-


Harmoni och fågelsång.

Varför vaknar man 09.05 när man får sova hur länge man vill? Och varför är man dessutom pigg?

Jag har plockat och petat hemma hos mig. Sen har jag haft fetaste ångesten att jag borde träna och plugga. Jag känner liksom att jag blir dummare och dummare för varje dag som går, dessutom sväller jag. Vad händer med beach 2009? Nog för att jag har svårt att tro att jag kan bli riktigt svullen, men.. ja. Det känns ändå inte bra. Och man vet ju aldrig.

Den här tentan har jag redan misslyckats med. Jag har redan ställt in mig på omtentan. Hur goda är chanserna att jag helt plötsligt kan allt som jag egentligen inte kan? Och hur enkelt är det att lära sig något när man bara sitter och funderar på annat medan man läser. Då spelar det ingen roll om jag lägger ner 2 timmar på att bara sitta och läsa. För under tiden har jag bara tänk på massor med annat och minns inte ett ord av det jag läst. I förrgår läste jag EN HEL BOK om Semiotik (tror jag det hette). Alltså, en hel bok! Problemet är bara att jag fortfarande inte har en aning om vad semiotik betyder, eller vad det ens är för något? Motsatsen till socio-kulturellt tänkande? Vad det nu är.

Nu ska jag fara till Obbola. Där ska jag läsa Miljödidaktik, lyssna på fågelkvitter och bara njuta. Jag ska ta en långpromenad runt min favoritrunda i skogen och bara njuta av att vara ensam och lyssna på naturen. Det är sånt som jag verkligen gillar. Det är lycka. Sen ska jag tänka på något annat som får mig att le också. För vissa saker får mig att le sådär på direkten, bara tanken snuddar vid det. Oj så dum jag kan se ut ibland. När jag bara går runt och flinar.

Men man lever bara en gång,
så nog vore det dumt att missa chanserna?

-


fingertoppsberöring.

Jag fryser så mycket att jag fått växtvärk i mitt högra ben - och då äre fan illa. Detta trots täcke, överkast, filt och kuddar! Nu ska jag lägga armen om mig själv, sen ska jag somna tills jag vaknar alldeles av mig själv.

Jag vet precis om vad jag vill drömma.

1,2,3 ost och Klamydia.

Idag är en bra dag!
Först och främst har jag hållit mina två skidlektioner och barnen tyckte det var roligt! Dom fick leka 1,2,3 OST och Härmkull och spela en variant av Brännboll. Fast utan slagträ och utan tennisboll och utan brännare. Jag är sååå smart! Sen letade jag upp platsen med djupaste djupsnö också, så varma blev dom! Riktigt kul var de när de fick se ut som överkörda grävlingar, kameler och ormar också. ´Det finns många varianter på 1,2,3 OST! Hur som helst gick det bra, förutom att killarna i sjuan alltid ska slåss och puttas och petas och ha sig. Det är något med killar alltså, och jag tror aldrig det riktigt växer bort. Killar måååste få brottas och ha sig, annars sprätter det i benen på dom!

Sen for jag med min lillebror för att han skulle klippa sig. Där fick jag veta att min mamma ville döpa mig till KLAMYDIA när jag låg i hennes mage! WHAT!? Ja, hon tyckte att det var ett så fiiiint namn, tills någon berättade för henne vad Klamydia egentligen betydde. Och tur var väl det!? Jisses anåda vilket vackert namn jag haft annars... Men det var alltså planen, rätt länge också. Lite skrämmande tycker jag..

Hos frissan träffade vi Therese och hon hade sin lilla 4 månaders bebis med sig! Självklart vaknade den mitt i hennes färgning så jag fick agera barnvakt! Söta unge, fast han dregglade rätt ordentligt och dessutom trodde att jag skulle amma honom där ett tag. Njasi sa jag. Nog för att man blir lite bebis-sugen när man sitter och gullar med barn sådär. Men... jag tror jag väntar!

Nu ska jag se om jag kan ta på mig något vettigt, för ikväll
är det ju fredagsmiddag som vanligt! Kvällens måltid
ska bestå av två olika sorters paj. Problemet är att vi inte
har någon pajform och att ingen kan laga paj, men det
brukar lösa sig!

Hejs!


I sänghalmen.

En tentabok senare är jag rätt duktig om man tänker efter. Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga armen om mig själv så jag somnar lite enklare. Det är något med armar och ben alltså. Jag gillar att lägga benen över folk när jag sover och somnar fortast om jag ligger mot en arm. Däremot så kan jag inte sova ifall luften jag andas studsar tillbaka. Ja, om något eller någon är för nära alltså. Det ska vara svalt och rymligt men ändå rätt nära. Då sover jag som bäst. Fast jag är nog som min lillebror, nästan omöjlig att sova med. Jag snurrar nämligen non-stop och slänger runt armar och ben och putar med rumpan och allra helst vill jag ligga tvärs över eller kanske till och med på min sängkamrat? Kan ni då tänka er när jag och min bror delade på en 90 cm säng en natt?! Tur att jag är så mysig så de väger över ;) Den tycker iallafall min gose-nalle som jag brukar dreggla på om nätterna. För det är faktiskt sant. Jag har börjat dreggla när jag sover!

Näe, nu ska tänderna borstas och väckarklockan noga ställas.
Imorgon 10.30 börjar min första skidlektion. Sen slutar jag
en lektion senare, klockan 13.20.

Jag gillar Fredagar.
Sen gillar jag också.
Jag gillare.
!


Prosit!

Min hals gör ont när jag sväljer. Jag nyser. Min nacke är stel. Jag har ätit 4 kiwisar och en apelsin och läpparna svider. Någon som känner sig skyldig med att ha smittat mig med en förkylning? Någon som vill gottgöra det genom att städa lite här och ge mig massage när det är klart? Kanske baka en kaka och köpa lite godis på vägen hit också? Jatack!

Jag längtar tills i helgen. Imorgon ska jag äta godis har jag bestämt och på lördag fyller min pappa 42.. eller är det 43? 43 tror jag, år gammal. Gammgubbe. Men det är bra för då får jag tårta och mysa med min älsklingspojke i hela världen. Mannen i mitt liv. Calle-boy the man. Jag kan inte beskriva med ord så mycket jag tycker om den killen alltså.

Seriöst, jag har abstinens. Får inte jag godis eller något annat sött nu så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Jag funderar till och med på att baka något, men jag har inte tillräckligt med ingredienser till något. Och jag orkar inte promenera de 10 minuter till närmsta affär och köpa en en gottepåse.

Seriöst, jag är sjuk. Lite iallafall. Det är synd om mig.
Kom hit med godis och massera mig. Massageolja
har jag redan. Någon vänlig själ?


Mysigt, skruttigt och ganska sunkigt.

Hej alla mina små kycklingar!

Idag mår jag finfint ifall det är någon som undrar och för tillfället håller jag på att koka potäter. Idag blir det nämligen en tidig middag med potatis och fiskbullar (i hummersås såklart!). Kanske huuur smarrigt som helst! Ikväll ska jag göra ett sånt där max-test på vår fysträning. Man ska springa och göra massa styrkeövningar och lite sånt på tid. Fy fasen alltså, jag får pirr i magen av bara tanken. Sen får jag lite pirr när jag tänker på morgondagens skidlektioner också. Barnen ska få spela "brännboll" fast utan slagträ och med skumgummiboll istället. Ni ser, jag är en snäll och bra lärare.

Och igår beställe vi en resa till RHODOS! Oh my och kors i taket och jäklar och jag får VERKLIGEN pirr i magen av att tänka på det. 11 helt galna tokar i ett helt annat land. Jag förstår om mamma blir orolig, för till och med jag blir orolig över mig själv! Har vi otur så har vi lyckats boka ett hotell utan luftkonditionering också. Är det möjligt år 2009? Hur som helst, ifall någon vill hänga med så hojta. Jag menar, så tokigt kan det väl inte bli med ett gäng idrottslärare, eller?

"Ett mysigt men ganska sunkigt hotell. Personalen var inte direkt trevlig, kanske börjar turisterna trötta ut dem. Som vanligt var hotell sängarna under förväntningarna, de var alldeles för hårda. Det var ett hotell med massa brus och liv, inget för dig som vill sova tyst och lugnt om nätterna.."

"En varning bara, om ni åker med apollo till Rhodos, undvik att få bo på Hotell Carina!
Dålig service, otrevlig personal och skruttna rum lovas! vill du pynta 5€/dag för en liten fläkt dem kallar AC så är det upp till er, dock inget att pröva på enligt mig  Ligger grannhus med ett illegalt boende, med duvor som pickat hål i väggen och bor där också hehe."

Där ska vi bo! Kan inte bli bättre va? Hehe.. jag har inget att säga.
Nu ska jag äta min mat istället.TUR att jag ska till Turkiet och bo
på spa-hotell i Juni först, där får jag iallafall min lyx!

Döden i VG-backen.

Idag var en kort och behaglig dag på min praktik. Dock med inslag av näradöden-upplevelser. Helt utan förvarning säger Beson plötsligt, "kom nu Carro, nu ska vi ner här!" Skräckslagen tittar jag nerför backen och blir stum av rädsla. Okej, det var bara VG-backen, men ändå! Klassen bestod av 16 st killar i klass 8-9 och jag började känna svetten i handflatorna. Jag kan tillägga att jag under en tid bara stått och tittatpå när eleverna flygit som idioter i MVG-backen som går i princip rakt ner och med hopp och hela köret. Jäklar vad dom ramlade!
 
Men nu var det visst min tur, och jag vågade inte säga nej. Tävlingsmänniska som man är så vägrar jag ge upp mot alla dessa killar. JÄVLAR VAD JAG FOR! Fort gick det och mitt i backen är det dessutom en sväng innan man far ut på isen. Hade det inte varit för de 16 killar som stod längst uppe och skrek att jag skulle böja på knäna så hade jag gallskrikit hela vägen ner! Inse att jag kunde ha dött! Väl nere, och fortfarande stående på skidorna skakade jag i hela kroppen. Benen kändes som gele! Och komihåg, detta var ändå bara VG-backen. Jag kunde knappt få fram ett ljud och det var riktigt problematiskt att ta sig upp igen. Livsfarligt!

Nu börjar jag bli rädd påriktigt. Det är alltså 2 ½ vecka kvar, och på den tiden kanske dom hinner tvinga mig nerför MVG-backen också. Får man skolka från skidlektionerna om man är lärare? Eller ska jag hämnas på fredag när jag har mina lektioner med att köra fyspass med skidor? Maria tyckte jag kulle köra fotboll med skidor. Hämnden är fan ljuv!

Ja, jag sitter iallafall här nu. Och benen är hela. Och magen är full av Brago-kex och fil. Skidorna har jag lämnat i skolan får att slippa dra till bussen imorgon. Inatt tänke rjag nog nämligen sova i stan hade jag tänkt.

Nu ska jag smida fredagens lektions-hämnd.
Undra om man kan tvinga dom åka baklänges i MVG-backen?
Jäklar vad jag ska skrika "BÖJ PÅ KNÄNA!" till dom små rackarna då.
Ingen hånar mig bakom min rygg ostraffat..



Solen i Obbola!

Lyckliga gatan finns i skidspåret med fräknar.

Jag har fräknar på min näsa =)

Så fort solen tittar fram så ploppar det upp små prickar på min näsa, min överläpp och min panna. Jag behöver bara titta ut genom fönstret så finns dom där! Ja, nästan iallafall. Och jag gillare! Solen gör mig glad, trots att detta betyder att jag ännu en gång kommer att måsta släpa mig igenom skidspåren och MVG-backarna med 2 cm platå av snö under skidorna. Jag kan absolut ingenting om skidor och valla, men nog känns det lite konstigt att så fort det närmare sig 0 sträcket så blir det så, och då glider man fasen inte en millimeter!

Inatt när jag och Pärlan gled mot Obbola så var det nästan morgon. Ja, med tanke på att vi mötte post-bilen så kändes det verkligen som morgon! Men det gjorde inte så mycket, för jag lyssnade på Mix Megapol som hade jättefina favoriter och det var inte en bil efter vägen. Jag till och med sjöng med lite i låtarna och det händer inte varje dag. Fast nästan alltid när jag kör bil. Imorse hade jag ställt väckarn på 10 och jag mår rätt fint idag. Sol. Skidor. Äggmacka till fruksot. Fräknar. Svart flagnande nagellack.

Jag har också försökt googla fram en skidlektion till imorgon. Längdskidor + undervisning, Längdskidor + högstadiet + lektion, Längdskidor + ungdomar + skolan. Jag har testat det mesta, men inte kommit så långt. Bästa förslaget hittills är Dannes med 1,2,3 Ost. Men frågan är ju om niorna vill köra den leken i 60 minuter? Knappast.. Känner ni paniken i mig? Jag ska alltså hålla i alla lektionerna på Fredag, och det ska vara skidor. Och dom har i princip gjort ALLT. Eller, kan man ha snörugby med skidor? Tanken har slagit mig. Ikväll blir en lång kväll med massor av skid-grubbel.

Ps. Jag har NOLL träningsvärk trots timmarna i spåret igår + backträning som dödade låren på kvällen! Greaaaat!



Stäm i bäcken och sju hål i nacken!

Idag har jag i princip åkt skidor mellan 10.30 - 15.30. Ge mig en dunk i ryggen och klappa mig på kinden, snälla. Ännu en gång höll jag på att bli nertvingad i MVG-backen trots att jag bad om att få åka VG-backen istället och plötsligt var jag 13 år gammal igen. Mitt idagen fick jag en neråtkurva som hette duga också. Jag ville typ lägga mig ner i fosterställning och gråta. Fast jag egentligen inte visste varför. Kanske var det för att det fastnade en platå på typ 2 cm av snö under mina skidor hela tiden. Och att jag har kört skidskytte tre gånger, spelat skid-handboll och nästan dött på köpet. Men det var spännande att komma in i boet. Ja, det är sant. Jag har varit inne i Besons hus! Jag måste nästan ringa mina gamla klasskamrater för att berätta, detta är historiskt. Nu känner jag mig matt. Och inte alls speciellt något annat. Kan det betyda att jag egentligen inte bryr mig längre. För det är nog så. Jag bryr mig inte!

Just nu får folk och fä tycka vad fasen dom vill om mig för jag har upptäckt att vissa hakar upp sig på något och kan sen inte släppa det. Så varför lägga energi på människor som bara tar energi och inte ger något tillbaka? Det känns bara dumt i längden. Mitt liv är alldeles för kort för det känns det som. Man ger och man tar, tycker jag. Och de som bara tar tänker jag sluta att ge, och det handlar inte om egoism. Det handlar om att jag tycker att man måste mötas på halva vägen.

Hur var mitt nyårslöfte nu igen? Man ska inte nöja sig med mindre, och man ska vara lycklig. Jag måste nog börja jobba på det där, att inte nöja mig med mindre. För nu skiner solen ute och jag gillar att få fräknar på näsan. Sen tycker jag om snön och jag tycker om när mina kinder blir röda (ja, inte brandbil då men...). Så är det. Stäm i bäcken sa någon till mig igår. Ja jävlar säger jag. Stäm i bäcken!

Säg, är det långa nätters fara?
Att se det man vill se, och va den man vill vara.




Peppen.

Svid.

Jag känner riktigt hur det bubblar i mig. Av undran, arghet, nervositet och irritation. Jag hatar det! Gissningsleken där man egentligen redan vet svaret men man kan ändå inte låta bli att undra trots att man vägrar att fråga. Hur många gånger ska man ställa samma fråga för att få höra det svar man vill höra? Egentligen undrar jag om det ens är så det fungerar..

Jag vet inte in och jag vet inte ut och jag vet inte alls vad jag egentligen vill veta!? Finns det något värre än att gå runt och ha något som bubblar och grubblar och sen i slutändan så upptäcker man att det var helt i onödan. Och att egentligen så visste man nog hela tiden att det var det också. Dumma dumma brud.

Näe. Det kanske handlar om att skydda sig själv trots allt. Som katten runt het gröt för att slippa bränna sig. Men ändå finns det något som får en att fortsätta springa runt den där jävla gröttallriken. Som om det inte fanns viktigare saker här i världen än gröt?!

Jag dras till det, var det någon som sa.


-

I mina högtalare idag. Jag kan inte låta bli att tycka
att den är bra alltså! Lyssna, njut och lee!



Nån som vill sälja en tv typ gratis?!

Idag har jag läst och varit duktig. På ena boken hade jag antecknat att bara slutet av boken var viktig, trots att det står att man ska läsa hela. Det betyder att jag skummat och läst ungefär var 4:de sida halva den boken. Kan man klara tentan då tro?  Och  boken jag läst ut minns jag inte ett fnatt av. Förutom att man bör sopsortera. Men de visste jag redan.

Jag fick ett ryck imorse också! Jag blev heeelt 100% säker på att det är Mars och trodde att jag missat en viktig redovisning imorse klockan 9. Så jag ringde Björn och blev tokig för att han trodde att jag ljög och hittade på, men näe. Jag varken ljög eller hittade på, jag trodde bara att det var Mars! Det är inte så lätt hela tiden..

Igår kom tydligen Erik hem vilket han hållit hemligt om, så ikväll ska vi ut på en walk. Jag tänkte att jag skulle försöka gulla lite så jag får behålla teven ett tag till. Jag menar, vem har råd med en ny teve bara sådär?! Jag tror dock inte att jag kommer att lyckas, och det suger.. Han vill ha den redan "på ett tag". Fuck! Det ska bli kul att ses iallafall, det var ju som ett tag sen nu!

Näe, nu uppryckning! Kanske skulle man äta lite blodpudding innan man fortsätter att spåna lite böcker. Jag känner faktiskt suget. Fast egentligen känner jag ju suget för ALLT utom att just spåna i mina böcker. Typiskt det där.. Idag måste jag dessutom ge mig själv en snabbkurs i långdskidåkning i mitt huvud. Vilket jäkla skämt att det ENBART är skidåkning exakt varje lektion utom 3 under den tid jag har min praktik! Huuuur håller man i en sån lektion? Gull nån?


Näe. Skärpning nu.


Ensamma strumpor.

"Loooonely, I'm miss lonely, I have nobody, for my own..."



Nja, kanske inte. Men nu är det storm ute och viner i fönstren och susar i säven och kallt är det också. Och under min filt är det  loooooonely, I'm so looooonely.. Ehm, ja. Ni vet den där sången. Jag har ätit mina apelsiner och mina mackor och myst och haft det här framför Beck men nu är jag rastlös men känner inte för att sova. Jag vet att det finns miljoner saker jag kunnat göra! Diska, tvätta, träna, plugga, you name it. Men näe, jag har inte känt suget. Nu däremot känner jag mig som världens ensammaste människa och jag vill inte skaffa hund! En mamma i fotöljen mittemot kanske. Eller någon som klappar mig på kinden tills jag somnar. Eller en lillebror som andas högt. Eller lite bra-iga sms. Eller.. ja. Något i den stilen. Någon som man kan försöka att andas i samma takt som. Ja, lite roar små..

Kanske är det ändå dags att slänga in handduken snart. Borsta tänderna, hoppa ur mjukisarna och kanske till och med använda tandtråd. Jag har blivit rätt dålig på sånt. Idag snodde jag ett par sockar, som är helt jäkla lovely! Inte bara till utseendet, utan dom är sköna också! Jag måste verkligen köpa mig själv nya sockar, för det är så skönt! Mjuka och goa och Mmm!

Näe nu ska jag fortsätta att nynna på min lonely-låt och
känna kylan här inne. Är det inte det ena så är de det andra!

Ge mig!


-


Kill-baciller!!!

Bloggelibloooggg!

Nu är det dags att uppdatera alla nyfikna om "kill-helgen", som man nog kan kalla det. Jag har killbaciller ööööööverallt! Det liksom kryper och kliar hela kroppen! Snart kommer jag säkert börja fisa och rapa helt öppet och sätta mig i närmsta snödriva och kissa! Jag liksom känner suget att kissa såfort jag ser en kiss-vänlig snödriva!  Eller?

Nae, skämt och sido. Joel kammade hem en 28 plats i sin kategori i skidloppet i Malå och det hade han aaaldrig fixat utan sina fan vid sin sida! Egentligen kan vi väl börja med resan dit. klockan 06.45 ringer jag Björn några gånger innan han svarar rätt sluddrigt:
-Hej Björn, är du vaken?
-Jaaaa jaja, ohja!
-Vad bra, för vi hämtar dig nu!
-VA?! ÅH HELVETTES JÄVLAR!

Ehh, ja typ så. Bilen luktade ungefär som 3 nyöppnade spritflaskor blandat med Steves underbara gamla cigg. Jag satt i baksätet mellan två av härligheterna´och ett par skidor. Danne sov med spypåsen i knät och Matte sprättade sin första (nya) öl prick klockan 9. Mmm... I framsätet taggade Joel järnet och Björne drack kaffe, åt mackor, drack kaffe, åt choklad och drack kaffe. Vi såg inga renar men Danne såg en Vorm. Ja, ni vet en sån där som ser ut som en orm, fast större och gjort av snö. Sen låter den "vooooorrrrrrmm". Fråga ingenting..

Några timmar senare var vi framme och Joel begav sig iväg ut på spåret. Hurtigt värre! Björn hälsade på sin mammas kusin som han aldrig träffat förr och vi andra gick och åt på Malå- Grill. OJ SÅ ROLIGT VI HADE! Vi såg på hockey Malå-Teg, vi lekte i snödrivorna, vi åt god lunch, vi umgicks och skrattade hela tiden! Årets bästa dag hitills! Halvvägs genom loppet ställde vi oss vid spåret igen och såg Joel susa förbi. Och han skrattade också hela tiden! Såg inte ens trött ut! Danne var tvungen att skämma ut oss lite innan loppet började också. Han frågade gubben med mikrofonen var Målet var, och gubben förklarade då i micken att Målet var ungefär 3 meter ifrån där vi stod. Vid den stora skylten där det stod MÅL. Ja jusste..

Efter 3 timmar och 18 minuter var Joel imål. Äntligen! Då tyckte vi (eller någon?) att det skulle vara en bra idé att jag körde åtminstonde en bit hemmåt, ja Joel borde ju få vila och de andra var inte riktigt körklara. Haha, vilket skämt! jag varvade sönder bilen,  slirade på kopplingen och höll på att döda oss alla. Okej, jag har aldrig kört en så gammal bil och inte med gummidäck utan räfflor och som inte går att bromsa och som dessutom inte är försäkrad. Vi överlevde iallafall, och tagga gudarna att snödrivorna var stora och mjuka. Jag lyckades nämligen missa vägen lite och körde in i en snödriva. Som sagt, det gick itne att bromsa! Jag tror jag körde i lite mer än en timme, och jag var livrädd hela vägen! Fyy fan! Snacka om livsfarligt..

Ja, vid Lyckesele fick Joel ta över ratten igen, tur det! Jag tror varken dom eller jag var speciellt bekväma med turen.. Ja, jag trivdes bättre mellan grabbarna i baksätet. De pimplade öl, Minttu och Whiskey och jag höll mig till godis och Loka. Jag tror seriöst vi var tvungen att stanna 5 gånger vägen mellan Lycksele och Umeå för att de skulle lätta på trycket och det är fasen enklare sagt än gjort. Bakdörrarna på bilen funkar nämligen inte så man var tvungen att klättra in mellan sätena i mitten. Smidigt!? Nej. Speciellt inte med tanke på pojkarnas alkoholintag.

Sen blev jag trött. Vi stannade utanför mig så jag fick springa in och hämta nya kläder och sen for vi direkt upp till Ålidhem så jag fick duscha och äta middag där. Jisses så sliten man var då! Och inte luktade man godis heller! Festen kändes lååååångt borta! Så, någon fest blev det inte för mig. Istället har jag sovit närmare 12 timmar och känner mig rätt bra idag.

Ja, kort och gott, grädden på moset, slutligen och mot alla odds: En riktigt jäkla härlig helg! Trots att många av favoriterna drog hem till sina hemstäder så har jag haft det kaaaanoooon här hemma. Och jag trivs nog rätt bra med kill-baciller ändå, bara man får varva det lite med lite egen tjejtid också. Så killarna tog en lunch här på pizzerian mittemot min lägenhet, men jag gick in till mig. Nån måtta får det vara ;)

Jag gillare! Mums =)






Bilfärden dit, rätt behaglig!




Vi lekte i snödrivorna och hade roligt =)


Joel innan starten (inklippt ölburk!)



I väntan på målgången..



Joel spurtar in i mål!



Hemresan..



Och jag blev fasen härdad på hemvägen! Björn hade en
första hjälpen med sig och tyckte jag hade slagit huvudet lite..




Jag gillar det.




Godnatt min Fredag

Ikväll har vi ätit fredagsmiddag med efterrätt och fyra miljoner tända ljus (nästan). Jag gillar mys med ljus så rätt många blev det iallafall. Ljus ger stämning. Sen drog pojkarna ut för att pimpla mera, Joel gick till sängs och jag tog bussen hem. Imorgon 07.00 går nämligen nästa tur till Malå. Gudarna vet vad jag har gett mig inpå alltså. Jag menar, vad ska man till Malå och göra? Vänta på att token ska ta sig igenom 4,4 mil på skidor och resten dricker öl. Själv ska jag nog grilla korv, äta mackor och dricka saftsoppa. Hoppas på solsken och fräknar! Hoppas någon är smart och tar med liggunderlag, för något sådant har inte jag. Sen blir det ferre på kvällen - ovanligt? I like it.

Just nu lyssnar jag på Jack Johnson och Imagine. Så underbart, jag blir nästan kär. Jag undrar om han har kyssvänliga läppar, den där Jack. Det låter så på hans gitarrspel och sång iallafall.

Mys!



Fredagsmiddagen



Jag tog kort på mig själv för att skicka till mamma så att
hon skulle se hur bitter jag var för att hon var sen och jag fick
sitta och vänta. Efter att jag tagit kortet upptäckte jag att 30 pers
satt till vänster bakom mig och hade föreläsning, och säkert alla
sett hur jag fotat mig själv - pinsamt.



Underbara snöväder.



I början på veckan for vi till Bräntberget och åkte
stjärtlapp, underbara snöväder.



Vi har också haft debatt i skolan. Vissa hade svårare än
andra att hålla masken om vi säger så!



Jag finner inga ord. Du mystiske man.


a virgin like you.

Jag lyssnar på massor med toner och känner för att dricka upp min box vin nu på direkten och kanske fylla på lite extra med 15 cider. Ehhmm, ja. Något i den stilen. Men näe, jag ska sköta mig. Mammas lilla flicka. Blä.

Det är fult med svart flagnande nagellack och det är fult med nariga fingrar. Det är mycket som är fult och fult fult fult. Det är fint med fina ögon och det är fint med kyssvänliga läppar. Det sa Agnes på Mix Megapol idag och jag tycker att det lät så fint! Kyssvänliga läppar. Det var ett fint ord. Motför vårtgård och våtmark, som är så fult att jag blir generad.

Jag ska börja säga så oftare.
"Du har så kyssvänliga läppar" - oj så fint det låter.

Fräsch tjej.

Jag känner mig som värsta looodisen. Ont i skallen har jag också, sen förra fredagen! Så har jag inte haft sen i höstas när jag fick ta blodprov och röntga huvudet efter hjärntumörer. Tillslut vänjer man sig nästan att ha ont, efter att ha haft precis lika ont 7 dagar i rad - lovely. Fast i höstas höll de i sig i flera veckor, då blev jag golvad helt.

Näe, nu ska jag dra på mig något mjukt och mysigt för ikväll ska jag till grabbsen på fredagsmiddag. Speciellt mkt pimplande blir det inte för mig eftersom att jag hur som haver måste upp halv sju. Oavsett om det blir Malå eller inte. Men imorgon, då jäklarns är jag sugen på pimpla. Bättra på huvudvärken lite! Jag menar, något måste man ju göra på en lördag. Sitta här och mögla går inte för sig alls.

Undra förresten om det är dålig stil att komma på fredagsmiddag me mjukisar? Kanske ska man ta en mjukisklänning istället. Typ mjukibraller fast i klänningsform. Jag oooorkar som inte något festligare när man ändå ska sova i lagom tid. Eller, ja. Med de där folket vet man iofs aldrig. Från ena sekunden till den andra kan planerna vara helt ändrade och något annat står på schemat, mår får helt enkelt bara förberedd på det mesta!

Nu måste jag rycka upp mig.
Kanske lite makeup också så att de inte dör av skräck.
Lodis - Carro






Tidsfördriv.

Stänger du av mobilen när du sover?
Jag är kontaktbar dygnet runt, förutom när jag vet att någon kommer att försöka
väcka mig och jag har bestämt mig för att ha sovmorgon!

Vem såg dig senast naken?
Beror väl på ifall det var någon som kikade på mig när jag duschade på Iksu..?
Fast det tror jag knappst, så jag säger Pass på den!

Hur såg du ut på högstadiet?
Oj.. Polotröjor var jätteinne! Speciellt med en stor tröja över. Sen hade alla savann-byxor,
fast det skippade jag. Jag bodde i princip i mina mjukisar tror jag. Het som få!

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Jag är en bra arbetskamrat. Möjligen ganska dominerande. Men rätt ska vara rätt
annars blir det fel och det blir inte rätt!

Har du celluliter?
Upptäckte mina första celluliter i somras när jag var i Norge. Jahapp tänkte jag,
det är nu det börjar gå utförs. Tur att tyngdlagen inte gjort sitt ännu!

Biter du på naglarna?
Icket. De växer som ogräs men när de blir för långa så kan det hända att
jag biter av dom, men bara lagom kort.

Har du något handikapp?
Jag är 16% invalid enligt mitt försäkringsbolag, men det gör mig inte speciellt mkt.
Det gjorde mig ganska halvrik där ett tag! Det blir en ny koll till hösten och då lär
dom lägga på ytterligare några % kan jag gissa, perfekt tillskott på kontot!

Är du rädd för att få hängbröst?
Såklart jag är! Men den dagen de blir fula och jag är äldre än vad jag är nu,
då blir det nog fram med kniven. Som sagt, efter barnen och allt det där..

Svär du?
Japp. Men oftast fina svordomar. Apa och gnu är de jag nöter mest. Fast senaste
veckorna har det börjat spåra lite. Ful i munnen är vad jag är!

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Jag är nog rätt trevlig med de flesta. Av någon anledning är jag nästan trevligast
med de jag tycker sämst om. Så.. men mig vet man aldrig!

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Spagetti och köttfärssås, det går alltid ner!

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Svamp och skaldjur. Fast jag älskar räkgryta,ifall man får peta bort räkorna. Och svampsoppa
kan också vara gudomligt, bara man puttar svamparna åt sidan. Det är något vidrigt med
konstistensen på de där! Typ sniglar!

Har du blivit arresterad?
 Icket, men anmäld en gång. Jävla idiot.

Är du rädd för Securitasvakter?
Såfort jag ser en vakt av något slag så känner jag mig jätteskydlig, trots att jag inte
gjort något!

Har du någonting att dölja?
..det som göms i snö kommer fram i tö. Men vissa saker vill
man nog radera helt.

Ljuger du?
Det händer.

Har du kysst en polis?
...hmm, näe? Tror inte det iallafall.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Utan tvekan! Man ger och man får, så är det.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Greys Anatomy, helt klart. Men då vill jag ha Mc. Dreamy, annars får de va!
Och jag vill se ut som Izzy. Fast mest vill jag ha Mc. Dreamy!

Så heet jag är!

Gokväll!

Idag har jag samlat vuxenpoäng. Blandannat har jag handlat mat för närmare 1000 kronor! ETT TUSEN KRONOR! Jag ska fan i mig sluta äta, det är för dyrt! Nu hade jag i princip slut på allt iofs och fick börja på noll, men iallafall.. Det svider. Sen var det kaos på Maxi vilket gjorde att jag missade min träning och det sög också. Istället for jag till Olles och kollade hockey med lite pojkar. Helt okej kväll på en helt okej Torsdag =)

Var mer har jag att säga? Det är så jäkla skönt att känna att man tagit ett steg extra. Kanske till och med 5 steg extra. Att somliga saker har lämnat skallen och att man helt enkelt inte bryr sig längre. Det sitter inte längre som cement runt fötterna och det är inte längre långfil i lungorna. Vilken lättnad det är att helt enkelt känna att man stängt den boken, och börjat skriva på en helt ny, med en helt annan genre. Nu räknar jag iofs dagarna till många kända ansikten kommer hem igen, och det är lite blandade känslor. Till en början kan jag iallafall med gott samvete säga till Tinna att jag hållit mitt löfte till henne. Löftet att vara någon annan stans när hon kom tillbaka igen, och det är jag. Men frågan är var vi hamnar när alla är på plats igen? Eftersom att det är en ännu större fråga vars vi var när alla for? Det har hunnit hända rätt så mkt på 6-7 månader och jag kan inte tro att det är samma sak som kommer hem, och inte heller att det är samma sak som man kommer hem till. Det är luddigt, men jag vet iallfall vad jag menar.

Fast mest annorlunda tror jag att det är här hemma, på många sätt. Vi är inte längre 18 år och fria som fåglar. Nu har vi egna bon att komma hem till, och fler som räknar med oss på något sätt. Vissa försvinner helt in i sina bon med sina ägg och man ser bara skymten av dom någongång ibland. Andra flyger jorden runt för att hitta sin egen hylla att bygga sitt bo på. Några satsar högt och har bon som är många gånger större än mitt och den som flyger iväg vet aldrig vad den har att komma tillbaka till. Det är vad jag tror. Det tickar hela tiden, och vi kommer aldrig vara på samma ställe imorgon, som vi är idag. Det är något som jag lärt mig att man måste räkna med.

I dagsläget ser jag framemot att min nya granne kommer hem igen, och att hon inte lämnar Öst på Stan för en femma på Umedalen än på ett tag. Sen ser jag fram emot att Mr. Bon Jovi kommer tillbaka trots att det innebär att jag då måste köpa mig en ny teve(fan). Att Emson hittar hem känns lite konstigt eftersom att det ibland känns som att hon nyss for. Sen att grabbarna återvänder så innebär det också att det blir fest 24/7 året runt igen, vilket absolut inte är fel! (jaa, nog för att det är rätt mkt fest utan dom hemma också men =P )

Som sagt, jag räknar dagarna. Och ibland känns det som hundra år sedan
vi stod i hallen och grinade (ännu en gång). Det vore att ljuga att säga att
man fortfarande står kvar på samma ställe, för det gör vi inte. Men det var
ju det som var tänkt, eller hur Tinna?

Jo, det känns faktiskt helt jäkla underbart att få hem alla igen. Jag blir
nästan tårögd av att tänka på det. Egentligen har det nog gått rätt fort.

Och jag har dödsheta sockar på mig just nu!



Carro = översocial.

Hej människor.

Jag lever ett morgonrocksliv idag. Det betyder att jag fortfarande har morgonrock på mig, att jag har läst inför tentan, att jag har pratat i telefon, att jag har njutit av Spotify, att jag håller på att mögla. Men nu ska jag ur min hallonröda morgonrock, ner i ett par byxor och gå till mamsen och Pärlan. Maxi nästa! Jag ska köpa såntdär gott som spenat, broccoli, wokgrönsaker, kyckling och oj så hungrig jag blir av bara tanken!

Ikväll tänker jag absolut och bestämt lira lite fossi. Det känns lite sådär eftersom att det (redan) strular i det där laget. Jag var egentligen inte så orolig, men efter att min pappa börjat ringa efter varje träning och ännu oftare för att kolla läget så kan jag inte låta bli att bli orolig. Jag hatar när saker ligger och tär och skaver och man tänker sönder det!

Vad händer resten av helgen? (ja, det är ju helg hela veckan..!)
Jag känner inte för att sitta stilla en sekund. Jag känner inte för
att göra ingenting för en minut. Jag blir rastlös som få och just
nu är det såååå trååååkigt att vara ensam! Jag som var helt
jätte beroende av min egentid förut, nu har jag inte alls det
behovet längre. Det är alldeles för tråkigt.

Så, vad ska vi göra? =)


Andra tider.

Ibland saknar jag verkligen mitt hår jääättemkt!!!
Typ som nu. Ge mig hår igen.




Hoppsan.

Jag råkade inte vara i skolan prick nu. Jag råkade vara hemma istället.
Men bara råkade. Nästan. Ibland blir det bara så.. Idag ska jag se om
jag kan ta Pärlan och fara till Maxi, för kris är vad det är. Isåfall tänker jag
unna mig själv nya trosor, för det är faktiskt så. Maxi har gudomliga trosor!

Sen drar folket hem av någon dum anledning, så jag kommer att bli
igel och plåster på alla andra. Stackars dom. Men det blir så trist annars.

Frukost?

!

(fortfarande vaken!!!!!!!!!!!)

Ps.
Och hungrig.

Lite roar små!

Dumma jag är vaken nu.

Ikväll har vi varit hos Björn och inte ätit räksoppa. Jag slog rekordet i skidhopp på det där spelet som jag nu glömt vad det heter och sen var jag grym i mario-spelet där man kör bil också. Jag är inte på något sätt alls bra på teknik så därför vet jag inte ens vad spelen jag spelat heter. Björn bjöd iallafall på tårta, kaffe och trevligt sällskap och kvällen var som vanligt great. Jag lyckades stoppa i en kontakt, men bara på en sida, Maria visade sig vara blond minst 3-4 gånger och Eric hade väldigt fina moves när han skulle rocka ring! Jag menar, trevligare än så kan det väl inte bli?

Väl hemma har jag ätit 3 bananer (än så länge) och mackor med pålägg som var mögligt. Eller, jag petade bort möglet och åt resten, för utågångdatumet var ju långt fram! Det är verkligen inte likt mig med tanke på att jag inte ens brukar kunna dricka mjölk som gått ut för en dag sedan. Men när jag börjar asgarva åt ingenting tills tårarna sprutar och sen inte kan sluta, då är det fasicken dags att äta! Som sagt så är jag som ett barn, jag MÅSTE äta var 3-4 timme, annars blir jag sådär flamsig och snurrig. Eller så blir jag sur och grinig och börjar gråta eller något. Så ett tips, verkar jag nedstämd, ge mig mat! Det funkar oftast!

Näe, jag borde sova. Det kommer ju en dag imorogn med..! I övrigt så ska jag möjligen till Malå på lördag. VILKET SKÄMT! Vad ska min mamma säga när jag säger att jag ska till Malå och dricka kaffe med Björns-mammas-kusin!? Eller ännu värre, när jag säger att jag ska fara dit och se när Joel åker skidor!? Hon kommer att tro att jag börjat gå på droger. Eller att jag har rakat av mig håret. Kanske bäst att inte säga något...

Nu lite vatten och kanske en fjärde banan.
Puss på mig!

Onsdag?

Dödens dööööd.

Jag tror jag har gått in i väggen! Eller njaa, kanske inte. Men så sliten tjej alltså! Inte fan ska väl lite löpning och lite beach golva mig bara sådär? Det känns inte rätt.. Jag gick iallafall upp imorse och for till gymmet och gjorde bort 45 minuter på ett rullband där (skiiitkul - not). Faktiskt så slutade jag springa för att beachen började, annars hade jag nog lätt orkat 3 km till iallafall. Det är kul när man känner att orken (och aningens lite pepp) faktiskt finns där. Men efter 10 min i sanden så slocknade jag. Plötsligt vägde jag ungefär 15 kg mer och orkade knappt röra mig. Det är ju typiskt när bananerna ligger kvar i påsen hemma! 1 ½ timmes beach kämpade jag mig iallafall igenom, bra till mig! Synd bara att man är så dålig på att vara dålig, och blir så arg inuti när man är så dålig.

Näe, dags att rycka upp sig. Sitter hos Maria (för ovanlighetens skull) och väntar på att hon ska bli klar. Jag borde få en egen hylla i hennes kök. Jag menar, jag är ju här så ofta ändåså! Kanskse skulle gulla lite med bostaden..

Hejdå.

Fniss?

Alltså, det var rätt länge sedan jag såg mig själv vara ute å slira såhär.
 Det är fasicken nästan Malta-varning tror jag! Okej att jag alltid varit
lite svag för rumpor, men alltså, här verkar jag ju nästan besatt! Ja.. Så kan de gå!

Den pinsamma ordningen som jag kollar
in på killar:
1. Skor
2. Rumpan
3. Resten (ögon, tänder, helheten)



Vem tog lypsylet?!

Japp, jag sa ju det! Klockan är just nu 00.04 och jag är fortfarande vaken! Detta trots att jag faktiskt låg i min säng före klockan 21.00. Det spelar som ingen roll hur mkt jag gäspar och blinkar under eftermiddagen och kvällen, för när jag väl krypit ner här så finns det alltid något att meka med (ja, allt utom att läsa tentaböckerna såklart).

Nu ligger jag mest här och känner hur mina läppar svider (vem TOG mitt lypsyl?), hur svinigt kallt det är (varför har jag inte en sån där tjock filt att lägga på täcket?) och hur mitt knä dunkar (jag har börjat inse att ifall de inte ser bättre ut inom nån dag måste jag nog gå till doktorn..). Tidigare ikväll for jag en kortis förbi Olearys och tittade lite hockey. Dock inte alls sugen så de det blev en kort kortis. Rätt kul att en gammal klassis hade sett mig där och dessutom sett att jag klippt mig! Hejhej!

Ja, roligare än såhär blev det nog inte. Imorgon har jag planerat in hela 3 timmar på Iksu! Crazy Frog! 1 timmes löpning, 1 timmes beach, 1 timmes pingis/badminton. Sen fyller allas våran Björne år också. Hur gammal han blir orkar jag dock inte räkna ut just nu. Och nu när jag tänker efter vet jag inte ens när han är född. Men jag vet iallafall att han fyller år, som tur är! Ja, det är rätt slappt att bli idrottslärare, iallafall när man itne gör det som man borde göra. Glömde jag säga att vi har tenta 6/3 på 4 st faktaböcker + ett antal artiklar? Ja det kanske jag glömde säga.. och att jag inte läst en sida än? Jo så var det nu.. Ifall pappa skulle veta detta, och att jag kanske inte tränat så mycket som jag borde på slutet, så vet jag precis vad han skulle säga. Jag kan redan nu höra varje ord... Jisses.

Näe, sova var det va?
Inom en snar framtid iallafall!

Typiskt!

Tråkigt, både bilderna och ljudet blev helt värdelöst när de
laddades upp på Youtube. Jävla fan. Men rätt roligt ändå!
(nädå, jag blev inte alls såld i det där video-programmet =P )



Jag är nöjd!

(jag lever!)

Uppdateringen dessa tider är kanske inte den bästa, men det hinns som inte med riktigt! Igår hade vi lite Lillfredag fast utan alkohol! Vi spelade Singstar och Frågespel och lite sånt roligt i Joels bunker tills klockan blev närmare 02.00! Jag som varit stenhård med min Singstar-oskuld (till och med på fyllan) föll för grupptrycket och förlorade den igår. Harre jisses, skrålade (harklade, hummade) till Pontare och nån till truddelutt. Sen hade vi lite däck-race från Joels bil till bunkern vilket resulterade i ett vackert jack i Erics panna. Det händer alla någon gång, men oftast Eric om vi säger så. Fram med tejp och sen trycka ihop härligheten och tejpa igen. Ja, egentligen är vi väl inte förvånade. Händer det någon något så händer allt Eric. Jag är iofs glad att det inte är mig det händer, så jag ska bara vara tyst!

Sen är jag också sådär smidig och smart ibland. Jag blir alltid som aaaallra mest hurtig när jag kanske inte alls borde vara det. Igår kände jag mig jätteduktig och tänkte att YES ikväll ska jag minsann gå hem istället för att cykla/ta buss. Ja inte kollade jag iallafall på termometern innan jag tog det beslutet. Jag tror det stod på -22,4 grader när det började dra ihop sig för hemgång. Smart Carro! (ovanligt).

Idag har vi iallfall redigerat vår film (igen) och sen hade vi fika med semlor! Att det inte var semel-dagen idag fick vi inte veta förrän vi var på affären, man vad gör det om hundra år? Första 3 tuggorna på semlan var gudomliga, sista 5 ville man bara kräkas upp. Som vanligt alltså. Men härligt med gruppfika! Hela 10 godingar var vi som gluffsade och pimplade kaffe. Några koppar för mkt för mig idag...

Jag håller seriöst på att förvandlas till en tjockis. Jag går runt och rapar semlor, kaffe, makaroner och mackor hela dagarna! Fast mest kaffe och semlor (eller liknande). Jag kommer att rulla fram snart! Det här går bara inte! Idag har jag ätit 4 mackor, en semla, x-antal koppar kaffe och päronsaft. Nyttigt!? Näe. Och hur mkt har jag rört mig? Jag gick hem från Ålidhem =P

Sen har jag extrema problem med blodkärlen upp till mitt ansikte också. Jag var alltid så nöjd när jag var liten för att jag aldrig någonsin blev röd i ansiktet! MEN NU?! Jag kan inte ljuga, jag kan inte skämmas, jag kan inte bli generad, jag kan fan ingenting! Om någon bara säger orden "röda kinder" då jävlar blir jag röd! Och nu snackar vi inte små oskyldiga rosor, nä nu jävlar snackar vi HÄR KOMMER BRANDBILEN! Jag börjar till och med svettas och får handsvett! Vad är problemet?! Minns att jag hade samma liknande problem när jag gick i sjuan elelr åttan, då jag också blev röd i ansiktet av ingenting i någon månad. Men nu har det här fasen hållit i sig i många månader! Jaa, det är kanske klimakteriet som närmar sig trots allt.. Hemska tanke...

Nu ska jag laga lite mat (vad för mat?). Något vettigt måste man ju
få i sig idag, trots att jag fortfarande har äckel från semlan.

Vår "film"!

Imorse gjorde jag och Maria en film som kanske var roligare att göra än att se på, såhär i efterhand. Skolan kan vara rätt rolig när man får göra sånt här iaf ;) Se och njuuuuuut! Sen är det tema Hat och Kärlek för den som inte märker det på en gång ;)



...en gång till!

Ja jävlar. Jag var garanterat fortfarande onykter föregåenede inlägg! När klockan började närma sig 15.00 slog det nämligen om, och inte nådigt! Jag blev helt jäkla golvad och låg i fosterställning på Marias säng utan att kunna blunda, för då snurrade hela världen och inte heller kunna titta för då sved ögonen sönder av trötthet! Fy faaaan va dåligt jag mådde och rörde inte en fena och sa inte ett ord under en tid.

Pajala och Maria stekte pannkakor och efter ett tag lyckades jag få i mig två stycken, me med rätt mkt motstånd. Sen somnade jag på Marias säng och dregglade ner hennes kudde nån timme. Hjärtklappning, knäsvag och darr hela kroppen! Oj så man man må alltså..

Jag har heller inte kunnat släppa gårdagen riktigt. Ja jävlar va småfjortisar vi är! Ett under att vi ens stod på klackarna! Det här måste det verkligen bli ändring på, man kan ju inte gå runt och vara onykter till klockan tre på söndag eftermiddag! Jag har fortfarande inte ens koll på min morgon! Man kan väl säga att jag kanske mår som jag förtjänat. Pajala också. Vissa hade ju sovit i sisådär fem timmar innan jag kom i säng! Jag har räknat ut att klockan måste ha varit efter 5 på morgonen innan jag slockande. För slocknade gjorde jag bokstavligen talat! Hade nog inte ens vaknat av en hoppande elefant!
 
Ikväll skrattade dom åt mig när jag skulle gå till bussen hem. Klänning med bar rygg, mjukisbyxor, högklackat, underbart vacker makeup och ett jäkla hett knullruffs! Vacker som en dag är vad jag är! Min lördagkväll kanske låter lite jävlig, men inte då! Grymt roligt och jag skrattade som en tok hela halva kvällen! Jag hade kalaskul och med råge! Kvällen var kanon och mycket mer. Me like me like me like ;)

Lost på Lördag.

Jisses, nu snackar vi Rallybrudar!

Vilken jääääääääääääävla kväll! Seriöst, vad hände? Maria ;) Hohoho.. Björne bröt foten (inte) och var på sjukan halva kvällen. Tja, så kan de gå när man hoppar från balkongen säger jag. Lite roligt är det att alla i bockarna bruse är halt idag också! Björne på kryckor, Eric i hälarna (?) och Joel i foten. Jag måste nästan le lite =)

Ja vad hände annars? Eh, lost på Carlshem, lost i trapphus, lost i en taxi, utgång nångång efter 1 där. Om man ska vara ärlig, vad hände!? Jag har ingen aning, jag tror fasen inte ens att jag vet när jag somnade. När jag vaknade visste jag iallafall inte när jag somnade. Ja, jag vet inte alls var kvällen tog vägen, men fort fick det! Och vad vi gjorde av all tid de vette fasicken! Godmorgon ångest!

Nu sitter vi hos Maria och är äcklig. Jag är äcklig och skulle behöva duscha. Men sminket är ju som vackrast dagen efter och kläderna också, eller? Både jag och Maria är lagom heta i våra utstyrslar. Pajala och Moa har iaf lyckats få av sig kalaskläderna. Jag har ätit hårdmackor i mängder och har fortfarande ett hål i magen. Det finns liksom ingen botten. Jag skulle kunna äta hur mkt som helst, men stsrumpbyxorna blir så tighta om magen då.

Ja som ni märker så är jag fortfarande lite lost tror jag.
Men jag gillare ;)

Me like!

Björne brukar strippa för mig i camen, och sånt gillar jag ;)
Härlig början på kvällen liksom!


-

4 sekunder, underbart är kort (åt helvette för kort).

-

Kram på mina godingar på Alla Hjärtans Dag!































Se, men inte röra.

Vilken kväll. Jag har varit svullen i hela ansiktet, för så blir jag när jag har ont i huvudet. Mörka ringar runt ögonen och allmänt hängig. Men jag gillar sällskapet. Jag gillar middagen och snacket och folket. Jag gillare. Imorgon blir det alkohol för att fira dagen. Jag gillar pysslet och knåpet som dessa dagar för med sig. Jisses vad jag har pysslat och knåpat och haft mig! Snart är det påsk också.. och sen jul!

Jag gillar att se. Och så. Jag gillar.

1.



2.



Eller var det tvärt om?



 


13.

GÄSP.

Idag är jag helt lost. Det är lite Fredag den 13 över det hela. Jag känner mig loj, har ont i huvudet och är bara inte riktigt på G. Ramlade just in här hemma och slängde av mig kläderna direkt och kröp in i min morgonrock istället. Just prick nu skulle jag vilja äta godis och se på film. Bli tjock! Bara nån timme sådär. För sen vill jag supa jävel. Imorgon!? Jag är sugen på 14 glas vin (minst) och några extra shottar så att man blir riiiktigt bakis till Söndagen. Skulle inte det vara som grädden på moset? Jag vill. Tror jag. Just nu iaf. För den där blind-daten den blir inge av. Jag litar alldeles för mycket på min magkänsla och den säger att- nej.

Näe, nu ska jag dega ett tag och försöka hitta taggen och
huvudvärkstabletterna. Sen ser vi väl vad som händer.
Jag tror jag ska äta glass direkt ur paketet nu, ja det ska jag.

Fredag
- Middag
- Aktiviteter

Lördag
- ev. träning(upp 06.30)
- Pulkåkning m. crazy-people från klassen
- ev. feeeeeeeeeeeeest (eller?)

Kaffe? Nån?

Det jobbiga som förföljer mig, är när andras problem blir mina problem! Det räcker med mina egna jäkla kval. När andras snurr snurrar till det ännu mer här på Ö.Norrlandsgatan blir det riktigt jobbigt. Och dessvärre är det inte första gången och troligen inte sista heller. Ska man lyssna på nackhåren, magkänslan, eller på någon från förr som sa kloka ord som fortfarande ekar. Jag saknar kaffet och hörnsoffan. Men inte orden som förföljer mig och vägrar släppa taget. Betyder det att jag måste få höra något nytt för att komma ur det?

Seriöst. Seriöst!? Jag dras till det. Garanterat.

Tur jag är bra på klacksparkar ;)


Suck..

Ibland (nästan bokstavligt talat) exploderar såret på mitt knä. Så känns det iallafall! Jag försöker att ha det öppet så mycket som möjligt, men när jag har byxor på mig måste jag sätta över något typ av plåster för att byxorna inte ska fastna. Men usch så hemskt det ser ut, fortfarande! Nu när jag satt i soffan, så kändes det plötsligt lite blött på mitt ben. Och helt utan att jag ens stött till det eller något, så såg det plötsligt ut såhär.. Fräscht.


Hjärte-dagen.

Alla Hjärtans Dag är fasen både dyrt och tidskrävande, trots att man inte har kilat stadigt!

Idag har jag kämpat som en tok med diverse olika (och kanske hemliga) tokigheter inför lördagen! Hitills har jag inte en endaste dejt inför den stora dagen, vilket betyder att jag fortfarande finns ute på marknaden (HALLÅ!?). Men jag mår rätt fint ändå om jag ska vara ärlig. Jag kan nog klara mig utan blommor och choklad och nya underkläder blir faktiskt bäst om man köper dom själv! Jag har faktiskt inte ens en plan inför lördagen men hade nog tänkt hålla mig nykter iallafall. Jag har en känsla av att det kommer att vara många äckel ute i helgen, och då brukar det ändå inte vara speciellt roligt. Lite vin till maten imorgon skulle jag däremot kunna unna mig själv. Det är ju trots allt fredags-middag!

Idag har jag förutom mina hjärte-styr gjort lite andra nödvändiga saker som jag annars har skjutit upp på tok för länge. Dock inte städningen som jag har skjutit upp jävulskt mkt för länge. Det får bli på Söndag eller något. Inte imorgon och inte på Lördag iallafall (tror jag). Näe jag har gjort andra viktiga saker. Typ hämtat cykeln, gått på Apoteket, tvättat eld-öl-jackan, ehh... ja. Typ.

Nu ska jag snart pallra mig iväg och lira lite fossi, och sen tänkte jag diska och ha mig någon gång också. Jag bor i en svinstia. Mitt hem förvandlas till en svinstia efter bara någon dag. Det är förjävligt! Usch vad jag ogillar det..

Vad händer med resten av allt?
Jag vet inte.

Frispel.

När en frisör får mig i sin stol så blir dom tokig. "OJ SÅ MYCKET HÅÅÅÅÅR, MED DET HÄR KAN VI JU GÖRA VAD SOM HEEEELST!!!" (jag får panik) "Ehhh..... neeeej, gör ingenting, gör inget dumt, släpp saxen!!!". Seriöst. Dom tappar fortståndet när dom börjar fingra i mitt hår och vill experimentera och göra coola grejer och något spännande och allt möjligt. Gör det med någon annan med mycket hår, okej? Eller ta en peruk? Är alla människor med mycket hår försökskaniner?

Sånt där gör mig nervös. När man går direkt från frisören in til H&M för att hitta en snygg mössa som man kan bo i närmsta 2 månaderna är det inte bra. Inte heller när man ringer gråtandes till en ny frisör för att boka tid för att sätta i löshår. Så långt gick det iofs inte idag (som tur är). Men förra gången jag klippte mig var det så, och jag grät konstant hela kvällen och kunde inte visa mig utanför dörren. Idag fick hon bara lite frispel i min lugg. Säger man att man vill toppa lite så vill dom alltid ge mig page, hyperkort lugg, jätteuppklippt eller "något fränt". Jag vill inte ha något fränt. Jag vill se normal ut. Men de är fan inte lätt alltså. Nästa gång ska jag nog klippa mig själv. Påriktigt.






 


Läs och le.

Bara för att jag oftast får mig ett gott skratt när jag läser det hon skriver!
Varsegod Pajala, här får du några av mina läsare ;)

http://annakarinhammarstrom.blogg.se/

Nutid.



Gårdagens kalas!



Conny, min förebild i guitarr hero!



Bitter?



Dagens utflykt!



Jag offrade Barnens Rättigheter till vår brasa.



Mästerkocken!



MAT!

Minns ni?



Plastpartyt med tjejorna.



Vansinnigt på Teg..



Som av någon anledning blev rätt roligt..



Och vi skrattade trots att vi knappt visste varför!



Anledningen till att jag INTE bör ha kort kjol på mig - hehe



Marias omtalade toalett, japp - jag spillde!



Tvåårs jubileum, mitt älskade underbara knä!



Grabbarna grus testar styrkorna.



Sommar -08

Carro-Tramsmaja 12 år gammal.

Jisses vilken dag alltså..

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, för allt har gått fort idag! Mitt på dagen spelade vi in en stor del av vår film, vilket resulterade i en hel del skratt. Inte smart att ha mig som kameraman eftersom att jag aldrig kan hålla mig från att fnissa när jag måste! Sen fick någon en magisk idé efteråt att vi skulle ta tag i våra friluftsliv och gå ut i solen och grilla! Sagt och gjort drog vi på oss Marias Flen's-kläder, packade väskan med korv och diverse annat och begav oss ut i naturen! Tja, det var sviiinkallt om tårna och Joel och Björns tappra försök med elden misslyckades. Vi fick nöja oss med passiv rökning, godis och choklad/nyponsoppa/kaffe istället. Nog för att jag var lika nöjd iallafall, lite roar små.

Efter ett tag kände vi oss redo att lämna vildmarken och friluftslivet, utan några grillade korvar, men med tår som faktiskt kändes som korvar. Istället for hela tåget till Maria för att göra raggmunkar = tunnpannkakor med rå potatis i. Självklart smaskade vi i oss korvarna också, annars vore det ju som en förlust. Jag gjorde pannkakssmet på nästan 1,5 liter mjölk och 6 ägg och vips så var det slut. Jag skyller mest på 3 stora karlar men också på 3 hungriga damer. Göde föde. Efter maten (= energi) så fick jag skrattattacker. Jag blir alltid så när jag har varit hungrig och får mat i mig. Påriktigt är jag som ett litet barn som måste äta var 3:dje timme, så när jag väl fått i mig lite raggmunkar så skrattade jag sen konstant åt ingenting resten av middagen. Jag vet inte varför jag blir så, men det är nog en reaktion på trötthet och mat! Shit vad flamsig jag kan bli..

Ja, nu är jag faktiskt rätt så matt efter en lång dag! Film, utflykt, middag och en hel del flams från min sida. Men ibland måste man väl få vara lite 12 år gammal och balla ur lite, trist vore det ju annars. Nu när jag kommer hem till hålan börjar jag bli normal igen. Verkligheten kommer ikapp. Disk, damm, tvätt, köld, tyst, ensamt. Jag gillar det inte riktigt. Det känns lite deppigt på något vis. Lite lonley. 

Förutom allt det så finner jag inga ord alls. Det är liksom helt blankt och tomt och automatik och ojojoj ibland. Man måste sparka sig själv på smalbenet och dra sig i örat och fyfy-nejnej-wops! Men jag glömmer så lätt och tänker så lite när det ibland går fortare än vad jag hinner hänga med på. Sen blir linjerna mindre tydliga och kanterna mer suddiga och inte fan är det lätt att se trottoarkanterna då. Men vem bryr sig egentligen om skarvarna och gränserna när det finns så mycket annat att hålla koll på. Ja jag vet inte, absolut inte alls.
 Måste man verkligen det?

Lovord.

Imorse när jag vaknade sa jag till mig själv (nästan lovade) att nästa gång (helst denna vecka) som jag får en stund över (minst två timmar) ska jag (om jag inte kommer på något roligare och viktigare) städa min lägenhet. Det börjar nästan bli ett måste nu. Det är nämligen damm ill och med på badrumsgolvet och jag såg en spindel igår. Sist jag städade var... innan skolan började, under jullovet. Då jag drack min blåa sprit ungefär. Shit, hundra år sen. Vilket äckel jag är. Tur att jag byter lakan iallafall, och städar toaletten. Och diskar ibland. Jag sover dessutom med räkningar och böcker i sängen. Fast det beror ju på att jag har så stor säng.

Nu ska jag till skoooolan och sen tänker jag nog
kanske träna också. Iksu forever in my heart och allt de där.




Min säng.

Sova sked i månsken.

Kalla tår. Kalla fingrar. Kalla knän. Kalla kinder. Kalla lår. Kalla armar. Jag tror bestämt jag tänker skeda lilla nalle inatt. Mjuk, hårig och nästan ganska varm ibland. Jag kanske är konstig, men jag gillar både lilla och stora skeden och ikväll tänker jag nog vara stora sked. Lite småmysigt sådär.

En vänlig kille på Mariehem kom fram till mig idag och frågade om jag var vilsen. Jotack sa jag och kände mig vilsnare än någonsin tillsammans med tårna som jag höll i handen eftersom att de hade ramlat av i kylan. Fingrarna hade jag stoppat i bakfickan eftersom att de också lossnade efter ett tag och han tittade lite tokigt på mig faktiskt. Han blev nog lite paff av de där fingrarna och tårna för helt plötsligt hade han ingen aning om vilket håll jag skulle gå när jag sa att jag skulle hitta till nummer 18. "jag har ingen aning", sa han trots att vi stod mellan hus 19 och 17. Jag tappade näsan i snön av köldattack, lät den ligga kvar och fortsatte leta på egen hand.

Efter kaffe, två bitar tårta och en rund sockrig grej fick jag tillbaka talförmågan och lite liv inuti igen. Då bestämde jag mig för att bli bäst i guitarrhero och svor många fula ramsor både högt och i huvudet medan jag försökte hitta mitt fjärde finger. Jag har extrema problem med att vara dålig dessa dagar. Jag bli galen över småsaker och skitarg när jag missar en ton i det där stress-spelet. Seriöst, jag skulle behöva 3 Tradolan för att fixa nerverna under tiden jag spelar. Sen skulle jag behöva någon lite gubbe på axeln som säger till mig på skarpen när jag blir arg över ett spel på teven eller om jag missar en volleyboll med 3 dm när jag har ungefär 30 sekunder på mig att sikta på den (men inte fan är de konstigt att man blir arg?!?)

Det är något speciellt med fullmåne (trots att det faktiskt inte är helt full än). Det är något med vattnet, jag minns bara inte vad. Men jag brukar sova rätt dåligt då. Sen är det något med skenet också. Jag gillar att det blir skugga trots att det inte finns några lampor och sen är det något med stämmningen också. Jag vill som ha, och ännu mer.

Tisdag.

Men hej!

Idag nångång mitt på dagen gjorde mitt knä en total-omvändning. Från att ha jävlats hela natten och imorgonen så gick nog svullnaden ner en del av att röra på sig. Riktigt duktig har jag varit idag! 8 km på rullband sen badminton och 2 timmar beach. Humöret mitt måste jag dock träna lite på. Jag blir argare än argast när jag har ont någonstans, och sen blir jag ännu argare när det dessutom inte går så bra för mig. Ingen bra kombination. Som sagt, jag har lite problem med mitt humör för tillfället. Arg som ett bi, glad, ledsen, irriterad, you name it. Irritationen måste jag nog också träna lite på, annars kommer det att sluta med att jag säger det jag tänker till någon en vacker dag. Så långt vill vi ju inte att det ska gå.. Ibland tror jag nästan att jag får svarta ögon när jag blir sådär riktigt irriterad. Ni ska bara se när jag kommer hem och det luktar rök i trappuppgången, då vill jag nästan slå någon!

Ikväll ska jag på tårtkalas men först ska jag duscha och äta. I min ugn har jag för tillfället palsternacka, morötter, potatis, kyckling och vitlök. Det luktar rätt fint, så jag ska nog passa på att duscha så jag luktar lika fint när maten väl är färdig. Sen blir det väl kanske att traska till Mariehem. Min lösaktiga cykel är fortfarande på bortamatch och verkar bli kvar där nån natt till. Ja, det är ju kul att vissa får till det iaf! =)

Duschen var det visst...!

Tidsbegrepp?

Jag har upptäckt att vissa saker kan man helt enkelt inte se sig mätt på.

Man drunknar liksom inte ens i det, utan man ligger och flyter på ytan och bara glor ögonen ur sig. Det är inte sådär så det känns som att man sugs in i det som i en virvelvind, näe man sitter kvar på samma avstånd, kanske lite rädd för att komma närmre. Det handlar om att glömma bort att tänka över huvud taget och bara stirra. Bli tom i skallen och fastna med blicken på nya detaljer. Avstånd är helt klart avgörande. Vi pratar ben tunga som bly, tre meter långa armar och ögon stora som tefat. Ibland tror jag till och med de förvändlas till stora mörka kattögon (nån som sett shrek?). Ibland spricker mungiporna för att man inte kommer ihåg att man måste fukta läpparna ibland. Jisses alltså.

100 år och alldeles nyss..


Tidsfördriv.

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Det gör jag!
2. Har du sett din bästa vän gråta? Många gånger.
4. Vad åt du senast? Ägg! Sen sköljde jag munnen med flour om det gills.
5. Har du fått någon komplimang idag? Jag är het? Nej.
6. Har du varit med i en rättegång? Japp.
7. Är du polare med grannarna? Jag tror min granne har börjat pippa hos sin kille istället. Eller så har dom blivit tysta..
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska och engelska?
9. Vilka länder har du bott i? Hur gammal är jag? Gills Obbola?
10. Senaste piercingen? Oj, jag svimmade när jag gjorde den. I näsan!
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Imorse, åkte runt halva stan innan jag började skolan.
12. Gay? Jag har funderat på att gå över många gånger nu. Kanske dax igen?
14. Har du äggat någon? Jag kan vara riktigt jävla jobbig.
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Näe, men med mycket annat som jag inte ens vågar nämna här.
16. Suger det här? Det fördriver tiden. Man kan inte sova före 21.30
17. Har du varit på stranden? Jag är sällan på svenska stränder, tyvärr.
18. Har du haft en stalker? Av någon konstig anledning, ja. Måste vara riktiga puckon.
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Yes.
20. Hur bra är din syn? Tillräcklig. Jag ser detaljerna men inte inte helheten.
21. Har du varit på ett party? Livet är en fest.
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? ALDRIG! Inte ens med spigg!
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Du kommer att få konkurrens.
24. Har du varit utomlands? Många gånger..
25. Har du sett din bästa vän naken? Många gånger..
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Jag har varit tärna/brudnäbb på alla bröllop jag varit på.
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Ja, fast kanske inte så förvånade?
28. Var är dina syskon just nu? Bror ligger nog i sängen, syster vet man aldrig...
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Inatt drömde jag lite snusk, rätt mysigt faktiskt =P
31. Vilken tid gick du upp imorse? Kring 06.30
32. Vad ska du göra i helgen? Fortsätter vi med Fredagsmiddagen?
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Mera sjukstuga på Ica, har du möjlighet att jobba....."
34. När var du riktigt sjuk senast? I höstas, huvva...
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Oj.. ingen aning.
36. Vad finns i din bakficka? Mina trosor har ingen bakficka.
37. Har du färglinser? Näe, men det skulle vara lite kul. Det ska jag kolla upp!
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Hade ont i ett ben och en stund efter drömde jag snusk.
39. Vad är det första du gör på morgonen? Sätter mig upp, lägger mig ner igen. Sover minst 5 minuter till.
40. Vad ska du göra efter det här? Snart slacka lampan..

Det lilla äcklet.

Jag är ett litet äckel, jag vet. Men jag är äcklig och hela jag är äcklig. Det känns till och med som att jag luktar äckligt. Seriöst, tänk om jag håller på att ruttna? Jag är ett äckel. Det lilla äcklet. Jag äcklas av mig själv.





PS.
Det är inte bara jag som är äcklig. En av mina klasskamrater hittade MÖGEL bakom soffan när han städade. Det är nästan mer smuttsigt än både min lägenhet och mina knän.

Rolig Måndag (not).

Vilken jävla jävlig dag idag!

Vaknade imorse och såg ut som att jag inte sovit på 4 år, vilket nästan är sant. 3 nätter iallafall.. Inatt låg jag med Johannas is-skydd som hon hade när hon hade opererat sitt knä och hade ont och kunde inte sova. Slet ut halva medicinskåpet hemma i Obbola och hittade ett paket Tradolan som faktiskt till å med är utskrivet på mig!!! Lovely. Trots sömnbristen var jag hela dagen i skolan och såg mest ut som en  zombie. Och roligt har det inte varit, inte ens lite. Blä för idag. Dessutom var omplåstringen till mitt knä helt värdelös eftersom att det runnit äckel hela vägen ner till fötterna, genom strumpyxorna och rubbet. Bra bra bra. Allt är bra!

Näe, ikväll ska jag nog sova tidigt. Ska bara äta lite pannkaka och lite keso och lite sånt och slösa massor med tid på internet och tv innan jag lägger mig. Jag är värdelös på att sova i tid. När jag ska sova i tid blir jag alltid superpigg sådär efter 21.00 och sen är jag vaken tills jag nästan ska upp igen!

Vad mer denna vecka? Efter piken från min gamla tränare som frågade var min kondis tagit vägen ska jag hårdträna, sen ska jag kolla upp lite böcker till den här kursen, och spela in en film!! "Finsk pinne i Bastuträsk"!? Haha, nja nog för att varken Conny/Johnny/Ronny eller Emelie verkar ha något emot det, men jag tror inte vår lärare skulle fatta grejen =P Sen vill jag spela beach och sånt kul också, för det var så roligt! Oj vad mycket jag vill hinna göra den här veckan. Sen var det ju en sak som jag sa att jag skulle göra, men det vet jag inte om jag kommer att göra. Känner mig lite fjompig.

På Lördag är det Alla Hjärtans (jävla) Dag också. Det tänker jag inte fira med nya underkläder, choklad, middag elelr blommor och glass. Eller, nya underkläder och lite onyttigt kan man ju faktiskt unna sig egentligen, men ingen romantisk musik, där går gränsen! Jag vet inte riktigt vad jag ska fira denna Lördag med faktiskt, men det kanske löser sig. Några blommor blir det iaf garanterat inte, för iår har jag nog inte en endaste hemlig beundrare.. (snyft).

18 februari är det Greys igen!


Händer det något roligt, ring mig! Jag vill ha roligt!

Fighter.

Ni som såg mina knän igår skulle se dom idag. Efter att ha dragit upp samma sår för fjärde gången börjar jag tvivla på att någonsin få hud där igen. Och ännu värre, vad fasen ska jag ha på mig på benen imorgon!? Blodigt med massa vätska och ONT så in i helvette har jag. Inatt höll jag på dö. Tillslut tog jag en handduk, doppade hela handduken i iskallt vatten och sen lindade jag den blöta handduken runt hela benet och la mig i sängen tillsammans med en överdos Ipren. Det var rätt blött i sängen imorse, men jag måste ha däckat totalt av min överdos iallafall. Imorse blev det morgon 06.00 och jag är fortfarande vaken. Ingen sovmorgon denna helg inte..

Förutom 6 matcher denna helg har jag hunnit med att se min lillebror förlora med 1-11 i innebandy, babblat lite med olika tränare, åkt bil i snöstorm, bestämt mig för att åtminstonde försöka leva upp till mitt nyårslöfte (fan carro!), lagat middag med min lovely lillebror, duschat i en lyxdusch och både velat skratta och gråta. Fast hitills har jag faktiskt inte gråtit en endaste tår. Det var faktiskt länge sedan jag grät nu, jag minns det inte ens. Kanske är dags snart?

Jag har fasen en hel del att ta tag i. Med mig själv alltså. Sortera och radera och klippa och klistra och limma och spara och glömma och bearbeta och ha mig. Man ska helt lägga ner  och inte fundera över saker som man inte kan påverka säger min mamma, annars blir man helt knäpp. Då blir man som han som hamnade på psyket eftersom att han var så rädd att det skulle bli ett tredje världskrig. Okej mamma säger jag. För på psyket vill man ju inte hamna, trots att jag faktiskt är lite orolig över ett tredje världskrig om jag ska vara ärlig..

Nu ska jag se Beck tror jag. Fast jag inte borde. Men jag är en sån där som inte gör som jag borde, och i slutändan brukar det bli rätt bra ändå. Jag sliter jävel och fightas för sånt som jag inte borde eftersom att bollen är rund och allt kan hända och inget blir som man tänkt sig.

Bryt ihop, bit ihop, kom igen.







Mami & Papi


Love hurts.




Jag gillar formen och storleken på mina knän, och såret som vägrar sluta
blöda och vätska. Jag gillar att landa på knäna, varje gång jag stupar.
Tur att bollen är rund och allt kan hända, trots allt.

Godnatt vänner.


Själva känslan.

Idag har jag spelat beach för första gången i mitt liv. Jag tycker att det var skiiitkul, men det tyckte nog inte de som var tvungen att spela med och mot mig (Erik, Björn, Joel, Angelica). Jag är nämligen värdelös. Sen har ajg nästan inte ens nära spöat Björn i badminton och åkt ut i rundpingis efter 3 raka totalmissar. Vad ska man säga, jag är inte så bra helt enkelt. Men jag hade iallafall riktigt roligt, och jag antar att det är de som räknas.

Sen for vi direkt och gjorde fin fredagsmiddag och hade det trevligt. Bra sällskap är bra när man själv inte är så bra. För så värst bra känner jag mig inte direkt. Eller.. jag vet inte. Jag vet ingenting tror jag. Ovanligt? Jag är ett pucko som lever i någon typ av fantasivärld, och det är ju inte direkt någon hemlighet. Det är bara så typiskt de gånger när bubblan spricker om man druttar i backen. Den här veckan har varit en berg och dal bana. Vissa smällar svider än vill jag lova, även fast jag bestämt mig för att inte lyssna på allt.

I min lilla värld har jag iallafall fina tankar att drömma om vissa nätter och andra dagar. Det rinner som inte iväg i sanden bara sådär utan fastnar mellan tårna och i hårbotten. Ja, ni som fått sand i håret vet ju hur enkelt det är att få bort. Men sen är det egentligen rätt så behagligt ibland också. Sand mellan tårna och i håret alltså. Man får lite sommarkänsla trots att det egentligen inte alls är sanden jag pratar om, utan sommarkänslan som egentligen inte heller handlar om sommaren. Jag pratar nog mest bara om själva känslan.

Poker face.

samma karusell...

Jag känner mig lite ledsen inuti. Kan inte alla bara pallra sig lite närmre där jag är, för jag tror jag behöver en kram. Det är lite som en klump i halsen och kallt i magen. Jag vill ha hem alla från sina resor, ha tillbaka de som glidit iväg och sen vill jag prata hela natten. Men allra helst vill jag allt det där ikväll och nu. Jag fryser om mina tår och mina fingrar och jag vill inte sova ensam inatt. Jag saknar alla i hela världen och min lillebror också.

Fan Carro.

Träna / Mysa

Motivationen för två timmars träning nu = 0

Någon som vill krypa ner med mig under täcket nu och bara ligga här hela kvällen och prata om allt och inget och låta en dålig film gå i bakgrunden? Äta apelsiner tills tänderna fräter sönder. Jatack. Jag känner nämligen inte suget på att ens ta mig till träningen just nu. Suuuuuuuuck.

tusenmiljoner.

Tänk att man omedvetet kan bli så inställd och så van av bli bemött och behandlad på ett visst sätt, att när väl någon är annorlunda så blir man helt ställd. Egentligen är det rätt så skrämmande, att man inte ser förrän efteråt något som kanske egentligen borde vara rätt självklart? Jag tror att jag har mycket att lära och inse och har en lång väg framförmig, men det känns ändå som att jag har fått en tankeställare.

Ungefär prick nu skulle jag egentigen ha ont i fötterna och stå på en skridskobana och titta på barnen som tvingas åka skridskor fast dom inte vill, sen skulle jag anteckna i mitt block "barnplågeri". Men nu sitter jag här istället, rätt komiskt. Jag antar att sängen var alldeles för skön imorse med tanke på att jag tydligen stängt av ca 10 alarm och vaknade när mamsen ringde och frågade om jag var sjuk. "Eeeeh, va" sa jag och visste knappt var jag var någonstans. Mitt huvud var dödens död så det kanske var ett tecken, då ringde jag Gymnastikdirektören och sa att idag kommer jag inte. Han frågade om jag fått Hemavan-sjukan och att det blir så när man dricker öl och är med pojkar. Han har humor den där Beson! Så jag tog mig en banan och gick och köpte potatis, ägg, tomater, apelsiner och lite mjölk istället. Trots huvudvärk och snö i skorna kunde jag inte låta bli att flina lite dumt för mig själv.

Igår diskuterade jag och min Gymnastikdirektör vad man skulle prioritera med sina pengar. Han ansåg att inkomsten alltid är tillräcklig och det är utgifterna som sabbar det. Av någon anledning så hamnade vi (ännu en gång) på min Hemavanresa med öl och pojkar, och i slutändan kom vi fram till att jag nästan gick plus denna resa! Hoho, i like it. För plus gick jag faktiskt, på ett eller annat sätt. Jag känner mig iallafall lite plussigare, ifall man räknar bort mitt konto som jag inte vågat kolla ännu.

Jag har städat min hall idag och plockat ner julstjärnan, jag funderar på att ta mig an diskbänken, toaletten och sängen också. Det skulle kännas bra att ha allt rent och fint när jag ommer hem från min träning ikväll, för då kan jag tända ljus och mysa lite med mig själv med en filt och lite så. Jag är rätt mysig ibland, tro det eller ej. Och rätt glad också.




Ställer man inga frågor, får man inga svar.

Yo!

Inatt vaknade jag sjöblöt i svett, alltså verkligen dyngsur. Lakanen var fuktiga och till och med trosorna var fuktiga, då är man varm! Sov ungefär en timme i taget hela natten, måste ha varit smått stressad över något. När väckarklockan ringde klockan 6 var det som en lättnad att äntligen få kliva upp...

Beson var nästan en besvikelse! Karln har ju gått och blivit svag! Nästan mesig till skillnad från hur jag minns honom! Ja, mina minnen från honom kan ni ju läsa i tidigare inlägg, och idag var han nästan gullig! Han gullade och var supertrevlig hela dagen, och hade nästan ingen pli på barnen alls! Mamma tror att det är för att jag har blivit äldre, inte han som har blivit mesigare. Hur som helst överlevde jag dagen trots 3 st lärarmöten och en nap på bibblan. Ja, det är sant. Jag somnade i en fotölj på biblioteket och fick ett sånt där ryck, som man kan få när man precis somnar och det känns som man faller. Riktigt pinsamt..

Imorgon ska jag iallafall ha två skridskorlektioner (fuck) och när jag kommer tillbaka mina två nästa veckor ska jag hålla i skidlektioner, badlektioner och en friluftsdag. Jag kan inte simma, jag är sämst på skidor, jag börjar planera mina lektioner redan nu.

De gamla lärarna var fasicken söta. Dagen började med att jag fick presentera mig i lärarrummet inför ALLA lärare, inklusive rektorerna. Hehe.. Nästan alla ansikten var bekanta och alla minns vad jag hette, trots att jag glömt vad de hette! Rätt fränt med tanke på att de garanterat haft fler elever än vad jag haft lärare. Brager var precis som jag minns honom. Han gav mig VG i matte för att jag tjatade tills jag nästan grät för att jag ville in på ett speciellt gymnasium. Vilken miss av honom med tanke på att jag inte ens kan mulitiplikationstabellen. Han gav mig en lapp innan jag slutade där minns jag "ställer man inga frågor, så får man inga svar". Han tyckte att det citatet stämde så bra på mig, vilket det kanske gör. Jag frågar nämligen om... det mesta. Jag gillar raka puckar, det är enklare så.

Hemkunskapsläraren var också där. jag minns hon sa att jag borde le oftare för att jag var så söt då, och att enda gången hon sett mig le var när jag trodde att jag hade saltat mitt bakverk istället för att sockra. Ja... de flesta ansikten var faktsikt kvar än idag. Men idag sa de inte åt mig på skarpen att vara tyst. De klappade mig på axeln och önskade mig lycka till.

Nu ska jag duscha. Första gången jag ska använda schampo på ett tag. Tidigare har jag nämligen tvättat håret med tvål då jag inte tagit tummen ur och köpt nytt schampo, hehe. Åter igen, fräsch tjej.

Puss på mig.

Skräckblandad förtjusning.

Tur att man kan komma många extra km på jävlar anamma och en jääkla tjurighet. Idag hade vi nämligen distanslöpning på fysen där vi sprang ett jäkla tempo i just under 60 min. Tur att man kommer över en gräns efter sisådär 30-40 min då man nästan kan springa hur länge som helst.

Imorgon ska jag ta bussen ut till Holmsund och Skärgårdsskolan där jag ska vara med Gymnastikdirektör Bernt Nilsson. Jag kommer att känna mig som 13 år igen eftersom att han ska piska mig runt skidspåret med värdelösa skidor precis som på den gamla goda tiden. Jag minns det som igår när han tvingade ner oss från klipp-stupen ner mot sjön för att åka slalom med längdskidorna och hoppa i meterhöga hopp tills skidorna gick av och en tjej fick staven i ögat. Grät man var man tvungen att åka en gång till. Jag var livrädd. På de flesta skidlektionerna var det bara jag och killarna som var med, och ibland fick jag faktiskt lite dispans eftersom att jag var så dålig. Jag och han med diabetes fick ta en genväg genom skogen. Till den kille som sprang lite långsammare än de andra skrek han "rulla fortare köttbullen!" och ifall man inte lyssnade vred han öronen på eleverna minst 3 varv. Diciplin, skräck, respekt och tjurighet. Tro det eller ej, men jag gillade honom, och han gillade mig med. Han gillade eleverna som var bra, och jag var bra. Faktiskt sant! Han tyckte jag skulle äta mer och träna mindre bara, så ja, jag har alltid varit lite benig =P

Näe, nu ska jag sova i tid, så att jag orkar sköta mig imorgon.
För trots att han börjar närma sig 70 år nu, så kan han nog
springa ifrån mig vilken dag som helst.

Godnatt.

Pojkar, pojkar, pojkar

Det är något seriöst fel på mig. För mig är det nämligen absolut helt omöjligt att gå förbi ett herr-omklädningsrum när dörren är öppen eller på glänt, utan att titta in! Alltså det går bara inte att låta bli! Jag måååste liksom kika in och sen helst gå baklänges därifrån för att hinna se så mycket som möjligt, haha. Okej, kanske inte riktigt. Men nästan. Jag MÅSTE nämligen glutta in när jag går förbi även om jag verkligen försöker koncentrera mig för att låta bli. En snabb blick måste bara in där. Går jag bakåt i utvecklingen? Kommer detta att sluta med att jag har posters på lättklädda pojkar i hela min lägenhet!? Alltså, jag har faktiskt ärligen talat aldrig varit en sån där pojk-kropp-människa. Jag har aldrig dregglat till magrutor och biceps eller något liknande, och nu plötsligt har jag börjat tjuvkika i omklädningsrum!

Fast än så länge så har jag inte känt något begär att ta på någon av de pojkar jag råkat kika på när jag går i korridorerna på Iksu (tur det!!!). Näe än så länge så finns det faktiskt bara en (okej två..!) kroppar som jag drömmer om på nätterna. Det känns faktiskt rätt tryggt, med tanke på att då kanske jag aldrig sjunker ner till pojk-posters på väggarna. Jag är nästan som en sån där liten fjortis, som blir alldeles röd om kinderna och glansig i ögonen när jag får för mkt hud i tankarna.. Haha.. Ibland kan jag inte låta bli att le åt mig själv och mina funderingar.

Förutom nakna pojkar så har jag idag beslutat mig för att skriva kontrakt, och hoppas på att jag ska få dispens för en snabb övergång så jag kan lira cup i helgen. Det är iaf min tränares önskan. Själv kan jag säga att jag blir lite skakig i knäna bara av själva tanken. I snitt har jag väl nu lirat boll en gång i veckan senaste tiden, och kondisen är väl ungefär som min farmors som har rökt i hela sitt liv. Sen vet jag namnet på 3 personer i mitt lag och bara på en av mina tränare. Alltså, min bollkontroll är inte magisk över huvudtaget, och verkligen katastrofal för tillfället. Sen börjar några klasskamrater snacka om att de ska se nån match också. Shit, jag får verkligen ett sting i magen av att tänka på det. Jag behöver mig en personlig mental coach igen. En sån hade jag för några år sen när jag lirade i Obbola, och jag tror jag behöver det. Massor med pepp så man tror jag vågar. För jag är inte en sån som tror och vågar.

Nu ska jag vika min tvätt. Och glo sönder mina dammråttor.
Kan dom självdö om man ger dom mordiska blickar?!


Så bra...!

Carro ligger lågt.

Okej, vi säger såhär. Jag orkar verkligen inte rabbla upp alla bilder från resan här. Så alla som vill se mitt grymt heta face går helt enkelt in på facebook och trycker på lilla knappen där alla snygga bilder där jag finns på från resan kommer upp. Smart va!? Om jag inte minns helt fel så är det rätt många också. Se och njut! Sju hål i nacken.

Ikväll har jag inte gjort många flugor illa. Jag har tvättat lite tvätt, lagat lite mat och ätit lite nyttigt. Sen har jag blängt lite på mina dammråttor, fnittrat åt några bilder, tänkt goda tankar från min lovely resa och haft smått ångest över saker som jag egentligen inte vet något om. Ibland har jag nästan packat upp mitt skidproblem (höll jag på skriva) skidfodral och resten ur min väska. Men bara nästan, med tanke på att det fortfarande ligger i hallen. Bra jobbat Carro. Tänka bär inget vatten.. (tur det i vissa fall..)

Tja. Jag är ingen stjärna på att skriva just nu, för jag vill faktsikt bara att min tvätt ska bli torr så jag får sova. Kommer vara ett jävla problem att lyckas dölja mina vackra ringar under ögonen imorgon. Jag ser verkligen ut som ett vrak, man fick ju skämmas att visa sig utanför dörren idag. Sen onsdag-torsdag ska jag ut i spåret och gulla med Beson. Han kommer att tvinga mig 14 varv runt spåret med skidorna på, sen kommer han vilja att jag ska observera samtidigt som jag gör upphopp framför barnen. Svar nej, jag känner ingen tagg på VFU. Ingen tagg på skola. Just nu finns det bara en sak jag känner tagg för faktiskt. En endaste sak. Jatack!

Nu stämplar jag ut och längtar efter fler goda tider med alla goda glada.
En stooor guldklocka till alla er som verkligen gjorde denna resa, och många
andra glada dagar sista halvåret!

Ge mig.







Bastu och Pajala ville ha mig ;)

=/

Usch, nu mår man inte prima, på många sätt.

Jag mår rent av jävligt idag. Min middag tog verkligen emot, men ner kom den. Sen är huvudet sprängfärdigt, kroppen tidvis sjöblöt i svett och mycket är riktigt uuhh.. Jag känner mig inte riktigt i form idag så att säga.

Mitt i dagen tog jag iaf en prommis till min mamma och drack te och åt en kaka, sen gick jag vidare till Ålidhem och hjälpte till att flytta. Efter 2-3 varv i trappen var jag rätt skakis i kroppen! Både armarna och benen kändes gelé! Huvva.

Näe. Det är som sagt inte bra idag. På många sätt.
Jag känner för att gråta - påriktigt.

Sol i sinne, brun inne.

Ibland säger jag bara suck.
Nu går jag ut i solen istället!

Godnatt, skatt..!

Innan jag somnar så sammanfattar jag detta såhär, resten kommer senare..




Student Ski 2009

Alive!!!

Jag överväger fortfarande ifall jag ska orka dra hela långa storyn nu eller om det blir en annan gång. Just nu trivs jag nämligen rätt fint med porran å sarran i soffan! Men vi kan ju börja å se var det hamnar....

Onsdagens bussresa dit var kort sagt crazy. För vissa var festen redan i full gång, medan andra inväntade ankomsten. Man kan säga att det var högljutt, törstigt och galet. Väl framme var jag och min stuga helt döda vilket resulterade i godnatt på en endaste och tiiidig dag i backen istället. Klockan halv 9 på morgonen var stugan tom och skidorna på. OCH JAG KUNDE! Åka skidor alltså! Inte nog med det, jag ramlade inte en endaste gång, och  jag tänker blankt av ignorera att det var för att jag kärringåkte hela resan.. Hehe..

När klockan närmde sig 3 var det dags för After Ski, varje dag! VAD HETER BANDET?!?!?!!?!? - RIFF RAFF RUFF! Ungefär så och sen sätter dom av någon dum anledning After Skin i mitten av backen, vilket gör att det är tänkt att man ska åka skidor ner till stugan sen när det väl är dags. Med öppna pjäxor åkte jag själv ner och skrattade åt mig själv hela backen. Helt jävla livsfarligt! Middagen denna resa har bestått av Sibylla och frukost av nudlar. Med andra ord har jag inte ätit något annat än nudlar, lite soppa, hamburgare och pommes. Fräsch tjej!

Kvällarna var väl om möjligt ännu galnare. Nu snackar vi all in och trasiga bord (varför gick bordet sönder just när jag stod på det, och inte när de andra gjorde det!?) och nakna pojkar (jag kan inte ens räkna de gånger jag sett Björne näck denna resa...) och Smurfkläder och oranga glajjer och jävlar va heta vi varit! Pajala lyckades lura mig till att de inte kollade leg på NÅGON AAAALLLS när man skulle in på Högis vilket jag faktiskt litade blint på, och tur var väl det eftersom att det nog var tack vare det som jag kom in där trots att legget var hemma. Sen lovar jag att det är kallt att köa i 60 min i strumpbyxor när det är -20 grader, och det tyckte vissa pojkar med, speciellt dom som var barbent.

Första After Skin började vi brudar med att tävla i Guitar Hero rockband eller vad det heter, med Maria på sång, jag på gitarr, Pajala på trummor och Emelie på bas. Det starten säger väl allt om dessa dagar, trots att det lät smått bättre när vi lyssnade på killarnas final på lördagen. Dock ingen vinst vilket gjorde att jag blev utan champagne. Maria ramlae också X antal gånger i backen, varav en gång hon satte sig ner i brantaste jävla stupet, tog av sig skidorna och åkte på arslet ner med skidorna i famnen. Jag trodde hon skulle dö, för allt jag såg var snömolnet som inte tycktes kunna stanna. Och när hon väl stannade, så hör vi Puckot ropa, "Här kommer skidorna!", sen slängde hon ut dom mot oss. En hårsmån från att bli helt förlorade hann vi få ifatt dom. Denna händelse gav henne också årets Stavfel, grattis Maria, din nöt =P

Pojkarna kom på idén att åka i Borat-dräkten i Centrumbacken en dag vilket drog en del blickar till sig. Självklart gjorde Björne oss inte besviken så han vandrade lite näck också. Knappast att någon förälder vill lämna sina barn till oss i framtiden. En kväll rakade jag av Joel och Eric sitt hår också och jag är riktigt nöjd med resultetet. Grym är vad jag är!

Tja.. För tillfället lider jag av sömnbrist, vätskebrist och näringsbrist. Ändå kan jag inte låta bli att kolla igenom de bilder jag lyckats få tag i (från min mobil... =/ ) och höra med de andra. Det känns smått tomt och ensamt att krypa ner i sängen nu. Man har som blivit van att ha folk runt sig 24/7 nu! Jag har liksom både somnat och vaknat till fest senaste dagarna. Cider till frukost var inte för ovanligheterna trots att jag höll mig till vatten. Men som sagt, det känns lite tyst och tomt nu. Jag lyckades till  å med skeda Pajala i bussen hem, vilket är rätt bra gjort med tanke på sätenas strl.

Kort och gott, SÅ JÄVLA ROLIG RESA! Jag är nööööjd!
Så nu avslutar jag med detta citat, vilket jag tycker var resans bästa!
I Marias sällskap blir det sällan tråkigt, för mycket av det hon gör, blir
inte riktigt som hon tänkt det, haha...

"Men vad fan ska jag göra, jag hade ju Eric i luren
och Björn i fittan!"

RSS 2.0