är en äcklig människa. Och jag har aldrig sagt att jag inte är en äcklig mäniska. Nu sitter jag i soffan och känner riktigt hur illa jag luktar. Jag har åkt skidor 2-3 timmar per dag och gymmat hela veckan, i samma underställ, samma sporttop och samma sockar. Mysig tjej!?? Men vad gör man när alla underställ är äckliga sen Student Skii. Duschen skulle kunna vara ett alternativ just nu, men sååååååååå jobbigt.

Kan någon komma hit och laga mat till mig, jag orkar inte? Kan någon promenera till Universitetet och plugga åt mig ikväll, jag orkar inte. Kan någon jobba 25 timmar åt mig i helgen, för det orkar jag VERKLIGEN INTE.

Bit ihop bit ihop bit ihop. Imorgon om en vecka så är det äntligen helg!!

Hoppet om livet.

Igårkväll hände en sak. Jag satt på toaletten och kände att livet var piss eftersom att dagen gått så snett. Ja, jag sitter iallafall på toaletten med armbågarna mot knäna och förmår mig knappt att ställa mig upp. Så faller min blick mot en klädhög där i hörnet, och tanken slår mig. "Viiiilken av Joels tröjor var det jag hade på mig inne på Sibylla i Lycksele egentligen?!" Ja, han har två nästan lika dana.. OCH SE PÅ FAN! 30 minuter efter att jag spärrat både VISA-kortet och körkortet så hittar jag de båda i den ANDRA tröjan. Hoppet om livet?! HUR KAN MAN LYCKAS MED ATT TAPPA BORT, SPÄRRA - OCH HITTA SITT VISA KORT TVÅ GÅNGER PÅ TVÅ MÅNADER?!

Idag har jag iallafall spenderat förmiddagen ute i skidspåret med strålande sol - fantastiskt! Träningsvärken har kommit smygande efter massor med skate och klassiskt åkning och kroppen har inte riktigt återhämtat sig från förra veckans Student Skii än.

Just nu säger jag bara
- Fy fan vad 50 mil kan kännas långt borta! Inte direkt promenadavstånd......


en dag som nästan bara blev fel..

Tillfällen idag då jag (nästan) velat skjuta mig själv;

- När Maria ringde och väckte mig 25 minuter innan jag skulle lämna lägenheten, alltså 06.35 imorse.
- När jag klockan 06.55 upptäckte att jag kastade bort mitt körkort och mitt VISA kort i soporna på Sibylla i Lycksele i söndags.
- När jag insåg att jag skulle måste leva på 250 kr tills efter helgen + att det går 29 x 2 kr varje dag till busspengar.
- När jag åkt längdskidor som jag var tvungen att staka på i nedförsbackarna, i 3 timmar!
- När jag helt sluuut av hunger bestämt mig för att träna på Iksu innan jag for hem och efter 7 timmars praktik med längdskidor. (ännu mer ville jag skjuta mig när jag hade tränat klart och skulle gå hem..)
- När jag kom hem och insåg att jag inte hade någon god mat, och inte hade råd att köpa någonting heller.
- När jag kom på mig själv att gråta av trötthet och hunger medan jag desperat slet i frysen.

Nu är jag mätt. Mätt och nöjd. 1 ägg, köttbullar, mackaroner, 1 macka.
Är magen glad, är människan glad.

Nu ska jag duscha, och sen ska jag lägga mig i soffan och ta hand om min slitna gamla kropp.

PS! Har någon ett jobb till mig i sommar?!
Allt är av intresse...


En vecka senare...........

Sådärja!
jag är hemma i Umeå och överlevde ännu en gång årets studentskii-resa. Inatt låg vi och kallsvettades och mådde skit medan spriten gick ur kroppen (det låter verkligen hemskt!!). Men tänk er själva att gå och sova sådär kring 4 på natten och gå upp kring 8 på morgonen igen för att åka skidor, 4 dagar irad! Det tääääääääääär på kroppen! Sista dagarna fick jag kramp i vaderna så fort jag försökte vicka på tårna och jag kan inte påstå att gjorde några framsteg i mina carving-svängar i backarna. Jag undrar hur många hundra skidlektioner jag kommer behöva egentligen.... Suck!

Hemma är vi iallafall och imorgon börjar allvaret. 2 veckors praktik, noll (!!!!!!!!!!!!!) sockerintag, träning och plugg. Jag var just över på Nydala och gav bort det sista godiset jag hade i skafferiet (vilket var en hel påse choklad, hehe...) och ikväll ska jag iväg och träna. Imorse var jag ett vrak, nu känner jag mig piggare. Idag har jag nästan blivit sambo också. Ja, egentligen inte mer än vad jag varit innan, vilket innebär typ nån vecka i månaden.... men jag har iallafall en ny byrå, några kartonger kläder och lite prylar extra. Det känns bra! Det bästa är de nya gardinerna som jag nog tänker smyg-hänga upp redan ikväll. Trots att jag egentligen inte skulle röra någonting förrän nästa vecka. Jag kan helt enkelt inte låta bli!

Jaja, nu ska jag sätta mig och läsa igenom typ 50 sidor dödstråkiga artiklar inför rapporten som ska skrivas sen. GODE GUD GE MIG STYYYYYYYYYYYRKA!!!


Hepatit A ;)

Jag har googlat Hepatit A. Och.. jag har nog Hepatit A! Huvudvärk, ont i kropp och leder, allmänt sliten i kroppen, illamående, tappat matlusten. Nu ska jag bara få gula ögonvitor sen är Hepatiten ett faktum! Coolt ;) Saken är den att det inte gick att bota utan det försvinner av sig själv på några veckor. Så.. Ja. Får jag gula ögonvitor så går jag till doktorn. Fram tills dess så spekulerar jag bara.......

hmpf....

Vissa saker som man får veta, får höra, får läsa, kan göra mig så fruktansvärt frustrerad, arg och ledsen. Man vill liksom bara skrika, hålla om och gråta på samma gång. Idioter är de som talar illa och osanning om andra människor. Idioter är de som yttrar sig offentligt om saker som de inte vet någonting om eller har någonting med att göra. Idioter är de som inte tänker längre än sin egen näsa räcker och på så sätt sårar och förnedrar någon annan.

Egentligen vill jag bara skriva och skrika och berätta för alla precis exakt vad jag tycker och tänker. Jag är arg och vill försvara någonting som jag kanske egentligen inte kan påverka alls. Eller, kan man alltid påverka på något sätt? Man kan iallafall ta ställning, och jag vet precis var jag står.


RSS 2.0