we found love

Efter en dag med snygga killar och tjejer på Iksu passar det utmärkt med tjejmiddag, vin och sen kalas natten lång. Fråga mig inte hur det gick till, men partypinglan verkar ha hittat dansnerven igen! Wiho, bara att passa på innan jag blir tråkig igen! Om man ser det så har jag säkert 70 år på mig att vara tråkig framöver.

Lev idag, imorgon är du en dag äldre, en dag fattigare, och en dag förståndigare.




Fredag!

Morning! Imorse znoozade jag bort halva morgonen och vaknade inte förrän 8.15! Så kan det gå när man stänger av klockan i sömnen.. Känner mig sådär lite halväcklig idag men tvingar mig själv att inte duscha förrän ikväll! Mitt hår fixar inte att bli tvättat varje dag, så istället försöker jag härda och tvätta det varannan, eller var tredje ibland till och med! Men då får man stå ut med att ha 15 min redovisning för klassen med snuskigt hår också!

5 timmar skola med redovisning, sen helg. Fy fasen vad skönt!! Helgen är dessutom proppfull med massor och roliga aktiviteter.. och sedan är det bara nästa veckas hemtenta innan praktiken börjar. Jag känner hopp!

Näe, nu måste svida om och cykla till skolan. Helt plötsligt har jag blivit nervös och till och med röd i ansiktet när jag ska tala inför flera människor. Vad hände?! Laddar upp med ordentligt med deodorant och en sval tshirt så kanske jag inte svettar ner hela mig..

halvtid

Paus! Det är farligt att känna sig slut i rutan när man bara har kommit till halvtid! Morgonens träning satt som smäck och jag svettades floder. Benen värkte, lungorna värkte, kroppen värkte - skönt! Efter träningen började jag dock känna mig lite konstig i ansiktet.. men jag tänkte att det säkert är salt och svett som svider när man är torr i hyn såhär på hösten. Tänkte inte så mycket mer på det och hoppade in i duschen på Iksu för att sedan stressa iväg till skolan. När jag duschat klart och tog mig en titt i spegeln fick jag dock en smärre chock! Hela ansiktet var rödprickigt och flammigt och jag såg inte riktigt klok ut! Då kom jag på det... Tips! Testa inte en ny ansiktskräm innan du ska träna. Ny kräm + svett = väldigt dålig kombo! Nu har det dock lagt sig som tur är.. Aningens allergisk reaktion?

Nu är jag i alla fall hemma igen efter någon timme med gruppen. Slängde i mig 3 grillkorvar med skagenröra, orientdressing och ketchup (mums!) och ska koka mig en kanna kaffe inför kommande timmars studier. Nu börjar helgen närma sig.. nedräkningen har redan börjat.

Sjukt motiverad tjej, utan utslag!



2

Olé! Nu väntas konditionsträning med Frida och sedan skola. Här ska minsann analyseras och skrivas som bara den! 2 dagar kvar till helgen, nu kör vi!


dygnens alla timmar

Shit vad jag har svinmycket på gång nu! Det känns som att jag ligger på 110 hela tiden, men jag kommer liksom aldrig ikapp! Igår satt vi 6 timmar med vårt grupparbete och sedan cyklade jag hem till ett dukat middagsbord (puss!) innan jag svidade om och åkte till Iksu för att träna. Efter det stupade jag såklart i säng.. Idag borde jag egentligen ha klivit upp  betydligt tidigare för att spendera x antal timmar åt eftermiddagens föreläsning, men istället har jag inte ens öppnat böckerna ännu. Men nu är det bara fredagens redovisning (ej påbörjad ännu...) och nästa veckas hemtenta, och sedan är det praktik som gäller! Bit ihop!

Förutom all skola så har jag en jäsande surdeg i kylen som bör bakas ut snarast, två cyklar som ska bytas sadel och däck på, tvätt som borde vikas och golv som borde dammsugas. Jag blir trött bara av tanken. Huuuur jag än försöker planera dagarna så hinner jag aldrig med vad som ska göras. Inte undra på att man känner sig knäckt ibland alltså.

Sånt är livet. Nu laddar jag istället för träning med Frida innan föreläsningen. Sedan blir det middag hos farmor för att sedan åka hem och se på Sandor slash Ida. Jag menar, det kan vara bra att se filmen som man ska redovisa en filmanalys på... på fredag! Shit. Dygnet borde ha fler timmar.


upp och hoppa nu!

Kom igen nuuuuu..
Igår var en mycket trevlig kväll med rödtjut och babbel med jobbkillarna! Kom hem kring 03 och svepte i mig 2 liter vatten som jag kräktes upp 2 minuter senare. Jag kan verkligen inte hinka i mig vatten utan att kräkas, det går inte. Men man måste ju ändå försöka, eftersom att vattnet oftast håller skallebanken borta dagen efter..

Hur som haver vaknade jag imorse och kände mig som en död sill. Kring 15 klev jag ur sängen för att börja ladda om för kvällens klassfest. Fyyyy fan så trögt det går! Jag skulle kunna  somna på sekunden, men istället måste jag börja svida om nu!

Hoppa ur mjukisarna och in i partyblåsan. Tröttheten får skjutas upp till morgondagen!



Pigg tjej 88!

dagens sanning

Ops i did it again. Vin två dagar är inte en bra kombo, i know it. Ändå sitter jag här med en flarra, FAST det är klassfest imorgon. Men hur ska man välja? Klassfest/jobbfest/klassfest/jobbfest.... båda! Hehe. Tur att jag varvar med 4-5 superlugna helger mellan dessa vansinnesdåd! Har tryckt i mig en alvedon, en ipren och en diklofenak nu - men har ändå huvudvärk. Dessutom tog jag en powernap i sovrummet där det var kolsvart! Fortfarande skallebank.. kill mee!!

Tänk förr i tiden. Då var jag nattens drottning tills jag blåste omkull, alltid! Det var inte ett tillfälle vi missade, inte en dans vi tackade nej till, det var fullt ös tills vi kröp hem på knäna av trötthet! Och nu sitter man här, ångest redan innan första vinglaset bara för att man veeeet hur jävulskt jävligt man kommer att må imorgon.. hur kroppen kommer att värka flera dagar och hur man absolut aldrig mer vill se åt en vinflaska. Vad hände liksom? Som grädde på mosen så upptäckte jag dessutom att jag har celluliter på rumpan. TACK! Alla tecken liksom radas upp.. ett efter ett... Jag är en oldie! F88 är inte längre toppen! Det är snarare F94 som tagit täten! Jag tycker liksom att alla född 91 och yngre är minisar! Ja.. eftersom att min syster alltid kommer att kännas liten och hon är född då.. så är alla född 91 och yngre små. Problemet är bara att 91orna får gå på bolaget nu.. Och jag kommer säkert snart bli utbytt av min sambo mot en.. 94a?! F88 är inte toppen längre.. vi är ute, gamla, tråkiga. Jag menar, vi fixar ju inte ens en tvådagars! Boring..

Det var dagens sanning. Kanske ses vi där ute!



trött som en mört

Vaken! Imorse drog jag mig faktiskt upp strax efter åtta.. Nu får det vara nog! Jag har klivit upp före åtta flera veckor i rad (till och med på helgerna!) innan den här sovarveckan dök upp, och nu tycker jag att det räcker.. Så jag klev upp (med min huvudvärk) och åt frukost och läste tidningen. Alltid något!

Klockan 10 ska jag lyssna på föreläsning om filmanalyser och sedan är det faktiskt helg! Igårkväll blandade jag en surdeg och bakade lite gott inför helgen så nu är det bara att njuta. Klassfest på lördag och ikväll är det fortfarande oklart.. Imorse när J kom hem fick jag mig dock ett glädjerus! Mannen har fått förlängt på jobbet ett tag till och jag behöver inte längre fundera över vad vi ska sälja först ifrån lägenheten. Hehe, skämt å sido.. men det var ändå otroligt roligt att höra!

Funderar på att kanske träna idag också.. kanske. Sist jag tränade var förra torsdagen! Jag som aldrig brukar kunna sitta still längre än någon dag?! Äh, kanske skjuter upp det till nästa vecka istället. Då kanske jag inte har järnbrist och tand(huvud)värk längre också.

Trött som en mört, men nu börjar dagen!



Mysterier..

Jag är svinless. Men ändå inte. Jag har inte rört mig en millimeter på 7 dagar,och jag har heller inte haft någon lust att göra det. Jag är trött! Varje morgon är jag dödstrött. De sista två nätterna har jag sovit 10 timmar per natt och ändå måsta dra mig ur sängen på morgonen. Dessutom har jag vaknat varje morgon med huvudvärk som vägrar släppa och.. ja. Noll energi! Joels diagnos är att jag har järnbrist, men det säger han bara för att han fick en karta järntabletter igår när han lämnade blod - vilka han vill skänka till någon annan så han slipper äta dom själv.

Denna morgon har jag spenderat genom att studera. Fyyyyyyyyyy vaaaaaaaad trist. Jag vill promenera istället, men min fot säger stopp. Vad är grejjen med att ha ont i 6 månader!? Inte undra på att man tappar energi.

Som sagt svinless, men ändå inte. Jag är väldigt motiverad vad gäller att ligga på soffan och äta choklad eller att laga god middag med ett glas rött till. Baka goda kakor och möblera om och ställa fram små mysa ljuslyktor är inte heller helt fel. Där finner jag minsann massor av energi och motivation! Det är nog hösten. Hösten spelar psyket att spratt och studier och skador hjälper till ett steg på vägen.

Se bara så mysigt jag hade det igår då jag såg två avsnitt av Mysteriet på Greveholm! Om ni inte sett den julkalender så göööör det! Balsam för själen!



Se och njut vänner!



-


morgonstund

Usch vad seg jag är, och så trött min rygg känns. De senaste veckorna har jag vaknat varje morgon med en värkande rygg. But why??? Kanske sover jag som en  kratta, kanske  är det       sviterna från ryggskottet när jag börjat styrketräna igen.. Inget som vet.

Nu måste jag ta tag i  klädkammare och hall. Sommarkläder ska bort och höst/vinterkläder ska ner från förrådet. Just nu är det en salig blandning av sommar och vinterkläder i vår hall och klädkammare vilket resulterar i kaos. Jag är i alla fall    glad att jag tvättade alla vinterkläder innan vi hängde upp dom i förrådet i våras. Då slipper man ta tag i sådant slit nu!

Sen blir det en morgonpromenad till biblioteket för att hämta den nya kurslitteratur. Jag tackar gudarna att det åtminstoned är vackert väder idag, för annars är det inte så roligt att kliva upp 8 varje morgon!

Morgonstund har guld i mun.



Samt de eviga svamparna!


internetshopping

Typiskt mig.. Jag slocknade kring 21.30 igår och sov som en stock! Imorse däremot vaknade jag första gången klockan 5 och var pigg som en   lärka! Lyckades dock somna om till mattläggaren kom och plingade på.. Jag fick en smärre chock och flög ur sängen, drog på mig Julles fula morgonrock medan det plingade hysteriskt på dörren. Lite väl hetsigt klockan 8 på morgonen!? Och utan att ha meddelat att de ens skulle komma?! Jaja.. han fixade i alla fall till mattan i köket och jag satt och skämdes i den fula morgonrocken. Godmorgon!

Nu har jag internetshoppat lite medan jag inväntar att klockan ska bli lite mer. Jag har föreläsning kl 13 men är alldeles för rastlös för att sitta hemma tills dess! Istället blir det ett pass på Iksu  för att sedan kila till skolan. Eller borde man istället ta vara på det vackra vädret och ta en promenad!? Såhär är det alltid.. Dilemman om hur man ska   lägga upp dagen!

Jag säger i alla fall  godmorgon!

!

Jag tycker att mattläggaren kan gå hem snart... Jag är less på att sitta i vardagsrummet med en snuskig morgonrock och känna mig dum!

får det lov att vara en svamp?

Godkväll.
Idag har jag spenderat dagen med familjen ute i trattkantarellernas värld! Vi har plockat  massvis med trattisar! Efter 2  fulla Icakassar begav vi oss hemåt utan någon större tanke på att svamparna också måste rensas.... 2,5 timmar senare har jag rensat  vår kasse svampar och är lagom less på allt vad svamp innebär.. Råkade dessutom använda en alldeles sprillans ny kniv vilket resulterade i en svårt sargad tumme! Nu är i alla fall gästrummet ett svamprum och jag har just  varit och bytt tidningspapperet de ligger på. Vem kunde ana att det var så mycket vatten i svamp?

Efter svamprensningen var jag en sväng hos Joel och umgicks med glada själar som nu är på     krogen och skakar rumpa. Själv är jag fortfarande nöjd från förra helgens  bravad och ska snart krypa ner i sängen. Ingenting är ju så fantastiskt som att vakna pigg och fräsch  klockan 9 en söndagmorgon!

På tal om morgon... Gissa vem som klev upp glad och go imorse, kokade kaffe och drog upp persiennerna med ett leende - i tron på att klockan var 9! Upptäckte dock efter ett tag att jag inte alls sett rätt utan att klockan var 7.40! Wehey! Det trodde ni inte om mig va ;)

Godnatt nu!

Trött och sliten rensare.



Orkar inte vända bilderna, men vi hittade lite annat roligt förutom svamp!



äntligen över..

Efter 3 timmars skrivande är tentan gjord. Egentligen hade vi 5 timmar på oss, men jag tyckte  3 räckte gott och väl. När jag kom hem möttes jag av nybakt bröd  och en växande surdeg. Han är bra den där Julle! Nu förtjänar jag  massor av mat och ostkrokar, så det så!




Den stora dagen

Idag är den stora dagen. Dagen med stort D. Dagen med D. The day! Grammatiktentan skall skrivas och sedan är jag en fri själ! Som nämnt tidigare så har det blivit mindre och mindre plugg ju närmare tentan jag kommit och idag känner jag mig helt tom. Jag borde förbereda mig. Jag borde ladda. Jag borde vara nervös. Kanske är det så att nervösheten liksom lagt sig efter att ha gått runt i 4 veckor och varit hopplös inför vad som komma skall, så nu har man gjort bort den delen..

Hur som helst, jag började dagen med en smarrig frukost bestående av  Verums blåbärsfil med  Special K samt två Rågkusar med leverpastej och saltgurka. Snart ska jag iväg till Iksu för träning och sedan börjar laddningen. (vem kom förresten på att lägga en tenta 16-21?!)

Jaja, nu kör vi.


bara för att

Idag är jag en duktig student. Jag har studerat i mängder! Ja, inte för att jag egentligen har någon aning om vad en emfatisk utbrytning är eller varför ord delas upp som de gör i rötter, preffix och suffix. Det är fortfarande en gåta och jag bara hoppas att det inte kommer vara många poäng som hänger på dessa mysterium..

Snart ska jag iväg och bodypumpa. Motivationen är kanske inte på topp, men efteråt mår man ju som en prinsessa! Sedan väntar middag hos farmor vilket blir en utmärkt belöning till mig själv.

I övrigt drömmer jag mig iväg... mot vacker inredning, långa resemål och   massor av tid och pengar. Jag vill vill så mycket, men hur ska man lyckas med allt? Tills vidare unnar jag mig en ny telefon (den förra köpte jag 2008!!), fantastiska Biom-skor och massor av god mat. Jag menar, man kan ju låtsas att man har resten också!

Bara för att turkisk frukost är det bästa som finns.



Bara för att vår balkong är oslagbar.



Bara för att Mira verkligen inte ville sova och vi var väldigt dålig på att söva!


upside down

Åh vad jag älskar att vakna med regnet smattrande mot rutan. Iskallt i lägenheten då balkongdörren stått öppen hela natten. 15 kg grammatik att lära sig inför morgondagen. Livet är underbart. NOT.

Idag har jag mycket att göra. Innan vi är bortbjudna på middag ska jag alltså hinna både studera och träna och det där med studierna känns tungt. Efter att ha pluggat flera timmar varje dag är plötsligt alla övningar gjorda, alla sidor lästa och alla anteckningar antecknade.. kvar att göra nu är alltså att FÖRSTÅ och att MINNAS. Vad är grejjen med att trycka ihop ALL svensk grammatik på 4veckor? Finns det någon som klarar det utan att blanda ihop skiten?

Nu blir det att koka ihop en brakfrukost så jag orkar.

(om man hade fått önska dagens väder...)


Välkommen tillbaka!

Okej, vad sägs som en nystart såhär lagom till hösten? Med en ny (modern!!!) telefon kan jag dessutom (till och med) ta bilder lite enklare. Jaja, jag ska inte lova för mycket.. men jag ger det en chans. Är ni med mig?  Välkommen tillbaka!


RSS 2.0